en liten visitt

God morgen fra Oslo ♥ I natt endte vi opp hos tante Vivi i stedet for på Royal Christiania, og det er jo enda hyggeligere å besøke familie når vi først er her. Sånn på ordentlig er hun tanta til Lars-Kristian  og dermed grandtanta til Nelia (haha), så hun vil jo så gjerne hilse på. Hos Vivi bor skjønne, men sære Suri, som opprinnelig var min og Lars-Kristian sin da vi bodde i Oslo. Jeg fikk for meg at katt, det ville jeg ha, og den skulle være hvit. Husker at Lars-Kristian var skeptisk ettersom vi hadde to hunder fra før av, men jeg ga meg ikke og fikk gjennom ønsket mitt etter litt frem og tilbake. Hun er en blanding av en eller annen korthåret katt og sibir og er uten tvil den særeste katten i hele  verden, alt skal skje på hennes premisser og du kan neste bare glemme å løfte henne. Vi to kom liksom aldri helt overens, jeg vil jo hele tiden kose og det vil ikke hun, men hun er så god likevel Det endte opp med at Vivi adopterte henne, det ble rett og slett for mye med en katt som helst ville være inne og to hunder som hver dag prøvde å jage henne rundt i en leilighet på 68 kvadratmeter. Katten ble jo superstresset, stakkar. Nå trives hun som kua i en grønn eng her på Bogstad, og tenk at hun har vært her i 6 år allerede!

___________________________________________________________________________________________________________

DSC04695DSC04699DSC04702DSC04711

 / fortsatt gode venner /
___________________________________________________________________________________________________________

Ville bare titte innom dere før ferden går videre fra Oslo. Vi hadde planer om å sitte i bilen allerde nå, men i går var det et eller annet som traff meg og jeg var så ødelagt sliten da kvelden kom. Tror en kombinasjon av mye våken akkurat den natten, tidlig trening og mye på planen ikke var helt heldig. Kan ikke være duracell-kanin hele tiden. Sov helt til klokken ni i dag, og nå føler jeg meg som et nytt menneske, fantastisk! Så vi skal bare fylle på med litt frokost, stelle oss og hive ting i bilen igjen før vi reiser videre. Så må vi jo innom Covebrands også, alltid mye på planen  – I like!

Ha en fin dag, vi sees om litt ♥ 

56 kommentarer

 1. Hei! Ja du er jo super energisk og beundringsverdig mye i farten, men en må ha tid å hente seg litt inn igjen også, har veldig godt av det:) God tur videre, og ønsker deg en super fin dag!

 2. Synne-Marie

  Haha, herlig bilde det nederste 🙂

 3. Morning Caroline, can I ask if its possible you could give the English translation to your recipe Wednesday? Its hard to understand using Google translate. Also, do you think you will print English copies of your book at all? Love the blog, so inspirational. Bx

  1. Write down which items you don’t understand 🙂

   1. Brighin

    ‘Beat the egg white until stiff, then add yolk mixture to yolks.’ ? – I was not so sure what to do here…

    Also Fiberhusk and Philadelpiaost? Are these maybe Norwegian ingredients we dont have in Ireland and I’m just being a dumb-ass haha

   2. Haha 😀

    Whip the egg white until it’s nice and firm, and then add the egg yolk mixture. Fiberhusk is Psyllium Husk, and «philadelphia ost» is some kind of creamy cheese.

   3. Brighin

    Hahahaha I am just a dumb-ass – thanks

   4. Therese

    Philadelphia cream cheese are sold everywhere 🙂
    Have bought this all over -from the states- to australia -to asia and -europe. So should not be to hard to find.
    Or else normal naturel cream cheese are tasting almost the same.

   5. Det heter Ikke whip the egg…… Hallo.

   6. Så konstruktivt 😀

   7. Man sier helst «Whisk the eggs».. men det er en bagatell. Du er ikke en engelsk journalist/forfatter. Du gjør deg mer enn forstått, så de som skal plukke kan vel gjøre det et annet sted? Veldig lite konstruktivt å skrive at det er feil, men ikke hva man gjerne sier i stedet. Da kan jeg jo rette på deg, Anna. Din setning bør skrives «Man skriver ikke whip the egg, hallo!» Øv deg på tegnsetting, du.

 4. Monica M.

  Så fin pus… :o)

 5. Jeg er ikke noe kattemenneske, men hun var jo bare vakker da!

 6. Hei! Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om hundene dine? jeg har lett litt i arkivet, men har ikke funnet noe særlig om dem..

 7. Så fine de er samme, håper det gikk bra;)

  http://www.bryllupstid.no

 8. Hei Caroline. Prøv med en Hellig Birma. De er superkosete og går fint sammen med hund. Iallfall min..:)

  1. Å, de er skjønne <3

 9. Det er deilig og sove litt lenge om morningen 🙂
  Man trenger det inni mellom 🙂
  Jeg sov helt til 10 i dag men jeg har langhelg nå fra jobben så da bruker jeg tiden om morningen til å sove 🙂
  Ellers håper jeg du får en fin dag 🙂

  1. Å, skjønt! Det blir mange slike dager denne helgen, gleder meg til å sløve 🙂

   Klem!

 10. Jeanette

  aww! Så herlig bilde! Morsomt at katten faktisk er større enn Hugo,haha 😉

 11. May Linn

  Hei Caroline.

  Hvilken kaffe er det du drikker? Om det er kapsel fra Nespresso, har du i såfall en favoritt? 😉

  1. Kverner bønner selv og bruker vanlig filter 🙂

 12. Hei! Hørt rykter om at du bare går ned til postkassen og opp igjen når du er på tur med bebbyen
  Erre sant?

  1. Ja, det har du vel hørt rykter om 😀 Må le av folk…

   1. Jeg har hørt at hun fester barnevognen i grillen på TT`n, hundene i bånd etter bilen, og putter LK i skiboksen når hun skriver at hun er på «roadtrip» med familien. Ble så lei meg da jeg skjønte at det bare var rykter.

    Btw, er det ikke jæskla lange avstander i Siljan, bruker en hel ettermiddag på å jogge ned til søplekassene og sånt? Da er det vel ikke så uvanlig med ettermiddagstur ned til postkassa? 😉 ;-p

   2. Haha, herlig :p

 13. Så søte de er!!

 14. Koselige bilder, alltid greit å benytte seg av kjente og kjære når man er på tur, og så er det ekstra hyggelig som du sier 😉

 15. härliga djur 🙂

 16. Superherlig katt, ønsker meg to kattepuser etterhvert. En siameser og en balineser. God tur hjemover.

 17. Åh, så deilig å sove helt til ni!! Hvordan sover Nelia nå? Hvis dere legger henne åtte er jo det helt fantastisk å få sove så lenge! Ha en flott dag videre Caroline 🙂

  1. Hun våkner ca 1 gang om natten, og står opp mellom 6 og 7. Ofte sover hun litt etter mat kl. 7, og da gjerne et par timer til 🙂

 18. Takk for kommentar, kämpe göy! http://www.fridakallhage.devote.se

 19. Stine Larsen

  Haha. Sære Suri! 😀 Likte det! Katter er veldig ofte sære.

  Men ser ut som noen som har laget en falsk profil med ditt navn og dine bilder.
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100007784348636&fref=ts

  Ha en fin dag vidre <3

  1. Takk for at du sa fra, fint om dere rapporterer siden.

   1. :S creepy… Spesielle folk rundt om kring, gitt. Har rapportert siden.
    Kos deg på tur, skjønneste Caroline 🙂

 20. Hei Caroline!
  Vet du hvor lenge til den spørreundersøkelsen skal poppe opp? Har allerede svart på den, så det er litt irriterende at den dukker opp hver gang jeg går inn her. Ønsker dere forøvrig en veldig fin hyttetur, og kjør forsiktig 🙂 Klem

  1. Skal ta og høre med de 🙂

 21. Seriøøst, det visste jeg ikke om deg Caroline! Og jeg har lest bloggen siden 2009, eller noe sånt! Så spennende å høre nye ting 🙂

 22. Hehe ja katter skal somregel ha det på sin måte ;p herlige dyr 😀 Ha en fin kveld <3

 23. Kjære Fotballfrue!
  Jeg har et kaffespørsmål, og hvem er da bedre å spørre enn deg 🙂 Har i dag Nespressomaskin med melkeskummer. Men ønsker en enklere maskin med god latte… Hva anbefaler du?

  Hilsen Bebe

  1. Jeg synes Nespresso er relativt enkel, men kommer jo litt an på hvilken modell du har 🙂 DOlce Gusto sine er også ganske fine, da slipper du å steame.

 24. Hei, følger bloggen din. Mye inspirasjon og hyggelig lesning. Må slappe sv litt innimellom. Jeg vet det, med to barn. Men en annen ting. Ang den teen med kokoskrem i; vanvittig godt! Men man får vel i seg en god del fett eller? Veldig godt og har drukket den flere morgener, men er litt bekymret for fett-mengden…. Hva tror du? Ha ellers en fin tur!

  1. Jeg er ikke så veldig bekymret for fett i kosten 🙂 Kommer litt an på hvordan kosten din er sammensatt ellers.

 25. Carolie,

  Question about your Nespresso flavor of choice.. Do you have any recommendations? I generally drink only Espresso but I make it myself with a manual machine and I am purchasing a «Nespresso» machine and have never ordered the capsules before.

  -Mandy

  1. I like the purple one 🙂

 26. Hei! Lurer på om du ikke er redd for å fylle dagene med for mye aktivitet nå når Nelia er så liten? Man får aldri tilbake den første tiden og dagene går jo ekstra fort når man har så mye å gjøre. Husk at det blir ikke det samme med baby nr to, for da er dagene allerede hektiske nok i utgangspunktet. Jeg skulle iallefall ønske jeg hadde lere late kosedager hjemme med nr en. Også lurer jeg på om du har planer om å delta på ulike babyaktiviteter, f.eks. babysvømming eller babysang eller lignende med Nelia?

  1. Babysvømming skal vi delta på 🙂 Begynner i slutten av mars.

 27. Utrolig skjønt med hund og katt ilag! En hund av meg ligger gjerne å «spooner» hverandre når de skal slappe eller sove.. Utrolig søtt å se på 🙂 Utrolig bra blogging etter så lang tid, får medmeg hver dag! Keep up the good work!

 28. Hei! Lurte på om den nye pulsklokken din viser tempo i nuet, eller kun gjennomsnitts tempo etter siste km? 🙂

  1. Litt usikker da jeg ikke har chipen som skal være i skoen for å se antall km. løpt. Men jeg skal gå til innnkjøp av en slik tenkte jeg, så du kan jo spørre igjen om litt 🙂

 29. Å sove lenge er noe jeg er svak for ! 😛

 30. Følger den fine bloggen din…. Bare har et spørsmål om den fantastiske teen med kokoskrem som du hadde oppskrift på forrige uke. Vanvittig god og har drukket den flere ganger! Men kanskje det blir litt vel mye fett? Hva tror du? Det blir vel ganske energi-rikt?
  Ha en riktig god tur til fjellet og slapp sv med sløve dager…..:-))
  Selv er jeg to -barns mor og jeg vet at vi trenger å sløve litt innimellom. NYT!

 31. Hei! Du har en så utrolig fin blogg! Innleggene dine virker så gjennomtenkt, og det gjør bloggen din veldig ryddig og lett å følge med på for oss lesere 🙂 Innleggene dine er også utrolig inspirerende! Du er et flott forbilde for både unge og eldre!!!! 🙂 Og så har du jo bare verdens skjønneste lille datter da! Kos dere mye!!! 🙂 Jeg har akkurat motet meg opp til å lage en blogg, og det hadde vært superhyggelig om du hadde hatt lyst til å ta en tur innom den en gang 🙂 Ha en strålende dag! Hilsen en flittig bloggleser <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *