vårsveis: kort og blond

Hjelp! Jeg gjorde det! Nå har jeg klippet meg kort for første gang i hele mitt liv, og det føles overraskende greit. Jeg var så utrolig klar for en forandring, så det ble litt fargejusteringer også, og jeg er mye lysere igjen. Jeg vet jeg kommer til å ha den følelsen når jeg våkner opp i morgen tidlig, de fleste av dere vet sikkert hva jeg mener? Nesten så jeg gruer meg litt. Men å, dette er så gøy! Jeg viser dere bedre bilder i morgen når jeg får stylet det litt og blitt litt kjent med den nye sveisen – det er så kort bak!

10006959_784745208220541_1879676861_n (1)

___________________________________________________________________________________________________________

Nelia og jeg var i Oslo rundt tolv i dag, og etter at jeg var ferdig i frisørstolen, trillet vi en tur i det fine været før vi fant oss en kafé hvor hun kunne spise og jeg kunne ta meg en chai latte, så vi brukte noen timer og det har vært så koselig Jeg var hos Carina som alltid, hun holder til på Majorstuen og avdelingen til Hendrix Hair der. Klikk deg inn her for informasjon – frisørtimen min var sponset. Det er ikke så altfor lenge siden vi kom hjem, men Nelia er i seng og nå står middagen på bordet for de voksne 🙂

165 kommentarer

 1. Wow! Det var sinnsykt fint!!! 😀

 2. Åh, det ble kjempefint! 🙂

 3. Å så fin du er!!! Kjempefin, men det er jo ikke helt kort da 😉 Halvlangt vil jeg si… 🙂

 4. Så fantastisk pent du og hårfrisyren var! 🙂

 5. Det er helt rå flott 🙂 Kjempe fint ! Jeg har langt hår sånn som du hadde før og ønsker meg en liknende frisyre som du har nå, men jeg skjønner at du turte. Kjempe tøft av deg 🙂

 6. WOW! Det var fint! 😀 Nesten så jeg får lyst på en forandring selv 🙂

 7. Helt nydelig Caroline! Virkelig elsker den frisyren. Gleder meg til å se bak 🙂 klem Anette

 8. W.O.W!!

 9. Flere bilder! Flere bilder!

 10. Synes du ble kjempefin med det nye håret, både fargen og sveisen kledde deg. Nydelig;)

 11. Hei!

  Kjempefin frisyre:-) forandring er gøy. Kunne du tenke deg å komme i vår nye salong i Skien ( Salong Benessere) , vi vil gjerne sponse deg med negler:-)

 12. Utrolig fint! gleder meg sånn til å se flere bilder, har alltid sakt at jeg vil klippe meg sånn når jeg blir litt eldre. Ser utrolig modent og voksent ut og ikke minst sofistikert! Du kledde det virkelig<3

 13. Du ser rett og slett ut som en mamma 🙂

 14. Du ble så vakker med ditt nye freshe hår ! Ligner litt på Anine Bing 🙂 Kan jeg bare hvordan dere gikk frem for å farge det mørke lysere ? Jeg skal nemlig til frisøren imorgen og har et ønske om å bli lysere selv 🙂

 15. Dette var ekstremt fint! Fineste sveisen jeg har sett på deg! Helt ny person jo 🙂

 16. Ikke akkurat kort, men veldig fin!

 17. U go! Kjempe fint!!

 18. elisabeth h

  aldri sett deg så fin før! Behold denne fargen og frisyrestilen, du er rett og slett RAFFINERT og flott!!

 19. Lenge siden jeg har kommentert, men nå måtte jeg bare. Dette var bare rålekkert!!!- Fikk lyst å gjøre det samme selv:)

 20. Åååå så spennende! Så langt ser det veldig bra ut! har hatt lyst å klippe en halvkort bob en stund, men tror nok det blir noen år til før jeg tar det steget! Modig gjort værtfall!

 21. DET kledde du!! Så utrolig fint!

 22. wow! gleder meg til å se 😀

 23. Dette er da ikke kort hår!! Kortere enn før,ja..men fortsatt langt!! Utrolig flott frisyre som kledde deg kjempegodt!!! 😀 veldig kjedelig å ha samme lengde over laaang tid! Forandring fryder,også vokser det jo ut igjen 😉 Kjempeflott!!! :))

 24. Wow, så LEKKERT! Det der var bare en fab sveis på deg altså! Håper du blir fornøyd:)
  Jeg spår skrytestorm i kommentarfeltet!
  Jeg hadde lignende sveis for noen år siden, elsket det! Nå som jeg drar hjemmefra hver dag 07:15 orker jeg ikke en såpass krevende frisyre;) Men tror du er hakket mer morgenfrisk, og hakket mer hverdagspyntete enn meg;)
  Råflott var du hvertfall!

 25. Ahhh! Im so surprised! You look FANTASTIC!! Im already curious to see better the cut, for now I can tell that it suits u very well! Im a big fan of long hair and I really loved urs but you look beautiful the same, the short lenght makes ur sweet face stand out more! Sometimes is good to do some changes, it make u feel regenerated. Im planning to change mine as well but Im still not brave. Have a lovely evening Caroline! Kisses! xo

 26. Elisabeth L

  Du ser så vakker ut allerede:D kan ikke glede meg mer til å se flere bilder i morgen, alltid stas med forandringer, og denne var stor <3

 27. Fy søren så fin du ble :)) fineste sveisen du har hatt noen gang!!!! 😀

 28. Så fint! Kan love deg du får en wow feeling første gang du vasker håret også 😉 Husker jeg også klipte meg fra lang til en bob og hadde alt for mye sjampo i hånda ved første vasken!

 29. Kjempefint Caroline! Dette kledde du 🙂

 30. Åå, så nydelig det var! Du kler virkelig alt, du!

 31. W O W!!! Dette kledde du, utrolig fint

 32. DU BLEV SUPERSNYGG!!! Klär dig fantastiskt, vad modig du var!! WOW!! <3

 33. Hi there! I just would certainly certainly certainly like to offer we
  a huge thumbs up for your awesome info you’ve got right here about
  this post. I’ll be coming back to the personal blog for
  more soon.

 34. Så nydelig du ble! <3 Synes du virker som en fornuftig og flott kvinne, og du inspirerer meg veldig. God kveld!

 35. Wow, det ser jo kjempefint ut Caroline! 🙂

  Synes det er så vanskelig med forandringer på håret selv. Har vært mørk i maange år nå. Så NÅ har jeg lyst på litt lysere hår.. siden det er vår og alt! Litt vanskelig å vite hvordan resultatet blir. Men satser på at det blir bra 🙂

 36. Det kledde du utrolig godt! Gleder meg til å se flere bilder 🙂

 37. Congrats for your courage! I recently also cut my hair but have to admit that you look much better with your new hair cut than I 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 38. wow, det var superfint! Du kler jo alt du:) Jeg har også lyst på en slik frisyre men jeg har så rundt fjes at jeg tror det kommer til å se helt rart ut!

 39. Wow, wow, wow – du ser strålende vakker ut! Det er så gøy med forandringer, selv om det er litt skummelt før og etterpå. Men denne klippen ser du ut til å kle svært godt Caroline 🙂 Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg syns at jenter ser med ett litt mer voksne ut med litt kortere hår 🙂 Enda litt mer classy 🙂 Håper du forblir fornøyd! Ha en super kveld!

 40. Så fin du ble! 🙂

 41. Det kledde du skikkelig, syns du ble mye mer voksen med frisyren ! 😀

 42. Marlene greiff

  Så fiiint det ble! Du kledde det virkelig godt!

 43. Utrolig fint, Caroline! Gleder meg til å se flere bilder! Jeg klør litt i fingrene etter å klippe meg kort igjen selv, men tror jeg sparer til langt en liten stund til i alle fall. Ha en fin onsdagskveld <3

 44. Det ble utrolig fint:-) Du kledde det veldig godt<3

 45. Veldig kledelig! Gleder meg til å se flere bilder 😉

 46. Det ble utrolig fint 😀

 47. SÅ freshed, nå ble jeg veldig positivt overrasket *Tommelopp* Det kledde du :*

 48. Håret ser nydelig ut! 🙂 Godt med litt forandring.

 49. NYDELIG! Du er tøff som tør! 🙂 Har du fortsatt extentions for fylde eller tok du de ut? Klem! <3

 50. Fint du ble 😀

  Jeg bruker å få en sånn «gud så lett hodet mitt føles» følelse hver gang jeg klipper meg kort, hehe

 51. Så fint det ser ut! Fint med litt lysere hår nå mot sommeren og mer praktisk med kortere sveis. Tøft!

  http://www.bryllupstid.no

 52. Så fin du ble:-) du passet det utrolig godt:-) gleder meg til å få se mer bilder:-)

  Ha en fin kveld 🙂

 53. Nydelig! Hva er det med deg som kler alt?:p Deilig å være lysere i håret når det blir vår og sommer 🙂

 54. Nydelig! Du passet det kjempe bra!! 😀

 55. Wow! Dette ble jo bare vanvittig lekkert, du kledde virkelig denne lengden på håret! Har du i noe extensions nå? 🙂

 56. Ah, dette har jeg nestet ventet litt på! 😉 Jeg har tenkt lenge at du ville kle det utrolig godt med den lengden der, og det gjorde du virkelig! 🙂

 57. Pernille

  Jaaaa! Jeg VISSTE at du kledde bob;) da passer det å være blond og. Perfekt:)

 58. Bare lurer, hvorfor er frisørtimen din sponset? Hva slags samarbeid har dere?

  1. Ceciliie

   Den er nok sponset fordi Caroline er norgest mest leste blogg – og mange ser opp til Caroline og vil da bruke samme frisør. Derfor veldig god reklame for frisørsalongen.

   Og OMG, Du ser fantastisk ut!!! 🙂 Dette kledde du virkelig! Gleder meg til flere bilder

 59. Sigrid Elise

  Så sykt fint og classy! 🙂

 60. Fin du ble, så gøy med forandring!!! Satt selv i frisørstolen i dag, men bare for litt striping av ettervekst. Utrolig godt og få freshet seg opp litt. Gleder meg til å se bedre bilder av deg i morgen;-D Nattaklem.

 61. Cathrine

  Litt morsomt at jeg skrev for ikke lenge siden at jeg tror du hadde sett smashing ut med kortere hår 😀
  Woohoo. Utrolig fint!

 62. Så utrolig kult 🙂 det kledde du 🙂

 63. Ej hvor er det flot! Glæder mig til at se flere billeder imorgen 🙂

  http://www.kassandragoldofficial.com <3

 64. Så fin det ble! Du kler jo allt, men dette hadde jeg aldrig turt, har like langt hår som du hadde før, har fått den tanken noen ganger i hode men jeg tror nok jeg kommer aldri til å gjøre det. Men modig er du hehe 🙂

 65. Du ser flott ut Caroline! Så da er det vel sant, det pappa sier om at det er ikke langt mellom en fødsel og en kortere sveis, hehe 😛

 66. Grattis med ny sveis- det var VELDIG kledelig:):) Gleder meg til å se flere bilder!

 67. Wow, shitt så fin! Skjønner det som at du bare har ditt eget hår og ikke noe extension for å gi volum? Uansett, du ser smashing og så classy ut 😀

 68. Yeajjjj så fin du ble!!!! 🙂

 69. Så fin du ble! 🙂 Gleder meg til å se flere bilder! 🙂

 70. Lene Renee

  Dette var veldig kledelig og ikke minst mye freshere:). Gleder meg til å se flere bilder av den nye flotte llooken din:)

 71. Det var SYKT fint! Wow!

 72. Haallais, da her va fette nais!

 73. kort og kort…….
  Men det ser fint ut da. Grattis med ny sveis

 74. N-Y-D-E-L-I-G! <3
  Jeg har spart og spart og spart i nesten ett år nå (håret rekker meg til midjen) for å kunne ha den perfekte brudelooken på vår bryllupsdag 7. juni. Etter dette skal jeg klippe meg en lang bob som deg, det klør i røtterne etter å få gjort noe med det… men så var det denne brudefrisyren da.. 😀

  Kan du skrive litt om hva Carina gjorde og hvilket utgangspunkt/inspirasjon dere gikk etter iht ansiktsform, lengder og så videre? Har du tape i håret for å få mer fylde og volum? Det virker så skummelt å klippe av de lange lokkene, wæ! :O
  Frisyren kledde DEG, dette var virkelig flott på den smukke! Klem<3

 75. Å nå ble jeg glad ! dette har jeg gleder meg til lenge (litt flaut å si, haha), men har aldri likt så langt hår som du hadde. Du kledde det kjempe godt! 😀

 76. Dette var LEKKERT! Tøft gjort

 77. du er sååååå nydelig!

 78. Du må aldri ha langt hår igjen! Nydelig sveis. Passa deg utrulig godt:)

 79. KORT er det vel ikke! men fint! mye finere nå 🙂

 80. Ser veldig fint ut! Gratulerer 🙂 ….kjenner veldig godt igjen den skumle følelsen man våkner med neste dag 😉 Men bare man får feelingen med håret så blir det bra:)

 81. So chic!

 82. Synes stylingen på dette bildet er helt nydelig – så elegant og enkelt 🙂

 83. The short blonde hair is very classy and nice for the summer! But I also really do like your beautiful long hair

  https://www.baker-of-luxury.blogspot.com

 84. SÅÅÅÅÅ FINT!!!!!!!!! Nå ble du voksen 🙂 Vil gjerne se flere bilder!

 85. Marianne

  Å herregud, så fantastisk flott du ble!! Gleder meg til å se flere bilder! Dette kledde du veldig godt 😀

 86. Elisabeth

  Kjempefint!!!! 🙂 dette kledde du skikkelig godt. Gleder meg til å se flere bilder av sveisen.

 87. Ser nydelig ut! 😀 Gleder meg til å se bedre bilde!

  Men ja, skjønner hva du mener. Føler for å grine hver gang jeg er hos frisøren for klipp..
  Man blir jo vant til det da 🙂

 88. Det var helt nydelig frisyre til deg:-) Gleder meg til å se fargen! Møtte du noen bloggfans på trilleturen som kommenterte frisyren?:-D

 89. Ååååh *applaus*!! Dette har jeg ventet på lenge:D Du passer fantastisk bra til en lang bob, og den var veldig fint klipt! Har du forresten tatt ut alt av extensions, er det kun ditt hår igjen? Så veldig fint og voksent ut, men allikavel på en søt og sprudlende måte, NYDELIG:D

 90. Hei! Wow!!:) Så utrolig fint!!! Dette kledde du virkelig!:)

 91. Utrolig fint!! 🙂

 92. Veldig fin! Lurer på hvordan du løser det underveis hos frisøren når du har med deg Nelia hvis hun våkner? Har selv en sønn på 3 mnd så trenger litt tips. 😉

 93. Hei!
  Lurer bare på om navnet Nelia uttales med e eller i? Altså Nelia eller Nilia?

 94. wow modig!! det koster tross alt 0 kroner og 2 timer på salong med behandling for å få igjen det lange håret og fargen. så ja, modig 😉

 95. dette tror jeg du kommer til å kle bedre enn det jeg har sett deg i til nå. Synes det har vært litt «mye» hår noen ganger i forhold til det lille ansiktet ditt, selv om det også har vært fint. Ser ikke kort ut, men halvlangt, men mulig det er kort i forhold til det du er vant til. Hvis det er veldig kort bak er muligens en bob du har fått.. Evt. noe annet spennende moderne.. blir spennende og se!

 96. Så utrolig fin du ble, selv om jeg elsket disse lokkene dine ♥
  Synes du ble noen år yngre 😉

  Ha en fantastisk torsdag!

  Klemmer fra «bestemor 55»

 97. May-Britt

  Du ble råfin! Dette er en stiligere frisyre enn den gamle – står mer i stil til deg dette synes jeg:-)

 98. Kjempefin! Klassisk og lekker. Går selv til Carina. Fantastisk flink frisør:-)

 99. Whaaaat?? OMG, but it is so fresh and cool now!!! Have a nice day beautiful 🙂

 100. wow,lekkert! 🙂 tøft av deg å klippe deg kort, du som alltid har hatt så langt hår 🙂 gleder meg til mer bilder 😀

 101. Åj dette var ikke kledelig. Selv er jeg utdannet frisør å jobbet lenge , anerkjent frisør og dette var ikke bra. Lengden ser rotete ut og det passet ikke til konturene dine. Du skulle klippet deg ennå kortere for å få frem kinnben og fasongen. Nå ser du ut som en tenåringsjente med baby. Du vil vell heller se ut som ei pen dame med baby. Da sku du ha klipt deg litt kortere ja.

  Ha en fin dag:)

  1. Hvordan i alle dager klarer du å se det på dette bildet? Synes det var superfint 🙂

   1. Tenåringsjente med baby? Fy søren. Glad jeg ikke har deg som frisør. Makan til usaklig kommentar.

   2. For en fin kommentar da, gitt. Synes det var dødskult!! 🙂 og virkelig kledelig 😉

   3. Julie: jeg som frisør ( er nok ikke så annerkjent som deg, men har jobbet i mange år selv) syns det er horribelt at du baserer meningen din på 1 (!) bilde. Virkelig!! Jeg grøsser langt inni ryggmargen for jeg fatter ikke at det går ann for en erfaren annerkjent frisør å si noe slikt! Og jeg tror nok hva som er lite kledelig for deg er utrolig kledelig for veldig mange andre om du tar en titt på resten av kommentarfeltet her!

   4. Og derfor velger jeg ofte å ikke høre på frisører! Så mange som ikke har «normal» smak….De fleste ser jo at dette var veldig kledelig!! 🙂 Tenåringsjente ser hun ihvertfall ikke ut som..

   5. Dwightinha

    Du har sjelden sett bedre ut Caroline! De lange extensions var sikkert mye jobb i tillegg til å være veldig stereotypt. Synes det var et modig og smart valg.

   6. Hallo, legg nå bort den janteloven en stakket stund, noe må alle finne og kikke på. Er det ikke det ene, så er det noe annet. Caroline er jo ung, så hvorfor ikke «se» ung ut. Jeg synes det ser ut som hun er kjempefin og gleder meg til bilder senere i dag.

   7. Jeg er også frisør,og jeg syns klippen var kjempe fin og kledelig 🙂 Lengdene ser overhode ikke rotete ut,virker ikke som om du er frisør Julie……..

   8. Du må vel ha bommet totalt !
    Litt usikker på hvor gammel du egentlig er, når jeg leser det du skriver. Norsk rettskriving var ihvertfall ikke din sterke side!!

    Hvordan kan du ut ifra et såpass uklart bilde si at dette ikke var fint ? Ganske slemt spør du meg!!
    Jeg regner med at Caroline ikke tar den kommentaren seriøst og stoler på det de resterende 98% har sagt om sveisen.

    Hvis jeg skal si min mening om sveisen, så synes jeg den gjorde henne til en enda flottere dame. DAME MED STIL !

   9. Hvordan i all verden kan du si noe så uforskammet. Blir helt satt ut av så dårlig oppførsel, Hvem i alle dager tror du at du er , du kristiserer både Caroline og frisøren, slike folk som deg liker ikke jeg.
    Og til deg Caroline, du er nydelig uansett og det håper jeg du kjenner og tror på 🙂 Og du må være snill å heve deg over slike utspill, du er mye bedre som person, og trenger ikke å synke så lavt for å fremheve deg selv.

   10. **M I S U N N E L S E**, fordi Caroline ser ung, frisk og lekker ut samtidig som hun har en liten baby 😉 😉 😉

  2. Haha, imponerende at du kan se det på dette ene bildet der hun har hodet på skakke og man ser litt skevt forfra. Tulling.

  3. Cathrine

   Det du skriver er jo bare pinlig! Både det du skriver, og alle skrivefeilene!!

  4. Hva slags kommentar er det å komme med til en person du ikke kjenner? «Dette var ikke kledelig». Hjelper ikke å slenge på «Ha en fin dag» da vet du. Håper jeg slipper å møte en frisør som snakker til andre på den måten noen gang. Jeez!

  5. Madeleine

   Du virker ikke akkurat profesjobell ut når du gir slike tilbakemeldinger… Pga hårlengden så ser ho ut som en tenåringsjente med baby?! Det kan umulig være frisøren i deg som kommer med denne kommentaren, isåfall kan du ikke være en god frisør..

  6. Tove says:
   Your comment is awaiting moderation.
   March 13, 2014 at 12:03
   Til frisør Julie, jeg er livredd for å komme i din stol for jeg mener at du bommer totalt, men jeg er sikker på at du ikke er frisør du bare prøver å “disse” Caroline, sorry men det skinner igjennom. Jeg synes du var smashing, akkurat langt nok til at det ikke ble kort. Fargen er herlig vår.
   Reply

  7. Haha, dust 🙂

  8. Julie: Kan jeg få vite hvilken salong du jobber i og hvilken by den ligger i? Slik at jeg er helt sikker på at jeg aldri havner i dine hender når jeg skal klippe meg…

   Ha en fin dag 🙂

  9. Jeg har tvil om at en anerkjent frisør ville fått seg til å skrive noe slikt. I tillegg kun basert på et enkelt bilde.

   Tenk om noen hadde gått bort til deg og sagt: Oi, den frisyren var ikke kledelig på deg.. Ha en fin dag…

   Der er lov å tenke seg om før man skriver eller sier noe. Mye handler også om hvordan man skriver/sier der. Som sagt: tviler på at du er anerkjent, for nå var du i såfall svært lite profesjonell.

  10. Ingen ekte «anerkjent» frisør behøver å si at de er anerkjent. Jeg er også utdannet frisør, og syns det er utrolig uproffesjonelt av deg å skrive dette! Veldig glad jeg aldri har jobbet med noen som deg!
   Forandring fryder Caroline! Du ser flott ut som alltid! Jeg klippet også av meg det lange håret mitt til en lignende frisyre bare litt kortere, og jeg har aldri fått så mange komplimenter av fremmede på gaten i hele mitt liv! Jeg styler mitt med løse krøller for det meste! 🙂 Ha en fantastisk dag!

  11. Haha, sier jo sitt om dine kunnskaper når din kommentar er den ENESTE negative av 108 stk.

  12. Håper ikke du er like «vennlig» med kundene dine.. – Så «anerkjent» som du tydeligvis er..
   Og ja forresten; Ha en fin dag! 🙂

  13. For en utrolig unødvendig kommentar! Sier du slikt til andre når de har endret sveis? Noen ting passer det seg bedre å holde inni seg asså.

  14. Kan være du er en flink frisør, men som person har du litt å jobbe med! Caroline, kjempetøft!! 🙂 Frekk kommentar altså..

  15. Elisabeth

   Tuller du? Gulper du kun for å gulpe? Damen med Norges fineste hår har fått enda finere hår. Helt utrolig fint.

   Hilsen en som kun klipper ungen sin, uten spesielt anerkjennelse for det, men som likevel kan synes at fint er kledelig/ikke kledelig.

  16. Jeg er en verdenskjent synser, og jeg syns det var helt perfekt Caroline.

   -C

  17. Og hvor jobber du Julie siden du er så anerkjent? Tøft å sitte bak et tastatur og slenge dritt. Du virker ihvertfall ikke veldig profesjonell!

  18. Julie: Det var jo hyggelig sagt av deg! Hvis dette var ment som «hjelp» eller «veiledning», så håper jeg ikke det er slik du «veileder» andre frisører, lærlinger eller sier til kundene dine før du klipper dem…

 102. Wow! Den frisyren kledde du utrolig godt!

  Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med fine, ammevennlige sommerkjoler?

 103. Wow! Det ble utrolig fint! Både lengden og fargen! Det kledde du!

 104. Snyggt! Du skulle gjort det tidigare. Ser MYCKET mer sofistikerad och sexigare ut i kort hår än långt löshår! Bravo!

 105. HELT NYDELIG! Det kledde deg 😀 Vil også klippe meg kortere, men tør ikke helt. Så lyst på forandring til sommeren 🙂

 106. Vakreste Lady C..:) Gratulerer med en meget kledelig og fresh frisyre:) Ha en finfin dag videre…Stoor klem:)

 107. Cathrine

  Er jo extensions fortsatt.egentlig har du vel bare klippet noen cm siden du sa ditt hår var til skuldrene?ergo lett putte på samme sveis som før igjen med lange extensions.

 108. Fint, men er det kort hår?

 109. Dette kommer til bli en vårtrend her i Norge, det kjenner jeg på meg 🙂 Flott, som alltid 🙂

 110. Hei Caroline

  Du ser kjempe flott ut. Vi jenter har startet en blogg som skal være et magasin også lurte vi på om du kunne være vår første innlegg? Det er en del spørsmål som vi vil gjerne stille deg og håper på at du kunne svare dem. Du får så klart se gjennom før vi publisere det. Det hadde vært utrolig gøy om du takket ja til det.

  Hilsen

  DKN.

 111. W O W, dette kledde du 🙂 Nå ble jeg fristet til å klippe mitt sånn igjen også.. Jenter og hår, sier det bare; neverending story 😉

 112. Så nydelig og moderne!! Du kledde dette kjempegodt 🙂 Ser så mye mer naturlig ut 🙂

 113. i have been following you on instagram long time back, am not type of people who follow well known people but since the first pic i sow i felt you are so much like me ,, same age , same month , married at the age and got really shocked when you announced that you are pregnant four or five month i really cant remember but at that time i was 8 month pregnant already heheheheee so i again it was a nice .. i have been thinking of cutting my hair short but i didnt dare to do it yet .. and now when i sow your picture i said ooh goosh same thinking about hair too .. i guess u gave that push i need to cut my hair so i couldnt stop my self from writing for you ,, i like every post you do god bless your family amazing hair

 114. Kort? , er ikke kort det der. Så deilig å få slik sponset da! Verre når man må spare flere måneder i forveien når mye skal gjøres på en gang,

 115. Til frisør Julie, jeg er livredd for å komme i din stol for jeg mener at du bommer totalt, men jeg er sikker på at du ikke er frisør du bare prøver å «disse» Caroline, sorry men det skinner igjennom. Jeg synes du var smashing, akkurat langt nok til at det ikke ble kort. Fargen er herlig vår.

  1. Enig!
   Utrolig fin farge og lengde!

 116. Du ble helt utrolig kjempefin:) Mange sier at håret gjør kvinnen, men må si at du er en kvinne som virkelig gjør håret, du er nydelig uansett frisyre.
  Gleder meg til å se flere bilder av håret fra flere vinkler, håper du lager et innlegg om det.
  Lykke til med planlegging av dåpen til nydelige Nelia <3

 117. du ser helt fantastisk ut!

 118. Syns du ble kjempe fin på håret. Gleder meg til å se flere bilder, litt vanskelig å se hvordan sveisen er på det bildet. Men det jeg ser, ser jammen meg flott ut 🙂 Ha en fin dag 🙂

 119. Så fint!! Gleder meg til å se mer senere idag!! 😀

 120. Ingrid G

  Oisann! Her overrasket du meg! Jeg trodde du ville beholde de flotte stripene i det flotte lange håret lenger. Her satt jeg for få timer siden og skrytte av ditt vakre hår i et annet innlegg her inne, og så har du klippet deg! Spennende!

  Det jeg ser på bildet er pent, gleder meg til å se flere bilder av deg så jeg kan se bedre hvordan det er. Jeg synes det første glimtet vi ser her er pent jeg, og jeg gleder meg til å se mer bilder av håret ditt.

 121. Så fin du ble på håret 🙂

  Grattis med ny frisyre 🙂

 122. Du ble kjempe fin! 😀 Alltid litt skummelt og rart de første dagene, til man blir kjent med frisyren 🙂

 123. Beccalill

  ÅÅÅÅÅH SÅÅÅÅÅ UTROOOOOLIG FIN DU VAR!!!! 😀 *SMILEEER*TOMMEL OPP OG ALT DET DER:):) NYDELIG!!! :):)) Fresht, sunt, vakkert og cool look!!! Forandring fryder og nå er du skikkelig super-chic og stillig ung mor;) LIKER LIKER LIKER:)

 124. En heldig liten frøken ! 🙂 Du/ dere virker som fantastiske foreldre. En jente som kommer til å få et fantastisk liv.
  Masse lykke til videre, gleder meg til å se bilder fra dåpen :))

  Hadde satt pris på om du kunne stemme på meg! Da hjelper du meg å utføre drømmen min ! Instruksjoner ligger på bloggen min. Tar 2 sekunder. Da hadde du gjort meg veldig takknemlig 😀

  Ha en fortsatt fin dag 😀

 125. Det var jo veldig fin klipp til deg! 🙂
  Håper alt står bra til med den lille familien?

 126. Ser ganske bra og «Posh»- aktig ut, hvis det er kort i nakken 🙂
  Tøft gjort!

 127. KNALLFINT!!

 128. Syns det er litt tragisk å kalle det for kort…

 129. Nydelig! Dette kledde du 🙂

 130. Myyye bedre! Endelig litt klasse heller en wannabe-Barbie. Har ventet på dette lenge! Kjempefint og voksent 🙂

 131. Så vakkert! Men vil ikke si at du har klippet deg «kort». 🙂 har selv hatt kort hår, det vil si gutte-kort. Man regner vel håret som kort når det rekker til ørene, eller kortere?

 132. Utrolig flott ble du! Har selv nettopp klippet og lysnet for noen dager siden, lurer på om du har noen tips for gode hårprodukter for å få håret sundt igjen etter en blekeprosess?
  Både shampoo/balsam/kur, men også evt andre produkter 🙂
  Har prøvd meg frem med mange produkter, men vil gjerne ha gode forslag.

  Riktig god helg! 🙂

 133. SYKT SYKT FINT!!!!! Har du fortsatt hair extensions?

  1. Ja, men mindre enn før 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *