3 måneder

Tenk at lille jenta vår allerede er 3 måneder gammel. Jeg er så stolt av henne og som jeg nevnte i innlegget forrige uke, kan jeg ikke forstå hvordan vi har klart oss uten henne. Hver dag med Nelia er en sann glede og den følelsen når hun smiler og pludrer til meg kan ikke beskrives med ord. Jo, kanskje. Lykke? Jeg unner i hvert fall alle i verden denne følelsen. Og dette synet må vel være det fineste på denne jord!

___________________________________________________________________________________________________________

DSC05451

Babygymmet er forresten det smarteste jeg har laget, tror jeg. Hun elsker det og griper etter både lekene over og på sidene, så når hun blir sterk nok til å rive til seg alle uglene, elefantene, fuglene og sjiraffene, får vi vel si takk og farvel og heller gå til innkjøp av et annet med mer spennende ting på 😉

___________________________________________________________________________________________________________

Nå er hun i seng og jeg ser henne vel rundt klokken 3-4 i natt, kjenner jeg henne rett  På menyen her i dag står kyllingsalat med fetaost, pesto, valnøtter og honning. Link her for de som ikke har smakt den før. Neste uke kan jeg jo dele en ukemeny med dere igjen, det begynner å bli en stund siden.

Håper kvelden deres er fin, her er det mat og Lilyhammer. 

69 kommentarer

 1. Hon är verkligen SÅ söt din dotter!! Gulligaste lilla nacken i världen 🙂 Kram!

 2. Lillian

  Ahhhh, det der er en så ufattelig herlig tid:) Hun ligger der og er superfornøyd med tilværelsen og lager de herligste lydene og grimasene og uttrykkene i fjeset!;) Nyt nyt nyt, for plutselig er oppvasmaskina, kjøkkenskapene, søppelbøttene og trappa det morsomst i verden;)

 3. Så utrolig fint bilde av Lars-Kristian og Nelia, må være et fint syn det altså 🙂
  Ellers håper jeg at du nyter kvelden masse 🙂

  1. De er de fineste <3

 4. Det å bli mor er en helt fantastisk følelse. Ble selv mamma til en liten prins 20.desember i fjor.
  Klem

  1. Gratulerer 😀 <3

 5. the hungarian girl

  babygyymet kan du bruke som pynt, ta av beinene pó ene siden, og henge den pó veggen

 6. Så utrolig stor hun er blitt! Også så fint hun ligger i mageleiet 😀
  Her er lillegutt 6 mnd på fredag. Så stor gutt! 🙂 nå er han litt småpjusk med feber og rennende nese stakkars liten, men verdens fineste for det om selvfølgelig <3

  1. Uff, stakar 🙁 God bedring til han da 🙂

 7. Kristine

  3 måneder allerede!!
  Venninnen min og jeg dro ut for å feire at du hadde fått Nelia med et glass vin og det føles jammen ikke lenge siden:-)

  1. Haha 😀 Så hyggelig gjort av dere! 🙂

 8. martine

  så herlig! <3 så sterk hun er i nakke og rygg allerede! 🙂 liker hun å ligge på magen?

  1. Nei, hun hater det! 😀 Men Lars-Kristian prøvde å ligge foran henne slik som på bildet, og da gikk det litt bedre.

 9. Jeg ser på bildene fra før du ble gravid og jeg må si at du ser så mye flottere ut nå 🙂 Se på bilde FØR Nelia:

  http://fotballfrue.no/wp-content/uploads/2012/07/DSC03677.jpg

  Og se på bilde ETTER:

  http://fotballfrue.no/wp-content/uploads/2014/02/DSC03598.jpg

  Nelia er nok minst like fantastisk for deg som du er for henne <3

 10. Åh, så stor hun har blitt! Synes ikke det er lenge side. Du fortalte på bloggen at du var gravid, hehe..
  Ha en fin kveld med mannen 🙂

  1. Tiden går så fort :O

 11. Gratulerer med 3måneders dag til lille Nelia <3

 12. gud vad roligt 🙂

 13. Gratulere med tre måneder! 🙂 Det er så fint å lese om alle som nyter tiden med nyfødt og baby. Jeg hadde dessverre fødeselsdepresjon med begge mine to og tanken på barseltid og månedene etter gjør meg fortsatt trist og uvel, og jeg sørger over at jeg aldri fikk kjenne på mange av de samme følelsene som alle som nyter tiden med baby i hus. Men til alle som opplever noe lignende: det går seg til! Og det blir skikkelig bra etterhvert. Heldigvis. <3

  1. Så bra at ting har gått seg til <3

 14. Martine

  https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1509041_10202604192878733_296035681_n.jpg

  Hei! Jeg vet at du har kjole fra samme merke, så jeg bare lurte på hva merket heter og hvor på nettet du kjøpte denne kjolen? Skal i et bryllup så hadde blitt veeldig glad for svar!

  1. Min er fra onlineformals.com 🙂 Merket er La Femme 🙂

   1. Martine

    Tusen takk for svar!

 15. awww så skjønn. Disse månedene har gått utrolig fort. Syns nettopp jeg leste om at dere hadde fått henne hehe.

 16. Hildegunn

  å, så søt hun er. Ved å følge bloggen din husker jeg masse fra den tiden min jente var så liten. Hun har nå blitt 19 år. Hvor ble de årene av? Kos dere masse med småbarnstiden.

 17. Så nydelig å se og høre deg fortelle om den følelsen av å være mamma, Nelia er heldig som har deg som sin mor – og du er heldig som har henne. Jeg har ikke blitt mamma selv enda, men du inspirerer. Akkurat som du gjør på så mange plan. Takk for at du er du og deler av deg på så mange områder, du og bloggen din betyr mye for mange. Gratulerer med 3 måneders dagen:)

  1. Det var en koselig kommentar 🙂

 18. Gratulerer så mye med 3 måneder til Nelia!!

  Jeg lurer på å legge igjen en bestilling på jollyroom, og ser at du også har bestilt noe derfra tidligere. Lurte bare på hvor lang tid det tok med leveringen for deg? Unnskyld at spørsmålet ikke har noe med innlegget å gjøre :S
  Ønsker deg en finfin dag!

  1. Det går så fint 🙂 Tusen takk, forresten 🙂 Det tar vel ca. 1 ukes tid 🙂

   Klem!

 19. Har du en god oppskrift på litt sunnere fastelavensboller ? Ha en fin dag!

  1. JA 😀 Det kan jeg dele ila. helgen 🙂

 20. Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men har et spm angående Smile Lab Sensitive. Valgte å bestill hjem en pakke siden du hadde slik rabatt kode, men har aldri prøvd det før. Er det slik at det sliter ned på tennene? Også har jeg hørt at når man begynner å bleke tennene så blir de enda gulere/styggere hvis du slutter med denne behandlingen. Stemmer dette? Håper du kan svare meg på dette, kan godt hende du har skrevet noe om det før, men fant det ikke når jeg lette gjennom..
  Ha en fin dag 🙂

  1. Det aner jeg ikke noe om :/

 21. Du virker på meg som en fantastisk mor og samtidig kone, og det er det Ike mange som behersker med en så liten bebis. Jeg har selv en liten på 5 uker og glider meg til å begynne å trene ingen på elixia. Jeg lurer på om du tar nelia med eller om hun er hjemme med mannen din? Min tar ikke flaske enda, og fortsatt kan han gråte f.eks 30 min etter forrige amming og det eneste som ofte hjelper er å amme på nytt. Hva har du gjort i slike tilfeller når du vil trene. Gir dere flaske på biltur også slik at dere slipper á stoppe opp, eller tenkt hvis dere står I kø og ikke får kjørt av veien. Lurer også pá om dere har gitt noe melkeerstatning når du evt er borte på trening for at du skal slippe å pumpe. Tusen hjertelig takk for svar som hjelper meg masse. Digger at du «lever livet som før» og tar med Nelia på det som er mulig.

  1. Tusen takk! Jeg gjør så godt jeg kan, det gjør jo alle i min situasjon 🙂 Jeg elsker i hvert fall den nye rollen min, det er jo så deilig 🙂

   De gangene jeg reiser til Elixia, er Nelia hjemme hos Lars-Kristian. Jeg passer på å legge opp ammingen slik at jeg kan være borte i ca. 2 timer (tar tilsammen 40 min. å kjøre frem og tilbake – bah) og når jeg kommer hjem igjen får hun mat nesten med en gang 🙂 Hun spiser ca. hver 3. time nå, noen ganger oftere. Den første gangen jeg dro var hun vel rundt 3 uker (ikke på trening, men noen ærender i byen), og da ble hun sulten igjen når jeg var halvveis til Skien – haha! Da kjente jeg ikke rutinene hennes like godt og jeg ammet ikke rett før jeg dro fordi jeg trodde det skulle gå greit, men den gang ei 😉 Heldigvis hadde jeg litt melk i fryseren, så Lars-Kristian måtte ty til den. Dette var første gang hun fikk flaske, og det gikk så fint!

   På tur gir vi ikke flaske, det blir flaske veldig sjelden, kun om jeg skal drikke 1 eller 2 glass vin 🙂

   Det er ikke sikkert du får noe ut av svaret mitt, men det er i hvert fall slik det fungerer her hos oss 🙂

   Masse lykke til! Stor klem 🙂

   1. Ingrid

    Svaret ditt hjelper masse:) fantastisk å være mor og veldig nyttig å else bloggen din.

 22. så stor hun er blitt!! 😀

 23. What a cute picture!

 24. se så sterk! Gratulerer til dere alle 3!

 25. Hun ser så skjønn ut! Hadde vært koselig å se ansiktet, men forstår at dere vil skåne henne!

  http://www.bryllupstid.no

 26. Katarina

  For et nydelig bilde av far og datter 🙂 ahh , jeg savner virkelig den baby tiden , her er jenta mi blitt 1,5 år allerede . Så er bare å nyte tiden ! Som du sikkert hører hele tiden . Hadde vært moro å sett et bilde av henne om hvordan hun ser ut forfra 🙂 er virkelig verdens beste følelse å være mamma <3

 27. Kristine morvik hansen

  Hei.

  Hvordan er det med amming på nettene hos dere? Lille gull her har begynt å sove mer sammenhengende og det er jo flott men jeg får så brystspreng. Pumper du deg om kvelden/natta når Nelia sover så lenge på natta?

  1. Har greit med spreng når jeg våkner, men etter første måltid føles det bedre 🙂 Har ammet 1-2 ganger stort sett fra starten, og nå er det kun 1 🙂

 28. Tillykke med Nelia:) tiden flyver…

  Mine er snart på vej hjemmefra og jeg tror jeg får et » empty nest. Syndrom »

  Bare nyd hver en dag smukke Caroline❤

  1. Det forstår jeg godt! Husker mamma synes det var veldig vanskelig da både jeg og storesøster flyttet ut :/ Men det går jo over og de er der for alltid 🙂

   Stor klem!

 29. Når du springer i 60 min, feks 10 km, inkl du da oppvarming i de 60 min og 10 km? eller begynner du å ta tiden etter oppvarming? 🙂

  1. Legger oppvarmingen inn i de 10 km 🙂

 30. Så nydelig. Åååh <3 vil tro dette er et syn som gjør deg lykkelig 🙂 fantastisk bilde!
  Tiden går virkelig fort! Føler du akkurat fortalte oss at du var blitt mor, men på en annen side føles det som du har vært det hele tiden (haha) for som nybakt mor imponerer du stort! Mammarollen kler deg 🙂 Du er så flink, Caroline! Og det er så koselig å følge deg i hverdagen din, gjennom flotte innlegg og bilder på bloggen. Du er like flott (om ikke enda flottere) som alltid, positiv og energisk, og tydelig en omsorgsfull og fantastisk flink mor til den lille jenta deres, som vet å tilrettelegge alt for hennes eget beste, det er så flott å se! Mammapolitiet kan ta seg en bolle.
  Ønsker deg en strålende onsdag, Caroline! 🙂

  1. Takk for hygglig kommentar 🙂

 31. Venke og Ane

  Hei! Vi skriver en oppgave i forhold til kosthold og prestasjon, og har noen spørsmål vi håper Lars Kristian vil ta seg tid til å svare på 🙂

  Inntak av mat og drikke:

  1. Et døgn i grunntreningsperioden.

  2. Siste døgnet før en viktig konkurranse (fram til siste måltid før konkurransen)

  3. Før, underveis og etter en viktig konkurranse (fra siste måltid før og fram til første
  måltid etter konkurransen).

 32. Så fort tiden går! Redan 3 månader :). Så fin hon ser ut och så stark i sin nacke!! Ha en bra dag! Kramar

 33. Elisabet

  Hei Caroline!

  Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men vi håper likevel du kan ta deg litt tid tid å lese 🙂

  I mars skal vi arrangere UKEN i Bergen, og i den forbindelse er det tradisjon for oss å samle inn penger til et veldedig formål gjennom konseptet «UKEN gir tilbake». I år har vi valgt en sak vi brenner svært mye for, nemlig å støtte Helseklovnene på Haukeland Sykehus. Klovnene lindrer, gleder og gir barna energi til å kjempe mot sin sykdom. Vi har stor tro på at de bidrar med å øke livskvaliteten til de som har spesielt lange opphold på sykehuset. I dag er stiftelsen finansiert ved sponsorvirksomhet og glade givere, og inngår ikke i Haukelands budsjett. Dette betyr at helseklovnene er helt avhengige av andre sponsorer og aktører for å kunne fortsette å ha klovnebesøk på Haukeland.

  Vi i UKEN håper virkelig du hadde vært villig til å bruke noen linjer i et lite innlegg for å informere leserne dine om hvordan de på denne måten kan bidra med et lite beløp som vil gjøre mange barn svært glade. For å støtte kan man sende en SMS med kodeord «Hklovn» til 2490. Da gir man automatisk 50 kr. Vi har også laget en film med mer informasjon: http://www.youtube.com/watch?v=avoUoNxkEjQ

  På forhånd tusen takk 😀

  1. Skal se om jeg kan nevne det i et innlegg 🙂

   1. Elisabet

    Det hadde vært helt fantastisk, og til stor hjelp! 🙂

   2. Hadde vært helt fantastik om du hadde fått med dette i et innlegg 🙂 Overrekkelsen av gaven vi foregå på Haukeland Universitessykehus allerede mandag 3.mars kl 12.00, så hvis du hadde fått med Helseklovnene i ett innlegg i løpet av helgen hadde vi satt ufattelig stor pris på det. På forhånd tusen takk 🙂

   3. Skal prøve å få det til idag 🙂

 34. Alejandra

  Congrats for three lovely months!! She looks very strong!! My daughter, takes 4 months to stay in that position..

  1. She gets tired fast 😉

 35. Hei! Hvor langt har dere kommet i Lilyhammer? Og hvor ser dere det, har dere kjøpt serien eller laster ned/streamer dere på nettet?

  1. Vi har sett ferdig sesong 2 på Netflix 🙂 Har det kommet ut noe mer?

 36. Ser lang vei at jenta deres er nydelig, selvom jeg ikke har sett et ordentlig bilde av henne forfra:)
  Virkelig nydelig!! <3

 37. Ang. Kyllingsalaten, som forresten ser himmelsk ut, bruker du oljen i festaostglasset eller bare fetaosten i dressingen? 🙂 blir en stk slik salat til middag her idag 🙂 🙂

  1. Heller ut oljen 🙂

 38. Camilla

  Hei 🙂 hvor har du kjøpt det teppe hun ligger på?

 39. Hei Caroline!
  Jeg likte veldig godt pleddet til Nelia – kan du sende meg linken til hvor du har kjøpt det?
  Min 4 måneder gamle niese elsker ugler, så dette pleddet var bare fantastisk!
  Takk på forhånd for svar!

  1. Det er fra Etsy 🙂 Har dessverre ikke link :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *