tidlig krøkes

DSC07931

Å, jeg har kost meg så i dag! Nelia og jeg dro hjemmefra klokken tolv for å møte Siri, Elisabeth og Celine. Elisabeth er venninnen til Siri og jeg møtte henne for første gang i utdrikningslaget til Siri, hun ble mamma til Celine i september, så i dag gikk vi en lang tur alle fire. Det dro seg ut nesten to timer i regnværet, utrolig deilig! Så stoppet vi på Meny Rising for å hilse på mannen til Siri, og der ble vi stående ved kaffeautomaten og skravle, ble nesten litt flaue da vi plutselig oppdaget at det kunne se ut som vi hadde barseltreff på butikken. Haha, kanskje det skal bli det nye: gratis kaffe, smaksprøver og alt du trenger innen en armbreddes avstand. Neida.

Vi holdt det i hvert fall gående helt til klokken fem, og ettersom jeg skulle hente Lars-Kristian på Skagerrak Arena litt før seks, startet jeg like gjerne på mathandlingsrunden for helgen. Fant disse skjønne ranglene på h&m. Tidlig krøkes, eller hva? Enhver bloggerbaby må jo ha et kamera! Og veske er jo en selvfølge til ei lita jente.

DSC07941

___________________________________________________________________________________________________________

Å handle mat tar sin tid, så vi var hjemme for en times tid siden, og nå er jeg sliten. Men huset er fylt med nye blomster og kjøleskapet er stappet, så alt er klart for morgendagens gjester. Denne gangen har jeg forresten lovet Lars-Kristian å holde liv i plantene lenger enn tre uker. Skal prøve så godt jeg kan. Ønsker meg grønne fingre i julegave 🙂

 – god helg – 

39 kommentarer

 1. Benedicte

  Er Nelia i bedre form? 🙂

   1. Benedicte

    Bra 🙂

 2. Det var veldig kule leker!

 3. Camilla M

  Heihei!

  Jeg har vært på jakt etter oppbevaringskurver til barnerom lenge, og vil helst ha i stoff slik at det ikke skraper på gulv og slikt når minstemann drar de ut av hylla 😉 Også la jeg merke til oppbevaringskruvene i bakgrunnen på bildene dine nå, og lurte på hvor du har kjøpt de, og om de eventuelt finnes i andre farger enn rosa da jeg vil ha kurver til et gutterom. 😉

  1. RH Baby & Child 🙂

 4. «Haha, kanskje det skal bli det nye: gratis kaffe, smaksprøver og alt du trenger innen en armbreddes avstand.» Hahaha, jeg ler ;D Var fantastisk koselig å være sammen med dere alle tre i dag 😀 Gleder meg til å trille i litt finere vær også, hehe 🙂

  Kos dere masse i helgen!

  Klem fra den værsyke charterturisten! ;D *ler*

  1. Haha, herlig 🙂 Gleder oss masse til neste gang! Det skal bli godt med solskinn og charter er aldri feil 😉 Håper du får en kjempedeilig helg med mann og vakker, vakker baby <3

   Stor klem fra oss to 🙂

 5. Ha en strålende helg 🙂 Ja det er vel tippeligastart igjen snart. Blir spennende å se hvilke lag som kjemper om topp-plasseringene i år. 🙂

 6. Karianne

  Prøv sukulenter, trenger bare vann ca hver 3. uke

 7. Alexandra

  Koselig med nye ting til den lille.
  Så mannen din i dag på fotballkamp…
  🙂

 8. Det er så koselig å klikke innom bloggen din hver gang du har skrevet om noe litt mer personlig, og bildene av Lars-Kristian og Nelia viser så mye kjærlighet! Sitter alltid igjen med en skikkelig godfølelse i kroppen etterpå 🙂
  Og det er jo helt klart at en bloggerbaby må ha kamera!

  Ønsker dere en fin helg alle tre 🙂 Håper Nelia er bedre i formen nå, stakkar lille <3

  1. En fin helg til deg også 🙂

 9. Rebekka

  Hvor har du kjøpt de fine lekekassene ? 🙂 De var utrolig fine !

  1. RH Baby & Child 🙂

 10. May Lene

  En armlengdes avstand, heter det vel? 🙂 Høres ut som dere har hatt en veldig koselig dag!

 11. Alle 5 gikk tur* 😀
  Skal dere ha middagsbesøk imorgen? Synes det er så fint å se dere balanserer slik at dere får holdt oppe kontakten med vennene selv om Nelia er lita og tidskrevende:-D Ønsker dere en super helg <3

  1. Ja, gläder oss 🙂

   1. Begynt å skrive svensk nå Caroline? Haha 🙂

   2. Autocorrect 😀

 12. Klart Nelia också ska ha en kamera!! 😉 Supersöt…

 13. Hei, jeg lurte på hvilke produkter du bruker fast på håret når du styler det uten og med varme? Har søkt i arkivet og ser du anbefaler et par, men lurer på hvilke som er dine favoritter?
  Håper du får en fin helg:))

 14. Cecilie

  Hei! Liker bloggen din utrolig godt og er fast leser. Men kjære deg; du tar så mange vakre bilder -nå er det på tide du gjør noe med den headeren på bloggen din! Av alle vakre og fine bilder er den i headeren mer uheldig enn de fleste andre, utdatert og kjedelig.. Ha en fin helg!

 15. Så utrolig søte leker<3

  1. Den studien kan ikek fastslå årsak, bare sammenheng. Det er ingenting som kan tyde på at aspatam kan forårsake dette, og EFSA har konkludert med at det er trygt etter å ha gått gjennom all forskning tilgjengelig.

   Om dette var tilfellet, burde man holde seg unna alle typer fisk og kjøtt.

   1. Ja, det er en betydelig del av verdens befolkning som verken spiser fisk eller kjøtt og lever godt fordet.. Så langt det går holder jeg meg unna aspartame, på tross av det EFSA har konkludert.

   2. Jeg sier ikke at man ikke lever godt om man dropper det 🙂 Jeg sier bare at om aspartam er årsaken til dette, så vil man se det samme ved inntak fisk og kjøtt, faktisk i enda større grad, da kjøtt og fisk inneholder mye mer av metabolittene til aspartam enn det f.eks lettbrus gjør.

    Du må gjerne holde deg unna aspartam, det tar du neppe noen skade av 🙂 Men du kan ikke argumentere med at det er skadelig pga. hva forskningen viser oss. Forskningen er ganske tydelig på at de dosene vi får i oss i dag, er helt trygge.

 16. Hilde Kaspersen

  Skal Nelia gå i barnehagen? Lurer bare siden du er så mye hjemme osv 🙂 Elsker bloggen din, men kan du blogge litt mer om trening, slik du gjorde før? 🙂

  1. Ja, det skal hun 🙂

 17. Ingrid G

  Så koselig blogginnlegg fra deg i dag. Kan lett fantasere meg inn i hvor koselig det var å treffe de andre i dag og å trille tur sammen. Skal si du er dyktig som handler til helgen alene, men du har nok en rygg som er god, det har ikke jeg! Men imponerende med barnevogn pluss handling av mat samtidig. Jeg lar meg stadig inspirere av dine matoppskrifter, og i helgen skal jeg prøve den laksen med ost. Høres og ser veldig godt ut. Veldig søte leker til Nelia! Selvsagt må en liten pike ha både en myk og kosete veske og telefon! Hører med til en liten jente det. Nelia vokser fort synes jeg, godt å høre hun er i bedre form. Ønsker dere en fin helg.

  Hilsen Ingrid G. (Forøvrig ikke den samme som signerer innleggene sine med bare Ingrid. Vi er to ulike personer. 🙂 Jeg skrev bare Ingrid før, men måtte sette på en bokstav til for å skille oss. )

 18. The first picture is sooo cute. You almost only see this in movies hihii. The best ❤️

 19. Kan du lage et innlegg med treningsmusikk?
  Det er det lenge siden du har gjort =)

 20. Hvem er forbildet ditt?

 21. Herlig bilde av Lars-Kristian og Nelia.

  Kan eg stille deg eit spørsmål? Samlar du idear til blogginnlegg nokon spesiell plass? Eg skriv om barn og friluftsliv på http://utetid.net, og saknar ein plass å organisere tips og idear før eg skriv sjølve innlegga. Eg tenker at ein almanakk eller liknande kanskje kan vere greit? Har du noko slikt, eller har du alt i hovudet?

  1. Nei, har bare en oversikt i Pages, men er på jakt etter en fin bok selv. Skal si ifra om jeg finner den ultimate planleggingsboken *håperdenfinnes*:)

 22. Da håper jeg at du får en fantastisk fin helg 🙂
  Kos deg masse og nyt helgen for vi vet alle at helgen går så alt for fort 🙂

 23. Det heter vel «armlengdes avstand»… Armer er ikke så brede vet du.☺

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *