friday: flowers, chocolate and wine

DSC05985

Når det lukter grønnsåpe i hele huset og blomstene står på bordet, da er det helg. Jeg vet ikke når denne følelsen startet, men jeg tror det var på det tidspunktet hvor Lars-Kristian og jeg ble samboere. Det å kjøpe inn blomster ga plutselig en ekstra glede, og også det å vaske. Ryddig av meg har jeg alltid vært, men å vaske har likevel aldri vært det helt store. Det er jo ikke akkurat gøy? Men likevel så blir det litt som med trening for meg, den følelsen etterpå. Spesielt når vi er to som kan glede oss over det.

DSC06005.jpg

Nelia la seg litt tidligere i dag, så nå skal jeg krype opp i sofaen til Lars-Kristian som holder på å le seg ihjel fordi han ser på se hva vi fant på internett, og når det maratonet er ferdig skal vi lage middag – laksepizza, min favoritt! Sjokoladekos og ett glass vin på meg blir det også, har jeg gledet meg til hele uken *voksenpoeng*

Jeg vil også fortelle dere at jeg har fått min egen avdeling på babystore.no, hvor jeg har samlet alle mine favoritter. De har jo så mye fint, og et bredt utvalg av klær. Og har dere sett den drøye vognen fra Versace? Så lekker! Og så dyr. Men det er jo gøy å bare titt noen ganger. Sjekk ut mitt lille hjørne ved å klikke her.

___________________________________________________________________________________________________________

Ville bare ønske dere en fin kveld, så sees vi i morgen 

91 kommentarer

 1. God helg! Nyt en velfortjent helg og bare slapp av 🙂 Blomstrete bukser er lekkert.

 2. herregud du er så fin, og har verdens nydeligste datter<3
  elsker deg,inspo

 3. Kan man drikke vin når man ammer?

  1. Ja, så lenge man venter tilstrekkelig etter inntaket før man ammer, evt. pumper seg og gir flaske 🙂

 4. Superfin bukse Caroline, den var flott! 🙂

 5. Nydelig bluse! Hvor er den fra?

 6. Perfekt fredag i mine øyner, vin er et musthave når helgen er i sikte 🙂 Fine bilder!

 7. Jeanette

  prøvde cake in a cup i dag,luktet så godt når det lagde seg selv i microen.men fysj,det smakte ikke godt! tørt og ekkelt spør du meg. Jeg blandet også med kaffe som deg,men det var ikke godt!

 8. Du ser utrolig flott ut 😀

  1. Tusen takk 🙂

 9. Bare av ren nysgjerrighet, når dere legger Nelia så tidlig, hvor lenge sover hun da før hun ska ha mat? Sover hun natten gjennom? Syns du det er vanskelig å få henne til å sove? Jeg har nemlig ei på 3,5 måned selv som jeg ikke får lagt før tidligst 2100, og det er etter byssing og amming og atter mer byssing. Så må jeg gjerne opp til henne ett par ganger før jeg legger meg selv og roe henne med smokk eller kos… Dette sooveprosjektet er noe slitsomt spør du meg, gøy å høre hvordan dere har det?

  1. Hun sover vanligvis til 3-4, men i går lå hun helt til halv seks og i natt til halv fem 🙂 Så det er kanskje en trend mot at hun ligger enda lenger.

   Det hender vi må opp til henne noen ganger etter at vi har lagt henne fordi hun har mistet smokken. Men det går som regel greit og hun sovner i løpet av én time.

   1. Da er dere heldige!! Da sover hun jo i teorien hele natta gjennom :)Men babyer er jo så forskjellige, håper det går seg til hos oss etterhvert også. Har ikke noe imot å amme på natta, men det å få hun til å sovne, og særlig å sovne selv som de maser sånn om på helsestasjonen – det er litt mer utfordrende merker jeg! Å sitte å høre på at hun gråter i senga si er liksom ikke no særlig akkurat.

  2. Marianne

   Det er viktig å huske at alle barn er forskjellige! Noen babyer har godt sovehjerte, mens andre er mer sensitive og har behov for trøst og nærhet for å føle seg trygge. Vi har ikke vært bortskjemte på denne fronten, og har til tider vært ganske så slitne. Det var byssing og mating opp til flere ganger om natten de første månedene, noe det sikkert var flere grunner til. Man kan føle ganske dyp fortvilelse når det står på, men det går seg alltid til! Det er ikke mulig å sammenligne babyer, til og med søsken som får samme oppdragelse har totalt forskjellig væremåte. Noen babyer er også mer sensitive på lyder og mer oppmerksomme på det som skjer rundt seg. Vi forsøkte noen ganger å ta med babyen på middager o.l ved å legge han i vognen, men det ble mer stress enn glede for oss. Ikke gøy å stå med en gråtende baby halve kvelden, eller en som skulle være våken halve natten. Ikke hyggelig for verken mamma/pappa eller babyen. Men trøsten er at det går seg til! Nå har minsten blitt 1,5 år, og vi kan legge han i reiseseng. Han sover som regel veldig godt da, til og med hvis vi forflytter han i løpet av natten. Satser på at baby nr.2 som kommer til sommeren har et litt bedre sovehjerte det første året, men det vil tiden vise 😉

 10. Ha en fin fredagskveld med din kjære 🙂 Nå skal sjokoladen frem her også 😛

  1. Nam 😀 Kos deg 🙂

 11. Heisann. Nå er det lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar, men er som vanlig fast leser:-) mange flotte og inspirerende blogginnlegg som vanlig, lar meg imponere over kvaliteten på bloggen din! Du gjør en fantastisk jobb! Og koselig å få se Nelia innimellom, syns det er bra at dere velger å skjerme henne så godt her på bloggen, syns dere har funnet en god balanse:-) kos dere med pizza, sjokolade og rødvin! Buksen var så fin og så samtidig veldig komfortabel ut. Hvor er den kjøpt?

  1. Ja! Hvor er buksen kjøpt? 🙂

 12. God helg, vakre deg! Synes det er gøy å se alle de tåpelige kommentarene folk skriver til deg… Selv er jeg så babysyk, og gleder meg til å kjøpe sko til min lille prinsesse en dag. Nyt helgen, vin og sjokolade og ikke minst familien 🙂

  1. Tusen takk, Julie 🙂 Jeg synes det er merkelig at det skal være noe å reagere på når jeg skriver at det meste er gaver. Faktisk er det bare 4 par vi har kjøpt selv 🙂 Jeg synes det er så mye fint å få, så da ville jeg vise det frem 🙂

   God helg, skjønne du!

   1. Jeg ser begge sidene av saken, men jeg syns ikke det er merkelig at folk reagerer. Du har sagt at du ønsker at bloggen skal være som et magasin, det må være lov å være kritisk til innholdet innimellom. Så lenge det er konstruktivt. At et barn på tre mnd har 12 par sko mener noen er et eksempel på overforbruk, det må de (inkludert meg selv) få lov til å mene. Uavhengig av hvem som har kjøpt de. Det går ikke bare på hva du kjøper, men hva andre kjøper i gave. Når du får åtte par sko til baby har jo noen bommet (selv om det er søtt tenkt). Jeg føler at det er lite rom for å fronte sine meninger her, og jeg syns det er merkelig få som klarer å se flere sider av en sak. Og det er synd.

   2. Har ingen problemer med konstruktiv kritikk, og har heller ikke sagt noe som kan tyde på at jeg ikke gjør det.

   3. Karoline

    Men det er ikke din sak å synse om, Evy! Det er jo virkelig ikke det. Ja, greit – Fotballfrue legger ut bilde og post av hvor mange sko Nelia har. Og så? Kanskje det var for å sanke klikk, kanskje det var noe så uskyldig som å vise frem. Hun sier jo faktisk i posten at de fleste er gaver, mener du virkelig at hun skulle takket nei? «Åh, nei takk du. Nelia har faktisk fire par sko fra før av, så hun trenger ikke disse».
    Om du har har barn selv, eller kjenner noen som har fått barn, så vet du vel selv at det alltid blir overflod av gaver når babyen er født. Jeg skjønner ikke hvordan du kan si at «det finnes to sider av en sak». Jeg beklager, men jeg klarer virkelig ikke se hvordan en uskyldig liten skosamling, som for det meste er GAVER, skal gi deg en grunn til å «synse».
    Med mindre du selv ikke har mer enn du absolutt trenger (noe jeg vil påstå de aller fleste i Norge har), så har du faktisk ingenting du skulle sagt.

   4. Jeg har ett barn sel, som har to par sko som aldri har blitt brukt. Totalt unødvendig. Har ikke kjøpt dem selv. Selvfølgelig har jeg ting jeg absolutt ikke trenger, det har alle. Men jeg har selvfølgelig rett til å mene noe om overforbruk for det! At jeg ikke har rett til å synse må være årets statement. Jeg har aldri sagt at noen skulle takke nei til gaver. Hun har kjøpt fire par selv. Fire mer det babyen trenger mener jeg. Men at hun kjøpte et par fordi hun var stolt og gravid skjønner jeg godt! Det er lov å sløse og kjøpe unødvendige ting. Det er mengden det er snakk om her. Hun mener fire par er «bare», jeg mener det er mye. Så lenge bloggen er et «magasin» som hun lever av å drive, med annonsering og det som er forbeholder jeg meg retten til å si hva jeg mener. Det er jeg rimelig sikker på at hun tåler. Det er noe annet å komme med drittkommentarer ala «du ser sliten ut», det hører ikke hjemme noen steder. Hun hadde ikke trengt å vise fram skosamlingen. Det handler om hvilke verdier man fronter. Når jeg snakker om to sider mener jeg at jeg skjønner at hun hår fått mange av parene selv og at jeg skjønner at det er kjekt å kjøpe ting man ikke alltid trenger. Men her ble mengden litt for stor, dette er trossalt kongen av unødvendig. Merkeklær, LV stelleveske osv er trossalt ting som blir brukt, og har man penger til det må man gjerne kjøpe det. Men sko? Du skal slite med å finne et menneske i dette landet som ikke har noen unødvendig, men det betyr ikke at vi ikke kan mene noe om dette. Caroline er ikke venninnen min, hun driver en profesjonell blogg som hun ønsker skal leses som et magasin. Da gir jeg akkurat de samme tilbakemeldingene jeg ville gjort til et hvilket son helst magasin.

    Jeg syns ikke jeg har vært usaklig i denne diskusjonen, og selv om jeg reagerer betyr ikke det at jeg mener bloggen bare fronter dårlige verdier. Det er drøssevis av gode verdier her inne. Dyrevern, familie, trening og helse. Jeg vet også at hun gir bort både klær og penger i haugevis. Dette har jeg flere ganger gitt positive kommentarer på. Men jeg må også få lov til å være kritisk. Og du Karoline må få lov å uenig. Verden er ikke svart/hvit.

    Men nå skal jeg ikke engasjere meg mer, selv om jeg elsker en god diskusjon. God fastelavn til alle 🙂

 13. Du ser helt utslitt ut! Er det lavkarbon eller har du sittet ved pcen hele dagen? Kos dere i kveld!

  1. Ja, lavkarboen som jeg har fulgt i snart 4 år gjorde meg plutselig «sliten» i dag 😉

   1. Du ser FANTASTISK ut. Tenk at du er en nybakt mamma!! 🙂

   2. tusen takk, det er så hyggelig å høre <3

   3. Vil ikke si at du ser sliten ut, men du ser lit anderledes ut på bildIet enn du pleier..Ikke negativt mentaltså.. 🙂

   4. Kirsti

    Jeg burde ikke bli, men jeg blir fortsatt «satt ut» over hvilke ufine kommentarer enkelte av dine lesere tillater seg å komme med. Det virker som om flere er helt besatt av å «ta» deg – enten det gjelder skrivefeil, utseende, klær eller mann/datter. Hvorfor er det så vanskelig å glede seg over at dere har det godt i sammen og nyter livet? Hva er det som gjør at slike mennesker føler de har en rett til å dømme? Den dagen vi kan glede oss over at andre har det godt, den dagen vokser vi som mennesker. Vi er alle forskjellige, og må først og fremst feie for egen dør før vi dømmer andre. Ønsker deg og dine en helg fylt med sinnsro & hjertevarme <3 😉

   5. Tusen takk, Kirsti! Jeg ønsker deg og dine det samme 🙂 <3

   6. Rebecca

    Hehe, lavkarbon faktisk, ny diett? 😉 (spøkefugl, jada) 🙂 Kos deg med vin og sjokolade! Leter forresten etter 70% med chili som du har hatt bilde av tidligere, noen som har sett hvor denne selges, har så lyst til å prøve den! 😀 God helg 🙂

   7. Haha :p Du får den på meny, merket er lindt 🙂 NAM!

   8. Det er også kommet 70 % chili fra Freia nå 🙂

   9. Hahaha, elsk på kommentaren din. Glad for at du ikke bare tar i mot dritt!

   10. Haha, måtte le litt:P morsomt hva folk klarer lire av seg .. spesielt i forrige innlegg! Uff, Du får bare tenke på at bloggen er interessant nok til at disse bitre gamle damene fortsetter å klikke seg inn, opprette tråder på kg og rett å slett bry seg (litt for mye) om annet enn det de egentlig bør bry seg om. Noen har et naturlig innbygg for å måtte prøve tråkke ned andre, og det er kjipt du får kjenne så hardt på det:) Heldigvis er 75% herlige folk som unner andre lykke:) God helg:)

   11. Helt enig 🙂

  2. Ja jøss, det ser virkelig ut som om hun trenger en mengde hvetemel og sukker for å friske seg litt opp. Du er et hyggelig menneske, Helene

  3. Ikke vær så misunnelig, a. Det kler ingen!

 14. Kristina

  Vognen er vel fra Versace å ikke Armani ?;) hehe

  1. Bah, det stemmer 🙂 Retter opp nå 🙂

 15. Susanne

  Du ser fantastisk ut og ikke minst virker du som en herlig jente og en super mamma!
  Hvor herlig er det ikke å være mamma?

  Har du blitt mørkere igjen? Trodde du skulle farge det litt lysere jeg?
  Er kanskje bare lyset som spiller meg er puss.

  Jeg ble ihvertfall inspirert av ditt hårfargeinnlegg for en stund siden,
  så nå blir det gyldne lokker ala ombre på meg:)

  Ha en fin fredagskveld:)

  1. Tusen takk, snille du! Jo, jeg storkoser meg, spesielt gøy er det nå som hun har blitt eldre og hun utvikler seg mer og mer for hver dag, tar i ting og griper etter ting, ler og prater, smiler – jo, det er så fint! 🙂 Jeg har ikke gjort noe emd håret siden jeg var hos frisøren sist 🙂 Skal dit igjen om et par uker, gleder meg 😀 Blir lysere nå som været blir lysere også 🙂

   Ha en nydelig kveld 🙂

 16. Hvor er de beige stolene kjøpt? 🙂

  1. de er fra tm design 🙂

 17. Hei Caroline!

  Jeg tenkte på om du ikke ville fortelle litt, evt i et innlegg om åssen du helt praktisk kle’r deg i forhold til amming! Jer er så lei av ammetoppene fra h&m samtidig med at jeg jo ikke vil «flashe» maven når jeg skal amme! Trenger virkelig litt innspirasjon på den fronten for å føle meg litt kvindelig og fresh ut igjen!!

  Ellers må du kose deg masse i kveld og mammapoeng til deg for at du er så overskuddsmenneske, at du både blogger på fulltid fortsatt, er mamma, trener, vasker hus og ser smashing godt ut!!!! ❤️

 18. Hei.

  Du skriver at vognen er fra Arnani??? Men jeg så kunn Versace vognen??

  1. Jeg mente Armani 😉

  2. Har rettet på det 🙂

 19. Det bryllupsbildet der er så fantastisk flott!! Ha en flott fredagskveld og god helg til dere <3

 20. Veldig søte sko, plukk ut noen av de minste antrekkene hennes, og la Nellia få de til dukkene hennes. Min datter har bla en Hello Kitty dress fra HM som hun brukte når hun var baby, og denne er en favoritt til dukkene.

 21. Hei!

  Så koselig! Du ser fantastisk ut!
  Här går det i vin, och en Cake in a cup i ugnen ( har ingen micro, men det stod att man kan ha det ugnen också).
  Det blir mums!

  Ha en fin kväll och fin helg 🙂

 22. Jeanette

  Så sliten du ser ut da 😉 NEIDA, nydelig er du! Og familien din:-) Kos dere med nyvaska hus, sjokolade og hverandres armkrok <3

  Ønsker dere en herlig helg med massevis av sol (forhåpentligvis!) 🙂

 23. Her er det lordagsmorgen allerede og jeg har vaert pa en spasertur langs stranda. Alt jeg orker, har vaert forkjolt siden Tirsdag!! Kjedelig! Saa naa sitter jeg her under pleddet med chai latte med flote og honning, litt ost og kjeks og mork sjokolade. Nam, nam! Man maa jo kose seg litt 🙂 God helg til alle fem! Klemmer

  1. Uff, god bedring 🙂 Men hørtes deilig ut med en tur langs stranden.

 24. Så nettopp gjennom alle kommentarene på sko – inlegget. Jeg blir helt flau på vegne av dem! Jeg jobber i barnebutikk og ser hvor enormt mye enkelte bruker – og jeg kunne ikke brydd meg mindre! Herregud, jeg syns folk skal bruke akkurat så mye penger de vil på barna sine. Når jeg får barn kommer jeg til å løpe Oslo rundt etter de fineste tingene, for det er en del av greia når man får kids for første gang, man gleder seg jo så irrasjonelt mye 🙂 Akkurat på samme måte syns jeg det er helt fint med de som bruker minst mulig penger, og arver det meste. Det er en læringsprosess det også, som alt annet. Jeg har brukt ganske mye penger på niesen min etter hun ble født, og jeg vil ikke bli kritisert for det. Utrolig at du orker all den kritikken.
  Disse menneskene som kritiserer deg for skosamlingen til Nelia, de kritiserer folk for å bo i fine og dyre hus. Eller dyre steder i landet. Jeg føler det sånn når jeg møter nye folk og sier jeg er fra Bærum. Det er de menneskene som mener og tror at alle er like, vel vel, wake up og se deg rundt tenker jeg. Man bruker pengene på det man vil, og man bør leve etter evne. Det er vel det viktigste!
  Dette ble litt langt, men det jeg bare ville si er at du er #godnokfordesvina , som Anita Krohn Traaseth ville sagt 🙂
  Kos deg med den fine familien din <3

  1. Kos deg du også <3

  2. Kritikken går vel ikke akkurat på pengebruk, som du påstår, Thea. Den går heller på overforbruk!

   Jeg syntes det er opp til hver enkelt og bruke så mye penger de vil. Syntes derfor f.eks. ikke at det var ille at Caroline ville ha en LV som stelleveske. Det samme med at hun valgte å kjøpe relativt dyre møbler til barnerommet. Har man råd, så hvorfor ikke? MEN noe annet er et stort forbruk, altså å kjøpe masse ting…

   Ingen er perfekte, og jeg mener derfor at man bør se på seg selv før man kommer med kritikk.. Allikevel syntes jeg ikke at det er merkelig at folk stiller spørsmål ved Caroline sitt forbruk. Riktignok var det store flertallet av skoene/tøflene i dette tilfellet gaver. Men at det virker som at Caroline ikke forstår hvorfor noen stiller seg kritisk til at en baby på 3 måneder har så mye ting. syntes jeg er rart.
   Ikke har jeg lest noe konstruktivt svar heller, når hun har fått spørsmål om hva hun tenker om eget forbruk.

   Jeg forstår at bloggen blir mer som et magasin, og at Caroline dermed har flere klær osv. enn de fleste andre. Og jeg syntes det er bra at tingene gis bort i ettertid. Men jeg syntes hun burde være obs på hvilke signaler hun sender ut..

   1. Ja, og her har hun vist frem hele fire skopar hun har kjøpt. Fy skamme seg 😀 Et høyt forbruk er noe som kommer pga bloggen har hun vel svart, og det er jo logisk. Tviler på at hun hadde hatt samme lesertallene om forbruket var lavere.

    Tipper hun begynnr å bli litt lei av maset fra moralistene…

 25. Hei! Ammeputen din, den var vel M? Hvordan skal man avgjøre hvilken størrelse man skal kjøpe:P? Helt klart en sånn jeg vil ha, men fryktelig vanskelig med størrelsen synes jeg:-) Takk for tips 😛

  1. Ammeputen er medium, ja 🙂 Jeg snakket med kundeservice og fikk hjelp av de.

 26. Det er en god følelse å ha rent hjem til helga da! 🙂

  Og friske blomster har blitt en vane til meg også! Enten roser eller tulipaner til helga =)

  Riktig god helg til deg og den fine familien <3

 27. jeg synes det er så rart å lese alle negative kommentarene du får på innleggene dine, jeg kan ikke forstå at noen finner på slikt tull. det at folk er sjalu på deg kan jeg forstå, men jeg synes det er trist at folk ikke kan være glad på andre sine vegne, og har et behov for å rakke ned på mennesker som har det bra. jeg synes du er et fantastisk forbilde fra både mote og den positive innstillingen din. du er en veldig stor motivasjonkilde for meg. og jeg håper ikke noen av de sure kjerringene som kommenterer innleggene dine ødelegger helgen din, fordi du virker som en kjempe god mor. og for lille N er du verdens beste, og ingen andre klarer å være mammaen hennes bedre enn akkurat deg 🙂

  ha en fin kveld du også, vakre:)

 28. Nå er det lenge siden jeg har kommentert, men jeg er her flere ganger om dagen likevel! Blir alltid litt sånn småglad når du har kommet med et nytt innlegg på bloggen, det er så mye positivitet og inspirasjon å hente her! Du er fin og flott, Caroline, aldri la noen fortelle deg noe annet! Kos dere masse i kveld, mange klemmer <3

 29. Har du smakt den nye sjokoladen fra freia premium (70%) med chilli? 🙂 Finner den ikke i butikkene 🙁

  1. Ja, men jeg ble skuffet 🙁 Lindt sin er mye bedre.

 30. Hei! Kjekt med en samling av fotballfruens favoritter!:D men lurte på en liten ting, vet du Har en liten jente og naturligvis da viser dine favoritter innen for den kategorien, men kunne du muligens ha tatt med noen gutteklær osv og?:)

  Har en gutt selv og kan selvfølgelig gå inn å kikke gjennom hele sortimentet selv, men synes Det hadde vært kjektT om du la fram dine favoritter når det gjaldt guttetøy også:)

 31. Kan du ikke legge ut ting til gutt også på babystore? Halvparten av oss får gutt vettu 😉 god helg:)

  1. Jo, det kan jeg ta å gjøre til neste gang 🙂

 32. Therese

  Så utrolig flott du var i dette antrekket! Jeg tror faktisk dette er noe av det flotteste jeg har sett deg i noen gang! Veldig fin grønntone til deg, og nydelig bluse!

  1. Tusen takk 🙂

 33. Kul bukse! Hvor har du kjøpt den? =)

  1. Den er fra Ganni 🙂

 34. Ingen tvil om at du har kost deg masse hvert fall 🙂
  Unner deg det, du er et herlig forbilde <3

 35. Kristine

  For en god vane!!
  Den buksen var også innmari fin, fikk litt vårfølelse:)

 36. Kristine

  Hei. Du burde ta en titt på butikken til søstra mi: http://www.pippilure.no her er det mye i din smak 🙂

 37. elisabeth

  Så mange søte ting i hjørnet ditt på babystore. Inspirasjon.

 38. Hei. Har du sminket øyne annerledes på bilde der enn tidligere? Akkurat som det manglet noe som gjorde øynene litt runde? Bare lurer. Kanskje det noen mente at du ser trøtt ut på bilde, eller mangler glød?

 39. Hei, flotte Caroline 🙂 Du gir meg så mye god inspirasjon og du gjør meg så glad! 🙂 Selv sliter jeg med alvorlig depresjon, men å lese bloggen din gjør dagene mine mye bedre 🙂 Klem til deg 🙂

  1. SÅ hyggelig å høre at jeg kan være til hjelp 🙂

 40. Hei Caroline,

  Hvor er overdelen fra? Den ser fin ut, så blir litt nysgerrig på det:o)

  1. Den er fra Ganni 🙂

 41. Buksen finnes på Zalando, for de som er på utkikk etter samme. Fra Ganni 🙂

 42. Æææh, Versace vogna..elsk! Nesten så jeg vil kjøpe den bare for å ha den her, til når det om ett år eller to kommer en liten tass 🙂

 43. Frugeel

  Hei-

  Lurte på hvilke hudprodukter du bruker? 😉

 44. Älskar byxorna!

 45. Jeg er litt nysgjerrig… Har en gutt på 9 uker og kjenner at jeg godt kunne tenke meg ett glas vin til maten snart… hvordan du gjør det? Pumper du deg? Eller får Nelia morsmelkserstatning?

  1. Jeg pumper meg, evt så drikker jeg alkholen slik at jeg vet at den er ute av kroppen til Nelia skal spise. Hun er ganske forutsigbar, så det går fint 🙂

 46. Grymt fin blogg!! Missa inte –> http://ungrik.blogg.se/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *