boyfriend jeans and pastels

1DSC06677DSC06553DSC06545DSC06444DSC06707

DSC06674

 (annonselenker) jeans joe’s jeans / pumps jonas hallberg / genser zara / skjorte asos / veske zara / ring hasla 

___________________________________________________________________________________________________________

Det er noe med mandager, de går så altfor fort. Jeg er nesten i rute med alt jeg skal gjøre, nå gjenstår bare stryking av sengetøyet til lille og å sende forslag og ideer til kortshop for invitasjoner til dåpen. Gleder meg til å vise dere! Så må jeg ta noen telefoner, svare på to intervjuer jeg har takket ja til å stille opp på, og så er nok klokken blitt åtte og det er mat- og leggetid for Nelia. Deretter blir det middag og kjærestekos, og så er det kvelden. Jeg vil ha flere timer i døgnet, men det har jeg ønsket meg i flere år nå uten at noe har hendt. Snarere tvert imot kjennes det som, men det er vel noe av det som hører med til denne voksenkarusellen vi har blitt en del av 🙂 Å, nå kan jeg forresten krysse fotograf av listen over to do for dåpen, vi har fått flinkeste Benny Ottosson til å komme hit, som var fotograf i bryllupet vårt. Det blir så stas! Jeg gleder meg så til 6. april! Flere som skal døpes i Siljan kirke da?

Håper dere har hatt en fin mandag 

173 kommentarer

 1. Do you use extensions? I can’t figure if you have really great hair or if you cheat a little 🙂

 2. Kanskje et litt rart spørsmål, men du er ikke redd for at nysgjerrige folk vil dukke opp i Siljan kirke på dåpsdagen, da?

  1. Dåp er ikke et lukket arrangement. Hvem som helst kan være i kirken 🙂

 3. Kristine

  Hei! Var tilfeldigvis innom 1001spill.no, og oppdaget dette spillet her:www.kibagames.com/Game/Caroline_Make_up
  Sett det før? Haha, så artig! 😀

 4. Herlig smil på det nest nederste bildet 🙂

 5. Isabelle

  Virkelig flott antrekk! Den pastellblå skjorten er nå på min ønskeliste 🙂

  Må gi deg skryt, Caroline! Du er en sann inspirasjon, og du ER et forbilde !
  Har lest bloggen din fast siden blogginnlegget hvor du kunngjorde graviditeten, og sakte men sikkert har du inspirert meg og videreført din positivitet og treningslyst over til meg!
  Jeg har aldri før likt å trent, og jeg hadde en innstilling om at jeg heller ikke kom til å kunne klare å like det.
  Etter jeg fikk barn kom det noen ekstra kilo jeg ikke har vært fornøgd med, men heller ikke hatt motivasjon til å gidde å trene de vekk. Men…for et par mnd siden var det noe ved deg og dine treningsinnlegg som motiverte meg til ville begynne å trene. Ikke bare for å gå ned i vekt, men for få en bedre helse og et sunnere liv for meg selv og min familie. Jeg har også fått samme innstilling som deg at hver mandag er en ny start! 🙂
  I løpet av de to månedene jeg har trent fast hver dag minst 30 minutter så har jeg brutt mine egne psykiske begrensinger flere ganger når det kommer til hva jeg klarer å oppnå, jeg har blitt overrasket over hvor motiverende det er å klare egne mål , og hvor mye mer energi jeg har.

  IDAG var en dag hvor jeg klarte å prestere bedre enn jeg noen gang har klart ( foruten fødsel, kanskje.. :p ) , jeg har jogget nesten 8 km uten pause, med ei snitthastighet på 8.50 km/t . Og du kan tro jeg er stolt av meg selv. Men en ting skal du vite , Caroline. At DU, skal ha ned el av æren for at jeg har klart dette 🙂 uten deg og din blogg, så hadde jeg nok ikke sittet her nå å hatt denne følelsen. Jeg hadde sikkert sittet her med like mange kilo enda 😉

  Så : TAKK til deg 🙂

  Og håper virkelig du leser dette altfor lange innlegget mitt :p

  1. Så fantastisk å lese, Isabelle 🙂 Så hyggelig å høre at jeg kan være en inspirasjon og motivasjon for deg.

   1. Brighin

    Congratulations Isabelle, good for you lady!! 🙂 I love reading these kind of comments, they are so inspiring. x

 6. Det var kjempefint antrekk 🙂

 7. Hei,
  Du ser kjempe fint ut!
  Bare en ting, vet du om at du kan få brystbetennelse når du fryser på fotene?ville bare skrive om det,fordi da jeg ammet så var jeg ikke veldig opptatt med det…helt til jeg fikk det. Det var mye mer vondt enn ved fødselen…og jeg fikk masse komplikasjoner og da måtte jeg slutte å amme;-(((
  ta være på deg selv;-))))

 8. Nå har jeg lest gjennom (nesten) hele bloggen fra 2009! Gøy å se/lese alt du har gjort og fått til. Har lest bloggen siden starten, og du ble kjapt en favoritt. Jeg synes ikke alt «fotballfrue» framstiller er like positivt, fordi det er veldig mange unge som ikke forstår hele bildet, men samtidig er dette foreldrene sin oppgave å oppklare. Jeg mener uansett at du er en beinhard, fantastisk kvinne som tåler så mye og som (jeg tenker hvertfall) må finne seg i så mye at jeg vet da søren hvor jeg skal gjøre av meg. Håper du holder på i mange år til, siden jeg finner så utrolig mye inspirasjon i den du er, står for, matlaging, klær, trening, og ja. Det meste egentlig. Keep up the good work kjære deg! <3

 9. Wow! Så utrolig nydelig du var på håret her! Du stråler <3

  1. Tusen takk 🙂

 10. Åshild

  Åh, det var en skikkelig fin genser! Hvilken str har du i din? 🙂

 11. Så flott smil du har! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 12. Kjære tid, du stråler virkelig av godhet og varme! Og for en fantastisk blogg du har! Elsket antrekket ditt 🙂

  For en inspirasjon du er!

  Ha en nydelig uke.

  God klem

 13. Sukk!

  Høye hæler er så fint! Og så vondt. Sverger til kule joggesko til hverdags, men skulle gjerne vært litt mer utholdende i pensko til fest.

  Tips?

  😉

 14. Lekkert! Kjøpte du genseren på nett eller i butikk? Finner den ikke på nett:( skjorten er utsolgt, har du tips til en lignende?

  1. Kjøpte den på nett :/

 15. Hei 🙂 Lurte på om du kunne lage et innlegg om håret ditt ? Du har et nydelig hår 🙂 Hvilken farge har du og produkter ?

 16. Du ser strålende fantastisk ut, som vanlig! For noen herlige farger 🙂

 17. Elsker antrekket, du ser helt fantastisk ut! 🙂

 18. Elisabth

  Love your website and blog posts. Such beautiful hair in these photos! Can you please share with us how you form such a nice curls? Do you use special products and spray too?

  Thank you!
  Elisabeth in CA

 19. Hei:) Jeg vurderer og prøve meg litt på LCHF. Er da boken din
  et godt utgangspunkt, eller har du en annen «startbok» og anbefale?
  Mvh Anett

  1. Den har jo en del gode oppskrifter, men det står ikke spesielt mye om selve filosofien bak lavkarbo. En av bøkene til f.eks Hexeberg eller Dahlquist er kanskje bedre å starte med 🙂

   1. Heisann!

    Jeg syns boka di er fin å ha som startkapital jeg Caroline, fordi du har et bredt spekter av oppskrifter til frokost, lunch, middag og kvelds. Så om man er nybegynner og litt i beit hva man kan lage, er boka di veldig god å ha. En stund siden vi kjøpte den nå, men vi har fortsatt en hel del favoritter som vi lager gjentatte ganger. For å lese litt om filosofien bak lchf vil jeg også anbefale Skaldeman.

 20. Jeanette

  Hei! I boozt annonsen på bloggen din er det ofte reklame for Mamma & meg, fremstår som et eget brand hvor man kan handle relativt like klær til seg selv som mamma og barnet:) Men finner ikke noe av dette må boozt nettsiden. Er det bare ment som at «her kan du handle klær til barna og deg selv»? Var i såfall veldig misvisende, det var jo noen klær der som er identiske og satt sammen:)

 21. jeg pleier ikke å synes antrekket ditt er kjempefint (er ikke stygge heller altså), men nå synes jeg det 🙂 det kledde deg og det ser ikke ut som du har prøvd for mye 🙂 veldig søtt. klem H

 22. Vet ikke om jeg syns den buksa er så fin, men her er du helt SINNSYKT fin både på håret og ellers! Tommel opp for et fint hverdagsantrekk som kan brukes til så mangt! Ha en fin dag 🙂

 23. Kristine

  Jøss!!! Fantastisk…

 24. Du er nydelig, Caroline. Og ikke minst utrolig fin på håret.

  1. Tusen takk 🙂

 25. Savner litt morgeninnleggene dine, jeg! De jeg kunne nyte frokosten med:)))
  Ha en fin dag! 🙂

  1. Beklager, det er ikke alltid jeg rekker dette lenger. Jeg må prioritere nå som jeg er i mammapermisjon, håper du forstår det 🙂 Oppdaterer så tidlig jeg kan 🙂

 26. Nå er det vel snart på tide å bytte header, og da syns jeg virkelig at det siste bildet av deg (ikke skoene dine, hehe) burde være en sterk kandidat! 😀

  Du var utrolig søt og fresh på det bildet, fikk en følelse av vår med en gang 🙂

 27. Så fint antrekk! Pastellfarger er så fint 🙂

 28. Æææh! Du er SÅ pen når du smiler stort! Stilig antrekk 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 29. jeanette

  Hei! Vet ikke om jeg glemte og trykke submit på kommentaren min;) Jeg lurte på om Boozt annonsen på bloggen din, den reklamerer for Mamma & Meg, det ser ut som for meg at dette er et eget merke hvor det selges veldig like klær til mor og datter, noe som hadde vært helt fantastisk! 🙂 Men når jeg går inn på siden og leter opp finner jeg ikke dette 🙁 Er det ikke et reelt merke? Hvis nei var det veldig misvisende, jeg hadde så lyst til å handle noe slikt.. noen av plaggene på banneren er jo nærmest identiske med unntak av størrelse:) Takk for svar 🙂

  1. Du finner de samme klærne hos boozt som du ser på banneret 🙂 Men ikke på en felles side tror jeg, du må inn på «kvinner» og deretter inn på «barn» for å finne noe lignende 🙂

 30. Marianne

  Du såg me no ut som ei gammel bæssmor dar du sto. Men fin:)

 31. Silje :-)

  Hei Caroline.:-) Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med kjoler som er fine til og bruke til dåp..? 🙂

 32. Nydelig som alltid 🙂
  Jeg likte stilen, men personlig ville jeg brukt en brun/beige skinnveske til antrekket 🙂

 33. Hei Caroline.
  Har vært fast leser en stund og takker for inspirasjon og en fantastisk flott blogg. Jeg lurer litt på hvem som oversetter til engelsk ? Din egen tekst er altid så bra så det er litt synd når den engelske teksten ikke er like bra. Lurer egentlig på om du gjør det selv eller ikke ? Har en tanke om siden det er så mange store norske blogger som har utenlandske lesere om et kunne være ett marked for blogg oversettelser fra norsk til engelsk ? Ha en flott dag

  1. Så hyggelig 🙂 Det er broren til Lars-Kristian som oversetter for meg, han er utdannet adjunkt innen engelsk og jobber med dette daglig 🙂

   1. Hei igjen. Ok, vil ikke være negativ men da foreslår jeg at han tar en titt på oversettelsen av denne posten igjen : ) Ha en flott dag

   2. Jeg tror folk overlever 🙂

   3. Kjære Caroline,

    Det er ikke min intensjon å være unødvendig negativ, men det er grammatiske feil i oversettelsen (‘Mondays goes’ blir det ‘Mondays go’ fordi det er flertall) og på engelsk er ‘skill full’ skrevet ‘skillful’. Det bærer tydelig preg av å være oversatt ord for ord, og ikke din flytende, engasjerte frasering. Jeg kommenterer sjelden og føler meg slem som er negativ i min første kommentar. Jeg liker bloggen din veldig godt, og når jeg først skriver en kommentar så er det kun fordi jeg vil forstå hvorfor du ikke engasjerer noen som snakker virkelig flytende engelsk. Du har helt sikkert mange tilbud å gjøre dette, men hvis du skulle trenge hjelp så hjelper jeg gjerne til. Er student i England, og har vært her i fire år snart. Snakker (nesten) bedre engelsk enn norsk. Ha en fin tirsdag, og alt godt til deg og familien :o)

   4. Jeg tar på meg skylden 😉

   5. Det skulle man ikke tro med en så grov skrivefeil som «skill full», da det heter skillful. Du kan sikkert gjøre en like god jobb selv, syns språket ble veldig stift og formelt, i motsetning til det du skriver på norsk 🙂

   6. Maybe he should work a bit more on the translations.

   7. Det er jeg som har gjort oversettelsen i hui og hast idag, derav kvaliteten. Broren min som gjør det til vanlig, og da er den plettfri. Regner med folk klarer å forstå det som står der.

   8. Maybe her readers should be happy, that there is a translation at all? This is 10 times better than google translate.

 34. woow, så nydelig håret ditt var der!!

  forresten, hvor er spisestuestolene dine fra? 🙂 Og hva kostet dem? 😀

  1. TM Design, husker ikke hva de kostet :/

 35. Elsker det antrekket, kjempefint:) Å så utrolig fin du var på håret, de krøllene var helt skjønne til deg 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 36. Charlotte

  Legg ut video når du styler håret ditt sånn som på bildene 🙂

 37. Wow, nydelig. Elsker krøllene dine, hvilken krølltang bruker du og hvordan holder de hele dagen?

 38. Har du gjort ett eller annet med ansiktet? Du er så ulik deg selv her…

   1. I think it is the hair that you’re not used to see in that way that makes her face look different 🙂

 39. Thank you for the english translation! :* i’m looking forward for the next one.

 40. Ooohhh I just love you’re style! <3 And this look was AMAZING. Really. I love you're blog. You take so nice and beatuiful pictures!

  Love from Finland!

 41. Så fin du er på håret når du krøller det 🙂 Gleder meg sånn til å se mer av forberedelsene dine frem mot dåpen! Stas 🙂

 42. Am I the only one who has noticed that really many Norwegians wearing pastel very often? super fresh anyways

 43. Veronica

  Caroline du ser fantastisk ut som alltid, hele deg stråler. Kjenner jeg blir så irritert over kverulantene som kommenterer her, håper du ikke lar dette gå innpå deg!! Stå på Caroline og nyt dagene med din vakre lille familie. Klem

 44. Har du sett idamarie.chic.se ? En svensk fotballfrue som blogger fra Hellas. Du som har penger til å kjøpe deg det du vil, så har du en så vannvitrig kjedelig og uinspirerende stil…se på Idamarie, ca samme kroppsbygning som deg, DER er det masse inspirasjon å hente!!!! SÅ elegant, og samtidig casual. alt hun går med er stilig. Jg ser jo at du prøver, men likevel bommer du. Buksa her var knalltøff, og antrekket hadde blitt kjempekult med noen små forandringer. Genseren, jo…går ann. Men blusen under ødelegger alt. SÅ tilkneppet og pertentelig, det kler deg ikke. En genser med litt mer utrigning, litt loose fit, hadde vært dødskult. Samtidig hvis du hadde droppet disse barbiekrøllene som ikke hører noe sted hjemme. Du hadde kledd LITT kortere, og med f.eks midtskill og litt rufs. Eller en rufsete hestehale eller sideflette. Sminken blir også for «tante». Lebestiften kræsjer helt med tonen i genseren. Du hadde SÅ kledd LITT mer «nude» look. Herregud, hadde kost meg med å vært din stylist. Stilen din er liksom så mye av alt og ingenting.

  1. Liker stilen min jeg, det er jo nettopp derfor det er min stil og ingen andres 🙂

   1. Nora C

    Det her var bare tåpelig. Folk har forskjellig stil, kan du ikke fatte det? Synes den jenta sin stil ble veldig fort mainstream, og jeg mener det er en mye større klasse over Carolines stil.

  2. Hallo og ha en fin dag du og! Hjelp for en negativ og lite hyggelig melding. Mina, hva får du ut av å skrive en slik kommentar? Virker nesten som en spøk.

   1. Janette

    Litt eig her. Du er en flott jente på mange måter. Men denne stilen kledde du altså ikke. Må le litt, for du er jo så flott ellers;p

    Nobody is perfekt. Godt å vite for oss andre helt vanlige mennesker 🙂

 45. Christine

  Hvilken krølltang bruker du, navnet på den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.