all time favourites

annonse 

y

 I can do anything with the right shoes – and the right makeup 

Da jeg var hos Coverbrands i Oslo før helgen, plukket jeg ut mine absolutte favoritter gjennom de fem årene jeg har vært kunde der og jobbet med dem, og det ble tilsammen 7 produkter som du i dag og frem til 27. februar får 20 prosent rabatt på. Koden du bruker er FFAV og favorittene mine får du her.

___________________________________________________________________________________________________________

my all time favourites 

DSC05357

♥ glo minerals under eye concealer og camouflage concealer – jeg har vært trofast mot glo sine concealere så lenge jeg har blogget, tror jeg. De er rett og slett fantastiske, og jeg finner aldri noen med like bra dekkevne. Jeg bruker fargen natural både i under eye concealer og camouflage concealer. Husk å ikke bruke under eye på urenheter, da denne er ment for å gi næring til området under øyet og egner seg dårlig på urenheter. Det samme gjelder camouflage concealer, denne skal ikke brukes under øynene, da den er ment for å tørke ut urenheter og vil bli for sterk for den sarte huden under øyet.

DSC05364

boudoir eyes fra too faced – de perfekte fargene for en naturlig makeup-look, dette var så og si det eneste palettet jeg brukte i hele sommer. Alle fargene er helt nydelige, drysser ikke og sitter godt. Du kan se en look jeg har gjort med dette palettet tidligere, ved å klikke deg inn på dette innlegget. Palettet finner du her.

sunspa tan in a can chocolate – jeg tror ikke jeg lyver når jeg sier at jeg har anbefalt sunspa sine produkter sånn ca. tyve ganger, og jeg står på mitt: dette er og blir den beste selvbruneren på markedet. Du kan klikke deg inn her dersom du vil lese mine anmeldelser om produktet fra tidligere, se før- og etterbilder samt video om hvordan du påfører fargen på deg selv. Min favoritt er chocolate fordi den passer bedt til min hudtype, men original er veldig fin for de som er litt lysere i huden. Jeg lover deg at du aldri får en selvbruner som gir finere farge like effektivt som denne, som i tillegg lukter like lite. Finnes her.

___________________________________________________________________________________________________________

walnut complexion scrub – et av de beste produktene fra Ole Henriksen. Denne dufter amazing og gjør underverker for huden. Dersom du sliter med litt hudormer, anbefales det at du skrubber huden din 2-3 ganger i uken. Dette er en skrubb med grove korn som passer til alle hudtyper, og som får frem den naturlig gløden som ligger under laget med døde hudceller. Inneholder også ginseng som trenger dypt ned i porene for å rense. Fun fact: Naomi Campbell sin favoritt! Finnes her.

DSC05363

smilelab sensitive – smilelab er det som holder mine tenner hvite til tross for hyppig kaffedrikking, og nå har smilelab i tillegg kommet med sensitive som skal passe for dem med nettopp sensitive tenner. Nå har jeg ikke brukt smilelab på ages på grunn av svangerskap og amming, men jeg ser frem til en skikkelig omgang med disse stripsene igjen i fremtiden, for det funker virkelig på meg. Jeg ser umiddelbar forskjell, også er det så lettvint! Jeg har omtalt disse mange ganger og også delt før- og etterbilder, så det kan du sjekke ut ved å klikke deg inn her. Produktet kan du lese mer om her. Rabatten gjelder for både sensitive og for original.

DSC05368

hot mama blush fra the balm – en kjempefin blush som har vært gjenganger i min toalettmappe veldig lenge. Brukes nesten daglig fordi den gir både glød, highlight og fin farge. Jeg bruker alltid blush i tinningen, på kinnbeina og litt i pannen og på haken for å ramme inn ansiktet. For å sjekke ut hvordan denne ser ut på, kan du egentlig bare ta en titt på de fleste antrekksbildene mine 🙂 Produktet finner du her.

DSC05349

kinnbein

___________________________________________________________________________________________________________

Ja, jeg tror det var alt. Spør om det er noe du lurer på ♥ 

98 kommentarer

 1. Nydelige Caroline 🙂 Flotte produkter! Kjøpte meg nettopp den skrubben fra Ole Henriksen og jeg bare elsker den, lukter jo så godt jo ♥

 2. christina

  hei! til glo concealerene, bruker du den lille børsten fra glo,eller den som er duo foundation/conc. ? har plutselig begynt å reagere på både øyekrem og kremconcealerene mine.. så må bytte! 🙂

  1. jeg bruker bare foundationbørsten til både concealer og foundation nå 🙂 har børsten fra glo 🙂

   1. christina

    tusen takk for at du tok deg tid til å svare! en fornøyelse å følge bloggen din, som er mye mindre rosa og fjasete enn jeg innbilte meg, du er ekte, ærlig og gir masse av deg selv 🙂 og jeg er imponert over hvor mye du får puttet inn i en dag til tider! 🙂 ha en fin kveld 🙂

   2. bare hyggelig 🙂 og tusen takk for så fine ord! jeg skjønner det ikke alltid selv til tider, likevel går dagen for fort :O

    stor klem!

 3. Hei!
  Det hadde vært utrolig kult om du kunne laget en video av hvordan du sminker deg eller noen bilder av hvordan du får til sminken 🙂

 4. Hei Caroline 🙂 Har et spm ang Sunspa. Jeg skal til varmere strøk om 3 uker og lurer derfor på om du har noen erfaring ved bruk av Sunspa i «syden» ? Forsvinner fargen av å bade i klor eller saltvann ? Takk for svar 🙂

 5. Jag håller helt med – anything is possible with the right pair of heels!! 😉

 6. Walnut scrub, varer den lenge? 🙂 Drøy i bruk, liksom? 😉

  1. Ja, den er veldig drøy 🙂

 7. Det er en jungel der ute med sminke/ansiktskremer, hva synes du om Nuxe?

  1. Har aldri prøvd kremer derfra 🙂

 8. Elsker skoa!
  Har et spørsmål, men det har ikke noe med dette innlegget å gjøre…
  Kom bare på det; har du noen innlegg om uttøyning? arkivet ditt er ganske stort, og jeg vet ikke helt hvor jeg kan begynne å lete 🙂

 9. Cathrine

  Hei Caroline! Synes alltid at det er hyggelig å avslutte dagen med å titte innom bloggen din som både er inspirerende og veldig proff. Jeg har spørsmål angående hair extensions og lurer på hva slags type hår du bruker og om det er sydd eller limt på? Har du ellers noen gode råd når det kommer til hair extensions? Tusen takk for mange gode tips fra bloggen din 🙂

  1. Jeg bruker hendrix hair-extensions, dette er det samme som hairtalk, dvs. det er med teip 🙂

 10. Hi Caroline! If you recommend all of these, they all must be very good. I always hear so well about that palette and that blush, now Im drooling over them!:) Im a big make up junkie 🙂 You look fantastic in the last pic, love your make up, impressive and chic!:) Have a goodnight, many kisses! xo

  1. You have to try, too faced is amazing! <3

 11. Caroline

  Med et studentbudsjett tror jeg at jeg må velge kun en av concealerne… Har noe urenheter i ansiktet, går veldig opp og ned.. Hvis jeg kun skal bestille en, hvilken burde jeg ta?? Ha en fin kveld vakre Caroline <3

  1. camouflage 😀

 12. Vet du om fysiske utsalgssteder til The Balm og Too Faced? Har hatt lyst på produktene lenge, men jeg må være sikker på fargene før jeg bestiller hjem 🙂

  1. Fysiske utsalgssteder til Too Faced er i Norge Kicks. Sjekk ut hjemmesiden deres, kan være det kun er enkelte av de største Kicks butikkene som har det. https://www.kicks.no/sok?q=w~Too%20Faced

 13. skjønner at dette er favoritter jA 😀

 14. Kjære Caroline. For noen år siden hadde jeg de mørkeste stundene i mitt liv. Jeg har det bedre, men fortsatt mye opp og ned. MEN…ved å lese bloggen din hver dag, ja flere ganger om dagen fikk jeg sakte men sikkert et mer positivt syn på livet. Det hjalp sikkert på med medisiner og psykolog også da;) ha ha:)) Takk for at du gjorde noen av mine mørkeste dager litt lysere:))) Jeg er dårlig på å kommentere, men leser hvert innlegg! Klem Anita

  1. Kjære deg! Jeg er så glad for at du nå er der du skal være 🙂 Tusen takk for at jeg få være med på å lyse opp dagen din 🙂

   Stor klem 🙂

 15. Punkt 1, jeg drakk ikke en dritt i løpet av natten nå jeg ammet mine tre, men ja, noen blir mer tørste enn vanlig. Skjønner ikke hvorfor hverken C eller andre gidder å skrive om det i det hele tatt. Uinteressant. Alle dere førstegangsmammaer, C inkludert, vet så veldig mye… hvorfor påstå at man blir veldig tørst når man ammer som om det er en fact? Det er individuelt.
  Punkt 2, kjøre langt med spedbarn.. Hva er problemet? Det bestemmer man da selv. Guri så barnslige dere alle er! Ungen dauer ikke hverken av 10 eller 20 timer, man må faktisk stoppe sjæl av og til for å gå på do eller ta en kaffe, eller hva som helst! Ikke gidd å forsvare dette ved å si at dere stoppet hver 2, time eller at ungen koste seg, ingen har noe med det å gjøre..
  Punkt 3. Annonse-blogginnlegg-lenkene er utrolig kjedelige. Selvfølgelig er det opp til enhver å lese blogger, men jeg har vært til og fra i det siste. Har blitt innholdsløst her. Fremdeles masse amme-babygreier, fremdeles «klikke-hjem» til uhørte priser, og fremdeles materielt høyfokus. Men bevares, hver sin lyst. Håper det skjer noe nytt her snart… Som tidligere skrevet er det oppskriftene jeg gidder å bry meg om på denne bloggen, andre har sikkert andre behov.
  Og, kan dere slutte å bruke den teite betegnelsen «mamma-politi» Hjælp

  1. Væskebehovet øker når man ammer, det er ikke individuelt. Den subjektive oppfatningen kan nok være individuelt, og om du ikke hadde økt tørstefølelse så er nok det fordi du helt ubevisst fikk i deg mer væske enn tidligere.

   Jeg har 100 000 unike lesere hver dag, mange liker annonseinnleggene 🙂 At jeg bare reklamerer for ting som er dyrt, stemmer ikke.

   Hva er teit med betegnelsen «mammapoliti»? Den er jo svært treffende 🙂

   1. Annonseinnleggene med sminke er veldig spennende synes jeg :))

   2. Så koselig at du synes det, er jo så morsmt å lage dem og jeg får daglig spm. om nettopp dette, så jeg liker det godt selv 🙂

   3. Jeg er også kjempeglad i disse innleggene 🙂

 16. Først vil jeg si at du er så flink. Du er så lykkelig for å ha fått ditt første barn, men også i en sårbar posisjon. Alle kommentarene du får. Herlighet!! Du er god som svarer så fattet, det hadde nok ikke jeg klart. 🙂
  Du bruker jo endel too faced sminke så jeg lurte på om du har prøvd leppestiftene deres i gullhylse? De er så flotte så jeg lurer på om de er gode og. 🙂
  Tirsdagsklem til deg. 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Ja, jeg har stiletto red, den er knallfin!

   Klem 🙂

 17. Hei Caroline 🙂 Har et spm ang Sunspa. Jeg skal til varmere strøk om 3 uker og lurer på om du har noen erfaringer med bruk av Sunspa i «syden» ? Kan fargen forsvinne ved bad i klor- eller saltvann? Takk for svar 🙂

  1. Jeg tror ikke sunspa vil sitte på i klor- og saltvann, den vil nok forsvinne ila. noen dager som den gjør uansett 🙂

 18. Vet du hvordan det er å bruke SmileLab når man ammer? Disse er fantastiske, og merker det er på tide å freshe opp smilet litt 😉

  1. Jeg har hørt at det lønner seg å vente 🙂

 19. Tusen takk for både rabatt og gode anbefalinger! Jeg har veldig lyst til å prøve under eye concealer, men er usikker på hvilken farge jeg bør bruke. Jeg har mørkt hår og relativt lys hus, men får jo farge om sommeren (uten å bli veldig brun). Kanskje litt typisk skandinavisk hud? Burde jeg prøve fargen beige tror du? Er takknemlig for tips:-)

  1. Jeg tror beige kan passe deg, den blir for fersken for meg, så jeg har natural, men det høres ut som du kan ha beige – selv om det er litt vanskelig å vite når jeg ikke har sett deg :p

   Haha, fin setning 😉

   1. Hehe:-) Tusen takk for svar og tips! Skulke lagt ved bilde;-p Men jeg tror du har rett! Jeg er nok blekere i huden enn deg, så beige er nok riktig. Gleder meg til å prøve!

 20. Katrine

  Jeg får ikke rabatt koden til å virke, siden vil ikke endre eller registrere koden. Ingenting skjer når jeg legger den inn.

  1. Koden du skal bruke er FFAV 🙂 Om den ikke fungerer er det kjempefint om du kontakter kundeservice 🙂

 21. Katrine

  Jeg får ikke rabatt koden til å virke, siden vil ikke endre eller registrere koden. Ingenting skjer når jeg legger den inn.
  «Rabattkode «ufj2w » er ikke gyldig.»

  1. Du taster feil rabattkode, den er FFAV 🙂

 22. Charlotte

  Hei! Hva er din favorittfoundation?

  1. akkurat nå er det studiomakeup sin perfecting finish foundation, den har jeg brukt noen år 🙂

   1. Synnøve

    Hvilken farge bruker du i denne? 🙂

 23. Hei!
  Er den camouflage-concealeren skapt kun for urenheter/kviser, eller hva brukes den ellers til? Er den nødvendig med mindre man pleier å ha kviser?

  1. Til å skjule ujevnheter i huden, for eksempel rød hud eller andre områder som ikke har lik farge over hele 🙂 Med concealer skaper du gjerne en jevn farge i ansiktet før foundation 🙂

 24. Har du prøvd øyeskyggealletten «Naked» fra Urban Decay? Utrolig fine farger og sitter meget godt på. Her er link: https://www.urbandecay.com/urban-decay/eye-makeup/naked/245.html

  1. Nei, takk for tips 🙂

 25. Hei 🙂 Jeg kjøpte meg under eye concealer, men har bare brukt den lyse delen. Hvis jeg skal ha camuflage concealer må jeg derfor ha denne fargen. Vet du hva den heter?

  1. Det spørs hvilken du har i under eye? Jeg har natural i begge 🙂

 26. Uæh, typisk at sånne farlige innlegg kommer når lommeboken er tom :p Selv er jeg avhengig av begge Glo-concealerene, de er magiske! Elsker at de både pleier og skjuler 🙂 Foresten så har storesøster (5) fått se noen bilder av Nelia, og nå er alt hun ønsker seg en baby til 😀 Selv om vi vel og merke har en på 18 mnd også :p

  1. Å, noe så hyggelig 😀 Hihi! Skjønner godt hun ønsker seg en liten en 😉

 27. veronica

  Hei!
  Bare lurer på noe ang. smilelab….

  Har en pakke liggende og gleder meg til å bruke den! Men kutter du ut kaffen når du tar en behandling eller har det gått fint selv med kaffe? Skjønner ikke hvordan jeg skal klare det, så den blir liksom bare liggende i skuffen:-D

  1. Det går fint selv om jeg drikker kaffe 🙂

 28. Anonym :)

  Hei, kunne du lagd et innlegg om hvordan du steller brynene dine? De er helt nydelige!

  – klem 🙂

 29. Hei! Jeg har et spørsmål ang. Smile Lab: Er Sensitive-versjonen mindre effektiv enn originalen? Har nemlig opplevd det med Crest sine Whitening Strips tidligere. Klem 🙂

  1. Jeg opplever at de har like god effekt 🙂

 30. Flotte deg 🙂 Du har sikkert skrevet det hundre ganger tidligere, MEN, hva bruker du på brynene dine på det siste bildet der? 🙂 Sminker brynene mine daglig, men syns de nå blir for mørke. Trenger litt tips til andre og lysere nyanser 😀

  1. jeg holder på å utvikle en penn sammen med bdb, og det er denne jeg har testet ut på det siste bildet 🙂 Den er lysere enn den de har fra før av 😀 Ville bare endre litt på fargen på akkurat denne, men jeg tror den snart er klar 🙂 Jeg liker veldig godt brynpudderet fra bdb i fargen taupe, har brukt det en stund nå kombinert med pennen (den mørke altså, ikke den jeg har på dette bildet) som jeg duser ut 🙂

 31. Hei!
  Jeg bestilte nylig hjem en del av produktene du har anbefalt på bloggen.
  Blandt annet primer, concealere, solpudderet fra BEKK.. og ikke minst walnut skrubben fra OH.
  Det er jo en jungel der ute, men disse produktene ble jeg SÅ fornøyd med.
  Så jeg takker for hjelpen! 🙂

  1. hurra, glad du er fornøyd! produktene er fantastiske 🙂

 32. Hei! Jeg har lurt på en ting lenge nå.. Hvilket program bruker du for redigering av bilder, collage, osv? 🙂 elsker bloggen din, du inspirerer meg! 🙂

 33. Heisann:) kan du legge ut et videoklipp eller bilder på hvordan du legger på øyenskygge?

 34. Åshild

  Hei! Jeg har kjøpt camouflage concealeren i fargen Golden, men den ble alt for lys til huden min. Er noen av fargene mørkere? Vanskelig å se det på bildet…

  1. Beige er mørkere tror jeg 🙂

 35. He he.. Går det litt fort i svingene? 😉 Artig at det siste bildet hvor du skriver om blushen også er brukt i et innlegg med reklame for en annen blush fra the balm. Eller så kanskje det bare er meg som er teit fordi du bruker mer enn en type blush om gangen? 😛

  1. Wops, var sikker på det var bahama mama jeg hadde brukt, men ser det er cabana boy. Den har ikke like mye shimmer, så jeg foretrekker bahama mama, for da trenger jeg ikke highlighter over 🙂

 36. Heisann!

  Er titt og ofte på bloggen og blar gjennom innleggene dine! Du er fantastisk flink til å skrive! Leste at du bruker Smilelab. Har Smilelab i badehyllen selv også, men jeg har lyst til å tipse deg om en god tannkrem som virkelig gjør susen! Tannkremen er produsert av Forever living som hovedsakelig lager produkter basert på aloevera-planter. Jeg har brukt tannkremen ca. 2 uker og skvatt litt da jeg oppdaget at tennene mine faktisk var blitt hvitere. Om du har lyst til å prøve eller vite mer om tannkremen så kan du gjerne sende meg en mail! (andreaemilie93@gmail.com)

  Ha en finfin kveld!

  1. Takk for tips 🙂

 37. Katrine

  Er ikke «FFAV» gyldig på Sunspa tan-in-a-can original? Det står bare at koden ikke er gyldig :/ Ha en fin kveld videre, kos deg med LK, Nelia og vofsene <3

 38. dumt at rabatt koden ikke gjalt for sunspa tan-in-a-can original, bare chocolate 🙁

 39. Kristina

  Hei,

  Takk for mange flotte tips :-).

  Jeg har kjøpt tan-in-can bodyfitness. Har prøvd den i ansiktet flere ganger, og ser ikke særlig fin ut etterpå :/. Har gjort som du viser på filmen ang avstand og mengde spray, men får «sorte prikker» i store deler av ansiktet (har skrubbet ansiktet i forkant med walnutscrub (som forøvrig er virkelig herlig!) og sprayet på ren hud. Har og forsøkt å smøre på fuktighetskrem en stund i forkant pga at jeg har noe tørr hud, og så sprayet en stund senere, med samme resultat). Har du noen gode råd her?
  Får og mye avfarging på lyst treningstøy dagen etter at jeg har sprayet. Mener du skrev i tidligere inlegg at bodyfitness ikke skulle smitte av?

  Taknemlig for svar.

  1. Det hørtes rart ut, men kanskje det bare ikke fungerer for deg :/

  2. Hej Kristina

   Alle selvbrunere som indeholder en colorguide kan smitte lidt av inden colorguiden er dusjet av:-) Derfor er det altid en god ide og anvende SunSpa på kvelden og dusje colorguiden av på morgen.

   Her er lidt tips.

   1. Ryst boksen godt inden du anvender den.

   2. Spray deg med ca. 20 cm avstand i lette feiende bevegelser. Det er helt ok og jevne ud med en latex/ eller en tanning hanske:-)

   3. Du må helst ikke anvende body lotion og ansigtscreme rett inden anvendelse av selvbruner.

   4. Desuden skal du huske, at SunSpa Fitness er den mørkeste selvbruner fra SunSpa og derfor best egnet for kroppen. Chocolate eller Original er perfekt til ansigtet:-)

   De bedste hilsner Maria

 40. Er det bare meg, eller er coverbrands sin side nede for tiden?

 41. Kristine

  Jeg setter også stoor pris på disse produktanbefalingene, ikke uinteressant i det hele tatt! 🙂 det var vanskelig å se på bildet, vet du om det er skimmer i øyenskyggepaletten (de lyse fargene)? Jeg leter etter skygger til jeg skal gifte meg og fargene ser helt perfekte ut! Har bare hørt at jeg burde styre unna skimmer pga bildene. Tusen takk for alle tips i hverdagen:)

  1. Ja, det er shimmer i alle bortsett fra den første :/ Den er utrolig fin som base! Men om du er på jakt etter matte farger anbefaler jeg Meet Matt (e) fra thebalm 🙂

   1. Kristine

    Tusen takk for svar og tips! Det er utrolig flott at du alltid har tid til å svare i tillegg til at bloggen er så inspirerende og gjennomført! Hurra for deg 🙂 good helg!

   2. God helg til deg også 🙂

 42. Jeg liker bloggen din kjempegodt! Leser den fast. Ville bare komme med en obs obs. Vær forsiktig med ansiktshuden og aldri bruk store korn. Finn heller en peeling med små korn, eventuelt i kombinasjon med glykolsyre. Store korn riper opp huden. Det kan igjen føre til irritasjoner og kviser. Derfor bruker jeg dermalogica daily microdermabrasion på hudormer eller MD.Formulations face and body scrub.

 43. Hei Caroline, jeg lurte på hvor og hvordan du har fikset neglene dine? Er det gellack med tip eller støpt? Jeg synes de er så fine og har lyst på liknende selv:)

  Hedda

  1. jeg bruker akryl med perlemortipp 🙂

 44. Hei igjen!

  Jeg lurte på en ting når det gjelder amming… Håper at dere er greit om spørre om slikt.

  Jeg har 5 ukers baby som jeg mater med morsmelk , men stortsett fra flaske siden når hun ble født var hun så liten (2600, men så gikk hun ned til 2300) at hun trengte å få i seg mat så ofte som mulig pluss nok mengde, så vi kunne bare amme henne siden da hadde hun ikke fått nok mat

  🙂 Missunner alle som kan bare amme uten noe som helst vanskeligheter rundt dette:) Heldige!

  Håper at det kan bli slik for oss også en vakker dag!

  Jeg ammer av og til nå, men hun klarer å spise selv i kun 10 minutter, og så sovner hun eller bare blir sliten, så jeg vet ikke hva er normalt

  Hvor lenge pleier Nelia å spise i løpet av et måltid?

  1. svarte deg på denne nettopp 🙂

 45. Jeg ser at en «ikke » ble borte, det skulle stå «så vi kunne ikke bare amme…» 🙂

  EN ting til: Jeg håper at du en gang i framtiden viser oss ET bilde av Nelia hvor vi kan se hvem hun ligner på 🙂

  Man blir jo ekstra nysjgjerrig når du bare tar bilder av henne bakfra g gjør det så hemmeligsfullt.

  Hvem ligner hun på? Deg eller Lars-Kristian?

  1. Hun er veldig lik Lars-Kristian, men hun har utrolig mye fra meg da jeg var liten også. Noen ser mye av Lars-Kristian, mens noen ser mye av meg og andre ser begge to 😉

   1. Helene

    🙂 nei , nå ble jeg enda mer nysjgjerrig:) hadde vært så gøy å se bildet av baby som ligner på dere begge to!

    tror du dere gjør det en gang med et bilde?

    jeg ser ikke enda hvem vår baby ligner på, virker som om hun bare ligner på seg selv

    Caroline, jeg ser at den første kommentar er borte, vet ikke hvorfor, den andre skulle være fortsettelse

    jeg lurte på hvor lenge sånn cirka Nelia spiser i løpet av et måltid, min baby klarer å suge i 10 min, så jeg lurer på hvordan det er for dere

    takk igjen for at du tar deg tid til å svare!!

   2. jeg er ikke helt sikker på om vi skal gjøre det eller ikke. Den siste tiden har det kommet noen kommentarer som går på henne og hennes utseende, og at det er en grunn til at jeg ikke ønsker å legge ut bilder av henne. Jeg ønsker ikke at det skal være slike rykter om henne, men disse har vel oppstått fordi noen ønsker at jeg skal legge ut bilder. Så jeg vet virkelig ikke :/

    Nelia spiser i alt fra 12 minutter til 45 😉 Som oftest er det en mellomting, rundt 20 minutter ca. 🙂 I starten var det ca. 10 minutter her og, så det vil sikkert endre seg for dere også 🙂

    Klemmer 🙂

   3. Helene

    oi, så feil at folk skaper slike rykter:( at det går an å si noe ufint om en uskyldig baby:(

    hvis det er sånn, da tror jeg at rett og slett bedre å la være å legge ut bilder!

    en gang til tusen takk for at du svarer ! så hyggelig på få vite om andre sine erfaringer og hvordan det er for dere!

 46. Hei! Jeg har prøvd smilelab 2 ganger før, altså 2 hele behandlinger. Hver gang jeg tar av stripsene så kommer det slike hvite flekker på fremtenna (?) Vet du om det er normalt? Haha, er ikke sikkert du kan svare på det da, men vert et forsøk 😉 Du har en utrolig inspirerende blogg, og du er et flott menneske og se opp til! Klem

  1. Jeg har lest at dette kan forekomme, det står litt om det på hjemmesiden deres 🙂

 47. Elisabeth

  Hei, Caroline. 🙂 Jeg trenger din hjelp, sårt! Jeg har bestilt glo minerals camouflague concealer og under eye concealer i fargen natrural for ikke så lenge siden. Uheldigvis var disse for gul for meg og min hud. Vet du hvordan beige er i forhold til natrual i fargen og om den kanskje kan passe til meg da natural ikke passet? Det er så vanskelig å se på nettsidene.

 48. Merethe

  Hei Caroline! 🙂
  Har tenkt til å bestille noen av produktene i innlegget, men finner ikke ut hvor jeg skal taste inn rabattkoden??

 49. Hei!
  Hvordan fikser du brynene dine/hva bruker du på dem? Du har sikkert hatt et innlegg på det tidligere, men kunne du laget ett nytt eventuelt linket til det gamle?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *