right on schedule

DSC09749

God morgen Her er dagens treningsøkt unnagjort, 30 minutter med løping etterfulgt av styrke på mage og rygg, og tøyingen kunne gjøres på terrassen! Det er litt kaldere i dag enn i går, men likevel: så utrolig deilig! Nå blir det kaffe, frokost og Neliakos før vi skal en tur inn til byen og handle resten av det vi trenger til barnedåpen. Så blir det kaffe med Lars-Kristian når han er ferdig på trening og på veien hjem: den o-store handlerunden for resten av uken – bah. Rakk aldri i går, gruer meg allerede. Haha!

Det er forresten utrolig deilig å trene med så kort hår, ingenting som klistrer seg til skuldrene og nakken min til en forandring. Veldig uvant, men for en luksus!

DSC09842

Disse skoene er så fine! Det er mine nye favoritter fra asics, og i dag finner du dem her på dagstilbud Get Inspired, 500 kroner avslag 🙂 Løp og kjøp! / sponset sko 

DSC09821

___________________________________________________________________________________________________________

Ville bare innom for å ønske dere en fin dag  Vi sees senere!

59 kommentarer

 1. Bruker du disse til løping? Og vil du virkelig anbefale disse? Jeg kjøpte meg nike free run for noen månder siden, men opplever ikke disse som verdens beste å løpe i…

  1. Kjære deg, du MÅ bare gå over til Asics, verdens beste sko å løpe i. Nike har mye som er stilig å se på, og som kanskje egner seg til spaserturer eller til styrkerommet på helsestudio, men skal du løpe er det Asics som gjelder!! 🙂 He, he, mener jeg ihvertfall 🙂 (og stort sett de fleste jeg snakker med på sportsbutikkene)

  2. pernille

   hva som er en bra løpesko for deg er umulig å vite. du bør ta en fotanalyse på gsport, utifra den er det enklere å vite hvilken sko som passerdin fot:)

  3. Nike free run er overhodet ikke løpesko.. Nike free run er egentlig fritidssko, eller du kan bruke de til styrkerommet, der du løfter vekter osv

 2. Spreka! Kan tenke meg det er deilig med kortere hår ja – så himla deilig når man trener – og ikke minst stelle det! Dus er fantastisk ut – som alltid!

  Ha en nydelig dag! stor klem <3

 3. Så deilig det så ut! Du er en inspirasjon som alltid, morgenfrisk og med flott utstråling:) Men akkurat nå kan jeg ikke løpe..har infeksjon i kneet og det er jo så kjedelig når det er så friskt og deilig som nå om dagen. Jeg vil jo bare snøre på joggeskoene og løpe i skogen! Kos deg med Nelia og mannen, ha en super fin dag:)

  1. Super dag til deg også, og god bedring 🙂

   1. Tusen takk! 🙂 Er straks i farta og løper igjen:)

 4. Ragnhild

  Hvordan er skoene i størrelse?

  Ha en nydelig dag, skjønne deg <3

 5. Juni Marie

  Kan du ikke lage et innlegg om mat du spiser før trening, for å få energi og for å unngå hold og sånt? 🙂

 6. Hei du! (Jeg vet jeg henger litt etter på kommenteringen, sorry!) Så utrolig fin du er på håret nå. Veldig kledelig.:) Jeg gjorde akkurat det samme i fjor sommer og det så deilig, selv om jeg nå savner det lange håret mitt!

  Lille Nelia er et vakkert lite menneske og du har all grunn til å være stolt.:)

  Ha en strålende dag, Caroline! *god klem*

  1. Tusen takk 🙂

   En strålende dag til deg også!

 7. Snygging!! Duktig du är 🙂

 8. Så freshe farger, farger er viktig for motivasjon synes jeg 🙂

  http://www.bryllupstid.no

 9. Blir så sugen på att träna när jag ser sådana bilder i fina kläder 🙂

 10. Hei Caroline! Jeg lurte på en ting ang. Trening, jeg har flere ganger vert medlem på treningssenter, men endt opp med å bli støttemedlem. Nå har jeg flyttet ut og har heller ikke råd til månedlige treningskostnader fra et senter jeg ikke bruker. Jeg lurte derfor på om det er mulig å trene hjemme? Jeg vil begynne å jogge litt, men ønsker jo også å få en litt strammere kropp. Hvordan gjør du det når du ikke besøker treningssenter?
  Du er et stort fobilde både som mamma, innenfor trening og skjønnhet!
  Håper du får en super dag videre, klem 🙂

  1. Selvsagt kan man trene hjemme 🙂 Løpe ute er gratis, og treningsutstyr kan kjøpes for en billig penge om du trenger det.

 11. Mariann

  Oi, så orange håret ditt så ut her? Er det sånn, eller er det noe med bildene?

 12. Hei Caroline.

  Hva du skal høre, du er jammen tålmodig!:)

  Selvfølgelig skal du ta på Nelia bikini om du ønsker det! Hvilken skade kan det gjøre? Min yngste datter, nå 18 år, sjarmerte halve Mallorca i sin tid i en blondebadedrakt og solhatt.
  Ingen har tatt skade av det! :))

 13. Hvordan er de å løpe med? Har hatt og fortsatt har hatt fire par asics løpesko til sammrn, men det har ikke vært dissr modellene, og de elsker jeg virkelig!! 😀

  1. Love Asics, hehe 🙂

 14. Åh vilka snygga skor!!!

 15. Hvordan trives du med den nye hårsveisen? Jeg har selv langt hår og hatt det mesteparten av livet, men i den siste tiden har jeg lekt litt med tanken på å klippe meg kortere, både for forandringens del og av praktiske årsaker. Spørsmålet er om jeg tørr, for tenk om jeg ikke kler det. Har alltid hatt håret å «gjemme» meg bak, så det er liksom så skummelt. Hvordan var det for deg å gå fra langt til kort? Du er forresten superfin med den nye frisyren, men du er jo så heldig å se bra ut i det meste:-)

  Kos dere resten av dagen!
  Klem

 16. Så flink du er 😀 ha en fantastisk tirsdag !

 17. Hei Caroline! Dette spørsmålet er helt utenfor det innlegget handler om, men jeg fyrer løs likevel – har du peiling på hvilken farge huset deres er malt i? 🙂 Den ser kjempefin ut!! Klemmer fra Bergen!

  1. Ingen anelse, og trenger å vite det selv da vi skal male garasjen :/

 18. Fiine du! Du kler såå godt det korte håret, helt nydelig <3 Her ble det en 30 min powerwalk på morgenkvisten, ikke så sprekt som deg, men bedre enn ingenting, hehe 🙂 ha en herlig tirsdag !

  1. Flink er du 🙂

 19. Henriette

  Hei,

  Har du noe hjelp med Nelia? Siden du kan være ute å jogge, og trene hver dag?

  1. Lars-Kristian 🙂

 20. Jeg elsker det nye håret ditt! Veldig kledelig med litt kortere lokker:) God dag til deg og Nelia :))

 21. Ha ein super dag fine deg 🙂

  1. Ha en super dag du også 🙂

 22. Jeg koser meg altså så fryktelig med bloggen din.. Jeg har ikke vært fast leser helt fra start, så synes det var gøy å bla nedover til starten av din blogg. Du var veldig vakker, men nå er du bare helt utrolig vakker. Du jobber virkelig hardt med bloggen din, det kan jeg se. Alt arbeid du legger i, slik at vi lesere kan drømme oss bort. Du er heldig som har en slik fin familie og hjem.
  Klem.

  1. Så hyggelig at du ser at jeg jobber hardt 🙂

 23. Synes du skal begynne å blogge mer!! Kanskje sånn 10-15 innlegg hver dag!!? Det hadde jeg likt! Hehe:-) Får vel være takknemlig for de to-tre innleggende daglig, men synes det er så gøy og inspirerende å lese bloggen din! Men du har vel et liv ved siden av, så! Hehe. Uansett; takk for de små hverdags gledene du gir meg ved fantastiske innlegg!

 24. Så fantastisk at du fikk trent på morningen og for noen nydelige sko 🙂
  Jeg håper du nyter dagen og koser deg 🙂

 25. Hei skjønne Caroline!❤️ jeg har bare noe spm til deg, hvis du vil svare på det da:), skal gifte meg neste sommer, også har vi sett på hallsnås som ett alternativ, heeeelt forelsket! Det jeg lurer på er hvor mange gjester var dere? Ca hva bet dere? Trenger absolutt ikke svare, ville bare danne meg ett bilde av det hele:) og hva inngikk i prisen?. Var dere fornøyde? Ha en strålende dag ❤️

  1. Vi var vel ca. 80 om jeg husker rett 🙂 Husker ikke helt hva vi betalte, men det er bare å ta kontakt med de så får du et tilbud.

 26. Charlotte

  Åh! Du er så inspirerende, hvis jeg trenger litt motivasjon til å trene eller bare litt lys i hverdagen så klikker jeg inn på bloggen din! 🙂 Ha en super dag 🙂

 27. Høres ut som en herlig dag! 🙂 Kan jeg spørre hvor den fine, rosa jakken din er fra? Merket, og hvor den er kjøpt?

  Kos deg videre! <3

  1. Kari Traa, fra Get Inspired 🙂

 28. Så flink du er, stå på! Du er til stooooor inspirasjon 😀 Ha en finfin dag, og lykke til med handlingen 😀

 29. Tenk å være så vakker på morgenkvisten etter en løpetur 🙂

 30. Hei! Jeg har et lite problem som har irritert meg lenge, så jeg tenkte at kanskje du var den rette til å spørre om tips og råd. Jeg elsker å jogge, men jeg får så utrolig fort hold.. Jeg har prøvd å google litt, men ingen ting funker. Jeg går på videregående, og hver fredag har vi gym i to første timene, ellers liker jeg også å jogge på morgenkvisten. Burde jeg ha gym og jogge før jeg spiser frokost? Eller har du noe tips og triks til hva jeg kan spise eller gjøre for å unngå dette plagsomme hold greiene?

  1. Hvor lenge før gymtimen spiser du da?

   1. Renate Helene

    Ca. Halvtime – 20 minutter før. Men om jeg jogger på morgenkvisten, burde jeg vente med frokost til etter joggeturen da? Mister så fort motivasjon når jeg konstant får hold..

   2. Du burde enten forsøke å spise litt tidligere, kanskje senest én time før, spise mindre, eller spise etter treningen. Hold er ganske vanlig å få om du spiser for tett opp til treningen 🙂

  2. For meg er det viktigere med mat etter trening, enn det er med mat før trening. Nøtter er jo ekstremt næringstett matkilde, som likevel ikke legger seg som en klump i magen 🙂 Hos meg går det gjerne i en neve med nøtter, eller en liten banan, evt. smoothie før trening.

 31. Har Nelia et favorittkosedyr eller sutteklut?

  1. Nei, ikke ennå. Liker det meste 🙂

 32. Hi!
  I follow your blog and love all your instagram pics and advice!! I live in the US (North Carolina) and so I’m not able to order any Casall or Rohnisch workout gear, to my dismay. I have started buying from Kari Traa (so glad I follow you or I would have never been introduced to the brand)!! Do you have any other recommendations of workout gear I would be able to get in the US? Thanks so much!!!
  Margaret

  1. So glad to hear that you find my tips useful 🙂 I’m sorry but I have no clue who ships to the US from Norway :/

 33. Linn Merethe

  Det er så herlig med knæsje treningssko! 🙂

 34. Ville bare di du var skikkelig pen med det lange håret ditt før og trodde aldri du kunne bli penere. Men ikke overranskene nok gjorde du det. Jeg elsker det korte håret ditt, du ser både mer voksen ut OG søtere ut. Stå på! 😀

 35. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!! Idet jeg skulle trykke på kjøp så ble de utsolgt… SÅ frustrerende :/ De er jo så fine!!

 36. Ååh superkule sko!!! Nå har jeg også bestilt dem;) Får håpe de funker godt som demping for føttene mine når jeg skal løpe. Har slitt med beinhinnebetennelse den siste tiden og har måtte legge bort løpinga litt 🙁
  Du er en stor inspirasjon og jeg digger deg! Du er min hverdagsglede og du gir meg så mye tips og motivasjon til alt samment!!
  Ønsker deg og din familie alt godt, fininger 🙂

 37. Leste at du løp i 30 min. Hvor mange km rakk du da? Hvor høy speed på mølla?

 38. Peirnille

  Hvilket merke er tighsten fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *