vårsveis: kort og blond

Hjelp! Jeg gjorde det! Nå har jeg klippet meg kort for første gang i hele mitt liv, og det føles overraskende greit. Jeg var så utrolig klar for en forandring, så det ble litt fargejusteringer også, og jeg er mye lysere igjen. Jeg vet jeg kommer til å ha den følelsen når jeg våkner opp i morgen tidlig, de fleste av dere vet sikkert hva jeg mener? Nesten så jeg gruer meg litt. Men å, dette er så gøy! Jeg viser dere bedre bilder i morgen når jeg får stylet det litt og blitt litt kjent med den nye sveisen – det er så kort bak!

10006959_784745208220541_1879676861_n (1)

___________________________________________________________________________________________________________

Nelia og jeg var i Oslo rundt tolv i dag, og etter at jeg var ferdig i frisørstolen, trillet vi en tur i det fine været før vi fant oss en kafé hvor hun kunne spise og jeg kunne ta meg en chai latte, så vi brukte noen timer og det har vært så koselig Jeg var hos Carina som alltid, hun holder til på Majorstuen og avdelingen til Hendrix Hair der. Klikk deg inn her for informasjon – frisørtimen min var sponset. Det er ikke så altfor lenge siden vi kom hjem, men Nelia er i seng og nå står middagen på bordet for de voksne 🙂

165 kommentarer

 1. wow,lekkert! 🙂 tøft av deg å klippe deg kort, du som alltid har hatt så langt hår 🙂 gleder meg til mer bilder 😀

 2. Åj dette var ikke kledelig. Selv er jeg utdannet frisør å jobbet lenge , anerkjent frisør og dette var ikke bra. Lengden ser rotete ut og det passet ikke til konturene dine. Du skulle klippet deg ennå kortere for å få frem kinnben og fasongen. Nå ser du ut som en tenåringsjente med baby. Du vil vell heller se ut som ei pen dame med baby. Da sku du ha klipt deg litt kortere ja.

  Ha en fin dag:)

  1. Hvordan i alle dager klarer du å se det på dette bildet? Synes det var superfint 🙂

   1. Tenåringsjente med baby? Fy søren. Glad jeg ikke har deg som frisør. Makan til usaklig kommentar.

   2. For en fin kommentar da, gitt. Synes det var dødskult!! 🙂 og virkelig kledelig 😉

   3. Julie: jeg som frisør ( er nok ikke så annerkjent som deg, men har jobbet i mange år selv) syns det er horribelt at du baserer meningen din på 1 (!) bilde. Virkelig!! Jeg grøsser langt inni ryggmargen for jeg fatter ikke at det går ann for en erfaren annerkjent frisør å si noe slikt! Og jeg tror nok hva som er lite kledelig for deg er utrolig kledelig for veldig mange andre om du tar en titt på resten av kommentarfeltet her!

   4. Og derfor velger jeg ofte å ikke høre på frisører! Så mange som ikke har «normal» smak….De fleste ser jo at dette var veldig kledelig!! 🙂 Tenåringsjente ser hun ihvertfall ikke ut som..

   5. Dwightinha

    Du har sjelden sett bedre ut Caroline! De lange extensions var sikkert mye jobb i tillegg til å være veldig stereotypt. Synes det var et modig og smart valg.

   6. Hallo, legg nå bort den janteloven en stakket stund, noe må alle finne og kikke på. Er det ikke det ene, så er det noe annet. Caroline er jo ung, så hvorfor ikke «se» ung ut. Jeg synes det ser ut som hun er kjempefin og gleder meg til bilder senere i dag.

   7. Jeg er også frisør,og jeg syns klippen var kjempe fin og kledelig 🙂 Lengdene ser overhode ikke rotete ut,virker ikke som om du er frisør Julie……..

   8. Du må vel ha bommet totalt !
    Litt usikker på hvor gammel du egentlig er, når jeg leser det du skriver. Norsk rettskriving var ihvertfall ikke din sterke side!!

    Hvordan kan du ut ifra et såpass uklart bilde si at dette ikke var fint ? Ganske slemt spør du meg!!
    Jeg regner med at Caroline ikke tar den kommentaren seriøst og stoler på det de resterende 98% har sagt om sveisen.

    Hvis jeg skal si min mening om sveisen, så synes jeg den gjorde henne til en enda flottere dame. DAME MED STIL !

   9. Hvordan i all verden kan du si noe så uforskammet. Blir helt satt ut av så dårlig oppførsel, Hvem i alle dager tror du at du er , du kristiserer både Caroline og frisøren, slike folk som deg liker ikke jeg.
    Og til deg Caroline, du er nydelig uansett og det håper jeg du kjenner og tror på 🙂 Og du må være snill å heve deg over slike utspill, du er mye bedre som person, og trenger ikke å synke så lavt for å fremheve deg selv.

   10. **M I S U N N E L S E**, fordi Caroline ser ung, frisk og lekker ut samtidig som hun har en liten baby 😉 😉 😉

  2. Haha, imponerende at du kan se det på dette ene bildet der hun har hodet på skakke og man ser litt skevt forfra. Tulling.

  3. Cathrine

   Det du skriver er jo bare pinlig! Både det du skriver, og alle skrivefeilene!!

  4. Hva slags kommentar er det å komme med til en person du ikke kjenner? «Dette var ikke kledelig». Hjelper ikke å slenge på «Ha en fin dag» da vet du. Håper jeg slipper å møte en frisør som snakker til andre på den måten noen gang. Jeez!

  5. Madeleine

   Du virker ikke akkurat profesjobell ut når du gir slike tilbakemeldinger… Pga hårlengden så ser ho ut som en tenåringsjente med baby?! Det kan umulig være frisøren i deg som kommer med denne kommentaren, isåfall kan du ikke være en god frisør..

  6. Tove says:
   Your comment is awaiting moderation.
   March 13, 2014 at 12:03
   Til frisør Julie, jeg er livredd for å komme i din stol for jeg mener at du bommer totalt, men jeg er sikker på at du ikke er frisør du bare prøver å “disse” Caroline, sorry men det skinner igjennom. Jeg synes du var smashing, akkurat langt nok til at det ikke ble kort. Fargen er herlig vår.
   Reply

  7. Haha, dust 🙂

  8. Julie: Kan jeg få vite hvilken salong du jobber i og hvilken by den ligger i? Slik at jeg er helt sikker på at jeg aldri havner i dine hender når jeg skal klippe meg…

   Ha en fin dag 🙂

  9. Jeg har tvil om at en anerkjent frisør ville fått seg til å skrive noe slikt. I tillegg kun basert på et enkelt bilde.

   Tenk om noen hadde gått bort til deg og sagt: Oi, den frisyren var ikke kledelig på deg.. Ha en fin dag…

   Der er lov å tenke seg om før man skriver eller sier noe. Mye handler også om hvordan man skriver/sier der. Som sagt: tviler på at du er anerkjent, for nå var du i såfall svært lite profesjonell.

  10. Ingen ekte «anerkjent» frisør behøver å si at de er anerkjent. Jeg er også utdannet frisør, og syns det er utrolig uproffesjonelt av deg å skrive dette! Veldig glad jeg aldri har jobbet med noen som deg!
   Forandring fryder Caroline! Du ser flott ut som alltid! Jeg klippet også av meg det lange håret mitt til en lignende frisyre bare litt kortere, og jeg har aldri fått så mange komplimenter av fremmede på gaten i hele mitt liv! Jeg styler mitt med løse krøller for det meste! 🙂 Ha en fantastisk dag!

  11. Haha, sier jo sitt om dine kunnskaper når din kommentar er den ENESTE negative av 108 stk.

  12. Håper ikke du er like «vennlig» med kundene dine.. – Så «anerkjent» som du tydeligvis er..
   Og ja forresten; Ha en fin dag! 🙂

  13. For en utrolig unødvendig kommentar! Sier du slikt til andre når de har endret sveis? Noen ting passer det seg bedre å holde inni seg asså.

  14. Kan være du er en flink frisør, men som person har du litt å jobbe med! Caroline, kjempetøft!! 🙂 Frekk kommentar altså..

  15. Elisabeth

   Tuller du? Gulper du kun for å gulpe? Damen med Norges fineste hår har fått enda finere hår. Helt utrolig fint.

   Hilsen en som kun klipper ungen sin, uten spesielt anerkjennelse for det, men som likevel kan synes at fint er kledelig/ikke kledelig.

  16. Catrine

   Jeg er en verdenskjent synser, og jeg syns det var helt perfekt Caroline.

   -C

  17. Kristin

   Og hvor jobber du Julie siden du er så anerkjent? Tøft å sitte bak et tastatur og slenge dritt. Du virker ihvertfall ikke veldig profesjonell!

  18. Julie: Det var jo hyggelig sagt av deg! Hvis dette var ment som «hjelp» eller «veiledning», så håper jeg ikke det er slik du «veileder» andre frisører, lærlinger eller sier til kundene dine før du klipper dem…

 3. Wow! Den frisyren kledde du utrolig godt!

  Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med fine, ammevennlige sommerkjoler?

 4. Wow! Det ble utrolig fint! Både lengden og fargen! Det kledde du!

 5. Snyggt! Du skulle gjort det tidigare. Ser MYCKET mer sofistikerad och sexigare ut i kort hår än långt löshår! Bravo!

 6. HELT NYDELIG! Det kledde deg 😀 Vil også klippe meg kortere, men tør ikke helt. Så lyst på forandring til sommeren 🙂

 7. Vakreste Lady C..:) Gratulerer med en meget kledelig og fresh frisyre:) Ha en finfin dag videre…Stoor klem:)

 8. Cathrine

  Er jo extensions fortsatt.egentlig har du vel bare klippet noen cm siden du sa ditt hår var til skuldrene?ergo lett putte på samme sveis som før igjen med lange extensions.

 9. Fint, men er det kort hår?

 10. Dette kommer til bli en vårtrend her i Norge, det kjenner jeg på meg 🙂 Flott, som alltid 🙂

 11. Hei Caroline

  Du ser kjempe flott ut. Vi jenter har startet en blogg som skal være et magasin også lurte vi på om du kunne være vår første innlegg? Det er en del spørsmål som vi vil gjerne stille deg og håper på at du kunne svare dem. Du får så klart se gjennom før vi publisere det. Det hadde vært utrolig gøy om du takket ja til det.

  Hilsen

  DKN.

 12. W O W, dette kledde du 🙂 Nå ble jeg fristet til å klippe mitt sånn igjen også.. Jenter og hår, sier det bare; neverending story 😉

 13. Så nydelig og moderne!! Du kledde dette kjempegodt 🙂 Ser så mye mer naturlig ut 🙂

 14. i have been following you on instagram long time back, am not type of people who follow well known people but since the first pic i sow i felt you are so much like me ,, same age , same month , married at the age and got really shocked when you announced that you are pregnant four or five month i really cant remember but at that time i was 8 month pregnant already heheheheee so i again it was a nice .. i have been thinking of cutting my hair short but i didnt dare to do it yet .. and now when i sow your picture i said ooh goosh same thinking about hair too .. i guess u gave that push i need to cut my hair so i couldnt stop my self from writing for you ,, i like every post you do god bless your family amazing hair

 15. Kort? , er ikke kort det der. Så deilig å få slik sponset da! Verre når man må spare flere måneder i forveien når mye skal gjøres på en gang,

 16. Til frisør Julie, jeg er livredd for å komme i din stol for jeg mener at du bommer totalt, men jeg er sikker på at du ikke er frisør du bare prøver å «disse» Caroline, sorry men det skinner igjennom. Jeg synes du var smashing, akkurat langt nok til at det ikke ble kort. Fargen er herlig vår.

  1. Enig!
   Utrolig fin farge og lengde!

 17. Du ble helt utrolig kjempefin:) Mange sier at håret gjør kvinnen, men må si at du er en kvinne som virkelig gjør håret, du er nydelig uansett frisyre.
  Gleder meg til å se flere bilder av håret fra flere vinkler, håper du lager et innlegg om det.
  Lykke til med planlegging av dåpen til nydelige Nelia <3

 18. du ser helt fantastisk ut!

 19. Syns du ble kjempe fin på håret. Gleder meg til å se flere bilder, litt vanskelig å se hvordan sveisen er på det bildet. Men det jeg ser, ser jammen meg flott ut 🙂 Ha en fin dag 🙂

 20. Så fint!! Gleder meg til å se mer senere idag!! 😀

 21. Ingrid G

  Oisann! Her overrasket du meg! Jeg trodde du ville beholde de flotte stripene i det flotte lange håret lenger. Her satt jeg for få timer siden og skrytte av ditt vakre hår i et annet innlegg her inne, og så har du klippet deg! Spennende!

  Det jeg ser på bildet er pent, gleder meg til å se flere bilder av deg så jeg kan se bedre hvordan det er. Jeg synes det første glimtet vi ser her er pent jeg, og jeg gleder meg til å se mer bilder av håret ditt.

 22. Kjersti

  Så fin du ble på håret 🙂

  Grattis med ny frisyre 🙂

 23. Du ble kjempe fin! 😀 Alltid litt skummelt og rart de første dagene, til man blir kjent med frisyren 🙂

 24. Beccalill

  ÅÅÅÅÅH SÅÅÅÅÅ UTROOOOOLIG FIN DU VAR!!!! 😀 *SMILEEER*TOMMEL OPP OG ALT DET DER:):) NYDELIG!!! :):)) Fresht, sunt, vakkert og cool look!!! Forandring fryder og nå er du skikkelig super-chic og stillig ung mor;) LIKER LIKER LIKER:)

 25. En heldig liten frøken ! 🙂 Du/ dere virker som fantastiske foreldre. En jente som kommer til å få et fantastisk liv.
  Masse lykke til videre, gleder meg til å se bilder fra dåpen :))

  Hadde satt pris på om du kunne stemme på meg! Da hjelper du meg å utføre drømmen min ! Instruksjoner ligger på bloggen min. Tar 2 sekunder. Da hadde du gjort meg veldig takknemlig 😀

  Ha en fortsatt fin dag 😀

 26. Det var jo veldig fin klipp til deg! 🙂
  Håper alt står bra til med den lille familien?

 27. Ser ganske bra og «Posh»- aktig ut, hvis det er kort i nakken 🙂
  Tøft gjort!

 28. KNALLFINT!!

 29. Syns det er litt tragisk å kalle det for kort…

 30. Nydelig! Dette kledde du 🙂

 31. Myyye bedre! Endelig litt klasse heller en wannabe-Barbie. Har ventet på dette lenge! Kjempefint og voksent 🙂

 32. Så vakkert! Men vil ikke si at du har klippet deg «kort». 🙂 har selv hatt kort hår, det vil si gutte-kort. Man regner vel håret som kort når det rekker til ørene, eller kortere?

 33. Utrolig flott ble du! Har selv nettopp klippet og lysnet for noen dager siden, lurer på om du har noen tips for gode hårprodukter for å få håret sundt igjen etter en blekeprosess?
  Både shampoo/balsam/kur, men også evt andre produkter 🙂
  Har prøvd meg frem med mange produkter, men vil gjerne ha gode forslag.

  Riktig god helg! 🙂

 34. SYKT SYKT FINT!!!!! Har du fortsatt hair extensions?

  1. Ja, men mindre enn før 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *