miroslava duma: always an inspiration

Usikker på om det er Olivia Palermo eller Miroslava Duma som inspirer meg mest når det kommer til fashion, men det som er sikkert er i hvert fall at begge to lett står på toppen over mine stilikoner, og i disse dager er jeg så utrolig imponert over Mira, som gang på gang rocker fashion week. Jeg følger henne på instagram, og ønsker meg absolutt alt denne kvinnen har hatt på seg de siste dagene. Inspirasjon! Har allerede lagt frem neste ukes antrekk og krysser alt jeg har for opphold.

___________________________________________________________________________________________________________

some of her latest outfits 

mdin

foto: bulls press

39 kommentarer

 1. She is really a true style icon! I love her style so much and she is absolutely inspiring – what is necessary for me 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. Sikke nogle fine fregner hun har 🙂

 3. Det hadde vært utrolig spennende å se deg i en kortere frisyre, sånn som dette. Det tror jeg du hadde kledd veldig godt! 🙂

  1. 😀 Jeg skal klippe meg 🙂 snart 🙂

   1. Så spennende!! Du er så nydelig, så du kler nok det meste! 🙂

 4. Ranveig

  Her var det mye inspirasjon 🙂 men blir nok en rimeligere trend på meg 😉
  Over til noe annet, kan du skrive et innlegg over matinnkjøpsrutinene deres? Trenger så sårt noen gode råd. Handler du alt du trenger en gang i uka, eller må du fly på butikken støtt og stadig, dvs annenhver dag ca? Hvordan organiserer du matuka hos dere? Håper du kan svare, føler at det er nesten kaos her i heimen ang dette.

  1. Kan lage et innlegg om hvordan vi gjør det på mandag for eks. 🙂 Handler alltid inn for hele uken 🙂

   1. Tina A

    Ja! Det var et godt forslag! Jeg blir også takknemlig for tips til oss som har begrenset plass i kjøkkenskap, kjøleskap og fryser
    (Jeg bor i kollektiv, så har bare en hylle til rådighet..) Jeg skjønner jo at det blir annerledes for dem som har et helt kjøleskap for seg selv, og kjenner når jeg skriver dette at jeg jammen gleder meg til det blir en realitet for meg også 🙂

   2. Ranveig

    Tusen takk, gleder meg 🙂 Ha en fin dag!

 5. Jaa, jeg elsker mira duma!!

 6. Olivia Palermo er mitt desidert størte moteikon!

 7. Anniken

  Her snakker man stilsikker dame! Følger henne selv på instagram og finner masse inspirajon av henne 🙂

 8. Monica Celine

  Vakkert vakkert! Selv har jeg Taylor Tomasi Hill og Kate Moss som mine store inspirasjoner. Mary Kate er også blant topp 5.. 🙂

 9. Åå, så preppy med litt edge, elsker det!

 10. Hallo:-)
  Må bare dele noe med deg den svarte skinn snekker shortsen som du viste i et innlegg kom til meg i dag:-) så fornøyd herlig passform og myk og god og ha på 🙂 Jippi:-)
  Klem

  1. kult! gleder meg til den kommer hjem til meg 🙂

 11. Kristin

  Jeg ser at du ønsker spm i komentarfeltet og ikke på mail. Jeg lurer på om du kan skrive litt om de forskjellige hårproduktene du bruker? Shampo,balsam og hårkur. Hva du bruker av spray,skum etc. Bruker du noe spesielt når du skal varmebehandle håret?

  1. det kan jeg lage et innlegg på 🙂

   1. Det samme lurer jeg på 😀
    Jeg bruker ingen produkter når jeg retter ut håret, men så lukter det innmari «brent» (selv om jeg bruker opp en halv flaske shampoo til å vaske håret etter å ha rettet det ut, for det er så ekkel lukt) når jeg vasker håret etter bruk av rettetangen :/

 12. Definitely she is a style icon, she always looks original and stylish also 🙂 And she is beautiful ofc 🙂

 13. Madeleine

  Lurer på en ting, det har ingenting med dette innlegget å gjøre, men håper du tar deg tid til å svare forde! 🙂
  Etter du fikk Nelia, føler du noen dager at det er vanskelig å sette av tid til å gi like mye av deg selv til bloggen? Nelia er selvfølgelig førsteprioritet, å da er det sikkert ikke like lett å være like dedikert alltid. Vet at du er kjempe glad i jobben din som blogger, men noen dager må det da friste å bare ta seg en fridag, sånn er det jo med andre jobber! 🙂

  1. Ja, føler det slik hver dag 🙂

 14. Heisann Caroline 🙂 Jeg prøver bare å stille spm, så svarer du selvfølgelig om du har mulighet. Jeg har akkurat fått hjem en pose raw cacao nibs. Jeg har sett du har brukt dem før, over yoghurt o.l, men jeg liker ikke helt smaken av dem rå, det ble litt bitter/sterk smak for min del. Har du noen oppskrifter/ideer til hva annet man kan bruke dem til?

  klem fast leser

  1. Jeg vet ikke, jeg liker dem rå :O

 15. Hei! har et spørsmål som jeg håper din mann kanskje kan hjelpe meg med. Jeg skal starte på ernæringsstudier i norge til høsten og er veldig usikker på hvilken skole jeg skal velge av Helsehøyskolen, Atlantis og Bjørknes. Er så vanskelig å bestemme meg ut i fra hva som skrives på hjemmesidene deres, siden alt såklart virkelig veldig lovende.
  Vet at Lars-Kristian går Bjørknes privat, og kan jeg spørre hva som fikk deg til å velge det? Hva ville du valgt om du ikke skulle tatt nettbasert?

  Håper på svar!!:)

  1. Vanskelig for meg å svare på, da jeg kun har gått på Bjørknes og ikke på noen av de andre. Jeg har et inntrykk av at Bjørknes er det stedet som blir vurdert som mest seriøst, uten at jeg kan gå god for den påstanden på noen måte. Grunnen til at jeg valgte det var fordi jeg kjente til de som driver skolen, og hadde litt kontakter der. BLe derfor et naturlig valg. Men jeg har venner som har gått på Atlantis, og de har også vært fornøyde 🙂

   1. Helsehøyskolen har masteravtaler så du kan få autorisasjon som klinisk ernæringsfysiolog hvis du ønsker det 🙂

   2. Det stemmer vel ikke helt. Klinisk ernæringsfysiolog er et profesjonsstudie som krever fem år på universitet. Men man kan gå videre å ta en master innenfor ernæring etter Helsehøyskolen, men man blir ikke klinisk ernæringsfysiolog.

  2. Mulig jeg bare har vært uheldig og møtt noen skikkelige sløvinger fra Atlantis (hadde et dagssammarbeid med ernæringsstudentene der, er selv sykepleier), men mitt personlige inntrykk er absolutt at Bjørknes virker mer seriøst. Helsehøyskolen har jeg ikke noe kjennskap til.

   1. Forhåpentligvis så var du bare uheldig. De jeg kjenner fra Atlantis er flinke 🙂

 16. Synes du kler deg som en gammel dame.. Du er ikke 30 engang og hadde bare vært så kult å se deg med en litt yngre stil..

 17. Gillar Mira, men Olivia P är definitivt min favorit! Men som sagt, ger härlig inspo båda två 🙂

 18. Kommer vinneren av hairextension-konkurransen ut på bloggen snart?:-)

  1. Det har jeg kåret allerede :/

 19. Hei Caroline 🙂 Kommer du til så skrive ny fortballfrue bok any time soon?

 20. Elsker håret hennes! Tror du ville kledd den hårfrisyren der 😀 I lysere farge selvfølgelig 😉

 21. Hei! 🙂 jeg lurte på om du kunne legge ut video fra dere går inn kirken i bryllupet? Den dagen jeg selv skal gifte meg med samboer har jeg bestemt å bruke river flows in you:-)

 22. Jag såg henne här på modeveckan i London precis och hon är som en liten docka. Så otroligt välklädd, men ändå miniliten. Då är jag själv kanske världens längsta. Hon är väldigt inspirerande tycker jag!

  kramar från London!

 23. Kjempe kul!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *