keep calm and get your hair done

DSC09178DSC09237

 bukse dkny / genser zara

___________________________________________________________________________________________________________

To bedre bilder på håret mitt. Det var så utrolig gøy å style det i dag, veldig spennende med noe nytt og det gikk jo dobbelt så fort som det pleier å gjøre. I like!

Så utrolig gøy at dere likte temaet jeg har valgt ut til dåpen, jeg tror det kan bli kjempefint! I dag har jeg spikret de siste detaljene, så nå må jeg bare få levert dåpskjolen til sydamen, rense både den og bunaden min, lage ferdig cupcakes-topper, fremkalle noen bilder og male noen bokstaver samt karusellene, så tror jeg vi er good to go. Når jeg oppsummerer på den måten føles det ikke som jeg er så godt på vei likevel, men. . på listen min er i hvert fall mye krysset av 🙂

Bedre antrekksbilder kommer senere, nå skal jeg starte på middagen. Håper dere har en deilig dag! Her gikk solen nettopp ned, så jeg kunne ikke vært mer blid, kjenner jeg 🙂

205 kommentarer

 1. Wow! Det var driiiitfint! 🙂

 2. Den hårsveisen kledde deg skikkelig! Utrolig fint var det:D

 3. Caroline, du ser helt fantastisk ut!! Du kler den nye frisyren SÅ godt!! 😀
  Hva gjør du for å få slike løse bølger? Bruker du Mast Vol 2? Liker så godt slike bølger! 🙂

 4. Noe så nydelig! Kledde deg så godt 🙂 Skal ærlig innrømme at jeg tenkte «neeei, hun kan ikke ha klipt av seg det fyldige og fine håret sitt», men når jeg ser dette så forstår jeg at du er glad i forandringen. Nok et bevis på at alt kler den smukke. Du må være så fornøyd med dette resultatet 🙂 Tommel opp x 2!

 5. Åh, du er flott! Carina er virkelig dyktig 🙂 Trodde du hadde klippet deg en bob, men dette var jo nydelig! Rett i inspirasjons minnet «frisyre after wedding» 😉

 6. Hei! Jeg har også nettopp klippet med kort for første gang ettersom håret mitt var så sykt slitt! Men jeg sliter veldig med å style det, og jeg elsket håret ditt på disse bildene! Kunne du laget en video der du krøller det korte håret ditt? Jeg har sett den der du krøller det lange, men føler ikke det blir det samme på mitt hår..

 7. Det var ubeskrivelig fint 🙂
  Hvordan får du de fine bølgene dine i håret?

  <3 Beauty

 8. Wow! U look smashing 😉

 9. Ville bare si at du var utrolig fin på håret , jeg synes det var veldig modig gjort og gå fra langt til kort hår ! Jeg har selv langt hår og har aldri turt og klippe det kort !
  Ha en kjempe fin dag og riktig god helg til deg og dine ! 🙂

 10. Klippen ser ikke 100% bra ut. Hakkete synes jeg, iallefall bak.

 11. Det ble kjempefint!

 12. WOW!!! DU VAR DØDS fin på håret! 🙂 Utrolig lekkert, du ble enda mer classy og stilen din ble enda mer kulere.

 13. You are utterly stunning Caroline! The shorter hair suits u very well, you look like a child, too sweet and adorable!!! I thought I loved ur long hair, now I adore even more it in this way on u cause it make ur lovely face stand out even more! Many kisses bella! xo

 14. Fin du var med kort hår 🙂 men skulle ønske at du hadde gått litt mer for en naturlig look, litt som den på det første (polaroid.)bildet. Er sååååå mye finere!

 15. Dette kledde du virkelig! 🙂 Utrolig fint.

 16. Marianne

  Du ble kjempefin med ny sveis! 🙂 Gjør seg med forandring en gang i blant;)

 17. Hei! Du ser fantastisk ut på håret! Jeg lurte på en ting, kunne du ha laget et innlegg om frisyrer for kort hår? Jeg har selv kort hår og sliter med å finne frisyrer som passer, så det ender som regel med at jeg setter det opp i en hestehale, eller at jeg bare lar det ligge flatt og livløst.. Vil gjerne prøve ut nye og mer livlige frisyrer, så takk på forhånd om du vil lage et innlegg om frisyrer for kort hår 🙂

 18. Karoline

  Det heter ikke barnedåp slik det står på invitasjonene.. Det heter barndåp. Slike karuseller får du kjøpt i rosa på kremmerhuset….

 19. Helt utrolig fint – likte det veldig godt!! 🙂

 20. Utrolig pen du ble med kort hår. Kanonflott!! 🙂 <3

 21. du skrev det var kort bak så hadde gleda meg på en bob eller noe kult. Men dette er halvlangt og ser ut som det er klippt rett av :/ kjedelig synes jeg men. klem H

 22. Hei,
  veldig kledelig lengde til deg og helt i tråd med vårens mest trendy frisyre 🙂
  Du ble kjempefin.Jeg har hatt denne klippen selv i noen uker og trives veldig med den 😉

 23. Utrolig fin på håret! Passet så godt til ansiktet ditt 😀 Ca. samme lengde som mitt hår, men har aldri trodd det kom til å bli fint å krølle det. Innser nå at jeg må investere i en Mast vol. 2. Takk for tips:):)

 24. Det är väldigt snyggt med denna frisyr! Otroligt fräscht 🙂

 25. I love your new hair!!!!!!! <3 <3 🙂

 26. Så fint håret ditt ble!

 27. Benedicte

  Men hvorfor har du ikke tatt ut exctensionene helt? 🙁

 28. Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å legge igjen en melding til deg Caroline. Jeg må innrømme at jeg har, en dog litt motvillig, blitt en liten fan av deg.
  To ting: Du burde gradvis gå over til å bruke navnet ditt som navn på bloggen og varemerke. Fotballfrue for meg blir en litt for «billig» tittel i forhold til hva du faktisk fortjener. Misforstå meg rett, jeg mener dette fordi du faktisk leverer noe fantastisk i bloggverden 🙂
  og, hva med å prøve å ha helt rett glattet hår og ikke krøllene. For meg ser du faktisk mer sofistikert ut uten krøller. Meeeen det finnes vel 1000 meninger om dette 🙂

 29. Du kler kort hår kjempe godt! 🙂

 30. Persille

  Så fint! (håper kommentaren min kommer med)

 31. Ingrid G

  Du ble veldig flott med kortere år også. Nå har du samme lengde som jeg har på håret, så nå kan jeg konkret inspireres av deg enda mer enn før, for jeg hadde ikke så langt flott hår som du hadde. jeg har extensions da, men det er clip-in og så er jeg allergisk mot metallet i klipsene. Så jeg bruker det sjelden. Men veldig moro å se hva du gjør med ditt hår og bli inspirert. Man ser jo bilder i blader og på nettet, men det er moro å følge en og samme person og se endringer, og det er jo muligheter for i denne bloggen. Jeg synes det er trivelig å følge deg i denne bloggen. Takk for at du skriver og lager denne bloggen, den inneholder mange spennende tema.

 32. Så fint!

 33. Kunne du tatt et bilde i profil så får jeg se lengeforskjellene?

 34. Therese

  Kjempe fint!! 🙂
  Det er omtrent samme lengde som meg, kunne du laget noen hår looks?

 35. Isabelle

  herlighet så fin du er på håret nå!

  1. Tusen takk 🙂

 36. Hei! Har akkurat klipt av meg 30cm selv (hjelpes!), og synes det er litt vanskelig å style det. Hva har du gjort på dette bildet her? Ser utrolig bra ut 🙂

 37. Håret ble jo kjempefint! Ser flere har spurt om du kan lage innlegg om hvordan du styler det, men jeg tenkte å legge til noe:
  Kanskje du kunne laget et innlegg på hvordan du feks får alt håret vekk når du trener, hvordan du evt får satt det opp til spesielle anledninger osv?
  Jeg har vært kort før, men følte ikke jeg fikk til noen ting og jeg ble gal av å ikke få vekk håret under trening. Nå har jeg fått veldig langt hår igjen, og jeg er så innmari fan av lange, fine krøller, men jeg har veldig lyst på en forandring også, så kanskje jeg tør å klippe meg kortere igjen hvis du ville gitt oss litt inspo på det? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *