leopard

DSC00148DSC00076DSC00205DSC00263

DSC00290

DSC00168

bukse bikbok / sandaler zara / veske marc by marc jacobs / smykke bcbg max azria / klokke daniel wellington / hatt Bikbok / blazer bikbok 

___________________________________________________________________________________________________________

Leopardmønster er fortsatt hot, så jeg fant like gjerne frem disse buksene fra i fjor og jeg elsker dem! Jeg føler meg så innmari kjedelig om jeg går for helsort, så et mønster som dette løfter hele antrekket. Det trenger heller ikke være et plagg som en bukse, genser eller kåpe, men tilbehør som skjerf, veske eller hanske i leopardmønster redder også et ellers helsort antrekk. Det går fra å være plain til spennende på 1-2-3! Så dristet jeg meg til å bruke sandaler, og det funket fint, var bare litt kaldt inn og ut av bilen, hehe 🙂

Mens vi er inne på dette med antrekk: Nelly.com har 15 prosent rabatt på absolutt alt i hele nettbutikken til og med torsdag 20. mars! Bruk bare koden SPRING15 ved kassen, og klikk deg inn her for å komme til nettbutikken (annonselenke) 

Jeg har fått gjort mye av det jeg skulle i dag, ble i byen i nesten 4 timer for å finne ut av ting, måtte til og med benytte ammerommet på Herkules. Der var vi helt alene, så det var deilig 🙂 Nå skal Nelia bade, så skal jeg i gang med middagen. Håper dere har hatt en fin dag!

104 kommentarer

 1. Jeg har fulgt bloggen din fra du bloggen på blogg.no og vet du hva? Du har aldri vært så fin på håret som nå! Du kler både fargen og frisyren utrolig godt, Caroline! :’)

  1. Takk, så snill du er 🙂

 2. Kjempe fine bilder <3

 3. Synes du så litt trist ut i øynene på disse bildene..

 4. Weeee!!! Vi har Daniel Wellington i mange varianter i vår nettbutikk!!! Jeg ELSKER de klokkene!!! Du ser nydelig ut med den nye frisyren, Caroline <3 <3

  http://www.handlegaten.no

 5. Likte håret ditt utrolig godt nå;) du er så pen.

 6. Vad snygg du är i håret! 🙂

 7. Så fin med den nye sveisen!! Nydelig:) Må også si du har en fantastisk søt liten jente:) Jeg har et spm angløsvipper:) føler jeg kan spørre deg om alt. Må di av hver kveld eller har du de på flere dager i strekk?

  1. De må av hver kveld 🙂

 8. Camilla

  Hei Caroline!

  Beklager å skrive her på bloggen – men jeg har prøvd å sende deg to e-poster uten å få svar, angående en marine-inspirert topp jeg kjøpte fra din Bloppis for en måneds tid siden, som jeg ikke har mottatt. Toppen ble betalt med PayPal, så dersom jeg ikke får respons snart må jeg ta det videre juridisk.

  Håper å høre fra deg, og at dette ordnes på en god måte.

  1. Hei!

   Hvilken epostkonto har du sendt til?

   Bloppisen har jeg lagt ned, så har bare skjedd en glipp. Refunderer deg pengene på paypal 🙂

 9. Ragnhild

  Åh, skjønne deg <3 Du har en så naturlig og fin utstråling!
  Har bare et spørsmål til deg; Har du noen gang hatt beinhinnebetennelse, og hvis du har, hvordan trente du under perioden og etterpå? Gode tips til en fortvilet jente som har fått skade midt i den beste treningsperoden??

  God klem til deg og familien <3

 10. Hei:) Jeg lurte på en ting ang bryllupet deres; betalte gjestene for overnattingen selv eller gjorde dere det? Eller bidro dere på en del av summen så det ikke skulle bli så dyrt for gjestene? Vi har lyst til å gifte oss et sted hvor gjestene må reise, men det er jo så dyrt mange steder:( Og vi vil jo at de skal komme og ikke tenke at det er for dyrt;)

  1. Gjestene betalte deler av overnattingen selv 🙂 Tror det ble 500SEK for de som var der én natt, og 750SEK for de som var der to netter.

 11. Sunniva

  Hei!
  Jeg har kjøpt SmileLab som du anbefalte, men jeg skjønte ikke helt bruken. Skal det brukes daglig til den er tomt for strips, eller skal strips bare brukes én gang/dag for så å vente «lenge» til neste gang (m.t.p. at det står at det skal brukes kun 4 ganger i året). Jeg fant ikke informasjon om det på Coverbrands, og heller ikke i bruksanvisningen som fulgte med SmileLab.
  Super blogg – og ikke minst NYDELIG datter du har <3

 12. Charlotte

  Kjempe fine bilder! 🙂 hvem er det som tar bilder av deg hver dag, bruker du stativ eller er det noen som gjør det ? 🙂

  1. Lars-Kristian 🙂

 13. Marianne

  Kjempeflott!! Som vanlig 🙂 Har vel enda til gode å se deg i noe som du IKKE ser smashing ut i 😉 Ha en super onsdag, flotte deg!

 14. Du kler det kortere håret utrolig godt! Når man endrer frisyre så krever det noe annet av et antrekk synes jeg, men det er jo ingen utfordring for deg ser jeg. 🙂

 15. Utrolig fint antrekk! Håret ditt ser også helt fantastisk ut:-)
  Ha en flott dag:-)!

  1. Ha en flott dag du også 🙂

 16. Martine Aas

  Du har blitt så utrolig fin på håret ♥ har selv hår nesten ned til rumpa og ønsker en forandring, men jeg er litt pysete! Pleier du å rette håret ditt nå? For mitt hår blir litt bølgete og rart når jeg har det kortere, hvis jeg ikke gjør noe annet enn å dusje på en måte (har hatt kort hår en gang før men det er en evighet siden).
  Klem ♥

 17. Heisann =)

  Vil bare si ifra om at akkurat den koden der er gyldig til 23.mars 🙂 Sikkert noen som ikke rakk å bestille igår og som gjerne vil ha litt rabatt 😉

 18. Alltid stilsikker. Ha en fin dag videre §:o)

 19. Utrolig fin med den nye frisyren:) vurderer en litt korterere frisyre selv, så får se om jeg er like tøff som deg 🙂

 20. Marianne

  Så fint håret ditt ble! Mulig du har svart på det allerede, men har du extensions nå også, eller har du så fyldig og fint hår? 🙂

  1. Jeg har litt extensions fortsatt 🙂

 21. Julie S.

  Nydelig klokke fra Daniel Wellington! Er det der Classic St Andrews Lady? Synes både den og Bristol er fantastisk fine, så klarer ikke velge! Virker kanskje som om Bristol passer mer til alt i og med at den er mørkebrun og ikke brunoransje som St Andrews, men samtidig er St Andrews veldig gyllen og fin i fargen… Hvilken anbefaler du meg å velge? 🙂

 22. You look gorgeous! Love it!

  Fashionruelle.com

 23. Hei,

  Jeg skjønner ikke hvordan du takler alle negative kommetarer. Har ikke noe med dette innlegget å gjøre men sånn generelt. Du får sikkert mye som ikke dine lesere leser engang. Jeg er ingen blogger. Men mange har meninger om meg og alt annet. Jeg driver i dag en velykket bedfrift der vi tjener veldig gode penger. Vi har jobbet steinhardt. Og vært i avisen flere ganger. Alle er så opptatte på hva vi tjener, hva vi har osv. Sist innlegg var det mere fokus på alt dette (nemmelig penger) men det står ingenting om alt man har lagt ned i jobben. Alt man har risikert med å satse alt man eier å har. Jobber 24 timer i døgnet nesten, og aldri hatt fri en eneste dag de siste 6 årene.
  Vinner man 30 mill i lotto så er det kjempe fint. Ingen som baktaler deg da for å ha penger.
  Det jeg lurer på som ikke jeh takler så lett er alt negative som kommer. For jeg klarer ikke det når man har jobbet så steinhardt for for en ting i livet. For meg så er det som noen stikker ut hjertet mitt og hopper på det etterpå.

  Så da er mitt spørsmål hvordan takler du det? Eller har du tykkhud der du preller det av deg?

  Hilsen en veldig lei seg og frustrert person..

  1. Forstår veldig godt hva du mener, men slik er det dessverre i Norge :/ I starten tok jeg meg veldig nær av negative kommentarer, men det har gått litt over nå. Har vel blitt litt hardhudet. De gangene det står på som værst, så får jeg Lars-Kristian til å gå gjennom kommentarene og slette de som ikke fortjener dagens lys 😉 Han tar seg ikke nær av noen negative kommentarer, så sånn sett er det veldig greit.

 24. You look gorgeous again! This haircut, pants, hat and shoes fits perfectly together – great combo!

  http://www.dodolce.blogspot.com

 25. Kristine

  Hei! Jeg vet dette kanskje kan høres litt rart ut, men jeg lurer på hvordan du retter håret ditt? Når jeg retter det, deler håret seg/striper seg. Synes at det kan se litt «fett» ut, selv om det ble vasket før samme dag. Lurer også på hvor ofte du vasker håret ditt? Jeg gjør det hver dag, fordi det blir veldig fett ved de to kronene mine hvis jeg ikke vaske det hver dag. Har prøvd tørrshampo, men synes ikke dette er noen kjempestor suksess. Hvordan styler du håret ditt de dagene du ikke vasker det? Og har du noen tips til meg? Klem 🙂

 26. du ser fantastisk ut, caroline!

  1. Tusen takk 🙂

 27. Wow, så flott du ser ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *