leopard

DSC00148DSC00076DSC00205DSC00263

DSC00290

DSC00168

bukse bikbok / sandaler zara / veske marc by marc jacobs / smykke bcbg max azria / klokke daniel wellington / hatt Bikbok / blazer bikbok 

___________________________________________________________________________________________________________

Leopardmønster er fortsatt hot, så jeg fant like gjerne frem disse buksene fra i fjor og jeg elsker dem! Jeg føler meg så innmari kjedelig om jeg går for helsort, så et mønster som dette løfter hele antrekket. Det trenger heller ikke være et plagg som en bukse, genser eller kåpe, men tilbehør som skjerf, veske eller hanske i leopardmønster redder også et ellers helsort antrekk. Det går fra å være plain til spennende på 1-2-3! Så dristet jeg meg til å bruke sandaler, og det funket fint, var bare litt kaldt inn og ut av bilen, hehe 🙂

Mens vi er inne på dette med antrekk: Nelly.com har 15 prosent rabatt på absolutt alt i hele nettbutikken til og med torsdag 20. mars! Bruk bare koden SPRING15 ved kassen, og klikk deg inn her for å komme til nettbutikken (annonselenke) 

Jeg har fått gjort mye av det jeg skulle i dag, ble i byen i nesten 4 timer for å finne ut av ting, måtte til og med benytte ammerommet på Herkules. Der var vi helt alene, så det var deilig 🙂 Nå skal Nelia bade, så skal jeg i gang med middagen. Håper dere har hatt en fin dag!

104 kommentarer

 1. Julie Sofie

  å du er så fin med den nye sveisen 🙂

 2. Akkurat passe mengde leopard, synes det er fint med et plagg i leopard og så resten i en annen farge. Da blir det ikke overkill. Fantastisk kult antrekk.

 3. Åh, for et herlig antrekk, Caroline <3

 4. Har disse buksene selv, de er så behagelige! 😀 Skikkelig digg 😉 Hehe.
  Du ser flott ut, som alltid 🙂 Ha en fin kveld <3

 5. Du er så flott og elegant med kortere hår!
  Det gjør så mye med hele antrekket. Jeg ser nå at jeg faktisk synes det lange håret tok for mye fokus vekk fra selve antrekket, og at det tilsammen ble for mye, så jeg stort sett ikke syntes du kledde annet enn det helt enkle (type jeans og en enkel genser), men nå ser det ut som du kler alt! (Hei lang setning..)
  Altså en vellykket og kledelig forandring (som jeg i grunnen har ventet på i evigheter) 🙂

  Og når jeg først skriver til deg, kan jeg komme med et spørsmål som ikke passer til innlegget. Hvordan avgjør du når du skal øke fart eller hellning når du løper 4×4? Ser du det på pulsen, eller tar du det på feelingen? Det er jo så kjedelig å øke for tidlig fordi man har hatt én god dag, og så føle at man ikke har nubbesjans til å fullføre.

  1. Tusen takk 🙂

   Ser det på pulsen 🙂

 6. Superfint antrekk! 🙂

 7. Great look! I have the exact shoes and very similar trousers, so this is quite a good inspiration! 🙂

  https://jeansandroses.blogspot.com

 8. Hei Caroline
  Kjempe flott er du..har bestandig sagt at om jeg skal ha leopardmønster må jeg ha en hel flokk..hihi
  Stå på selv om det blåser rundt dere om dagen..Å det er vel baksiden dere får merke til tider ganske ofte,stå på videre å vær akkurat den du er,ikke bli sånn alle andre mener du skal være..syns du er god nok jeg–Heier på deg og Lars Kristian og ikke mins Nelia <

 9. Du var nydelig før også, men det korte håret ser hundre ganger bedre ut på deg!! 😀 Ser mye FRESHERE ut, og mer i tiden. Go girl! 😀

 10. WOW!

 11. Hat suits you and to your new haircut! Perfect example how one small item can change all style.

 12. Ukas middagsforslag da?? :-))))

 13. I love this cool and edgy outfit! You look so wonderful with your new hair <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 14. Belinda

  Du er så fantastisk vakker med den nye sveisen! 🙂 Veldig kledelig. Det definerer og rammer inn ansiktet så mye mer med en gang! 🙂 Du er en flott dame, som virkelig inspirerer! Så takket være deg, har jeg endelig blitt smittet av treningsgleden! 🙂 Det er jo virkelig en fantastisk følelse, kan ikke skjønne at jeg ikke har gjort det før…

  Hilsen ei sikkelig svett Oslojente 🙂

 15. I love, love, love hats! You look smashing in this outfit… and your new hair is gorgeous!

 16. WOW! Så fin du er! Og du kler virkelig den nye sveisen 🙂

 17. åh du er så fin med den nye sveisen! Synes det er aller finest når du har det glatt som nå! Jeg klippet og farget håret på samme dag som du, fra lys til helt mørk, og 12 cm (UÆ!) av på lengden… 12 VELDIG flisete cm, haha! Anyway. Du er så fin 😀

 18. Therese

  Åh, du er SÅ fin på håret! Har hatt lyst til å klippe meg så kort (eller kortere :s ) i en evighet nå. Tror nesten jeg ringer frisøren snart. Må bare manne meg opp.. I et år til.. Eller to.. 😉

 19. Oi, WOW! Nå fikk jeg lyst på kort hår. Så flott du ser ut! 🙂

 20. Karoline

  Hvilken farge har du på klokkereimen? 🙂

 21. Du er SÅ mye finere med denne lengden på håret!! Og det er aller finest når du har det glatt slik som her. Fargen er også veldig rett til deg synes jeg.

 22. Lurer på du bruker matte brune farger på øyenskyggen hver dag? Eller dropper du øyeskygge helt noen dager? Alltid veldig fint sminket 🙂

  1. Hvis jeg ikke bruker noen farger, så bruker jeg bare en lys baseskygge 🙂

 23. Gawd, rabatt dagen etter jeg har bestilt et stort lass med klær fra Nelly… Haha! Just my luck

  1. Bestill alt på nytt og send bestillingen fra i går i retur 🙂

   1. det er det verste rådet jeg har hørt! Så bedritent gjort mot butikken! Det er da mye bedre å sende en mail og spørre om du kan få bruke rabattkoden likevel?

   2. Det er da på ingen måte bedritent gjort? Det er 14 dagers åpent kjøp når man handler på nett. Kan godt sende en mail å høre først, men vedkommende skal på ingen måte få negativ samvittighet om hun sender det tilbake.

   3. Har opplevd akkurat det samme.
    Da sendte jeg mail til nelly for å høre og de sa at det desverre ikke gikk ann å gi meg rabatten.
    Så da er det bare å følge rådet til caroline eller bare glemme det.

   4. Helt enig med Caroline 🙂 På ingen måte bedritent gjort.
    Jeg har selv gjort det to ganger. Ene gangen hadde jeg bestilt klær for nesten 3000kr, uten noe som helst rabatt, og dagen etterpå var det 15% på alt i nettbutikken. Da la jeg rett og slett bestillingen inn på nytt, og sendte den første i retur 🙂

   5. Kan opplyse om at jeg sendte de mail om jeg kunne bruke kode siden jeg også handlet dagen før og kundeservice ga da beskjed om å slette for å sende inn ny bestilling. Så er på ingen måte bedritent gjort. De vil jo ha glade kunder:)

   6. mathilde

    hva med miljøet…
    en pakke i retur og en ny tilbake krever i hvert fall emballasje og transport = forurensning.
    just a thought.

   7. Hvordan er det bedritent gjort? Jeg har ofte vært i butikker der de ansatte anbefaler å vente til f.eks etter helgen, for da har de tilbud. Da handler som oftest folk ekstra også, siden de «sparer» penger.

   8. Köper aldrig något på Nelly för fullpris nu längre. Ofta så har de 10 eller 15% på hela sortimentet eller så får man någon rabatt i mejlen. Nu tex har de 25% på utvalda kläder i olika färger.
    Gillar verkligen Nelly, de har mycket kläder och ofta riktigt bra rabatter, bra för en student 🙂

 24. Du er så flott !! <3 Kunne du lagd et innlegg om hvilke hårprodukter du bruker? Alt fra sjampo/balsam, hårkur, leave-in, styling+++ ? 🙂 da hadde jeg blitt glad!

 25. Ida Kristine

  Wow, så vakker! Og så fin med den nye sveisen! Det kledde du virkelig 🙂

 26. Kjempepent antrekk Caroline! Du er alltid så vakker 🙂

 27. Er ikke vesken fra Marc Jacobs? 🙂

 28. Wow, dette var fint! Og håret ditt ble bare helt nydelig 🙂

 29. Hei,
  du er nydelig ut! Lurte på hva hårpleie bruker du? Hvilke produktene velger du for å få så vakkert og sunt hår?

 30. Divine! You look look fantastic Caroline! Im in love with the whole combo, u have such a striking style which always enjoy. U know, I have a pair of leopard printed pants which I dont wear so often, u inspired me!:) The bag is very lovely as well as the sandals. Simply mesmerizing!

  1. Thank you sweetie 🙂

 31. Syns håret ditt bare blir finere og finere for hver dag. Du kledde det skikkelig godt! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 32. Herlighet, så vakker du er Caroline.

 33. ingvild

  Jeg elsker det nye håret ditt <3 Men hvordan klarte du å få det så lyst etter en behandling? Tok du foliestriper? Utrolig flink frisør hvertfal 😀

 34. Synnøve

  Du er så fin! Når du spiser middag så sent, pleier du å spise noe mellom lunch og middag? Sånn istedenfor kveldsmat jeg mener.

  1. Småspiser ofte mellom måltidene, har alltid gjort det 🙂

 35. I love your new haircut:) You look fabulous :))

 36. Supersnyggt!! Love leopard! 🙂 Jättefint med hatten också, och håret är fantastiskt. Kram!!

 37. Estelle

  New hair is superfab!

 38. Ingvild

  Kan du ikke ordne sånn liker-knapp på kommentarer på bloggen? Det hadde vært så morsomt. Nesten hver gang jeg leser i kommentarfeltet skal jeg til å trykke på liker-knappen, men så kommer jeg på at det er blogg og ikke Facebook jeg leser 🙁

 39. Den nye hårsveisen er helt nydelig og passende for deg!!!

 40. Ingvild

  Hei! Prøvde å lage de troika-hjertene dine idag, men da eg skulle dyppe de i vannbadet så festa ikke sjokoladen seg til geleen, den bare skle av. Så klumpa hele sjokoladen seg og alt ble fiasko… 🙁 Hva gjør eg feil?

 41. veska er fra Marc Jacobs ikke Michal kors

 42. Har du gjort noen inngrep i ansiktet er så innmari ukjent?

  1. Nei, har ikke gjort noen inngrep.

  2. Det kalles å bli mamma…

 43. Christina

  Vesken er vel fra Marc by Marc Jacobs, ikke Michael Kors. Fin sveis! 🙂

 44. You look smashing! Dette var et lekkert antrekk, og du kler virkelig den nye frisyren utrolig godt, Caroline!

 45. Dear Caroline,

  Love your hair. Really nice natural colour. But on your latest photos you look really tired…need some rest 100%!!!!!! you look much older, sorry

 46. kan inte du skriva ett inlägg om hur du vårdar ditt hår? vad använder du för produkter, hur sköter du om håret etc? du har så himla fint hår! skulle verkligen uppskatta det 🙂

 47. Dette antrekket var helt nydelig! Elsker de sandalene. Du var utrolig vakker på disse bilden, og kler den nye klippen godt 🙂

 48. Leopard = 100% Harry spør du meg. Ja ja smaken er som baken, men Leopard er ikke akkurat hot.

 49. Du er bare nydeliig!:)

 50. Jeg har fulgt bloggen din fra du bloggen på blogg.no og vet du hva? Du har aldri vært så fin på håret som nå! Du kler både fargen og frisyren utrolig godt, Caroline! :’)

  1. Takk, så snill du er 🙂

 51. Kjempe fine bilder <3

 52. Synes du så litt trist ut i øynene på disse bildene..

 53. Weeee!!! Vi har Daniel Wellington i mange varianter i vår nettbutikk!!! Jeg ELSKER de klokkene!!! Du ser nydelig ut med den nye frisyren, Caroline <3 <3

  http://www.handlegaten.no

 54. Likte håret ditt utrolig godt nå;) du er så pen.

 55. Vad snygg du är i håret! 🙂

 56. Så fin med den nye sveisen!! Nydelig:) Må også si du har en fantastisk søt liten jente:) Jeg har et spm angløsvipper:) føler jeg kan spørre deg om alt. Må di av hver kveld eller har du de på flere dager i strekk?

  1. De må av hver kveld 🙂

 57. Camilla

  Hei Caroline!

  Beklager å skrive her på bloggen – men jeg har prøvd å sende deg to e-poster uten å få svar, angående en marine-inspirert topp jeg kjøpte fra din Bloppis for en måneds tid siden, som jeg ikke har mottatt. Toppen ble betalt med PayPal, så dersom jeg ikke får respons snart må jeg ta det videre juridisk.

  Håper å høre fra deg, og at dette ordnes på en god måte.

  1. Hei!

   Hvilken epostkonto har du sendt til?

   Bloppisen har jeg lagt ned, så har bare skjedd en glipp. Refunderer deg pengene på paypal 🙂

 58. Ragnhild

  Åh, skjønne deg <3 Du har en så naturlig og fin utstråling!
  Har bare et spørsmål til deg; Har du noen gang hatt beinhinnebetennelse, og hvis du har, hvordan trente du under perioden og etterpå? Gode tips til en fortvilet jente som har fått skade midt i den beste treningsperoden??

  God klem til deg og familien <3

 59. Hei:) Jeg lurte på en ting ang bryllupet deres; betalte gjestene for overnattingen selv eller gjorde dere det? Eller bidro dere på en del av summen så det ikke skulle bli så dyrt for gjestene? Vi har lyst til å gifte oss et sted hvor gjestene må reise, men det er jo så dyrt mange steder:( Og vi vil jo at de skal komme og ikke tenke at det er for dyrt;)

  1. Gjestene betalte deler av overnattingen selv 🙂 Tror det ble 500SEK for de som var der én natt, og 750SEK for de som var der to netter.

 60. Sunniva

  Hei!
  Jeg har kjøpt SmileLab som du anbefalte, men jeg skjønte ikke helt bruken. Skal det brukes daglig til den er tomt for strips, eller skal strips bare brukes én gang/dag for så å vente «lenge» til neste gang (m.t.p. at det står at det skal brukes kun 4 ganger i året). Jeg fant ikke informasjon om det på Coverbrands, og heller ikke i bruksanvisningen som fulgte med SmileLab.
  Super blogg – og ikke minst NYDELIG datter du har <3

 61. Charlotte

  Kjempe fine bilder! 🙂 hvem er det som tar bilder av deg hver dag, bruker du stativ eller er det noen som gjør det ? 🙂

  1. Lars-Kristian 🙂

 62. Marianne

  Kjempeflott!! Som vanlig 🙂 Har vel enda til gode å se deg i noe som du IKKE ser smashing ut i 😉 Ha en super onsdag, flotte deg!

 63. Du kler det kortere håret utrolig godt! Når man endrer frisyre så krever det noe annet av et antrekk synes jeg, men det er jo ingen utfordring for deg ser jeg. 🙂

 64. Utrolig fint antrekk! Håret ditt ser også helt fantastisk ut:-)
  Ha en flott dag:-)!

  1. Ha en flott dag du også 🙂

 65. Martine Aas

  Du har blitt så utrolig fin på håret ♥ har selv hår nesten ned til rumpa og ønsker en forandring, men jeg er litt pysete! Pleier du å rette håret ditt nå? For mitt hår blir litt bølgete og rart når jeg har det kortere, hvis jeg ikke gjør noe annet enn å dusje på en måte (har hatt kort hår en gang før men det er en evighet siden).
  Klem ♥

 66. Heisann =)

  Vil bare si ifra om at akkurat den koden der er gyldig til 23.mars 🙂 Sikkert noen som ikke rakk å bestille igår og som gjerne vil ha litt rabatt 😉

 67. Alltid stilsikker. Ha en fin dag videre §:o)

 68. Utrolig fin med den nye frisyren:) vurderer en litt korterere frisyre selv, så får se om jeg er like tøff som deg 🙂

 69. Marianne

  Så fint håret ditt ble! Mulig du har svart på det allerede, men har du extensions nå også, eller har du så fyldig og fint hår? 🙂

  1. Jeg har litt extensions fortsatt 🙂

 70. Julie S.

  Nydelig klokke fra Daniel Wellington! Er det der Classic St Andrews Lady? Synes både den og Bristol er fantastisk fine, så klarer ikke velge! Virker kanskje som om Bristol passer mer til alt i og med at den er mørkebrun og ikke brunoransje som St Andrews, men samtidig er St Andrews veldig gyllen og fin i fargen… Hvilken anbefaler du meg å velge? 🙂

 71. You look gorgeous! Love it!

  Fashionruelle.com

 72. Hei,

  Jeg skjønner ikke hvordan du takler alle negative kommetarer. Har ikke noe med dette innlegget å gjøre men sånn generelt. Du får sikkert mye som ikke dine lesere leser engang. Jeg er ingen blogger. Men mange har meninger om meg og alt annet. Jeg driver i dag en velykket bedfrift der vi tjener veldig gode penger. Vi har jobbet steinhardt. Og vært i avisen flere ganger. Alle er så opptatte på hva vi tjener, hva vi har osv. Sist innlegg var det mere fokus på alt dette (nemmelig penger) men det står ingenting om alt man har lagt ned i jobben. Alt man har risikert med å satse alt man eier å har. Jobber 24 timer i døgnet nesten, og aldri hatt fri en eneste dag de siste 6 årene.
  Vinner man 30 mill i lotto så er det kjempe fint. Ingen som baktaler deg da for å ha penger.
  Det jeg lurer på som ikke jeh takler så lett er alt negative som kommer. For jeg klarer ikke det når man har jobbet så steinhardt for for en ting i livet. For meg så er det som noen stikker ut hjertet mitt og hopper på det etterpå.

  Så da er mitt spørsmål hvordan takler du det? Eller har du tykkhud der du preller det av deg?

  Hilsen en veldig lei seg og frustrert person..

  1. Forstår veldig godt hva du mener, men slik er det dessverre i Norge :/ I starten tok jeg meg veldig nær av negative kommentarer, men det har gått litt over nå. Har vel blitt litt hardhudet. De gangene det står på som værst, så får jeg Lars-Kristian til å gå gjennom kommentarene og slette de som ikke fortjener dagens lys 😉 Han tar seg ikke nær av noen negative kommentarer, så sånn sett er det veldig greit.

 73. You look gorgeous again! This haircut, pants, hat and shoes fits perfectly together – great combo!

  http://www.dodolce.blogspot.com

 74. Kristine

  Hei! Jeg vet dette kanskje kan høres litt rart ut, men jeg lurer på hvordan du retter håret ditt? Når jeg retter det, deler håret seg/striper seg. Synes at det kan se litt «fett» ut, selv om det ble vasket før samme dag. Lurer også på hvor ofte du vasker håret ditt? Jeg gjør det hver dag, fordi det blir veldig fett ved de to kronene mine hvis jeg ikke vaske det hver dag. Har prøvd tørrshampo, men synes ikke dette er noen kjempestor suksess. Hvordan styler du håret ditt de dagene du ikke vasker det? Og har du noen tips til meg? Klem 🙂

 75. du ser fantastisk ut, caroline!

  1. Tusen takk 🙂

 76. Wow, så flott du ser ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *