slik får du sminken til å sitte hele dagen

annonse 

DSC09325.jpg

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg får sminken min til å sitte lengst mulig utover dagen, så da tenker jeg at dette må være et veldig passende tema å ta opp i et eget innlegg. Jeg har plukket ut de fire produktene jeg bruker hver dag til nettopp dette, og jeg har seriøst aldri problemer med sminken. Det er sjelden jeg må påføre ny øyenskygge eller ny concealer, det eneste jeg liker å gjøre noen ganger utover dagen er å pudre en gang eller to ekstra, ellers er det ingenting som må fikses på. Det kan være flaks, men jeg tror på produktene.

foundation primer fra bodyography – en god primer er gull verdt for makeupen din og dette i seg selv er nøkkelen til sminke som varer. En primer fyller inn rynker og porer, og skal påføres etter dagkremen din, før concealer eller foundation. Jeg lar det alltid gå ca. 10 minutter etter påføring av dagkrem før jeg starter å legge makeup, slik at jeg vet at den har trukket godt inn i huden. Etter foundationprimer legger jeg alltid concealer og deretter foundation. Så hender det at jeg finjusterer litt med concealer igjen også, før jeg forsegler med pudder. Min favoritt-primer er clear fra bodyography, denne har jeg brukt i noen år allerede. Bodyography har utrolig stort utvalg når det kommer til primere, så ta gjerne en titt her for å finne den som passer deg og din hudtype.

glo minerals hydrating mist – denne er gull å ha i vesken! Ikke bare gir den et trøtt ansikt en boost, men den sørger i tillegg for at sminken din sitter lenger. Den er i tillegg full av antioksidanter med anti-aging effekt, gir umiddelbart fukt, næring og pleie til huden.

SONY DSC

primed and poreless pudder – et godt forseglingspudder er viktig om du vil at sminken din skal sitte bedre, og dette fra too faced er en favoritt fordi det er så lett. Selv om jeg bruker dette over mineralpudderet mitt, føler jeg ikke at jeg kladder lag på lag, og det er viktig. Passer alle hudtoner.

lid primer – en lid primer må alle jenter som bruker øyenskygge ha, hvis ikke er det i hvert fall ikke rart det klages over øyenskygge som striper seg etter et par timer. Jeg har testet mange opp gjennom årene, men favoritten min er alltid denne. Den forsterker ikke fargen på skuggen som jeg opplever at mange lid primere gjør, og det er viktig for meg. Jeg vil ha øyenskyggen som den er fra skrinet. Påfør med fingertuppene og ha over øyenskyggen med en gang.

___________________________________________________________________________________________________________

new in from moo

Så vil jeg tilslutt tipse om at Coverbrands har fått inn utrolig flotte nyheter fra merket moo. De har bare så mye vakkert, og jeg har funnet mine favoritter i fargene piton pale blue og pale blue. Dette er kvalitetsvesker i ekte skinn, så prisene er deretter, men jeg vil likevel vise frem i tilfelle noen ønsker inspirasjon til fine hverdagsvesker som kan brukes og er slitesterke, eller dersom du for eksempel er på jakt etter en ny lommebok. Det har jeg vært i evigheter nå, og endelig har jeg funnet to stykk jeg nå kommer til å variere med å bruke – en liten og en litt større.

DSC09261DSC09169DSC09242DSC09279DSC09274DSC09264

Musette jolie heter vesken, og jeg har fargen pale blue. Denne kan brukes som clutch slik jeg gjør på disse bildene, men den har også skulderreim og kan brukes som en vanlig veske. Den er så fin! Videre har jeg mobildekselet musette iphone i fargen pale blue som du finner her, den store lommeboken heter musette porte-monnaie finnes her, og den minste lommeboken heter musette petite-monnaie.

Sjekk gjerne ut hele utvalget til moo her.

___________________________________________________________________________________________________________

Coverbrands gir deg som leser bloggen min rabatt som alltid, og denne gangen får du 15 prosent på absolutt alle primere i hele nettbutikken i tillegg til misten fra glo, ved å bruke kodeordet PRIME. Denne koden varer ut 17.mars og hele utvalget på primere finner du her. I tillegg gjelder denne absolutt alle mobilcoverne fra moo, musette jolie-vesken samt de to lommebøkene i dette innlegget i fargen piton pale blue. Det er en god deal, i hvert fall!

– ♥ – 

30 kommentarer

 1. Hei 🙂 liker godt at du skriver om sminken du bruker 🙂 men lurer litt på hva du bruker å påføre primed and poreless pudder med? På forhånd takk for svar 🙂

 2. Takk for gode tips 😀

 3. Kristine

  Kan du lage en video om hvordan du legger sminken din? du er så flink.

 4. Kristine

  Kan du lage en video om hvordan du legger sminken din? du er så flink. =)

 5. Kan du gi tips på god foundesjon? Jeg har prøvd mange men ikke funnet en favoritt. Har normal hud å tobarns mamma så litt mørk under øynene.

 6. Vet du hvordan dyrene skinne er fra har hatt det? Er veldig opptatt av hvordan dyr har det.

  Takk for inspirerende blogg!

 7. Kristine

  Hei skjønne:)
  Siden du er den jeg vet som tester mest og kommer med flest tips på hud- og makeup fronten tenkte jeg å komme med et ønske for neste gang: har du noen gode tips til «anti-aging»-produkter for oss på din alder? Hører det mases om at man aldri kan begynne for tidlig med å ta vare på ung og frisk hud og utsette aldrigsprosessen som det så fint heter, men synes det er vanskelig å finne tips om de rette produktene (fortrinnsvis til ansiktet) for oss som ennå ikke føler vi er helt der at vi kjøper «rynkekrem»… Om du skjønner;)
  Bare et tips/ønske, mulig du har skrevet noe om dette før som jeg ikke kan huske altså;)

 8. Kjære vakre, flinke Caroline!
  Tusen takk for tips til en god primer (som ikke koster «skjorta»)
  Har brukt Youngblood til nå, men den er jo dobbelt så dyr som denne.

  Primer bestilt, spent på om jeg blir like fornøyd som deg 🙂

 9. Mariann

  Må si at jeg synes du er for sminket i «hverdagen». Vil tro det er flere følgere enn meg som er karrierekvinner uten tid til løsvipper og fjas hver dag. Utfordrer deg herved til noen hverdagsbilder uten festsminke og løsvipper. Hvordan ser du ut under alle disse (sponsede) produktene?

 10. Må du bruke sminke i samme merke for at produktene skal gi best effekt:)?

 11. Disse hørtes bra ut, kanskje jeg skal prøve noen av dem i fremtiden:) Har primeren fra Bodyography da, synes ikke den fungerer så bra desverre 🙁

 12. Jeg elsker primerne til Bodyography! Spesielt den som skal gi huden glød 🙂 Bare synd jeg ikke får tak i den i England, finner den bare i norske nettbutikker nå..

 13. Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the
  pictures aren’t loading properly. I’m not sure
  why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show
  the same results.

 14. Hei, Lurte bare på om du har prøvd «Bare minerals» ?
  Det er en super bra sminke og den sitter så godt, selv uten primer.

 15. MinnieE

  Jeg trodde din favoritt blant primers var Smashbox sin photofinish??? Den kjøpte jeg fordi du anbefalte den i fjor!
  Og kan du bytte headeren din snart? Ikke for å være frekk, men det der er et lite heldig bilde av deg……

 16. Den fra Glominerals er ikke noe bra. Anbefaler Urban Decay oil control makeup setting spray. 100 ganger bedre

 17. Har håpet på lenge nå at du skulle legge ut noen videoer og video blogge litt. Fikk inntrykk av det når jeg så du skulle starte med vms, stemmer det?? Hadde vært moro, alltid gøy med litt variasjon! 🙂

 18. Hei:-) Hvilken foundation og mineralpudder bruker du?

  Mvh
  Eline

 19. Så mycket fina grejer 🙂

 20. Hvilken concealer bruker du under øynene?

 21. Hei Karoline

  Dette var en fin oversikt. Skal akkurat til å investere i ny make up og kommer til å bruke tilbudet.

  Kan jeg spørre hvilken foundation og concealer du bruker? Her trengs full pakke 🙂

 22. Hei, hvor har det blitt av budsjett vs luksus innlegg?

 23. charlotte

  hvor er ringene dine kjøpt hen?:) den lyseblå

 24. Hei! 🙂 Jeg bruker sjelden full sminkepakke, dvs primer, Foundation, pudder osv. da jeg synes det tar så mye tid 😉 Men jeg vil jo gjerne ha finest mulig hud `»naturell» 🙂 Kan jeg bruke kun den Clear – primeren over dagkremen for å få en mer strålende/glatt hud? Eller blir det ikke noe bra å bruke den hvis jeg ikke følger opp med Foundation, pudder osv? Tenkte på å kun kjøpe den primeren i første omgang skjønner du, men er det noe poeng i det tror du, å bruke den «alene» ? 🙂 Håper på svar 🙂

 25. Solveig

  Hei! Jeg liker bloggen din veldig godt, den er så inspirerende! Det jeg lurer på er hvordan ditt syn på dyrevelferd er? Ser at du bruker ekte skinn osv, synes du ikke det er fælt at uskyldige dyr må dø for at man skal se bra ut?

 26. hurra! trengte ny primer=) har du forslag på en god ansiktskrem? Jeg har forelsket meg i en fra elisabeth arden, men den koster over 800 kr, og det har ikke en student råd til i lengden… :p God helg hvertfall 🙂

 27. Hei!

  Dette funker kanskje for deg. Er ikke dermed sagt at det funker for alle! Det blir ganske dyrt å kjøpe alle disse produktene, og i allefall hvis man ikke blir fornøyd. Jeg har kjøpt en del av det du har anbefalt og det er ikke alt jeg er fornøyd med! Som for eks concealer under øynene og for å dekke rødhet. Her opplever jeg at det ser ut som jeg har rynker under øynene, noe jeg egentlig ikke har. Har prøvd den flere ganger siden du anbefaler den så sterkt, men blir like skuffa over resultatet hver gang! Det blir til at den ligger i skuffen ubrukt. Bortkasta penger 🙁

  Så til dere som tror dere får like fin hud som Caroline bare dere kjøper alle disse produktene, mest sannsynlig får dere ikke det!

  Vibeke

 28. Ranveig

  Kan du komme med et godt tips til hvilken solkrem man kan bruke under makeup? Holder ikke lenger og kun bruke spf i hudkremen eller
  foundation nå som sola blir sterkere. Hvilken bruker du?

 29. Hei Caroline,
  har GloMinerals hydrating mist noe lukt? Jeg har nemlig gjort noen bomkjøp på dette tidligere i forhold til andre varemerker som ble litt for intense luktmessig.

  1. Den har en litt svak lukt, men husker ikke av hva. Men den lukter godt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *