dungaree

DSC04778DSC048233DSC04942


(annonselenker) snekkerbukse asos / genser asos / jakke french connection / sko notion 1.3 / ringer hasla / veske mulberry 

___________________________________________________________________________________________________________

God fredag, dere! Å, det føles som en evighet siden jeg har oppdatert, men dere som følger meg på facebook og instagram fikk vel med dere grunnen for fraværet mitt i går. Til dere som kun følger meg her kan jeg jo fortelle at det ble en uventet lang biltur med lange køer, mange matstopp for lille Nelia og veldig dårlig føre. Vi var ikke fremme før nærmere halv elleve. Planen min var å si hei fra macbooken i bilen, men i full ammetåke hadde jeg tydeligvis glemt å lade den *kremt* Så ja, hei! Vi kom oss frem til slutt, og i dag ser jeg frem til lange turer ute i det deilige været. Det er så vakkert her! Lars-Kristian trodde det var Høvringen vi skulle til, men det er tydleigvis flere som er rammet av ammetåken, for vi er i Grimsdalen 🙂 Jeg skal ta masse bilder av den fine plassen, så skal dere få se senere. I mellomtiden håper jeg dere har en fin fredag ♥ 

66 kommentarer

 1. Du ser så bra ut! Kunne du ha laget ett innlegg om dine favoritt kjerneøvelser? Jeg har fått beskjed om å trene mer kjerne, men syns det er så vanskelig å variere med øvelsene og derfor er det vanskelig å holde motivasjonen oppe. Du har jo fantastisk fin mage og rygg!

  1. Jeg har også spurt om noe lignende, kunne du gjort dette? Syns det er lite om treningen din ellers utenom løping.. Takk 🙂

   1. Tusen takk 🙂 Alexander og jeg skal gjøre en artikkel sammen på mage-, rygg- og rumpeøvelser 🙂

 2. Love,love, love your outfit <3 Elsker snekkerbukse! Vakre mamma Caroline <3 Ha en fantastisk dag 😉

  1. tuuusen takk 😀

 3. Her var du skikkelig søt. Du kledde faktisk snekkerbukse – ikke så mange som gjør det. Kos dere masse på fjellet 🙂

  1. tusen takk 😀 følte meg litt som en 6-åring igjen 😉

 4. Den buksa tok meg tilbake til barndommen 😀 Du ble veldig ungdommelig i den du også

 5. Haha, litt forskjell paa Hovringen og Grimsdalen – men begge to er fint 🙂 Kos dere 🙂 God helg!

 6. Fin outfit 🙂 den klär dig!

 7. Åh så kult antrekk Caroline – me like!! Kos dere masse på fjellet ♥ jeg selv er hjemme og forbedreder bursdag for min datter som har bursdag i morgen 🙂 Kjekt det også 🙂 Klem Anette

 8. Omg her var du sinnsykt fin

  1. Tusen takk 🙂

 9. Hei Caroline! Så du la ut et bilde på instagram igår av nøttemix, og ville bare si at de yoghurtnøttene fra Nøttefabrikken inneholder Palmeolje :/ Tenkte bare jeg skulle tipse deg om dette 🙂 Ønsker deg og dine en fantastisk helg! 🙂

 10. Morning Caroline! You look so so beautiful in dungarees! It is so in trend right now and truly love how you styled it, an a quirky and refined parisian way which I really like!:) The sweater is utterly adorable, you inspire me!:) Enjoy the lovely weather and the place, sounds very amusing and relaxing!:) Happy Friday bellissima! Kisses! xo

 11. Mary-Liz

  Hvor er det sødt, at det er blevet moderne med smækbukser igen.
  Jeg er vild med trøjen indenunder:-)

  Hvor surt med jeres lange transport og køer:-( , men skønt at I kan nyde det i Grimsdalen, der er så smukt og dejligt:-)

  God weekend til jer.
  Mary-Liz
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 12. Kjempe fint antrekk, LOVE på snekkerbuksa 😉

  Jeg skal kjøpe en ny foundation, så har jeg kikket litt gjennom innleggene dine. Ser du anbefaler både Studiomakeup og Glominerals sine ved flere anledninger 🙂 Lurer egentlig på hvem av disse du foretrekker? Ville gjerne hatt en med god dekkevne, men alikevel naturlig:) Er det solfaktor i noen av dem?

  Ønsker deg og familien god helg 😉

  Klem fra meg

  1. Vil anbefale denne : http://www.hildechristina.com/perfekte-flytende-foundation
   De har den på blivakker 🙂

 13. Så fin du er. Bor på Dovre, koslig du har tatt truen hit og til Grimsdalen! 🙂

 14. Fint antrekk, ha en fin helg Caroline 🙂

 15. Hvorfor gir du henne ikke på flaske når dere skal så langt? må jo være mye lettere 😉

  1. Må uansett stoppe, flasken må varmes og holdes varm på forhånd. Tviler på at det er så mye enklere :/

   1. Ikke hvis du pumper før du reiser og har den i romtemperatur, da holder den i 8 timer uten å måtte varmes. Les selv om det på ammehjelpen 🙂 Så jo, det er lettere å gi flaske hvis du pumper samme dag som dere reiser 🙂

   2. Ingenting er så godt som en liten puppe pause for dei små:)

   3. Cecilie

    Jøsseland….alt i alt er det jo lettere å amme, da man alltid har melka med seg ferdig temperert. Det å pumpe seg kan jo for noen ta litt tid. Ikke at det er noe som helst galt i å gi flaske, men det er ikke lettere enn å amme.

   4. De må jo uansett stoppe bilen, så om hun ammer henne eller gir henne flaske blir vel sånn sett egentlig det samme? Og amiming blir jo da lettere, siden man ikke trenger å styre masse i forkant? Hvertfall i mitt hode 😉

   5. Herlighet, det er jo mye lettere å brette opp genseren og slenge ut puppen og amme babyen enn å styre med flaske! Bedre for babyen i bil også, så får den et avbrekk fra bilsetet.

 16. Åh, snekkerbukse <3

 17. Utrolig kjedelig at du må godkjenne alle kommentarene.., hvorfor må du det dgentlig ? Har du ikkr bra selvtillit til å tåle litt kritikk også 🙂 er jo mange som utelukkende leser for kommentarfelt også og at du står litt spredt. Ikke bare hvir fin rompe du er og hvor perfekt mor du er:)

  1. Tror ikke du har fulgt med så mye her om du ikke har sett de kritiske / negative kommentarene jeg får. Når det er sagt er 99 prosent av alle leserne mine helt fantastiske, tro det eller ei 🙂 Jeg godkjenner slik at det er lettere for meg å besvare. Om jeg ikke hadde hatt på godkjenning hadde jeg nok ikke hatt denne dialogen med leserne mine, da det i mine øyne blir for mye jobb å gå tilbake for å se om det er eventuelle spm. å besvare. Så grunnen er den at det er lettere for meg, og slik har jeg hatt det siden 2009 🙂

   1. Ikke regnet med noe annet 😛 hehe men Okey da skjønner jeg bedre:) ja det er bra mente ikke du skulle poste dritt kommentarer men at det var litt mere enn bare kommentarer om perfekt hår osv.

 18. Nei snekkerbokser har jeg ikke sett på en stund, så gøy. Du kler jo allt Caroline 😉
  Håper du og lille familien din koser dere om helgen 🙂

  1. Tusen takk 😀 Følte meg ganske barnslig, men på en fin måte 🙂 God helg til deg og dine <3

 19. SÅÅ nydelig du er med snekkerbukser! Lekkert. Ha en strålende fin helg 🙂

 20. sjukt snyggt!

 21. Kristine

  Skikkelig stilig. Åååå, sånn vil jeg ha og:-) Men det var tomt for snekkerbukse på siden dems. Vet du om andre steder de selger det? 🙂

 22. ja men vi som inte följer dig där då xD

 23. Ååå!! Så skjønn du var her! Sjekk ut vår blogg idag.. hehe 😉

  http://www.handlegatenblogg.no

 24. Så utrolig nydelig du er, Caroline! 🙂 Virkelig fin outfit!

  Vi innvilget langhelgen med hamburgeroppskriften din i går, og den traff mitt i blinken! Virkelig god, og den dressingen, nam!
  God helg til dere alle, håper den blir fin! 🙂

  1. Så stas 😀 God helg tilbake 🙂

 25. Så fiiiiin du er, Caroline!
  hei, hei 🙂 Lurte på om du kunne lage ett innlegg hvor du skriver hva slags plagg (som etter din erfaring) passer til forskjellige former(kropp)? Snitt, utringning, skuldre, lengde, bredde, v- eller uform på klær å sko osv? Hadde vært veldig nyttig (for sikkert flere en meg) med litt råd, siden du vet så mye om dette! Ville vert interessant og lærerikt!
  Digger din blogg!

 26. Hei Caroline

  Mange gode tips fra en alltid blid Caroline, alltid gledelig å gå inn på bloggen din, men jeg hadde ett spørsmål. Jeg ønsker meg en slik LV weekendbag eller en i MK, men ønsker å kjøpe av seriøse nettbutikker, har du noen anbefalinger der? og hvor mye de eventuelt koster, ha en fortsatt strålende dag med familien din <3

  1. Jeg vil anbefale å kjøpe i butikken i Oslo, så er du helt sikker 🙂 Min kostet 9000,- og Lars-Kristian sin er litt større, men kostet rundt 8000,- Det originale mønsteret er gjerne noe dyrere 🙂

   1. LV selger kun gjennom egne butikker og på http://www.louisvuitton.com (usikker på om de shipper til Norge). Det er kun der du kan kjøpe ubrukt. Om det er aktuelt med en veske som er brukt så er http://www.vestiairecollective.com/ visstnok trygt og bra. Vil uansett anbefale å kjøpe i butikk i Norge da prisene faktisk er høyere i f.eks London 🙂

    LV keepall 55 i monogram ligger på 9250 i Oslo om jeg ikke husker helt feil, helt perfekt weekendbag!

 27. Kristine

  Jøss! Her så du strålende ut, elsker håret!! Ha en fin helg:)

  1. Tusen takk 😀 Jeg som har bad hair day every day for tiden, haha :p Må gjøre noe med det snart, blir gal!

 28. Oi da, dette var ikke helt vellykket :p Ta en titt på Hanneli Mustaparta, tror du kan fange opp noen gode tips der 🙂

  1. Hele kommentarfeltet er uenig med deg..

   1. Anniken

    Fordi de fleste er opplært til at, har du ikke noe pent å si, ikke si det.

   2. Angelina

    Hardtslående..! Jeg syns antrekket var utrolig kult og ganske annerledes, men kommentaren din er uansett ubrukelig.

   3. Ubrukelig faktisk…. LOL 😛 Tror nok det er helt greit å være uenig samt å ytre sin mening uten å reagere sånn… :)!
    Ikke skjønner jeg at en voksen dame på 27 år er avhengig av å hele tiden få høre hvor vakker hun er heller. Har jo fulgt med litt hva som har blitt skrevet, og nåde de som sier noe » negativt » til Caroline…!! Komisk i grunn… 😛 Men for all del, det er sikkert bare jeg som er misunnelig for det er jo alle de som er uenige med deg… * Ler

   4. Hvor har jeg sagt at jeg er avhengig av det, Linn?

   5. Angelina

    Påpeker at min kommentar var til Hanne, som måtte slå fast at «hele kommentarfeltet var uenig». Nettopp sånne kommentarer som gjør at det ser ut som om Fotballfrue har en egen possy som må passe på henne! Noe jeg tror hun ikke trenger, jf blant annet kommentaren under her 🙂

 29. Så utrolig fine bilder av deg med et utrolig fint antrekk 🙂
  Håper dere får en fin helg på fjellet 🙂

 30. Dette må jo være noen av de flotteste bildene av deg noen sinne 😀 du stråler Caroline.
  Foresten, har du nytt kamera ?( Og i såfall hvilket )
  Ha en herlig dag <3

  1. Tusen takk 😀 Nei, det er det samme som før, men jeg har SÅ lyst på nytt 🙂

   Klemmer 🙂

 31. Såå fine bilder av deg 🙂

 32. Du er helt nydelig vakker om dagen, vet ikke om det er sminken eller mamma-gløden (kanskje en god kombo) 🙂
  Særlig bildene du la ut på tirsdag med den gule blusen, noen av de fineste bildene jeg har sett 🙂
  Håper helgen så langt har vært alt dere ønsker og mer til! 🙂
  Klem <3

  1. whaat? så utrolig koselig å høre, jeg føler meg ikke så fresh om dagen, så nå ble jeg glad 😀 stor klem!

   1. Susanne

    Dette har jeg tenkt mange ganger! Du ser utrolig flott ut om dagen! Det er en helt spesiell glød:)
    Morsrollen og babylykken kler deg! Ingen tvil om det:)

 33. Hei. Så utrolig flott den snekkerbuksen var, kan jeg spørre om hvordan de er i str og hvilken str du har ? Ser de går i 6-8-10 osv 🙂

  1. Jeg har strl. uk 6 som tilsvarer xs 🙂 de er litt store i strl., men slal jo være baggy 🙂

 34. Sååå kult! Et av mine favorittantrekk på lenge! 😀

 35. Elisabeth

  Så tøff snekkerbukse:)
  Tror eg må kjøpe meg en sånn, kan eg spørre hvilken dyr du har, sånn at eg slepper å bestille feil størrelse??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *