grey favourites

hoved

votter hellandsjø / lys lene bjerre / parfyme jimmy choo / kopp miss etiolle / giftering / ring hasla / minerallpudder bekk / nattkjole kappahl 

___________________________________________________________________________________________________________

Her i Siljan er dagene skikkelig grå og det er fort gjort å miste all form for inspirasjon og motivasjon. Men disse dagene er også perfekte for å krype inn i myke pledd, trekke beina godt under seg og bare nyte her og nå. Det har i hvert fall jeg planer om å gjøre når denne dagen går mot slutten. Jeg har bestemt meg for å la meg inspirere av gråværet i stedet for å deppe over det, så derfor har jeg gravd litt i sakene mine i dag og funnet frem alt jeg har som jeg elsker. .  selv om det er grått.

DSC05799DSC05798DSC05803

 grey doesn’t have to be boring

 – ♥ –  

24 kommentarer

 1. Hva skjedde egentlig med kostreform? Ble dere uønsket?

  1. Nei, vi meldte oss ut av styret av flere årsaker, blant annet at vi ikke hadde tid.

 2. Så fint og positivt innlegg! Med mange fine grå ting 🙂

  1. Hihi, takk 😀

 3. Er så spent på å høre hvordan det gikk med yoga-timen i morges, jeg!

  1. Det gikk ikke 😉 Kom meg ikke i seng før tolv i går og hadde ikke sjans til å stå opp klokken fem :/ var oppe 3 og ammet og skjønte at løpet var kjørt, var så trøtt! Så det får bli neste uke når jeg får lagt i meg normal tid i stedet, håper jeg 🙂

 4. For en flott idé og kjempefint innlegg 🙂
  Jeg har lest meg opp på innlegg fra i dag og i går, og syns liksom du ser litt annerledes ut i ansiktet! Uten at jeg prøver å antyde noe inngrep eller noe sånt, er bare nysgjerrig på om du tester noe ny sminke, eller om det er lys, kamerainnstillinger, eller kanskje bare jeg som ser syner? Vakker er du uansett 🙂

  1. jeg tester ny sminke fra gaya, men jeg tviler på at det kan være grunnen :/ kanskje jeg bare ser sliten ut? :p

   1. Haha, nei, jeg tror ikke det er det at du ser sliten ut. Sikkert bare tilfeldigheter, som lys og slikt 🙂

 5. Camilla

  Hei Caroline!
  Kunne du tenke deg å legge ut flere tips til treningsøvelser? Det syntes jeg hadde vært gøy!
  Ha en fin dag videre <3

 6. Synes spesielt diamantringen(e) dine er så fine, de koster nok flesk også…;)

  http://www.bryllupstid.no

 7. Alejandra

  Love the mittens, but here, in Canary Islands…Maybe can´t use them jajaja but, love them! The rings, are…fabulous!!

  1. the mittens <3

 8. Jeg har samme par som de vottene på det bildet. De er skikkelig gode, men har ikke hatt brukt for de denne vinteren for her i Trøndelag er det ikke snø for tiden. Just the way I like it. Ha en fin kveld 🙂

 9. Jeg bare elsker grått for tiden, nydelig! Så deilige votter da, de var veldig fine 😀

 10. Dette innlegget ga meg absolutt ingenting…. Kanskje du kan ha en spørsmålsrunde snart? Det er veldig mye babytalk for tiden, som er ganske forståelig og tildels interessant. Men jeg har ikke barn, er heller ikke gravid, så det er grenser for hvor mye av det som interesserer meg. Skulle gjerne lest om noe annet enn Nelia, klær, mat og trening. Skulle ønske du kunne vært litt mer privat, og da mener jeg ikke sexlivet ditt eller slike ting. Men hvordan organiserer du for eksempel hverdagen din? Husvask, klesvask osv? Slike tips tror jeg alle tar gledelig i mot 🙂

  Ser frem til interessante innlegg, Caroline. Og gratulerer så mye med et vakkert barn!

 11. Stine T.

  Du får ta med deg lille N til Ålesund. Her er det bart på vegen og sol på himmelen

 12. If I saw right, in your wedding ring there are 4 small diamonds in the center. Not 1 big diamond?
  What a good idea! Could we have I bigger picture? Thank you! 🙂

 13. Robin Farberg

  Hei! Digger vottene, hvilket redigeringsprogram bruker du for å få den igjennomsiktige boksen over bildet? 🙂

  1. Photoshop 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *