pajama party: girls only

DSC09576

God natt fra oss  Håper flere av dere prøver troika-oppskriften i forrige innlegg, de er virkelig noen nydelige, små munnfuller som er gull å ha i kjøleskapet – så lenge du klarer å la være å spise dem opp med en gang, vel og merke. Vi har sett på Cosmos a spacetime odyssey i kveld, utrolig fascinerende program om universet. Det går på National Geographic. Flere som har sett det?

___________________________________________________________________________________________________________

DSC09732

Så må jeg jo legge til at det selvfølgelig var ment som en spøk dette med Nelia i bikini, men det er jo en unektelig søt tanke – synes i hvert fall jeg. Jeg bare skriver og skriver non stop uten å tenke noen ganger, og tror tydeligvis at alle forstår hva jeg mener hele tiden, men jeg skjønner jo at det kan være vanskelig. Får heller lese over innleggene mine tre ganger ved neste anledning 😉 

___________________________________________________________________________________________________________

– sweet dreams – 

56 kommentarer

 1. Therese

  Så utrolig søte du å Nelia er sammen! Er så skjønt å se! Er forresten helt sjokkert hvordan noen folk oppfører seg angående bloggen din, som både du og de fleste andre vet er det meste av oppstyret og reaksjonene rundt det du skriver bare sjalusi. Rart når det er oss lesere som forlanger at du framstiller livet ditt så perfekt. Selv om det nå ikke er rart om livet ditt er nærmest perfekt, som nybakt mamma <3
  Stå på videre Caroline, og takk for at du gir så mye inspirasjon!

 2. Gud så mysigt det ser ut!!

 3. Så fine dere er ♥

 4. var det virkelig noen som trodde du skulle ha Nelia i bikini? Jeg orker sjelden å lese igjennom alle kommentarene dine, fordi jeg blir lei meg på dine vegne. Selv om dette er din jobb er du jo ikke maskin og jeg får lyst til å kutte internet for troll. Jeg ønsker dere alle tre en riktig god natt!

 5. You look so cute together 🙂
  Is so beautiful to see, have a nice dreams 🙂

 6. Skriver på dette innlegget også:

  Dra til Santorini <3
  Det er en liten, gresk øy(med flyplass) som er helt nydelig!
  Siden dere sikkert blir sponset, bør dere bo i byen Oia (uttales Ia), det er den vakreste byen på øya.
  Det ser akkurat ut som på greske postkort der, små vakre hus strødd utover =)

 7. Hehe, jeg begynte å lure om du hadde tenkt at Nelia skulle bruke bikini i sommer, hihi <3
  Heldigvis var det jo en spøk 😉

 8. Hei! Ville bare minne deg om å sjekke modellen på den hvite mango buksa 🙂

  1. Paty super slim 🙂

   1. Har du den i din vanlige str? Den er normal? 🙂

 9. Såå fine dåkke er 😀
  Må berre le av folk som tar alt du seie så himla seriøst, sånn som det med Nelia i bikini. Burde ikkje vere nødvendig at du må lese over innlegga dine tre ganga berre for at folk ikkje skal mistolke ting, men folk er tydeligvis ute etter å ta deg på noke – uansett ka det måtte vere. Ha ein fin kveld og natt alle tre 🙂

 10. Stine M

  Haha- leste de to siste innleggene dine nå nettopp og har ikke lest kommentarene; men jeg tenkte i mitt stille sinn at noen helt sikkert kom til å kommentere det med bikinien. Jeg selv tok det med en klype salt; begynner å skjønne humoren din nå, selvom den unektelig er litt vanskelig å forstå til tider 😉 har kjøpt badedrakt til lillemor jeg (hun er 5 mnd), men det gjenstår å se om jeg får brukt den;)

  Gleder meg så utrolig mye til lillemor kan ligge med bare føtter og kjole på, og kjenne varmen fra solstrålene.

  1. Begge mine har hatt badedrakter, Ida var 1 mnd gammel da hun fikk sin første! 😉

 11. Så vakre dere er! 🙂 Jeg kjenner det varmer hjertet mitt å se det nydelige bildet av dere to, jentene. Du er en herlig dame, Caroline, og jeg mener at du fortjener tittelen, supermamma! ;D Du fikser alt, jo, fra turer hit og dit, på ski, og bytur i høye hæler, fra spa til hauger av klesvask og rydding mens du med venstrearmen enkelt lager konfekt i kjærlighetens ånd! Jeg har lenge skjønt at du er spesiell i ordets positive betydning, og du leverer med gjennomført ektehet. Klem! 🙂

   1. Henger meg på denne nydelige kommentaren fra Stine, jeg er så enig! <3 Og fordi jeg ikke har lagt igjen hårkommentar tidligere: du ser altså så fresh ut med den nye manken – naturlig og classy, men samtidig sporty og tøft – akkurat som deg! Ha en kick ass tirsdag og kos deg alt du kan med den lille, vakre familie din <3

 12. Fy søren, det må være slitsomt når det stormer inn med kommentarer fra bedrevitere om hva som er best for Nelia. Regner med du og mannen greier å ta vare på henne helt fint selv 😉
  Beundrer deg som ikke svarer med samme mynt tilbake!

 13. Hei:)
  Det var så koselig at dere valgte å vise frem Nelia, hun er jo helt utrolig nydelig<3 Nå vet ikke jeg hvor mye du ønsker å dele om henne, men det hadde vært så gøy å lese litt om hennes utvikling og hverdag – dagsrytme og rutiner, hva hun liker å gjøre, favorittleker, eventuelle utfordringer, personligheten hennes osv. 🙂
  Klem

 14. Men det som er så trist er at de fleste bare leter etter ting å »ta deg på» — hadde du skrevet at Nelia skulle gå i UVdrakt ville noen kommet og skrevet det vr helt naturlig at barn var nakne på stranda, hadde du skrevet hun skulle være naken hadde folk klikket og skrevet hun burde ha badedrakt.. du KAN ikke slippe unna mammapolitiet, og det er forferdelig trist. Det er din datter -om du så ville hatt henne i bikini er det ditt valg og din mening som forelder som teller. (og LK såklrt)

  Ha en fin kveld pysjamassøtisene:-)

  1. Hehe, så enig. Du er over i en heeeelt annen kategori når du nå snakker om Nelia. Noen vet alltid best og er det en gruppe som er helt grusom er det andre mødre.

 15. Dere er virkelig supersøte begge 2 🙂
  Håper du klarer å heve deg over mennesker som prøver å «ta deg» for den minste kommentar du har. Det er vel den kjipe prisen du må betale for å være bloggdronning – veldig synd.
  Elsker forresten blomsterkransen du har på toppbildet !! Har bestilt inn til butikken og er spent på om det blir suksess eller ei.
  Kos deg videre med den lille søte, og ikke la deg påvirke av slemme og misunnelige mennesker 🙂

  1. Takk for hygglig kommentar 🙂

 16. Dette er ikke kritikk, bare helt ren nysgjerrighet 🙂 Hva synes lars kristian og du om disse artikkelene?

  http://fitnessbloggen.no/verdens-beste-diett-eller/

  http://fitnessbloggen.no/spiser-du-rent-det-trenger-du-ikke/

  1. Ser ikke helt hvorfor vi skulle oppfatte det som kritikk? 🙂

   Mye fornuftig som står der, spesielt det om å spise ren mat.

 17. Så utrolig søte bilder av deg og Nelia..Ha en god natt! 🙂

 18. elisabeth

  Åhh,så fine dere er.Godnattklem.

 19. Hi Caroline, I often watch National Geographic and find their programs always interesting and informative. I think you are always a beautiful inspiration for me everyday, please keep it up, always enjoy your blog 🙂 You both look so sweet, u are the most tender and wonderful mom-blogger on earth!:) Sweet dreams!

 20. Åh du legger ut så mange koselige bilder Caroline 🙂 For en engel du har fått deg!
  Lurte litt på hvor du har kjøpt pysjamasen din? Den er så fin 🙂

 21. Litt vanskelig å vite hva du mener alvor med eller ikke noen ganger, tror mange misforstår det. Babyer og bikini er liksom ikke slikt man tuller så mye med, tror liksom ikke folk snapper opp den vrien der.

 22. Jeg vet dette ikke har noenting med dette innlegget å gjøre, men jeg ønsker å fortelle deg hvor fantastisk jeg synes du er! Du er forbildet mitt innen bloggverdenen!
  Først og fremst må jeg bare si, wow for en kropp på deg! Når det er sagt vil jeg du skal vite at jeg er helt enig med deg. Det å ha en sterk og sunn kropp med muskler er det absolutt fineste. Jeg har selv trent vektløfting i 8 år, men jeg har likevel aldri gjort det for kroppen sin del. Det er kun en positiv bonus som kommer med. Jeg trener for å bli best mulig i idretten min, få en sterkest mulig kropp og bedre helse enn noensinne.
  Jeg ønsker å en dag se ut som deg, for herregud jente du er virkelig helt nydelig. DEN rumpa! Nå høres jeg sikkert ut som en gal gammel mann, men det er jeg ikke. Haha, måtte bare kommentere den bakenden av den grunn at du ser helt smashing ut, og jeg kunne ikke ønsket meg en finere kropp 🙂
  Når det er sagt ønsker jeg å vise deg denne forandringen. Jeg er ikke noe fan av å reklamere for egen blogg, men jeg er stolt over framgangen jeg har fått det siste året når det gjelder kroppen min, Ta gjerne en titt her: http://www.vektlofterjenta.com/2014/03/17/ett-ars-forandring-mine-for-og-etter-bilder-2/

  1. Så koselig å høre 🙂

  2. Dette er sånn ca 20. gangen du reklamerer for din egen blogg her på Fotballfrue, så ikke si at du ikke er fan av å reklamere men skjønner du er stolt, har selv vært innom bloggen din flere ganger og syns du er imponerende flink 🙂

 23. høhø, ja det er mange lesere, så jeg, som «passer på» alt du skriver iallefall. Som om du sikkert ikke har tenkt på dette med beskyttelse i solen selv… Jeg syntes nå babyer og småjenter er sååååå søte i badedrakt da. Husker jeg syntes det var syyykt stas med rosa badedrakt 🙂

 24. Altså, jeg syns det var nusselig med Nelia i bikini jeg. Uv- draktene som mange sverger til har jo blitt sagt å gi falsk trygghet fordi de ikke i realiteten beskytter like mye som produsentene lover. Dessuten er det ofte sånn at ungene vil ligge i bleia fordi de blir for varme og hva gjør det vel da om du slenger på en liten bikini? Tenker jeg!! Mine barn var mest i bleia i Syden, og etter å ha hørt med hudlegen på rikshospitalet fikk jeg klarsignal på solkrem også(dette var fra 6 mnd) så da smørte jeg de godt og var mest i skyggen så gikk dette strålendende 🙂

 25. Så fine bilder! For en skjønn liten skatt Nelia er! Heldige deg 😉

  http://www.bryllupstid.no

 26. Pyjama party *

  1. Kan skrive begge deler.

 27. Caroline

  Lurer på en ting og håper virkelig du kan svare på det.
  Du har alltid gitt uttrykk for at Nelia ville forbli skjermet, noe jeg respekterte deg for. Nå, fordi at folk er veldig nysgjerrige og kommer på døren din og gjør ting som i mitt hodet er utenkelig.. Så velger du å vise hun frem fordi om?

  Så det store spm ER, har du noen gang tenkt på å ofre noe selv for at datteren din skal slippe slikt.
  For eksempel å slutte å være så offentlig? Slutte å blogge? Jeg spør deg, fordi at når jeg leste gjennom innlegget der du fortalte hva folk gjorde for å se Nelia så ble jeg litt beskymret som mor. Og da du fortalte om hva folk diskuterte på ulike forumer så syns jeg at det var skummelt og ekkelt. Jeg hadde ikke nølt ett sekund med å avslutte det du selv egetkrlig gjør for at det skal være sånn…

  Så hva er dine tanker rundt det? Kommer du til å ofre bloggen din noen gang for hun og kanskje finne deg en vanlig jobb?
  Gleder meg til svar.

  1. Nei, jeg trives med å blogge, det er jobben min, så jeg kommer nok ikke til å slutte med den pga. Nelia 🙂 Ser ingen trussel med at folk oppfører seg slik, men hadde jeg gjort det så hadde det nok stilt seg litt annerledes. Akkurat nå er det bare litt ubehagelig.

 28. Stine m

  Jeg er fast leEr av bloggen din, må innrømme at jeg ble det i forbindelse med nelia:) er ung mor selv,23, til ei nydelig pike på 1.5 nå:)
  Må bare si at jeg sjeldent kommenterer, for de er det jammen nok av:p, men jeg blir like overrasket som deg sikkert, når jeg ser hva folk henger seg opp. Bikini på små, er jo nettopp det det er. En bikini er jo en todelt badedrakt, og jeg hadde faktisk det
  På min snuppe i fjor. Rosa med masse frynser-super søtt! Men siden jeg ikke er fotballfrue så er det vel godtatt:) tipper folk så
  For seg lille nelia i kort bikinitruse og puppefasong på overdelen – sjerpings sier jeg bare.

 29. Folk skal reagere på så mye rart. I det ene øyeblikket vil de lese en blogg uten filter og i det andre reagerer de på alt du sier/gjør.
  Ta på ungen din hva du vil, for du er flink til å undersøke hva som er best 🙂

 30. Å bli sponset av hotel på Santorini, og Oia, det kommer ikke til å skje. Dette er Hellas mest poppulære og dyreste ferieøy, selve flagskipet til Hellas. Om du vil bo langs klippen, eller Oia, har disse hotellene stive priser. Mulig man kan bli sponset av et mindre atraktivt hotell, men det blir ikke med panoramautsikt og er nok mer aktuelt ned ved sjøsiden/strendene. Føler bare for å si dette da jeg kjenner øya godt. Forøvrig et av verdens vakreste sted og viden kjent for sine solnedganger og speltakulær utsikt fra klippen på øya 🙂

  1. Ingvild S

   Huff, May, dette var bare skikkelig pinlig… Det var vel en leser som insinuere dette, ikke Fotballfrue?

   1. Jeg har ikke insinuert noe som helst 🙂

 31. Jeg skal bestille pysjamas fra Victorias Secret, og ser at den pysjamasen du har finnes i short, regular og long length på buksen. Lurte på hvilken lengde du har?

 32. Hva er det som er så galt med «bikini» på babyer, det er jo ikke voksenbikini.
  Finnes mange søte under og overdeler, som er for de minste, med rytsjer/blonder og søte motiv.
  Herlighet, alt man skal bry seg med og henge seg opp i!

 33. Dwightinha

  Åååå, som jeg savner den tiden!! Precious, og går såååååå fort. Var som i går, og det er fantastiske minner jeg stadig mimrer om. Pass på å nyte det; men det ser jo ut som dere klarer det helt fint midt oppe i alt annet. Delige bilder.

 34. Hei søte 🙂 har du XS eller S i pysjen din?
  Klem

 35. Kjære Caroline, for et forbilde du er!
  Jeg er fast leser, og finner deg utrolig inspirerende.
  Tidligere i dag kikket jeg litt rundt på nettet og leste noen saker angående diskusjonene om din kropp, og spiseforstyrrelser.. Fant ét intervju veldig interessant, der du forklarte hvor utrolig sårende det er å bli konfrontert med noe slikt. Har selv hatt problemer rundt mat og angst, grunnet langvarig stress og press innen toppidrett. Kjenner meg så utrolig godt igjen i svarene du gir i artikkelen. I det noen spør hvorfor jeg ikke har gjort ferdig tallerkenen min føler jeg meg hjelpesløs. Angsten er rett og slett noe jeg skammer meg over, og det er et utrolig sårt punkt. Det at jeg har blitt så utrolig mye bedre og friskere gjør det ganske kjedelig, jeg er så stolt over fremgangen (som forsovet går aaaalt for tregt, men jeg har lært meg til at fremgang er fremgang), og kommentarer knuser det lille jeg har klart å bygge. Jeg leste jo og at du aldri har hatt et alvorlig problem, men de tankene du hadde tror jeg mange jenter kan kjenne seg igjen i. Jeg klarer sjelden å si ifra til de som stikker nesen sin i mine saker, så det er litt deilig at det finnes slike som deg som formidler (det som burde vært) allmenn kunnskap til folket.
  Jeg er selv 18 år, noen år yngre, men du er utrolig inspirerende for kvinner i alle aldre 🙂 Stå på, herlige deg!

 36. Vi så også Cosmos på søndag, og skal helt klart følge med dette fremover…bør kanskje ta det opppå PVR til fremtidige avkom 😛

  1. Vi laster det ned og lagrer det på harddisken 🙂

 37. at noen er i mot at du syntes det er søtt å tenke på datteren din i bikini er jo helt vilt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *