summer braid

somfl

God morgen Nå har jeg hatt en rolig halvtime for meg selv etter frokost, med en kopp kaffe og den nyeste utgaven av ditt bryllup. Jeg skal ikke akkurat gifte meg, men jeg elsker slike blader og jeg synes de har blitt bedre og bedre med årene. Forskjellen fra da vi giftet oss til nå er enorm, og mulighetene har liksom blitt både større, flottere og tilbudene mye nærmere. Jeg får så uendelig mye inspirasjon ved å kikke i slike blader, det gjør meg rett og slett glad. Så tenkte jeg i tillegg at jeg kanskje kan få noen input jeg eventuelt kan bruke i dåpssammenheng, ellers så skal jo Charlotte gifte seg neste år 🙂 Det blir fint, det!

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers har jeg startet å glede meg til vår og sommer, og denne hårpynten fant jeg på asos for en tid tilbake, så i dag måtte jeg teste den ut. Det blir garantert mange slike fletter når solen bestemmer seg for å dukke opp litt oftere, gleder meg!

DSC05435DSC05441

Nå skal jeg snart komme meg i treningstightsen, men først er det Nelia-tid ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

– ha en deilig tirsdag – 

83 kommentarer

 1. Hvor er den nydelige morgenkåpen din fra? Den var bare helt fantastisk fin! Har du link 🙂 ?

  1. Den er fra kappahl, har nesten alt fra undertøyskolleksjonen 50 shades nå, så mye lekkert 🙂

 2. I think that I’m addicted of your blog…
  Beautiful photos, you looks so fresh and relaxed

  1. thank you so much, sweetie 😀

 3. Hei og god morgon. Kor er morgonkåpa di frå? Og nattkjolen? Fine!

 4. Katherine

  you inspire me! thank you very much for all. you are so beautiful! i wish health and happiness to you, your daughter and all your family 🙂

 5. Hei. Jeg skal gifte meg i slutten av juni, og lurer på om du har noen gode tips til meg? 🙂

  1. Det kan godt hende 😀 Hva vil du ha tips om? 🙂

   1. Jeg vil helt klart anbefale deg å gå inn på http://www.bryllupstid.no 😉

 6. Herre for et nydelig bilde av deg;) er det lov å spørre hvor mornkåpen er fra? Har vært på utkikk etter en slik lenge…

  1. Tusen takk 😀 Den er fra kappahl 🙂

 7. I love it to wear such side braids but I have to admit you look much better in it <3 Good idea to put the butterflies in it!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 8. Jeg er en fast leser av bloggen din, å du motiverer og inspirerer meg så enormt hver dag.
  Tenkte bare jeg skulle si at du hadde vært den perfekte bryllupsplanleggeren! Du skulle blitt det på heltid..jeg ville ihvertfall brukt deg når jeg skal gifte meg engang haha.

  1. Tusen tkak for så fine ord! Det hadde jo vært veldig gøy 🙂

 9. De var søte 🙂

 10. Så fin flette og nydelige blomster/sommerfugler, de må jeg ha 😉

  http://www.bryllupstid.no

 11. Åh så skjønn hårpynt! 😀

 12. Vakre, vakre Caroline. Det øverste bildet der var utrolig fint! Ah, det skal bli så godt med sommer og varme. Ha en fin dag 🙂

  1. Du da, din fining <3 Håper du har hatt en frisk og rask dag hittil 🙂 Ble så reisesyk av bildet ditt på instagram i går! Eller om det var i stad, tiden går i stå 😉

   Klemmer 🙂

 13. Hei!

  Jeg har bare et lite spørsmål om hvordan det er å bestille fra Asos? Jeg har lenge sett på SÅ mye fint derfra, og lurer derfor litt hvordan toll og ect er, blir det mye dyrere, og er det en trygg side?

  Ha en fin dag 🙂

  1. Det er en helt trygg side, jeg har bestilt derfra siden de åpnet omtrent :p Toll og moms blir det alltid på varer fra utlandet 🙂

 14. Jeg mister mye hår etter fødselen, startet vel 3 mnd etter. Gjør du også det? Trenger tips for å beholde håret, akkurat nå ser jeg ikke ut..

  1. Nei, jeg har ikke mistet noe hår *bankibordet* Har vært flink å bruke nisim mot hårtap fra jeg startet å amme, så kanskje det kan være noe i det 🙂

   1. Jeg begynte å miste da barna var ca. 5 måneder, det varte et par mnd eller litt mer, husker ikke, ikke noe stort problem, men nå venter jeg på håravfall igjen siden minstemann er nettopp blitt 3 måneder:)

   2. Du begynner ikke å miste før barnet er minst 3 mnd… Jeg mista litt på sidene, altså de såkalte vikene hvis man kan kalle det det. Det var ikke mye, og det er ikke så mye åg jøre med det, det vokser fort ut igjen når du slutter å amme 🙂

   3. Marthe

    Det handler ikke om ammingen, men man mister mindre hår under graviditeten,. Når graviditetshormonene er borte, så faller håret av igjen. MEN ikke på alle. Selv gikk jeg fri 🙂

   4. Iselin

    Jeg har hørt at grunnen til at man føler man mister så mye hår når man ammer er fordi mens man går gravid så mister man nesten ingenting hår og får tykkere hår. Så det hårtapet man opplever under ammeperioden er egentlig bare det håret man normalt sett ville mistet under graviditeten for å si det slik. Så totalt sett mister man ikke mer hår, man bare mister mindre enn vanlig mens man er gravid, for så å «ta det igjen» når man ammer… og så normaliserer det seg etter hvert igjen 🙂

   5. Silje :)

    Det er ikke ammingen i seg selv som gjør at man mister håret, men alt sum sumarum…. Også de som ikke ammer kan miste hår. Jeg trodde jeg gikk fri fra å miste hår siden jeg ikke amma så mange uker, men nå går jeg å plukker opp hår etter meg OVERalt, og vikene er blitt…… ja… små fjorder :/

 15. Gratulerer med 3 måneders-dagen til lille Nelia ♥ Kos dere masse. Klem

  1. Tuuusen takk <3 Tenk at tiden kan gå så fort! 🙂

   Stor klem!

 16. kunne ikke bedt om en bedre blogg å titte innom hver dag! Du er så utrolig kreativ, tar så delikate bilder og finner på så mye interessant for leserene dine. Trenger ikke blader lenger;-) Takk!! 🙂

  1. Tusen, tusen takk, Helene! Nå ble jeg så glad 🙂

   Stor klem!

 17. Hvis du møter noen som vil ta bilde meg deg på gata, gjør du det da? Eller hvordan er du hvis du møter fans på gata? Får de evt. lov til å ta bilde med deg og vogna(Nelia)?

  1. Jeg stiller alltid opp på bilder, det er bare koselig 🙂 Har møtt mange lesere som har fått hilse på Nelia også, men bilder av henne er det ingen som har spurt om å ta 🙂

 18. FOR et nydelig, romantisk portrett av deg. Det var nydelig med sommerfugler i håret. Ha en fin dag og kos deg §:o)

  1. tuusen takk 😀 hpåer dagen blir fin!

 19. heisann=) kjempeflott blogg du har=) blitt en fast leser:)..

  kan jeg spørre om noe privat. hvor mye kalorier spiser du på en dag ??med tanke på at du ammer og trener,

  jeg spør fordi jeg fikk vite av helsesøster at jeg spiste for lite noe som førte til lite næring i brystmelka mi som igjen førte til at lillegutt ikke la på seg så mye. jeg spiser kanskje 1000 til 1200 kalorier på en dag.. så lurte på om du hadde noe tips.. jeg skal begynne å trene snart også.. og jeg vil jo helst ha næring i melka mi.. men er redd å legge på meg mye..

  1. Så hyggelig 🙂

   Jeg har ikke tellingen på antall kcal., men jeg spiser mer enn før ettersom jeg er mer sulten 🙂 Du kommer helt sikkert ikke til å legge på deg av å spise ekstra, du forbrenner jo mer, så det vil gå opp i opp 🙂 Det har i hvert fall gått helt fint her 🙂

  2. Ingen, inkludert fotballfrue som reagerer på at dette var veldig lite? For en voksen, ammende, kvinne som skal starte å trene?

   1. Tenkte ikke over det, men jo, det hørtes fryktelig lite ut :/ Burde minst vært det dobbelte, helst mer enn det også.

   2. Jeg forstår, sikkert vanskelig å få med seg alle detaljene i alle kommentarene 🙂 Jeg er enig med deg.

   3. At hun skal begynne å trene er jo ikke så ille, men kalori-inntaket var jo fryktelig lavt, selv for damer som ikke ammer. :/

  3. 1000 til 1200 kcal på en dag?! Det er jo alt for lite – hvertfall når du ammer! Dette er jo langt under anbefalt dagsbehov for kvinner som ikke ammer til og med!

   Helsesøster har vel gitt deg råd om hvor mye kcal du bør få i deg? Syntes du burde følge hennes råd. Babyen sin helse kommer først!

   Her kan du lese litt forresten lese litt: http://ammehjelpen.no/artikkel/32/slanking .
   Der står det blant annet at mindre enn 1500 kcal om dagen for de fleste gir mindre melkeproduksjon. Et såpass lite inntak fører også til økt frigjøring av miljøgifter fra fettvevet. Det rådes ikke å gå aktivt ned i vekt så lenge man fullammer. (Altså å slanke seg, ved siden av den vekten man vanligvis taper. Etter fullammingsperioden rådes normalvektige til å ikke gå under 1800 kcal, og overvektige ikke under 1500 kcal.

   Nøyaktig hvor mye man trenger er individuelt, og avhenger blant annet av aktivitetsnivå. Men du forstår kanskje nå at 1000-1200 er alt for lite?? Hvis du i tillegg skal begynne å trene, må du få i deg mye mer! For din egen og din baby sin helse. Jeg tror ikke du ønsker at noen av dere skal bli underernært og feilernært.

  4. Dette er altfor lite mat Kjære deg! Du må spise mye mer enn dette! Du vet at når man spise lite mat får man også dårlig forbrenning, for mye er ikke bra, men det er mellomtingen, og dette er for lite, du må spise 1000 kcal mer om dagen minst nå som du ammer også.

   1. Snuppa

    Hvordan kan dere fortelle at dette er for lite mat for denne stakkars kvinnen? Hva vet dere om kroppen hennes + høyde?? Jeg er litt under 1.60,og får som anbefalt å IKKE spise mer enn 1500 kcal om dagen.

   2. Har du hørt om BMR? Det står for basal metabolsk rate, og er den energien kroppen din forbruker om du ligger helt stille i et termonøytralt rom. Dette er altså ikke energi som du kan velge å ikke bruke, kroppen din gjør det uansett (kroppen kan gå i sparebluss om du spiser svært lite, men det er ikke å anbefale). Ingen voksen person har BMR så lav som 1000 – 1200 kcal. I tillegg skal hun amme, noe som øker energibehovet, hun beveger seg sikkert også i løpet av dagen, og snart skal hun begynne å trene. Behovet hennes er langt større enn 1000 – 1200 kcal.

   3. Snuppa:

    Det vi vet er:
    1) Hun ammer – og trenger dermed mer energi enn ellers
    2) Helsesøster har fortalt at babyen ikke får nok næring fordi hun spiser for lite (!!!)
    3) Hun skal snart begynne å trene – og vil derfor trenge enda mer næring

 20. Fine sommerfugler! Sånne skal jeg jaggu meg kjøpe meg, hvis jeg finner noe lignende.

  ps: det skrives bride 😉 Ha en topp dag!

  1. Jeg vet at brud skrives bride, men jeg mener braid som i flette 🙂

   1. Viktoria

    Haha 😉 jeg skumleste og trodde også at overskriften var sommerbrud! Visste ikke at flette er braid, men det vet jeg nå!! Da har jeg også lært litt engelsk gjennom bloggen din… Braid=flette 😀

   2. Haha! Der fikk jeg meg en god latter Mari! Hva med å ikke rette på andre?
    Jeg blir litt paff inn imellom over hva folk kan med å skrive.

   3. Å! Haha. Da beklager jeg! Håper du har hatt en fin dag 🙂

 21. Så fin morgenkåpe! Har du en matchende nattkjole under også eller er ser det bare slik ut? Er på utkikk etter en fin nattkjole nemlig 🙂 Ha en fin dag!

  1. Det er fra samme kolleksjon, så de passer sammen 🙂

 22. Silje :)

  Fin flette! Skal dere på ferie til sommeren? Hva og hvor har dere planer? Trenger tips til ferie med baby 🙂

 23. Kristina

  Kan du lage ett innlegg med all green gate kroppane du he ? Kor mange du he av kvar osv 🙂

 24. Åh, så nydelige bilder av deg. Og for et herlig glad-innlegg!
  Du er vakker, Caroline 🙂 ha en strålende dag <3

 25. Det er noe med å lese i Ditt Bryllup uansett om du er gift eller ikke skal gifte deg 🙂
  Jeg pleier ofte på jobben og se i bryllupsmagasiner og sånt, lov å drømme 🙂

 26. DU er vakker du!! gratulerer med 3 mnd vakre Nelia 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 27. Så nydelig du er:-)
  Jeg kom bare til å lure på, der du noen gang på tv i løpet av dagen, eller er den mest av?:-)

  1. Pleier å se litt på serier på kvelden, ellers er den av det meste av tiden 🙂

 28. Så fin du er! Og må bare rose deg for de ufattelig fine bildene du tar til bloggen, spesielt de macro-lignende bildene jeg har sett her. Blir helt imponert! Ha en kjempefin uke, Caroline.

 29. Ranveig

  Hei!
  Ville bare spørre når du hadde tenkt å lage et innlegg om de fine produktene fra ZO skin health? Sikkert mange som lurer på hudpleierutinene dine 🙂 Ser du har skrevet et par ganger tidligere at du skal gjøre det. Gleder meg 🙂

 30. forlover

  Hei, har du noen tips angående negler for brud? Jeg er lite bevandret i området, men har bestille time til meg og bruden på salong.er det gele vi bør gå for? Akryl? Shellac? Noen som har tips? Vi har aldri hatt påtatte negler før. Mvh spent forlovere! 🙂

  1. Jeg bruker acryl, men shellac er pent også. Hør med negldesigneren 🙂

 31. Elisabet

  wow. Du e så sykt nydelig og vakker ! og utrolig fin flette! =)

 32. Hei!:-) har du noen tips til å gjøre ett vinterbryllup like magiskt som sommerbryllup?

 33. Therese

  Vi ska ha et vinterbryllup.
  Ka e det viktigste å tenke på foruten kirke og lokaler.
  Hva koste en fotograf ?
  Temaet e Arctic winterwonderland ❤️
  Ut i fra dine erfaringer. Ka va viktig for dæ fremmot bryllupet…
  Om 10 mnd står æ hvit brud. Det står så alt for lite om det i bryllupsmagasinan.

  1. Det er utrolig mye å huske på :O

   De viktigste tingene i tillegg til kirke og lokaler er jo maten og drikken. Du trenger også blomster og annen pynt til lokalene og kirken. Ikke glem en god toastmaster, det er utrolig viktig, og musikk til festen etterpå 🙂 Og så må du ikke glemme kjolen da 😉

   Jeg kunne sikkert laget en evig lang liste 😀

   En fotograf koster fra ca. 5000,- og oppover, alt etter som hva dere trenger.

  2. Skal du ha fotograf til å ta bilder en hel dag kan dette komme opp i 15000,-(gjerne mer også), dersom du bare skal ha bilder fra kirken og portretter etterpå, blir det litt billigere. 🙂
   Lykke til med vinterbryllup!

 34. Cecilie

  Du er så vakker!!

   1. Helene

    Hei, Caroline!

    Kan jeg spørre om noe ?

    Jeg lurer på det med rengjøring av huset deres og øvrig husarbeid.

    du har skrevet litt om det før, men jeg kan fortsatt ikke skjønne hvordan det lar seg gjøre når du har så mye du gjør i tillegg (trening, tar antrekkbilder, ammer Nelia, lager mat, planlegger dåp, reiser for å besøke familie, reiser på fjellet og så videre)

    Hvordan kan du rekke alt?

    det tar jo myyyyye tid å rengjøre et stort hus pluss du har jo hunder, da er det sikkert enda mer å rydde (pels, de må ut og så videre) pluss baby som må skiftes på, ammes, kose med og så videre… pluss vasking av klær, bretting , strykking..

    Har du noen som kommer og rydder huset en gang i uka , hjelper å strykke klær ?

    eller har du noen spesiel hemmelighet?:))) har du kanskje flere timer i døgnet enn de fleste:)

    det tar jo masse tid bare å gå rundt å tørke støv fra alle tingene i et stort hus med masse klær og tingi ? Støvet kommer jo nesten hele tiden:)

    Og så har et spørsmål om Nelia?

    jeg har en liten baby på 5 uker,synes det tar mye tid etter amming/mating å få henne til å sovne, hun må jo holdes slik at hun rape/gulper ut …og sånt

    Hvordan er det for dere? Hvor mye tid bruker du til å få henne til å sovne etter at hun har spist? t Kan du bare legge henne ned, og så sover hun alltid uten å ville vugges i søvn i armene eller måtte gulpe ut det overflødige?? som sagt synes det tar så mye tid til å få gjort alt sånt, at det ikke er så mye tid til øverst, fordi plutselig så er det tid til ny amming ? (når det er hver 2 time)

    Takk for svar???

    Vil gjerne skjønne hva jeg gjør feil siden jeg får ikke tid til øvers med alt dette:)))

    Ha en fin dag!

   2. Det er ofte vi ikke finner tid til å vaske og rydde, faktisk så er det slik at vi vurderer vaskehjelp. Så ikke føl på det om du føler at du ikke rekker alt 😉

    Nelia har et ganske varierende gulpemønster. Noen ganger kommer det rett etterpå, mens andre ganger kan det ta en halvtime. Vi slipper å vugge henne i søvn, og trenger i de tilfellene hvor hun er trøtt bare legge henne i sengen.

    Du gjør ikke noe feil. Alle barn er forskjellige, og tiden løper fra oss 🙂 Nelia er rask til å sovne, og sånn sett er vi heldig der.

   3. Helene

    Takk for svar:)

    Ser at jeg hadde «??» der hvor det skulle stå «!! » Håper du skjønte det var tilfeldig:)

    God natt!

 35. Så fin hårfarge du hadde nå, og de sommerfuglene i håret var stilig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *