endelig skjeggfri

Endelig, endelig er mannen fri for skjeggstubber! Det var med tungt hjerte at han barberte seg frem til naken hake for første gang på x-antall måneder tidligere i dag, men han fant ikke laderen til barbermaskinen sin som han pleier å trimme stubbene med, og ettersom han skulle klippe seg falt valget på å fjerne hele rotet. Digg! Dette har jeg gledet meg til, kan jo nesten ikke huske hvordan han så ut uten, så da vi møttes i Porsgrunn etter treningen i dag ble jeg nesten forelsket på nytt. Han er jo så mannete med det skjegget, men så utrolig fin uten også. Forandring fryder! Ok, nok skjeggprat.

sorthvot

Som dere skjønner er jeg en smule overentusiastisk her jeg sitter, det er jo så godt å kjenne hud når vi kysser og klemmer i stedet for masse småhår. Men altså, bort fra skjeggpratet: Tv-teamet har nesten nettopp dratt, så det ble ikke tid til matlaging i dag ettersom de opptok alt som heter underetasje, så derfor har jeg levd på brødskiver med alt mulig godt på til middag i stedet. I morgen tidlig står elixia veldig på planen, og nå er jeg så trøtt at jeg holder på steile, så jeg får ta kvelden. Burde vært i seng samtidig med Nelia i dag, men lenge leve ufornuften.

Vi sees i morgen, sov godt 

31 kommentarer

 1. Åh, dette innlegget likte jeg! 😀 <3 så herlig! Ble selv forelsket på nytt da kjæresten kom nybarbert på perm, haha:)

 2. Hei:-) Forstår ikke hvordan du har tid og overskudd til alt du gjør,men kunne ønske jeg hadde det slik! Er mor til ei tulle på 7 uker, og har ikke tid til noe føler jeg. Kan ikke du skrive litt om kveldsrutinene til Nelia? Hva gjør dere

  1. Eneste kveldsrutinene er at hun legger seg rundt kl. 20, og så sover hun til 03 – 05, da vil hun ha mat. Etter dette sover hun til 06 – 07, da hun spiser igjen, og så sover hun til 09 – 10 🙂

 3. Dåkke er så fine 🙂

 4. gud så søte dere er <3

 5. Jeg må si meg svært enig! Jeg liker best når skjegget og stubbene er borte! Er mye mer behagelig å kysse og klemme da 🙂

 6. Hei, jeg lurer på hvilke produkter som er dine favoritter til håret? Både når du varmestyler det og ikke. Skal gå til innkjøp av noe nyttt, men aner virkelig ikke hva.
  Håper du får en strålende kveld videre:)

 7. Du er veldig fin med korte negler 🙂 🙂

 8. Åh, for et utrolig koselig bilde av dere! Syns det viser godt hva du beskriver (forelskelse)! Hadde jeg bare fått min mann til å gjøre det samme 😉
  Må si både fotografen din og du tar mange flotte bilder, både komposisjon og bildeteknisk 🙂 Gir skikkelig «feeling good»-stemning å titte innom 😉
  Takk for masse inspirasjon til lekre retter tidligere i dag også. Fortsett gjerne!
  God natt 🙂

 9. Dere virker forelsket, enda. Koselig 🙂

 10. Elsket innlegget om ukesmeny, hadde vært supert som fast innslag

 11. Hei! Prøvde å bestille meg en bh hos glammom. Går det ikke å bruke rabattkoden fra deg lengre? Jeg trykket den inn, men det kom ikke opp noe avslag såvidt jeg kunne se.

 12. Forstår deg godt, mannen her har ikke vært skjeggfri på 1,5 år *sukk*. Han har fint skjegg altså, men det er sant som du sier- forandring fryder 😉

 13. Skjeggfri er alltid best! Ellers stikker det så forferdelig mye!! Alltid gla når kjæreaten er nytrimma men det varer jo bare en dag:-( og han nekter p trimme hver dag hehe
  Vi hadde din lasagne fra boka di igår:-) snadder!!! Virkelig herlig altså:-)

 14. Bruker du restylane nå? Tar du ofte sol, eller bruker du selvbruning ofte?

 15. hei C, har du noe tips til treningstruser? dette må da såklart være string, men ikke som gnager seg inn der du vet. Hvilke bruker du? mvh H 🙂

  1. Pernille

   Casall sine stringtruser er kjempefine:) i teknisk materiale sånn at den ikke gnager og heller ikke blir våt av svette:) Ellers har jo Pierre Robert også tekniske truser men vet ikke hvordan de er i forhold til Casall sine:)

 16. så søte<3

 17. Må bare si at de neglene der kledde du viiirkelig!! Mye finere enn de falske du pleier å ha. Tommel opp 🙂

 18. Fant ikke ladern nei, e da ei lur caroline som har vært å gjømt den litt?;) hihi.. 🙂 Men fin mann du har uten skjegg. å fortsatt en kjempefin blogg…e lika at e da e blanding av alt mulig på bloggen. å uansett kor travelt e har da me jobb,unge å andre ting så finn e bestandig tid te å sett me ned me kaffen min å les bloggen. Det e koselig 🙂 ha en fin dag! =)

 19. Synes du var fin med vanlige negler:-) Litt mindre dollete, og dere er veldig søte:-)

 20. Haha, jag är likadan – föredrar min sambo nyrakad och len! 😉

 21. Hvorfor har du ikke bare gjemt alderen tidligere 😉 Digger innlegget, mannen min hadde aaaaldri akseptert det

 22. Laderen…

 23. Skjeggfritt er garangert det beste! 🙂 Hva slags tv-program det ble filmet til?

 24. Virkelig mye bedre uten skjegg 😉 Så søte dere er sammen ♥

 25. Skjeggfrie bein kan også anbefales, selvom det kanskje er forbeholdt menn til sykkelfruer.

 26. Må nok si meg litt uenig her 😉
  La menn være menn ( som i, vi menn reklamen )
  En «mann» burde ha litt hår i ansiktet, er jo det som skiller «menn» fra «gutter» syntest nå jeg 😛

 27. Dette var et koselig innlegg! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *