time out

For en søndag! Virkelig! Det har hendt noe absolutt hele tiden, og jeg har vel ikke sittet stille et eneste sekund. . før nå 🙂 Jeg liker det sånn, men kjenner det skal bli godt å bli sittende resten av kvelden nå, og ikke minst lade opp til en ny uke. Kan nesten ikke vente til startskuddet går av litt for tidlig i morgen, jeg har mange planer for uken som kommer, men mer om det da – det er jo fortsatt søndag og tid for å nyte. Vi kom nesten nettopp hjem fra Skien, der var det full fart med en hel haug ett-åringer, noen litt yngre og noen litt eldre pluss oss voksne. Det var dags for å si farvel til Maria og Mathias som flytter til Kristiansand om kort tid. Der var det skravling, vafler og kaffe, og før dette sendte vi gjestene våre avgårde til Oslo. Vi gikk lang tur tidligere i dag, og da vi kom hjem grillet vi pølser. Det var utrolig koselig, og for et vær det har vært! Håper det kan holde seg sånn fremover, jeg har hatt så vårfølelse denne helgen og jeg bare kjenner at det gjør noe med meg.

___________________________________________________________________________________________________________

– bildedryss – 

DSC08129

DSC08160

DSC08120

DSC08166

DSC08185

DSC08184

DSC08208

DSC08173

Jakken min er fra Helly Hansen og er sponset av Get Inspired. Jeg skulle jo informert dere litt tidligere i dag, for jeg ser den kun er på dagstilbud ut dagen i dag. Men du rekker fortsatt om du forter deg, ser ut til at det er noen igjen i nettbutikken. Du finner den i hvert til 25 prosent her. Jeg har strl. xs om noen skulle lure på det 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

Nå står sofakos på planen, trenger å plane skikkelig ut med beina på bordet. Så blir det tidlig i seng og en pangstart i morgen. Håper dere har hatt en like fin helg som oss!

– ♥ – 

54 kommentarer

 1. Fint panneband du har:) kor er det i frå?:)

  1. det er fra wildwool 🙂

  2. fra wildwool 🙂

 2. hvor er støvlene og pannebåndet fra?:)

 3. Anne Berit

  Hei 🙂 Du har sikkert blitt spurt om dette en million ganger, men hvor høy er du? 🙂 Greit å vite i forhold til klær osv, for jeg er litt redd for at jakken blir litt kort til meg i xs? Jeg er 176 cm 🙂

 4. Så bra at dere har koset dere 🙂 Høres ut som at dere har hatt en herlig dag:)

 5. Ih hvor ser det hyggeligt ud! 🙂 Hav en dejlig aften <3

  http://www.kassandragoldofficial.com / danish blogger & realitystar

 6. Så koselige bilder, elsker HH jakken din 🙂

  1. tuuusen takk 😀

 7. Så hyggelige bilder 🙂

 8. kristina

  Hvordan pølsebrød spiste dere til pølsene? dere går jo på lavkarbo

  1. vi går ikke på lavkarbo, vi har et lavkarbokosthold, men dette betyr ikke nullkarbo, så et eller tre pølsebrød kan jeg fint spise 🙂

 9. Du var råfin i uteklærne 🙂 Ser ut som dere har hatt en knalldag.. Håper dere får beholde vinterværet en stund til – det blir jo ikke ordentlig påske uten, selv om vårværet vil være godt velkommen det og! Her i Bodø har vi hatt storm og sol om hveradre i to dager, men ingen snø:/ Kjipt, for skulle gjere tatt en skitur med grilling og kakao:/ Nyt det:)

 10. Jakken var kjempefin, men akkurat nå er nok ikke tiden for meg til å bestille noen ny. Men jeg har lyst på noen nye pene jobbesko, med høy hær (gjerne litt tjukk, skal brukes fra 7:30-16:30). Tips mottas med takk! Har et par helt sorte, men nå går vi jo mot vår!

 11. Kristine

  Hva skjedde med helsematen.no? Er siden lagt ned, eller ble den aldri publisert? 🙂 takker for svar på forhånd!

 12. hvor er støvlene dine fra? 🙂

 13. så jo ut som en FANTASTISK dag da 🙂

 14. Lisabeth

  Se her Caroline! Kjæresten min har lansert ett spill på Google play, søk det opp og prøv :-D! Heter Astrofield, og er enkelt og catchy. Give it a try! Elsker bloggen din ♡

 15. Vakker er du!♡

 16. Trenger å lade batteriene i blant også! Det er det som er så deilig med helgene. Kan nytte morgenene litt ekstra. Ønsker deg en fin ny uke!

 17. Hei! Hvor er gummistøvlene fra? Kommenterer så altfor sjelden, men følger bloggen din hver dag! Du er virkelig til inspirasjon, dagene mine inneholder så mye mer etter jeg begynte å lese bloggen din 🙂 Ha en super uke!

  1. de er fra ilse jacobsen 🙂 tusen takk for så fine ord, det gjør meg så utrolig glad <3

 18. Du är lika vacker som alltid! Äskar bilden där din man står och gosar med Nelia, helt underbart fin! <3

  1. snille deg <3 tusen takk!

 19. Michelle

  For et hærlig bilde av Nelia og LK. Dere stråler så flott begge to 🙂

 20. Nydeleg bærebilde! Det er få ting så er så deilig som å bære ein sovande baby tett inntil seg. Har du prøvd å ta den reima som er mellom skulderstroppene lengre ned på ryggen? Selen vil bli enda meir behageleg å bruke om den stroppen heng ca. midt mellom skulderblada.

 21. Kristine Johansen

  Jeg synes at det er litt artig å se en kontrast mellom deg og Lars-Kristian. Du er helt perfekt ut til fingerspissene, samtidig som at han er ubarbert, sjuskete og uflid 🙂

 22. Where have you bought this boots?

 23. Jannicke

  Hvor er støvlene dine fra?

  1. Ilse Jacobsen 🙂

 24. Elisabeth

  Hei:)
  Det er alltid like kjekt å titte innom bloggen din, noe eg gjør ofte:)
  Eg håper du kan svare meg på en ting som eg ikkje finner ut av. Eg leste på lavkarbotabellen på nett der står det at havregryn har mye 61,8g per 100g, så står det at havregrøt med lettmelk har 14,5g per 100g, stemmer det?? Hvordan har det seg?

  Ha en fin dag videre:)

  1. Det er fordi det i havregrøten er iblandet vann 🙂

 25. Så koselig med pappabærer. <3

 26. Karoline

  Heihei! Jeg lurte bare på et par ting 🙂 Hvilke bleier bruker dere til Nelia og er dere fornøyd med de? Hva bruker dere til å tørke/vaske henne med når dere skifter bleie? Er litt nysgjerrig på hva andre gjør og ikke minst hva som funker bra siden jeg selv skal bli mamma i mai 🙂

  1. vi bruker mesoft og vann, det er kjempesmart 🙂 ellers bruker vi libero sine bleier 🙂

   1. Har dere prøvd pampers sine bleier? Jeg synes de er mye mykere og bedre enn libero sine 🙂

   2. Ja, men det var ingen suksess :/ Passer kanskje bedre nå.

   3. Syns Pampers er alt for myke jeg, hehe. Brukte Libero fram til sønnen min var 6-7 mnd gammel, nå bruker vi bare Rema 1000 bleier, det er faktisk de eneste jeg liker. Kjøper Libero når jeg ikke får kjøpt Rema 1000 sine, men liker de ikke spesielt godt :p

 27. Hei!
  Hvilken treningstights er du mest fornøyd med fra Getinspired?

  Ha en flott dag 🙂

  1. tror faktisk det må bli casall sin nyeste, shaping 🙂 ellers er den gråmelerte antishaken en god nr. 2 🙂

 28. Hva skal man med seiljakke når man ikke seiler?

  1. Sikkert det samme som man skal med pilotbriller når man ikke kjører fly – nemlig se kul ut.

  2. hva skal du med pilot briller når du ikke er pilot, eller cowboy støvler når du ikke har hest? Merkelig hvordan verden er blitt i dag….

 29. Heia, hvor er den bæremeisen ifra? Den så utrolig god ut 🙂

   1. Helene

    Hei! ville spørre hvordan det er å bruke ergobaby utendørs.

    har en sånn selv, jeg vil så gjerne gå ut med min baby på 7 uker, men har prøvd den hjemme og er foreløpig ikke helt fornøyd,

    vet ikke hva jeg gjør feil når jeg tar den på (gjør slik det står forklart i boken som følger med)

    bruker dere fortsatt spedbarnsinnlegget når dere går ut? med den lille pute inne? hvordan plasserer dere Nelia? hvordan sitter hun med bena i den?

    når min baby sitter i den, er hodet hennes ikke inntil meg, så det er liksom faller fremover, og føttene er altfor tett inntil meg, så det virker ukomfortabelt…

    kjønner foreløpig ikke hva om må til.. (hun holder ikke hodet helt selv enda)

    og så husker jeg du skrev at du klarer til og med å rydde med Nelia i den..stemmer det? Hvordan klarer du det? det spedbarninnleget virker i tillegg for varm å brukes innendørs

    Takk for svar!

   2. Hodet hennes faller fremover når hun sover, tror ikke det nødvendigvis betyr at hun sitter feil :/ Vi bruker spedbarnsinnlegget ennå.

 30. Hei, lurer på hvor dere har kjøpt den peisen/bålpanna?

  1. Den er fra Jøtul 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *