Vår Nelia

God morgen fine mennesker  Dere er så gode! Tusen takk for så mange fine og vakre ord om den lille engelen vår, hun er virkelig vår store stolthet og det å få være hennes foreldre er et lite eventyr. I går kveld valgte vi å dele et bilde av henne på instagram og på facebook-siden min, og dette er en beslutning vi har brukt lang tid på å komme frem til. Det har vært så mye frem og tilbake, men nå har vi landet på at vi kommer til å vise bilder av Nelia i ny og ne.

___________________________________________________________________________________________________________

vår lille engel 

lilleengel

Det har føles unaturlig å skjerme henne på den måten vi har gjort til nå, og dette har i tillegg skapt veldig stor nysgjerrighet blant dere lesere, noe jeg forstår veldig godt. Men denne nysgjerrigheten har brakt med seg situasjoner jeg tror vi kan være foruten i fremtiden dersom vi velger å ikke skjerme henne på samme måte. Det har tikket inn kommentarer som har spekulert i utseendet hennes og hvorfor vi ikke vil vise henne, og hun har blitt diskutert i andre forum av mennesker som aldri har sett henne før og som ikke kjenner henne. For det første synes jeg dette er uakseptabel oppførsel, men ingenting overrasker meg lenger. Dette er diskusjoner som nå er fjernet. Jeg ønsker ikke at Nelia skal lese slike ting om seg selv i fremtiden, så derfor håper jeg at det nå kan bli slutt på slike ting. I tillegg til dette har det blitt stjålet bilder fra min private facebook-profil av henne, som har blitt publisert rundt omkring på internett, det har vært lesere på døren hjemme hos oss som har spurt om å få se henne, og i tillegg har det vært stor oppmerksomhet nesten hver gang jeg har vært ute med Nelia. Veldig mange vil kikke i vognen og det er selvfølgelig helt greit og kjempekoselig, men jeg ønsker ikke den type oppmerksomhet rundt henne, det blir for mye og det blir unaturlig. Hun skal ikke skjules på denne måten, hun er bare et menneske som alle andre. Jeg har også opplevd at enkelte forsøker å ta mobilbilder av henne dersom jeg har hatt henne oppe i offentligheten, og dette tror jeg vi kan unngå i fremtiden dersom vi selv viser henne frem nå og da. Ved å gjøre dette vil vi i hvert fall ha en viss kontroll på hva som publiseres, og det føles mye bedre for oss begge. Hun kommer ikke til å kikke innom hver dag, men noen ganger. Så i dag vil hun sammen med pappa ønske dere en kjempefin lørdag med dette bildet som ble tatt på morgenkvisten for en ukes tid siden ♥ 

951 kommentarer

 1. For en nydelig prinsesse! <3 Lik sine foreldre <3 Stor klem

 2. Isidora

  Gratulerer med den aldeles nydelige jenta!!!

 3. Utrolig vakker og nydelig jente dere har!! <3

  Det er helt utrolig at folk ikke har bedre ting og finne på enn å spekulere i utseende hennes! Jeg blir helt sjokkert! 🙁
  Nå har jeg ikke lest hva har blitt skrevet der ute, men for Nelia sin del er det veldig bra at dere har klart og fjerne det:)

  Over til noe annet;
  Jeg drømte faktisk om deg i natt! haha…at vi møttes i Skien, og hadde jentekveld med spa hjemme hos deg 😀
  (nå følte jeg meg skikkelig fjortis her!! ).

 4. Så utrolig nydelig og skjønn datter dere har

 5. Hun ligner på dere begge 🙂 Men det slår meg at hun har arvet ditt gode humør og viljeliv… det lyser jo livsglede ut av øynene hennes!! Nydelig familie, det skal være sikkert og visst 🙂 ! Blessings

 6. I am not sure if I understood well what you have written. There is someone very stupid who could think that with your babe is something wrong. It is normal for normal mum to protect own baby. I understand you very well although I am not a mum, but I am sure that I will protect in same way. Nowadays when facebook or something like that is very popular, there is so many babies, for sure I will never show my babe, maybe only hand, leg, same as you did it. Never you know who can watch your child. If Nelia will want to show herself she will do the same what her mum, she will have a blog. You are wise.

 7. For et fantastisk nydelig bilde! Smelt ❤️

 8. For ei nydelig jente dere har, Caroline! Utrolig vakker 🙂 Håper folk klarer å respektere deres valg i fremtiden ang. bilder av Nelia. All lykke til dere videre 🙂

 9. Marita S

  For i herlig lita jente, med det herligste ansiktet, til og med glimt i øyet:)
  Forstår veldig godt du vil skjerme jenta deres, men veldig koslig å få se henne:)

 10. Jeanette

  Hun er bare sååå nydelig!!

 11. Cathrine Fagertun Færseth

  Det er jo helt forferdelig hvordan noen mennesker kan oppføre seg!

  Nelia er jo bare utrolig nydelig 🙂

  Klem til dere alle tre fra en fast leser!

 12. ååååh for en utrolig nydelig liten jente!! jeg smelter

 13. Ønsker å beklage på vegne av menneskeheten, skjønner ikke at folk kan være så ekle at de snikfotograferer et lite barn og skriver stygge ting… Stor respekt av det du nå gjør, Caroline! 🙂

 14. Veronica B

  Hun er helt nydelig <3 Skikkelig sjarmtroll :*

 15. Elisabeth BC

  Nydelig jente med ett nydelig navn❤️ Jeg er ingen fast leser, men da jeg så ett oppslag om hvor langt enkelte går når det kommer til å spekulere i utseende til ei lita prinsesse, så måtte jeg innom deg. Jeg blir faktisk både skremt og lei meg på deres vegne. Det er virkelig få grenser folk har for å trakassere dere. Masse lykke til med familielivet

  1. Tusen takk, Elisabeth 🙂

 16. Jenny Helen Løsetn

  Åh, for en nydelig jente dere har! Herregud!!! Men jeg lurer litt på om du kan lage noen videoblogger? Det hadde vært sykt bra!! 😀 Omså treningstips, matlaging, rundt om kring i huset osv 😀

 17. Hei fotballfrue! Savner videoblogg her på bloggen din, kommer det? 🙂

 18. For en nyyyyydelig datter du har <3 Så skjønn da!! 🙂

 19. Therese

  Ååå herremingud, så utrolig skjønn hun er!! De store dukkeøynene da. Åååå, sitter å smiler her jeg sitter. Dere har all grunn til å være stolt, gratulerer så mye 🙂

  Også må jeg bare si, i alldager, hva folk tillater seg å tro de har rett til å stikke nesa si i. Virkelig, møte opp på døra deres, komplette fremmede for dere, og forvente å få se henne? Hva er det for en oppførsel?! Blir helt matt jeg.. Stakkars folk, føler med dere.

 20. Tommy Sætherø

  Naw, fy faen å søt hu er, søteste vesenet jeg har sett!!<3

 21. Jessica

  Åååh, guuuuud! SÅ NYDELIG! *Smeltsmeltsmelt*!

 22. Ann-Kristin

  Folk fornekter seg ikke.. Når man kan ha side opp og side ned med diskusjoner om andre mennesker, trakassere, mobbe og være ufine helt anonymt, blir ikke dette greit. Regner med at du har blitt utsatt for diskusjonsforumet på Kvinneguiden. Jeg er helt sjokkert og synes ikke det er det minste rart at ikke barn og unge mobber. Voksne er jo så utrolig «gode» forbilder (jmfr Kvinneguidens diskusjonsforum). Godt du får det fjernet. Det er ikke alle som klarer det.

 23. Ååå, for en nydelig baby! 😀

 24. nicoline

  ho va utrulig snuskat

 25. Kristine

  Utrolig nydelig jente dere har! <3

 26. Henriette

  For en utrolig nydelig jente dere har!!

 27. Blant mine venner og meg har Nelia fått tittelen som «verdens søteste baby» – og uten tvil! Tenk å ha en så nydelig liten jente, jeg hadde ikke kunnet sluttet å se på henne! Uansett hvor lenge/ofte vi har lest bloggen din, så har vi aldri spekulert i utseendet hennes og forstår ikke hvordan noen mennesker kan tillate seg selv å spekulere i utseendet til en helt uskyldig baby. Stå på Caroline! Du er et godt forbilde, for både unge og voksne. Jeg og mine ønsker deg masse lykke videre i livet!

  1. Så søte dere er 🙂

 28. Elin Ferkingstad

  Så nydelig hun var.. Veldig lik pappan sin synes jeg 🙂

 29. Anna E. Uglem

  Det skjønneste, søteste og nydeligste lille mennesket jeg har sett! Skjønner at du er stolt! 🙂

 30. Nydelig jente, og som hun ligner på pappa 🙂

 31. Har lest bloggen din i så mange år nå, å når du ble mamma å ville skjerme barnet ditt, kom det aldri en eneste tanke fra meg att du gjorde det pga utsende hennes. Forstår veldig godt hvorfor dere har valgt å ikkje publisere noen bilder av henne før nå. Sitter i en samme slags situasjon der eg har en blogg, å venter mitt første barn. Å er noen som vil se han på bloggen. Men er enda usikker på om eg kommer til å gjøre det. Vil skjerme han mest mulig når han kommer til verden. Å det tror eg dem fleste foreldre burde å tenke på. Men det er ett vanskelig valg. Fordi man kan risikere att bilder av barnet havner over alt på internett. Å kan hende man slipper unna med att bilder havner på internett av barnet.
  Det er ikkje ett enkelt valg når man bare vil barnet sitt sitt eget beste. Men man må finne ut av det selv, å gjøre det som føles riktig.
  Eg syns iallefall dere har gjort noe riktig. Å att dere forsatt vil skjerme henne fra internett, men av og til legge ut noen bilder av henne. Syns det er ett godt valg.
  Eg syns iallefall dere har en ufattelig nydelig datter. Ho er veldig lik på begge to. En nydelig liten engel!

 32. Jeg er fast leser av bloggen sin og jeg selvfølgelig lurt fææælt på hvordan prinsessa deres ser ut. men ikke i den retning at det skulle være noe «galt» med henne! herregud folk altså!! jeg hadde faktisk trodd at dere hadde tatt det valget å ikke vise henne ,så jeg hadde slått meg til ro med det.. hehe.. men når jeg leser det du skriver blir jeg bare veldig sjokkert.. jeg kan bare ikke forstå at voksne mennesker møter opp på døra, snikfotograferer og skriver masse usannheter om et lite barn!!

  Men over til den fantastisk vakre prinsessa deres! Jeg ble helt forelska når jeg så henne!! for en skjønn liten skapning!! jeg er så glad dere valgte å vise henne frem, for hu er bare noe av det vakreste jeg har sett på lenge!! *smelt

  Nå er det under 2 uker igjen til vår lille prinsesse Ellie kommer (hvertfall til termin 5 april) Å jeg gleder meg sånn:)))
  Takk for at dere valgte å vise frem skjønne Nelia og jeg håper dere slipper mer tull fra folk som burde vite bedre!!

  Stor klem fra Lene

 33. Isabelle Antonsen

  Så nydelig!

 34. Kathrine

  Åhh så søøøt!! <3

 35. Kristina

  Dere har en vakker datter <3 For en prinsesse!

 36. For en nyyydelig jente! Søteste lille prinsessen jeg har sett <3 Dere er en nydelig liten familie 🙂 Gi henne en klem fra meg:)

 37. Hun er så utrolig nydelig! Vakker lita prinsesse 🙂 Ligner jo på både mamman og pappan sin 🙂
  Skjønner ikke at folk har bedre å bruke tiden sin på enn å plage andre på den måten dere har opplevd. Det er så trist…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *