etter dåpen: detaljer

DSC00318DSC00317

Se hva som kom med posten i går, disse skoene er så skjønne  Bestilte dem fra etsy.com (jeg BOR jo der for tiden) hos selgeren all things for baby. Hårbåndet fant jeg også der, men husker dessverre ikke navnet på selgeren. Begge deler passer jo kjempefint sammen med denne nydelige kjolen hun skal bruke fra gullkorn design, så nå gleder mamma seg stort til å pynte den lille prinsessa om bare noen få uker.

DSC00345DSC00359

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers sitter jeg og venter på Anne Brith fra Villa Perlesukker nå, vi skal ha et møte og jeg vet hun har med seg noen spennende søte saker til meg, så jeg gleder meg veldig til å se! Viser dere etterpå 🙂 Ha en fin dag så lenge!

– ♥ – 

32 kommentarer

 1. Nydelig!! 🙂

 2. åh, heelt nydelig! smelt <3

 3. Å helledussan! Så søte 🙂 Den lille ugla kommer til å stråle omkapp med solen 🙂

 4. Madeleine

  Herlighet, noe så nydelig! Er 25 ukr på vei i dag, gleder meg veldig til å pynte opp lillebror el lillesøster til sommeren! 🙂 Må forresten takke deg for all treningsinspirasjon her på bloggen! Var på første saltime i svangerskapet i går, vært så plaget med kvalme og bekkenløsning frem til må, men etter mye inspirasjon fra deg dro jeg stumpen avgårde å trente i går! 😀 *bestfeeling*

  1. Så flink du er 🙂 Lykke til videre med svangerskapet!

 5. Å helledussan noe så søtt 🙂 Nelia blir nydelig 🙂

 6. Aleksandra

  Så søte sko 🙂
  Men jeg syns det er litt trist at vi får høre så lite om Hugo og Ronaldo, nå som Nelia har tatt over huset. Ikke misforstå, jeg skjønner jo at mann som nybakt mor blir helt forelsket og at alt annet blir satt på andre plass, men jeg må si jeg blir litt lei meg nå jeg hverken hører eller seg så mye til de to krabatene du så hyppig tok meg i bloggingen din før. Kanskje har ikke noe forandret seg hjemme hos dere og at de bare gjester sjeldnere på bloggen, det vet jeg jo ingenting om 🙂 Men det er litt hjertesjærende for jeg kan nesten kjenne på sjalusien for sin matmor Hugo sannsynligvis føler.. Det var kanskje det jeg gledet meg så over når du ble mor, det inntrykket at ingenting i ditt liv blir satt på andreplass, hverken mann, blogging, kropp, trening, mote eller hunder. Det er nemlig det som gjør at jeg rett og slett er redd for å bli gravid og ikke lenger kunne ha så mye tid og kjærlighet til overs for de som er i livet mitt nå.
  Men ikke missforstå meg, jeg vet at bloggen ikke er livet ditt og påstår ikke at du forsømmer hundene dine på noen måte. Bare at fokuset er litt generelt borte, og det er jo selvfølgelig opp til deg! Bare ikke glem hvor glad de er i deg og at de kanskje trenger mer kos nå enn før Nelia kom! 🙂
  Tipper uansett dåpen blir superfin! 🙂

 7. Hei Caroline. Utrolig fin blogg du har, masse spennende tips og ideer.
  Men jeg skal gi deg ett lite ekstra tips 🙂 Doggiebag.no en overraskelsespakke til dine to små hunder også, som sikkert savner litt oppmerksomhet og gaver i ny og ne 😉 !!

  sjekk det ut!
  🙂

  1. Takk for tips 🙂

 8. Fyttikatta så skjønne sko som prinsesse Nelia skal ha på seg! Akkurat nå har jeg kommet
  inn på kontoret etter ei hard treningsøkt, og er dødssliten, men så fikk jeg øye på disse skoene
  . . . . og jeg smiler helt rundt, og ble fyllt med masse energi igjen ♥

  Tusen takk skjønne Caroline – YOU MAKE MY DAY ♥

  Lisen

 9. Cute, cute, cute!!!

 10. Hanne Mette

  Hei:) jeg er også midt oppi planlegging av dåp nå, for min lille sønn:) det jeg er usikker på er om vi skal ha litt vinservering i dåpen. Jeg synes egentlig man kan ha det, fordi det vil være godt til maten, men selvfølgelig da bare et glass til selve maten. Men jeg vet de fleste bare har kaffe/brus. Har du tenkt noe i forhold til det?

  1. Vi har ikke tenkt å ha noe alkoholservering 🙂

   1. Ikke et glas vin til maden !?

   2. ØV.. Ha ha… Det ville være utænkeligt i Danmark men sikkert almindeligt i Norge.

    Det blivet uanset så spændende:)

   3. Er en annen setting, men i min konfirmasjon var jeg skeptisk til alkohol til maten(fikk ikke vin selv), men pappa overbeviste meg om at folk ville være glad for å få et glass til maten. Men regningen viste at alle personene som drakk hadde drukket i gjennomsnitt en flaske hver :O Så skjønner virkelig godt at dere ikke skal ha alkohol i dåpen 😉

  2. Benedicte

   Synest alkohol,uavhengig av mengde, ikkje høyrer heime i ein dåp.
   Trur kanskje dansker er meir liberal i forhold til alkohol Mie 😉

   1. Så bra! Jeg syns heller ikke alkohol hører hjemme i en dåp 🙂

   2. Måske:)

    For mig personligt er god mad gerne ledsaget af god vin.
    Synes ikke jeg helt forstå hvorfor det ikke passer til en dåb?

    Jeg nyder gerne vin… Men har faktisk aldrig været fuld:)

 11. Hei. Jeg sliter med en treningsøvelse hvor jeg henger opp ned med beina festet på en bukk også skal jeg ha hendene bak hodet (som i situps) også løfte overkroppen min opp mot knærne. Jeg klarer 0 repetisjoner, men jeg vil veldig gjerne klare noen! Det er åpenbart at jeg må trene mer mage også har jeg fått høre at jeg må trene hofteleddsbøyerne. Har du noen øvelser til hofteleddsbøyerne? for jeg finner nesten ingen. Hvis du har noen andre tips så setter jeg pris på det også 🙂 Håper du kan svare meg, har 5 uker på å nå målet mitt..

  1. Jeg tror øvelsen jeg snakker om kalles «Brutalbenk» og den er virkelig brutal, jeg klarer som sagt 0 repetisjoner.

   1. Johanna

    Bruk en skråbenk hvor du fester beina. Prøv deg fram med ulik vinkel (brattere og brattere), og etterhvert kan du bruke en vektskive som du holder på brystet i tillegg. Da skal du se du blir sterk! .. Og klarer brutalbenk etter hvert!

   2. Violeta

    Takk for det! Skal prøve det ut 🙂

 12. anna helèn

  når er den dåpen? 🙂 føler det har vært snakk om den lenge, er vel ved 3-mnd alder det skal foregå? 🙂

 13. Elsker etsy!! Der finner man det meste 😉 Så nydelige ting du har kjøpt!

  http://www.bryllupstid.no

 14. Hei!

  Kan du skrive et innlegg om hvorfor dere velger å døpe Nelia, og hvorfor dette ikke er et valg hun kan ta selv, før en eventuell kristelig konfirmasjon?

  1. Vi gjør det fordi vi er kristne, og pga. tradisjon. Nelia kan selv velge om hun bekrefte dette når hun skal konfirmeres 🙂

 15. Utrolig søte, små sko! Etsy har kjempemye fint, og stort utvalg, så skjønner godt at du trives der. Vet ikke om du har hørt om den norske versjonen Epla.no, men det er i hvert fall noe lignende! Ikke like stort utvalg såklart, men utrolig masse fint 🙂

 16. OMG, those shoes were adorable!

  https://catjas.se

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *