in her mother’s shoes

Happy Friday! I går tok jeg meg litt fri, Lars-Kristian var i Trondheim for å spille kamp, så Nelia  og jeg bare koste oss hjemme hele dagen. Kjedelig for bloggen når fotografen er bortreist ettersom jeg hadde planlagt antrekk i går, men litt deilig også, så fikk jeg meg en liten pause. I dag har jeg startet prosjekt rydde i klesskapet hennes, alt i strl. 50 må bort, for det tar jo opp så mye plass at hjelp. Må bare finne noe jeg kan legge det bort i, enten for å gi bort eller for å spare på til neste mann. Det blir noen år til det, altså 😉 Ble helt overrasket da jeg faktisk gikk gjennom skosamlingen hennes og oppdaget at hun snart tar igjen min samling, haha! Her er det mye fint!

___________________________________________________________________________________________________________

DSC05825samling

 tartine et chocolat / little marc jacobs / h&m / noa noa / timberland / h&m / kis concept / ukjent / hellandsjø / hellas 

DSC05837DSC05831

 ugle ♥

DSC05853

Jeg vet at barbeint er best for barnet og fotens utvikling, så alle disse skoene og tøflene er i strl. 0-3 mnd. og ikke noe hun kommer til å bruke når hun skal lære å gå, bare så det er nevnt 🙂 Spent på om hun kommer til å få bruk for alle i det hele tatt, men de er jo superskjønne uansett. Tror vi har kjøpt fire av disse selv jeg, nesten alle er gaver fra familie  og venner, og de søte tøflene med vinger fikk hun av en bloggleser. Tusen takk 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå må jeg starte dagen, men jeg ville bare ønske dere en kjempefin fredag! Tenk at helgen er her igjen 🙂 Vi sees senere ♥ 

418 kommentarer

 1. Mistet troen på det norske folk. Middelaldrene kvinner som sitter og slenger dritt, men samtidig preker moral om hvordan ungene skal oppdras. Oh the irony!!

 2. Katrine

  Godt ikke min mamma ikke blogget da hun fikk meg for snart 40 år siden. Hun hadde garantert blitt halshugget og brent på bålet.

 3. Hanne Øistad

  Hjelpes for et kommentarfelt… Må innrømme at jeg har ledd høylytt av folks utrolige evne til å slenge med leppa og gjemme seg bak tastaturet.
  En ting mange av de som snakker om barna i Syria ikke tenker på er at mye av de klærne som blir solgt på H&M, Cubus, Lindex etc blir laget i såkalte U-land. Her snakker vi om folk som tjener en brøkdel av det klærne blir solgt for, men de har en jobb. De tjener penger slik at de har råd til å fø sin familie og slik at de har tak over hodet. Det er helt klart at jeg skulle ønske at de som ikke har noe kunne fått mer og de som har alt kunne delt, men det er ikke alltid så lett. Verden bruker mer penger på krig, det bygges milevis med oljerør, men en veldig stor del av verdens befolkning må gå samme distanse for å få rent vann. Det finnes utrolig mange barn og mennesker som er takknemlige for mye mindre enn det vi har, men vi kan da ikke ha skyldfølelse av den grunn. Vi er priviligerte som bor i Norge, ett av verdens rikeste land, slik at vi har muligheten til å hjelpe andre og samtidig være stygge i «kjeften» med hver vår laptop, i stua vår med flatskjermen, inne i det oppvarmede huset vårt med WIFI. Ja, Caroline har et walk-in med designer klær og et hus som er nøye innredet med dyre møbler, men hun og familien gir til veldedighet. De samler inn penger, klær, leker og andre ting til forskjellige organisasjoner som hjelper de som ikke er like priviligerte som deg og meg. Hva med å feie for egen dør før du banker, eller i dette tilfellet, dundrer på nestemanns? Hva med å reflektere litt over hva man gjør selv for veldedighet? I dagens samfunn er det altfor lett å kritisere fordi man trenger ikke fortelle personen det gjelder ansikt-til-ansikt. Jeg er 23 år og jeg blir mektig flau når jeg leser kommentarer som er så uhøflige at jeg begynner å lure på om personen hadde klart å si dette til Caroline selv. Ser også at mange av kritikerne ikke engang kan bruke navnet sitt når de skal kommentere. Blir helt matt..

  Caroline; Kos deg så masse med familien din! Vanvittig søte sko 😀

  God helg 🙂

 4. Ingeborg

  Folk velger selv å lese bloggen din. Om de ikke liker det du skriver får de heller lavær 🙂

 5. Hvilken rett har noen til å si hva som er best for deg og din familie? dette blir bare latterlig. Trist hvordan noen er innom bloggen kun for fortelle deg hva du gjør galt og hva du gjør riktig! Hva forventer folk av deg egentlig? Jeg er sikker på at du gjør mer enn de fleste for å «redde verden» og at Nelia får en veldig fin oppvekst uansett om du velger å ha henne i barnehage eller ikke. Folk er utrolig hårsåre; det er ufattelig hvor sterke meninger folk kan ha pga. at datteren din har fått så mange sko-par (gave eller ikke). Heldigvis(!!) vet ingen bedre en Nelias mamma når det kommer til hva som er best for henne:-) jeg velger å tro at du er og blir en fantastisk mamma! Ikke la noen få deg til å tro noe annet:-) Ønsker seg og din familie en fin helg, klem!

 6. Katrine

  Hva skal man si? Mange bedrevitere her. Er jo rart at «alle» vet og har en mening om hva dere skal eie og ha, og hva som er rett? Rett for hvem?

  Tror de fleste som har litt ekstra overforbruker på hver sin måte. Enten med mat, klær osv. Ingen må fortelle meg at alle som nevner barna i Syria velger alt så minimalistisk som mulig i butikken og sender overskuddet videre?
  Misunnelse er en så stygg ting, i stedet for å glede seg på andre sine vegne. Dårlig egenskap. Håper jeg og mannen min vil oppdra vårt barn til et bedre menneske enn som så.
  Jeg tror IKKE det kan være mødre som skriver så mye tull og vås, nekter jeg å tru. For vi alle som er mødre, vet, at om vi har litt ekstra så går det stort sett alltid til barna.
  Og hvorfor skal Caroline og Lars-Kristian måtte forsvare hva dem velger å bruke sine penger på? Er det vi blogglesere som råder over det nå plutselig? I stedet fot å bruke massevis av timer på å finne feil på alle blogger på nettet, ta dere en tur ut, finn måter på å samle inn penger til dem som trenger det, mye mere fornuftig enn å sitte å slenge dritt her i ren misunnelse.

  Selv hadde jeg altfor mange par sko til min sønn. Og jeg har tatt vare på dem som ligger hjertet nærmest, og gitt resten videre. Har ennå masse lagret på loftet, av klær bl.a, rett og slett fordi det ligger så mye minner i det, at jeg vil ikke gi slipp. Og tenk deg den følelsen når jeg blir gammel, og kan mimre i alt dette. Sukk <3
  ….da gjør jeg heller andre ting, for dem som trenger det. Og man må ikke så langt som til Syria for å oppleve elendigheten, åpne øynene, så er det nærmere enn dere tror..

  Takk for en inspirerende blogg. Dere er en fin liten familie. Også fint å se mannen din som støtter oppnårdetstormer som værst. *mannepoeng*. 😉

  Klem, Katrine. 🙂

 7. Marte-K

  Hei.
  Vi har samlet for små klær i gjennomsiktige plastkasser fra Europris. Disse rommer noe sånt som 50L,de er ålreite og stable i høyden,i tillegg til at de har hjul på,så de er enkle å flytte 🙂
  Dersom man har litt loftsplass e.l er det veldig gøy og ta vare på til nestemann,vekker mange minner og plukke frem igjen etter noen år 🙂

  Ha en super helg!

 8. En blogger, en forfatter. Her kan man legge frem «ting» akkurat slik man ønsker at andre skal lese og oppfatte.
  Det folk ofte glemmer er at Caroline må skrive/legge ut innlegg som skaper en følelse eller reaksjon hos leserne. Hadde innleggene vært ensformig blank og kjedelig ville jo ingen ha lest bloggen. Og nei, jeg mener ikke at hun la ut dette innlegget for å provosere, men det er jo klart at hun vet at noen kom til å føle noe, og deretter gi uttrykk for det.
  Jeg er et meget godt eksempel. Jeg hadde ikke vært innom bloggen på en god stund, og her sitter jeg og ser på barnesko! Nå var det vel egentlig kommentarene jeg var mest nysgjerrig på.

  Men jeg har jeg faktisk ikke tenkt å kommentere noe som helst om akkurat dette innlegget. For det gav meg ikke så mye.
  Jeg har heller ikke tenkt å skrive hva folk i kommentarfeltene bør skrive. Men hvor sint kan man bli over bittesmå barnesko?

 9. Har så mye jeg jeg skulle sagt nå om alle kommentarene, men jeg skal prøve å beherske meg.

  Jeg synes du, Caroline, har en kjempefin blogg, som jeg er innom hver eneste dag og titter på. Elsker å komme hit for inspirasjon om trening, sminke og andre ting. Og siden jeg er student og yngre enn deg har jeg ikke råd til så mye av det du tipser om, men det betyr ikke at jeg føler meg «mindreverdig» på noen som helst måte, eller at du fronter uheldige verdier. Tvert imot. Har prøvd noen av produktene du tipser om, hvorpå flere har blitt mine favoritter og must-haves. Hver gang jeg prøver noe du har tipset om, og som funker for meg, øker tilliten min til bloggen din, og jeg føler det er betryggende å ha et sted å gå til hvis jeg trenger inspirasjon og tips! 🙂

  Har heller ikke barn selv, men elsker innleggene dine om barnet ditt, og jeg er misunnelig på deg for at du har en så nydelig baby! Hadde nok garantert blitt fristet til å kjøpe minst like mange sko til mitt barn.

  Stå på videre! 🙂

 10. maria nilsen

  Håper du klarer å legge bort negativ energi Caroline! <3 Jeg skjønner hvor barn lærer å mobbe hverandre… Nyt resten av helga med den lille fine familien din! Klem

 11. Nr 1, Dere som sier at folk er så misunnelig og har så lite og gjøre osv, Har dere så mye bedre og gjøre selv når dere sitter og kritiserer de som «ikke» skryter henne opp i skyene? Dere bruker også tid og energi på og komentere, lese iritere dere over oss, osv.
  Nr 2, Caroline LEVER jo bokstavelig av at folk misunner henne… Det er sånn hun tjener penger, via reklame osv og at folk vil ha det hun har.
  Nr 3, Det jeg tror folk reagerer mest på her er hvor materialistisk C faktisk er og at mange begynner og få nok av hele fruen.

  Da dette er sagt, jeg skjønner ikke poenget ditt med og «inkludere» Nelia i bloggen din i det hele tatt, når dere selv har sagt at dere vil skjerme henne. La da være og publisere sånne Halveis bilder og tingene hun har. ( blir litt dobbelt moral ) Også er det sikkert veldig kjedelig for leserne og bare få se sånne liksom / nesten bilder av ungen.
  Og hvor mye tror du ikke folk vil komenter ang dåpen???
  Hold datteren deres for dere selv og skjerm henne fra bloggen, ( som du selv har sagt ) Ikke bruk henne til og få flere lesere / diskusjoner osv.

  Så det beste du kan gjøre er jo og gå tilbake til det du kan mest om, klær og sko, ting og tang og selfølgelig Trening og kosthold 🙂

 12. Du blir rakket ned på or alt. Flott at du har så mye familie/venner og lesere som tenker på deg og dere som ønsker å gi dere noe hyggelig til Nelia 🙂 Folk må forstå at når det kommer barn inn i familien, så blir det overkill på alt og det er helt GREIT =)

  1. Nei , det burde ikke være sånn. Det er helt kvalmt.

 13. Her var det mange kommentarer ja, mye folk som engasjerer seg og vil mene noe, moro og lese svara deres også, men når dere legger ut om livet deres slik dere gjør, må dere kansje tåle at folk sier sin mening også.

 14. Haha! For et engasjement!
  Som trebarnsmor må jeg jo forsåvidt si meg enig med at dette er jo altfor mye skotøy til de første månedene. Sko til babyer er vel ofte en 1.gangsforelder ting, for meg var det hvertfall det, også finner man etterhvert ut av hva som passer seg og sitt barn best og drar med seg erfaringer til neste baby. Når det er sagt, er det jo ikke så mange ordentlige sko her, mest tøfler – som jo er mye mer praktiske til slike små 😉

  Kanskje alle kommentatorene her heller skal klage på at deres venner og familie, sponsorer osv. som ikke vet at mange babysko ikke er det mest praktiske for en baby. Du viser frem skosamlingen, men sier også at dette er så mange, at det ikke er sikkert alle blir brukt – det er visst ikke så mange som får med seg det, eller så ser de kun det de vil se.

  Jeg ser det er mye snakk om holdninger og verdier som viderebringes til barnet – heldigvis er ikke babyer så interessert i hvor mange sko de har! Nå har ikke mine barn ekstremt mange par med sko, men jeg må innrømme at jeg synes det er veldig kjekt å kjøpe ballerinasko og glitterconverse til jentene på snart 4, og de synes det er så stas, blir glade og takknemlige – hadde økonomien vært bedre hadde de nok hatt enda flere og dyrere sko, men det er vel ikke antallet sko eller klesplagg som bestemmer hvordan man er som menneske? Jeg tror ikke mine barns verdier påvirkes voldsomt av at jeg nettopp har kjøpt 4 tyllskjørt til dem på Ebay, selv om de faktisk har tyllskjørt allerede. Så får man heller passe på å regulere det etterhvert som de blir eldre, allerede nå lærer de jo at de ikke kan få alt de vil ha, og når man blir større lærer man at man må jobbe for å få det man har lyst på, og med det følger forhåpentligvis litt økonomisk sans.

  Ellers var nok min favoritt her de rosa Timberland skoene, de hadde sikkert vært veldige gode 1.gangssko (sånn når de begynner å gå) hvis de var større i størrelsen 🙂

 15. Harregud! Kjenner jeg blir irritert for alt folk kan finne på å slenge dritt om! Jeg har selv en datter, hun er nå 3 og har mye mer en 10 par sko! Selv når hu var baby hadde hun det. Man vil jo alltid kjøpe litt selv, og de vil alltid få gaver. Bare vent til hun blir 3 år og faktisk trenger ulike par sko, da blir det flerne! Vintersko, sandaler, joggesko, støvletter, finsko, innesko, hverdagsko, både forte og uforte støvler osv. Og for ikke å snakk om viss de går i barnehagen. Alltid greit med ekstra par som står der også.

 16. Anne-Lill

  Nå måtte jeg bare legge til en kommentar. Min datter begynte % i barnehage når hun var 11 mnd og etter tilvenningen bare elsker hun det og har vokst utrolig mye. Herlig å se barna som kommer å møter henne i gangen, måten hun leker på hjemme og alt hun skal prøve ut 🙂 Lest flere artikler om dette men mye er hva man legger i det og hvor mange timer barnehagedagen til det enkelte barn. Min opplevelse er at de ansatte dekker mitt barn sitt behov for søvn og mat samtidig som de gir henne ny opplevelse for trygghet. Vi er heldige som kan være hjemme ett år i Frankrike har jeg ei venninne som måtte begynne å jobbe før barnet er 6 mnd, da blir det morserstatning i barnehagen!

 17. Skjær mæ laus, sier nu bærre æ!! ER DET MULIG. Nå er dere i gang igjen. Slenger dritt og kritiserer. Hva er det med dere, som sitter på deres høye hest? Jeg respekterer at vi har ulike meninger – heldigvis har vi lov til det i vår vakre land! Men det betyr ikke at vi skal være ufin og frekk! Jeg har tidligere skrevet inne her, da det stormet som verst etter at Caroline la ut det berømte bildet. Jeg er sjokkert over at vi mennesker ikke kan respektere hverandre. Jeg har selv barn og vi fikk masse klær, sko og utstyr, som vi ikke fikk bruk for! Dette ble pakket bort til neste barn eller gitt bort. Dere er virkelig flinke til å dyrke misunnelsen her inne. Hvordan hadde du selv reagert, hvis noen hadde kritisert deg, for ting som du gjør? Fy søren – jeg blir provosert og DET skal mye til – jeg er en moden dame på 53 år og jeg ber dere alle gjøre dette i dag: stopp opp i 3 min, tenk etter om hva som er viktig – bli et bedre menneske, ved å leve etter det og ikke bare tenke på å være det. Prøv i alle fall – det er du på vei. Ha en vidunderlig lørdag der ute. Carpe diem.

 18. Karoline

  At folk gidder å bry seg om hvor mange sko Nelia har? I hvilken retning påvirker liksom det dine lesere!? You go girl, Caroline!

 19. All PR er god PR for en med blogg, vil jeg tro. Godt for deg at det er så mange som støtte deg i din rett til å ha så mange babysko du vil, og vise det, og at de hisser seg opp over kritiske kommentarer som påpeker at dette representerer en ekstrem forbrukskultur. Syns det er rart de ikke forstår at dette egentlig er kjempebra for deg!

  Og så vil jeg anta at du som eksponerer så mye av både livet og kroppen din på nett får endel kommentarer som er MYE verre en de du godkjenner. Skjønner godt at du må «moderere» kommentarene.

  God helg!

 20. Herregud er det mulig??? Så mye rabalder for ett parr baby sko??? da jeg fikk min første handlet jeg som en galing til henne fra smokker og tåteflasker i merke Dior, Burberry og Armani.
  Jeg kjøpte masse dyrt selvom hun var en baby. Hun hadde like eksklusivt garderobe som sin mor 🙂 jeg angrer ikke ett sekund på det, jeg reiste til og med til Paris for å kjøpe en skinn dress til henne av merke babyDior til en verdig av 7000 Kr 😉 Den fikk jeg brukt på andre mann også. Dressen er like fin idag som den var for 6 1/2 år siden og den skal jeg spare til første barnebarn :)) Jeg har spart på første sko og det de hadde på seg på sykehuset og laget en kjempe fin shabby chic collage i ramme som henger på veggen 🙂 datteren min er 6 1/2 idag og sønnen min er 4 1/2 og de elsker det :)) jeg hadde en lager med baby klær som jeg solgte for billig penge på Vestkanttorget 😉 Folk trodde jeg hadde 6 unger da de så alt det jeg hadde 🙂 Jg like når du legger ut bilder av klær og sko som Nelia har det gjør meg ingenting kan ikke forstå at folk kan henge seg opp i noe sånt ???

  1. Kamilla

   Er dette ironi eller har du virkelig så fantastisk lite bakkekontakt?

   1. hahah hu har nok mistet bakkekontakten litt tror jeg:) ler

 21. Dette var underholdende lesing. Skjønner at C legger ut bilde av de altformange skoa til 3 månederen sin. Det er jo litt festelig at at en baby har så mange sko som hun ikke kan bruke, noe som også C er klar over, og sikkert også derfor hun la ut bildene :). Fine til pynt!!

  Også morsomt at så mange kommenterer (inkludert meg selv ;)) Men hva hadde vel bloggen vært uten alle kommentarene og engasjementet. Det er jo fint at Caroline velger å dokumentere livet sitt slik at alle vi andre har noe å lese. Det er ikke vi lesere som tjener på denne bloggen og vi velger heeelt selv om vi gidder å bruke tiden vår på å lese den.

  Bare for å få dette skoshowet litt ned på jorda; jeg ble jo litt paff av alle de skoa, og så tenkte jeg at «oi, burde barna mine hatt flere sko??» Jeg har tre barn, to i barnehage og 1 hjemme (som ikke kan gå). Barnehagebarna har pr dags dato to par sko hver: ett par gore tex og ett par cherrox (samt ett par tøfler til innebruk i barnehagen) Funker helt fint og har ikke bruk for noe annet. Nye sko får de når de vokser ut av de de har. Finsko?? Har av og til vurdert å kjøpe det, men da det ikke blir brukt, eller kanskje blir brukt en gang før de vokser fra det, har jeg latt være å kjøpe det til dem. Minstemann har ikke sko, bare ett par sklisikre tøfler så han ikke sklir når han nå har begynt å reise seg opp. Setter først på han sko når han kan stå litt på beina sine selv. Når han krabber er sko bare i veien.

  Jeg har fulgt bloggen en liten stund og har merket at Caroline har endret seg noe etter at hun har fått barn. Litt mer ironi i måten hun skriver på og litt mer avslappet ift at alt skal være perfekt. Hun har blitt mamma. Livet har fått en ny dimensjon 🙂

  PS: hadde ikke sagt nei takk viss det hadde kommet noen på døra mi med x antall sko til barna mine,…;) Ha en fin dag!!

 22. Hei;) Jeg leste en kommentar over om at dere er kristne. Jeg er selv kristen og jeg har ikke fått inntrykk av at dere er kristne i noen av innleggene. Jeg tenker daglig på hvordan jeg fremstår fordi jeg vil være et bra forbilde for hvordan vi som kristne lever. Vi lever et normalt liv, jobb,barn,familie osv men vi prøver å tenke over de valgene vi tar i forhold til vår tro.. Vi klarer oss bra økonomisk men vi vil ikke ha fokus på penger. Jeg er ikke på noen måte ute etter å dømme dere men jeg ønsker å vite hva dere tenker rundt dette temaet?

 23. Jeg tror bloggen ville vunnet mye mer moden respekt om du hadde promotert bærekraft. Dette er skrekkelig mange sko til din vesle pike. Mange hun ikke vil få brukt. Det er ikke din feil at familie og venner har tatt av, men det går an å fortelle at nu har vi mange sko. For meg fremstår det kunnskapsløst å faktisk ha et forbruk som du tilsynelatende har. Ja, fotballfrue er en merkevare og dere tjener dere rike på at folk leser og følger. Men ydmykhet bør og slå følge da og fornuft med tanke på klær,osv. Nu bliver det lett en parodi, der med, og det er særdeles trist å se. Mine barn fikk aldri en sådan mengde klær, selv om vi generelt har god råd, og i teorien kunne ha gjort det. Isteden valgte vi å lære dem sunne verdier og å ha kontakt med seg selv. Klart de liker fine klær, men de overkjøper aldri. Jeg er stolt av dem.

  1. Ville bloggen hart like mange lesere om fokuset var bærekraft? Tvilsomt… Og kan man ikke lære barn sunne verdier fordi man kjøper mye klær til de?

   1. Det er forskjell på ovekjøp og normalt kjøp 🙂

  2. Jeg er fremdeles helt sjokkert over at noen kan påsta at man ikke kan lære barn sunne verdier samtidig som man handler klær til seg selv, og barna. Det er jo helt absurd?!? Jeg har brukt kommentaren din som eksempel i mitt eget blogginnlegg. Kanskje du endrer litt perspektiv av å lese det. Det var forresten helt tilfeldig at det ble din, det var bare den første jeg kom til som var respektløs.

   Mvh
   Gina

 24. Caroline

  For første gang kommenterer jeg istedenfor å bare sitte å lurke bak tastaturet her. Men jeg vil bare si en ting; dette så ut som en fantastisk skosamling, og jeg håper at en dag når jeg får barn har jeg mulighet til å gjøre akkurat det samme. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk skal hisse seg så opp av slike bagateller. Mitt forslag til deg er å kjøpe maaaange flere sko, slik at de får enda mer å klage over 🙂
  You go girl!

 25. Så mange søte, små sko!<3

 26. Ha ha…. Har én sønn, og har veldig god økonomi, han har 4 par sko, men klarer seg i grunnen med 2 par. Han er økonomisk og like dyre klær som er klassiske. Hvor blir det av innlegg med budsjett/økonomi vs luxus?

 27. Bruka å lese bloggen din, og lika veldig at du tipsa om ting til dattra di, som for eksempel sleepy head skal e ha til nr 2. og PS mi datter på 18 måneder har borti mot 30 par sko, og e kommer til å kjøpe enda mer 🙂 og korfor ikke bruke sko eller tøfler når ho skal inn å ut av bilen for eks 😉 de gjorde e, kan ikke akkurat ha på se kun strømpebukse i snøen heller.

 28. Kristin

  Fantastiske masse fine sko! Vil bare tipse deg om freshly picked også. Herlige mokkasiner til de minste! Har hatt flere farger i hver størrelse til jenta vår 🙂
  Stå på, Caroline. Og til alle dere kritikere; jeg fatter ikke at dere leser denne bloggen hvis det er så himla provoserende…

 29. Mammatilto

  Hei Caroline! Jeg blir så overrasket over innleggene. Det som overrasker meg er ikke de negative reaksjonene, men heller det at det ser ut som flere lesere opplever at det er to «leirer», en for deg og en mot deg. Det jeg ser er tre ulike grupperinger. En gruppering er kritisk til det du legger ut og er verbal aggresiv, en annen gruppering støtter deg men håner, latterliggjør de som er kritiske, den tredje grupperinga uavhengig om de er kritiske eller støttende til innlegget ditt formulerer seg nøytralt om andre grupperinger. Jeg tenker det må være utfordrende å ivareta leserne når du skal svare disse ulike grupperingene. Jeg jobber som leder og lurer litt på hvordan du løser dette. Jeg synes det hadde vært fint med blogginnlegg om hvordan det er å jobbe slik med en blogg, hva du tenker om ulike valg du har gjort, utviklingen din og rollen til mannen din. Når det er sagt liker jeg allerede godt bloggen din som den er også:)

  1. Spikeren på hodet 🙂 Det er kjempeutfordrende med tanke på alle tilbakemeldingene. Når du har 100 000 unike hver dag så vil behovene og tilbakemeldingene sprike i alle retninger, slik er det bare. Det beste jeg kan gjøre er bare å være tro mot meg selv og det jeg ønsker å formidle.

 30. Marielle

  Jeg har aldri kommentert bloggen før, men er fast leser og må innom flere ganger om dagen. Jeg får masse inspirasjon og motivasjon, ikke minst når det gjelder trening, og det er noe jeg setter veldig pris på! Synes du skriver om så mye spennende, og blogginnlegg om Nelia er alltid like moro 🙂 Noe som gjør meg ordentlig forbanna, er folk som bare er ute etter å rakke ned på andre. Hvor mange sko Nelia har spiller vell ingen rolle for noen andre i denne verden, og om de synes noe negativt om det, så hold kjeft. Det verste(eller kanskje morsomste), er vell hvor usaklig kommentarene er, og at de må leses et par ganger før man klarer å tyde ordene de prøver å stave, eller setningen de prøver å formidle. Hva dere bruker pengenes deres på er kun deres eget valg, og har man råd så hvorfor ikke. Så mange gode ting som du er med og støtter opp under, så kommer likevel disse kommentarene. Kan ikke fatte at folk har så lite å gjøre.

  Uansett, Nelia er heldig som vokser opp med foreldre som tar så godt vare på henne. At vi lesere får lov å følge dere som familie er noe vi burde sette pris på, og ikke ta som en selvfølge. Keep up the good work, du er et fint forbilde for mange 🙂

  1. Takk for fine ord 🙂

 31. Merkelig hvor mange som må forsvare alle de skoene. De er søte og skjønne, men hva er vitsen med å legge ut bilde av de for å vise de fram? Jeg har selv barn, og syntes å få sko til dem var unødvendig. De ble aldri brukt, noen ble til og med bytta vekk til fordel for noe vi trengte mer.

 32. Tror mye av disse merkelige kommentarene og utsagnene handler om misunnelse. Stå på videre Caroline!! Synes bloggen din er super! Heier på deg! 🙂 Ha en flott søndag 🙂

 33. Cecilie

  Til dere som snakker om overforbruk:

  jeg håper dere er like tynne som Caroline, ellers har dere et usunt overforbruk av mat…

  1. Elisabeth

   ehh.. tidenes dårligste argument. Man kan kan jo være slank og likevel ha et overforbruk av mat, som f.eks å kjøpe for mye mat som man etter hvert må kaste pga dato.

   1. Det som undrer meg er at Fotballfrue og mannen er raskt ute når set gjelder kommentarer om dem selv og skriver gjerne » dagens morsomste kommentar» » … vet du tydeligvis ingen ting om» og andre arrogante og nedverdigende måter å svare på, men med en gang det kommer kommentarer som er ment positive for forballfrue kommenteres de ikke,selv om de er riv ruskende gale. Man trenger så absolutt ikke være tykk selv om man ikke er like syl tyn som forballfrue. Man kan faktisk være helt normal eller til og med tynn.

   2. Nå tar du noe som vi sjeldent bruker, og ekstrapolerer det til at det gjelder absolutt hele tiden. I 99% av tilfellene så svarer jeg kritiske kommentarer på en helt vanlig måte.

 34. Hei. Jeg ser at du velger å ikke publisere eller kommentere min kommentar fra i går, noe jeg syns er trist. Jeg vet ikke hva du vil skjule men jeg regner med at det er noe siden du ikke vil publisere kommentaren Men det får du stå for. Jeg kjenner jeg mister litt respekt og interesse for bloggen og deg når du ikke kan være ærlig.God søndag videre.

  1. Har akkurat satt å godkjent 90 kommentarer, blant annet din fra i går 🙂

 35. My little girl is 5,5 months old and have 23 pairs of shoes (different sizes) 🙂 I bought a CD shelf in IKEA and use it as shoe rack 🙂 Picture here: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1975006_10152041465941961_1131566860_n.jpg

 36. Where did you get those super cute Timberland shoes from? I can’t see them on any of the Timberland website I’ve visit (.no .uk .com .is)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *