sculpture tights fra get inspired

 annonse

hoved

Mange av dere etterspør stadig tilbud eller rabattkode hos Get Inspired, så da er det midt i blinken at jeg forteller dere om dette tilbudet: i dag og i morgen får du 20 prosent rabatt på casall sculpture 3/4 tights hos Get Inspired! Det er den samme som jeg har på meg her, og jeg har den samme i lang modell med andre farger. Elsker disse!

ballplanke.jpgDSC05694

___________________________________________________________________________________________________________

about

Hele poenget med tightsen er materialet, for det tok Casall lang tid å finne frem til akkurat det de ville ha. De endte opp med noe som heter sensitivt sculpt, og med dette hevder de å ha laget verdens beste tights. Jeg er ganske enig, selv om jeg fortsatt har noen favoritter som kan sidestilles, men alle har sine egenskaper. Når det gjelder denne er den virkelig så tight at den holder absolutt alt på plass, men det er på ingen måte ubehagelig. Den er ikke megahøy i livet, men akkurat passe, den blir ikke synlig våt når du svetter som du skal svette på trening, den trenger ikke vaskes etter hvert bruk og i tillegg gir den støtte og hold in-effekt. Shaping med andre ord 🙂 Jeg har størrelse 34, og den sitter som lim! Dette er faktisk en tights med så mye lycra i seg at det ikke finnes maken, materialet er 4-way stretch, så det er mulig å gå i spagaten og gjøre alle slags krumspring med den uten  at det føles som at buksa skal spjære. For det vil den ikke gjøre. Og ja! Tommel opp for det kurvede mønsteret som gjør at buksene fremhever den feminine fasongen, de fleste jenter liker jo å se litt fresh ut på trening, selv om de er der for å svette? Slik er det i hvert fall for meg!

DSC05727

Denne skal jeg ha på meg på yogatimen i morgen, og vet dere når den er? Klokken halv syv på morgenkvisten. Veldig spent på om jeg kommer meg opp. Tror du jeg klarer det? Jeg krysser fingrene for det, yoga på morgen er så deilig og jeg har så lyst til å begynne å få emd meg denne timen fast hver torsdag. Men tilbake til tighsten: de har kun tatt inn et begrenset antall, så her er det førstemann til mølla 🙂 Du finner den her.

___________________________________________________________________________________________________________

– get inspired – 

79 kommentarer

 1. Synes du den er bedre enn Röhnisch sine Anti-Shake tights? Min favoritt er Röhnisch Lydia 7/8.

 2. Wow, you are really fit! Your exercises remembers me a bit on the 5 tibetans which I do daily … but I´m sure your exercises are much harder!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 3. For en inspirerende flink treningsmamma du er, Caroline 🙂 Når jeg forhåpentligvis en gang får barn satser jeg på å være like dedikert og målrettet som du synes å være! Du får liksom presset inn det meste i løpet av døgnets 24 timer. Motivasjon på sitt ypperste 😀 Ønsker deg masse lykke til med yogatimen imorgentidlig! Og ha en ellers herlig onsdagskveld med den lille familien din 🙂
  Klemmer!

  1. tuusen takk 😀

   stor klem!

 4. Stemmer det at hvis man bruker vanligvis 38, bør man ta 36? Har hørt at de er ganske store.

  1. Det synes ikke jeg. Jeg synes antishake er store, men disse er normale 🙂

 5. Christine

  Så fin tights! Jeg lurer på en ting med tanke på at du trener mye løping, har du en favoritt sports-bh? Jeg kjenner ofte at de jeg har gir litt for lite støtte, og tenkte jeg må kjøpe meg en ny. Hvilken synes du er best? <3
  Klem

  1. Ja, nå er det stay in shape 😀 Den er så bra 🙂

   Klem!

 6. Hei,
  Jeg sliter litt med at treningstightsen raskt kan bli gjennomsiktige(over rumpa), blir disse det?

 7. Er litt nysgjerrig på en ting. Har du fjernet extensions? Håret ser litt mindre ut i mengden.
  For all del flott som alltid. Men så noen andre bloggere også hadde
  gjort det 🙂

  1. Nei, jeg har bare kortere enn før 🙂

 8. Natalie

  Heisann! Jeg har lest bloggen din nå i over lengre tid, og har alltid beundret deg. Både for bloggen og inspirasjonen du gir til folk! Spesielt dette med trening, dette gir meg inspirasjon! Jeg har lenge vurdert og starte å trene for fult, men med mangel på kunnskap eller motivasjon, har det gått i glemmeboken! Og du som blogger gir meg inspirasjon til å starte på et nytt liv, ved å starte å trene.
  Jeg lurer derfor på om du kunne ha laget er innlegg om hvordan en skal starte å trene, tips, øvelser og hvordan få motivasjonen til å starte og forsette med trening! Jeg tror det vil hjelpe mange med å kunne tørre og reise inn på et treningssenter å starte for fult!

  1. Så skjønn du er, tusen takk, fine du! Jeg har laget innlegg om dette en del ganger, har du sjekket arkivet mitt «trening»? 🙂

   1. Natalie

    Okai! Tusen takk! 😀

 9. Denne tightsen ser kjempegod ut, vurderer om jeg skal bestille den 🙂
  Fine , friske bilder av deg ! 🙂

  ha en fin kveld!:D
  klem!

 10. Karoline

  Hei!
  Jeg vil bare anbale å se denne http://www.youtube.com/watch?v=mc2arU61LSg (the cove). Det er en spennende og forferdelig dokumentar, og noe som fortsatt pågår.

 11. Lykke til med yoga så tidlig! Det er en fantastisk måte å starte dagen på:)

 12. Kathrine

  Klarer å komme opp? Heldig du er 😉 her er det på’n (og har vært) kl 5 i 2 år……….

 13. Veronica

  Heisann, du er virkelig flink som klarer å stå sånn på:-) jeg blir så motivert av deg pg dine innlegg, og har endelig kommet igang med treningen selv.

  Stemmer det at du har blitt en del lysere i håret de siste dagene? Kjempe fint!!

  1. Tusen takk! Det har nok bare sluppet litt farge :/ Skal til frisøren om et par uker og bli litt lysere 😉

 14. Hei Caroline! Lurte bare på om du kan si hvor man får kjøpt mørkebrun nylonstrømpebukse? Lett og lett, men finner ikke. Kjempe fin blogg du har:)

  1. type gjennomsiktig? Jeg kjøper for det meste på h&m 🙂

   1. Ja gjennomsiktig 🙂 har sett du har det noen ganger til div. kjoler 🙂

 15. Hvilken tights vil du si er din favoritt? Jeg liker når de er lange, og ikke capri. Har du noen tips?

  1. Jeg tror jeg heller mer mot sculpture enn antishake, selv om antishake har vært favoritten lenge. Nå synes jeg antishake sin gråmelerte er bedre i stoffet enn de blanke vanlige, men denne fra casall er hakket bedre der igjen 🙂 Her har du ikke det høye livet som du har på antishake, men for meg er den høy nok 🙂 Casall sine finnes i lange også 🙂

   Klem!

 16. Yoga på morgenen hørtes deilig ut! Selv har jeg vært syk hele uken og har ikke fått trent noenting. Krysser fingrene for en økt imorgen! Lykke til med å komme deg opp 🙂

  1. God bedring, fina 🙂

 17. Kunne du laget er innlegg om tøying, tror du? Du er så utrolig motiverende, og jeg skulle ønske jeg var like fleksibel som deg! Forresten, Nelia er helt skjønn 🙂 Du virker som en god mor!!!

 18. Hei! Ser på et bilde at du har kettlebells. Har lyst å kjøpe noen sjøl. Hvor kjøpte du dine? Har du noen gode øvelser med dem som du kan vise? Ellers skal du ha mye ros for Bloggen din. Du er så gjennomført og profesjonell i alt du skriver, legger ut av bilder etc. Stå på videre! Klem 🙂

  1. Tusen takk, så hyggelig 😀 De er fra sportsmaster 🙂 Akkurat nå lærer jeg øvelser av PT-en min, så kan vi jo kanskje gjøre et innlegg for å vise noen øvelser senere 🙂

   Klem!

 19. Spreking Caroline! Skikkelig flink hvis du kommer deg på time kl 06.30 om morgenen :O Klem

  1. Klarte ikke :O Men håper jeg er flink neste uke i stedet 😉

   1. Jaja, sånn er det av og til, du er flink likevel ♥

 20. Cathrine

  I morgen, så begynner jeg på LCHF og ser skikkelig frem til det! Håper på å få mange fordeler ut av det kostholdet og forhåpentligvis miste litt vekt. Har allerede brukt oppskriftne dine til å sette opp fremtidige menyer og til middag i morgen blir det blomkålsuppe 🙂 Er forresten Fiberrik greit å spise av og til? Har du noen nyttige tips til meg på veien når det kommer til LCHF? 🙂

  1. Jeg spiser gjerne fiberrik, de inneholder veldig lite karber 🙂 Det kommer jo helt an på hva som er målet ditt med å legge om kosten, men for meg som trives med denne livsstilen og ikke har noe annet mål enn at jeg vil spise variert, sunt og så hjemmelaget mat som mulig, tenker jeg alt med måte 🙂 Du dør ikke av å skeie ut, jeg synes ikke kosthold skal være en streng ting, det skal ikke være et hinder fra kos, men heller være slik at du skal kunne kose deg 🙂

 21. Fast yogatrening hver torsdag morgen høres ut som et kanon bra mål, you go girl! Lykke til! (og ja, jeg tror du klarer det:)

  1. Det er helt klart et mål, men jeg kom meg ikke opp i dag, jeg 🙁 Måtte stått opp 5, og pga. oppskrift-onsdag ble det altfor sent i seng 🙁 Jaja, neste uke 😉

   1. Ja, og innlegg med oppskrifter tar tid! Det så utrolig deilig og fristende ut da:) Uansett, alltid ny uke og nye muligheter! )

   2. takk og lov for det 🙂

 22. For en stump!! Vel fortjent sånn som du står på!!! Hadde jeg bare hatt 10% av din viljestyrke og pågangsmot:)

  1. Tusen takk 😀

 23. Sjukt snygg är du! Inspirerande. 🙂

 24. Lykke til meg yoga i morgentidlig! En fin måte å starte en ellers vanlig torsdag på da! 🙂 Fin tights! 🙂

 25. Såklart kommer du deg opp 😉 Litt rart spørsmål, men hvor høy er du? Tenker i forhold til lengeden på tightsen. Jeg føler nemlig ofte at 3/4 tights ikke blir så veldig 3/4 på meg, men på det så de jo helt perfekte ut!

  God natt 🙂

  1. Jeg er 170 🙂 Og jeg kom meg ikke opp :O

 26. Birgitte

  Hei 🙂
  Lurer på, hva er forskjellen på casall sculpture tights og casall AR2 compresjonstights?

  1. Det vet jeg ikke, men det må jo være materialet (blant annet) ettersom denne er den nyeste som skal være (i følge Casall) verden beste? 🙂

 27. Hei!
  Jeg er gravid i uke 15 og lurer litt på dette med inntak av stevia og aspartam. Hvordan gjorde du det med disse produktene under graviditeten? Har googlet en del, men kommer jo veldig ulike opplysninger og meninger om dette. Vet jo at du undersøkte mye i forhold til ulike ting ila graviditeten 🙂 Vil jo tro at stevia er ok, da det er naturlig fremstilt.

  1. Disse produktene kan du trygt innta under graviditeten 🙂

 28. Ps. Spør kun Caroline om råd her, så ingen går gærne i kommentarfeltet hvis hun kommer med meningen sin..

 29. Ja, for du har jo mye å holde på plass 😉 Du ser like flott ut som alltid, Caroline – samme hvilken tights;) Lykke til med yoga!

  1. haha :p den skal i hvert fall holde på plass om det skulle være noe på avveie :p

 30. Hei Caroline,
  Jeg har også den lange modellen av Casall tightsen ,og er helt enig – det er verdens beste treningstights.
  ha en strålende dag 🙂

 31. Kristine

  Den ser så fin ut! Dessverre ikke helt ideelt på et studentbudsjett om dagen, men men 🙂

 32. Hei!
  Jeg har aldri prøvd yoga selv, men håper du hadde en fin time. Yoga er best på morgenen.

  Hilsen Linn

 33. Hei ! Jeg bare lurte på om den er høy i livet ? 🙂 liker når den går litt lenger opp !
  Masse lykke til på yoga !

  Klemmer

  1. Den rekker meg til navlen ca 🙂

 34. Hi!
  I love your blog!
  I am curious about one thing> how many carbs do you have in a day?

  1. About 50 grams I think 🙂

 35. I’m so sad that you don’t write in english!
  I like the pictures and your instagram.
  I would love to understand what you type!

  Love,

  Manon from Belgium

  1. I am so sorry, I’ll soon start to translate again 🙂

   1. oslofrøken

    I’ll start soon, heter det. Verbet skal først 😉 Klem

   2. oslofrøken

    Skrev akkurat det samme som deg på en engelskstil, og læreren rettet det. Det kan hende det er feil selvfølgelig. Klem igjen 🙂

   3. Hvis hun hadde spurt «når skal du begynne å oversette igjen?» – da ville jeg svart «i’ll start soon». Men sånn som Caroline skrev det er helt riktig. Hun kunne eventuelt skrevet «i’ll start translating again soon».

   4. That would be awesome! i’ll be trying your salmon recipe tomorrow!

 36. Hei:) Jeg lurte egentlig bare på hvor du har kjøpt de joggeskoa jeg? Og om du kan anbefale de til treningsstudiobruk som zumba o.l ?:)

  1. Absolutt! De er fra get inspired, merket er asics 🙂

 37. Du ser så flott ut etter graviditeten! Du ser ikke lengre anorektisk tynn ut. Bare super flott å se på:) Du bør være stolt Caroline.

 38. Madeleine

  Hei! Kan det være aktuelt å lage et forslag til øvelser for mødre som sliter med bekkenplager? Dvs, øvelser man trygt kan gjøre uten at disse plagene forverres også. I tillegg, har du noen tips til gode teknikker for å trene opp bekkenbunnsmuskulatur etter fødsel? Jeg sliter med dette over to år etter fødsel, og er i den anledning også litt bekymret for at øvelser jeg gjør under trening kan forverre disse plagene!

  1. Dette er ment som konstruktiv kritikk til de som kommenterer, ikke Caroline.Caroline har ingen helsefaglig bakgrunn, hun er ikke fysioterapaut, hun er ikke kostholdsekspert. Hun har heller ikke utdanning innen idrett og trening. Hun er en sporty dame, som trener mye og spiser mat som passer hennes behov. Det er ganske skremmende at mange så ukritisk ber om råd fra henne. Kjenner jeg henne rett vil hun be deg snakke med en PT og/eller fysioterapeut, og ikke legge ut og synse om hva hun måtte mene.

   Dette var et velment råd: Ta kontakt med noen som har kompetanse på dette 🙂

   1. Jeg har gitt ut lignende tips tidligere, men har da gjort det i samråd med PT 🙂

   2. Det vet jeg, og det syns jeg er kjempebra! Det som er skummelt er når folk tror at du vet noe mer enn andre om trening med skader, bare fordi du trener. Det er selvsagt ikke din feil, og jeg syns du er flink til å si ifra om at dette er _din_ trening, samt gi generelle treningsøvelser som passer de fleste.

    Jeg vet selv hvordan det er å trene med en skade uten rett tilrettelegging, og all min inspirasjon var hentet fra generelle øvelser fra blader og blogger, noe som endte med at jeg trente på meg en langvarig skade.

    Men jeg gleder meg fortsatt til nye treningsinnlegg, for de er en skikkelig energiboost i hverdagen!

 39. Jeg sverger til 2XU tightsene, men denne høres lovende ut! Synd den ikke finnes med lange ben bare.. Casall er i vinden nå da, så kanskje det kommer etterhvert 🙂

  1. Der fant jeg den i lang, hihi.. Litt rask på kommentaren der 😉

 40. Hei kjære deg 🙂

  Jeg bare lurte på litt i forhold til løping 🙂 ( tips altså, ikke ekspertråd 😉
  Jeg har akkurat begynt å legge inn 1 økt i uka på 9 km, og lurer litt på hva slags løping du gjør ellers ? Kjører du intervaller ? fartslek ?
  Bare lurer litt i forhold til belastning, og hva som fungere dagen etter man har løpt langt. ( dødslangt for meg ) 😉

  1. Jeg kjører intervaller, 4 x 4. Har skrevet et innlegg om det, bare å søke 🙂

 41. Hello,beautiful Caroline 🙂 I’m really interested in starting to working out again to lose some weight but most importantly be more healthy:) I really love how your body looks and I was wondering if you could post one day a video showing a regular exercise day of yours with exercises we can do in home:) Thanks and love from Greece:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *