Vår Nelia

God morgen fine mennesker  Dere er så gode! Tusen takk for så mange fine og vakre ord om den lille engelen vår, hun er virkelig vår store stolthet og det å få være hennes foreldre er et lite eventyr. I går kveld valgte vi å dele et bilde av henne på instagram og på facebook-siden min, og dette er en beslutning vi har brukt lang tid på å komme frem til. Det har vært så mye frem og tilbake, men nå har vi landet på at vi kommer til å vise bilder av Nelia i ny og ne.

___________________________________________________________________________________________________________

vår lille engel 

lilleengel

Det har føles unaturlig å skjerme henne på den måten vi har gjort til nå, og dette har i tillegg skapt veldig stor nysgjerrighet blant dere lesere, noe jeg forstår veldig godt. Men denne nysgjerrigheten har brakt med seg situasjoner jeg tror vi kan være foruten i fremtiden dersom vi velger å ikke skjerme henne på samme måte. Det har tikket inn kommentarer som har spekulert i utseendet hennes og hvorfor vi ikke vil vise henne, og hun har blitt diskutert i andre forum av mennesker som aldri har sett henne før og som ikke kjenner henne. For det første synes jeg dette er uakseptabel oppførsel, men ingenting overrasker meg lenger. Dette er diskusjoner som nå er fjernet. Jeg ønsker ikke at Nelia skal lese slike ting om seg selv i fremtiden, så derfor håper jeg at det nå kan bli slutt på slike ting. I tillegg til dette har det blitt stjålet bilder fra min private facebook-profil av henne, som har blitt publisert rundt omkring på internett, det har vært lesere på døren hjemme hos oss som har spurt om å få se henne, og i tillegg har det vært stor oppmerksomhet nesten hver gang jeg har vært ute med Nelia. Veldig mange vil kikke i vognen og det er selvfølgelig helt greit og kjempekoselig, men jeg ønsker ikke den type oppmerksomhet rundt henne, det blir for mye og det blir unaturlig. Hun skal ikke skjules på denne måten, hun er bare et menneske som alle andre. Jeg har også opplevd at enkelte forsøker å ta mobilbilder av henne dersom jeg har hatt henne oppe i offentligheten, og dette tror jeg vi kan unngå i fremtiden dersom vi selv viser henne frem nå og da. Ved å gjøre dette vil vi i hvert fall ha en viss kontroll på hva som publiseres, og det føles mye bedre for oss begge. Hun kommer ikke til å kikke innom hver dag, men noen ganger. Så i dag vil hun sammen med pappa ønske dere en kjempefin lørdag med dette bildet som ble tatt på morgenkvisten for en ukes tid siden ♥ 

951 kommentarer

 1. Solveig

  åååååå!!! sååå nydelig! #verpesjuk

 2. Karoline

  Åå så nydelig hun er! Rett å slett en ENGEL! For ett nydelig bilde!

 3. Fy flate så sinnsykt deilig og vakker hun er! Dere er heldige, og det er hun også! 😀 Herlig!

 4. Gud så nydelig hun er <3

  Forstår godt at det har vært vanskelig å bestemme seg for om dere skal vise henne frem eller ei. Men syntes beslutningen dere har landet på er fornuftig og riktig .

 5. Sykt at folk gjør sånn, jeg hadde blitt sint om noen hadde tatt opp mobilen for å leke paparazzi… Men Nelia er så utrolig sjarmerende og søt at dere har ihvertfall ikke noe å bekymre dere over med tanke på å dele bilder av henne nå og da! 🙂

 6. Jeg blir fortsatt overrasket over hvordan folk oppfører seg! Noen eier ikke skam, og igjen ser vi dette med anonymitet over internett, som ser ut til å få ut det verste hos enkelte.

  Første bilde jeg ser av lille jenta deres, og hun er jo bare herlig! Min lille gutt er 14 mnd og begynner i barnehage på mandag! Dette året har gått så fort! Grip hver eneste dag og gjør den spesiell! Plutselig er vi bestemødre 😉 hehe

 7. For ei søt tulle!
  Jeg blir helt paff og uvell av å lese hvor forstyrra folk er! vi får håpe at dette roer folk litt ned, jeg mener det absolutt ikke er vår «rett» som lesere av bloggen din, til å få se Nelia, men skjønner veldig godt at dere forsøker å finne en måte å løse dette på, kan ikke være enkelt! Det er jo helt snålt å komme hjem til dere for å se henne, når dere ikke kjenner de! og enda værre er det å spekulere i ting man ikke har noen informasjon om, for å så konkludere i noe negativt!
  Ha en strålende helg i sola!

 8. Hildegunn

  Så nydelig hun er. Kos dere masse med babytiden. Hyggelig å få se henne. Sjokkerende å lese hva folk har fått seg til å gjøre for å få bilder av henne.

 9. jessica

  Herregud så søtt bilde dette var 🙂

 10. Skjønner virkelig ikke hvordan voksne mennesker kan sitte bak en pcskjerm å spekulere rundt et barns utseende, et barn som ikke kan forsvare seg selv. Hun er virkelig nydelig <3 må bare si gratulerer igjen til dere begge to!
  Hilsen fra Trondheim

 11. Å helledussen for en nydelig jente!! Skjønner dere er stolte! <3

 12. Så utrolig vakker 🙂 helt utrolig hva noen mennesker får seg til å gjøre. Skjemmes. God helg 🙂

 13. Så utrolig søt og nydelig jente!!

 14. Herregud så nydelig! En ordentlig sjarmør dere har! Du er topp Caroline! God Helg!

 15. Herregud så nydelig!

 16. Marianne

  Jeg er sjokkert! Enkelte er ikke riktig kloke… Nå må dere skjerpe dere!! La for all del foreldrene til Nelia ta siden egne valg, det har ingen noe noe med. Hva får dere ut av å trosse deres beslutning. Jeg er fortsatt i SJOKK!!

  1. Marianne

   Forresten er hun nydelig, et vakkert barn<3

 17. Å så nydelig!!

 18. Birgitte

  Så utrolig nydelig hun er! Det er virkelig en av de skjønneste babyene jeg har sett <3

 19. For ei vakker datter!

 20. For en nydelig liten jente <3 men lesere hjem på døren? Herregud!! Eier ikke folk grenser?? Hadde blitt litt skremt jeg.

 21. Ååå, så utrolig nydelig lita dukke!

  Jeg hadde vært så stolt hadde jeg vært dere! 🙂

  Hørtes kjempelurt ut det dere har tenkt på, da blir det ikke reine paparazzi-tilstandene når dere er ute, samtidig som dere heller ikke publiserer 100.000 bilder av henne 🙂

  Jenta deres er utrolig vakker, og det ser ut som hun har et kjempegodt humør også!? Ser smilet i øynene hennes, helt sikkert en gledesspreder!

  Og de øynene da! Nydelige!

 22. Birgitte J.W

  Flott bilde! Ho e nydelig!

 23. Hellandussen, må være verdens nydeligste lille jentebaby! Helt utrolig skjønn 🙂

 24. Herlighet for ei skjønn jente dere har!! En god mix av dere, ligner både mammaen og pappaen sin:)

 25. Himmel og hav – for en nydelig jente!!

 26. therese

  Hun er helt nydelig <3

  Forstår godt at dere vi skjerme henne litt så håper at folk vil respektere det.

  Kose dere masse med henne i denne baby tiden som går så fort forbi!

  Ser ut som dere gjør en fabelaktig jobb og koser dere som foreldre.

  God helg fra meg 🙂

 27. Therese

  For et utrolig vakkert barn! En salig blanding av dere begge <3

 28. Ingvild

  Herregud, så skjønn hun er!!;) endelig får vi se henne<3

 29. Åh, så nydelig! Dere har virkelig skapt noe utrolig vakkert sammen <3 lik pappan sin 🙂

 30. Oh may!! She is so sweet, her eyes are amazing! You’ve got perfect family;)) a lots of love from Poland ;*:*:* <3

 31. Åååå, så utrolig nydelig hun er <3 <3
  Jeg skjønner veldig godt at dere er veldig stolte av Nelia! <3

 32. Cathrine

  Hei. Kommer det virkelig folk på døren din og vil se henne? Jeg er sjokkert. Det er jo helt sykt. Huff, det er en rar verden vi lever i. Håper du slipper dette noe mer. Nydelig er hun vertfall:)

 33. alldeles, fantastisk vakker og nydelig!!!!!!!

 34. Så fin hun er!

 35. Lise Penne

  SOLSTRÅLE! Herlighet for ei skjønn ei. Godt jobba dere 😉 Hun er til å spise opp!!

 36. Ååååå, for en nydelig liten jente! Jeg skjønner godt at dere vil skjerme henne så mye som mulig, men jeg ble så fryktelig glad da jeg virkelig fikk sett ansiktet hennes! Hun er fantastisk skjønn, jeg smelter jo helt! Jeg skjønner godt at dere er stolte! Jeg ønsker dere lykke til i denne fine tiden, og vil bare si at dere virker som noen fantastiske foreldre. Stor klem fra meg. 🙂

 37. …Så utrolig ekkelt å lese om… Jeg skjønner ikke at dere orker og klarer! Med det sagt må jeg bare si; herregud, for et skjønt menneskebarn! WOW!

  Personlig har jeg hatt full forståelse for at dere har ønsket å holde henne skjult, men med slike opplevelser som dere har hatt (som ingen foreldre med en ny baby bør oppleve), så skjønenr jeg også at dere ønsker å mette nysgjerrigheten til folk, slik at sånne ting ikke gjentar seg… Ååh, lykke til med all lykken videre! 🙂

 38. charlotte

  Herlighet å vakker ho er <3 nydeligste jeg har sett. Klem

 39. Katrine L-K

  Herlighet, så utrooolig nydelig hun er! 🙂

 40. Det syns jeg var en utrolig fin avgjørelse. Jeg er en av dem som ikke har brydd meg om at dere har skjermet henne, men selvfølgelig vært nyskjerrig på hvordan hun ser ut. Og hun ser jo ut som en liten engel! Utrolig vakker <3 Jeg er selv gravid nå og venter mitt første barn i Juni. Og jeg deler akkurat de samme meningene som du har her. Litt, men ikke for mye. Er unaturlig å skjule barna sine, og man vil jo ikke at barna skal tro at man skjemtes etc og ikke la ut bilde av dem. Gleder meg til å følge deg og Nelia i fremtiden. God helg! <3

 41. så skjønn Nelia er!!

 42. Guu så nydelig :-))

 43. Vakker jente dere har! Jeg er bare en vanlig kvinne med en liten gutt, og hver dag møter vi en eller annen som vil se i vogna. Overasker meg ikke hvor frekke folk er! Du er flink, og tatt gode valg for Nelia sin fremtid! En absolutt god løvemamma er du ♡

 44. Så utrolig skjønn hun er! <3

 45. Utrolig skjønn! Ei utrolig nydelig liten jene!

 46. Sååå nydelig, den søteste babyen jeg har sett på en stund i alle fall! 😀 Håper denne avgjørelsen viser seg å bli til det beste, slik som du håper på. Takk for at du deler!

 47. Monica Helset

  helledussan, så utrolig skjønn hun er! En god blanding mellom mamma og pappa 🙂
  Håper dere får en fin helg videre!

 48. T Maria

  Nydelig liten skatt ♥ ♥ ♥

 49. GUUUD SÅ SKJØNN! For et nydelig bilde <3

 50. Cecilie

  Å herlighet så søt Nelia er!! 🙂

  Veldig kjekt at dere til slutt valgte å dele et bilde av henne, spesielt for oss faste lesere av bloggen som har fulgt deg/dere en stund.

  Allikevel, så skal du/dere vite at jeg er en av de som har hatt stor forståelse for hvorfor dere har valgt å skjerme henne fra «offentligheten på internett» frem til nå. Hadde jeg vært i deres situasjon hadde jeg mest sannsynlig gjort det samme selv. Som du også er inne på, foregår det så mye ute på det store internettet som er ute av vår kontroll. At foreldre ønsker å verne sitt barn fra dette, både forstår jeg og har stor respekt for.

  Håper dere har en flott helg! 🙂

 51. Hun er nydelig, Caroline! Du har all grunn til å være stolt og hun kommer til å få det kjempe bra i deres tilværelse! 🙂 Lykke til videre!
  Syns hun er en smule lik Lars, bare så det er sakt! hehe 🙂

 52. Utrolig nydelig, grarulerer;)

 53. For en nydelig liten engel, ligner veldig på dere begge 🙂 Fælt at folk skal lage så mye styr for dere, kjempegøy at dere velger å vise henne 🙂 God helg !

 54. Marit Gulbrandsen

  For ei nydelig frøken 🙂 og se det søte smilet:) skjønner du er forelsket 🙂
  Med 2 så vakre foreldre måtte det bli et perfekt resultat

 55. Haha, må jo bare le av at mennesker oppfører seg sånn… Absolutt latterlig og ikke minst veldig uakseptabelt.
  Men OH my GODNESS for en nydelig unge! Dette fikk dere til, Caroline <3

 56. Utrolig nydelig, gratulerer;)

 57. Line Madeleine Glimsdal

  Så utrolig vakker hun er! ønsker dere en finfin lørdag videre:-)

 58. for ei vakker jente <3flott med stolte foreldre

 59. For en NYDELIG jente <3! Jeg er helt forelsket. Håper folk vil la dere være i fred nå! Jeg blir oppgitt og helt satt ut av hvordan folk kan oppføre seg. Ha en fin lørdag :).

 60. Kjære Caroline! Utrolig bra skrevet innlegg som rører meg masse. Håper og tror at dette gjør at dere og selvfølgelig Nelia får litt ro og fred nå fra det du nettopp beskrev. Og for å ikke glemme, for en nydelig jente, hun må være noe av det nydligste jeg har sett 🙂 har ikke ord lenger, for hvilket ord kan beskrive en jente som henne? 😀 masse lykke til videre og håper det roer seg rundt dere og henne nå som dere har vist alle hvor vakker hun er 😉 stor klem fra meg!

 61. Å herlighet 😀 Hun er nyyydelig! Tusen takk for at du deler 🙂 så vakker og lik sine foreldre 🙂 skjønner godt at dere er stolte 🙂

 62. Hei Caroline

  Velkommen til denne gale verden som mor 🙂 Fantastisk fint å sjarmerende bilde av Nelia:) takk for at du delte denne skatten din med oss.
  Skjønner virkelig hva du mener med å skjerme henne, ser for meg alle spekualsjonene som kan komme. Hvorfor vil hun ikke vise oss babyen sin ?Er hun rar? har hun noen kjennetegn i ansiktet… alt mennesker kan komme på å si: Selv har jeg 2 døtre, som ble lagt ut fine bilder av de da de var små. Her er skattene mine verden se på dem se hvor skjønne de er : Men nå er de blitt i skole alder, å spesielt min elste skal godkjenne alle bildene som jeg legger ut på nettet. Som hun sier: Bildene blir der 4 ever mamma, å jeg vil at bildene du legger ut av meg skal være ok 🙂
  Så da må man bare spørre om lov da 🙂 Ha en superfin helg å takk igjen for bildene av lille N nå har vi ett nusselig ansikt til den nydelige dåpskjolen ( den rosa med roser på ) som hun skal ha på seg på sin dag <3

 63. Så utrolig skjønn hun er! <3

 64. Jeg kommenterer så og si aldri, men i dag følte jeg for det.
  For en utrolig herlig og søt jente dere har! Du har all rett til å gå med hevet hode og være stolt.
  Uansett hvilke valg dere tar for Nelia vet vi er for hennes skyld.

  Ha en fin dag 🙂

 65. ååå så nydelig..smelt

 66. Hun er helt nydelig! Synes hun ligner veldig på mormoren sin, jeg.. hehe. Må Gud passe på den lille familien din 🙂

 67. Herremin, så skjønn! 🙂

 68. Hun var virkelig helt nyyydelig!

 69. Å, my heart is melting! Å, de store øynene og det smilet 😀 Hun er NYDELIG! Jeg kan ikke tro at voksne mennesker ikke kan respektere andres valg og privatliv. Det er helt utrolig at folk stjeler bilder OG lager diskujonstråd om en lille vakker, uskyldig engel. Dere bør være stolt av denne lille magiske skapningen :).

 70. Veeeldiig søt 🙂

 71. Herregud sååå NYDELIG hun er!! Skjønner godt at du er stolt! Virkelig nydelig!

 72. Så skjønn hun er, Caroline! Det er helt absurd at folk holder på sånn som de gjør. Det at dere har valgt å ikke vise henne frem sånn som dere har gjort i dette innlegget er jo helt klart opp til dere. Da får folk bare være nysgjerrige, men også drite i å ta bilder og plage dere på denne måten de har gjort.
  Men for en utrolig pen jente dere har! Det er absolutt noe å være stolt over! Hun er til å spise opp <3
  ha en fin lørdag 🙂

 73. Utrolig hva folk får seg til å gjøre ! For en nydelig jente dere har 🙂

 74. heisann caroline! for en helt fantastisk nydelig babyjente dere har! ble helt stum, hun er jo såå lik pappaen sin!
  Syns også det er helt SINNSYKT at folk gjør alle de syke tingene! Utrolig at mennesker ikke har bedre ting å bruke fritiden sin på, og enkelte har jo ikke manerer.. uff, må si jeg syns det er ufattelig trist på dine vegne at du får hets/dumme ting oppstår uansett hva du gjør.. det fortjener du virkelig ikke! du er et fantastisk forbilde, og har en utrolig flott og gjennomført blogg. virker ikke som at enkelte forstår at dere faktisk også er helt vanlige mennesker som også ønsker å leve et vanlig liv som alle andre.
  Må si jeg tenker på deg, og håper situasjonen forbedrer seg med tiden <3 stor klem fast leser siden 2009!

 75. Kamilla

  *smelt* så nydelig hun var! Skjønner godt at du er stolt av henne. For meg ville det vært vanskelig å skjerme henne, ville brukt vær måte til å vise henne frem. Du bør nok passe på henne når hun blir eldre, kommer til å være omsvermet av smågutter, hihi 🙂

 76. Lisbeth

  For en skjønnhet

 77. Ååå jeg smelter helt,hun er jo til å spise opp 😀 <3 Jeg blir helt satt ut av det du skriver om oppførselen til noen,er det mulig?! Deler man bilder av barna sine er det gale,og deler man ikke så er det gale det og 😛 Noen folk har bare for lite å gjøre på som gidder å henge seg opp i hva andre gjør,og er ikke noe å bry seg med. Det er ingen tvil om at dere er noen fantastiske foreldre som kun ønsker det beste for Nelia. <3 Kan tenke meg dere bobler over av stolthet av å dele bilde av den nydelige prinsessen deres. 😀 Utrolig vakker er hun <3

 78. Herlighet Såå nydelig! En veldig god blanding av dere, er ikke rart dere er stolt! 🙂
  Ønsker dere en kjempe fin helg og gleder meg til å se litt mer av hun i fremtiden 😀
  Syns at folk er syk som holder på på den måten.. Håper virkelig dere slipper dette i fremtiden!

  Klem fra meg <3

 79. Utrolig nydelig!!

 80. Ingvild

  Utrolig nydelig! God blanding av dere 🙂 Dere er heldige. Ha en flott lørdag <3

 81. Lisbeth

  For en skjønnhet

 82. Så nydelig Nelia er, utrolig vakker liten jente <3
  Det var leit å høre et du har hatt disse problemer, håper dette ordner seg.

 83. Annette

  Så utrolig nydelig liten jente dere har<3

 84. Malin Sverdrup

  Å kjære vene å lik pappaen sin hun er! Så nydelig jente dere har, Caroline! 🙂 Hun er super skjønn..

 85. Malin Sverdrup

  Å kjære vene å lik pappaen sin hun er! Så nydelig jente dere har, Caroline! 🙂 Hun er super skjønn..

 86. Åh for en fantastisk nydelig liten jente!

 87. Hun er helt utrolig nydelig. Er ikke vanskelig å se hvem som er pappaen hennes vertfall 🙂
  Hvem syns dere selv hun ligner mest på? 🙂 Kanskje en fin blanding? 🙂
  Syns det er helt ubegripelig hva folk får seg til å gjøre. Jeg innrømmer gjerne at jeg selvsagt har vært nyskjerrig på hvordan engelen ser ut, men at noen får seg til å gjøre de tingene du nevner er for meg helt uforståelig. Det er så respektløst og rett og sett skremmende.
  Håper det roer seg nå når vi er så heldig å får noen glimt av henne 🙂
  Ha en fantastisk lørdag, dere! 🙂

 88. jeanette

  Først: at noen i det hele tatt får seg til å spekulere i hvordan ei lita prinsesse ser ut, er for meg helt ubegripelig.

  Så over til det viktigste; for ei nyyyyydelig jente, men sitt søte lure smil <3 <3

 89. Carine Solveig hagen

  Å hellandussen!! Så utrolig nydelig og de fine øynene 🙂

 90. lillian

  Nydelig jente ! Flott og respektert valg !:)

 91. Så utrolig nydelig hun er 🙂 ha en fantastisk helg alle tre 🙂

 92. Så nydelig hun er!
  Har selv en liten gutt som er en måned yngre enn Nelia, babytiden er jo bare så herlig.
  Vi har mye å glede oss over. Nyt ethvert øyeblikk, de vokser jo så fort!

  Ønsker dere en fin lørdag!

 93. For en oppførsel folk har! Blir helt målløs av hvordan noen mennesker tar for seg her i livet!

  Når det er sagt, så har jeg hele tiden syntes det har vært en veloverveid beslutning å ikke vise henne frem. Men beslutningen dere nå har tatt er like veloverveid og veldig forståelig! Så lenge det er smakfulle bilder som ikke blir vist for å provosere naturlig nok! 🙂
  Ønsker dere en god lørdag alle fem 🙂

 94. Fantastisk nydelig jente!!

  Synes hun ligner deg jeg, Caroline!

  Men vet du, det hadde vært utrolig moro om du engang viste frem et babybilde av deg selv, og av Lars Kristian? 😀 😀 😀

 95. Jeg må si jeg blir sjokkert over hva mennesker får seg til å gjøre… Det var trist å lese at dere har opplevd den slags oppførsel. Det er jo rett og slett frekt. Håper dere slipper flere slike ubehagelige situasjoner nå!
  Når det er sagt, må jeg bare si at hun er helt vanvittig nyyyyydelig. Ikke rart at dere er stolt 😀 for en herlig liten prinsesse 🙂 veldig lik pappaen sin! Og like nydelig som mammaen <3
  Ønsker dere alle en strålende fin helg 🙂 god klem

 96. Janne Therese

  Hællædussen så vakker æ!!! Nydelig liten jente

 97. Herreguuuuud, så utrolig nydelig! Ahhhhh

 98. Skjønneste jentebaby. Så herlig smil og vakre øyne, og veeeeldig lik sin pappa. Dere har vært flinke:-))))

 99. Madeleine

  Åh, for en nydelig engel! Hun er virkelig utrolig skjønn!! Dere har all grunn til å være de stolteste i verden! 🙂

 100. Åå, for en nydelig jente! Jeg hadde ikke trodd noe annet enn at hun måtte være nydelig med så vakre foreldre <3

  Det er leit å høre at folk kan være så frekke mot dere – det er absolutt ikke akseptabelt. Jeg var ikke klar over at folk er så frekke med dere, men setter pris på at du deler det med oss. Jeg forstår godt at dere vil skjerme datteren deres, men jeg tror dere har tatt det rette valget med å være selektive og selv ha kontroll over hvilke bilder som legges ut, og forhåpentligvis unngå det du beskriver dere har vært gjennom.

  Jeg vil også si at jeg synes du er utrolig tøff med det nye håret! Fikk nesten lyst til å klippe mitt lange hår selv, haha, men det tror jeg blir en stund til fremdeles.. Gleder meg til å se flere varianter av sveisen.

 101. Det der er en av de nydeligste babyene jeg noen gang har sett! <3

 102. Herregud folk er så syyyke 😛 ville bare legge igjen en kommentar og si at hun var utrolig nydelig 😀 kan ikke gjøre annet enn å sitte å smile når jeg ser på bildet:) Der har dere gjort en god jobb 😛 hehe

 103. For ei nydelig jente! Åh, helt fantastisk!

 104. Så nydelig! <3

 105. Camilla

  Jeg har aldri vært «fan» av de som deler mange bilder av ungene sine på nettet, det er jo små som ikke har muligheten til å bestemme noe selv.
  Det finnes også de som klarer dette på en fin måte, slik at bildene kun viser hverdagslige og koselige øyeblikk. Dette er noe jeg tror dere kommer til å balansere på en god måte. 🙂

  Og tilslutt; Herreguuuuud så nydelig Nelia er! Du har noe å være stolt av <3

 106. Madeleine

  Vakre lille Nelia. Jeg skjønner veldig godt din beslutning. Andre deler bilder av sitt barn på både Facebook og på instagram, at dere legger ut bilder av engelen deres på bloggen blir akkurat det samme. Hun er vakker! Og jeg skjønner utrolig godt at dere er stolte av henne! Øynene hennes er noe av det vakreste jeg har sett på lenge 🙂 nyt tiden videre alle tre! Stor klem

 107. Åhhhh for ei skjønn lita jente<3. Aldeles nydelig er hun, skjønner godt at dere er verdens stolteste foreldre:). Ha en fin lørdag med lille snuppa:)

 108. Elisabeth

  Åå hun var jo sååå nydelig. Hun er virkelig en nydelig engel:)

 109. Kjerstin

  Åååh for en nydelig liten skapning..=) Åsså den søte hårsveisen da, hehe.. Sukk.. Lik dere begge egentlig, såå skjønn!!=) Blir nesten sjokkert over hva andre folk får seg til å gjøre, greit nok at du er en offentlig person og alt det der, men det får da være måte på. At andre ukjente knipser bilder av datteren deres er uakseptabelt og ufint. Håper at de som holder på slik i det minste spør først! Synes du og dere takler dette på en upåklagelig måte. Dyktige og kjærlige foreldre for lille snuppa. Ha en fin helg til deg vakre kvinne, og dine kjære=) PS: Du ble intet mindre enn råflott med ny hårklipp!!;)

 110. Kristina

  Tenkte meg at hun var fin, men ikke at hun var såå nydelig! Ligner hvertfall på pappaen sin 🙂

 111. Camilla

  Så nydelig hun er 🙂

 112. Har du sett noe så nydelig!!❤️

 113. Åååh for en nydelig liten jente dere har!! Smelt <3

 114. Hun er jo bare helt nydelig! Forstår meg ikke på folk som ikke skjønner at selv du, Caroline, som er blogger har behov for et privat liv. Og at vakre Nelia er noe av det mest private dere har burde jo være forståelig for alle og enhver! Jeg elsker bloggen din, og du er en stor inspirasjon både i form av mat, trening og moral! Ikke la deg knekke av disse folkene somfinner sitt eget liv så uinteressant at de må gjøre deres liv miserabelt!

  Heier på deg og dine!! (:

 115. Helene G

  For en fantastisk liten skapning! Heldig dere er <3

 116. Ingrid Elisabeth

  Herregud så utrolig søt 🙂 er hun lik pappaen sin! Syns de har samme munn

 117. Hun er jo bare helt nydelig! Forstår meg ikke på folk som ikke skjønner at selv du, Caroline, som er blogger har behov for et privat liv. Og at vakre Nelia er noe av det mest private dere har burde jo være forståelig for alle og enhver! Jeg elsker bloggen din, og du er en stor inspirasjon både i form av mat, trening og moral! Ikke la deg knekke av disse folkene somfinner sitt eget liv så uinteressant at de må gjøre deres liv miserabelt!

  Heier på deg og dine!! (:

 118. Vakreste lille Nelia 🙂 Så godt å se at hun har foreldre som tar så godt vare på henne og som tenker på fremtiden hennes…fordi de bare vil henne det aller beste:) Syns det er flott at dere gjør alt dere kan for å beskytte henne samtidig er jeg veldig glad for at vi får se henne 🙂 Ha en riktig fi helg videre…ta vare på hverandre:) Klem 🙂

 119. Superskjønn liten engel 🙂 se på smilet da 😀 aaaww!! Arvet sine fars øyne ser det ut som 🙂 en fin blanding rett og slett!
  Litt sjokkerende lesing dette… Har folk virkelig møtt opp på døra og bedt om å få se henne og tatt bilder i smug?? Wow..

  Respekterte valget om å skjerme henne, men skjønner også at du har lyst å vise henne. Er dessverre redd det er stakkarslige mennesker som kommer til å diskutere henne uansett – med eller uten offentlighetens lys.. Hun er hvertfall en uskyldig liten skjønning oppi alt sammen og det er synd på dem som har et akutt behov for å hetse og spekulere.

  Blir koselig å se bilder av henne innimellom 🙂 Håper folk kan oppføre seg:)
  God helg!

 120. Så søt hun var 🙂

 121. Sophilophi

  For en perfekt liten dukke, og prikk lik pappaen sin 🙂 Trist å høre at mennesker er så hensynsløse. Jeg har forstått godt deres følelser rundt å ikke ville legge ut bilder til hele verden. Da blir hun jo fort en offentlig person. Lykke til videre. Dere virker som et utrolig gjennomtenkt par. 🙂

 122. Haha, så latterlig søt! Lite lykketroll! 🙂

 123. Hun er den skjønneste lille bebien jeg noensinne har sett. Gratulerer så mye, Caroline. Jeg ønsker dere alt godt 🙂

 124. Ærlig talt, vært folk på døren hjemme hos dere?! Eier ikke enkelte mennesker folkeskikk og respekt for medmennesker? Kjenner jeg blir kvalm, det er virkelig ikke barebare å være en offentlig person :-// Håper virkelig leserne dine får en litt mer normal oppførsel framover nå som du deler litt av henne 🙂 Og herregud for et nydelig lite menneske dere har skapt! Så vakker <3 Dere har all grunn til å være stolt! Er så kjekt å lese bloggen din for tiden, synes du har fått en veldig fin balanse mellom familieliv, babyblogging, mat og mote 🙂 Selv om jeg ikke skal legge skjul på at jeg blir ekstra glad av å lese om babyting, er bare 39 dager til termin her, så lever i en babyboble om dagen 😉
  Kos deg masse på spa idag!
  Klem

 125. For en nydelig, nydelig jente dere har!!

 126. Nora Grønås Birkeland

  Herlighet for en sjarmerende liten skapning <3 Hun er utrolig vakker og dere har all grunn til å være stolte over henne!! Trodde helt ærlig ikke dere kom til å vise henne så "tidlig" i offentligheten, men da jeg leste dette innlegget skjønner jeg hvorfor dere tok den avgjørelsen 🙂 Ønsker alle 3 en riktig flott dag!

 127. Henriette

  Så vakker hun er 😀 En skikkelig hjerteknuser 😀

 128. Så utrolig skjønn!! HELLEDUSSEN

 129. 1. Kommer ikke over hvor frekke folk kan være.

  2. Kommer ikke over hvor NYDELIG datteren deres er! Synes hun ligner veldig på deg.

  Ha en strålende søndag <3

  1. Eventuelt lørdag 😉

 130. Skjønner godt at hun er deres stolthet, hun er jo uendelig vakker!! Så koselig og endelig få se henne 🙂 ha en fin helg videre med spa og familien!

 131. Madeleine

  Nydelige Nelia!! 🙂 så herlig litta jente dere har! Dere har all grunn til å være stolte! Stå på videre, er helt enig i valgene dere har tatt ang henne! 😉

 132. Eventuelt lørdag 😉

 133. Hun er helt nydelig <3

 134. Så ubeskrivelig nydelig jente!

 135. Ååååh <3 Hun er virkelig vakker! Så herlig et bilde! Sååå utrolig stas å endelig få se henne 😀 liker beslutningen dere har tatt og skjønner godt hvorfor dere valgte det 🙂
  Er ikke rart dere er uendelig stolt av henne og vil vise henne fram. Hun er helt ærlig noe av det fineste jeg har sett <3

 136. Melissa

  Jeg må virkelig si at dette er den skjønneste babyen jeg har sett på lenge! Gratulerer med den nydelige familien din! 🙂

 137. Marianne

  Så utrolig søt hun er! 🙂

 138. For et nydelig og vakkert lite nurk 🙂 Så skjønn! Det er kun dere som vet hva som er det beste for deres datter 🙂

 139. Så utrolig nydelig et lite nusk:) Store klare øyne som lyser av glede:) Håper dere får fred for stygge kommentarer og ting etter hvert. Skjønner fortsatt ikke hva enkelte har problemer med. Leser bloggen din hver dag å blir så inspirert. Dere ser ut til å ha det så utrolig bra med hverandre, og med de tingene som livet byr på. På godt og vondt. Er det noe jeg ikke synes om lar jeg bare være å lese/ se på. Det er enkleste ting i verden, og ingen tvinger meg. Bloggere skriver om det dere vil og vi lesere bestemmer selv om vi titter innom. Fortsatt go lørdag til alle tre:)

 140. Det er rart at personer tror at ettersom du har blogg, så er det greit å ta bilder uten å spørre osv. Hva er det som har skjedd med de? Greit nok at de titter litt på deg, men å være så stygg å ta bilder og presse seg på for å se Nelia blir jo helt feil. Håper dere slipper dette når dere legger ut noen bilder av Nelia. Dattra deres er nydelig 😉

 141. For en utrolig skjønn liten jente!! Søteste babyen jeg har sett 🙂

 142. Utrolig vakker datter du har!!

 143. Fin lita jente, og lik far sin!

 144. Veronica

  Nå er det ekstremt lenge siden jeg har kommentert noe på denne bloggen, men dette innlegget ble jeg så sint av å lese at jeg ikke klarte la være! Til dere som har gjort disse stygge tingene Caroline forteller om her: Skam dere! Hva er det slags oppdragelse dere har som setter dere ned på nett og kommenterer utseende til en liten, uskyldig baby? Blir kvalm av å høre slikt! Og Caroline, gullet ditt er så sjarmerende på det bildet der ❤️

 145. ååå smelt, så nyydelig:-)

 146. Nydelig lite nurk dere har! <3 Uff, så trist at dere har hatt så mange vonde opplevelser med folk som skal ta bilde av vesla deres, så mye pussig folk kan finne på å gjøre! Tror dere har tatt en god avgjørelse nå, som både dere og jenta deres vil leve godt med:) Ha en god helg!:)

 147. Så nydelig hun er!
  Jeg ble overrasket over hvordan hun ser ut, ikke på en negativ måte, men man danner seg en formening om hvordan mennesker ser ut når man bare får ser litt av dem og ikke hele fjeset.
  Og hun er vakker!

 148. Følger bloggen hver dag. Dere har ei kjempesøt lite pie. Artig å se henne også. Klem

 149. Er så godt å høre og se foreldre som skjermer barna sine her på internettet! Alt for mange av de som virkelig ikke har noe filter for hva de legger ut.. Alle har rett på et privatliv, særlig små barn og barn som ikke kan gjøre noe med det selv enda. Alt med måte, så koselig at dere i ny og ne skal vise henne fram. OG for ei hjerteknuser! <3 Skjønner godt at dere er stolte! 🙂 ha en fin helg

 150. Hun er virkelig en prinsesse <3 utrolig søt <3 🙂

 151. Hello Caroline,
  I’ve been reading you’re blog for quite sometime now, and first of all I have to say that I really love the way you share the beautiful things that surround you, and of course you are a gorgeous woman.
  I’m a portuguese blogger and I have a three year old little boy and now I have two beautiful twin girls that were born around the same time your Nelia did and so I find it very cute to read the evolution of your baby.
  Let me just say that you have such a beautifull and cute baby girl and you have all the reasons in the world to be proud. I think on must shield our precious children and most important is not to reveal to much, things like were they might be at a precise moment, pictures of the school or such relevant information.
  Other than that I would say it is perfectly ok to show their innocent and amazing smiles because, after all, that is the most beautiful thing we possess.
  I trully wish you all the best for you and your lovely family 🙂

 152. Hælledussan så nydelig!!! Likner litt på sin far på dette bildet 🙂 Vokser nok opp til å bli mer lik sin mor 🙂

 153. Saa koselig bilde!
  Huff, jeg kan tenke meg at det har vaert stressende med ukjente paa doera og ukjente som tar bilder av henne 🙁 Jeg husker naar Erik (naa snart 9, aar) var baby og vi var paa butikken. En dame kom opp mot oss og proevde aa ta han fra armene mine. Hun snakket ikke engelsk (vi bor it Texas) og det betydde visst lykke i hennes kultur aa holde en liten baby. Det var ikke vondt ment fra hennes side, men jeg skjoente ikke hva hun ville og hun hadde iallefall IKKE lov til aa holde babien min.
  Kos dere paa spa 🙂
  Hege

 154. martine

  Herlighet, hun er så skjønn! Skjønner du vil ha kontroll over hva som blir delt om henne, og trist med slike diskusjoner om en så fin liten pike som ikke har gjort noen vondt. Men dette kan dere altså, slike må dere lage flere av 😀

 155. Celin Midthaug

  WOW! Hun er nydelig!

 156. Ååå,så søt hun er! Skjønner virkelig at dere er stolt over ei såå søt jente !

 157. Jeg må bare si det at jeg skjønner meg ikke på folk!
  Folk må da for …. godta det hvis dere ikke ønsker å publisere bilder av deres skjønne datter! Det er deres valg og ikke noe folk kan kreve at dere skal gjøre!
  Men nå som dere har valgt å dele bilder av henne så håper jeg folk tar til vett og slutter å oppføre som sultne hyener rundt deg/dere 🙂

  Hakke vært her inne så mye(dette er vel andre gangen, for å være ærlig), men jeg må si at jeg synes det er mer enn helt i orden for meg at dere ønsker å skjerme Nelia så mye som mulig fra offentligheten 🙂 Synes det er litt synd at dere på en måte må gi etter for presset, men hvis det hjelper på for å få «hyenene» til å roe seg ned så er det kanskje ikke så dumt likevel 🙂

  Men som jeg skrev lengre oppe i kommentaren min: Hun er jo bare så utrolig skjønn! Dere er heldige!
  også må du hilse mannen og si lykke til med den kommende sesongen! Kommer til å følge med på Odd like mye som jeg følger «mitt» Rosenborg 🙂

 158. Cecilie

  Hun er nydelig❤️ Det gjør meg trist at folk er så egoistiske, og ikke minst de som i tillegg er ondskapsfulle. Uansett hvor nysgjerrig man er, bør man klare å sette et lite barns behov først.

 159. charlottw

  Hun er jo helt nydelig, for en vakker skapning♡ synes dere virker og helt garantert er det nærmeste man kommer perfekt foreldrer for nelia. Synes dere gjør alt så gjennom tenkt med gode beslutninger, virkelig:)

 160. Så fantastisk nydelig! Utrolig vakker:) Et lite Lykketroll <3

 161. Veldig koselig å få se lille Nelia 🙂 Kjempesøt!! Følger bloggen din hver dag, så dette er bare koselig synes nå jeg 🙂

 162. Ho er kjempesøt 🙂 Herleg piggsveis. Det er fascinerande at det kan verte så mykje spekulasjon og ondt snakk om eit slikt lite vesen. Må innrømme at eg ikkje heilt klarer å forstå slike mennesker. Er det utelukkande for underholdninga dei gjer dette? Er dei verkeleg så korttenkte i så fall, eller er dei faktisk så ondsinna? Vonar at dette tiltaket hjelper 🙂

  Min lille ligg no å lagar nokre nye lydar, høres ut som ein hund som vert trakka på, men ut frå ansiktet hans er alt vel. Driv også å prøver å kome over på sida, kanskje det er litt frustrasjon at det ikkje går kvar gong han prøver å komse seg over… Morsomme desse små gulla våre 🙂

 163. Så nydelig dattera deres er!
  Synd at folk oppfører seg så dårlig, dere får prøve å ignorere det og heve dere over det. Bloggen din er kjempefin, og inspirerende. Keep up the good work 🙂

 164. For en vakker liten skapning <3

 165. Nydeligste tulla jeg har sett…sååååå søøøøt!!!! Klart hun må vises fram nå hun er så skjønn!!!!

 166. benedikte

  FOR en nydelig liten tulle! 🙂 Og så lik på pappa`n sin da! Herlig bilde 🙂

 167. Så utrolig vakker hun er! 😀

 168. HERREGUD, jeg smelter!!!! For en nydelig liten jentunge 🙂 Også deee store, fine øynene <3 ååh

 169. Kristin

  Så hyggelig å få se hele Nelia. Hun er skjønn. Jeg forstår at mange er nysgjerrige på å se henne, folk som har fulgt deg på bloggen gjennom bryllup og graviditet. Det er likevel tankevekkende det dere har opplevd, det burde ikke være sånn. Det har med respekt for andre å gjøre, liten som stor. Jeg hadde håpet dere hadde sluppet det. Håper det blir bedre nå.

 170. Herlighet så mye sjuke mennesker det er der ute :-/ å troppe opp på døra og be om å se henne, ta bilder av henne uten tillatelse osv. Eier ikke folk sperrer?

  Vi var på strømstad spa samtidig som dere for noen uker siden og selvom jeg så dere hver dag den helgen kunne det aldri falt meg inn å gå bort for å titte i vogna eller ta bilder. Dere er helt vanlige mennesker, akkurat som alle oss andre selvom navnene deres er kjent.

  Så utrolig vakker hun er forresten 🙂

 171. Susanne

  Så ufattelig nydelig! Blei så rørt at jeg begynte å gråte..

  Hadde ingen anelse om hva dere har gått gjennom. Men så er jeg i overkant
  naiv og godtroende .. Herlighet for et sirkus. Alt dere må tåle.
  Har ikke ord!

  Nå håper jeg at dere blir fornøyd med denne avgjørelsen!
  Nelia er uendelig vakker! En god blanding av dere begge:)

 172. For et fantastisk, nydelig lite vesen! Så blid og søt! Vakker er hun 🙂 Dette syns jeg virker som et veldig fint og gjennomtenkt valg av dere. Jeg personlig syns du kan fortsette med skjermede bilder i hverdagen, og heller publisere et ordentlig bilde en gang i ny og ne. F.eks. når det har gått en mnd eller to, og man kan se utviklingen. Dere syns jo sikkert fortsatt at det er greit at det ikke florerer bilder av henne ute på nettet.

 173. Karianne

  Herlighet så nydelig Nelia er!! Kjempesøt!
  <3

 174. Therese Jacobsen

  SÅÅÅÅ søt hun er. Dere må være kjempe stolte. Skjønner godt at dere blir lei av alle spekulasjoner rundt utseende hennes. Masse lykke til videre med henne, på smilet hennes ser det ut det ut som hun er fornøyd med jobben dere gjør <3
  Kos dere videre med skjønnheten, og god lørdag til dere alle 3 (5)

 175. Å herregud, hun er rett og slett nydelig! Dere burde virkelig være stolte, noe som jeg allerede vet dere er 🙂

 176. Syns dette er eit lurt og klokt valg 🙂 og herregud(!!!!!!) så skjønn ho er! God helg!

 177. Nydelig datter dere har <3

 178. Såå skjønn 🙂
  Må bare legge til at jeg synes det er helt vanvittig at folk skal spekulere i de mest vanvittige ting, at de ikke bare kan la en avgjørelse være en avgjørelse.
  Det kan ikke være lett å få så mye pes hver eneste dag, men dere ser ut til å takle det på en bra måte!

 179. Dersom jeg hadde barn hadde jeg nok skjermet det på samme måte som dere har gjort med Nelia frem til nå. Men forstår så utrolig godt at det blir veldig vanskelig når det blir så utrolig stor interesse at det blir direkte plagsomt og ubehagelig på grunn av det. Dere har i hvertfall en helt nydelig liten jente, dere er heldige! 🙂

 180. Jeg blir helt sjokkert over at mennesker kan oppføre seg slik..

  Nelia er forresten utrolig skjønn <3

 181. Elisabeth

  Det er jo faktisk helt uakseptabel oppførsel av mennesker som burde være oppegående.

  Hun er nydelig 🙂

 182. Hun er nydelig Caroline! Så lik dere begge!

 183. Å helledussen så søt ho er!! 🙂 Skikkelig sjarmtroll! 🙂 Og så fint bilde av far og datter 🙂

 184. Herlighet for en utrolig nydelig jente dere har!! 🙂

 185. Eleonora

  Herregud, jeg blir helt sjokkert over hva folk finner på å gjøre. Komme på døren for å se henne? Jeg tror mennesker har blitt helt gærne. Men det er veldig hyggelig at dere velger å vise henne til oss. Hun er helt nydelig 🙂

 186. Så nydelig! 🙂

 187. Wæ, folk kan være så skumle! Det blir jo ubehagelig når det blir slik, skjønner godt at dere har sortert tankene litt mtp å vise Nelia når mennesker blir for pågående.. Og så over til snuppa: for ei fantastisk nydelig lita dukke dere har! Smelter helt her jeg sitter, hun ser så lykkelig ut og er alltid så pent kledd:) Synes dere kan fortsette å fylle verden med så pene og søte mennesker 😉 Stor klem til dere, god helg og takk som deler <3

 188. Så utrolig fin hun er! <3 Skjønner godt at dere er stolte av å ha en så nydelig datter!

 189. Kristin

  For ei nydelig lita tulle dere har! En god blanding av dere begge, ser jeg! 🙂 Jeg har hatt full forståelse for at dere ville skjerme henne, men veldig artig å endelig få se hvordan tuppa ser ut!

  Ønsker dere en god lørdag! 🙂

 190. For en nydelig liten engel!

 191. Omg j har ikke ord for d du skriver! Finnes d virkelig mennesker som sier/skriver og gjør sånt! Huff huff!!
  Nydelig hun er ❤️ veldig hyggelig du viser henne frem, men syntes d er synd folk ikke kan respektere deres privatliv og deres avgjørelser uten å spekulere i alt!

 192. Åå, så herlig !

 193. Herlighet, folk er utrolig frekke. Jeg er helt målløs.
  Uansett, kjekt å endelig få se henne. Hun er fantastisk nydelig<3 Smeltet hjertet mitt.
  Ha en fin lørdag på spa med moren din!

 194. Jannicke

  Hun er aldeles nydelig! Skjønner dere er stolte:-)

 195. Åååå, så nydelig hun er

 196. Hællandussen<3 helskjønn!!!

 197. Elisabeth

  Åååh, Nelia er den søøteste!! Utrolig nydelig! <33

 198. Så skjønn unge! Blir helt verpesyk her jeg sitter. Koselig at du vil dele henne med oss. Synes det er trist at folk tar seg til rette og viser frem bilder uten din samtykke… God lørdag! <3

 199. Katrine

  Noe så nydelig! <3 Takk for at du vil dele noen bilder med oss, man blir virkelig nysgjerrig 😀

 200. Liten Ida

  Så nydelig!!! Ubeskrivelig vakker

 201. -For ei nydelig jente!!!!!!

 202. Åååå, så nydelig hun er

 203. Åå hun var kjempesøt!

 204. Karoline

  Åhh så utrolig nydelig hun er! Kan ikke slutte å smile av det bilde der : )

 205. Så utrolig nydelig hun er. Like dere begge to.
  Skjønner godt at du er helt forelsket i den lille skatten der. 🙂

  En nydelig lørdag til dere også.

 206. Ååå det er det skjønneste jeg har sett på lenge <3

 207. Helene Viktoria

  Utrolig flott bilde 🙂 og hun er utrolig nydelig <3 dere har all grunn til å være stolt av henne. For et nydelig smil 🙂

 208. Veronica

  Fantastisk lita jente, utrolig lik på pappaen sin 🙂

 209. Åh gud vilken söt liten flicka ni har! Tråkigt att höra hur folk beter sig dock! Men gud vilken sötnos, vilka ögon! all lycka till er!

 210. Det er den søteste babyen jeg noen gang har sett 🙂

 211. Catrine

  Hun er jo helt nydelig 😀 Skjønner godt at du ikke vil ha så mye styr rundt det, og føle at du må gjømme henne.

 212. Nei jøss så utrolig fin hun er! Og for et våkent blikk hun hadde her.. nei hun er jo helskjønn!

 213. Herregud for en utrolig nydelig jente! God blanding mellom mamma og pappa. Bra jobba! 😀

 214. Karoline

  Nydligste ungen jeg har sett!! Fikk tårer i øynene. For ei søt lita dokke dere har fått 🙂

 215. For en vakker jente, herregud!! Så god blanding av dere, men ser veldig mye av Lars Kristian:-))
  Utrolig trist at dere har opplevd mye rar oppførsel og nyskjerrighet rundt Nelia, men dere skal ha for tålmodigheten deres. Dere er fine mennesker som vil det beste for hun, og det skal dere kunne få lov til. Men det er utrolig hyggelig å se jenta deres, og håper virkelig ting blir bedre for dere alle tre nå 🙂

 216. inger-lise Albrigtsen

  Helledussan for ei vakker lita jente:)

 217. Ingeborg

  Åhellandussen! Det er definitivt den skjønneste lille prinsessen jeg har sett !! 😀

 218. For et nydelig lite fjes, du må være så stolt, og det har du all grunn til!

 219. Christine

  Hun er nydelig!!!!! Sjokkerende at folk sitter å diskuterer utseende hennes på forum, men på Mammaforum er alt lovt.. Normale mennesker blir omdannet til mammamafiamonster og ingen saker er for små til å hakke på og lage drama ut av. Og disse damene oppdrar fremtiden….

 220. Jeg blir rørt, Nelia er så vakker! <3 Så bra at vi får se bilder av henne i ny og ne, gleder meg til flere bilder! Håper på et fint bilde av deg og Nelia <3. Ha en fin dag Caroline! 😀

 221. Så utrolig lik hun er pappaen sin!!

 222. Hun var jo bare helt NYDELIG!! Du har en flott familie, Caroline 🙂 Jeg er en stor fan av bloggen din, du er så flink! Ønsker deg og familien alt godt 🙂 <3

 223. Line Marie

  Folk har så mye rart for seg! Enkelte eier jo ikke folkeskikk, så skjønner godt at dere har valgt å skjerme henne. Kommet hjem til dere? Seriøst? Huff, man kan begynne å lure altså..
  Vet det er veldig mange som har vært nysgjerrige på henne, og som har hatt lyst til å se henne, så at dere velger å vise henne innimellom regner jeg med at mange synes er kjempekoselig. Hun er jo bare helt nydelig! En fantastisk skjønn, liten jente, som dere virkelig kan være stolte av! Det søte smilet og blikket kan smelte ethvert hjerte, kjempeherlig! Og med tiden vil nok hun være utrolig stolt av mammaen og pappaen sin også, som har tatt gode valg for henne, og gitt henne det beste hun kan få.
  Ønsker dere alle en kjempefin helg <3

 224. For en nydelig engel! Forstår at dere er stolte 🙂 Lykke til i fremtiden Caroline 🙂

 225. For en vakker familie du har:) Jeg har så respekt for måten du gjør ting på – så ordentlig og så gjennomtenkt. Jeg bøyer meg i støvet for hvordan du opptrer her på bloggen, du har en så fin balanse i alt du gjør. Både når det gjelder variasjon i innlegg og også hvordan du velger å eksponere Nelia. Det er en helhet i bloggen din som er helt unektelig god, og som oser av kvalitet. Du er heldig som har en så flott mann som støtter deg, og en velskapt og nydelig datter. Og de er heldige som har deg:)

 226. Ingvild

  Hun er definitivt en av de søteste ungene jeg har sett! Tipper hun blir ei ekstremt vakker jente, akkurat som moren sin 🙂

 227. Ingen ting overrasker meg lenger. Og jeg er heller ikke overrasket over hvor skjønn Nelia er. Nydelig jente, kos dere masse!

 228. Jeg skjønner dere godt, å det er helt unødvendig av andre å skal lage forum, og ta snik bilder av henne. Får en skjønning! Fikk nesten tårer i øynene av å se henne *smeelt*. Super søt! Ha en fin lørsdag <3

 229. Kan med hånden på hjertet si at hun er den nydeligste babyen jeg noengang har sett! For en herlig liten dukke, og for et koselig bilde 🙂

 230. Charlotte

  Herregud, for ei nydelig jente! Hun er bare så skjønn!

 231. Nelia er nydeli! Jeg er sjokkert over hva du forteller at folk får seg til. Håper for deres del at det stopper nå.
  Nyt helgen og livet med vakre lille Nelia!
  Forøvrig – bloggen din er og blir den beste!

 232. For en utrolig søt liten jente! Jeg blir både sint og rørt av det du skriver, Caroline. Jeg synes du virker som en utrolig flott, og sterk mor. Jeg blir sint når jeg får høre at andre mennesker spekulerer om utseendet hennes i forum og på nett.. Det sier heldigvis mer om de som gjør det, enn deg og din lille søte.

  Gleder meg utrolig masse til å følge dere videre på bloggen! Må si dette var en vakker jente, som fortjener å bli vist fram 😀 Det virker som dere allerede har funnet en gylden middelvei i forhold til henne og bloggingen, og det er det stor respekt for!

  Mange klemmer fra Ida Lyrics.

 233. HERREGUUUUUD, for en nydelig skapning!!!!! Noe av det skjønneste jeg har sett 🙂

 234. Katarina

  Forstår at folk er nyskjerrige men det finnes da grenser! Men HERREGUD så utrolignydelig hun er, og det bildet av henne og LK er bare til å smelte av! Ufattelig søt <3

 235. Å herregud, så nydelig!! Hun var jo bare helt innmari søt. Og herregud, så gærne folk er… Skjønner godt at dette er en avgjørelse det ikke kan taes lett på. Men det er veldig hyggelig å få se det skjønne fjeset da 🙂

 236. Sitter her å smiler for meg selv. Hun er jo som snytt ut av nesen på mammaen sin! Virkelig nydelig. Så koselig at dere valgte å dele henne med oss nysgjerrige lesere. Det må jo ha vært vanskelig å skjule deres store stolthet. Kan ikke være greit å være en offentlig person bestandig. Håper folk holder seg for gode til å drive å knipse bilder av henne om hun begynner i barnehagen. De burde stoppe opp å tenke hva de hadde følt.. Men uansett, vakker var hun

 237. Solveig

  Så frekke folk kan være! Jeg har jo selv vært kjempenysgjerrig på hvordan hun ser ut, men stakkars dere som må oppleve en sånn form for oppmerksomhet rundt den lille jenta deres!
  Hun er helt nydelig og jeg er veldig glad for at dere har bestemt dere for å poste bilder av henne! 🙂

 238. For ei nydelig liten pike:-) og så lik pappaen sin:-)

 239. Hei. Veldig bra skrevet, og et fornuftig valg dere har tatt ved at hun skal skjermes til en viss grad 🙂 En nydelig jente med et nydelig navn og flotte foreldre 🙂 Ønsker dere en flott helg 🙂

 240. Awwwwww ♥♥♥ you took the best decision Caroline! Im so sorry for what you were going through, some people are very impolite and meddler. Hope that annoying things will stop now. Your little Nelia is just a sweet little angel, they both are utterly tender and really close! Best wishes to u all, you are a beautiful family! Happy Sat!

 241. May Lene

  Så nydelig hun er ♥

 242. Herregud, skjønnaste ungen jeg noen gang har sett, hun er som et lite mummietroll. Herregud, helt utrolig

 243. Cecilie

  For ei skjønn lita jente! Rett og slett helt nydelig 😀 Ser hun har glimtet i øyet allerede, skjønner godt at hun sjarmerer de rundt seg <3

 244. Nathalie K

  Dere har en utrolig nydelig liten engel av en datter <3 Skjønner godt hvorfor dere ikke vil vise henne dag ut og dag inn, barn er det aller kjæreste en kan få – og de har jo ikke akkurat bedt om all oppmerksomheten. Håper dere nyter hvert sekund, dere er en fin familie 🙂

 245. Christine

  Herreguuuuuuud for en fin baby dere har fått til! Jeg er stum. Og forelsket. Mest forelsket.
  SÅÅ glad for at dere kom frem til dette. Sukk. Nå ble jeg babysyk.
  STOR klem til alle dere <3

 246. Herreli, så nydelig en liten jente 😀 Dere har all grunn til å være stolte!

  Vi skjermer vår sønn fra alle sosiale medier her hjemme, men det er grunnet familiesituasjon. Alle på vår vei får beskjed om å respektere dette slik at ingen bilder komme ut..

  Uansett, ville bare ønske dere en fantastisk dag videre 😀

 247. kristin

  Så skjønn hun er!

  Er det virkelig sant at folk oppfører seg sånn? Jeg er sjokkert over hvor mye stygt og negativt som bor i vanlige folk.
  Sikkert en fornuftig beslutning med tanke på alternativet.

 248. Jeg kommenterer aldri på blogger, men nå kan jeg ikke dy meg! For ei skjønn jente dere har, jeg smelter her jeg sitter 🙂 Hun er nydelig

 249. Nydelig!<3

 250. Å herregud så skjønn! Herlighet hun var nydelig <3 dere har all grunn til å være stolt! Flotte Nelia <3

 251. For en herlig og vakker lita tulle <3 Kos dere glugg med henne, tida flyyyr! De som kommer med uspiselige og negative kommentarer er sjalue mennesker uten god oppdragelse.

 252. Såå søt liten jente! Selv om det er vanskelig, ikke bry deg om hva andre mennesker sier, de forsøker å rakke ned på deg ved å fremheve seg selv. Det at du har valgt å ikke dele bilder av lille N før nå er ditt valg, og det burde alle respektert,; ta bilder av henne i offentlighet og ringe på døren deres var frekt. Nelia er helt uskyldig I alt dette, og det er feigt å angripe en som ikke kan forsvare seg selv. Men det er veldig hyggelig å se bilder av den skjønne lille 🙂

 253. Elisabeth

  For ei fantastisk nydeleg jente de har! Utruleg synd at de må oppleve alt det du fortel om, håpar det roar seg framover 🙂

 254. Helt nydelig!

 255. janicke

  Wow! Så utrolig nydelig hun er, jeg skjønner godt at du er superstolt mamma.<3 Jeg håper beslutningen deres om å vise Nelia i ny og ne viser seg å være en bra avgjørelse, og jeg håper av hele mitt hjerte at dere slipper unna ondsinnede og slemme/sårende kommentarer om deres datter. Jeg er i alle fall kjempeglad for at vi får se henne en gang i blant 🙂

  Ønsker dere en kjempefin helg.

 256. Christina Olsen

  For ei fantastisk nydelig lita tøtte! Såå store øyne, hælledussan =)
  Helt utrolig hvordan folk kan oppføre seg.. Ønsker dere alt godt, og håper ting kan roe seg litt rundt lille Nelia fremover.
  God helg!

 257. Jeg syns det står stor respekt av at dere har valgt å «skjule» henne på den måten dere har gjort. Men jeg skjønner godt at dere vil vise henne frem også, for det er jammen en NYDELIG jente dere har – ingen tvil om det! Dere har all grunn til å være stolte!

 258. I cant believe how crazy people are…its your dauthger and everyone should respect that. i always thought how great it was that you didn’t show her face at the internet…

 259. At folk tror det er noe galt med utseendet til en baby bare fordi foreldrene ikke vil vise bilder av den på Internett er
  Veldig spesielt. At folk kan være så ondskapsfulle å lage forum om en liten baby, andre mennesker også, er helt sykt! Forstår ikke hvordan du klarer å heve deg over det, all creds til deg! Datteren din er forresten helt nydelig, hadde heller aldri trodd noe annet 😉 jeg smeltet helt da jeg så dette bildet, det burde rammes inn!

 260. Helledussen for ei nydelig lita frøken! De øynene kommer til å sjarmere mange! 😀 Kjekt å se henne! Håper dere slipper flere ubehageligheter i fremtiden.

 261. Herregud for en nydelig liten jente! De øynene *smelt*

 262. Mathilde

  Rart at det ble slike spekulasjoner. Du la ut et nydelig bilde av henne etter hun ble født.
  Hun er utrolig vakker, og så søt sveis hun har da!:)

 263. Neimen helledussan så skjønn hun er!!! Et herlig bilde av de to 🙂
  Forstår at det er vanskelig å skulle bestemme om en skal vise henne frem eller ikke. Noen eier jo ikke skam i livet, å ta bilder av henne uten å spørre om det er greit, er for meg helt horribelt. Tror kanskje du har rett i at den typen ufinheter forsvinner litt når dere nå deler bilder av henne, men det skulle være unødvendig å ta et slikt valg på det grunnlaget.

 264. Kjære vene, se på det smilet 🙂 Ei nydelig, lita dukke dere har <3

  Er trist at mennesker ikke klarer å se grensen mellom offentlig og privatliv, men jeg tror nok dere har tatt et riktig valg, ettersom at dere vil få mer kontroll, som du selv skriver.

  Ha en fantastisk helg med familien din!

 265. This picture is too cute Caroline!!

 266. Så søt hun er! Utrolig lik faren sin, også 🙂 kan du ikke kanskje dele noen bilder av deg og Lars-Kristian som babyer, også? Tror det er en god avgjørelse og ikke skjerme henne så veldig, det skaper jo en litt unaturlig spenning rundt henne. Hun er jo tross alt bare et menneske hun også 🙂

 267. Tina Mari

  Åå, for en søt liten engel!

 268. Så utrolig nydelig!! Ser hvem hun slekter på 🙂

 269. Hei og god lørdag 🙂
  Så synd at folk er så stusslige at de må spekulere i noe så uskyldig som et lite barn. Jeg blir rett og slett kvalm. Skulle ikke vært slik at du må offentliggjøre henne for andres del. Men når det blir slik som du skriver, så er det klart at man må ta et valg slik som dere nå har gjort. Godt å høre at dere faktisk gjør dette for Nelia sin del.
  Og hun er såklart vakker, slik som du og pappaen.
  Håper du slipper mye fjas og tull fra folk som sitter hjemme å ikke har annet å gjøre enn å plage andre. Det hører ikke hjemme noen sted.
  God helg, kjære deg 🙂
  Krams

 270. Åh helledussan så vakker ho er!!!!!
  Og for nokre nydelege auge!!!
  Ser ut som et lite «lykketroll» <3
  Nyt småbarnstida, det går så fort!!!
  Helsing mamma til 3 på 19, 15 og 11 – men føler dei nettopp var små…sukk..!!! 🙂

 271. Så søt hun er! Skjønner godt at dere er stolte!

 272. Åh, lille fine jenta! Dere har god grunn til å være stolte, for hun er absolutt helt nydelig! <3

 273. Det var en nydelig prinsesse 🙂

  1. Det var en nydelig prinsesse 🙂

 274. Veronika

  Å, for en hjerteknuser! Så utrolig nydelig jente 🙂

 275. Så nydelig hun er! Veldig lik pappaen sin 🙂 Det hørtes ut som riktig avgjørelse for dere, og jeg er sjokkert over at folk har vært på døren din, prøver å ta mobilbilder av henne osv..

 276. Så utrolig koselig å se henne, og for en vakker jente! Virkelig noe å være stolt over! ❤️

 277. Karoline

  Nei no kjente jeg att jeg faktisk ble irritert, att folk kan være så frekke..nei vettu ka! Nelia er kjempe skjønn!

 278. Herregud, blir helt målløs jeg på hva folk kan finne på å gjøre! Voksne mennesker, for en oppførsel! Blir helt kvalm.
  At folk diskuterer et lite uskyldig barn på nettet, det er så lavmål at det finnes ikke ord..
  Folk må vel respektere at du vil skjerme henne.
  Beundrer deg for slik du takler situasjonen, tykkhudet er du, men når det er noe så uskyldig og nært, som ditt eget barn.. Det kan ikke være lett.
  Hun er jo utrolig vakker og skjønn(selvsagt er hun jo det,hallo!) så nå kan de bare grave seg ned de som er ute etter å trykke deg ned.. 😉

 279. elisabeth

  Åh,så fantastisk nydelig bilde av far og datter ! Klem til dere alle tre fineste.

 280. Kristine

  For et fantastisk nydelig pikebarn!<3

 281. Anne Kolle

  Hun er utrolig nydelig .Så heldige dere er.

 282. Caroline

  Å, for en vakker liten jente og så lik pappaen sin<3 ha en super helg:)

 283. Så søt og blid lita frøken da 🙂 Smelter jo helt når man ser en slik liten solstråle. Er jo helt utrolig at folk kan synke så dypt og ha så liten respekt for andre at de finner på å gjøre slike ting som du forteller om. Grøss :/

 284. Charlotte K.

  Folk er virkelig ikke sanne! Men hun er nydelig, så gøy at vi får se henne av og til 🙂

 285. For ei herlig dokke;) ligner på sin far. fin lørdag til dere.

 286. Kristine

  Herreguuuud for en vakker liten jente dere har:) også så søt som har begynt å smile. Har ei på 4 allerede, men ble aakutt babysyk igjen:) Har blitt utrolig nært samtidig som det er fjernt og følge med deg gjennom graviditeten og nå i etterkant av at Nelia kom til verden. Kos dere masse med den lille dokka:)

 287. Charlotte

  Drøyt at folk er så ivrig etter å se Nelias fjes at de ringer på døren!!! Uansett, for et sjarmtroll Nelia var her, glimt i øynene :). Utroooolig søt 🙂

 288. Charlotte

  Herregud, for et utrolig vakert barn! Forstår veldig godt at det kan ha vært litt ubehaglig med all den oppmerksomheten rundt henne, håper det vil bli bedre nå:)
  Håper du og familien får en fantastisk helg videre <3

 289. Jeg kan godt være den første til å innrømme at jeg har vært veldig nysgjerrig på hvordan datteren deres ser ut, men jeg har ikke hatt noe behov for å søke dere opp for å finne ut hvordan hun ser ut. Jeg mener at det er deres valg om dere vil skjerme henne ikke. Syns det er leit og respektløst at folk går over stokk og stein for nysgjerrighetens skyld. Det er som sagt deres valg. Men nå som dere har lagt ut bilde vil jeg bare si; for en utrolig nydelig datter dere har! 🙂

 290. For en vakker, søt og nydelig liten jente 🙂 Skjønner godt at dere er stolte! Blir nesten litt babysyk selv jeg.. 😉

 291. Minoxidil is know as the antagonist of 5-alpha-reductase that are able
  to stimulate follicular growth through various mechanisms, or modulate the response to
  certain hormones that promote the progressive loss of hair.
  We try our every style there is until we find something that fits and then we spend huge amounts of time each
  day styling our hair to ensure it looks good. It can also lead to hair loss and the hair loss associated with this medicine can be profound (Ikeda,
  1997).

 292. Christina

  Super-søt! Valget er deres eget, men jeg tror nok det er lettere for dere å gjøre det på denne måten. Et bilde i ny og ne… Håper dere får en strålende helg! Klemmer

 293. Hei =) Jeg forstår meget godt at dette har vært en nøye gjennomtenkt
  overveining! Og jeg har forstått veldig godt at dere har vært skeptiske i forhold til å
  eksponere lille Nelia. Allikevel må jeg si st det var veldig hyggelig å se henne;)
  Hun er jo helt nydelig!! Godt dere har funnet en løsning som dere føler dere fornøyde og trygge med!
  Utrolig hyggelig å se et «lite vink» fra Nelia i ny og ne<3

  Ps. Jeg smiler for meg selv hver gang jeg leser avslutningen på fødselshistorien din, "fra nå av går jeg under navnet fødekvinnen"
  Hærlig!!!! Gleder meg sånn til det blir min tur!!
  Ønsker dere alt godt!!

 294. Helledussan så vakker-også så lik pappan sin! Nå som jeg ser ansiktet så ser jeg virkelig hvor stor hun er blitt – nydelig 🙂

 295. Lisbeth

  Utrolig fin jente. All grunn til å være stolt. (fine begge to)

 296. Nydelige jenta dokk har❤️❤️

 297. Virkelig ei skjønn lita pappajente! *Smelt*

 298. sååå fin hun er!!

 299. Så ekkelt! Jeg blir stadig sjokkert over hva folk skriver til deg, men å oppleve det der må være skikkelig guffent. Tror dette var en lur avgjørelse.
  – og om det skulle være noe tvil: hun er nydelig!

 300. For ei nydelig datter dere har fått! Gratulerer så masse 🙂

 301. Til Lars-Kristian og Caroline: jeg må bare smile når jeg ser dette bildet! Hun er jo en liten solstråle, så utrolig søt 🙂 ble helt varm inni meg jeg 🙂
  Jeg forstår avgjørelsen deres, men syns det er synd at andre skal provosere frem at dere måtte endre det valget dere hadde tatt. Skikkelig trist at det i det hele tatt skal være et tema, men som du sier, ingenting overrasker lengre. Jeg støtter de valgene dere tar, og det kommer sikkert til å gå så fint, er bare så trist at andre på en måte skal avgjøre hvordan dere skal «leve».
  Til alle dere som har tvunget frem denne avgjørelsen: skam dere! At det går an å spekulere i utseende hennes, skjønner dere ikke at det er skadelig for henne i fremtiden?

  Klem til dere fine og fornuftige foreldre 🙂

 302. Men jösses vilken söt liten tjej! 🙂 suppergullig och verkligen lik pappa sin. Kram!

 303. Camilla

  Så søt og nydelig hun er 🙂 Ikke bry deg om hva andre sier og mener! Mennesker som oppfører seg sånn har det virkelig ikke bra med seg selv! Klem:)

 304. Lika nydelig som sin mor og far❤️❤️

 305. HE-RRE-GUD, så nydelig!!!!

 306. Så nydelig! Og så lik pappa’n sin!

 307. Så utrolig vakker jente, ligner veldig på pappaen sin syns jeg 🙂

 308. Gro Versto Larsen

  det er seriøst den søteste babyen jeg har sett! 🙂 du er så heldig!

 309. Åå, hun er det nydeligste jeg noen gang har sett <3 <3 så utrolig vakker og skjønn hun er!

 310. marie f

  Er du mulig å være så nydelig? De største øynene i historien. Dere må være så utrolig stolte over å ha skapt denne engelen <3

 311. Så fantastisk nydelig hun er 🙂

 312. Så nydelig hun er!

 313. Trine Lise

  GUD SÅ NYDELIG!! Ble helt varm i hjertet, hehe! Ha en strålende helg 🙂

 314. Åh så nydelig hun er! Jeg skjønner at dere vil skjerme henne, for folk er jo virkelig helt gale hvis de holder på sånn som du skriver her! Men skjønner godt at dere vil vise henne frem, dere må være verdens stolteste foreldre men den nydelige jenta! Håper dere og Nelia får fred fra slike mennesker fremover, og vi blir jo bare kjempeglade for at vi får lov til å se henne av og til. Vi er jo bare såå nysgjerrige 🙂

 315. Såååå utrolig vakkert et barn!! <3 dere er så heldige! 🙂 Utrolig oppførsel av somme, grenser nesten til galskap. Ønsker dere en flott lørdag =)

 316. Herlig liten jente dere har 🙂 nydelig var ho:)

 317. Cathrine

  Så søt hun er 🙂 <3 Ser ut som en god blanding av dere 🙂

 318. Veldig fint skrevet og godt formulert Caroline! Virker som om dette er det rette valget for dere(og det er jo det det handler om,ingen andre), og håper ting roer seg litt. Fint med balansen mellom å publisere litt av henne, men samtidig ikke for mye.
  Første gang jeg kommenterer på bloggen din faktisk, men her måtte jeg bare.
  Også må jeg no si at hun var helt fantastisk fin! Lite lykketroll, blir så baby-syk..

 319. Vakker lita jente 🙂

  Men jeg blir skremt av det du skriver, og forstår at dere legger ut bilde av henne av den grunn.
  Fin lørdag til alle 5 🙂

 320. Hun er det vakreste jeg har sett, og dere har all grunn til å være stolte <3 De store øynene og det smilet 'smelt'

 321. Karoline

  Helledussen.. Så nyyydelig!:-)

 322. Charlotte

  Så utrolig søt!

 323. For en utrolig vakker liten skapning dere har! Dere er kjempe heldige 🙂 Og for et hærlig smil da <3

 324. Caroline

  Så utrolig vakker hun er! Syntes faktisk at hun lignet litt på mormoren sin på dette bildet:-)

 325. Noe så nydelig! <3 Ha en fortsatt fin helg 🙂

 326. Kathrine

  Åhh, så herlig! Hun er noe av det søteste jeg har sett, så nydelig <3

  Det finnes så mange mange skumle mennesker der ute, skjønner godt at dere ikke ønsker og eksponere henne for hele verden.
  Samtidig som dere ikke ønsker at hun skal bli eksponert er det likevel mange som ikke respekterer det og spekulerer i hvordan hun ser ut og ikke klarer og holde seg unna. Skjønner at det er frustrerende for dere som foreldre, dere vil jo bare det beste for datteren deres. Tror likevel at det kan vare en god løsning og vise et bilde av henne i ny og ne, kanskje spekulasjonene blir mindre og det roer seg litt for dere, det må være så stressende…

  Skjønner veldig godt at dere er stolte av henne, dere er så heldige!
  Hun er så nydelig og så lik pappaen sin 🙂

  Kos deg masse med henne nå og i fremtiden, det fortjener dere alle tre <3

 327. Så flott og gjennomtenkt konklusjon på en problematikk selv jeg tenker på ofte i forhold til mine barn. Er av og til lamslått over hvor frekke, uhøflige og det som verre er noen kan være. Som du sier, ingenting overrasker lenger, men allikevel… Ei nydelig jente dere har btw <3

 328. Noe så fantastisk nydelig! Dere er supre alle tre!:)

 329. Himmel og hav for ei nydelig lita tulle dokke he! Og kjekt at du vil dele eit bilete av ho. Har forstått at sidan ho blei født er det eit val dokke har tatt om å ikkje vise ho fram, og det har iallefall blitt akseptert her i frå. Herlighet, ho er eit barn og dokke er foreldra hennar. Om du vil vise bilde av ho, så gjer du det. Om ikkje, så er det heilt greit. Enkelte mennesker klarar nok ikkje å respektere/forstå, men drit i dei 🙂

  Rett og slett heilskjønn 🙂 Ha ei flott helg <3

 330. Å, så nydelig hun er!

 331. Så fin hun er!:-)

 332. Mariell

  Herregud så skjønn hun er! Skjønner godt at dere er stolt og med all grunn 🙂 Gleder meg til å få se flere bilder av denne skjønnheten.

  At folk driver på å diskuterer utseende til lille Nelia over nett eller tråkker langt over grensa på privaten for å få en titt er jo helt på tryne, har virkelig ikke folk folkeskikk eller noe bedre å finne på om dagene. Blir litt skremt over dagens samfunn kjenner jeg… Ro ned folkens og vis litt respekt, vi får se barnet hvis og når dem er klar for det.

 333. Hvor er det hyggeligt at se Jeres smukke datter 🙂 Hun er så fin!!

  http://www.kassandragoldofficial.com <3

 334. For en nydelig lita jente! <3

 335. Oh så nydelig og bedårende, hun var søt hun ❤️❤️
  Jeg ble så glad nå, for jeg tror det var flere av oss som begynte å bli litt «lei»
  av å se bakhodet hennes, eller en rangle mm der hvor ansiktet skulle være.
  Ikke misforstå, skjønner hvordan dere har tenkt, men trenger ikke å være enig
  for det;)
  Hun er så skjønn så henne gleder jeg meg til å se flere ganger. Må bare si også at hun
  er vanvittig lik pappaen sin da gitt. Hihi, regner md at jg ikke er den første som sier det..
  Ha en strålende helg alle tre, eller fem (viktig å at med voffsene)

  Klem fra TonjeS

 336. Åherregud for en nydelig unge 😮 😀

 337. Sååååå nydelig da!!!

 338. åh, herregud, så utrolig NYDELIG hun er!

 339. Så nydelig jente dere har 🙂 De store fine øynene. Synd at dere må legge ut bilde for å få fred, solk burde skamme seg. Klart alle har vært nysgjerrige, men deres standpunkt mot å legge ut bilder av henne er deres beslutning som ingen har noe med. Igjen, nydelig lita frøken, akkurat som sine foreldre 🙂

 340. Herremin, så nydelig hun er! Virkelig et sjarmtroll : – )

 341. Gud for noen vakre øyne. helt nydelig fantastisk skjønn jente. 🙂

 342. Så skjønn hun er Caroline og LK! Ser ut som ei jente som er glad og fornøyd 🙂
  Håper deg og din mor har hatt noen rolige og fine timer timer sammen.
  Ønsker dere alle en super helg videre.

 343. Kamilla Jolly Tjensvoll Haugen

  NYDELIG <3

 344. Kristin

  Åh, herlighet så nydelig prinsesse du har! Kjempe herlig og koselig å få se bilde av henne 🙂

  Håper virkelig folk sparer seg for slik oppførsel i framtiden. Lov å være nysgjerrig, men å ta snikbilder av ei lita jente, komme hjem til dere, og se oppi vognen, er jo helt på trynet.

  1. Kristin

   En annen ting du kan gjøre er å vannmerke bildene dine av Nelia 🙂

 345. Herlighet så skjønn! På dette bilde synes jeg hun ligner på moren din! 🙂

 346. Silje Marie

  Hun er så nydelig!

 347. Jeg synes dere godt kan skjerme henne videre. Du har selv sagt at dette ikke er en blogg om privatlivet ditt, og da kan du holde et lite barn utenfor også. Dere kan jo la være å legge ut bilder i det hele tatt, da slipper dere at de muligens stjeles. Selv om dere er stolte (noe som er forståelig), så må ikke alt deles med omverdenen. Selv ikke med «de nærmeste» på din private facebook.

 348. Herregud så mye dere skal måtte oppleve da! At folk tør!

  Hun er kjempesøt 🙂

 349. For ei nydelig lita jente. Dere har all grunn til å være stolte 🙂

 350. Solveig

  Hei! Jeg synes det å vise Nelia frem sånn av og til er en veldig fornuftig avgjørelse 🙂 Du virker som en super mamma! Også er hun i tillegg SÅ nydelig <3

 351. Victoria

  Har ikkje fått med meg at dokke har hatt så masse styr runt dokkar lille søte nurk! Synd dokke må velge å gå en veg som dokke ikkje var tenkt til å gå, bare fordi folk oppfører seg slik. Blir trist og lei meg på dokkar vegne, nor eg hører at dokke ikkje kan nyte denn kostbare, fine og korte tiden uten at andre skal ødelegge for dokke. Trykker tommelen for at dokke då endli får litt fred og ro!! Nyt helgen ilag med dokkar lille skjønne Prinsesse!!

 352. Your daughter is absolutely gorgeous!! Don’t worry about the haters. It is always easy to write bad things about other people behind a computer.

 353. Belinda

  Utrolig nydelig !

 354. Flittig leser

  Hei! Er ikke så ofte jeg kommenterer, men i dag ville jeg veldig gjerne kommentere! For ei helskjønn liten jente:-) Utrolig nydelig og for et blinkskudd dette bildet ble av far og datter:-)

  Nyt tiden fremover:-)

 355. Det må være noe av det nydeligste jeg har sett!!

 356. Helt nydelig! Skjønner veldig godt at dere er stolte. Ligner på pappaen sin. Håper dere får fred nå.Folk kan virkelig være frekke. Veldig koselig å se henne da. Kos dere videre. 🙂

 357. Awwww.hælledussan kor fin hu e. De nydelige dådyrøyan

 358. Camilla M

  Såååå nydelig

 359. Martine

  Guri meg for en fantastisk søt unge!! Noe av det herligste jeg har sett! Hun ser jo bare helt fantastisk ut

 360. Cecilia

  Hei Caroline:) den lille engelen deres var bare helt nydelig 🙂 vakker som sin mor!
  Klem

 361. Hun er helt nydelig <3

 362. FINALLY WE ARE ABLE TO SEE YOUR HAPPINESS <3 <3 <3 She is so beautiful, I don't know if she looks more like you or maybe like Lars? xoxo

 363. såå nydelig! Gleder meg bare enda mer til å få se lillejenta mi om 4 små måneder nå. Smelter helt, dere har absolutt all grunn til å være stolt over denne lille skjønnheten! 🙂

 364. Sybille

  What a beautiful angel! I can absolutely understand your worries about showing Nelias face. I read some of the ugly comments on Instagram. It’s the jealousy that make people act like that… I got twins nine months ago and having children is the best thing in life, isn’t it? Wish you and your family all the best. I love your blog 🙂

 365. Hei 🙂

  Helledussen så nydelig ♥ og for noen herlige øyne ♥

  Jeg blir helt rystet når jeg leser dette.
  At det er mulig.

  krysser alt for at det blir bedre for dere nå ♥

  Klemmer

 366. For en utrolig skjønn jente! Jeg skjønner godt at du er stolt over gullet ditt.
  Folk er jo tydeligvis helt gærne, så uansett hva dere velger å gjøre, er det vel aldri godt nok.

  Ha en fin lørdag 🙂

 367. Så utrolig vakker hun er! Synd at enkelte mennesker går til det «ekstreme» bare fordi dere valgte å ikke vise henne til resten a verden. Forstår deg godt, enkelte burde skamme seg! Det er jo faktisk et uskyldig lite barn det dreier seg om her.

 368. For en utrolig søt jente dere har 🙂 Også så lik på pappaen sin 😉
  Enkelte folk eier ikke folkeskikk, håper dere får litt mer ro og litt mindre spekulasjoner rundt henne nå. Utrolig fin er hun i alle fall 🙂

  PS. lagde muslien fra boken din i dag…NAM!! 🙂

 369. For ei nydelig lita jente!
  Dere har all grunn til å være stolte. Jeg skjønner godt dere har ønsket å skjerme henne, og skjønner om dere skulle velge å gjøre det videre. Men det var da veldig gøy å se henne. Kjempesøt 🙂
  God helg!

 370. Eplemos

  Himmel og hav, folks oppførsel slutter bare aldri å overraske meg! Er det seriøst sånn at folk diskuterer babyen din på nettfora rundt omkring? Og kommer på døra, og snikfotograferer ute? Hjelpes! For øvrig nydelig bilde av vakker baby (og mann).

 371. Ingvill

  Er det voksne mennesker som kommer på døra di og prøver å snike til seg bilder…?

 372. Stine fra NKF

  Seriøst, har det virkelig ringt på folk hos deg hjemme? Så utrolig frekke folk kan være! Hun er kjempesøt hvertfall 😉

 373. Såå nydelig hun er!!:D skjønner veldig godt at dere er stolte!

 374. gurimalla så nydelig hun er, ble varm i hjertet av det bildet! Elsker bloggen din Caroline 🙂

 375. Kristine

  Herreguud så nydelig 🙂 dere har all grunn til å være stolte !

 376. <3<3<3 det er det søteste jeg har sett! Men med to så vakre foreldre måtte jo resultatet bli bra;) takk for at du deler, Caroline<3 fikk klump i magen av å lese hva du har måttet tåle:( håper lørdagen din blir fin!

 377. Uff, folk kan være så vanvittig stygge i munnen! Eller på tastaturet i dette tilfellet. For en vakker, nydelig, blid og skjønn jente dere har Caroline! Ser tydelige likheter til både far og mor, men kanskje mest far på dette bildet?:) Vakker er hun!

 378. ååååh, så fantastisk nydelig! ❤

 379. Sååå nydelig!!

 380. åå hun er helt nydelig! jeg synes dere har tatt en veldig smart avgjørelse:)

 381. En nydelig jente med fin blanding fra både mamma og pappaen sin:)

  Hørtes slitsomt ut med alt dette styret rundt henne…Folk er ikke sanne,,

  Håper det roer seg for dere alle nå..

  God helg å takk for titten på den skjønne prinsessa

  Klem Linda

 382. Så vakker! Kos dere videre med fine Nelia. God helg!

 383. Såååå nydelig lita jente ❤️

 384. Har aldri sett noe penere! <3 så lik dere begge to!

 385. Helledussan, jeg ler, for et hærlig bilde og for ei hærlig jente!! Nydelig er hun!

 386. Lille, nydelige Nelia! Herlighet så nusselig! Håper virkelig at dere får fred nå. Det finnes virkelig ikke grenser for hva folk får seg til å si/gjøre 🙁 Folk glemmer jo oppi det hele at det, det hele dreier seg om er ren og skjær nysgjerrighet i forhold til en liten nyfødt baby? Kjære vene, for en verden vi lever i..

  God helg, Caroline! Både til deg og den lille, FINE familien din! <3

 387. She is so beautiful

 388. Takk for at du delte bilde av det lille nydelige blide lykketrollet 🙂 så god! Hvis du synes ting er bra nå, så lover jeg at det blir bedre og bedre og bedre! Hilsen mamma til en på 2.

 389. Åh, for en fantastisk engel! Hun er nydelig ❤️

  Jeg kan bare ikke tro det jeg leser nå. Folk er jo gale :O Får så vondt av å tenke på at dere har opplevd dette. Kan ikke skjønne at folk ikke kan respektere Nelias og deres privatliv bare fordi dere er offentlige personer. Sykt.

  Stor respekt til dere for denne beslutningen. Jeg håper og tror også at det vil hjelpe. Håper, håper!

 390. Jeg kjenner jeg blir skremt, sint og lei meg over at folk kan få seg til å oppføre seg så til de grader respektløst som du beskriver her. Grusomt, rett og slett. Når det er sagt, så må jeg si at Nelia er helt fantastisk vakker! Kanskje den vakreste lille babyjenta jeg noen gang har sett, faktisk 🙂

  Fin lørdag til deg og dine <3

 391. Nydelig jente <3

 392. Hælledussan, så søt hun er! Skikkelig hjerteknuser!

 393. Wow, jeg synes hun minnet meg så utrolig mye om moren din?? Vet ikke om det stemmer, har tross alt bare sett et par bilder av henne litt langt unna. NYDELIG jente i hvert fall!

 394. For en nyyydelig liten jente! Åååh<3

 395. Omg, det er en av de søteste ungene jeg har sett :O

 396. Josefine

  Pleier aldri å kommentere, men det lille ansiktet der…. NOE SÅ NUSSELIG! WOW, hun er en pen baby!

 397. Såååååå fin hun er! 😀 😀

 398. ååå, så nydelig hun er!! dere har all grunn til å være stolte! 😀

 399. Så utrolig nydelig hun var!:-D dere virker som to svært reflekterte foreldre og det er så trist at dere opplever slike diskusjoner rundt Nelia, når det eneste dere vil er å gjøre det beste for henne. Jeg er ikke i tvil om at hun har en fantastisk mamma og pappa:-)
  Så må jeg bare si at det var utrolig koslig å se henne, hun var bare nydelig:-) hihi
  Klem til dere alle og god helg<3

 400. Katrine

  For ei skjønn jente!
  Du har all grunn til å være stolt Caroline 🙂
  Hvilken størrelse bruker Nelia i klær nå?

 401. Herregud noe så nyyydelig! 🙂 Skjønner godt at dere er stolte! 🙂

 402. Såå nydelig en jente :)) fantastisk søt, ligner litt på pappaen syns jeg, på øynene eller no. Syns det virker lurt å vise henne litt, det hørtes slitsomt ut med de opplevelsene du skrev om. Baksiden ved å være kjent kanskje, men folk burde holde seg for gode til å blande seg så mye inn i andres privatliv. Anyway, ha en god helg, nydelig bilde var det. 🙂

 403. Birgitte

  Verdens vakreste baby jeg noen gang har sett! Åååå smelt*100<3

 404. Hjertesmelt, den jenta er bare så vakker, skjønner ikke hva som får folk til å si og skrive stygge ting om et så nydelig mirakel, barn er vår mest dyrbareste gave, det er så synd at ikke alle kan glede seg på andre menneskers vegne. Ønsker deg og din skjønne familie alt godt, kos dere og nyt hvert øyeblikk med den skjønne tulla med de nydelige øynene :):)

 405. Fantastisk nydelig…skjønner godt at dere er stolte <3 Og til de som spekulerer i utseendet hennes…in your face liksom. Går ikke an å bli skjønnere!! Når det er sagt, så kjønner ikke jeg at voksne folk tillater seg å falle så langt ned at en begynner å spekulere/sette igang rykter om et spedbarns utseende. *skjemmespåvegneavdem*

 406. Som hun ligner på faren 🙂 Så søt 🙂

 407. Jeez… Folk nå om dagen, det er en liten baby og det er fullt forståelig at dere vil skjerme henne. Og at folk skal diskutere et barns utseende er frekt. Hun er jo så himla nydelig og ligner masse på pappaen sin 😀

 408. Så utroolig fin lita jente dere har! Ha en flott lørdag selv <3

 409. Så nydelig!!<3

 410. Hun er jo bare helt fantastisk nydelig! Folk oppfører seg helt elendig uansett, jeg er ikke personen som rettferdigjør det hele ved at du e kjent, for d er likevell ikke greit. Jeg skjønner at folk er nysgjerrig og ofte ikke tenker over det. Men de må lære seg og se det fra ditt perspektiv, det kommer alltid til å være svake sjalue sjeler der ute som vil trykke deg ned.

 411. Kjempe nudelig, og se så søt munn og herlige øyne! Elsker bloggen din!

 412. Jannicke

  Nydelig jente!! <3 Takk for at dere deler bilde med oss normale og høflige folk! 🙂
  For ER det mulig?? Har ikke tenkt tanken at dere har blitt utsatt for slik oppførsel engang, men som du sier, ingenting overrasker deg lenger.. likevel, jeg er genuint sjokkert! Håper det blir bedre for dere nå, og at folk klarer å oppføre seg 🙂

 413. Marielle

  Herregud, noe så nydelig! Sjekk de vakre flotte blå øynene 😀 Jeg dåner litt her jeg sitter! Syntes der er så beundringsverdig måten dere velger og ikke velger å eksponere henne- det viser at dere gjør alt for å beskytte henne og ikke bare eksponere fordi man (selvsagt) sprekker av stolthet! Fordi det tenker jeg dere så absolutt gjør, men dere tenker litt lenger enn det!! Nok en grunn til at jeg virkelig syntes du/dere virker som noen fantastiske mennesker og ikke minst reflektere! Men tilbake til nydeligheten, utrolig hyggelig å kunne se henne:) Ha en flott helg videre med dine kjæreste <3

 414. Helt sjukt hur folk håller på! Att folk vill se henne förstår jag, för det ville jag väldigt gärna också, men att folk tror att ni valde att inte visa henne för att det skulle vara något fel på henne!? Så mycket som folk försöker hitta fel på dig så är det ju klart att man inte vill utsätta sitt barn för det samma. Otroligt hur ohyfsade folk är.. komma på dörren!? Ahh, kände jag blev helt paff när jag läste det.
  Nelia ser i alla fall ut som den ängeln ni beskriver henne som. Otroligt gullig tjej ni har fått, ser jätte nyfiken ut! ^^ önskar er all lycka vidare. ♡

 415. Hun er jo bare helt nydelig! Ser så fornøyd ut:) Veldig kjekt å se henne, men forstår godt hvorfor dere har valgt å skjerme henne. Enkelte er virkelig ikke begavet med normal folkeskikk. At noen kan snakke/skrive negative ting om utsene til en baby, begriper jeg bare ikke!

  Bloggen din demper hverfall ikke på babysyken min :p
  God helg til deg og familien!

 416. For en nydelig unge, skjønner godt du er stolt – det hadde jeg vært!

 417. Karianne

  Jøss! Blir lettere sjokkert av å høre hva dere har gjennomgått! At folk er så nysgjerrige! Veldig koselig å følge deg etter du ble mor:) Så nydelig hun er! Blir koselig å se mer av henne fremover:)

 418. silje moan

  åååååå, hun er jo bare nydelig!! Til å spise opp!! <3

 419. Irene Thorsen

  Åå, for en god liten tulle! Det er på høy tid at folk finner frem høfligheten sin å lar dere oppdra og vise frem barnet på den måten dere vil!

 420. Ingvild

  For en nydelig liten jente 🙂

 421. Mamma til to prinsesse

  Å helledussan for ei nydli lita jente dokke he

 422. Hun var helt bedårende søt, og jeg skjønner godt deres stothet.

 423. Linda77

  Så nydelig ei lita jente. Veldig lik på pappaen sin 🙂

 424. Veronica

  Så skjønn liten jente!! Kommer til å bli like pen som sin mor og far 🙂

 425. Kjempe nydelig jente<3 Likner på deg syns jeg!:)

 426. Elisabeth

  Et nydelig bilde som utstråler uforbeholden kjærlighet, varme og trygghet.
  Finere kan det ikke bli!
  God helg til dere!

 427. Nydelig baby og kjekk pappa. Syns det nesten er trist at det faktisk finnes folk som ikke kan respektere privatlivet til en liten familie, og spesielt et lite barn, det å komme på døren til andre, ta bilder av andre sin baby, og sitte å diskutere andre,og da spesielt et uskyldig lite barn, hvem gjør det? … Jeg er faktisk sjokkert.
  Uansett, en nydelig liten frøken med fantastiske øyner, håper dere får litt mer fred fremover 🙂

 428. For en skjønn jente dere har<3

 429. Hun er helt fantastisk nydelig!! Ligner veldig på LK ❤❤❤

 430. Forstod dere godt da dere ville skjerme henne, men tror den løsningen dere har valgt nå er mye bedre, og som du selv sier, føles den mer naturlig. Koselig at hun skal titte innom i ny og ne, og jeg tror de bildene dere vil velge å publisere, ikke kan skade på noen som helst måte 🙂 Er de som bretter ut i det vide og det brede om hver lille detalj i barnets liv, og spesielt de som gjør narr av barn i sårbare situasjoner og legger ut bilder av disse situasjonene, som kanskje vil angre på dette senere. Koselige familiebilder og smilebilder er det ingen som tar skade av!

  Hun virker som ei positiv lita snuppe, og er veldig søt 🙂

 431. Så fantastisk vakker liten jente dere har <3 utrolig nydelig! 🙂

 432. Heihei!

  Ville bare si at du har en utrolig søt familie. Helt vidunderlig vakker hun lille med dine øyne! Heldig du er.
  At folk er så nysgjerrige og slemme gjør meg kvalm. Overraskende de tingene jeg har lest idag faktisk! Og jeg må si dere takler det godt. Hadde det vært meg så hadde jeg ikke vært like tålmodig.

  Ha en fin dag 🙂

 433. Menneskerasen kan være bra ufyselig altså! Helt utrolig hva folk får seg til å gjøre. Jeg har hele tiden heiet på dere for måten dere har skjermet henne på, og synes virkelig det er syns tingene dere har opplevd rundt det. For hun er jo bare nydelig, virkelig ingenting å diskutere rundt 🙂

 434. For et sjarmtroll! De øynene, og det nusselige håret 🙂 Nå ble jeg litt verpesyk selv her :p

 435. Sunniva

  Herlighet, blir helt sjokkert av hva folk kan få seg selv til å gjøre.. Så utrolig ubehagelig, veldig synd at dere har måttet oppleve sånne ting. Håper denne løsningen er en løsning dere er fornøyde med og ikke følte dere presset til å ta.

  Hun er en utrolig søt jente! Skjønner godt at dere er stolte av henne, slik alle foreldre selvfølgelig er av sine barn! Ha en fin lørdag, alle tre 🙂

 436. Madeleine

  Hun er virkelig en vakker liten jente

 437. Så utrolig skjønn!! Veldig ille at folk ikke kan oppføre seg ordentlig, men håper ønsket om å vise henne frem kommer fra dere selv. Tenker selv, som du sier, at hun er jo bare et menneskes som skal være i denne verden hun og, så det er jo ikke noe feil med at hun er synlig forandre. Tenker jeg i allefall når jeg poster bilder av egne barn på Facebook.

 438. Såå nydelig!

 439. Vart helt rørt av å se bildet jeg, rett og slett:) Så vanvittig skjønn og nydelig Nelia er:D Men folk har vel seriøst ikke kommet hjem til dere for å spørre om og få se henne? Kjenner jeg blir helt uvel av folks oppførsel. Makan!

 440. Jeg blir faktisk helt sjokkert over hva mennesker får seg til å gjøre. Det er trist at noen er så nysgjerrige at de lar det gå ut over andre på denne måten. Hadde full forståelse til at dere valgte å ikke vise bilder av henne, og jeg trodde helt ærlig at andre også hadde slått seg til ro med det. Nå har jeg selvsagt full forståelse for at dere dele bilder. Hun er jo bare helt nydelig! Forstår godt dere er stolt og lykkelig med å ha henne som datter. Nyt tiden med lille Nelia <3 Så håper jeg dere slipper vanskelige situasjoner i fremtiden!

 441. Åh så skjønn!!

 442. Melissa

  For en nydelig, liten og glad jente! Forstår godt at oppmerksomheten rundt Nelia kan være både rart og krevende. Gjør det dere synes er best for henne, og så kommer det nok til å gå bra. Dere er noen flotte foreldre!

 443. Kristine

  Så utrolig (!!!) skjønn Nelia er!! Skjønner GODT at dere er stolt over henne!!

 444. Så utrolig skjønn! Folk kan være forferdelige, tenk at de ikke har andre ting å bruke dagen sin på enn å diskutere andres barn.. Veldig koselig å få se prinsessen deres! 🙂 en nydelig liten hjerteknuser. ønsker dere en fortsatt nydelig helg <3

 445. Skjønne lille nelia. Skjønner dere godt på begge avgjørelsene deres. Vi begynte også med full skjerming. Men det ble så mye styr. Alle steder man er blir det tatt bilder og delt på sosiale medier. Og vi måtte alltid be om at bilder ble fjernet. Noen bilder i ny og ne fungerer best. Ikke hysteri på noen områder.
  Veldig glad i bloggen din, men at du orker alle kommentarer og forståsegpåere, det skjønner ikke jeg. Bare å lese kommentarene under insta bildet ditt fra trening i går, gjorde meg helt svett. Erre bare muli!!!
  Stå på. Hver den du er privat og på blogg.

 446. Så skjønn hun er 🙂 Så rart at mennesker oppfører seg på den måten du beskriver i innlegget, og jeg forstår godt at dere har gått noen runder med dere selv på dette. Håper det roer seg nå. Klem.

 447. Uten tvil en av de mest nydelige babyene jeg har sett! Håper dere slipper flere ubehagelige hendelser som de nevnt ovenfor 🙂

 448. Nydelig vakker lita jente!!<3 Så klart er dere stolte og det med god grunn!!

 449. Fantastisk vakker liten skapning! Håper at dere kan får fred for all sjalusi.

 450. Solfrid

  Skremmende at folk oppsøker deg hjemme. Hva blir det neste… Fikk de se henne da? Synd at du mister privatlivet og friheten, men det er vel baksiden ved å være kjendis. Jo mer kjent, jo verre blir det. Du er ikke bare eksponert for de du vil skal se deg, men også gale mennesker. Misunner deg ikke den voldsomme oppmerksomheten. Hadde nok fått angst til tusen og blitt enda mer paranoid enn det jeg allerede er. Dere blir vel nødt å lage en høy overvåket mur rundt huset til slutt med forbudt skilt. Nydelig baby ihvertfall. Pass på deg selv. =)

 451. Marianne Naustvik

  For et nydelig lite vesen dere har skapt 😀 Jeg ble litt rørt inni meg når jeg åpnet bloggen din nå og fikk se henne fullt ut, så utrolig vakker. Og så kjekt at dere bestemte dere for å vise! God helg 🙂

 452. Blir helt målløs over hvor frekke og freidige noen kan være. La nå folk ha litt privatliv! Jeg velger å tro og håper at flertallet er enig i det, og at de som ikke klarer å styre sin nysgjerrighet, sjalusi og ondskaphet er i færretall.
  Uansett, utrolig vakker jente dere har:) lykke til

 453. Kjersti

  Herlighet, så nydelig hun er! 🙂

 454. Karoline S.

  Helt nydelig! Virkelig et lite sjarmtroll:)

 455. herregud så fin lita jente!! samme øyner som faren jo 😀

 456. Rett og slett nydelig!

 457. Helt vidunderlig liten Nelia ♥ Håper dere har en fin helg i Sarpsborg 🙂 Klem

 458. Folk eier ikke folkeskikk!
  Koselig at dere velger å dele bilde av prinsessa i ny og ne, hun er jo så skjønn! Har to tvillingjenter som er 4 dager eldre enn Nelia <3
  Denne tiden er så morsom, skjer så mye hele tiden. 🙂
  Dere har all grunn til å være stolt av det lille nurket deres. Virkelig nydelig <3
  Håper dere har en fortsatt fin helg! 🙂

 459. Lena Cathrine

  Utrolig at folk får seg til å komme med ufine kommentarer om et uskyldig lite barn. Har du tenkt på og vannmerke bildene av henne? Vakker er hun i allefall!! Kos deg masse med den lille. Jeg har bare en uke igjen av permisjonen, og jeg gruer meg skikkelig til å ikke få være sammen med han på dagene.

 460. Mina Sofie

  Huff. Så fæle noen kan være 😮
  Nelia er virkelig den nydeligste, vakreste skapningen jeg har sett <3 Jeg har stor forståelse for valget dere gjorde med å ikke vise ansiktet hennes på bloggen o.l. Men har selvfølgelig vært nyskjerrig, men hadde aldri i livet banket på hjemme hos dere eller tatt bilder av henne hvis jeg hadde møtt deg på tur. Respektløst!

 461. Katrine

  Sååå vakker hun er! 🙂 God helg til dere alle tre 🙂

 462. Så nydelig hun er!!! <3 😀

 463. Nelia! Så utrolig vakker 🙂 Takk for at du deler.

 464. Susanne

  Å helledussen så nydelig! For en deilig baby, og så lik på pappaen sin <3

 465. Veronica

  Så nydelig 🙂

 466. Hun er kjempe søt! Lykke til videre til dere tre!

  Klemmer fra Frankrike

 467. Nydelige Nelia 🙂 Så kjekt å få se det nydelige smilet og herlige ansiktet hennes!

  Som sikkert 150 andre har kommentert før meg, skremmende men dessverre ikke overraskende at folk oppfører seg slik. Jeg håper virkelig at folk skjerper seg, og jeg krysser fingrer og tær for at dere får en rolig og fin dåp uten masse nysgjerrige folk og presse. Du deler øyeblikk av livet deres og det burde alle respektere er akkurat det dere ønsker å dele. Kunne ikke falt meg inn å plage noen jeg ikke kjente hverken hjemme eller ute. Utrolig at mennesker kan synke så lavt eller tenke at det er ok! Har en enorm respekt for at du fortsetter med bloggen din, jeg hadde ikke hatt samme styrke som deg, så takk for at fortsetter Caroline til tross for alt det negative. Bloggen din er en av to jeg følger og gleder meg alltid til å lese innleggene dine 🙂 Leser på kommentarene at dere får masse glede og kjærlighet fra mennesker, det gir meg hvertfall håp og tro på mennesker. Ha en fortsatt fin helg alle sammen 🙂

 468. Søteste <3

 469. Benedikte

  Ååå, for en nydelig jente!! Så heldige dere er!

 470. Jeg har ikke tenkt to ganger over at dere ikke har vist henne 100% frem hittil, det syns jeg var helt naturlig. Blir derfor sjokkert nå når jeg leser hvordan dere har hatt det pga. dette, er det mulig! Folk er ikke sanne… Men håper det gir seg nå da når dere har tatt denne beslutningen.
  Det var iallefall veldig koselig å få se henne, hun er jo helt nydelig ♥

  1. Helt enig! For meg har det falt helt naturlig. Har på en måte tenkt at vi var heldig hvis vi faktisk fikk se henne, men at det ikke er en selvfølge. Blir helt satt ut av hvordan folk kan oppføre seg. Eier ikke folk litt skam? Jeg hadde blitt dritflau om jeg skulle komme bort på gata eller på døra slik

 471. Ulrikke

  aww, så nydelig liten jente da caroline :))

 472. Trist og høre at det har oppstått så mye negativ oppmerksomhet rundt at dere ikke har vist noe særlig bilder av henne. Utrolig at folk ikke skjønner at dere ønsker litt privatliv dere og. Men når det er sagt, dere må da ha verdens nydeligste jente! Kos dere masse med henne <3

 473. Så utrolig ekkel følelse å bli «tvunget» av respektløse blogglesere til å gjøre noe dere i utgangspunktet ikke ville ang. Nelia. Når det er sagt, synes jeg dere har tatt det utrolig bra og det virker som en veldig nyanset og reflekert diskusjon dere har hatt for å finne beste løsning – for dere! Vedder på flere i framtiden kommer til å reagere negativt på at dere viser frem bilder av Nelia, sikkert de samme som spekulerte i vanskapelser før bildene kom…

  Skjønn jente som ligner på papsen sin!

 474. Så søt hun er:-) kan se i øynene hennes at hun er lykkelig:-)

 475. Sara Cathrine

  Så ubeskrivelig vakker hun er! God blanding av begge to 🙂

 476. Fy søren for en liten skjønnhet! Smelter <3

 477. Herligheten!! Har ikke ord for hvor søt henne var!.. Dere burde være kjempe stolte begge to, noe jeg tror dere er 😉
  Ikke rart hun er så søt når hun har en så vakker mor og en så kjekk far 🙂 Ha en fin lørdag videre!

 478. Hun er virkelig utrolig vakker!

  Når jeg leser det du skriver om hva folk har gjort/spekulert i virker det så sykt for meg at jeg nesten ikke kan tro at det er sant. At det eksisterer folk som sitter og synser på nettforum om hvorfor dere ikke har lagt ut ansiktet hennes, eller at det finnes mennesker som er så frekke at de prøver å snikfotografere henne… nei… Det er for meg helt ubegripelig. Har bare tatt det for gitt at dere ønsket å skjerme henne så godt det går, jeg. Forøvrig vil jeg si at jeg har fått et helt annet inntrykk av deg etter at du fikk barn, mot det positive. Klarer ikke helt å sette fingeren på det, men du har bare fått en annen ro over deg, føler jeg. Nei, dette hørtes rart ut, for hvordan kan jeg egentlig oppfatte noe sånt gjennom en blogg? Uansett, ta det som et kompliment 🙂 Ha en fin helg!

 479. Christina

  Hun er bedårende Caroline! Stort tillykke og knus fra København

 480. Med så vakre foreldre så har jeg aldri tvilt på at hun er helt skjønn, men guuuuud så skjønn hun ER !!, stolte skjønner jeg godt at dere er:)
  Ha en super helg <3

 481. Hei, min første kommentar til en blogg kommer her for nå måtte jeg bare «si» noe. For det første at dere har en nydelig datter, gratulerer, som mamma (til 2) selv kjenner jeg igjen lykken ved å være foreldre i det du skriver<3 Det gjør meg opprørt hva noen tillater seg å skrive/gjøre og jeg håper ikke det har preget deres første tid samme. Det var veldig koselig å se tulla deres, og jeg synes dere på lik linje med alle andre på sosiale medier må få vise hun frem når dere ønsker uten at det blir kopiert og videreformidlet. Håper virkelig det appellerer til det gode i mennesker når de ser en nydelig baby og at dere kan vise henne frem slik alle stolte foreldre gjør. Lykke til videre lille familie:)

 482. Catharina

  For ei søt lita jente! ….og såå lik både mammaen og pappaen sin.

 483. Camilla

  Så nydelig hun er!:-) Og de vakre,store øynene da<3

 484. Wish you all the best, specially for your little angel! I really hope badly raised people with bad manners will leave her alone and start live their own lives. They should!!!
  Anyway – have a nice weekend! :)))

 485. Kristin

  Vidunderlig vakker!

 486. Hun er nydelig! ♥

 487. Åh, så sjønn jente!! Folk oppfører seg merklig iblant. Det må være en vansklig avgjørelse å ta. Sjønner dere ønsker å gjøre det som er best for Nelia! Og det er sikkert ikke godt å vite hva som er best etter slike responser. Dere virker som supre foreldre! 🙂 Jeg setter pris på at du deler og inspirerer så mye! God lørdag til dere! 🙂

 488. Kristin

  Helt nydelig baby Nelia, helskjønn er hun 🙂 Og jeg forstår godt bekymringene dere har hatt. Er helt drøyt det du beskriver av opplevelser dere har hatt med folk og at dere har villet beskytte henne. Kjære vene, har ikke folk noen grenser :S

  Håper dere har en fantastisk dag og fin helg 🙂

 489. Leser bloggen din hver dag, men det skjelden jeg legger igjen en kommentar, men lill Nelia er noe av det skjønneste jeg har sett <3 Helt nydelig, og nydelige foreldre også, ha en fortsatt fin helg 🙂

 490. For en aldeles nusselig jente! Lurt lite smil på lur 😉

 491. Nydelig liten prinsesse <3 skjønner deg veldig god når det gjelder nelia og hva vi får se. Veldig morsomt å få se ett bilde av og til slik at det ikke blir noe spekulasjoner av enkelte. Gøy å få se hvordan hun utvikler seg 🙂

 492. Takk for bilde! 🙂 ei nydelig lita snuppe som er lik pappan sin. Et superkoselig bilde!! <3

 493. Jeanette

  hva? har det vært folk på døren deres for å ville se henne? hun er hverfall kjempeskjønn! For et herlig ansikt! Hun ligner på pappan sin

 494. Karoline

  Så nydelig bilde av Nelia og hennes far 🙂

 495. Silje Riseng Moen

  Syns det er så koselig at du deler henne med oss lesere! 🙂
  Hu er aldeles nydelig, Caroline <3
  Skjønner du/dere er kjempe stolte av denne lille engelen 🙂

 496. Hun er helt utrolig nydelig! 🙂

 497. For en nydelig jente dere har, veldig, veldig skjønn!

 498. Så utrolig nydelig! 🙂 ligner på pappaen sin 🙂 all grunn til å være stolt!

 499. Oi! Så utrolig nydelig hun er!! 🙂

 500. Folk er jo sykelig nysgjerrige. Det høres utrolig slitsomt ut! Blir faktisk sjokkert over at det er mulig. Eier de ikke skam?

 501. Herlighet, for ei nydelig lita jente dere har 🙂

 502. Sååååååå vakker hun er<3

 503. Åshild

  Så utrolig nydelig liten prinsesse dere har!!
  Kan jo ikke annet enn å bli i godt humør av det utrolig pene smilet, og ikke minst øynene hennes! <3

 504. Hun var jo kjempesøt! Nyt tiden, den går så fort :):)

 505. Ååååå, så utrolig skjønn hun er! 🙂

 506. For et nydelig sjarmtroll!

 507. For en nydelig hjerteknuser 🙂

 508. Såå utrolig nydelig hun er!! Like vakker som sine foreldre 🙂 har full forståelse for hvorfor dere har valgt å skjerme henne frem til nå, men er hvertfall utrolig gøy å få sett henne. Hjelpes. Blir helt satt ut av enkelte mennesker sin oppførsel til tider. Greit at man er nysjerrig, men det får da være grenser 😛

  God helg til dere 🙂

 509. For et utrolig vakkert barn! Søteste lille tulla 🙂

 510. For en nydelig liten skapning dere har, Caroline! <3
  Så koselig å se henne! Har ventet på dette! Gleder meg masse til å følge dere videre.. 🙂 Ha en fortsatt fin lørdag!

 511. så skjønn hun er <3

 512. Så nydelig hun er! Høres ut som en klok beslutning så lenge dere har opplevd det dere har gjort. Skjønn frøken og veldig kjekt å se at dere koser dere slik med henne.

 513. Så nydelig hun er! Høres ut som en klok beslutning så lenge dere har opplevd det dere har gjort. Skjønn frøken og veldig kjekt å se at dere koser dere slik med henne.

 514. hælledussan så skjønn! Se på de søte øynene! 😀

 515. annkristin

  Så utrolig nydelig lita jente 🙂 synes ho ser ut som en vakker kombinasjon av sine foreldre 🙂 trist å høre at folk oppfører seg slik mot dere, diskutere babyens utseende og snikfotografere… skremmende og respektløst. Synes det er bra dere setter egne grenser og du er flink å si klart ifra da 🙂 men koselig å se den lille, forstår dere er kjempestolte og glad for at dere delte fine bildene av ho 🙂 fortsatt god helg til dere 🙂

 516. Martine

  Ååååå noe så nydelig <3 Kjempe vakker er ho <3

 517. Åhhhh, går det an å bli vakrere??!!? *SMELT!*
  Nå fikk jeg seriøst lyst på fler barn, visste at hun var vakker……men ikke SÅ vakker.<3
  Så nydelig bilde av far og datter, utrolig kjekk pappa da… 😉

 518. kjærevene, det må være den vakreste babyen jeg har sett!! <3

 519. Ååååh, så søt hun er! Og så mye gærninger som finnes rundt omkring, håper det roer seg litt rundt dere nå 🙂 Igjen: SÅ SØT!

 520. Ei nyydelig lita jente:)Skjønner godt at dere skjermer henne..Dette har ingen noe med, helt opp til dere!!Rist av deg dårlige kommentarer og vær stolt over den flotte dama du er og din hærlige lille familie!!

 521. Hei=) Har nevnt deg i mitt siste innlegg sammen med noen få andre. Tenkte du kanskje ville lese det.

 522. Kristin

  Gud, noe så nydelig ♡

 523. Fantastisk nydelig jente. Nyt livet med gulljenta deres. Ønsker dere alt det beste!

 524. Jeg pleier ikke å kommentere her inne, og jeg er helt klar over at du er i stand til å forsvare både deg og familien din selv, men jeg må bare si noe. Hva er det egentlig som feiler folk? Snikfotografere, stjele bilder, skrive stygge ting om en liten baby? Er det virkelig mulig? Jeg synes det er skremmende at vanlige mennesker kan få seg til å oppføre seg så ukritisk. Jeg regner jo med at dette ikke gjelder det store flertallet, men at noen i det hele tatt får seg til å gjøre noe sånt gjør meg helt matt. Dere har en nydelig datter, og jeg skjønner godt at dere er stolte. Som mor selv vet jeg at man kan tåle mye på egne vegne, men det er sterke instinkter som slår inn når det gjelder barna. Så dette må ha vært knalltøft for dere. Håper virkelig at det blir bedre nå!

 525. Åååh, for et herlig lite lykketroll hun er!! <3 Synes for øvrig hun har blitt mer og mer lik deg jeg nå Caroline! 🙂

 526. Så søt hun var! 🙂

  – Om det er slik at folk har kommt hjem til deg i Siljan og bedt om å få se babyen din, du vurderer ikke å anmelde det til politiet? Det er jo faktisk ganske alvorlig. Gjør folk virkelig sånt, ufattelig.

 527. Camilla

  Nydelig <3<3<3 10 positive kommentarer må til for å ta livet av en negativ. Så derfor legger jeg inn 1 x million positive tanker/kommentar! NYT LIVET og del det du ønsker;)

 528. Veronika

  For ei skjønn lita tulle <3

 529. Henriette

  Tusen takk for at dere velger å dele bilder av jenta deres!! Hun er såå vakker at jeg ble helt rørt! Du var ogsåkjempe fin med det korte håret:D Har lenge sett for meg at det er en frisyre som hadde kledd deg godt! Håper at helgen er fin <3

 530. Har folk ringt på døren for å se henne? Nå datt jeg nesten av stolen. .. Uansett, NYDELIG er hun!

 531. Kjipt at du må gå igjennom slike ting, kan ikke skjønne at folk virkelig er så uhøflige og frekke at de stjeler bilder, dukker opp hos dere og spør om å få se henne (???!!!) og spekulerer i utseendet hennes. At de ikke forstår deres ønske om å holde henne trygg. Jeg blir stum. Men hun er helt nydelig da, vakker liten bebis. Hilsen Elin

 532. Hei vakreste Caroline 🙂 Så leit å høre at folk har holdt på sånn,blir helt sjokkert over hva enkelte får seg til å gjøre!!! Noen eier jo ikke sperrrer, helt uakseptabelt er det!!!! Når det er sagt,synes jeg dere har funnet en fornuftig løsning ,det viser hvor flotte foreldre dere er,som tenker godt igjennom ting, og alltid har Nelia sitt beste i tankene, fine fine Caroline og Lars-Kristian 🙂 Nelia er jo bare helt fantastisk vakker <3 Tusen takk for at du deler med oss! 🙂 Ønsker dere en fin helg 🙂 Gode klemmer! P.s Du ble råflott på håret:-)

 533. Så utrolig deilig å se henne!! Når man har fulgt deg i så mange år har det nesten vært litt trist å ikke få se hvordan datteren din ser ut. Super sjarmerende 😀

 534. Trist å lese at folk oppfører seg sånn, det er helt sykt! Håper dere får litt mer fred fremover nå..
  Så nydelig hun er, takk for at dere deler bildet med oss. <3

 535. Jennifer

  Wow, first of all your baby girl is just precious…secondly, it is nobody’s business if you don’t want to show her on the internet. I am very weary about showing my children on the internet also. You have a right to your privacy and hers. It is unacceptable behavior from people and they think that is it okay to just come up to you and demand to see your daughter. This world has gotten out of control with some things. I am so sorry that you’ve had to deal with such things. I hate to get into other people’s business unless they offer it themselves. You seem like such a lovely person and I hope that things will get better soon. xoxo

 536. Utrolig herlig og nydelig jente dere har!! :):)

 537. Må sei eg vart ganske sjokkert då eg las dette.. Folk altså… – har ingen grenser tydelegvis..

  Nelia er jo berre heilskjønn! Dei auga og det smilet smeltar ein jo heilt! 🙂 Ei fantastisk fin jente de har! 🙂

 538. Hun er nydelig ingen tvil om det, men jeg må få kommentere pappa. Han er så «forelsket» i sin datter. Herlighet for et nydelig blide. Snakk om å fange øyeblikket. Se det favntaket og se de øynene på begge to. Jeg blir helt satt ut.

 539. Blir helt skremt av hvordan folk er.. Men fy flate for ei nydelig jente! Må være noe av det peneste jeg har sett 🙂

 540. Jennifer

  One more thing… I really love your blog- I hope that you will not remove it because some people ruin it for everyone!

 541. Ååå så søt 🙂 Får bare lyst til å klemme og kose med sånne søte små 🙂

 542. Camilla

  Herreguuud så nydelig hun er!! <3 veldig fint skrevet, og jeg håper at folk viser respekt over hva dere ønsker. Jeg har fulgt deg siden før bryllupet, og det er så koselig å lese bloggen din! Du er et fantastisk forbilde! Håper dere får en fin dag videre, gleder meg allerede til neste gang hun kikker innom <3
  Klem

 543. birgitte

  Aaaaaaw<3 fårr en skjønn jente dere har!
  Kjenner jeg blir babysyk av å se slike bilder^^,

 544. Benedikte

  Herregud for en nusselig unge! Dere er veldig heldige 🙂 Stor lørdagsklem til dere!

 545. Ååå herregud!! Smelter helt her! Hun er utrolig nydelig!<3

 546. Åh gud, hvor er hun da godt nok fin! Kan godt forstå I er helt hovedkulds forelsket i hende. Smuk lille pige – men kan det blive andet, når moderen også er det? 🙂

 547. Hun er jo bare helt nydelig 🙂

 548. Christina

  DER smeltet jeg! Tok meg selv i å sitte å smile forran skjermen her 🙂 For en fantastisk liten skatt. Dere har all grunn til å være stolte <3

 549. Sara Katrin

  Herrefreeeed, så fin hun er!! Kan hvertfalll se at pappaen er veldig stolt…nydelig bilde av to fine mennesker.

  Likevel utrolig synd at dere må utsettes for slike ubehagelige hendelser. Selv om jeg forstår nysgjerrigheten til folk, så fins det likevel begrensninger på hva man kan gjøre for å få se det lille nurket deres. Folkeskikk er tydeligvis er fremmedord for enkelte.

  Skal dere vise henne frem, så må det jo være fordi dere har lyst, og ikke fordi dere må.
  Uansett hva dere velger å gjøre i fremtiden, så har dere hvertfall full støtte og forståelse hos meg.

  Nelia er hvertfall helt nydelig. Jeg blir hvertfall så verpesjuk av å se henne, at det nesten er helseskadelig. Haha. Gleder meg til den dagen det blir min tur. Hihi

 550. veronica

  så vakker. første som slo meg var at hun lignet pappan sin, men så ser jeg på bildene i blogposten under her at hun faktisk er veldig lik deg. Ser at det er en god blanding av dere begge. kjempe nydelig rett og slett 🙂

 551. For en nydelig liten jente! Helt utrolig hvor frekke folk kan være når nysgjerrigheten tar over, altså.. Får håpe det blir bedre nå!
  Ha en fin helg! <3

 552. Kristine

  Nelia er helt nydelig! Herlighet , smelter helt av bildet av far og datter! Flott familie 🙂

 553. Nydelige Nelia 🙂

 554. Jeg blir helt satt ut, jeg, folk slutter virkelig ikke å sjokkere! Skjønner godt hvorfor dere har valgt å skjerme henne slik som dere har, men når folk til og med dukker opp på døra, da hadde nok jeg også blitt lei! Håper ting ordner seg nå, dere fortjener også ro og fred selv om du til en viss grad er et offentlig menneske:) Hun er nydelig, Caroline, dere har ALL grunn til å være stolte! Klem <3

 555. Så absolutt nydelig en liten jente dere har, bare helt fortryllende. 🙂
  Dette med å vise bilder av barnet deres er selvsagt deres eget valg, og må respekteres fullt ut fordi det er nettopp dere
  som er hennes foreldre og foresatte. Jeg tror at dere uansett vil møte på utfordringer i forhold til fremmede mennesker
  som vil komme til å mene, spekulere, og også direkte legge seg opp i livene deres selv om de ikke har noe der å gjøre.
  Siden du, og dere, har valgt å blogge og i praksis dele livene og hverdagene med offentligheten blir dette en evig
  utfordring i forhold til hva som er privat og ikke. Dere ser og forstår selvsagt de grensene, men det betyr ikke at utenforstående
  forstår hvor grensene går.

  Det er en veldig spesiell beslutning dere har tatt i forhold til at dere har bestemt å vise barnet deres med ansikt. Om man
  skal se helt enkelt og kynisk på dette så blir hun også en del av kommersialiseringen, dette fordi jeg har forstått det dithen
  at du tjener penger på bloggen, og at det er en stor del av familiens inntektskilde.
  Jeg håper at dere slipper frustrasjoner omkring hvor grensene går i forhold til privatliv og offentlighetens interesse.

  Siden Nelia er et lite barn så kan hun ikke selv velge, så dermed plasseres et enormt ansvar på deres skuldre. Jeg håper at det
  bare vil få positive følger. Lykke til.

 556. For en utrolig nydelig liten jente dere har! Ja hun der må dere virkelig være stolte over.

 557. Heldigvis er det bare enkelte og få-tall av mennesker her i verden som er så ekle som du beskriver. Det viser jo bare kommentarfeltet nå 🙂 Herlighet for en skatt dere har fått. Hun var helt nydelig! <3

 558. Kristin

  Herregud så nydelig! Ei lita dukke 🙂 det er helt utrolig hva voksne mennesker får seg til å skrive/gjøre. Men som du sier, ikke noe overrasker lenger! Men jeg kan tenke meg det er vondt i mammahjertet når folk sier fæle ting om barnet ditt, eller kommer å ringer på døra for å få se henne. Det er jo helt sykt! Stå på Caroline, du virker helt fantastisk, voksen og reflektert. God helg til deg 🙂

 559. Martine Aas

  Så utrooooolig nydelig hun er. ♥ håper det er kommentarer som dette hun kommer til å lese i fremtiden, ikke kommentarene til tankeløse idioter som kun tenker på seg selv! Kjenner jeg blir så utrolig provosert av hva folk kan få seg selv til å si/skrive/gjøre! Begynner å lure på om de er mennesker i det hele tatt, ikke eier de skam og ikke eier de samvittighet heller.
  Ønsker deg alt godt, Caroline. Stå på ♥

 560. Så søt <3

  Hva er det med folk?
  Jeg blir helt satt ut av hva noen klarer å gjøre….

  Fin helg til dere 🙂

 561. Hun ligner sånn på din mor Caroline. Har det samme gode smilet. 🙂

 562. Det kan nok være riktig beslutning å vise henne avogtil, skjønner jeg , når dere opplever at folk tar helt av:/ ikke moro med snikfotografering
  Eller at ukjente kommer på døra. Kunne blitt en stor sak til sist , dersom Hun skulle oppleve
  Å bli den «store hemmeligheten» ingen visste hvordan så ut osv.
  Utrolig hvordan folk er da!! :/
  Veldig glad for å få se henne selv da, hun er nydelig 🙂
  Og veldig lik pappaen synes jeg. Samme store, fine øyne 🙂
  Ønsker dere en fin helg 🙂
  Klem

 563. Very cute 🙂 Have a nice day from Sweden 🙂

 564. jeg tror helt ærlig hun er den nydeligste babyen jeg noen gang har sett! de øynene og kjempelik pappen sin 😀

 565. Så nydelig hun er! 🙂

 566. For et utrolig vakkert barn! <3 🙂 🙂 N-Y-D-E-L-I-G

 567. For en nydelig familie du har, Caroline! Synes det er trist å høre om alt lille Nelia har måttet «gå igjennom» allerede før hennes første leveår er omme, og at ikke folk kan ha en større respekt enn dette. Men da høres det jo også ut som om dere har tatt en riktig beslutning i forhold til det å vise henne fram en gang i mellom.. Også er det jo veldig hyggelig for oss lesere! 🙂 Nydelig er hun uansett!

 568. Hei Caroline 🙂 den lille skatten din fikk meg til å smile bredt! For en liten skjønnhet!!

 569. Nydelig dukkemor:D og om noen idioter skulle si noe stygt, alltid sånn så bare ikke godkjen kommentarene!! Artig få se Nelia av og til også. 😀 b

 570. så søt! hihi <3

 571. Herlighet,se så nydelig hun er! Skjønner godt at dere er stolte av henne! 🙂

 572. Så nydelig ei jente! 🙂 <3 Og så UTROLIG lik faren sin! 🙂 Dere er tøffe som tåler all pågangen og oppmerksomheten rundt henne, må være utrolig slitsomt og frustrerende å forholde seg til sånne folk som ikke eier forståelse for hva privatliv og respekt er. 🙂

 573. Hva er det du skriver? Nå er jeg bare sjokkert. Oppfører virkelig folk seg sånn?! Altså, jeg tror deg. Det er bare.. ikke greit. Men syns det høres ut som en fornuftig løsning på problemet å publisere et bilde i ny og ne.

  Og nydelig jente dere har! Stas å få se! (Selv om jeg hadde overlevd uten og ikke oppført meg som en tulling.)

  God lørdag! 🙂

  1. Samme her, herregud, jeg blir helt flau på vegne at mine medsøstre! Nysgjerrigheten har tydeligvis ingen grenser..
   Selv opplever jeg det ikke som noe unaturlig at man ikke ønsker å vise bilde av sine små på nett, men skjønner at det i en sånn situasjon er det beste.

   Veldig søt bebis 🙂

 574. Nydelig lita jente 🙂 Også så stilig sveis 😀 Jeg ville ha vannmerket bildene, så slipper du at folk er helt gærne 😛

 575. Anniken

  Så nydelig hun er! Et søtere ansikt skal man lete lenge etter 🙂

 576. Sååå nydelig hun er! Får håpe det blir bedre nå, god helg til dere alle:)

 577. Herlighet så vakker hun var! De øynene! <3 drøyt hva folk er i stand til å si å gjøre..

 578. Så fantastisk skjønn <3 Det ser ut som om hun har det veldig bra! Hele ansiktet lyser opp <3

 579. Celina Hansen

  Herregud for ei nydelig lita jente dere har! Og så lik pappen sin! Du burde være utrolig stolt som har en så flott familie. Følger slavisk med bloggen din og blir like glad hver gang det har kommet en oppdatering. Du er virkelig en inspirasjon og jeg blir så motivert i hverdagen av innleggene dine, uansett tema 🙂
  Har et lite forslag og en request til et innlegg. Med tanke på at jeg selv nettopp har fått en liten gutt på snart 3 uker så lurte jeg på om du kunne ha et nytt innlegg i utstyrsguide serien din der du tar for deg stellevesken og hva du har i den når dere skal ut på tur. Enten bare for en tur i byen eller til litt lenger turer. Must haves, ting som er kjekt å ha med osv 🙂

 580. Hei og for en utrolig nydelig liten jente 🙂 aldri kommenter bloggen din før men har vært fast leser de siste 4 årene , helt siden jeg fikk min første lille jente og nå har jeg 2 små hjerter <3 Helt utrolig alt mennesker Kan få seg til å skrive .Ditt liv og ditt valg hva du vil dele og ikke. Enkelte mennesker eier ikke folkeskikk og jeg lurer på hva de tenker med men det fantastiske er at de fleste av oss har vettet i behold 😉

 581. Anita A.

  Jeg skjønner godt hvorfor dere har skjermet henne så lenge, hun er jo en virkelig hjerteknuser! For en vakker, liten jente, smeltet mitt hjerte! 😀

 582. Folk er GÆRNE! Herregud, det er helt sykt det du skriver her..
  Men hun er nydelig da, helt utrolig skjønn 🙂

 583. Hun er helt nydelig <3

 584. åå så utrolig dumme noen mennesker er! jeg skjønner godt at du vil skjerme henne litt, og har ikke tenkt tanken på utseende hennes.. Noen folk synker så lavt med å gjøre så dumme ting. Jeg blir helt sjokkert over hvordan mennesker kan oppføre seg :O Hun var ihvertfall utrolig nydelig!! å dere virker som kjempe gode foreldre som bare vil det beste for henne!

 585. Ååå for en herlig og nydelig liten skatt hun er:)
  Dere er kjempeflinke foreldre for henne:)
  Ønsker dere en flott helg:)

 586. Så søt!! skjønn blanding av dere begge to! Men synes hun ligner mest på mammaen din:):)

 587. Ååhh, vilken liten sötnos!! <3 Så söt!! Å den blicken! *smält*
  Blev som så många andra väldigt chockad av att läsa om hur sjuka en del folk är! Att det går ann!Man tror inte att sånt existerar förrän man hör om det. Eller rättare sagt så latterlige människor. Huff, hoppas att det lugnar ner sig nu. Kos dere masse i helgen! Hjälper säkert att höra att du har många som stöttar dig, och är "normala" läsare.

 588. Rachel Magrum

  What a beautiful angel little Nelia is! I think you have made the right decision. You are Nelia’s mother and you know what is best for her. Don’t listen to all of the strangers out there. People like to gossip and say negative things about your family because they are jealous of you. Think of yourself as «mama bear». You must defend Nelia without apology.

 589. Nå har det kommet et menneske vakrere enn deg til verden, Caroline – og det er Nelia!
  Så nydelig! PS! wow, håret ditt! Det er som de sier – alt kler den smukke!
  Ha ei fin helg! 🙂

 590. Persille

  Nydelig! Bare helt nydelig 🙂 Og veeldig lik pappaen sin 🙂

 591. Så utrolig nydelig og vakker hun er! Så snilt at dere valgte å vise hun til oss, selv om jeg forstår at dere har ønsket å skjerme henne! hun er en vakker liten dukke, nydelige øyne 🙂

 592. Stine Sparboe Hvalryg

  Nydelig datter dere har. Er virkelig trist og rystende alt hva folk kan få seg til å si og gjøre.
  Hva diskusjon, spekulasjoner, fantasier ol. av deres datter angår, tenker jeg at store forfattere som Asbjørnsen og Moe, Bjørnstjerne Bjørnson osv. hadde blitt skikkelig misunnelige over enkelte menneskers enorme fantasi

  1. Sunniva

   Enig, men må bare minne om at Asbjørnsen og Moe ikke var forfattere. De diktet ikke eventyr selv, de samlet dem inn. 😉

 593. Hei! Så nydelig en jente dere har! Helt fantastisk! Hun ligner på pappaen sin:-) Og du ble helt nydelig på håret forresten! Det kledde du utrolig godt! Ha en fin lørdagskveld alle 3!:-)

 594. Carline

  Jeg har ofte lurt på hvordan hun ser ut, men har forstått hvorfor dere ville skjerme henne! Men herlighet for en hjerteknuser! Hun var jo bare helt utrolig nydelig! Går det ann altså! 🙂
  Hun virker som en rolig liten sjel med godt humør! Ønsker dere alle tre en kjempe fin lørdags kveld! <3

 595. Christina

  Å helle dussan! Må være en av de skjønneste babyene jeg noen gang har sett! Man kan se at hun har litt av både faren og moren sin! For en hjerteknuser! <3 Må forresten bare si at du virkelig kledde den nye frisyren din også, vet ikke hvorfor men jeg synes mellomlangt hår ser mye mer voksent ut! For en herlig og vakker familie dere er, wow!

 596. Therese

  Så nydelig skjønn hun er 🙂 Jeg blir helt sjokkert over at noen kan i hele tatt diskutere om hvordan hun ser ut, og bla på diskusjonsforumer??!!? At de gidder å bry seg om slike ting, hun lille søte Nelia er jo bare barnet, og fortjener ikke sånt som dette her. Skjønner meget godt at dere vil så gjerne skjerme henne, men ikke enkelt når begge dere to er offentlige personer i media. Så dere skal ha for å ha kommet til den avgjørelsen, all creds til dere to 🙂

 597. Hun er kjempenydelig!

  Det er så trist å lese alt dere må gjennom 🙁 Men desverre er det sånn at kjente personer ofte opplever mye merkelig pga fans/sjalu mennesker som ønsker å bli anerkjent.
  Hadde jeg møtt dere på gata på trilletur hadde jeg sikkert selv spurt om å få se henne, men jeg hadde aldri trengt meg på ytterdøra altså… makan!
  Dere er så sterke mennesker, er så inspirerende at dere oser positivitet og energi hver eneste dag, uansett hva som står i veien for det. Jeg er veldig glad i denne bloggen og håper den varer i mange år fremover 🙂

  Klem

 598. Dette må være det søteste jeg noen gang har sett! Herregud så lik hun var både deg og pappaen 🙂 Bra jobba 😉

 599. Fy faen så utrolig søt hun er:) det nydeligste lille barnet:)

 600. Hun er jo så nydelig! 🙂 Også så lik pappaen sin da, hihi 🙂

 601. For et utrolig nydelig bilde, og for en vakker datter dere har 🙂 Synes beslutningen deres om å i fremtiden vise henne frem er fin beslutning. Har jo forstått gjennom tidligere innlegg at dette er noe dere virkelig har vurdert opp og ned og lagt mye tanker i, og det viser at dere virkelig at dere tar dette alvorlig. Dere er flotte foreldre og gode forbilder! Forsatt god helg til alle tre, eller alle fem blir det vel:)

 602. Lisbeth

  Nydelig jente med kloke foreldre 😉
  Dere er kjempeheldige!!

 603. kristin

  Du har deg selv å takke for positiv og negativ oppmerksomhet: Du har valgt å dele privatlivet ditt. Det er offentligheten du lever av, ikke sant?

  1. Man har faktisk rettigheter selv om man er «kjendis». Dessuten forklarer hun jo bare bakgrunnen for valget sitt.

  2. Er enig i at hun må tåle litt så lenge hun har valgt å være en offentlig person,men det er jo lov å tenke litt selv og bruke godt vett og sunn fornuft! Makan til frekkhet å forvente at det første Caroline og Lars-Kristian skal gjøre er å vise henne frem! Synes det er bra at de har hatt denne tiden med Nelia «alene» og ikke med hele Norge. Stå på fotballfrue!

  3. En har uansett ansvar for sine egne handlinger, man kan ikke forsvare sin dårlige oppførsel med at en person kan takke seg selv. Bølle-mentalitet.

  4. Heidi Maria

   Hahaha kunne ikke sagt dette bedre selv Henriette, måtte nesten smile litt av hvor dumt Kristin fremstiller seg selv med den kommentaren der. Lenge leve fornuften

 604. Så utrolig nydelig Nelia er! Finner så mye inspirasjon på bloggen din! Stå på videre, vakre deg 🙂

 605. For en vanvittig nydelig jente! Og så heldig hun er som har så kloke foreldre 🙂 Håper denne beslutningen viser seg å være bedre for dere.
  Du ser forresten kjempefin ut på håret 🙂

 606. Nydelig jenta 🙂

 607. Så utrolig nydelig! De øynene blir det nok vanskelig og si nei til, blir jo SÅ babysyk av og se på henne. <3
  Ha en flott dag 🙂

 608. Marianne

  For en vakker jente, lykken lyser av øynene på henne:) *smelt*

 609. Katrine

  Såååååååå nydelig. Ingen barn er stygge eller mindre pene. Like vakre alle som en.

 610. For en vakker jente! Og så lik pappaen sin 🙂

 611. Cecilie

  Det er jo et helt uskyldig bilde! Man ser er nydelig smilende baby, hun blir jo ikke negativt fremstilt! Ser ikke promblemet med det. På facebook og div mamma bloggere florerer det med bilder av barn i alle positurer, og det blir lagt ut historier om alt barna foretar seg. Caroline er jo ikke i nærheten av å fremstille Nelia slik, hun legger ut kun herlige solskinnshistorier. Ikke noe hun trenger å skjemmes over når hun blir stor, det er jo bare helt uskyldig.

 612. Herlighet, hun er aldeles nydelig!

 613. Skjønneste jenta jeg har sett!

 614. Camilla Beatrice

  Såååå utrulig skjønn lita jente! 🙂

 615. Sunniva

  Wow. Hva feiler det folk. Det er nok mange saker vi har forskjellig syn på, Caroline, men jeg forstår veldig godt at du og din mann ønsket å skjerme datteren deres mest mulig. Folk kan få en hangup på kjente mennesker, både de som «hater» og de som «elsker», men noen bør jo virkelig snakke fornuft til lesere som tropper opp på døren(!!!) deres for å få se Nelia. Det er jo ikke sunt å være SÅ opptatt av andre mennesker, og det må oppleves plagsomt og invaderende for dere. Og folk som har forsynt seg av dine facebookbilder…litt av noen facebookvenner…
  En nydelig liten jente har dere fått. Det er helt opp til dere hva dere deler av bilder, men husk at ingen lesere har rett eller krav på det. 🙂

 616. Så nydelig!! 😀 dåner!

 617. Line Evelyn

  Så utrolig nydelig jente du har, Caroline. Har alltid syntes det selv om ikke ansiktet hennes har vært på bildene<3 Dere er kjempe heldige! Klem

 618. Cathrine

  For en nydelig jente dere har! 🙂

 619. Suzanne

  Nydelig liten tulle <3

 620. For en nydelig liten jente! Skjønner godt at dere er stolte foreldre!!! Det er trist å høre om det dere har måttet oppleve av oppstyr rundt henne og skremmende å høre om hvor gale folk er. Det er helt uforståelig for meg at man kan tillate seg slik oppførsel overfor andre mennesker og ikke minst rundt er lite barn! Når det er sagt så er jeg dessverre ikke overrasket over dette med tanke på alt annet folk har diskutert og skrevet om dere her i kommentarfeltet og i andre forum tidligere… 🙁

  Når dere opplever dette du beskriver så lurer jeg på om det noen gang har fått deg til å vurdere å slutte med bloggingen (eventuelt gjøre om på innholdet i den)? Jeg forstår at bloggen er både et levebrød og en livsstil for deg/dere, men jeg tenker at jeg seriøst ville vurdert å legge om/opp dersom jeg hadde opplevd tilsvarende negativt fokus på mine barn (jeg er selv mor til to). Forhåpentligvis vil oppstyret rundt Nelia roe seg hvis leserne for se et bilde i ny og ne slik som dere nå har bestemt dere for, men jeg tror at jeg som mor ikke hadde turt å stole på det og heller vært redd for hvordan det kan utvikle seg i fremtiden. Det ser jo dessverre ikke ut til at visse av dine lesere vet hvor grensene går. Man kan jo ikke (og bør jo ikke) fortsette å blogge for enhver pris…. Jeg personlig hadde nok stoppet i det sekundet jeg merket at bloggingen min gikk ut over barna mine.

  Nysgjerrig på hva du/dere tenker om dette? Uansett, lykke til videre med både blogg og barn 🙂

 621. Super söt!!! <3

 622. Kathrine

  God kveld. og for en herlig liten skapning! Så skjønn!

  Enn at vi mennesker greier å lage slike. Jeg fikk selv en gutt i fjor sommer, og det er fortsatt et under. Og så mye godhet, lykke og glede de bringer med seg 🙂

  Fortsett og kose dere, og ha en fin lørdagskveld 🙂

 623. Karoline

  For et herlig smil! En nydelig datter dere har fått og hun er en kjempegod blanding av mamma og pappa!<3 Veldig koselig å se hennes søte ansikt og herlige smil:) Tror deres avgjørelse er veldig lur for hennes og deres del. Jeg har selv en datter på 5 måneder og tanken på at folk skal prøve å knipse bilder av henne og spekulere i utseendet gjør vondt i mamma-hjertet! At folk kan være slik!! Føler med dere!<3

 624. Nydelig! <3

 625. Nyderlige Nelia <3 Kjempekoselig og se henne.. Tror nok også det er lurt med en liten titt nu og da.. Da blir det normalt og ikke så spess. Utrulig at folk ikke lar dere være i fred med normal høfflighet . Fortsatt god helg <3

 626. Så nydelig liten frøken 🙂 Utrulig kjekt å sjå ho, i stede for å «prøve å se for meg» når eg leser innlegg om ho..

 627. Fant ikke igjen kommentaren min blant alle, og ble usikker på om jeg sendte det. Vi bare si at dere har ei utrolig nydelig jente 🙂

 628. Lenge sidan eg har sett ein såå nydelig baby, gu så skjønn 😀

 629. gro kåsmoli

  Så nydelig ei lita jente 🙂 også så lik pappan sin 🙂

 630. victoria

  Kor utruli nydelig ho e!:)) forstår veldig godt at dokke e sjukt kry over ditts lisje mirakelet der! Aldeles nydelig:))

 631. Så nydelig hun er! Også så vakre øyne <3
  Virker som en lur beslutning dere tok! 🙂

 632. Så skjønn hun er <3 Virkelig en solstråle. Så lik mormoren sin! <3

 633. Å herregud så nydelig hun er, og de øynene da!! Utrolig fin familie 🙂

 634. Barn er virkelig meningen med livet! Så lik hun var pappaen sin 🙂

 635. For ei nydelig datter du har! 🙂

 636. Hun er så nydelig at jeg nesten må gråte en skvett. <3

 637. Så otroligt vacker!!

 638. Aww så skjønn liten hjerteknuser. Prikk lik sin pappa ; ) Og DE nydelige øynene. Stråler ; )

 639. Kathrine

  Åååå, så nydelig hun er! <3
  Kan ikke forstå at noen kan si noe stygt om henne… Kan ikke være annet en sjalusi ihvertfall!
  Ha en fin kveld alle 3:)

 640. For en vakker jente!

 641. Så utrolig nydelig datter dere har<3 Dere skal virkelig være stolte av å ha skapt et så vakkert lite menneske:) Håper dere får en super helg videre:)

 642. Wow, hur vacker !! Jette skön baby

 643. Åååå, såå nydelig hun var!!!

 644. det e den fineste babyen æ har sett på veldigveldig lang tid! ble nesten babysyk selv, helt nydelig!

 645. Haha, åååh! Smelter her jeg sitter! For et nydelig bilde, og for ei nydelig lita jente dere har, Caroline 🙂 Skjønner du er stolt av disse to skapningene! Høres ut som en klok avgjørelse, og flott at dere har tenkt godt igjennom det. Så må jeg innrømme at det var mindre trivelig å høre om hva folk faktisk får seg til å gjøre.. Hvor har respekten og folkeskikken tatt veien?
  Haha, smiler faktisk av bilde enda! Ta vare og sett pris på hverandre (noe det også virker som dere er flinke til). Dere er virkelig en fin familie 🙂
  God helg videre! 🙂

 646. Anne Marte

  Så fantastisk nydelig jente dere har! Skjønner godt at dere «skjermer» henne, men det er også veldig koselig å se den lille engelen! Helt nydelig! Lykke til videre i foreldrerollen – ser ut som dere gjør en super jobb!:)

 647. Vakker liten jente 🙂

 648. Utrolig nydelig ♥

 649. Kjære Caroline, og familien din <3 Jeg vet nesten ikke hva jeg skal skrive for å uttrykke hvor sjokkert jeg er. At mennesker kan holde på slik er for meg helt utrolig. Selvfølgelig må alt vinkles til noe negativt og ekkelt bare for at ikke alle får direkte innsyn i ting. Folk burde skamme seg!!!! Jeg kjenner mange foreldre som ikke ønsker bilder av barna sine i sosiale medier, facebook for eksempel. Å skulle begynne å spekulere i hva som eventuelt er galt med barnet pga dette er helt tullerusk. Å ønske å skjerme barna sine slik dagens samfunn er, er ikke noe rart. Jeg håper virkelig at dere i fremtiden skal få lov å slippe å blir spekulert i og kritisert for hver ting som blir gjort. Jeg bekymrer meg oppriktig på vegne av folk nå. Du/dere er riktignok i sosiale media på frivillig grunnlag, men jeg håper folk husker på at du/dere samtidig også bare er mennesker, med privatliv. Takk igjen for alt du deler med oss leserne 🙂 Bildene av Nelia er kjempefine, uansett om det bare er av sprellende føtter, i profil eller en hårtust med sløyfe i.

 650. Så vakker <3 Og heldig er hun, som har dere som foreldre! Stå på videre, forferdelig at dere har opplevd slike ting!

 651. Så utrolig skjønn 🙂

 652. åhh, så utrolig nydelig!! Og de fineste øynene!
  Hun kommer til å bli like pen som moren sin!

 653. Utrolig nydelig jente, for et lite lykketroll, smelt<3

 654. Ragnhild

  Åhhh, for en nydelig datter dere har, Caroline <3 Jeg respekterer høyt at dere har skjermet henne til nå, og at dere har brukt tid på å finne ut om dere vil vise henne her på bloggen. Jeg er veldig enig i deg når det kommer til nysgjerrige lesere som gjerne vil titte litt på deres herlige skapning, og jeg tror som du sier at det roer seg litt i offentlighet når dere velger å vise henne her. Hun er absolutt STUNNING <3 bare se på de øynene da! *smelt*. Du har en vakker familie, Caroline, og jeg vet at du setter pris på den. Du formidler alt så bra, og du er en sann inspirasjon. Jeg ønsker deg en herlig lørdagskveld sammen med familien. Det unner jeg deg så absolutt.

  Stor klem

 655. Karoline

  Guud for ei nydelige lita jente. En skikkelig hjerteknuser! Om jeg ikke allerede var verpesyk, så ble jeg det nå!

 656. Så vakker!!!!!!♥

 657. For en nydelig skjønn liten frøken.
  Alle gode ønsker videre

 658. Hun var helt nydelig! 🙂