good morning gorgeous

DSC08560

God morgen, vakre mennesker  Alle fortjener å høre dette minst en gang om dagen, så i dag tenkte jeg at jeg kunne fortelle deg det. Er ikke denne t-skjorten fin? Tror den kan være en skikkelig god venn på en dårlig dag. Koppen fikk Nelia i gave da vi hadde besøk i helgen, så jeg innvier den for henne til hun kan bruke den selv. Den er i plastikk, så det er kjekt ettersom jeg ser for meg at den fort kan smelle i både gulv og vegger *smil* Jeg kom fra byen for en times tid siden og har fått luftet hundene  og dusjet siden da, hadde en treningsdate med Alexander klokken åtte på elixia, og som alltid sliter jeg med å gå allerede. Ikke minst føles det som Nelia har blitt ti kilo tyngre når jeg legger henne fra meg, for både armer og bein fikk gjennomgå i dag, au! Men siden jeg sjelden (rettelse:aldri) får trent de så hardt på egenhånd er det skikkelig deilig å få det gjort ordentlig en gang i uken 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

love ♥ norway

love norway

 pysjamas-shorts og t-skjorte er fra barfota by pia design, jeg har fått dette sponset fra den nye kolleksjonen deres som er ute i butikkene nå – sjekk oversikten over disse her

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers: for et nydelig vær! Jeg blir så glad, alt i hele kroppen min jubler når all snøen er vekk, solen skinner og jeg hører fuglekvitter og hakkespetter i trærne. Den følelsen har jeg lengtet etter! Måtte den vare i lang, lang tid fremover. Gleder meg alltid til 17.mai når det våryre humøret vokser, men før den tid er det jo dåp, og det gleder jeg meg nesten enda mer til. Vi skal tilbake til Villa Fløyen i dag, for vi har bestemt oss for dette lokalet. Adminiet var utrolig flott, men dobbelt så dyrt, og det er ikke noe poeng i å betale bryllupspriser for en dåp, synes vi. Dessuten var jo Villa Fløyen det vi forelsket oss i først og som i tillegg ligger mye nærmere.

Vel, jeg får komme meg på badet mens Nelia sover 🙂 Ha en nydelig tirsdag!

– ♥ – 

41 kommentarer

 1. JA det behøver man verkligen høra 🙂

 2. Elisabeth

  Så søt t-skjorte!
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt koppen? 🙂
  Klem

  1. Den er en gave, så det vet jeg ikke :/

   1. Tror koppen er fra Arne Jacobsen. Finnes både i plast og kjeramikk.

 3. Du har helrätt, en komplimang kan vända en annars tråkig dag till något jättepositivt! Vi borde ge dom oftare till varandra, är ju dessutom helt gratis… 😉

 4. Morning morning!
  Hoppas du får en riktigt fin dag<3

  Kika gärna in hos mig om man är intresserad av små skönhetsknep och vad som händer i huvudet på en fartfylld frisör och fransextesionist.
  delar med mig av min vardag och min svaghet för skönhetsingrepp…

  Ha en kanon fin dag<3

 5. I’ve a look everyday on our blog. Good inspiration for me.

  Everytime I see a picture of you i’m wondeing how tall are you.

  So today i ASK 🙂

  Have a good day !

 6. Hei Caroline,
  ser ar neglene dine er korte nå 🙂 Er dine egne negler like sterke og «sunne» når du tar av de kunstige? Jeg får selv veldig skjøre og puslete negler etter jeg har hatt påsatte, uansett om det har vært akryl, shellac eller annet..-og dette uten at neglene har blitt filet «for tynne» på forhånd..
  Jeg har pleid å bruke neglolje slik det anbefales, hver gang jeg har hatt påsatte negler…

  ha en fin dag i solen 🙂

  1. Merker ikke noe forskjell på de 🙂

 7. Kan du ikke skrive litt spesifikt om hvordan du trener armer og bein? 🙂 hvor mange styrkeøkter har du i uken? trener du rygg og bryst for eksempel? 🙂

 8. Koselige bilder, digget t-skjorten 😀

 9. maritha skogholt

  Hei:)
  Hvilken lakk har du på her? Veldig fin og vårlig farge!:-D

 10. Villa Fløyen er veldig fint. Blir sikkert en vakker dåp 🙂
  Ønsker deg en god dag!

 11. Du er alltid så flott og blid virker det som! 🙂 Tenkte å spørre om et mamma-spørsmål! Når begynte du å legge Nelia tidlig om kvelden? Og hvordan merket du på hun at hun trengte det? Sovner hun av seg selv? jeg har en liten en som må ammes i søvn, for så å bruke meg som smokk resten av natta.. blir så sliten…:-(

  1. Vi begynte å legge henne tidlig når hun var ca. 5 uker 🙂 Hun pleide å sove på kvelden, så da tenkte vi bare at vi kunne legge henne på rommet.

 12. Heihei! Så fint – dette fikk jeg lyst på 🙂
  Hvor er neglelakken din fra – og hva heter den? Var så utrolig fin og vårlig farge 🙂

 13. Må si jeg blir misunnelig på din fantastiske dag i motsetning til min dag, som har bestått av spysyken :/ Det er først når man blir litt syk, man faktisk skjønner hvor gøy det er å trene! Ønsker deg en fin dag videre <3

  -Maia

  1. Fryktelig :/ God bedring!

 14. Kristine

  Åh, bare elsker bloggen din. Så ren og pen og delikat.
  Leser den hver dag og koser meg samtidig med en kopp kaffe…..
  Love u <3

 15. Åh äntligen är våren på väg! Längtar till 17 mai som ska spenderas i Bergen med vänner.

  http://www.100daysofsalad.wordpress.com

 16. De koppene fra Arne Jacobsen er SÅ fine. MEN, obs; de er laget av melamin som kan være giftige dersom det varmes opp. Jeg har lært at man ikke må drikke varme drikker eller juice (pga syren) av de. Vann, melk osv er trygt. 🙂

 17. Jeanette

  enig der! Men dåpen bli nok fin uansett hvor den holdes! Du er så flink med planlegging og slik 😉

 18. Anniken

  Jeg begynner å bli veldig lei mitt korte kjedelige hår. Jeg vet at du bruker extension, men at du gjør det til frisør? Har du noen anbefalinger til hvor jeg kan kjøpe på nett? Har vært hos min lokale frisørsalong, og synes det er litt dyrt med 8000 kr 🙂

 19. Hvis du vil selge anorakken med pelskrage fra Barfota, kan du huske på meg da? 🙂 Finner den ikke noe sted nå.

  1. Cathrine

   Jeg selger min barfota anorakk kun brukt to ganger .bare skriv mailen din her el noe så kan jeg melde deg…

 20. Kjære Caroline,

  Jeg husker vagt at du skrev om et spahotell i polen eller tallinn eller noe. Og har lett og lettbetterinnlegget men finnerdet ikke. Kan du gi meg et hint hvor det ligger? Tusen takk:) ha en deilig dag videre:)

 21. For ein herlig t-skjorte! Veit du kor koppen er fra? 🙂

  1. Det vet jeg ikke, var en gave :/

  2. Arne Jacobsen 🙂

 22. Den t-shorten var sikkelig fin 🙂
  Den skulle jeg likt å hatt selv altså, hvor har du kjøpt den? 🙂
  Ellers så håper jeg du har kost deg masse så langt og får en nydelig kveld 🙂

 23. Johanne

  Wow, kjempe fin pysj!

 24. Åh, for en utrolig herlig pysj! Vil ha 😀

 25. Elsker toppen. Hvordan er størrelsene? Jeg er vanligvis en small, men vil ikke ha den for trang. (Bestiller på nett)

 26. Hihi, love this outfit 😀 You’re an inspiration!

 27. Så gymt vackra! Ska skaffa ett par jag med!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *