utstyrsguide del X: oppgradering

sponset vippestol

Nå blir det litt babyprat her, jeg har nemlig lyst til å oppdatere utstyrsguiden enda en gang nå som vi har fått litt nytt i hus. Nelia vokser i rekordfart og hun har blitt så sterk, så nå har vi sett oss nødt for å gå til anskaffelse av et babygym med leker som er litt mer robuste og som gjør litt mer ut av seg selv, som for eksempel å lage knitrelyder eller spille litt musikk. Vi har endt opp med et fra skip hop som Nelia elsker, så jeg vil gjerne tipse dere om dette ettersom det finnes en jungel der ute. Dette har mange, litt store kosedyr som både knitrer og lager lyd, og på teppet under er det blant annet speil og blader som knitrer og er i forskjellig stoff som er veldig stas når hun ligger på magen. Knitring er virkelig det store, det er nesten så hun prøver å både spise opp og å rive bladene opp av teppet på en gang. Haha 🙂

skiphop1skiphop

En annen ting vi har fått i hus er en babysitter fra babybjörn. Fra før av har vi en litt lavere vippestol som vibrerer og spiller musikk fra bright starts – barnas hus, og denne har hun brukt fra vi kom hjem fra føden. Hun koser seg fortsatt i den, men det er nesten så hun heller vil sove når vi setter henne der på grunn av vibreringen, i tillegg tror jeg bamsene på den begynner å bli litt kjedelige, så nå ville vi ha noe nytt som gjør at hun kan sitte mer oppreist. Denne er utrolig fin, og vipper opp og ned av seg selv avhengig av hennes bevegelser.

___________________________________________________________________________________________________________

babysit me 

DSC07285DSC07312

Vi var på barseltreff tidligere i dag, og på vei hjem dro jeg innom barnas hus for å kjøpe treleken som hører til denne stolen, visste ikke at den måtte kjøpes separat. Så bare vær oppmerksom på det om du vil ha en slik stol 🙂

DSC07327DSC07294

Nå begynner det å bli mye utstyr i hus, men det er ingenting av dette vi ville vært foruten, alt vi har blir / har blitt flittig brukt.

___________________________________________________________________________________________________________

Du finner begge disse tingene på babystore.no, og med rabattkoden MOVE får dere 10 prosent på alt i hele nettbutikken. Babygymmen fra skip hop finnes her og vippestolen fra babybjörn her. Treleken til babysitter-stolen finnes her.

– ♥ – 

79 kommentarer

 1. I bor simpelthen så fint!! 🙂 <3

  http://www.kassandragoldofficial.com / danish blogger & realitystar 🙂

 2. Baaaare vent til du får brukt den litt mere, den er den mest geniale tingen jeg har till gutten min. Han rett og slett ELSKER den og underholder seg selv med lekene slikk at mor også får gjort litt i huset 😉

 3. Dere har et så koselig hjem. Ser stadig diverse interiør jeg får lyst på og nu tenkte jeg på den vinhylla/vinstativet dere har i stua 🙂 Hvor selger dem den? *vilhaenlikens* 😀

  1. Den er noen år gammel nå :/ Men jeg kjøpte den på home&cottage 🙂

 4. Nydelig!

  Hvor er det store speilet bak sofaen fra?

 5. Veldig søte bilder av Nelia<3 Veslesnuppa vår har en lignende stol og den er gull verdt (tror hun har samme body også, fra Newbie, så søt!;)).

  Dere har et så vakkert hjem, der man knapt kan se at det bor barn, hos oss er det leker utover hele gulvet, haha, kan du ikke skrive litt om hvordan dere oppbevarer lekene hennes, gjerne tips til oppbevaringsmøbler som ikke tar SÅ stor plass, da leiligheten vi bor i akkurat nå er forholdsvis liten.

 6. Tonje Gulbrandsen

  Helt ut av sammenheng i forhold til innlegget, men må bare spørre om de plantene du har i vinduet er ekte eller i plast? De er alltid grønne og frodige, hvordan får du det i så fall til? 😉
  Flott utstyr til ei nydelig frøken. Koser meg å hjemme i mammaperm til ei på 6 uker 😉
  Ha en fin kveld

  1. Det er plast 😉

 7. BB Babysitter er de best invisterte pengene jeg har gjort på noe til mine bebiser. yngste er 11 mnd, og jeg bruker den ennå. er det ett produkt jeg anbefaler alle vordene mødre, er det akkurat denne vippestolen.

 8. Mary-Liz

  Godaften!

  I bor bare så smukt, lyst og venligt:-)

  Og sikke dejlige nye ting I har købt til jeres barn, virkeligt kvalitet og jeg er vild med de stof fugle motiver.

  Hilsner fra Mary-Liz
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 9. Babybjorn vippestolen er SÅ god, helt enig i det du sier! 🙂

 10. Dere har det så fint! Gøy med nye leker for den lille, hun blir jo så stor og sikkert veldig nysgjerrig på alt rundt seg 🙂 Ønsker dere en kjempefin kveld!

  1. Fin kveld til deg også 🙂

 11. Hei Caroline!

  Dette har ingenting med innlegget ditt å gjøre, men jeg har vært fast leser siden leeeenge før dere giftet dere og har aldri kommentert på bloggen. Nå syns jeg det var på tide! Ville bare si at jeg syns du er kjempeflink! Bloggen din har blitt som VG – dagen er ikke den samme uten! Dessuten er jeg veldig glad for at jobben min ikke har kommentarfelt hvor folk legger igjen både ros, ris og galle 😉 Jeg bare lurer på hvordan du syns det er å være en offentlig person? Er fullstendig klar over at det du utgir på bloggen kun er en liten del av deg, men likevel må jo overgangen være stor fra å være ei som ikke hele Norge visste hvem var til å bli norges største blogger. Hvordan har det påvirket deg? Stå på videre! Dere virker som en lykkelig familie og er absolutt noe å se opp til! 🙂

  1. Tusen takk for skryt 🙂

   Det har jo vært en stor forandring, og jeg føler kanskje at jeg har blitt litt mer forsiktig og innesluttet i offentlige rom. Det er kjempehyggelig å bli gjenkjent og treffe blogglesere, men jeg går jo rundt med en konstant følelse av å bli beskuet og målt opp og ned :p

 12. Hei:) Vi har mye av det samme utstyret til datteren vår, hun er ca en mnd eldre enn Nelia. Veldig fornøyd med skip hop lekematten vi også:) Gleder oss til flere poster om dåpsforbredelser, holder på med det samme om dagen og gjerne vil ha litt tips;)

 13. Kjære Caroline
  For en liten tid tilbake smakte jeg tidenes beste lavkarbo brownie, og har spist den flere ganger etter det!
  Spurte kafeen om jeg kunne få oppskriften, men den ville hun ikke dele! Jeg kunne riktig nok få ingrediensene, men ikke blandingsforholdene!
  Må ærlig innrømme at jeg ikke er særlig god på dette og måtte nok stått med dette i flere uker før det i det hele tatt hadde blitt noe som ligner på en brownie!
  Kunne du tenke deg å prøve hvis du får ingrediensene?

 14. Jeg skjønner at dette er jobben din, men for min del har bloggen din tapt seg veldig det siste året. Når du blogger om produkter, er det alltid ting du får sponset(det er bare en ren business blogg). (Selv om du liker de!, jeg skjønner det) men kan du ikke begynne med litt sånne innlegg du gjorde før, at alt ikke handlet om penger og oppmerksomhet. Jeg likte veldig godt den «gamle» blogg versjonen din, hadde vært fint med litt tilbakebilkk til den Caroline «jeg/vi» ble oppslukt av å lese. Skriver ikke dette for å være krass, bare følte jeg måtte si noe siden jeg støtter deg med ganske mange kroner i året ved å klikke meg inn på bloggen din. btw du stråler om dagen, har nok noe med den lille flotte skapningen du har fått! 🙂

  1. Jeg omtaler ikke mer produkter nå enn før, så om du føler det så er det feil :/ Jeg skriver masse om ting jeg ikke får sponset, og hvert fall ikke mindre enn tidligere.

   1. Guro Katrine

    Jeg vil bare da få si at jeg syns bloggen er bedre enn noen gang! (mange som akkurat har fått en baby selv vil nok synes det, men dette gjelder ikke meg – er fremdeles like singel og bor fremdeles i kollektiv med venninner!) Men synes altså ikke at bloggen har blitt noe dårligere. Smaken er som baken : )

   2. Tusen takk 🙂

   3. Susanne

    Jeg har ikke noen formening om mye(mer ) sponsing eller ei, men jeg har et tips/ønske..
    Hva med et innlegg som handler om utstyr du liker/bruker som ikke er sponset. Ting du har kjøpt eller fått
    i gave som du har satt stor pris på?
    Bare en tanke..
    Vi har samme vippestol på vår gutt, han elsker den!
    Jeg synes bloggen din er like, om ikke mer, inspirerende som før
    og synes oser kvalitet og dedikasjon! 🙂
    Finnes ingen i Norge som gir like mye til leserene sine som du.

    Ønsker deg en god kveld/ natt! 🙂

   4. Jeg skriver masse om ting som ikke er sponset, hele barnerommet og innholdet i stellevesken f.eks. Begynner å bi litt frustrerende at folk tror at alt er reklame, når det vitterlig ikke er det. Jeg kan jo ikke skrive at jeg kjøper meg en is på Kiwi en gang uten at folk tror jeg får penger for det.

   5. Susanne

    Åh, det var ikke ment som kritikk.. Jeg har sikkert ikke fulgt godt nok med:/ jeg har bare trodd at
    serien «utstyrsguide» var en «reklameserie». My bad!

    Jeg har fått med meg masse gode anbefalinger fra deg, så jeg mente ikke å klage ..
    Er bare ekstra troverdig når det ikke er sponset – selv om jeg vet du ikke anbefaler produkter
    du ikke kan gå god for. Du er som jeg sier den beste og mest dedikerte bloggeren jeg leser,
    og det er kjempekjekt å følge deg! God bedring til både deg og Nelia!:)

   6. Noe av det som omtales i utstyrsguidene er reklame, men ikke alt :/

   7. Må si meg enig, dessverre. Jeg skjønner godt at du er opptatt med Nelia, og at ting aldri blir som før (har en liten en på 7 mnd selv), men du sa jo før fødselen at dette ikke skulle bli en mammablogg. Føler derimot det blir mye snakk om baby, og opplever ikke lenger bloggen din som det glossy, feelgood «magasinet» det var. Siden jeg er i permisjon selv savner jeg kanskje gamlebloggen litt ekstra, her jeg vasser i grøt og bleier 🙂

   8. Jeg synes det er helt rimelig at det er litt reklameinnlegg (dette er jo en del av jobben, og det er jo bare å la være å lese de hvis man ikke vil, det er tross alt masse andre spennende og fine innlegg her) og som Caroline har påpekt før så reklamerer hun ikke for ting hun ikke kan gå god for. Jeg har selv etter å ha lest bloggen i mange år fått masse gode tips og jeg bruker selv mange av tingene. (tannbleking, rouge, selvbruning osv osv) og har vært kjempefornøyd med alt jeg har testet ut etter Carolines anbefaling.
    Bloggen er utrolig bra og jeg synes den har en jevnt over super kvalitet og har aldri tapt seg.
    Vil bare si at du har gitt meg masse inspirasjon, blant annet til å tenke mer positivt. Jeg har blitt kronisk syk etter å ha brukt Aquamid (permanent filler) og har hatt det veldig vanskelig de siste årene, men bloggen din er et stort lyspunkt. Er innom hver dag og den er bare så koselig å lese:) Tusen takk!

  2. Veldig enig med deg. Det er blitt fryktelig forutsigbart at større annonser og sponsede innlegg kommer onsdag og søndag, og i det hele tatt er det mye linker til samarbeidspartnere, annonser og sponsede produkter. Jeg har lest bloggen i mange år, klikket meg inn mange ganger hver dag – og jeg har brukt MYE penger på produkter jeg har latt meg påvirke til å teste ut her. Så det fungerer jo, den ser jeg 🙂 For min del er jeg i ferd med å gå lei, antall ganger jeg er inne pr dag er blitt færre – og når jeg er inne og leser så skjønner jeg egentlig ikke hvorfor jeg gjør det lenger. Gammel vane. Jeg savner det samme som du Beate savner, dette har blitt ren business.

 15. Jeg blir så nysgjerrig på å se Nelia! Men jeg skjønner såklart at dere ikke vil poste bilder av henne på bloggen, noe privatliv og beskyttelse må man jo ha.

  Har lest bloggen din i årevis, og jeg må si at du er en stor inspirasjon. Det er gøy å følge deg og livet ditt! 🙂

  Ønsker deg en fin kveld videre 🙂

 16. Maren :)

  Dere kommer til å bli kjempe fornøyd med babygymmen der!! 😀
  Da jeg ble gravid lette jeg på alle lekebutikker og nettsider for å finne en litt annen babygym enn det alle andre har, og jeg endte også på denne!! 🙂
  Jeg rakk aldri å få kjøpt den før lillegutt kom (han kom jo plutselig 8 uker for tidlig!), men da vi kom hjem fra sykehuset sto den på stua og ventet på oss!! 🙂
  Vi brukte den lenge, den var kjempe populær her!! 🙂
  Har samme type vippestol også, og den er fortsatt i bruk. Sønnen vår er 14 mnd nå, men han koser seg sånn i den!!
  Jeg ser et ønske i en tidligere kommentar her om oppbevaring av leker! Det ønsker jeg også tips om!! 🙂

 17. Hei =)
  Kan du linke til noen innlegg der du har treningsmusikk?

 18. Nesten så man får lyst på bevis nå så man kan kjøpe alt det fine til dem 😀
  Hvordan setter du opp til i håret hennes, er det med spenne?

 19. camilla

  Er jo mer sponsing nå, kontra 3 år siden. Bare siste dager. Make up, vippestol, fisk he he samarbeid med god fisk etc. Ikke klaging, bare en betraktning fra en annen leser også. Blogger begynner å bli veldig business :), og ikke lenger så personlig føles det som, fra en lesers øyne.

  1. Det er i hvert fall ikke mer sponsing enn før, den eneste forskjellen er at vi nå må merke innleggene og det var det ingen som var klar over før 🙂

   1. Jeg må si meg litt enig i at bloggen virker mye mer business-preget nå enn før…

  2. Har fulgt bloggen i et par år nå, og det har ikke blitt mer sponsede innlegg enn det var tidligere. Jeg har faktisk tenkt det motsatte: at med tanke på at Caroline har bloggen som inntektskilde, så er det utrolig lite sponsing ute og går. De sponsede innleggene inneholder dessuten produkter for alle og enhver, det er fin variasjon på dem. Jeg synes det er på tide at folk behandler bloggere og deres inntektskilde som «stuerene» – ellers får man kort og godt la være å lese slike blogger.

 20. Seriøst, hvem er det som oversetter innleggene dine? Så amatørmessig!

  1. Han er adjunkt i engelsk med flere års utdannelse, på ingen måte amatørmessig.

   1. Adjunkt betyr nødvendigvis ikke så mye mer enn 4 års vanlig allmennlærerutdannelse… og at man har en utdannelse betyr ikke nødvendigvis at man er god i noe!

   2. I mine ører er dette veldig bra oversatt! 🙂 Men tips til deg, Caroline, den engelske teksten mangle linkingene 🙂

   3. Takk for tipset 🙂

  2. Henriette

   Jeg har bodd 30 år i London, oversettelsen er så og si feilfri 🙂 Tommel opp, Caroline.

  3. Konstruktivt, C! Eller ikke.. Flott med engelsk oversettelse! 🙂

  4. Du kan umulig være god i engelsk hvis du synes dette er amatørmessig? Jeg har bodd i USA mange år og dette er omtrent helt perfekt engelsk. 🙂

  5. Oj, du har virkelig ikke peiling på engelsk som skriftlig språk hvis du mener dette er amatørmessig :-))

 21. Anne Kristin

  Hei 🙂 først og fremst vil jeg takke for en inspirerende og flott blogg 🙂 lurer på om du kan anbefale en god deodorant som ikke er helseskadelig?

 22. Mye fint og lese her, men jeg må si meg enig med de 2 andre her, og for meg blir det litt underlig at man aldri ser barnet ditt, siden jeg faktisk aldri hadde hørt om noen av dere før bildet av deg etter fødselen kom ut 🙂 De store kjendisene i Norge, elsker jo og vise frem nurkene sine 🙂

 23. Älskar den vackra «barnvaggan», den som hänger i taket!! Så fin. Vart kommer den ifrån? (Du har säkert skrivit det men jag har missat..) Kramar!!

 24. Elisabeth øvretveit

  God kveld eller skal jeg si god natt ? 🙂 uansett, virker sikkert litt smårar nå men eneste jeg klarer og fokusere på når det gjelder dette innlegget/bildene, må være de små nydelige hendene til Nelia <3 Noe så nydelig! Kan smile for meg selv bare ved sånne "små detaljer" !:D
  Håper å få se dere tuslende ute en dag i sentrum 🙂 Flotte folka! Både Herr og Fru Eriksen inspirerer meg!

  1. Så snill du er 🙂

 25. Christine

  Har akkurat samme vippestolen, må være det beste kjøpet jeg har gjort 🙂 Jenta mi elsker den og hun jobber som bare det med beina for å få fart når hun sitter i den 🙂 Har fulgt bloggen din lenge, synes du er kjempeflink, og ekstra gøy å følge med nå siden Nelia er like gammel som jenta mi.

 26. jessica

  Den vippestolen har vi også ;)! Vi syns det var kjempe vanskelig å velge babygym, og endte opp med en enkel fra rudo som ligner den du lagde til Nelia, bare med masse farger og leker :P! Hun elsker den! men ønsker oss en slik som ligner den dere har kjøpt. :)))

 27. Den Baby bjørn vippestolen hadde jeg til min også, den ble brukt hver dag i åresvis 😀 på slutten ble den brukt som tv stol, gynget seg selv i søvn midt i barne-tv, haha ♥

 28. Kristine

  Dere har et utrolig koselig hjem 🙂 Lurte bare på hvem som har malt det fine bildet over de to stolene? 🙂
  Har nettopp kjøpt eget hus, og gleder meg så til å innrede det, er så gøy å få litt inspirasjon gjennom bloggen din 🙂
  Ha en fin dag! 🙂

  1. Cecilie Sundfær 🙂

 29. Hva slags servise er det som står nederst i skapet der, på bildet? Det med sølvkant. Det ligner på noe jeg har sett fra Winterling nemlig – kan du huske hva det heter?

  1. Sterling fra Wedgwood 🙂

 30. Cathrine

  Hei kjære Caroline,

  Jeg blir så inspirert av deg og håper du tar de positive tilbakemeldingene du får til deg og glemmer de andre 🙂 Jeg elsker antrekkene du viser frem og liker din sans for lyse og delikate farger når det kommer til intriør. Jeg lurte på hvor det fine bordet mellom de to lenestolene er fra? Er det laget på bestilling?

  Ønsker deg en fortsatt fin uke 🙂

  1. Selvsagt gjør jeg det 🙂

   Bordet er fra TM Design.

 31. Åååå…deilige små barnehender <3

 32. Hei! Kunne tenkt meg å måle om soverommet og syntes fargen på stuen din var så utrolig lun og fin? Vet du hva fargen heter?:) hadde vært til stor hjelp!

  1. Vet bare at det er caffe latte :/

 33. Så nusselige hender! Tenk på alt de skal ta på, alt de skal lære seg:) nå har den forsiktige utforskingen begynt, snart har du klissete hender i akkurat passe høyde på verandadøra 🙂

 34. viktoria

  er helt forelsket i stue bordet deres! hvor er det fra? 🙂

 35. Brighin

  Hi Caroline

  I love reading your comments section because some of your readers comments are just nice and heart lifting. However, I think it’s very hypocritical of some readers to criticize you for sponsorship and add ‘no offence’ or ‘no criticism intended’ at the end of their statement when they are blatantly criticising and then to mention that they have in fact purchased items after you recommended them?! What is the purpose of you comment then? I have also read your blog for a very long time and I still love it. Most long term readers will agree with me, when you announced your pregnancy I was super excited and happy for you and the fact that we got to through this journey with you only made your blog better. I am not a mother so some of your posts aren’t relevant to me but i read and enjoy them the same way I would when my friends talk about their children.

  I do not think that sponsorship is taking over your blog and i don’t think its a ‘mommy’ blog either.

  I think you should remember Caroline that A LOT of people get some much good from your blog. You motivate, inspire, encourage and drive women to be all they can be and achieve all they can and your doing an excellent job. So i say, advertise away it’s not upsetting my day.

  Rant over – Bx

  1. Thank you sweetie 🙂

 36. Elisabeth

  Kjempe gøy med utstyrsguide:) Blir litt nysgjerrig på hva du har i stelleveska til lille N♡ må også si jeg er stolt over at du bare viser glimt av søte N, ville selv klart det med min prins, men må bare vise han fram..

 37. Babybjørn er helt super. Jeg hadde TO! (jeg fant riktignok den ene på loppis, og lagde nytt trekk til den selv), men jeg hadde den ene fast på badet. Jeg tror ikke jeg hadde fått dusjet jeg, hadde jeg ikke hatt de vipestolene. Med mann på stadige reiser, og bare meg og prinsessen hjemme over laaaange perioder, var vippestol helt nødvendig. Og, de elsker å sitte i den også. Og den kan brukes lenge. Så, dagens tips fra meg – dersom du er alene og må på do/dusj, er vippestolen et trygt sted, der du hele tiden har oversikt over den lille samtidig som du får gjort det du må:). God helg!

 38. Hei!

  Kikker litt innom bloggen i ny og ne. Synes det er kjempe flott at du legger ut bilder av datteren din Nelia på den måten du gjør:)

 39. Hei! Kan jeg spørre hva veggmalingen i stua deres heter?? Er på utkikk etter en lys farge som heller over i litt grått. Håper på svar, for jeg står midt oppi oppussinga…….. Har prøvemalt med tre forskjellige farger, uten hell alt…… Takk takk! 🙂

  1. Caffe latte 🙂

 40. Madelen

  Hei!
  Hva heter fargen du har på veggene i stua?? Noen som vet?? 🙂 🙂

  1. Caffe latte 🙂

 41. Hei, hvilken farge er det som er brukt så veggene i stua? veldig fin;)

 42. Super søt leke 🙂
  Hva heter gulvet du har i stuen? Er på jakt etter noe lignende 🙂

  1. Beklager, men det vet jeg ikke :/ Det er ikke vi som har bygget huset.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.