dåpsplanlegging steg 2: tema

DSC08999

God torsdag, dere! Jeg har et lite prosjekt gående sammen med morgenkaffen – jeg skal male disse karusellene og 4 andre også. Temaet for dåpen er nemlig akkurat dette: merry go round. Er det ikke gøy? Jeg hadde tenkt til å gå for enten ugler eller elefanter, men synes det er så morsomt med noe som er litt annerledes, og som jeg ikke har sett noen gjøre før, så jeg gleder meg virkelig til å vise dere dåpskaken, den blir fantastisk flott *kilerimagen* Sammen med karuseller er det vimpler og pompoms, så jeg venter på en diger bestilling fra etsy med begge deler. Har bestilt vimpler fra den samme damen som laget vimpelrekken til Nelias barnerom, for fargene hun bruker er helt i tråd med fargene jeg også vil bruke til dåpen: hvitt / ivory, rosa og grønn. Veldig kjekt når det kommer til å måtte male alle disse karusellene også, jeg har så mye farge igjen fra da jeg innredet rommet hennes. Karusellene spiller musikk og jeg har bestilt 6 stykk som skal stå på bordet hvor vi skal spise, men også sammen med kakene og gavene. Bestilte disse fra ebay i egentlig hvitt, gull og rosa, men har fått flest i lyseblå, så da må det litt mer maling til.

___________________________________________________________________________________________________________

I går kom også invitasjonene fra kortshop, de er så fine! Jeg skal bestille alt av trykksaker fra dem også, som meny, cupcakes-topper, bordkort også videre. Gøy, gøy, gøy! Cupcakestoppene må jeg lage til selv, men trykket skal jeg bestille fra dem. På omsdag blir det et nytt møte med Villa Perlesukker, så da kommer det noen smakebiter på baksten vi skal servere 🙂

DSC09011mgr

___________________________________________________________________________________________________________

I dag rakk jeg ikke trene før Lars-Kristian dro avgårde, så jeg skal få til en økt nå. Det frister SÅ å løpe ute i dette været, men det blir vanskelig med lille Nelia. Kanskje på tide å investere i en joggevogn? Noen som vil dele erfaringer? Hvilke er best?

Vi sees etterpå, da kommer flere bilder av sveisen. . som jeg faktisk er overraskende rolig over. Litt panikk da jeg våknet i dag, men ellers føles det greit 😉 Håper jeg holder ut endringen mer enn en uke!

94 kommentarer

 1. Kjennet ei som har X-lander run, og hu er kjempe fornøyd med den.
  Har selv prøvd den, og den er kjempe god 🙂

  http://nordshop.no/kolekcja/xlander-2014/x-lander-x-run-joggevogn

 2. Så fantastisk tema, Caroline! Syns bare du skal kose deg med dåpsplanlegging, det er tross alt en stor og minnerik dag i Nelias liv:-)
  Vi har Mountain Buggy, Urban Jungle vogn til vår datter- den er helt super å løpe med og kan absolutt anbefales. Ha en nydelig dag, du er fantasisk skjønn og flink! Klem

 3. BOB vogn, fantastisk demping, store hjul. Jeg har til og med gått med den i veldig ulendt terreng, kommer deg frem overalt. Også jogger med den på snø. Og den er god plass til for barnet. Eneste minuset er at du må snitte opp selen og deretter sy på nytt om du skal ha vognpose i. Kalesjen er super stor så dekke mye 🙂 og ikke minst, legge den sammen gjøres så utrolig enkelt. Og den blir liten og kompakt.

 4. Hei 🙂 Så fnt tema du har til dåpen! Hva søkte du på for å finne de karusellene? 🙂

 5. CarolineN

  Hei! Om du vil ha joggevogn så er babyjogger performance en fantastisk vogn. Den har 20 » hjul og er den beste på markedet:) selges hos lopelabbet:)

 6. Kristin

  Hei! Hvem er det dere inviterer til dåpen? 🙂 Skal ha dåp til min lille etterhvert, men er usikker på hvem som er aktuelle å be.

 7. Benedicte

  Ikke så lurt å legge ut mobilnr sitt kanskje..?

 8. Hei, Jeg forstår om dette blir et litt personlig spørsmål, men spør likevel: Har du og Lars-Kristian hatt noen beslutningsprosess vedrørende det å døpe Nelia kristelig, sånn at det er et veloverveid, religiøst begrunnet valg? Eller beslutningen mer om at det er tradisjon for å døpe barn i kirken i Norge?

 9. Elisabeth

  Anbefaler jfk joggster. Den er super god å bruke i terreng og på joggeturer. Eneste vogn med bremse på håndtaket hvis du triller i nedoverbakker 🙂

 10. TFK joggster twist:) Den har svinghjul fremme, men det låser du enkelt med å vri på ett hjul:)

  Vi har den samme vognen som dere har, men har nå skaffet oss TFK`en med bak og sportsdele. Vi jogger med den, men vi bruker den mest på fjeller! Kunne ikke vært foruten noen av vognene, elsker begge to 🙂

 11. Hadde senest igår en joggetur med vår rustne, velbrukte og arvede Brio Happy og en sovende ettåring. Funker som bare juling! Knalltungt, men det er jo meningen 😉 Siste familiesammenkomst var det papptalerkner, pølser og ballonger. Dette er ikke kritikk, jeg skulle mer enn gjerne hatt egen joggevogn og penger til stilige temafester, hadde elsket det! Bare husk at smårollingen ikke bryr seg om det overhodet! 😉 Kos deg med planleggingen!

 12. Jeg har pleid å jogge med den vanlige vogna – Emmaljunga City Cross.

  Den er jo en god og stødig traktor som neppe velter.

  Fungerer fint med vanlig vogn, blir bare tyngre og bedre trening. 🙂

  Ville vurdert Baby jogger FIT som de har på XXL til bare 2000 kroner om jeg skulle hatt joggevogn.

  Jeg ville ventet med å jogge til babyen er 6 mnd og har sterkere nakkemuskulatur, slik det er anbefalt.

 13. Kan anbefale TFK joggster III fra bikeshop2000.de

 14. Babyjogger performance ice med 20″ hjul – helt suveren! Den passer imidlertid først fra ca et halvt år. Når mine var så små som din frøken løp jeg med dem i Emmaljungaen.

 15. hvorfor må du ha et tema? og når vi først snakker om tema, så er det da virkelig NULL sammenheng mellom dåp og karuseller. Virker så hjernedødt å dille til med så mye meningsløs pynt for en seremoni som faktisk har en mening, og betyr noe.

 16. Hei 🙂
  For ett utrolig herlig tema <3
  Gleder meg til å se mer 🙂
  Klem <3

 17. Jeg trodde tema i barnedåp var barnedåp og ikke så stort fokus på annen pynt og «stæsj».

 18. Marielle

  Kjære Caroline! Er det ikke litt vågalt å legge ut adresse, kirke og nummer? Ville vært dumt om ubudne gjester skulle komme på besøk. Og pressen ikke minst…

  Fantastisk bra tema! Du er kjempeflink!

 19. Vi har denne:
  http://www.joggeshop.no/babyjogger-performance-jubilaeumsudgave.html
  Helt fantastisk å løpe med, men kan bare brukes når barnet er stort nok til å sitte selv. Løp med Emmaljunga city cross fra snuppa vår var 5uker. Hun lå helt fint i bagen og sov som en sten…

 20. Kjøpte nettopp helt like karuseller på Kremmerhuset 🙂

 21. Sjekk ut TFK med multi x bagen 🙂 den skal vi straks teste ut:)

 22. Mountain byggy Urban jungle!
  Kul,fresh og knall å løpe med på asfalt og i marka. I høyt tempo eller rolig jogg.
  Dessuten superenkel å legge sammen/frakte!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *