dåpskjolene

God onsdag, dere  Jeg har vært og trent på Elixia i dag, og for en gang skyld var jeg på plass presis klokken åtte. Begynner å komme seg dette med tidspunkt nå, det er gjerne litt vanskelig for meg å avgjøre *ehe* akkurat hvor lenge Nelia skal spise rett før jeg drar, men nå er det ganske rutine-preget dette også. Jeg har tatt det helt med ro siden jeg kom hjem, det var en ren styrkeøkt og jeg sliter som vanlig med å gå allerede, så jeg sitter bare foran datamaskinen og planlegger dåp til den store gullmedaljen. Innen denne uken er over SKAL det meste være i boks og i dag fant jeg tema! Det bare gikk opp et lys for meg helt plutselig og det er så morsomt å finne noe som jeg ikke har sett før! Så er det bare å håpe at Villa Perlesukker er med på notene, og at Lars-Kristian liker ideen også. Det tror jeg faktisk at han gjør 😉

___________________________________________________________________________________________________________

it runs in the family 

dåpskjolen2

Noen av dere har etterspurt dåpskjolen til Nelia, og nå er den i hus, så jeg tenkte at jeg kunne vise dere den. Jeg synes den er helt nydelig, den er sydd av famoren til Lars-Kristian og har vært i familien Eriksen siden onkelen til Lars-Kristian ble døpt i 1959. Siden dette er det fire gutter og en jente som har båret den. Det er så koselig å bruke noe som er noen år gammelt og som igjen kan gå i arv. Denne skal jeg bytte ut båndet i livet på selvsagt, og jeg tror båndet kommer til å være helt likt båndet i livet på kjoen hun skal bruke etter kirken. Da skifter hun fra dåpskjolen til denne som jeg har fått sydd av Gullkorndesign. Den er så skjønn!

___________________________________________________________________________________________________________

– a girly dream – 

DSC05549kjolenetter

Jeg er på jakt etter noen i Skiensområdet som er flinke til å brodere tekst slik som på dåpskjolen. Kanskje noen av dere har innspill?

___________________________________________________________________________________________________________

Nå hare jeg bestilt navnearmbånd og sko til henne også, viser dere når det kommer. Å, planlegging! Nå er jeg i mitt ess!

– ♥ – 

107 kommentarer

 1. Så herlige kjoler!! Jeg scrollet ned og kikket på bildene før jeg leste teksten, og da jeg så det første bildet av den rosa kjolen, så trodde jeg faktisk at den var til deg, hihi. Kunne vært en ettersittende kjole, var vanskelig å se størrelsen på den på det bildet. Den ble enda søtere da jeg skjønte at den var til Nelia <3 Og du skal vel kanskje ha på bunaden?

  1. hihi 🙂 ja, det blir bunad på meg 🙂

 2. Så koselige 🙂

 3. Skiensjenta

  Husfliden (https://www.norskflid.no/skien/) er veldig flinke til å brodere, de har lokaler i sentrum 🙂

  Ha en kjempe fin dag, søte deg!

  Klem M

  1. takk for tips 😀

 4. Så søt ! Jeg ville spurt hos noen som syr bunader, spesielt bunadsskjorter, for å få sydd på navn på dåpskjolen. De vet hva de driver med når det er snakk om broderi 🙂

  1. annie-alistair

   Jeg kjenner til Claudia N Couture i Bergen som gjorde en kjempe flott jobb med broderi. Jobber innen bunad også..Så jeg kan anbefale 100%. 🙂

 5. Nydlig.. En helt rå sy-dame i Brevik Elin Tangen. Du finner nok ikke flinkere.

 6. utrolig koselig med dåpskjoler som går i arv! Den jeg er døpt i har brede, hvite silkebånd nedover med brodert i rosa eller blått, navnene og datoen på de som har brukt den. Tror det er rundt 30 stk. Både mamma og alle hennes søsken, og meg og alle mine søskenbarn. Håper jeg får bruke den til mine barn en dag!
  Og den etter dåpskjolen var jo bare nydelig den óg !

  1. Å, så koselig 🙂 Får håpe det blir så mange i denne etter hvert også 🙂

 7. Har du vært på husfliden i skien og spurt? Jeg var der med bunaden min og de var råflinke! De gjør sikkert sånt også 🙂

 8. Hvor fine var ikke de, liksom… *sukk*

  Det er gøy å planlegge. Vi går snart inn i siste planlegging for våre barn. Første er allerede gjennomført, konfirmasjonen… heldigvis noen år til, og denne gangen blir ting meget mer effektivt! Me like!

  Navnearmbånd og smykke, hvor bestilles slik?

  1. Fant de på Etsy 🙂

 9. How sweet she wears something that is already worn by other members of the family, is a really tender and special thing. The other dress is utterly fab and dreamy, she is a little sweet princess with it <3 Many kisses Caroline, have a lovely day!

  1. Have a lovely day to 🙂

 10. Elsker gamle dåpskjoler! I min familie er dåpskjolen fra tippoldemor og er 110år! Utrolig delikat og skjør, men kjempefin!
  Deres var å kjempefin og jeg elsker etter-kirkekjolen. Synes knappedetaljene var kjempefine. Vil nesten ha en sånn selv 🙂

 11. Å, så heldig Nelia er som får bruke en dåpskjole som går i arv, det er en utrolig koselig tradisjon! Hvis jeg en dag får barn, må jeg nok få noen til å sy en dåpskjole, for i vår familie har vi ikke helt tenkt på dette med tradisjoner rundt dåpskjolene, men bunadene derimot de skal gå i arv de, så typisk, jeg som elsker tradisjoner.. 🙂 Ikke når det gjelder bunad da, jeg har valgt mine egne veier der altså, jeg nekter å ha samme bunad som hele familien, haha! 🙂 Det med brodering, så ville jeg nok ha spurt Husfliden som du har fått tips om ellers så er bestemødre rå på å brodere, snakker av egen erfaring, trenger jeg å få noe sydd, brodert eller strikket, er det bare å sende det over til mormor, så hvis du har en super bestemor, send over oppgaven til henne, da blir det også litt spesielt! 🙂

  1. Takk for tips 🙂

 12. Benedolte

  Wow, så flotte begge to! Den siste var helskjønn! 🙂

 13. Begge kjolene var nydelige 🙂 I min familie har vi også en dåpskjole som leveres fra generasjon til generasjon – tror den første som brukte den var min tippoldemor, så det er veldig stas. Den nederste delen av kjolen er full av pent broderte navn. Gleder meg til mitt barn en gang i tiden skal bruke den. Gratulerer til søte Nelia som vokser så fint og har en spennende dåp å se frem til!

  Jeg har et spm. utenom innlegget også. Jeg tittet litt på den freshe pulsklokken du har skrevet innlegg om. Den er superfin og virker som om den har gode programmer, men den er litt over hva lommeboken min kan klare. Kan du anbefale noen andre klokker som er litt rimeligere? Har du noen erfaring med POLAR sine klokker? Håper på svar 🙂

  Ha en god dag, Caroline!

  1. Jeg brukte Nike+ GPS før, syntes den var bra 🙂

 14. Så fine kjoler. Kjolen til etter dåpen er noe av det vakreste jeg har sett. Lykke til med planleggingen 🙂

 15. Hei! jeg lurte på en ting? Hvor er Nelia imens du er på trening på Elixia? 🙂

  1. Hjemme med Lars-Kristian 🙂

   1. Er så mange som spør om dette.. Er folk så ukjent med treningssentre at det har gått dem hus forbi at mange faktisk har barnepass..? Elixia kids er f.eks fra 6 uker og opp og jeg var på plass 5-6 dager i uken f.o.m siste del av uke 5 🙂 Gikk veldig mye til og fra og sjekket i begynnelsen riktig nok,men så liten sov gutten min gjennom de fleste øktene 🙂 Er det noe som helst kommer barnepasserne og henter deg asap – funker helt topp!!!

   2. Ja, enig! Det virker nesten som de ønsker å «ta» henne på at hun lar Nelia være alene! Hun har jo en far også, det virker det ikke som om noen tenker på!

 16. Jeanette

  så flott at dere bruker en som går i arv!Slik er det i min familie også,alle har brukt den samme dåpskjolen 😉

 17. Kære Caroline,

  Er helt LOST i dåpskjolen: A girls Dream. Hvor har du fundet den?

  Med venlig hilsen

  Laura, Danmark

 18. Så fine kjoler! Spesielt den rosa, den var nyydelig!! 🙂 Bortskjemt prinsesse det her tror jeg 🙂

 19. oi, for en fin kjole du har fått sydd til nelia. jeg har selv en liten prinsesse som jeg svært gjerne kunne tenke meg hadde en slik kjole til sommersesongen:) nyyyyyyyyyyydelig 🙂 ! klemmer

 20. Jeg utfordrer deg til å brodere selv! Brodering er bra for sjelen. Go! 😉

 21. Noe så nydelig <3 Det er jo så flott med en dåpskjole som har en slik familiehistorie, William Augustin ble også døpt i en slik kjole og den var nesten 100 år gammel, såvidt den hang sammen men så vakker 🙂 Og den spesialsydde kjolen er virkelig noe av det herligste jeg har sett <3 <3

 22. Så fine kjoler! Det er så koselig med dåpskjoler som går fra generasjon til generasjon .. 🙂
  Ha en fin dag!

 23. En helt utrolig nydelig kjole… Mine jenter er døpt i en kjole som deres tippoldemor har sydd. Den er fra 1895.., helt utrolig at den fortsatt kan brukes.. Kos deg…

 24. Victorina

  Nice dresses! Could you give us some tips on how to decorate your house? Love your house! Greetings from The Netherlands 😉

 25. Hei Caroline! er det sånn at alle blir støle etter trening? har gjort 30 day shred i to dager nå, og kjenner INGENTING dagen etter. er dette normalt, noe som går i arv?? håper du kan svare:) (har prøvd å bruke google, men fant ut at jeg kanskje kunne spørre deg siden det virker som du vet mye)

  1. Dette er nok individuelt og kommer helt an på hvilket grunnlag du har, og hvor hardt du trener 🙂

  2. Utfører du øvelsene riktig? 🙂 Forstå meg rett, men ofte kan det være små marginer som avgjør om man bare blir sliten der og da eller om øvelsene virkelig tar i og kjennes i ettertid. Etter mine første corebartimer var jeg aldri støl i mage/rygg. Sliten kondisjonsmessig etter timen, men that’s it! Når jeg derimot skjønte at jeg ikke gjennomførte bevegelsene helt riktig ble tonen en helt annen!! Dæven som jeg var støl etterpå til tider!

 26. Den rosa kjolen var nydelig!

 27. OIIII!! Caroline! SÅÅ herlig glad jeg ble nå!!! Stoor stas at du vil bruke kjolen jeg har sydd til Neila etter dåpen!!! Du er så skjønn! Tusen takk for at du legger ut og deler, bildene var nydelige!! Håper Nelia liker den:) Masse lykke til med det som kommer:D

 28. Henriette

  Skal du ha bunaden hele dåpen? 🙂

 29. Herlighet, den rosa kjolen må være den nydeligste kjolen jeg noen gang har sett! Synd hun ikke forstår selv hvor fin hun blir i den, hehe.. Beundrer deg for å gjøre så mye ut av alt, som å ha to kjoler til henne på den store dagen. Du er så flink å ikke gjøre ting halvveis 😀

  1. Det er vel helt vanlig å ha to kjoler/antrekk til barna i dåpen, er det ikke?! Alle gangene jeg har vært i dåp har hvertfall dåpsbarnet fått på seg et annet antrekk etter kirken!
   Jeg holdt på å skrive «et mer praktisk antrekk etter kirken», men den rosa kjolen fra Gullkorn går vel ikke akkurat under «praktisk»… Hehe… Utrolig nydelig var den uansett! 😀

 30. Hei Caroline.

  Siden du gir meg så mange gode matoppskrifter, tenkte jeg å gi en til deg, om du ikke allerede har forsøkt dette tidligere.

  Fløtegratinert blomkål (kan også bruke sellerirot)

  – 1 blomkålhode (el. 400g sellerirot)
  – 2 dl fløte
  – 3 fedd hvitløk (mindre om man ikke er så glad i hvitløk)
  – Ca. 100g ost (her pleier jeg ofte å bruke det jeg har i kjøleskapet, men hvis man uansett skal kjøpe liker jeg cheddar best)
  – Salt, pepper og evt. andre krydder (f.eks. løkpulver, chilipulver og urter)

  Skru på stekeovnen på 200 grader. Skjær blomkålen i mindre buketter (liker selv at de ikke er veldig store), hell fløten i en kjele som kokes opp. Putt blomkål og finhakket hvitløk i kjelen og skru ned varmen. La dette stå til fløten har tyknet, tar ca. 15-20 minutter, men dette må man føle på selv. Når dette er ferdig, ha i halvparten av osten eller mer i kjelen, krydre og rør slik at det blander seg. Ha alt i en ildfast form og topp med resten av osten. Stekes i ca. 20 minutter, eller til osten er gylden.

  Smaker fortreffelig, og er et godt alternativ til blomkålmos (som jeg dessverre har blitt litt lei). Serveres f.eks. til kjøtt, men det er bare fantasien som kan stoppe deg der.

  1. Tusen takk for tips, skal prøve den ut 🙂

 31. Sjekk med Stoffbua i Skien. «Nussa» Borghild Farstad er utrolig flink! Der syr de uttalige bunader i året.

  1. Takk for tips 🙂

 32. SÅ SÖTT!!! Jag dör nästan en smula. Underbart fina val av dig, dopet kommer att bli fantastiskt.

 33. Jeg tror jeg dåner! Så utrolig nydelige kjoler! Huner jo så vakker fra før av, men hun blir jo ikke mindre søt i disse <3

 34. Wow, det var en skikkelig fin kjole! Min mor strikket dåpskjolen til niesa mi da hun skulle døpe seg. Den skal alle barnebarna til mamma og pappa bruke, så det er veldig koslig. Planen er å sy inn navnene til de dom bruker den, så dette blir bra. 🙂 <3

  1. Så koselig 🙂

 35. Elsket den rosa kjolen!
  Du har god smak:)

  Mvh Thea

 36. Det var en flott kjole hun skal ha etter kirken! Er selv tante til to dåpsbarn og det var en så fin dag begge ganger. Kos deg med plannlegning, gleder meg til jeg skal gifte meg og ha dåp engang. Da vet jeg hvor jeg skal finne insipirasjon! 🙂

 37. Så nydelige kjoler! Ville bare si tusen, tusen takk for all inspirasjonen du gir meg! Jeg har vært fast leser i snart fire år nå (dårlig på å kommentere, men leser hvert innlegg) og du har motivert og inspirert meg enormt alle disse dagene! Det er en fornøyelse å titte innom her hver dag. Du er ekte, ærlig, utrolig kreativ, tar de fineste bildene og gjør hvert eneste innlegg interessant for oss lesere. Jeg er så imponert over hvor mye du får puttet inn i en dag! Tusen takk for alt dette, jeg ønsker deg og familien din alt godt 🙂

  1. Tusen takk for at du leser 🙂

 38. Ååå, jeg elsker dåpskjoler! Kjolen som datteren min hadde på seg på sin dåpsdag i mai ifjor sydde min tippoldemor, 54 stk har brukt den siden! Så mye historie:-) Stoffet er så tynt, nesten redd for å holde i den..
  Dåpskjolen til Nelia var nydelig:-)

  1. Oi, så spesielt 🙂

 39. Christina

  Hei Caroline !
  Takk for din alltid inspirerende blogg 😉
  Du har utrolig flotte bilder og noen super innlegg 😉
  Kjempe inspirasjon 😉
  MEN du, jeg lurer på om du brukte noe pleie til dine øyevipper da du gikk gravid ?? Og i så Fall hva ??
  Go Klemmer <3

 40. Håper jeg kan få spørre deg om en ting som ikke har med dåp å gjøre:) vi skal i bryllup 21 juni å kleskode er mørk dress.er det slik at vi damene da kan ha lang eller kort kjole? Har også to døtre på 11 og 14 år som er bedt. Hva med de to? Er glad om du kan gi meg ett lite svar:)

  1. Ved mørk dress kan du ha både kort og lang kjole, men den bør dekke knærne. I bryllup synes jeg du burde gå for en lang en 🙂

   1. Jeg må også si meg enig med Caroline her, synes lang kjole er det peneste i bryllup. Men, det kommer litt an på når det starter også. Er det et «formiddagsbryllup» på sommeren og vielsen er tidlig, så er en knelang kjole like pent og helt etikette. Når det kommer til barna, så står de litt mer fritt og det går helt fint med kort kjole. Husk bare å ha et sjal eller liknende over skuldrene i kirken 🙂

 41. Håper jeg kan få spørre deg om en ting som ikke har med dåp å gjøre:) vi skal i bryllup 21 juni å kleskode er mørk dress.er det slik at vi damene da kan ha lang eller kort kjole? Har også to døtre på 11 og 14 år som er bedt. Hva med de to? Er glad om du kan gi meg ett lite svar:)

  1. ved mørk dress kan du ha begge deler, men i bryllup synes jeg det er absolutt finest med lang 🙂 Den bør uansett dekke knærne 🙂

 42. Christina

  Er spændt på at få tema at vide! Hvornår afslører du??? 😉

 43. Nydelige begge kjolene! <3 Passende innlegg om dåp akkurat i dag, da prinsesse Madeleines vesle prinsesse fikk sitt navn offentliggjort. Hva syns du om navnet? Jeg syns det er vakkert <3 Gøy å lese om dåpsplanleggingen din, selv om vårt veslegullet fikk sitt navn i høst. Du skulle vært planlegger du- sånn bryllups/dåps/bursdags/jubileums-koordinator:):) Kanskje du en dag vil ha din egen business- for å planlegge i vakre detaljer, DET kan du!!!:):):)

 44. Den rosa kjolen må være noe av det nydeligste jeg har sett. For en god idé å bytte kjole etter seremonien i kirken, det har jeg ikke tenkt på før, jo flere kjoler jo bedre 🙂 Hun kommer til å være helt nydelig i begge!

 45. Hei!
  Jeg vil anbefale deg en dansk nettside, oliprik.dk hvis du er på utkikk etter ferdig silkebånd med sløyfe for eksempel! De har stort utvalg til bra priser, jeg var kjempefornøyd! Etter bestilling tok det ikke mange dagene før det lå i postkassen. Vi hadde gammelrosa som temafarge, og fant den perfekte kjolesløyfen der, fargen stemte helt med sånn den så ut på bildet, og jeg festet den selv på kjolen med en hvit sikkerhetsnål 🙂 På stoffogstil.no bestilte jeg tynne silkebånd til ermene på kjolen, samt i forskjellige tykkelser til å pynte med. Jeg brukte bare hvite lys, og knøt gammelrosa silkebånd rundt, enkelt og fint 🙂 Lykke til med dåp! Klem

 46. Så nydelig dåpskjole <3 Slik har det vært i vår familie også, det er så hyggelig at ting kan gå i arv. Affeksjonsverdien kan ikke kjøpes for penger, det er helt klart 🙂

  I vår familie er navn + dåpsdato brodert inn på underskjørtet på alle barna som har brukt den. Jeg fikk den brodert av sydamene på Bekken & Strøm, bare ringte å spurte, og de hadde ikke akkurat brodert på dåpskjole før, men jeg kunne velge font, farge og strørrelse selv, og det var også veldig billig.. Ring å hør, hvis du har Bekken og Strøm i nærheten da 😉

 47. Ntååå men så søt den rosa kjolen er! <3 Kan jeg spørre hvor den er fra? tanteungen min har bursdag om noen måneder og den kunne jeg virkelig tenkt meg å kjøpe henne! <3

  1. den er spesiallaget til Nelia fra Gullkorn design 🙂 Så jeg tror ikke den er i salg, dessverre :/

   1. Elisabeth L

    Syns også kjolen til Nelia er rålekker! sendte du inn mål og sånt inn for å få den sydd til Nelia? og er det du som desginet selve kjolen med tanke på farger og alt? må si jeg er imponert! leste nettopp på bloggen at hun dessverre ikke kan sy flere av den siden den er spesiallaget til Nelia, så utrolig stas at Nelia er den eneste i verden som har den vakre kjolen:D

   2. Nei, den er i strl. 62-68 🙂 Ja, den er kjempevakker 🙂

 48. Hei. Fantastiske kjoler 🙂 et lite spørsmål, den rosa kjolen… Kan de knappene bli litt vonde for henne å ligge på? Eller lene seg inn til i vippestol eller på fanget..
  Håper dagen blir som du tenker, og mye mer 🙂

 49. Hei! Fekk du pakken frå meg? 🙂

  1. Ja, det var nydelig! Tusen takk 🙂

 50. Så nydelig e kjoler! Kommer til å kle dåpsbarnet 🙂

 51. Mary-Liz

  Så smukke kjoler både dåbskjolen og rosakjolen:-)

  Hvis du ikke vil have broderet navn i kjolen, så kan du bestille et smukt tøjmærke via nettet som kan sys eller stryges på.

  Held og lykke med det hele.

  mary-Liz
  https://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 52. For noen nydelige kjoler Nelia skal bære på den store dagen 🙂 Den rosa var en drøm ♥ Kjekt å ha en spesiell kjole som ingen andre har lik 🙂

 53. Er det ikke mer verdt om moren til barnet selv broderer inn navnet? Jeg vil påstå at det hvertfall er mer verdt for Nelia og Nelias barn, at deres bestemor har lagt arbeid i det, og der blir det til evig tid. Men,men du tenker vel mer på at det skal være så elegant som mulig 😉 Det synes jeg er artig med familiedåpskjoler, at du ser forskjellige typer broderi, fra forskjellige mødre 🙂

  1. Det er ingen av mødrene til de andre som har brukt den som har brodert selv, de har levert den til noen som kan det, så da tenker jeg at jeg gjør det også 🙂

   1. Da forstår jeg bedre hvorfor du også gjør det:)

 54. Kjolene var kjempefine, og veldig kjekt med arv. Skulle gjerne hatt dåpkjolen og andre klær fra jeg var liten, men jeg vet ikke hvor det er. Har heller ikke noen kontakt med min mamma som sikkert vet hvor det ville være. Men sånn er livet:) håper dere får en fin dåp for Nelia 🙂

 55. Nydelige kjoler. Jeg hadde på meg bunaden da vi hadde dåp. Dåpsbarnet var ikke helt fornøyd, og jeg måtte stadig ty til amming. Ikke særlig praktisk å amme med bunad på… Hele stasen over hodet gang på gang. Puh..!
  Lykke til med forberedelsene!

  1. Å, herre :p Nei, det er nok ikke helt enkelt 😉

   1. Dwightinha

    Synes også bunad i dåp generelt sett er det flotteste, men ammevennlig er det ikke!!
    Selv løste jeg det ved å pumpe meg og planlegge godt. Heldigvis hadde jeg verdens snilleste dåpsbarn.
    Jonas Gahr Støre sitt barn var neste mann ut etter oss, men det var ikke lydløst der i gården ti-hi. Tiden flyr Caroline, og i år blir dåpen bekreftet av at vi har en konfirmant i huset. Det gjør at jeg titter mye på hvordan vi arrangerte dåpen. Er så glad for at vi la ned arbeid og innsats i (for noen) mange detaljer som senere er kjemehyggelige minner. Er så gøy å se hvordan du tenker å gjøre det, man må bare innse at vi her på berget er blitt ganske inspirert av tradisjoner fra andre land. På noen kan de virke uortodokse og unorske, men det viktigste er de minnene dere selv skal leve på og som vil bli verdifult «lim» til å holde familien samlet når ting kan røine på i blant. Tradisjoner er mye viktigere enn mange tror, og det skaper tilhørighet og trygghet.
    Ser så vakkert ut det du planlegger Caroline, og lykke til.

   2. Tusen takk 🙂

 56. Blir det ikke vondt for barnet å ligge på ryggen med disse knappene bak? Jeg bare lurer altså – du har sikkert tenkt på det selv, men jeg husker jeg i alle fall unngikk liknende typer til mine små av den grunn. Nå finnes det jo så mange råd på slikt, så det er helt sikkert like mange som mener at det ikke gjor vondt for barnet og presser ugunstig på feil steder, som de som mener det motsatte. Lykke til med dåpen i alle fall!

 57. Så fin den rosa kjolen var! En sånn kunne jeg lett hatt på meg også, elsker rosa, hihi.

 58. Hvordan kan denne rosa kjolen passe? Den ser ut til å være i størrelse 5 år eller noe?

  1. Den er strl. 62-68 🙂

   1. Åja, syntes den så så stor ut! Bedårende var den uansett 🙂

  2. Hanne: tror du virkelig i fullt alvor at Caroline har bestilt en kjole i 5 år??

 59. Kjolen er kjempelekker, men jeg synes det blir «mye» kjole på en så liten baby…Når de er oppe og stabber og går rt denne type kjole perfekt….Blir det ikke ubehagelig for henne med de knappene bak,hvis ikke det et godt lag i mellom da…Hun blir jo nesten borte i bare kjole…Men det er jo deres valg…

 60. Amming i bunad høres ikke helt enkelt ut. Da holder det ikke med ammetelt er jeg redd

 61. Hei Caroline 🙂 Nydelig dåpskjole du har valgt, og ikke minst den skjønne i rosa! Har du kjolen din klar? Vi har et VELDIG godt forslag til deg ;):) Håper du tar kontakt med oss! Hilsen oss på Anna Johnson & Friends :):)

 62. Benedicte

  Hei,

  Har ikke lest gjennom alle kommentarene du har fått, men du kan jo høre med Grenland Husflidslag. Kanskje noen der kan hjelpe deg??? Legger ved link: https://www.husflid.no/husflid/husflidsnett/fylkeslag/telemark_husflidslag/lokallagene/grenland_husflidslag

  God helg og lykke til!

  1. Takk for tips 🙂

 63. Hei, Anne Marie Vindheim i Bunadkjelleren ( Torsholt feltet) Siljan, broderer og syr bunader, er sikker på at hun kanskje tar oppdraget med dåpskjolen. Har ikke tlf nr for hånden, men det sikkert lett å finne.

  Hilsen Vigdis

 64. Hei Caroline, morsomt å følge bloggen sin ettersom min jente er like gammel som Nelia. Surfet rundt på dåpsforberedelsene her (fantastisk kjole!), og ville bare gi et tips ang. invitasjoner: Om du ikke har sendt dem alt, har Presserommet i Gamlebyen, Fredrikstad fantastiske og eksklusive trykksaker, laget med en gammel trykkpresse som preger inn det som skal trykkes i tykt papir. Blir kjempefine visittkort, menyer, invitasjoner etc. (Stor reportasje om det i Fredriksstad Blad i dag, forresten)
  Anbefales varmt 🙂

  1. Takk for tips 🙂

 65. Ingrid G

  Så flotte kjoler! Og så de bittesmå skoene fra etsy. Og hårbøylen og og og..ja.. Så nydelig Nelia blir i disse antrekkene. Det blir et aldeles nydelig dåpsbarn. Så moro at du koser deg med forberedelsene. Kos deg masse videre med det, det er gøy å planlegge og se at ting tar form. Ønsker dere en riktig flott dåpsdag for Nelia.

 66. charlotte

  Hei. For en flott blogg! Digger at du deler utrolig mange tips som mange andre boggere holder for seg selv. Du går liksom i detalj på planlegging av dåp, bursdag og mye, mye mer. Utrolig bra:D
  Kan jeg spør hvilken maling du har brukt på karusellene?

  1. Caroline

   Jeg brukte maling fra panduro, spør gjerne der hva de anbefaler på treverk 🙂

 67. Så søt kjole, rosa drøm, helt perfekt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *