inspired by the 70s: child of the sun

gannijs

(annonselenker) jumpsuit ganni / pumps asos / hårkrans bikbok / blazer bikbok

___________________________________________________________________________________________________________

Disse buksene har den drøyeste slengen jeg noensinne har vært borti, men utrolig gøy å eie noe som minner så mye om 70-tallet, denne kunne jo like gjerne vært vintage, spør du meg. Spørsmålet er vel når jeg skal få brukt den, men det blir forhåpentligvis nok av anledninger fremover. Den er dødsfin bak, så jeg skulle gjerne vist dere den uten jakke på, men det får kanskje bli en annen gang, litt for kaldt ute til at jeg tør å driste meg til det ennå.

Ellers har jeg hatt treningsfri i dag og møte med Anne Brith var så fint og inspirerende. Brikkene faller på plass, og jeg gleder meg så til å vise dere kaken. Fy søren, den blir helt rå! Hun er jo bare så utrolig flink. I morgen må jeg få malt litt bordpynt, for jeg tror faktisk hele fredagen går med til bilkjøring. Vi skal nemlig hente den nye bilen vår og både Lars-Kristian og jeg er helt i ekstase begge to. Må si at jeg føler meg litt som en rånerbabe når jeg sier at jeg gleder meg som et barn til å kjøre Teslaen vår, men jeg gjør det! Det blir så gøy!

Nå står kveldsmat og tv-kos på planen her i heimen, så vi sees i morgen 

59 kommentarer

 1. Wow så utrolig fin jumpsuit, den kledde du! 🙂 Du stråler, Caroline <3

 2. Har du gjort noe (bortsett fra hårklippen)? Du ser så annerledes ut 🙂

 3. Vet du hva, jeg kunne ALDRI kjøpt meg en slik bukse. Jeg er 1,58 høy og hadde mest sansynlig sett ut som en liten pigme 🙂 haha.. men, er det noen som virkelig kan bruke slike brukser med stil er det du. Du er høy og slank, og du kledde den utrolig godt 🙂

  Ha en fortsatt fin kveld 🙂
  klem

 4. Renathe

  Blir av bildene som du skrev at du skulle «viser dere senere» da?? 🙁
  Kunne skrivd i morgen da, så mange ikke behøvde å glade seg til å få se i dag!!

 5. Amalie Constance

  så utrolig flott! elsket både design og spesielt fargen, fine du!

 6. Elsker 70-tallets mer enkle stilepoke, spesielt hårmoten. Drar inspirasjon fra 70-tallet selv. Du ser strålende ut 🙂

 7. Hei,

  Hva skjedde med helsematen.no? Var ikke det noe du holdt på med for en stund siden? 🙂

 8. Ah – elsker Ganni. Var innom butikken i Hegdehausveien på lørdag og så mye der jeg har lyst på. Og blomsterkransen passet SÅ godt til 70-talls slengen 🙂 Peace baby!

 9. Jennifer

  I am not a big fan of the 70’s, but you make everything look so good!! Beautiful as always 🙂

 10. Den var superfin! Gøy med noe som er litt annerledes også 🙂

 11. Du er så nydelig på håret <3 Når kjøpte du blomsterkransen? Er den i butikk? 🙂

 12. Kjempefin 🙂

 13. Tesla Model S er rå. Gled deg. Vi har bestilt Tesla Model X, så vi må vente minimum 1 år på våres. Men er mange Tesla Model S her i byen nå. Gratulerer med ny bil.

 14. Hei! Gøy at dere får dere ny bil, men ville bare informere om at El-biler bærer på enormt med stråling (noe myndighetene selvsagt ikke informerer om). Jeg selv kommer aldri noensinne til å investere i en El-bil nettopp på grunn av dette. Stråling kan utføre så enormt mye skade. Tenk bare på den strålingen en «uskyldig» liten iphone med tilkoblet 3G-nett bærer på.. Dersom du foretar en måling av det magnetiske feltet til en Tesla så overskrider det de norske utredningsgrensene i boliger med mange hundre prosent. Ikke bra! Tenker på dere som nylig har født en vakker liten skapning. Ikke utsett henne for stråling. Det er så mangt man ikke blir opplyst om fra myndighetene. Som blant annet vaksinering. Jeg selv har aldri tatt en vaksine, noensinne. Dette fordi pappa har lært meg enormt mye og nektet å la meg vaksineres fra den dagen jeg ble født. Jeg lever i beste velgående og vel så det. Selv fikk jeg sjokk når jeg fant ut hva vaksiner faktisk inneholder, og innså helt selv at dette var noe jeg aldri skulle utsette meg selv eller de rundt meg for. Det sykeste var faktisk den gangen jeg gav beskjed (etter melding fra foresatte) til helsesøster på barneskolen om at jeg ikke skulle ta noen vaksiner, og hun svarte med at det var et veldig fornuftig valg, og på toppen av det hele at verken hun selv eller barna hennes lar seg vaksineres. Noe å tenke på.

  Klem til fine deg, Caroline

  1. Den type stråling er helt ufarlig, derfor informerer ikke myndighetene om det 🙂 Synd å høre at du er motstander av vaksiner, det er et av de største fremskrittene vi har gjort innen forebyggende helsearbeid og årsaken til at man nesten har utryddet en hel rekke med sykdommer som er potensielt dødelig.

   1. like:)

   2. AMEN! Veldig viktig poeng med vaksinen der fotballfrue!

  2. Og de svarte non-stopene inneholder små kameraer så myndighetene kan overvåke lørdagskosen.

   1. Elizabeth

    Haha, beste kommentaren!! TAkk!! 😀

   2. Elisabeth Marie

    Hahahaha, Mari, high five til deg! 😀

  3. Stine B

   Jeg kommenterer aldri på bloggen men nå klarer jeg ikke dy meg.

   Dette må jeg si var dagens beste kommentar!
   Beklager på forhånd, men må si at du høres en «smule» spesiell ut….
   Hva er farlig med vaksinering om jeg tør spørre? Dette er jo et fantastisk tilbud som vi i Norge får benytte oss av, og det er til sin fordel: Å beskytte oss og våre barn mot alvorlige infeksjoner og helseplager som kan inntreffe på livets vei.
   Men deg om det, dersom du mener dette er så «skummelt».
   Selv mener jeg det er mer skummelt å ikke vaksinere sine barn.

   Når det er sagt: Caroline,Gratulerer så mye med Tesla! Jeg er grønn av misunnelse. Vi har tittet på bilen selv, og er inne på tanken å anskaffe oss den. Det er jo den ultimate familiebilen. Kjempe god plass til bagase og den er enorm inni. (Vi har testkjørt)
   I tilleg sies det at Teslaen er en av verdens mest trafikksikre biler- ifht kollisjon osv. Man sitter veldig trygt i denne bilen.
   Og hva det anngår stråling, er vi utsatt for dette hvor hen vi beveger oss i dag. Og det er ikke noe mer ekstremt ved denne bilen enn ved andre biler. Faktisk er det minimalt med stråling fra teslaen. Ta gjerne kontakt med produsenten dersom du ikke tror meg.
   Nå må folk skjerpe seg, lenge leve misunnelsen (og gærne mennesker).
   På forhånd sorry til Caroline og Lars Kristian- men jeg klarte ikke dy meg.
   Ble veldig provosert av dette innlegget og følte for første gang å legge inn et innlegg.
   Kos dere masse med en fantastisk bil, vi gleder oss og håper på litt bilder av denne fantastiske bilen etterhvert:)
   Hilsen Stine Bye

   1. Til alle dere vaksinenektere der ute!

    Jeg forstår debatten og kontroversen rundt dette, men synes ofte dere glemmer et viktig poeng; nemlig at grunnen til at dere som ikke lar dere vaksinere lever i beste velgående er at alle vi andre tar våre vaksiner og dermed er med på å bekjempe disse sykdommene. Tuberkolose (bare for å bruke ett eksempel) ER ikke en folkesykdom i Norge lengre fordi vi har et folkehelseprogram som som har utryddet sykdomen her til lands ved hjelp av vaksiner.

    Man trenger faktisk ikke løfte blikket så veldig langt utover Norges grenser for å se hva mangel på vaksingering kan føre til.

    Tenk litt på det neste gang dere er så bastante i denne debatten.

  4. Kjære Malene… Hvorfor tror du at du kan leve trygt og godt, skjermet fra sykdommer som mer eller mindre er utryddet i dag? det er vel gjerne fordi «vi andre» har vaksinert oss og dermed skånet også deg for disse livstruende sykdommene. hadde vi ikke hatt disse vaksinene så ville disse sykdommene fortsatt eksistert:) Det er helt sikkert bivirkninger ved enkelte vaksiner og veldig trist når noen blitr syke av disse, men bivirkningen av et samfunn uten vaksiner vil jeg si er desto verre:)

  5. Grunnen til at du lever i beste velgående, Malene, er vel fordi alle vi andre er vaksinert og dermed ikke smittet deg med disse sykdommene.

  6. Malene når du skriver at du lever i beste velgående så forstår jeg det som at du ikke har hatt de sykdommene som man i dag blir vaksinert mot. Grunnen til dette er fordi du lever i ett samfunn der de fleste rundt deg er vaksinert, vaksiner hindrer utbrudd av sykdommene, og du har dermed antakelig ikke vært eksponert for smitte fordi størstedelen av Norges befolkning er vaksinert. Så du er beskyttet av vaksinene uansett om du ikke har tatt noen. Noe å tenke på.

  7. Du lever jo muligens i beste velgående FORDI de fleste er vaksinert. Når det er så mange vaksinerte i befolkningen finnes det ingen smittekilde, og derfor blir du ikke syk. Du burde lese innlegg om dette på bloggen til LK om vaksiner, det var veldig godt skrevet. Det som står der er noe jeg vil anbefale deg å tenke på.

  8. Herlig og underholdene innlegg med en lette miks av angst for elektromagnetisk felt i bil og telefon og vaksinering. Dette var lite troverdig altså 🙂

   Til lykke med ny Tesla og gled til i morgen, selv er jeg forelsket i vår. Nydelig å kjøre og lekker å se på. Godt valg 🙂

  9. Enig med Malene. Det er forskning rundt dette med negative helseeffekter av stråling ffHer har vi en føre var holdning,mens andre land er blitt mye strengere, f.eks Frankrike! Så å bare si at det er helt ufarlig,blir ikke helt riktig..

   1. Grunnen til at det kalles en føre var holdning, er fordi det hittil ikke er noen form for evidens for å hevde at den type stråling er farlig. Hadde forskningen vist at det var skadelig, ville det ikke blitt kalt føre var.

 15. Mariann

  Fantastisk fin bukse! En sånn man blir veldig glad av! Er den lang i bena? Min erfaring er at slike bukser ofte blir litt høyvann til meg om de skal passe i livet..
  Gled dere til Teslaen! Den er fantastisk å kjøre, og jeg føler meg som en millionær i min 😉 et lite trykk på gasspedalen, og du fyker av gårde! Er spent på deres erfaring med barnesete i den og hvor god plass det blir foran. Egentlig ikke noe problem, ser jeg for meg! Det er bare å glede seg! 😀 😀

  1. Den er litt lang, ja, men går bra med høye hæler 🙂

 16. So how is life with shorter hair? Did you get used to it already? 🙂

 17. Jeg vet ihvertfall at el-biler ikke er så miljøvennlig som staten skal ha det til. Batteriene(som trolig måskiftes ut etter en tid, er svært miljøskadelige å produsere, men de er jo ikkje produsert i norge…) og elektrisiteten er ikke nødvendigvis så miljøvennlig heller. Absolutt ingen kritikk til folk som kjøper tesla, men verdt å tenke litt på. Beklager, men når du skrev det om vaksiner på slutten mistet jeg litt respekten.. Jeg jobber som sykepleier og kan ganske mye om endringene som har skjedd i norge på grunn av vaksiner (og ikke minst forskjellene mellom norge og andre land). Vi er utrolig priviligerte som er i den situasjonen vi er i i dag. Man vaksinerer seg ikke bare for sin egen del, men for de andre i samfunnet. Små babyer som ikke har fått alle vaksiner enda er prisgitt at folk rundt dem er vaksinert. Og du som ikke er vaksinert kan prisedeg lykkelig for at de fleste rundt deg er vaksinert. Det er gjerne derfor du har holdt deg så.frisk?

  1. Elektrisiteten er ikke nødvendigvis så miljøvennlig å produsere ville jeg skrive..

  2. Det er riktig at produksjonen av batteriene ikke er spesielt miljøvennlig, men i løpet av batteriets levetid tas dette igjen ved at utslippet er null. Batteriene har garanti på 8 år, eller 200 000 km, så på sikt sparer det ikke bare det lokale miljøet, men også det totale 🙂 Hvor strømmen kommer fra er jo viktig, men i Norge er ikke dette noe problem. Det hadde vært mer aktuelt om vi bodde i Øst Europa eller lignende, da hadde ikke El-bil vært miljøvennlig i det hele tatt. Her i Norge har vi heldigvis ren energi 🙂

   Det er mange variabler her som avgjør om det er miljøvennlig eller ikke, men uansett så er man med på å «sponse» en industri som på sikt vil kunne være en enormt stor bidragsyter til å senke utslipp av Co2. Om ingen hadde kjøpt El-bil, ville ikke det skjedd noen utvikling.

   1. Uansett ti ganger bedre å kjøre el-bil enn bensin/diesel-bil!
    Teslaen er rå! Jeg vil også ha!!!
    Har dere valgt sen hvite utgaven?
    Model S ?

   2. Wow for et bra svar!

   3. Mariann

    Hei,

    Gratulerer med ny og en helt rå bil! Må komme med en liten korrigering. Det er ikke riktig at vi kun har ren energi i Norge da også vi importerer energi fra Europa til tider. Det kan komme fra hva som helst, også kullkraft. Men uansett så vil el-bil være mye mer miljøvennlig enn biler som går på ikke-fornybar energi.

    Må få legge til at du stråler for tiden! Skulle ønske jeg hadde din kreativitet til å sette sammen så inspirerende og flotte antrekk hver eneste dag.

    Klem

   4. Ja, noen ganger importeres det har jeg hørt, men det gjelder ikke alle. Her i Grenland brukes det ut i fra det jeg vet, kun ren energi. Ladestasjonen på Skagerak Stadion gir også kortreist strøm, produsert kun noen stenkast unna 🙂

    Men kilden til strøm er som du antyder, svært viktig i spørsmåket om miljø 🙂

   5. Jeg tror,uten at jeg er noen ekspert på område, at man må bare gjøre det som er rett før en sjøl i fht kloden vår. Selv kildesorterer jeg søppel så godt jeg kan og har planer om å starte med matkompost når jeg får bedre tid. Men jeg kjører dieselbil fordi denne bilen har plass til to unger, to bikkjer på 20kg+, bagasje,to barnevogner og gubben. Så om noen med Carolines bil ikke er 100% miljøvennlig så er den tydeligvis ikke en værsting heller. Vi kan ikke leve 100% miljøvennlig, da måtte vi flytta i huler og spist bark tror jeg .. og ikke prompa.. (det var en spøk;) ).

   6. Helt enig med deg 🙂

    Det handler ikke om å gå «all in» og leve 100% miljøvennlig, men om å ta de grepene man selv har mulighet og ønske om å gjøre.

   7. Beklager at jeg ikke helt gir meg her… Jeg er enig i at det gjerne er bedre med el-bil enn med vanlig bil, men jeg syns ikke staten får godt nok fram at el-bil har sine sider når det gjelder forurensing og. http://www.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=10126186 Dette er en gammel artikkel, men den får litt fram hva jeg mener. Jeg skjønner godt at dere som har mulighet til å kjøpe en tesla har gjort det, det er både mindre utslippper med den og man kan kjøre i kollektivfelt, slipper bompenger, får drivstoff, kan kjøre langt, kan kjøre fort, får momsfritt ekstrautstyr osv osv. Dette er en bil som gjør det attraktivt å kjøre til jobben foran å reise kollektivt, den er subsidiert med mange hundre tusen og det er en sponsing fra staten som gjør det mye lettere for de rikeste å kjøpe seg en bil nummer to. Dette er jo kjempeflott for folk som har er rike og kan kjøpe seg en tesla, men hva med alle de (aller fleste) som ikke har råd til dette? Får syklister noen subsidiering for at de sykler til jobben? Får folk som tar bussen subsidiering for at de gjør dette? Nei, dessverre… Og de som kjøper «vanlige» el-biler får på langt nær så mange fordeler som de som kjøper tesla, som er en bil de færreste kan ta seg råd til. Jeg bare mener at det nok ikke er en løsning å spandere så mange hundre tusen på de få rike som har råd til å kjøpe seg en tesla.. Dette er penger som kunne blitt brukt på å utbedre kollektivtrafikk og lage flere sykkelveier, noe jeg mener hadde vært en mye bedre løsning som både gagnet mange flere, og på sikt ville være et mye bedre tiltak for miljøet..

   8. Og hva skal dere gjøre med batteriene som er utgått? Som dem ikke har funnet noen miljøvennlig metode å resirkulere eller kaste..?
    eller et annet poeng:
    «Kostnad for redusert CO2-utslipp:
    Brukes elbilen 10.000 km pr. år, og alternativet ville være en moderne bil med utslipp på ca. 120 g/km, så betyr det at CO2-utlippet reduseres med 12 tonn over en 10 års periode. For en Tesla S – en fantastisk bil, uten tvil, og et eksempel på hvordan utviklingen går fremover i kjempefart – betyr det at samfunnet «betaler» ca. kr 12.000 pr. tonn i redusert CO2-utslipp bare på fritak for mva-delen (moms). For en Nissan Leaf vil mva-beløpet utgjøre ca. kr 4900 pr. tonn.
    Tar vi med alle de andre økonomiske fordelene, inklusive gratis parkering hver arbeidsdag, snakker vi om rundt kr 100.000 pr. tonn for Tesla S og rundt kr 50.000 for en Nissan Leaf over 10 år.
    Eksperter, som sir Nicholas Stern, har sagt at samfunnskostnaden ved ett tonn CO2 er ca. kr 600 (100 dollar), mens dagens markedspris er ca. kr 50 (8 dollar). Mongstads CO2-rensing ble stoppet fordi det ble for dyrt, kanskje kr 2000 pr. tonn? Elektrifisering av sokkelen kan bli stoppet fordi det kan koste kr 1000 pr. tonn. Elbilpakken er altså en særdeles dyr måte å redusere CO2-utslipp på!»

    http://www.aftenbladet.no/meninger/Elbil-reglene-okonomisk-frakjort-3371075.html

    Men når det er sagt, Tesla er en helt rå bil, miljøvennlig eller ei, en drøm å kjøre og masse plass, jeg koser meg i teslaen min 🙂

   9. Batteriet har garanti på 8 år, dvs at levetiden vel er estimert til å være veldig lenger. Tesla startet også for noen år siden et resirkuleringsprogram i Europa som sparer 70% av CO2 utslippene, og jeg er sikker på at det gjøres enda større fremskritt de neste 10 årene 🙂

 18. Tesla er en fantastisk flott bil =) Du MÅÅÅ legge ut bilder av den..

  1. Kommer vel et innlegg i morgen 🙂

 19. Angelina

  Utrolig kult antrekk!! Jeg har så lyst på sånne bukser, men det er liksom litt utafor komfortsonen, så må tenke litt på det 😉 Veldig kledelig på deg iallefall!

 20. Åh, Caroline! Du er så fantastisk pen, og den jumpsuiten så skreddesydd ut for deg! Perfekt klessplagg på et perfekt menneske!

 21. Spør igjen jeg da, hvor mange km løp du på 30 min? Og hvor høy speed hadde du på tredemøllen? Tror det var tirsdagstreningen din.

  1. Jeg kikket ikke på distansen, så det vet jeg ikke :/

 22. This is the perfect jumpsuit! The blue is amazing on you!

  http://www.baker-of-luxury.blogspot.com

 23. Ingunnmor

  Flott blogg med mye positiv inspirasjon.
  Jeg blir så provosert av de som ikke lar seg vaksinere. Fatter de ikke at det er vaksineprogrammene som gjør at disse dødelige sykdommene er mærmest utryddet. Historieløst og skremmende. Her gjør du og din mann en kjempejobb mht opplysning som man ikke skulle tro var nødvendig i dagens Norge.
  Ha en super dag !

  1. Blir provosert selv, men hos noen handler det rett og slett om uvitenhet :/

   1. Men så burde man respektere at andre har et annet syn og mening om ting, sånn vil det alltid være. Trenger ikke å handle om uvitenhet, det vil jeg si er å rakke ned på andre. Selv om det ikke finnes håndfaste bevis for ting, som f. Eks religion og alternative behandlinger, har mange troen på dette, og det må man bare respektere. Folk må få lov til å ha et annet syn på ting uten at noen skal angripe dem. Mennesker vil alltid være forskjellige og ha forskjellige meninger, og uten det hadde verden vært et kjedelig sted.

   2. Problemet er at dette synet på vaksiner koster små barn livet. Da mener jeg det er lov å bli provosert.

   3. Nå vil jeg vel påstå at bevismengden er betraktelig større når det kommer til vaksiner enn til religion. Det blir som å sammenline epler og stein.Om du velger å se bort i fra det som er bevist og heller skape din egen sannhet, så vil jeg kalle det uvitenhet.

 24. Du har et perfekt liv Caroline! Elsker bloggen din♥
  Please svar.

 25. Ingunnmor

  Uvitenhet, arroganse, historieløshet.. Det er i alle fall skremmende å lese. Sånn folk risikerer å bli smittet i utlandet og igjen smitte andre.
  Dette er ikke å ha forskjellige meninger. Dette er å heve seg over et arbeid som har pågått i mange, mange år og en kamp for å bli kvitt dødelige sykdommer/ettersykdommer. Og på grunn av dette arbeidet kan noen tillate seg å være
  motstandere av vaksine.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *