Nelly.com 10 år: Leighton Meester

inneholder annonselenker 

hoved

Jeg kan ikke skjønne at det allerede er 10 år siden jeg tømte lønningskontoen fordi jeg hadde oppdaget nettshopping og klikket hjem den ene kjolen etter den andre. Men 10 år siden er det faktisk, for i disse dager fyller Nelly.com 10 år og dette feirer de ved å lansere en råflott kolleksjon de har gjort i samarbeid med selveste Leigthon Meester. Du kan shoppe den første delen av kolleksjonen allerede nå, du finner hele utvalget her, og her er mine favoritter:

favoritter

 sorte hæler / snekkershorts i skinn / hvit kjole / armbånd / smykke / genser 

___________________________________________________________________________________________________________

she’s all that

12

23 kommentarer

 1. Åhh, jeg elsker henne! Tenk at hun fyller 28 i år :O

 2. Martine Samuelsen

  for en utrolig koselig blogg du har! 🙂 liker veldig godt at du blogger om så mye forskjellig, og at du er et utrolig flott forbilde både innen trening og kosthold og som mor! synes også du har en veldig bra klesstil, og at du er utrolig pen 🙂

 3. Hei ,Caroline . Spiller med deg på yatzy, jeg får ikke til å skrive noe til deg<3 du er best!
  Håper du vil spille m meg en annen gang 🙂

  Hvordan får jeg til å skrive m deg? Har tatt på den Message greia. Men det vil ikke gå? Hilsen Vkkg

  1. Haha, så morsomt 😀 Får ikke den chatten til å funke jeg heller.

 4. Hei,

  Den jumpsuiten var kul. Har du den selv? Lurer i så tilfelle om den er veldig saggete…? På bildet i annonsen, der man ser den bakfra, virker skrittet å være langt nede mellom beina..

  1. Har den ikke selv :/

 5. eldbjorgandrine

  Ser du har vert på fjellet du også. Kjekt med fjelltur.
  Men, LK satt å kjørte bil i 10 timer?
  Du har også førerkort? Ike sant?
  Bare nyskjerrig, hvorfor bytter dere ikke på kjøringen?

  1. Vi kjørte ikke sammenhengende i 10 timer, hadde noen lange pauser inni mellom slik at Nelia fikk strekke på bena, skifte og spise litt 🙂

  2. susanne

   Det var jeg også litt nysgjerrig på. Hvorfor byttet dere ikke på? Forstår jo at du ammer Nelia, men da stopper dere jo bilen uansett, så det blir jo ikke noe mer styrete enn om du sitter i passasjersetet.

   1. Han liker å kjøre 🙂

   2. eldbjorgandrine

    «Han liker å kjøre»…………..
    Usj, som om jeg skulle sagt det selv.
    -Slik er det her også, mannen liker og kjøre, og tar det litt for gitt at han skal kjøre…..

    Men JEG også vil kjøre.

    Så jeg krever å bytte på…hehe.

 6. Er så utrolig synd at ikke kontoen min venter en feit lønning, ææh!

 7. Jeg må bare si at jeg beundrer deg for at du ikke klikker i kommentarfeltet ditt noen ganger. Folk maser om det ene og det andre om hvordan du tar deg av Nelia og hva som er bra for henne og ikke. Jeg skjønner ikke at du holder ut jeg haha;) Så pakker de det inn med at de ikke vil være «mammapoliti», og bruker smilefjes i setninger som alle ser er ment som kritikk (ikke kontruktiv). Så forventer de å få et svar fra deg, som de igjen kan klikke på i etterkant. De må liksom bare få sagt etterpå at «det var jo ikke sånn jeg mente det» og «du svarer leserene dine frekt». Djises…
  Jaja, nok syt fra meg! Jeg beundrer deg, Caroline:)

   1. eldbjorgandrine

    Caroline selger seg selv og sin familie og sitt liv.
    Dermed MÅ hun godta komentarer, og mer og mindre konstruktiv kritikk.

    Og det gjør Caroline.

    Det er nesten værre med alle de som glorifiserer Caroline og livet hennes. For vet du, Carolien er ikke mer enn meg og deg. Hun har like mange dårlige sider som gode,hun erakkurat som meg og akkurat som deg.Hun er ikke en bedre mamma enn andre, hun erikke vakrere enn andre. Hun er heilt vanlig, hun bare velger å blottlegge seg selv, familien og livetsitt, og dermed får hun tilbakemeldinger. Tålte hun ikke det hadde hun vel ikke giddet å drive på.

    For selv ikke caroline ofrer mann og barn sitt rykte og ve og vel for milionene som renner inn på konto. Derfor kan hun ikke klikke i komentarfeltet, hun selger en rosa romantisert fantasi, og tjener milioner på det, og da må man oppføre seg dannet og pent.

    synes Caroline er veldig rund og mild i sine svar jeg.

    Hva hun og gemalen sier seg i mellom, om alle oss som bruker tiden vår på å faktisk gidde se her, og ikke meinst svare, det sier jo bloggeren ikke noe om, men Carioline er en vanlig jente, så svaret sier seg selv.

    Men i bloggen er hun mild og rund.
    Og det er vel i grunnen meningen også!!

    Og stort sett synes jeg hun får ekstremt positive og i overkant «jeg-digger-deg-og-alt-du-står-for-og-du-er-så-vakker-og-er-verdens-nydeligste-deiligste-og-snilleste-mamma-ever» tilbakemeldninger………..til tross for at hun slett ikke er bedre enn meg og deg.
    Hun er en vanlig jente, heilt midt på treet, akkurat som de fleste av oss……
    Heller ikke hun bæsjer vanilje og roseduft 😉

    Nei, bare fortsett å skriv om din lille verden du Caroline, og fortsett å svar like rundt og mildt i komentarfeltet.
    Du svarer på det du selv vil, og du tar de dårlige komentarene med de dårlige. Slik du må gjøre når du selger deg selv og familien din. Det er jo prisen du må betale.

    Og det vet caroline.
    🙂

  1. Hvorfor synes folk så synd i bloggere? Spør du meg er de verdens heldigste lønna de har er da høyest i Norge omtrent.hadde det vært så grusomt med noen negative kommentarer hadde de vel slutta blogge??tror folk er litt uvitende..kommentaren kommer vel ikke med siden bloggere ikke liker at andre påpeker hvor mye de virkelig tjener på bloggen… Mer enn folk flest noensinne kn drømme om.

 8. Åh jeg bare elsker Leighton Meester! Hun er et stort ikon, og digger at hun skal fronte kolleksjon fra Nelly 🙂 love love love it!

 9. Hei 🙂
  jeg lurer på om dine daniel wellington klokker har blitt slitt i fargen på den metallgreia du har igjen klokka med? Fikk klokka for 2 dager siden, og gullfargen har allerede blitt slitt. Håper du kan svare 🙂

  1. Nei :/ Anbefaler deg å klage om det er tilfellet.

 10. DEN HVITE KJOLEN JEG DØR SERIØST SÅ NYDELIG

  1. Den er så fin!

 11. Kristine

  Har nelly virkelig vært 10 år i Norge? Eller er det 10 år siden svenske nelly kom(også kom den norske versjonen senere)? 🙂

 12. Hei! Ser det er flere som stusser litt, det er faktisk ikkje en kolleksjon hun har i samarbeid med Nelly. Hun har kun plukket ut plagg fra nelly.com som er hennes favoritter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *