dåpsplanlegging steg 2: tema

DSC08999

God torsdag, dere! Jeg har et lite prosjekt gående sammen med morgenkaffen – jeg skal male disse karusellene og 4 andre også. Temaet for dåpen er nemlig akkurat dette: merry go round. Er det ikke gøy? Jeg hadde tenkt til å gå for enten ugler eller elefanter, men synes det er så morsomt med noe som er litt annerledes, og som jeg ikke har sett noen gjøre før, så jeg gleder meg virkelig til å vise dere dåpskaken, den blir fantastisk flott *kilerimagen* Sammen med karuseller er det vimpler og pompoms, så jeg venter på en diger bestilling fra etsy med begge deler. Har bestilt vimpler fra den samme damen som laget vimpelrekken til Nelias barnerom, for fargene hun bruker er helt i tråd med fargene jeg også vil bruke til dåpen: hvitt / ivory, rosa og grønn. Veldig kjekt når det kommer til å måtte male alle disse karusellene også, jeg har så mye farge igjen fra da jeg innredet rommet hennes. Karusellene spiller musikk og jeg har bestilt 6 stykk som skal stå på bordet hvor vi skal spise, men også sammen med kakene og gavene. Bestilte disse fra ebay i egentlig hvitt, gull og rosa, men har fått flest i lyseblå, så da må det litt mer maling til.

___________________________________________________________________________________________________________

I går kom også invitasjonene fra kortshop, de er så fine! Jeg skal bestille alt av trykksaker fra dem også, som meny, cupcakes-topper, bordkort også videre. Gøy, gøy, gøy! Cupcakestoppene må jeg lage til selv, men trykket skal jeg bestille fra dem. På omsdag blir det et nytt møte med Villa Perlesukker, så da kommer det noen smakebiter på baksten vi skal servere 🙂

DSC09011mgr

___________________________________________________________________________________________________________

I dag rakk jeg ikke trene før Lars-Kristian dro avgårde, så jeg skal få til en økt nå. Det frister SÅ å løpe ute i dette været, men det blir vanskelig med lille Nelia. Kanskje på tide å investere i en joggevogn? Noen som vil dele erfaringer? Hvilke er best?

Vi sees etterpå, da kommer flere bilder av sveisen. . som jeg faktisk er overraskende rolig over. Litt panikk da jeg våknet i dag, men ellers føles det greit 😉 Håper jeg holder ut endringen mer enn en uke!

94 kommentarer

 1. Baby Jogger Summit X3 – helt klart best.

 2. Cathrine

  Et lite tips; skjul telefon nummer på invitasjonen 😉

 3. Utrolig stilig tema 🙂

 4. Gerd Jorun

  Må virkelig anbefale tfk joggster tvist, med bag

  1. tfk joggster twist er en utrolig god vogn. kjempe god å trille, men det er ingen joggevogn. hatt den selv. var veldig fornøyd. men den er ikke til å anbefale å jogge med. den er kjempefin med baggen men sportsdelen til vogna er jo kjempestygg. lille tassen syntes jo nesten ikke i den når han byttet fra bag til sportsdelen fordi den var så innmari stor. skal man bruke til å jogge må man ha en joggevogn med store hjul. man kan feste hjulet forran på tfk, men da drar ofte vogna endten til høyre eller venste når man jogger. temlig irriterende å må svinge hele tiden mens man jogger….:(

 5. Du er så nydelig som blond! Dåpen blir nok perfekt!

 6. Elisabeth

  Hei, tenkte bare å tipse deg om at det går fint an å løpe med den vognen du har allerede. Det er litt tyngre, men det lar seg gjøre. Bare pass på at Nelia ligger godt innpakket slik at hun ikke vingler rundt oppi der. Eg har en city cross, og har løpt flere turer med den på grusveier. Lykke til 🙂 Nydelig tema for dåpen btw.

 7. Elsker min babyjogger city elite

 8. Jeanette

  https://biteringen.no/produkter2/barnevogner/type/3-hjul-jogger/fri-frakt-bob-revolution-se/

  Denne prøvde jeg når jeg ventet min snuppe, og den var kjempestabil, store gode hjul og god demping.. Jeg gikk selv for mountain buggy urban jungel, men syns ikke den var så mye demping i..

  1. Tusen takk for tips 🙂

 9. Love it! Det ser kjempefint ut!

  1. Tusen takk 😀

 10. Hei vakre! du vet at denne karusellen finnes i rosa? sparer deg for en del arbeid!! KNIP

  1. Hvis du leser hva jeg skriver, så bestilte jeg i rosa, men fikk i både rosa og blått 😉 Feilvare, altså. Men sånn er det når man bestiller fra ebay 🙂 Skal uansett male de rosa også, ettersom jeg vil ha litt grønt i tillegg 🙂

   1. Ser heller ikke du skriver at du har fått feil selv lm jeg har lest teksten to ganger;) så trenger ikke si sånn til henne syns jeg…:)

   2. Bestilte disse fra ebay i egentlig hvitt, gull og rosa, men har fått flest i lyseblå, så da må det litt mer maling til.

   3. 2 barns mamma

    Jeg har kjøpt disse på kremmerhuset jeg, har både en blå og en rosa, men når de først kommer sånn så hvorfor ikke bare fikse 😉 Blir kjempe fint 😉

   4. Du trenger ikke å svare så frekt?!

   5. Beklager, men kan ikke se at jeg har svart frekt noe sted?

   6. Therese

    Frekt? Hahahaha 😀

   7. Da ville jeg vært bekymret for lese-evnene mine om jeg var deg…..

 11. Du er så kreativ og flink med detaljer, jeg er sikker det blir en nydelig dåp 🙂

 12. Åh, så fiint tema! og invitasjonene var nydelige! gleder meg til å se hvordan alt blir til slutt 🙂

 13. Åh… Det er så fint!!!

  Må fortælle at da min dreng på nu snart 20 kom til verden brugte jeg netop dette merry go round tema til værelset:)

  Caroline du er evig skøn og smuk.. Om du så ingen hår havde og du er så fin med den nye længde MEN ikke klippe mere af!

  Knus mie

 14. Hvor mye regner dere med å bruke på dåpen? Kjenner jeg dere rett blir vel mesteparten sponset, men vi snakker vel noen titusener?

  Du føler aldri at det kanskje kan bli litt too much/over the top i alt du steller i stand? Ser for meg at mange kanskje vil himle litt med øynene og stille tenke en liten «djeezez» inni seg…

  1. Hittil er ingenting sponset i hvert fall 🙂 Vet ikke hvor mye vi ender på å bruke, det får vi se når alt er ferdig 🙂

  2. Jeg himler også litt med øynene og stille tenker en liten «djeezez» inni meg, men det er på grunn av sånne kommentarer so din, Jon. Hva er det som får deg til å mene at du har så mye som en cm med hvor mye penger Caroline og mannen bruker på barnedåpen sin? Er ikke folk sine disponeringer og økonomi deres privatsak? Eller mener du at fordi Caroline driver en blogg, så har hele verden plutselig noe de skulle ha sagt? Jo, jeg både tenker og roper ut «djeezez» – men ikke sånn du hadde tenkt deg!!

  3. Og så? Hvorfor er det feil å gjøre mye ut av en barnedåp? En av livets store høytider for de som velger det. 🙂 Og hvorfor skal du bry deg om hva de velger? Du står jo fritt til å velge for deg..

  4. Jeg synes det er flott at noen faktisk gjør litt utav ting, her i Norge har ALT en tendens til å bli så sinnsykt traust og kjedelig… Da er det herlig å se at NOEN ihvertfall har både litt fantasi, og ikke minst TØR å gjøre noe annet enn mainstream. =D Selv om det da selvsagt kommer noen med pekefingeren og bare mååå fortelle at de syns det var too much. Norge er faktisk et U-land når det gjelder orginalitet, man skal liksom helst gjøre som alle andre. Og jeg skjønner jo hvorfor folk fortsetter med det, for man får jo masse kritikk hvis ikke.

   Uansett, jeg liker ihvertfall folk som deg Caroline, som gjør som de vil, styrer og ordner og tenker kreativt, litt over the top og annerledes – selv om noen kanskje står og himler med øynene og tenker «djeezez». =) De får himle så mye de vil. Ha en fin kveld! :-*

  5. Såvidt jeg vet så bestemmer vel hver enkelt hvor mye penger de vil bruke, eller ??? Synes det lukter litt misunnelse her. Og hva så om det er sponset.Alle ville vel ha benyttet seg av det om de hadde muligheten til det, eller tar jeg feil?

  6. Hva er galt hvis hun liker det litt «over the top». Det er gøy at noen liker å pynte og være kreative. Så få jeg og du nøye oss med en bukett roser og servietter. Noen tenker sikkert OMG om oss også av og til.

  7. Emilie H.

   Jon, synes du ikke at det er noe gammeldags at vi fortsatt skal gå rundt og bry oss ihjel om hva alle andre mener? Tviler på at Caroline er redd for de menneskene med en “djeezez” inni seg. Det er tross alt en grunn til at hun har kommet dit hun er idag. Hurra for skikkelig dåpsplanlegging!

 15. Så fin du ble på håret! Gleder meg til å se flere bilder av sveisen. Ha en fin dag 🙂

 16. Beste vognen jeg har hatt ever er Mountain buggy terrain.
  Kan ikke akuratt jogge i ulent terreng med liten baby og vogn uansett. Men denne har nesten full liggestilling og er super å jogge med på vei (grus og asfalt). Kjøte vår n¨år frøkna var 10 md og solgte Emmajungaen tvert.
  Og mannen syntes mountain buggy terrain vognen var så tøff (og mennene på designavdelingen på jobben som hadde små barn kicket helt)

 17. Jeg jogger med den «vanlige» vogna. Emmaljunga mondial deluxe. Ikke noe problem! Blir en tøffere økt pga vekta:)

  1. Det er ikke å anbefale fordi vanlige barnevogner ikke gir barnet tilstrekkelig støtte når du løper.

   Hilsen medisinstudent

 18. Jeanette

  supersøtt!

 19. Du er så kreativ og flink!!

  http://www.bryllupstid.no

 20. Tobarnsmor

  Tfk joggster twist eller Oth urban jungle:-) Jeg har jogget mye både på asfalt og i all slags terreng og drevet med bootcamp med begge disse vognene, de er kanon:)

 21. Christina

  Super fint tema! Spennende med noe nytt:)
  Hvem bestilte du får på etsy? Kunne tenke meg samme vimplene! Så fine:)

 22. Så vackert och gulligt på samma gång! Kommer att bli ett fantastiskt dop 🙂

 23. Ingrid G

  Kjempestilig tema! Jeg synes det du beskriver høres veldig flott ut! Gleder meg til å se bilder etter hvert. Dette blir en elegant og flott barnedåp. Lykke til videre med planleggingen og å stelle i stand alt.

 24. Så fint tema! Gleder meg til å se resten 🙂 Ha en fin dag!

 25. Vi hadde urban jungel mountain buggy. Kjempevogn! Kremmerhuset har lignende karuseller i rosa og blått

 26. Jeg liker veldig godt baby jogger enten city elite eller FIT, men du MÅ ikke ha joggevogn for å jogge med vogn. Men gode (store nok) hjul er et must:) og nå som Nelia snart er 4 mnd trenger du egentlig ikke bag til.

 27. jeanette

  hva heter hun damen som du har kjøpt vimplene og stæsj hos? 🙂 er hun selger på etsy?

  1. mary lou heart, tror jeg hun heter 🙂 kun vimpler derfra, ikke noe annet stæsj 🙂

 28. Ingrid E

  Så utrolig gøy! Gleder meg til å se mer av hva du skal lage, du er herlig som alltid 🙂

 29. Rebekka :)

  Hei 🙂 Mulig jeg tar helt feil, men har ikke kremmerhuset hatt inne slike karuseller ? 🙂 Utrolig fint tema dere går for 🙂

  1. Jo, det tror jeg, men de er mye dyrere der enn på ebay 😉

 30. Trenger ikke egen joggevogn- du har vel Emmaljunga? Jeg brukte min (Edge Duo), jogget fra 4- 10 km både på grus, asfalt, etc- det fungerte kjempefint! Test og se 🙂 Kan være lurt å kjøpe en joggesnor/-reim som du fester i vogna og surrer rundt håndleddet.

  Lykke til!

 31. Anbefaler TFK Joggster Twist m/ hardbag og når hun blir stor nok – sportsdelen 🙂 Fantastisk fin joggevogn – vår har vært med på mange jogge og trilleturer i all slags vær! Og lillesnupp elsker den, sovner som en stein!:)

 32. Så flott! Skulle ønske jeg tenkte på dette når gutten min var liten. Du er så flink til det meste og til stor inspirajon for meg. Hvis jeg er så heldig og får et barn til skal jeg tenke mer på tema, og være flinkere med bilder. Tusen takk for inspirasjonen, Caroline! 🙂

 33. Jeg synes du gjorde et veldig fornuftig valg om å ikke eksponere Nelia på bloggen din, men ser at du har startet med «outfit of the day» for Nelia, og i dag også på henne på instagram. Det blir jo veldig fokus på henne? Jeg forstår at hun er en stor del av hverdagen din, og at bloggen din er en hverdagsblogg – men allikevel blir det jo nå en stadig mer glidende overgang mellom personlig og «magasin/glossy blogg».

  Jeg ser andre mammabloggere har små toåringer som poserer foran kamera med dagens outfit, og jeg synes det er skremmende at de allerede som SMÅ barn får dette fokuset på å være fin, på å se bra ut, på å ha riktige klær.

  Jeg tror ikke du kommer til å komme dit. Men samtidig er jeg nysgjerrig på tankene dine rundt dette? Hvor lenge synes du det er OK å ha fokus på klærne og utstyret hennes, uten å gjøre henne bevisst på at det er så viktig? Eller synes du derimot det er helt OK at også småbarn har dette fokuset på klær og hvordan de ser ut?

 34. Så utrolig stilig å gå for et litt anderledes tema 🙂 gleder meg til å se helheten 🙂 Kan jeg forresten spør om du har en link til hvor du kjøpte karusellene? Er akkurat slike jeg er på jakt etter 🙂

 35. Mountain Buggy er super å jogge til! Lett å trille og svinger enkelt!

 36. Hei, hvor mye klær «gir du bort» på en mnd?

 37. Karoline

  Hei

  Har lyst til å utfordre deg på dåp. Jeg ser at du har sagt at både du og Lars-Kristian er kristne. Hva legger dere egentlig i dette? Hvorfor har dere valgt dåp i stedet for navnefest?

  Jeg kunne selv aldri ha døpt mine egne barn (jeg er ateist), og mener at alle barn burde kunne ta sine egne valg og ha egne forutsetninger for å gjøre dette selv og eventuelt døpe seg senere. Å døpe kun for tradisjon syns jeg blir feil i forhold til lovnadene om kristen oppdragelse osv som blir sagt under seremonien. Dette er min generelle mening bare sånn at det er sagt 😉

 38. Hei.
  Har jogget med både Emmaljunga City Cross etter veg eller på greie stier.
  Har en Baby Jogger City Elite som jeg jogger med i litt mere ulendt terreng, men den er vel
  egentlig ikke en jogge vogn det heller.
  Lykke til med dåpsplanleggingen 🙂

 39. Baby jogger summit

 40. Hei!

  Ang. joggevogn ville jeg brukt bag-vogn til hun var over 6 mnd, gjerne større også. Hvertfall hvis du jogger på annet enn asfalt. Den ekstra vekten gjør uansett at hastigheten på turen synker og det vil gå helt fint for Nelia å bli med på tur. Å jogge med vogn er nesten litt demotiverende pga farten, selv om effekten av treningen ofte øker mye. Etter det ser jeg for meg at du som er så glad i å løpe hadde digget Baby Jogger Performance Series 25th Anniversary Edition Jogging Stroller. BabyJogger har de beste 3-hjulingene og er superlette! Denne versjonen har i tillegg gigantiske hjul, veier ekstremt lite og super demping på bakhjulene (faktisk integrert demping i ramma sånn som gaffelen på terrengsykkel). Vi vurderte den da vi skulle kjøpe for 1 år siden, men prisen ble for stiv for oss. Denne vognen passer best fra 8-12 mnd avhengig av hodekontroll og stabilitet i rygg/mage hos babyen. (Man ser lett om barnet klarer å opprettholde god ryggstilling over tid i den semi-oppreiste stillingen og det avgjør). Vi kjøpte en BabyJogger FIT i stedet og har vært storfornøyd med den. Det mest geniale med 25th anniversary edition i tillegg til det andre jeg nevnte er at den har trekk som dekker hele fronten. Det betyr at Nelia ikke vil få mye vind og trekk på seg hvis dere skal løpe en stund. Vet om at flere har deltatt i langløp med denne vogna!

  Ellers har jeg hørt mye bra om BOB joggevognene, men synes ikke de er så lekre i designet. Sjekk forresten amerikanske reviews og forumer, der er det mye bra tips oog triks.

  (PS det høres nesten ut som om jeg er selger for BabyJogger, men er bare entusiastisk fysioterapeut og joggemamma)

 41. Jogg med den vogna du har:-) kjempegod trim! Grunnet vekta er den super å gå motbakker med også!

 42. Hei! Så nydelig tema:D Har du link eller Søkenavn til karusellen? Skal ha en i blå. Den på kremmerhuset koster 139, hva lå disse på i pris? Forresten må jeg bare si jeg elsker instagram bildene av Nelias klær! Fy søren for en god smak dere har, elsker! Hadde vært gøy og lest ett «erfaringsinnlegg» om ting dere har erfart med baby:D Venter baby selv til sommeren, og hadde vært gøy å vite f. eks om det funker med stellebord på soverommet, eller om dere bruker det på badet mest. Håper dere får en fin dag 🙂 Klem!

 43. Angrer dere på vogna?

 44. Utrolig bortkastet å bruke så mye tid, energi og penger på en barnedåp spør du meg.

 45. Jeg er så langt veldig fornøyd med vår BOB Revolution SE. Lillegutt sitter trygt og godt fastspent, og dempingen er veldig god. Har så langt bare fått brukt den på asfalt, men den skal være god i terrenget også. Vi kjøpte den på kjopbarnevogn.no. De har tilbud på den akkurat nå 🙂

 46. Hei!
  Veldig fint tema, jeg likte spesielt invitasjonene veldig godt. Spennende å se andre tenke litt utenfor boksen! Ville bare si i fra om at man lett kan tyde telefonnummeret som står på invitasjonen. Bare i tilfelle du ikke ønsket det publisert 🙂

 47. Charlotte

  Du er jo Helen i Bridesmaids! 🙂 Perfekt til fingerspissene, -og arrangerer de overdådigste festene (selv om jeg såklart regner med at dine er noe nedtonet, ingen goldenretrievervalper til gjestene i avskjedsgave f.eks 😉

 48. Anette J.O

  Dette blir min første kommentar her,jeg måtte bare innom og gi deg tips om joggevogn 🙂 Vi kjøpte en X-Lander X-Run her om dagen og dette er en ren joggevogn som er veldig lett og stabil.Det er store hjul bak som skrår innover for ekstra stabilitet.Løp 9,6 km på ujevn grussti her om dagen og vår lille frøken sov så godt i den hele veien.Det er ikke full liggestilling,men det finnes bag til den hvis du synes Nelia er litt liten for å halvveis sitte ennå :)Du kan bl.a få tak i den fra Mimmis.no og det er fin pris på den også.Så deilig å jogge ute i dette været og det gir en ekstra energiboost til kroppen med sola som varmer 🙂 Ønsker dere lykke til med videre dåpsplanlegging og den store dagen 🙂

 49. Er det seriøst vanlig med tema i en dåp? Høres nesten ut som ett bryllup for meg så mye som dere skal ha. Men for all del folk er forskjellig:p her hadde vi dåpen hjemme,med hjemmelaget koldtbord og kaker. Lagde mye av pynten sjølv og kjøpte selve dåpskaken. Hadde bordkort ,pynt og god mat. Men så er ikkje vi sånn suuuper høytidelige i vår familie…;p lykke til uansett:p

  1. Christine

   Jeg har også lurt på om det er vanlig.Jeg lurer fordi jeg har aldri vært i dåp og da jeg spurte mine foreldre om de hadde tema for min dåp ( vel og merke i 1985!) hadde de kaffe med bestefar etter dåpen..!Så en ganske mild fest!:)

 50. Kjennet ei som har X-lander run, og hu er kjempe fornøyd med den.
  Har selv prøvd den, og den er kjempe god 🙂

  https://nordshop.no/kolekcja/xlander-2014/x-lander-x-run-joggevogn

 51. Så fantastisk tema, Caroline! Syns bare du skal kose deg med dåpsplanlegging, det er tross alt en stor og minnerik dag i Nelias liv:-)
  Vi har Mountain Buggy, Urban Jungle vogn til vår datter- den er helt super å løpe med og kan absolutt anbefales. Ha en nydelig dag, du er fantasisk skjønn og flink! Klem

 52. BOB vogn, fantastisk demping, store hjul. Jeg har til og med gått med den i veldig ulendt terreng, kommer deg frem overalt. Også jogger med den på snø. Og den er god plass til for barnet. Eneste minuset er at du må snitte opp selen og deretter sy på nytt om du skal ha vognpose i. Kalesjen er super stor så dekke mye 🙂 og ikke minst, legge den sammen gjøres så utrolig enkelt. Og den blir liten og kompakt.

 53. Hei 🙂 Så fnt tema du har til dåpen! Hva søkte du på for å finne de karusellene? 🙂

 54. CarolineN

  Hei! Om du vil ha joggevogn så er babyjogger performance en fantastisk vogn. Den har 20 » hjul og er den beste på markedet:) selges hos lopelabbet:)

 55. Hei! Hvem er det dere inviterer til dåpen? 🙂 Skal ha dåp til min lille etterhvert, men er usikker på hvem som er aktuelle å be.

 56. Benedicte

  Ikke så lurt å legge ut mobilnr sitt kanskje..?

 57. Hei, Jeg forstår om dette blir et litt personlig spørsmål, men spør likevel: Har du og Lars-Kristian hatt noen beslutningsprosess vedrørende det å døpe Nelia kristelig, sånn at det er et veloverveid, religiøst begrunnet valg? Eller beslutningen mer om at det er tradisjon for å døpe barn i kirken i Norge?

 58. Elisabeth

  Anbefaler jfk joggster. Den er super god å bruke i terreng og på joggeturer. Eneste vogn med bremse på håndtaket hvis du triller i nedoverbakker 🙂

 59. TFK joggster twist:) Den har svinghjul fremme, men det låser du enkelt med å vri på ett hjul:)

  Vi har den samme vognen som dere har, men har nå skaffet oss TFK`en med bak og sportsdele. Vi jogger med den, men vi bruker den mest på fjeller! Kunne ikke vært foruten noen av vognene, elsker begge to 🙂

 60. Hadde senest igår en joggetur med vår rustne, velbrukte og arvede Brio Happy og en sovende ettåring. Funker som bare juling! Knalltungt, men det er jo meningen 😉 Siste familiesammenkomst var det papptalerkner, pølser og ballonger. Dette er ikke kritikk, jeg skulle mer enn gjerne hatt egen joggevogn og penger til stilige temafester, hadde elsket det! Bare husk at smårollingen ikke bryr seg om det overhodet! 😉 Kos deg med planleggingen!

 61. Jeg har pleid å jogge med den vanlige vogna – Emmaljunga City Cross.

  Den er jo en god og stødig traktor som neppe velter.

  Fungerer fint med vanlig vogn, blir bare tyngre og bedre trening. 🙂

  Ville vurdert Baby jogger FIT som de har på XXL til bare 2000 kroner om jeg skulle hatt joggevogn.

  Jeg ville ventet med å jogge til babyen er 6 mnd og har sterkere nakkemuskulatur, slik det er anbefalt.

 62. Kan anbefale TFK joggster III fra bikeshop2000.de

 63. Babyjogger performance ice med 20″ hjul – helt suveren! Den passer imidlertid først fra ca et halvt år. Når mine var så små som din frøken løp jeg med dem i Emmaljungaen.

 64. hvorfor må du ha et tema? og når vi først snakker om tema, så er det da virkelig NULL sammenheng mellom dåp og karuseller. Virker så hjernedødt å dille til med så mye meningsløs pynt for en seremoni som faktisk har en mening, og betyr noe.

 65. Hei 🙂
  For ett utrolig herlig tema <3
  Gleder meg til å se mer 🙂
  Klem <3

 66. Jeg trodde tema i barnedåp var barnedåp og ikke så stort fokus på annen pynt og «stæsj».

 67. Marielle

  Kjære Caroline! Er det ikke litt vågalt å legge ut adresse, kirke og nummer? Ville vært dumt om ubudne gjester skulle komme på besøk. Og pressen ikke minst…

  Fantastisk bra tema! Du er kjempeflink!

 68. Vi har denne:
  https://www.joggeshop.no/babyjogger-performance-jubilaeumsudgave.html
  Helt fantastisk å løpe med, men kan bare brukes når barnet er stort nok til å sitte selv. Løp med Emmaljunga city cross fra snuppa vår var 5uker. Hun lå helt fint i bagen og sov som en sten…

 69. Kjøpte nettopp helt like karuseller på Kremmerhuset 🙂

 70. Sjekk ut TFK med multi x bagen 🙂 den skal vi straks teste ut:)

 71. Mountain byggy Urban jungle!
  Kul,fresh og knall å løpe med på asfalt og i marka. I høyt tempo eller rolig jogg.
  Dessuten superenkel å legge sammen/frakte!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *