my day in a simple way: phone

Hei! Jeg startet dagen min på Elixia klokken halv ni i dag, var med på heartbeat 30 minutter, og hjelpes! Noen som har vært med på den? Hvis ikke, så anbefaler jeg den på det sterkeste! Har vel sjelden fått så høy puls så fort, var oppe i 200 og svettet som en gris i flere timer etterpå. I hvert fall nesten. Haha! Effektive økter liker jeg, og det er vanskelig å ikke presse seg selv når PT’en kommer og gjør høye kneløft sammen med deg. Gøy! Etter trening bar det rett hjem for å oppdatere dere og for å velge ut produkter til innlegg i fremtiden for Coverbrands. Skal innom kontoret deres i morgen for å plukke dem opp, så kan jeg starte testingen allerede da.

___________________________________________________________________________________________________________

11

Etter dette kjørte jeg Lars-Kristian til Skagerak Aena til klokken ett, den store bilen vår er på verksted, så nå har vi kun hatt tt-en i 24 timer og det er nesten ikke til å holde ut! 2 voksne mennesker og et barnesete i den? Her snakker vi trangt! Etter en klaustrofobisk kjøretur for mannen som satt bak, tok jeg turen til noen av jentene til de andre guttene på laget. Vi hadde vårt eget lille barseltreff og det var så koselig! Hadde med noen cupcakes fra mandagens møte med Villa Perlesukker, og de falt i smak hos både store og små, veldig gøy 🙂

3

___________________________________________________________________________________________________________

Nå er det bare en liten time siden Nelia og jeg kom hjem igjen og snart er Lars-Kristian her også, så da er det bare å lasse bilen full, så reiser mann, kone, baby og vofser til Oslo. Vi skrives derfra!

– ♥ – 

83 kommentarer

 1. Hei! Du er så flott!
  Jeg lurte på hvor du har kjøpt den søte huen? har så lyst på en slik selv <3

 2. Så koselig med barseltreff :-)) Håper dere får en fin kjøretur til Oslo!

 3. I can imagine that it is not so easy to drive in a TT with two adults and a baby 🙂 Looks like you had a lovely day <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 4. Ser ut som en bra dag 😀

 5. ÅH, jeg elsker slike innlegg 😀 Såå gøy!

  1. så bra 😀 jeg er ikke så fan av dem selv siden jeg synes de ser så lite ordentlig ut, så det blir jeg glad for å høre 🙂

   1. madeleine

    Husker du gjorde det for en stund siden å, syntes det er litt moro med slike innlegg noen ganger! Noen ganger er det enkle det beste! 😉 Du legger jo ned så utrolig bra arbeid alltid, så noen ganger er det lov å ta en litt «lettere» løsning med en oppsummering og litt bilder gjennom dagen! 🙂

 6. De cupcakes’ene ser bare så deilige ut. Får helt vann i munnen! Det som er så rart er den dagen man plutselig ikke har barneseter igjen. Alt til sin tid og det er fantastiske stunder i alle perioder. Plutselig står du i en garderobe i svømmehallen og skal forklare pedagogisk for Nelia hvorfor noen damer har «slengpupper» og «mager som dekker tissen» uten å gjøre noen i garderoben forlegne…. Been there, done that!

  Kjør forsiktig, har snødd igjen!

 7. Hei! Jeg lurte på om leppestiften fra studiomakeup i fargen royal red passer til begunderrøde klær?

  1. ja, det synes jeg 🙂

 8. Hvorfor ikke være litt mer hjemme å slappe av og nyte tiden med den lille ? Babyen utvikler seg ikke motorisk av å sitte i bilstolen og barnevognen det meste av dagen 😉 håper ikke dere skal farte like mye når hun blir eldre også, ungen blir utslitt. Babyer har godt av å være hjemme med sine nære, i kjente omgivelser og rutiner. Misforstå meg rett, vil ikke være «mamma politi» men håper du senker skuldrene litt, og koser deg mer hjemme. Virker slitsomt for en liten en, ja hun sover hele tiden i bilstolen, men hva annet skal hun kunne gjøre ?

  1. Sover hele tiden i bilstolen? Hvor i alle dager har du det fra? I går var vi på barseltreff, men det er viktig for meg å være alene med henne, og det er jeg hver dag når Lars-Kristian er på jobb, og innimellom synes jeg også det er fint at hun kan være sammen med andre barn selv om hun er liten.

   Summa summarum: Nelia er hjemme med sine nære i kjente omgivelser hver dag, og utvikler seg dermed motorisk riktig i dine øyne 😉

   1. Anniken

    Så bra med barseltreff, koselig for både deg og babyen 🙂 jeg mente ikke noe vondt med kommentaren, men ut i fra bloggen virker det bare som det er så mye reising, møter,trening og styr.

   2. Trening tar 1 time av dagen min, som regel trener jeg hjemme mens hun sover 🙂 Reising har det blitt noe av de siste helgene, men dette er helger da Lars-Kristian ikke har fri ellers, og til destinasjoner som er noen timer unna, ikke flere døgns reise. En baby sover mye i løpet av dagen, og om hun da sover i bilstolen eller i sengen sin to dager i løpet av ukens 7, ser jeg ingen problemer med. Det blir uansett slutt på reisingen når tippeligaen starter igjen, men jeg synes likevel ikke at barn har vondt av å være med litt rundt omkring 🙂

  2. Fulltreffer, Anniken! «Vil ikke være mammapoliti» – – da må du la være med å sende inn slike kommentarer da vettu. Det er vel ingen tvil om at denne lille jenta har to svært oppegående foreldre som vet hva som er best for barnet sitt. Blir så irritert på sånne besserwissere som deg som liksom bare MÅ komme med nedlatende kommentarer til ting du hverken vet noe om eller har noe med.

  3. Må si meg enig med Anniken her. Dette tempoen høres ikke bra ut for en baby. Det er en grunn til at man har permisjon et år, det er fordi en baby trenger ro og mamman sin. Skjønner ikke helt hva du prøver å bevise her.

   1. Hei mammapoliti 😉

   2. Min lille har vært med overalt siden hun var 2 mnd:-) Barseltreff, trilleturer, cafeturer, besøk, hytteturer osv.. Balansen finner man selv, hva som går for noen passer kanskje ikke for andre:-)
    Vi har iallfall ei super blid og glad jente, ho er sosial, enkel å ha med ut, nysgjerrig, sjarmerende og litt skeptisk:-D
    Jeg velger å tro hun ikke har hatt vondt av alle turene, men heller blitt med utadvendt og menneskeglad:-)

   3. lurven

    Hei til deg som er for stor og for god til å ta imot godt mente råd…… Dette er faktisk ikke bare tull. Små barn kan faktisk bli stressa. Jeg var litt slik med førstemann, måtte ut og være med på alt mulig, ett eller annet nesten hver dag. Så fant jeg ut at kanskje gutten vare ville roe ned hjemme…du verden for et mye bedre liv vi fikk etter det.

   4. Så bra for deg 🙂

   5. hjelpes meg! er det slik at hver gang Caroline gjør en ting så må det bli oppfattet som at hun skal bevise noe!? er til å bli svett av!

   6. Synes ikke kommentarene hennes var noe stygge, og hun skreiv selv «er ikke meningen å være mammapoliti», så kommer du med en så syrlig kommentar? Huff.

    Har ikke noe imot noe av det du gjør på bloggen eller med Nelia, for jeg misunner hverdagen din så til de grader, MEN du svarer så syrlig på mange kommentarer. Og det har jeg sett blitt kommentert av flere enn bare meg. Noen ganger blir jeg litt redd for å kommentere, for jeg er redd du tar ting feil eller noe sånt, – for så i gi et halvfrekt svar.

   7. Kommentaren min var til Bea 🙂

   8. Mamma’n min fartet rundt med meg fra jeg var 6 uker gammel, og tok fly med meg 1 gang i mnd, frem til jeg var to år. Jeg har ikke tatt noe som helst skade av det 😉

    Må le litt av alle kommentarene! Noen roser deg for at du ikke setter livet på hold, selvom du har fått baby, mens andre mener at du skal låse deg inne det neste året. 🙂 Skulle tro det var nytt å få baby, så hysteriske som mange er.

   9. Camilla

    Nå har det vel gjerne seg slik at Fotballfrue skriver om den minste delen av dagen da det skjer mest? 🙂 For tror nok dessverre at mange hadde sluttet å lese bloggen om de fleste innleggene ble ganske så like og bare handlet om soving, mating og babykosing…
    Vi bør vel strengt tatt ikke uttale oss om at hun gjør noe feil i Mammapolitiets øyne uten å ha vært der hele dagen og sett hvordan de egentlig har det som familie 😉

   10. Så har vel heller ikke Caroline permisjon da. 🙂 Synes uansett at hun virker oppegående nok til å kunne ta slike avgjørelser selv, og livet stopper ikke opp selv om man har en liten i hus!

   11. Jeg er i 50% permisjon 🙂

   12. Camilla

    Permisjon i et år??? Tuller du?? Min permisjon varte kun i 6 mnd (gikk to uker på overtid! Så var det full jobb igjen. Ikke alle har mulighet å ta permisjon i et år eller mer. Heldig de som kan det. Men babyen har superfint både med mamma, pappa, og på farten!! 😉 Heldige de babyene som faktisk får farte litt. Nok av de som bare sitter hjemme;)

 9. Du har vanvittige laaange øyenbryn!

  1. haha, ja her så de helt fryktelig lange ut :O Det er de ikke til vanlig, så jeg lurer på om det er bildevinkelen, med mindre jeg sov da jeg sminket meg i går 😉

 10. Ja! Jeg har blitt AVHENGIG av heartbeat!! Knall time 🙂 Synd timen bare varer frem til påske..

  1. nei, er det sant? :O søren!

 11. Det tempoet du klarer å holde er helt utrolig! Hadde virkelig satt pris på å fått vite hvordan jeg kunne ha lokalisert kilden du drikker av, for den er sørn meg magisk! Nei, stå på.. og slutt for all del aldri å blogge, innleggene dine gir meg alltid et spark i rumpa

  1. tusen takk, fine du! i går ble det litt mye og jeg var helt ødelagt da kvelden kom, men litt søvn og kaffe fikser det meste 🙂 så er det viktig med noen dager i ny og ne hvor man virkelig tar seg tid til å puste ut og slappe av, jeg er litt dårlig på dette selv, men skal prøve å lande litt nå som vi skal til fjells 🙂

 12. Marita Ø

  Så flink du er! 🙂 Her startet dagen 07:30 på treningssenteret, og der ble det en time på mølla med OL på skjermen! Veldig deilig å trene så tidlig, får så mye energi gjennom hele dagen 🙂 Ønsker deg og dine en fin kveld videre!

  1. så deilig! du er flink, alltid 🙂

   stor klem 🙂

 13. Har du henne i forsetet? Jada det er lov, men selvfølgelig ikke tryggest. Du sier tt, så jeg aner jo ikke om det er en bil der det er umulig å ha de baki, men da hadde jeg faktisk leid en annen bil..

  Tryggest bak i midten så baby ikke er så utrolig utsatt for alle punktene der man kan kollidere. Huff! 🙁

  1. nei, vi har henne aldri foran. dette har hendt en gang og det var i går, og grunnen kan du lese i teksten 🙂

 14. Hva syns du om barn og nettbrett?
  Jeg har to nieser ( 3 og 6 år), og de er helt oppslukt av iPad’en.
  Jeg syns det er veldig trist, for de vil heler sitte i sofaen og trykke på den enn å være ute å leke.
  Når jeg var liten kunne jeg være ute hele dagen, mamma måtte nesten dra meg inn igjen på kvelden.
  Det er så trist at barn ikke vil være ute…

  1. håper det kan foregå på et sunt plan og at det også kun blir en del av de andre lekene 🙂 og det å være ute er jo obligatorisk når du er barn 🙂

 15. anna helèn

  blir for sykelig dette med neila.. bedre om du dropper helt å legge ut bilde av henne! for her hun lå helt nedgravd i tepper, blir for dumt.. stakkars 🙁 😮

  1. sykelig? haha 🙂 hun ligger og sover 🙂

  2. What nei nå tuller du med meg, ta en dukke svøp henne i et teppe slik man svøper så små babyer, også stiller du deg litt ifra og tar noen bilder. Det kalles vinkel på fotoet 😉 Til og med jeg så at vinkelen gjør at det ser ut som ungen er bortevekk, men hun er bare pakket inn/svøpt slik man gjerne gjør med så små unger fordi de SOVER bedre av det..

   Dear Lord.. Jeg gir meg ende over..

 16. Lovely pics, i follow you every day! i think your so beautiful 🙂
  I’m also in love with your home!

  Kisses https://glamorousvision.blogspot.nl/

  1. thank you so much, sweetie 😀

 17. vi har tt vi også! kjørte fra Tønsberg til legoland med den, 2 voksene ett baby-barnesete og ett vanlig barnesete pluss bagasje! her snakker vi trangt:D

  1. hehe :p ser det for meg, kaos :O

 18. ELSKER heartbeat, definitivt en av elixias beste timer! Lurte på en ting og tenkte at kanskje du kunne svare på dette, i og med at du er så flink når det kommer til trening og kosthold. Hvor ofte kan man ta intervall timer, f.eks. 4×4? Kan man ta de 2 dager på rad, eller bør man helst vente litt?

  Stor klem fra Maia <3

  1. tror 2 ganger i uken er nok, og helst da med hviledager / noe annet i mellom 🙂

 19. hei e det noe sted der man får rabatt gjennom deg på pulsklokker?

 20. såg roligt ut 🙂

 21. Så fine bilder, jeg må innrømme jeg liker litt mobil-bilder innimellom! 🙂

 22. Hei!
  Har du fått med deg at du er nominert til årets personlig blogg på finest awards ? 🙂

 23. Lar du ungen din sitte fremme i bilen?????

  1. nå må du lese teksten 🙂 vi har hatt den ene bilen på verksted i 24 timer, og jeg måtte dermed bruke audien (tt-en) i går, noe som krever at hun må sitte fremst da det ikke er plass bak. det ble en tur frem og tilbak. Dette er et engangstilfelle og air bagen er selvsagt av.

 24. må bare si at jeg er utrolig imponert over hvor fine innleggene blir. bilder, tekst, oppsett osv – alt er jo smashing ! selv for meg som aldri spiser burger melder lysten seg til å lage gårsdagens oppskrift 🙂 kan du lage noen innlegg om fine barneklær? haddde vært kjekt å lese:) !

  1. Takk, så hyggelig at du liker det 😉 Skal se hva jeg får til.

 25. https://www.vektklubb.no/artikkel/tittel-22762608 et utradisjonelt case studium på ekstrem lav fett kontra ekstrem lav karbo diett. Vet du og Lars Kristian spiser lav karbo, men hvor på skalaen er dere? 🙂

  1. Langt unna den ekstreme varianten som ble brukt her 🙂 Spiser både frukt, grønnsaker og nøtter som er relativt rikt på karbohydrater, i tillegg hender det at vi spiser ute eller hos venner som serverer matvarer som er rike på karbohydrater.

   Synes dog dette case studiet er lite relevant for diskusjonen lavkarbo vs høykarbo (veldig unyansert). Det er gjennomført over alt for kort tid til :/

 26. Hei. Jeg har en nydelig datter på tre uker. Om tre uker skal jeg begynne trene igjen. Det jeg lurer på er om nelia er med deg på elixia eller hvordan løser du dette? Der jeg trener er det ikke barnepass, men det er kanskje ikke noe problem å la henne ligge ved siden av meg når jeg trener?

  1. Hun er hjemme med Lars-Kristian når jeg trener 🙂

  2. Caroline

   Hei Lene:) Jeg må bare bry meg litt:P nå vet jeg ikke hvordan det er der du skal trene, men jeg ville ikke hatt ett lite barn med inn.. Mye tunge og store vekter som folk kan miste eller trille på en baby. Fikk hvertfall streng beskjed om det der jeg trener:)

 27. Kjære Caroline – vær så snill og LES denne kommentaren!

  «Kroppspresset gjelder ikke lenger bare for mor. Nå ønsker norske gravide å holde også den nyfødtes vekt på et minimum.»

  Kan du være så snill og kommentere denne artikkelen i et blogginnlegg? https://www.klikk.no/foreldre/article891920.ece – Den handler om at norske gravide åpenbart ønsker seg tynne babyer. Denne artikkelen er noe av det sykeste jeg har lest, og siden din blogg er norges største så når du kanskje ut til folk som har slike holdninger.

  1. Om det er sant det som står der, så er det forferdelig leit :/ Barnets helse er alltid viktigst når man er gravid.

   1. Miriam

    Tror det er sant som står, ja – så det i Aftenposten også, og de bør vel være litt kritiske til hva de trykker (?)
    Veldig leit å lese. Når det er sagt, så er jo fokus på en sunn graviditet bra. Og det å gå opp mange kilo, evt få svangerskapsdiabetes med alt det kan føre til av komplikasjoner, og høy fødselsvekt hos nyfødte, er et økende problem – og sannsynligvis et betydelig større problem enn de holdningene som jenta i artikkelen og hennes venninner har!!

   2. Er det det? Det er ingen troverdige kilder, ingen forskning, kun en kilde som har hørt noe fra en anonym venninnegjeng og en helsesøster som har uttalt seg.

    Enn så lenge er det ikke noe hold i dette, kun et rykte satt ut av én enkeltperson som ingen vet hvem er, basert på hva hennes venninner har sagt.

   3. slitsomt

    Kan ikke du LK skrive et innlegg om pålitelige kilder?

 28. hvor mange lesere har du, og hvor mange sidevisninger, osv? 🙂

  1. 80 000 – 130 000 unike hver dag, og 250 000 – 300 000 sidevisninger 🙂

   1. Wow! Og jeg som er fornøyd med mine 200 unike lesere og 500 sidevisninger :-p

 29. Hei Caroline!

  Jeg søkte i bloggen din etter innlegget om hudpleie til den kommende mor og tenkte jeg skulle spørre deg før jeg legger inn en bestilling hos Coverbrands om du kanskje snart har en ny rabattkort på bl.a. Lavender Oil fra Ole Henriksen? Bloggen din er et supert oppslagsverk for meg som er førstegangs gravid og søker tips om både klær og hudpleieprodukter 🙂

  1. Det vet jeg faktisk ikke :/ Men ikke i nærmeste fremtid.

 30. 😀 njommen såå søt lille N ser ut på det bildet hun ligger å sover på sofa’n hihi! og jeg elsker det bildet hvor du holder henne på armen 😉 dere ser jo bare så kule ut! girls on the road!

 31. Virker som du hadde en travel dag som alltid 🙂

 32. Da blir det sikkert deilig å få Tesla’en med tanke på god plass i baksetet og stort bagasjerom 🙂 Er det lenge til dere får den?

  1. Som en erstatning for Audien blir det veldig deilig 🙂 Spent på om det er bedre plass enn i Kugaen også.

 33. Hei Caroline, det maa vaere vanskelig for deg med all denne «hjelpen» om hvordan du skal behandle ditt eget barn. Det hadde klikka for meg totalt hvis fremmede skulle vise meg hva som er best for mitt eget barn. Uansett saa er du veldig flink og taalmodig hehe:) jeg har et sporsmal som du kanskje ikke har fatt for hm.. Jeg lurer paa hva slags vaske midler du bruker og hvordan du vasker f.eks vinduer trapper osv.. Kanskje du kunne lage et innlegg, eller blir det rart? Love

 34. Hei 😉
  Blir oppgitt over alle de rare kommentarene. Er sykepleier og skjønner ikke helt hvor de får alt dette ifra? Det er ikke bra motorisk sett å reise rundt med en baby? Jeg tviler da sterkt på at Nelia sitter i bilstolen fra tidlig morgen til sent på kveld og kun blir tatt opp ved amming? Nei nå må dere slutte å tulle. Jeg har 2 gutter, og jeg har de med over alt og på alt mulig! Man må jo benytte seg av den muligheten når de er små og kan sove hvor som helst.

  I tillegg til dette så har barn godt av å være ute på tur, treffe nye mennesker og barn, for da takler de overgangen til barnehage mye bedre. Hvordan tror dere det er for en unge å starte i barnehagen hvis de bare har sittet på armen til mor siden fødselen?

  Stå på Caroline;) Er sikker på at Nelia har det helt fantastisk! Er bedre å kjøre sitt eget løp og å være lykkelig, og ikke minst ha masse omsorg og ta hensyn! Dette har jeg intrykk av at du gjør med glans! Man skal jo ikke slutte å leve når man får barn 😉 Man kan gjøre akkurat det samme! Man må bare ha litt ekstra tid 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *