cake in a cup

kakeikopp

Ok, dette er det drøyeste! For en genial idé og for en utrolig nydelig smak! Jeg fikk tilsendt noen smaksprøver fra funskjonell mat her om dagen og åpnet ikke pakken før tidligere i dag, og det er jeg veldig glad for nå, for dette var helt nydelig! Og i tillegg lager det seg selv – det vil si sjokoladekake på 1-2-3 . I koppen! I love it! Jeg tilsatte en halv dl. med kaffe i stedet for vann for å få et litt mer mokkapreg over den, så var det 50 sekunder i mikroovnen og yum! Perfekt belønning nå som jeg nettopp er ferdig med 60 minutter på mølla, mage og rygg.

DSC05470

___________________________________________________________________________________________________________

Joda, det har allerede blitt endringer i treningsplanen min, for det står jo egentlig 4×4 der i dag 😉 Dette var den første løpeøkten min på 60 minutter etter fødselen, og det var overraskende lett. Holdt jevnt tempo på rundt 9.5 og hadde jevnt høy puls så og si hele veien. Merket bare at det ble litt kjedelig, nå som jeg er vant med trening hvor det skjer litt mer på kort tid, men jeg kommer sikkert inn i det igjen. Deilig med noen slike lange løpeøkter i uken, og den følelsen jeg sitter igjen med nå er helt magisk, sånn deilig sliten med sjokoladekake fra mammakoppen min i magen. Kan nesten ikke bli bedre, tror jeg.

DSC05478

genser river island / adlink

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ – 

70 kommentarer

 1. Johanna

  Så veldig godt ut:)
  Hvor er genseren din fra på dette bildet?

  1. river island 🙂

 2. the hungarian girl

  mikrobölgeovnen er ikke healthy i det hele tatt………………

 3. Viktoria

  Yum,yum, det så godt ut assa!!! Har du peiling på hvor du selger dette?? Hvis ikke kommer jeg til å ransake alle butikkene jeg går forbi i morgen! Haha 😉

  1. skjønner jeg godt :p ville prøvd meg på life eller sunkost 🙂

 4. Mmmm… Det hørtes veldig gott ut! Må testes!
  Flink du er med løpingen! 🙂 Ha en fin kveld 🙂

  1. Tusen takk 😀 gjør så godt jeg kan, og det kjennes bra 🙂 Ha en fin kveld, søte 🙂

 5. Hei! 🙂
  Har lest bloggen din i mange år, og ser du har overnattet i Oslo ved en rekke annledninger.
  Driver nemlig å planlegger en helaften m/overnatting som 30 års gave til forloveden min ( han er håpløs å kjøpe gaver til),
  og det jeg lurer på da…hehe… har du ett/noen hoteller å anbefale? Er jo en drøss å velge i….

  Ha en fin kveld videre med fine Nelia, her skal vesla på snart 1år legges 😉
  Hjelp som tiden flyr! Men gøy er det!

  1. Vi bor jo mye på Royal CHristiania, men hva med The Thief på Tjuvholmen?

 6. Old news, brukte å lage det når jeg bodde på internat 2-3 år siden

  1. Jeg pleier å lage proteinkake i kopp (har postet oppskrift tidligere), men dette var mye bedre synes jeg 😉 Det tar jo mye lenger tid å lage det selv enn å blande noe pulver med en 1/2 dl. væske, så old news er det jo ikke 🙂

 7. hvor får jeg kjøpt den??? 🙂

  1. regner med helsekosten har den, som life, sunkost etc. 🙂 ellers har de nettbutikk 🙂

 8. Så stilig! Ser for meg at den smaker supergodt!:) Dette fikk meg til å tenke på da det ble reklamert for blueberry muffin og de to andre teene. Reklamen viser bildet av muffins i en kopp. Kjæresten min skjønte ingenting da jeg serverte denne teen til oss, det skulle jo spises? Hehe, fikk meg en god latter da!:) kanskje jeg får tipse han om denne i stedet. Ha en aller tiders flott kveld videre, Caroline! 🙂

  1. Haha, fantastisk 🙂

 9. Oh Id love to try it too! I need to see if I can find similar also here! Love the fact you used the coffeee instead of water, for sure it is more delicious!^^ Kisses bellissima Caroline!

 10. Så genialt da 😀 Må nok smakes en dag! Ha en fin kveld ♥

  1. Ha en fin kveld du også 🙂

 11. Jeanette

  åh,nam! også så enkelt da! Den må jeg bare teste ut

 12. Dette var tøft! 🙂 Takk for tips!
  -Tone

 13. Så fin genser <3 Hvor er den fra?

  1. river island 🙂

 14. Hvor mange porsjoner er det i pakken?

 15. Er den lavkarbo? 🙂

  1. Ja, så godt som. Den er laget av sukrin og ikke sukker 🙂

 16. Vel unt med litt sjokoladekake til deg! Ha en fin kveld videre! <3

  1. Tommel opp 🙂

 17. SÅ Utrolig flott du var i de fargene ♥♥

  1. Tusen takk 😀

 18. Fy flate så ekkelt, kvalifiserer ikke til betegnelsen mat ihvertfall. Kan ikke tenke meg at dette er noe du spiser i fullt alvor Caroline.

  1. Ekkelt? Det smaker jo helt utrolig godt 🙂 Hadde vel ikke nevnt det om jeg ikke likte det :p Jeg spiste hele selv og delte en med Lars-Kristian etterpå 😉 Likte det veldig godt han også 🙂

   1. lurven

    Hehe, så dette er ikke noe du får betalt for å reklamere for??

   2. Nei, da hadde det stått «Reklame».

  2. Kjære Jorunn, DU trenger ikke å røre noe sånt hvis du syns det er så ekkelt. Caroline må få spise hva ho vil uten at du skal komme med en nedlatende kommentar. Jeg syns jammen det så veldig fristende ut selv! 🙂 Superviktig å unne seg noe snadder i ny og ne, velfortjent! 🙂

 19. Jeg har nettopp fått de to forskjellige smakene med Cake in a Cup selv! Gleder meg veldig til å prøve, og se om de er veldig mye anderledes enn hjemmelaget cake in a cup som jeg har på bloggen 🙂

 20. fysj…det så direkte ekkelt ut. sorry!

  1. Susanne

   Hvorfor gidder du å lese denne bloggen Lurven! Har du ikke bedre ting å ta deg til?

  2. Seriøst? Ser det virkelig så fryktelig ut med sjokoladekake i en kopp? Caroline, smaker det bedre enn microbrownies? 😀 Prøvde sistnevnte for første gang i går, og det var jo overraskende godt. Synes kanskje proteinpulversmaken ble litt framtredende, så har lyst til å prøve denne!

   1. Jeg synes denne var veldig mye bedre, for jeg er enig med deg ang. proteinet 🙂

 21. Katarina

  Hei! Skal lage hamburgerbrødene dine i morgen, men så de inneholdt philadelphiaost.. Har melkeallergi, så lurte på om det går an å bytte ut med noe annet? Og evt. hva? Hadde satt pris på svar, savner virkelig hamburgerbrød!! (De glutenfrie og melkefri er ikke gode..)
  På forhånd takk!! 🙂

  1. Det er jeg usiker på :/

  2. Katarina: Jeg pleier å bytte ut med soya kremosten du får i butikken 🙂 Har ikke prøvd denne oppskriften, men bruker det alltid selv når det står philadelphia i oppskriften 🙂

 22. åå nam, dette må prøves!

 23. Har faktisk prøvd et par oppskrifter på funksjonell mat sin hjemmeside, og de holder mål. Smaker nærmest som vanlig.

 24. Jeg er generelt motkjemper av mat som skal laves i mikerobølgeovnen. Det tager kanskje litt lenger tid, men der er tryggere at tilbrede den i ovnen, Denne såg ikke god ut.

 25. Ser kjempe godt ut <3
  Så fin du var i dag 🙂

 26. Det er så utrolig koselig å lese bloggen din!
  Klem til lille Nelia fra meg ❤

 27. Før pleide jeg å se på trening som noe tungt, kjedelig og slitsomt, men takket være deg, gjør jeg ikke det lengre <3 Jeg har gått fra å være en person som så på trening som noe man kun måtte gjøre hvis man ville bli tynn eller muskuløs, til å elske å trene og skjønne at det er godt for kropp og ikke minst sinn! Tusen tusen takk for dine positive ord om trening og til alle som mener du sprer et usunt fokus på kropp der ute: Dere tar feil, Caroline sprer positive tanker om kropp og helse og her har vi et rent eksempel, nemmelig meg.

  Klem

 28. Ragnhild

  Oj, det må prøves. Genialt at den er uten egg, siden jeg reagerer på eggehvite! 🙂 Takk for tips 🙂

 29. Kake i kopp er så enkel og godt.
  Laget mye da jeg bodde alene, for 15 år siden.
  Fort gjort å lage selv og da vet man hva som er i 😉
  Synes eplekake er snadder.

 30. oooooown *-*

 31. Jessica

  Hi wow that is a great pace for running. How many miles/kilometers did you run in 60 minutes?

  1. 9.4 km. 😉 I usually run about 10k., but not after pregnancy I guess 😉 I’ll get there 🙂

 32. Ida Charlotte

  Åh, så herlig det så ut der du satt med kake i koppen 🙂 <3 Kos deg masse! Kake i kopp er kjempe godt 😉

 33. Agnieszka

  Hi.
  Could you write what is it this lipgloss on the picture. The colour is soo beautiful.
  Best regards
  Agnieszka

  1. It’ s a gloss from Idun, so nice! The name is irma 🙂

   1. Agnieszka

    Thank you for your answer 🙂

    Best regards from Poland
    Agnieszka

 34. Hadde gledet meg til denne nyheten, men veldig skuffet over at den ikke er glutenfri 🙁

  1. Den er jo glutenfri? 🙂

 35. Hi Caroline, please do you remember where you got that beautiful pants? I really like them 🙂
  Take care with sweet Nelia and husband. Hugs

  1. those are pj’s from H&M 🙂

   1. Zuzana

    Ah really, you post them some while ago in post with pajamas, if I remember. They must be the same! 🙂 Thank you

 36. Hørtes deilig ut med kaffe i!! 🙂

 37. Åå så genialt! Kunne ønske jeg hadde micro, men det går jo sikkert å lage det i ovnen også? 🙂 60 min på mølla og jeg hadde kjedet meg ihjel haha, skjønner hva du mener med mer som skjer på kort tid!

 38. Jeg bruker å blande den vanlige sjokoladekaken fra funksjonell mat med vann eller kaffe og mikrobølge det. Smaker dette det samme eller er det bedre smak på denne mikrokaken i og med at det er meningen å blande denne med kun væske?:)

  1. uæ, det vet jeg ikke :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *