N for Nelia

Leggetid for Nelia er ikke bare voksentid, men også hundekos-tid. Har merket litt mer til sjalusi hos Hugo den siste tiden, dessverre. Han vil liksom ikke snuse på henne eller være i nærheten av henne, bare snur seg bort og later som han ikke er interessert når jeg prøver å involvere ham, så det er jeg veldig lei meg for. Men håper det vil gå seg til etter hvert når han forstår at hun er lillesøsteren hans og en del av familien. Ronaldo er som alltid, blid og fornøyd og veldig nysgjerrig på henne, så det er i hvert fall veldig godt!

koshundekos

___________________________________________________________________________________________________________

Er egentlig bare innom for å ønske dere en god natt og for å friste litt med morgendagsens oppskrift. Ser det ikke godt ut? Det kan jeg i hvert fall forsikre om at det er, så jeg skal snart rulle stappmett inn i drømmeland.

DSC04687

Sov godt, så sees vi i morgen 

79 kommentarer

 1. Så kjekt at du oppdaterer litt om hundene også 🙂 Ha en riktig god natt!

 2. Mhmmm kanskje jeg må vente før jeg drar på butikken i morgen, få med meg oppskriften =)
  Holder på/prøver meg frem på lchf kosthold og har så langt bare opplevd positive ting. Merker også at om jeg f.eks spiser karbs så får jeg magevondt. Så det er tydelig at lchf er veien og gå =)

  Ha en riktig god kveld =)

 3. Gleder meg til oppskrift i morgen! Har hvert så matlei siste tiden,
  og dette så bare sååå godt ut 😀

 4. Ta det helt med ro, Caroline! Bare la Hugo være i fred, så går det seg til. Jo mer du prøver å involvere ham, jo mer vil han trekke seg unna. Det er helt naturlig, fordi det blir en kunstig situasjon for ham. Bare overse det, så blir han mye tryggere. Vil han komme bort selv, så kan han gjerne det, hvis ikke så er det helt ok. Trust me, jeg har jobbet med hunder i maaaange år, og har selv hunder og barn. Det ordner seg, ikke stress 🙂

  1. Takk for tips 🙂

  2. Skriver under på dette! 🙂 Hugo kommer nok til å bli kjempe glad i Nelia, han trenger bare litt lenger tid en Ronaldo. Det »dummeste» man gjør er i alle fall å skape kunstige møter. Ta tiden til hjelp! Her i huset har den ene hunden vært interessert hele tiden (og delt ut utallige nusser :P), mens den andre har blitt mer og mer interessert ettersom lillegutt har utvikla seg og blitt mer »levende» 🙂

  3. Slik var ene vår etter en stund også. Hun fikk bare behov for å være litt unna denne lille saken (babyen) som lagde lyd og var husets nye sjef. Vi lot henne bare være i fred og det gikk seg til etter hvert. Nå er hun den som er med guttene og inviterer til lek, mens den andre tispa vår mer oppfører seg som en hønemor og ligger myndig noen få meter unna og følger med at alt går riktig for seg:) Det går seg nok til skal du se:)

 5. Jeanette

  Du har nok bare skjemt bort hunden tidligere. . Skjer dessverre ofte

  1. For en teit kommentar å bare lire av seg…

 6. åh, gleder meg til oppskrift, ser helt fantastisk ut!

 7. BURGER!! 😀 Gleder meg til oppskriftsonsdag nå, ja! 😀 xx

 8. hærre jesus han er en HUND!!!!!

  1. Hva er poenget ditt?

   1. du som har skrevet denne kommentaren vet tydeligvis ikke hvordan det er å ha en hund..for det er nemlig ikke bare en hund, den blir ett familie medlem som man blir veldig glad i og man vil da at alle skal gå overens,for det er ikke bare å kvitte seg med hunden fordi den ikke vil ha noe med barnet å gjøre i begynnelsen,det er ikke en bruk og kast ting.. for meg så betyr hunden min alt for meg. vanskelig å forstå for andre kanskje..så skjønner godt hvorfor Caroline blir lei seg. men kjære Caroline, det går seg nok til, lille Hugo gutten er nok som du sier bare litt sjalu nå som han må dele mammaen sin ennå mere enn før, alt vil ordne seg:)

  2. Du skjønner Helle, noen av oss ser ikke på hunden bare som en hund, men et familiemedlem. Og derfor er det viktig at de blir inkludert og fungerer i den nye familiedynamikken.
   Caroline: Dette vil gå seg til, gi han tid og ikke press han. Lykke til!

  3. Prøver du å hinte til at hunder ikke kan kjenne på ltt sjalusi? Min hund ble tidligere sjalu med en gang det kom en annen hund som fikk kos, han hater egentlig å kose, men da skulle han plutselig kjempe seg til litt kos.

  4. Hva skal det bety?

  5. Tåpelig kommentar. Kanskje du skal lære deg å skrive riktig før du uttaler deg? En hund er et likeverdig familiemedlem, enten du har barn eller ei.

 9. For et koslig bilde ❤
  Synd å høre det med Hugogutten, håper det går seg til 🙂
  Har bare ett lite spørsmål. Husker du skrev i et innlegg da Nelia lå i magen om at dere hadde to navn klare, med at dere ikke ville røpe det 🙂 får vi vite hva det andre navner var?:D
  Stor klem ❤

 10. Jeg hadde aldri turt å ha en hund i hus som viser tegn til sjalusi i forhold til babyen… Les VG i dag feks, om den 6 dager gamle jenta som ble drept av familiehunden… huff, nei… sjalu hunder er ikke bra..

  1. Jeg får litt magesår av alle som farer opp for intet i kommentarfelte her, nesten så det får meg til å tro at enkelte leser bloggen med lupe for å finne noe å hakke på, Nå er ikke det hun beskriver noen aggresiv form for sjalusi, så det går nok bra når hunden blir trygg på den nye familiesituasjonen.
   Nydlige hunder dere har, og som ei skriver over her, med litt tid så vil det mest sannsynlig gå veldig bra. Barn og hund er en flott kombinasjon og med tiden kan de få stor glede av hverandre 🙂

   1. Maren, du har tydeligvis ikke hund selv. En veldressert hund vil aldri angripe en baby. Disse skrekk eksemplene man leser i media ligger det i de aller fleste tilfeller mer bak en hva som kommer frem ab historien.

   2. Ja jeg er dirt sjalu, nå må folk lære seg forskjellen på misunnelig og sjalu!!!! Så må folk slutte å mene at ALLe som er kritiske er misunnelige! Jeg vet om flere som har hatt problemer med hunder og små barn, hunden/hundene har begynt å vise sjalusi, og da har de måttet fjerne hunden fra hjemmet. Håper Caroline og dem slipper dette, men jeg personlig hade vurdert å omplassere hunden.. hvis det ikke ble bedring i løpet av kort tid…

   3. Og det viser hvor lite du (og dine venner) kan og vet om hunder: Man passer godt på, lar hunden komme bort når DEN vil, istedenfor å prøve å fremprovosere et positivt samvær. Mange hysteriske folk som desverre velger å dumpe sitt firebente familiemedlem med en gang hunden viser en endring i adferd og tenker at hunden er sjal, aggressiv… ja… gudene vet ikke hva…. Det er naturlig at en hund endrer adferd når familiesituasjonen forandres. De må få tid til å forstå siden vi ikke med ord kan fortelle dem hvordan ting skal være. Jeg syns oppriktig synd på de hundene som har vist familien kjærlighet og lojalitet gjennom kanskje flere år, og så fordi den ikke automatisk forstår forandringen i huset, men trenger tid, så skal den dumpes. NULL takknemlighet for alle år med smil, kos, lek, trøst og hengivenhet. Jeg syns oppriktig synd på dine venners dumpede hunder…

   4. For en latterlig kommentar du slenger ut, Maren.

    Dette er antropomorfisme. Alle burde lære seg litt mer om hundeatferd. Hunder er ikke sjalu i vår forstand av ordet. Det er en mennesklig egenskap, sammen med blant annet hevnlyst og dårlig samvittighet.

    Noen hunder trenger mer tid enn andre for å omstille seg og venne seg til nye situasjoner. Måten hunden takler denne nye situasjonen i følge hundeeier er både god og harmløs.

   5. Ja du er jo ekspert på hva som skjer i alle hus, med alle mennesker og alle hunder… mye selvutnevnte eksperter her.. jeez..

   6. Har du hund selv Maren? Hvis ikke, så tør jeg å påsta at alle som HAR hund er MER ekspert på området enn deg. Ihvertfall de som har hatt hund og barn fra før. Ikke uttal deg om ting kun fordi du har lest om det i avisen (som kun viser saken fra en side). Å omplassere en hund med en gang det kan vise seg et «problem», sier også noe om hvor lite empati og forståelse du har for pelskledde familemedlemmer. Du er vel klar over at hunder må jobbes med og trenes, at de ikke kommer som perfekte skapninger?

    Hunder som går vekk fra et sted når de ikke er komfortable, er trygge hunder. Dette er den beste måten for dem å takle situasjonen på, og er ikke et tegn på en hund som KAN bli farlig. Hunder som knurrer eller flekker tenner når barnet er i nærheten, uten å vise andre dempede tegn først, da hadde jeg blitt bekymret.

    Det viktigste er å lese hundens språk, og etterhvert lære barnet dette språket, slik at verken hund eller barn kommer i en situasjon de er ukomfortable i. Hugo har tydeligvis klart språk, når han fjerner seg selv fra situasjonen som første tegn. Lykke til videre Caroline, tror det skal gå bra. Hvis ikke, ta tak i problemet med erfarne eksperter i tidlig stadie 🙂

  2. I de fleste tilfeller jeg har lest om, der familiehunden dreper et barn, er tilfeller der hunden har vært i nærheten av barnet ubevoktet. Jeg tviler på at Caroline og Lars K ville la hundene være i nærheten av barnet uten tilsyn, det sier vel seg selv.

  3. Det kan foregå veldig mye kommunikasjon mellom oss og hunden vi ikke skjønner, så om hunden bare får være i fred bør det gå veldig greit! Skal jo ikke gå fra ungen på gulvet mens hundene er løse, uten å være i rommet. Selvfølgelig er ikke dette mulig i praksis de ti-elleve neste årene, men man må lærer barnet å la hunden være i fred når det begynner å bli litt større.

   Anbefaler VIRKELIG å lese Turid Rugaas’ bok «På talefot med hunden», Caroline. Ei lita bok på litt over 100 sider, som man lærer MASSE av! Mener å huske at tibben deres er usikker/»aggressiv» på andre hunder? Har selv en stor hund som har samme problemet. Ikke så lett å løse med det første, men man skjønner bedre hva som foregår mellom hundene etter å ha lest denne boka 🙂 Får mange aha-opplevelser av den!

  4. Håper og tror karoline ikke vil ha det gå så langt. Funker iokke baby og hund, mnå man ta vurdering på afliving eller omplasering. Men håper så klart det går seg til og hund aksepterer baby.

  5. Jeg tror at de fleste hunder kan bli litt sjalu når det kommer baby i hus. Det er jo en stor forandring. Plutselig er man ikke verdens midtpunkt;) hunder vår virkert ikke akkurat sjalu da vi kom hjem med baby, men han ble litt trist når han skjønte at han ikke var verdens midtpunkt lengere. Det går jo som regel over med tiden.
   Men man skal aldri stole 100 prosent på hunden!

 11. Det går nok over når hun vokser og begynner å krype og gå. Det gjorde det vartfall her i hus. Nå er Tyson og Thea bestevenner 🙂 hadde han først, dvergpincher som har vert vand til mye oppmerksomhet og han ble veldig sjalu når han plutselig måtte dele oppmerksomheten men en lillesøster. Aldri gjort henne noe vondt, bare oversett henne. Men nå er hun den første personen han går til for kos og oppmerksomhet.

 12. Du skal se at det går seg til med Hugo 🙂
  Han trenger sikkert bare litt tid på seg til å venne seg til hele situasjonen med at det er en baby i huset 🙂
  Ellers vil jeg ønske deg en god natt vakre Caroline <3

 13. Litt søskensjalusi må man vel bare regne med;-)

  Gleder meg til oppskriftsonsdag. Du har bidratt til at jeg har begynt å engasjere meg mer i å lage mat!!

  Jeg har prøvd å lete litt på bloggen din, mener du har skrevet at du går til hudpleier i Oslo. Hva heter stedet og anbefaler du det?
  På forhånd takk!

  Klem fra fast leser!

  1. jeg går til Hege og Petra på Face it 🙂

 14. NAM!! Den burgeren fikk jeg lyst på 🙂

 15. Å, så nydelig bilde av dere tre! 😀 Og Nelia fikk jo på en måte være med, med bokstaven sin.
  Håper Hugo bare er en i fase, og at Ronaldos oppførsel smitter over på ham 🙂
  Ha en fin onsdag, alle fem!

 16. Hvor er du god til at passe på alle omkring dig 🙂 kunne det tænkes at Hugo bliver jaloux på Nelia fordi Ronaldo viser hende opmærksomhed ? – at han er bange for at miste Ronaldo ?

 17. hundene er så skjønne. Hugo forandrer nok mening før eller siden 😉 Den maten gjorde at magen min vrengte seg skikkelig!

 18. Så fin du er! Det vil nok gå seg til med tiden med Hugo så lenge du fortsetter og vise hundene oppmerksomhet (og det gjør du jo). Vår hund viste ingen interesse da vi fikk en kattunge. Den var jo vant med å få all oppmerksomhet. Etter ett halvt år leker de og har glede av hverandre. Hugo er nok litt sjalu, men etterhvert skjønner han at Nelia er en av «flokken»:)

 19. Så koselig bilde med hundene! De er så søte <3

  Den situasjonen med Hugo og Nelia er nok ikke så uvanlig, vi har det på akkurat samme måte med vår chihuahua, hun vil ikke i nærheten av vesla. Snur seg bort og ignorerer henne, hun er nok litt redd for henne også, og med rette, hehe, for veslemor er jo litt uberegnelig med armer og bein i alle retninger;) Sånn har vi i grunnen hatt det i over åtte mnd nå, hehe, de lever liksom to separate liv under samme tak:D Det er selvfølgelig litt trist, men tenker jo at det går seg til etterhvert som tiden går, og tror det beste vi kan gjøre er å la dem få den tiden de trenger, og passe på å kose masse med dem også- når babyen sover, slik dere gjør:)

 20. Hei Caroline 🙂 Jeg vet ikke om du tar imot innleggstips, men jeg komme nå med ett iallefall. Jeg synes du er veldig inspirerende for det virker for meg som om du er en veldig positiv, og glad jente. Jeg er helt tom for inspirasjon og motivasjon. Synes det er et ork å lage mat, for jeg vet ikke lenge hva jeg har lysst å lage. Ork å rydde huset, så det flyter. føler dagene går i hverandre. Jeg kjenner at vinteren tar overhånd på meg, og regnværsdagene spiser opp energien.

  Har du noen gode tips/ motivasjon å komme med når det gjelder ventetiden til våren? Tips til å finne tilbake til de små gledene i hverdagen? 🙂

 21. Høyres ut som Hugo har skjønt det, han gir babyen rom og respekt. Babyen er ikkje lillesøstra hans, ho er eit menneske og går foran han i flokken. Å ta det personleg, tillegge hunden tankar («later som han ikkje er interessert») og bli lei seg er ingen vits i.

  1. Takk. Yvonne.- Det er jo rett sant. Dyrene har ikke menneskerefleksjon.

 22. Så koselig at du tar deg tid til hundene 🙂 Det må vi absolutt prioritere her hjemme. Men det er vanskelig når lillegullet på 8 uker legger seg samtidig som oss 😛 Men hvordan merket du at det startet med Hugo? Jeg har også to hunder som oppfører seg på samme måte. Den ene på 5 år er kjempeinteressert, og vil gjerne kysse på han hele døgnet. Den andre på 9 år (en gammel tispe) oppfører seg akkurat som Hugo. Er ikke interessert i det hele tatt, men kommer gjerne når jeg holder babyen og vil ha kos av meg. Men det at de er uintresserte, er det et tegn på sjalusi? Tenkte kanskje at hun skjønner situasjonen bedre, og derav holder avstand 😉 Håper jeg!

  1. Vi merket det egentlig helt fra starten, men det eskalert litt i det siste. Spesielt om natten, da markerer han inne om han ikke får sove på rommet med oss :/ Ellers er han bare lite interessert og snur seg bort om jeg kommer med Nelia.

 23. Cathrine

  Jeg hadde også en sjalu hund til å begynne med! Vi lot være å «tvinge» jenta vår på ham, så han fikk ta ting i eget tempo. I dag er de bestevenner! Hun på 1.5 år og han på 45 kilo. Hun river han i ører, følehår og hale uten at han bryr seg! Det er liksom de to <3 det har tatt tid, men det er SÅ verdt det :))

  1. Man burde ikke la unger rive hunder i ører og følehår osv ikke rart hunder biter folk er skyld i alt selv !hunden får jo ikke redpekt,unger renner etter dyra som de er leker biting er vel mer siste dråpen hunder trenger jo være i fred for unger er voldsomme i lek og kan røske og rive de ubehagelig i pelsen.

   1. Yvonne

    Det er kjempeviktig at hunden får ro og rom hvis barna blir for pågående. En hund kan bite selv om den er aldri så snill og uansett størrelse. Det er foreldres ansvar å passe på her!

 24. Kjære fotballfrue!

  Sjekk linken. Den lille jenta på bildet kunne vært Nelia, eller mitt lille gull, om de var uheldige og ble født i feil land. https://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Hvorfor-blir-vi-ikke-opprort-7473851.html#.UwSRI3-9KSP

  Håper du kan bruke din makt til å sette fokus på krisen i Syria og lage en post om dette. Her er en nydelig liten ilm og en fin kanal å gi gjennom, du kan sikkert få tilgang til bare videoen også.

  https://www.osloby.no/osloby/nyheter/Hva-gjor-Oslo-folk-nar-noen-fryser-7474550.html#.UwSPC3-9KSP

  Verden trenger mødre som bryr seg!

  Stor klem

 25. Å, du er så flott! Jeg har sagt det før, men du er en stor inspirasjon for meg!! Jeg unner deg alt godt, og er så glad på dine vegne! Du virker som å ha det fantastisk med din lille familie 🙂 gleder meg til å forhåpentligvis bli mor en dag jeg også:)
  Ønsker deg en fiiiin dag! <3

  1. Så snill du er <3

 26. Tror det er helt vanlig det du forteller 🙂 min søster fikk en baby for 3 uker siden og deres chihuahua er helt lik 🙂 Virker ikke så interessert og trekker seg vekk han også 🙂 Går seg nok til etterhvert ♥

 27. Det skjedde det samme da vi bestemte oss for å få en valp til. Min lille konge hadde jeg skjemt bort i fem år før det kom ei liten tispe til oss. Han syns det var veldig morsomt og interessant de første timene, så ble han lei. Og da han fortsto at hun var kommet for å bli var han furt leeeenge, i flere uker og måneder. Men etter en stund merket jeg at han ble mye mer lykkelig av å ha henne der, å ha selskap på dagtid osv. Hun er fortsatt valpete og leker mer enn han orker, så da går han bare vekk når han vil. Er sikkert litt samme tingen med en baby, selvom det egentlig ikke er sammenlignbart i det hele tatt 🙂

 28. Hei Caroline,
  Jeg har et spørsmål angående dine extensions. Jeg har selv hår fra Hendrix, men opplever at det stadig vekk floker seg, og henger sammen i tuppene. Jeg har allerede byttet det en gang, og tenker nå at dette er normalt og at det alltid vil være litt flokete, men ditt hår ser absolutt ikke flokete ut. Behandler det som jeg skal. Triks?

  Ha en fin dag!

  1. Sove med flette og gre det hver dag 🙂

 29. Hei Caroline, det med Hugo skal du ta heeelt med ro! Han blir tidsnok nysgjerrig på Nelia, og plutselig en dag går han bort til Nelia og snuser på henne – men det er ikke noe vi mennesker kan styre. Det eneste man må passe på er når babyen begynner å krabbe, at hun ikke «invaderer» bikkjene sine fristeder så de blir lei babyen. Men ta det heelt med ro – tre måneder er ingenting 🙂

 30. CAROLINE, Jeg må bare quote Cesar her altså.
  Jeg tror du gjør dette litt for mye med Hugo. ( humanizing )

  Humanizing Your Dog:
  One of the most important things I want to get across is that dogs are dogs — not humans!

  Find a canine solution. Often, the solution we would use for a human is totally wrong for solving a dog’s issues. For example, when a human sees a scared or nervous dog, s/he will first offer comfort and consolation. This would never happen in the animal world and can make the problem worse instead of better, because it reinforces unstable behavior.

  Read more: https://www.cesarsway.com/tips/basics/humanizing-your-dog#ixzz2tmJhxtg1

  Dette tror jeg virkelig er noe du burde sette deg litt inn i, for er det noen som vet hva han prater om så er det Cesar.

 31. Burgeren så kjempegod ut!
  Forresten; hvor er genseren på bildet fra? 🙂

  1. Den er fra Nelly 🙂

 32. Jeanette

  stakkar Hugogutt som er så sjalu.Du må nok bare ta tiden til hjelp,det går seg sikkert til etterhvert. Ellers får Ronaldo ta seg en alvorsprat med ham 😉

 33. Åh, så godt ut med burger!!

 34. Takk for god oppskrift! Brødene var kjempegode, til og med babyen på 10 mnd digga dei!

 35. Hei Caroline!

  Hvor er den fine genseren med N på fra?

 36. Isabelle

  Hei:-) huff da! Vi hadde en hund som het Saga da jeg var liten. Og akkurat det samme skjedde med meg (eller, mamma fortalte meg det), hun bare overså meg å prøvde å late som om jeg var luft. Hun var alltid veldig snill mot meg, men ganske sjalu stakar! Men heldig vis ble vi gode venner når jeg bare ble litt større<3 Lykke til! Hugo og Nelia blir nok gode venner<3 De har det alle veldig godt hos dere! Det ser man;-)

 37. Det er ikke sikkert han er «sjalu»heller, kanskje han rett og slett ikke synes hun er så interresant ennå?
  Værre om han hadde knurret og virket aggressiv.
  Han har kanskje ikke skjønt helt hva dette (Nelia) er.
  Som nevnt over, la han ta det i sitt tempo, ikke stress.
  Kanskje han merker at du forandrer deg litt i hans situasjon med henne, og tenker at det er noe som ikke stemmer og reagerer på det.
  Nydelige hunder er det i allefall! <3

 38. Hvordan gjør dere det når dere legger Nelia? Kan dere bare legge henne når dere syns at det er kveld for hennes del?
  Sønnen min er nemlig bare en uke yngre en Nelia og han styrer leggetiden sin selv.
  Han har heldigvis veldig god døgnrytme og sover og står opp på ca samme tidspunkt vær dag:)

  1. Vi legger henne på rommet vårt ca. klokken 20, slukker lyset og lukker døren 🙂 Har en babycall som lager noen lysmønstre i taket som vi setter på. Hun pleier som regel å sovne ganske raskt 🙂

 39. Jeg har 2 små hunder og en datter på 14 mnd. Vi opplevde akkurat det samme selv. Den ene ble sjalu i en periode…. Men vi bare overså det, og passet på å gi hundene mye oppmerksomhet. Gi alle besøkende beskjed om det samme også!! De aller fleste «løper» jo rett bort til babyen og duller og kosesnakker. Og før var det kanskje hundene som fikk den velkomsten… Så ikke så rart om de reagerer litt. Her gikk sjalusien over av seg selv, så fort snuppa klarte å gripe tak i hundelekene, sånn at de kunne leke litt sammen. Nå er de veldig gode venner alle 3 <3 Lykke til! Det er noen flotte barn dere har 😉

 40. Jeg må bare si at jeg bøyer meg i støvet for at du klarer å holde positiviteten din oppe, Caroline! Her nevner du at Hugo er litt sjalu, også hagler det inn kommentarer om at du må passe på så han ikke dreper babyen, for det har jo nemlig skjedd før, det står i nyhetene assa! Her ser jeg omplassering og avliving blir nevnt – pga dette lille du sa. Jeg blir helt matt. Hadde jeg vært deg hadde jeg sikkert endt opp bitter og forbanna med så utrolig mange fehoder som lirer av seg det ene idiotiske etter det andre hver dag. Jeg sier det igjen, all ære deg til deg for at du takler det så bra som du gjør.

 41. https://www.aftenbladet.no/familie-og-oppvekst/La-aldri-hunden-og-babyen-vare-alene-3358225.html#.UwcnHPl5NpN

  her er noen tips som kanskje vil hjelpe? jeg syntes ihvertfall artikkelen var interessant så kanskje du synes det og.
  stå på caroline, digger bloggen din! 🙂

 42. Håper det blir bedre med Hugo etter hvert, det gjør det nok, skal du se 🙂
  Den burgeren så utrolig god ut! Og de sokkene du har på deg der er fine, sånne ønsker jeg meg.

 43. Hei, så komentaren din om det med Hugo og at han markerer inne 🙁
  Uff det må være veldig leit og kjedelig,. Ser at mange skriver ta det med ro det vil gå seg til.
  Noe man selfølgelig håper på, men i og med at han markerer inne så vil han vise bla deg og L-K at det er han som er sjefen i huset,
  noe dere må være litt obs på, er han foresten kastrert?

  Har ikke vært borti samme situasjon men jeg vil virkelig anbefale dere og lese boka Cesar’s way, ( nå er den på norsk også )
  For selv om hunden er liten kan det bli store broblemer hvis han vil dominere.
  Det er ikke ment som kritikk på noen måte men man har jo ofte lett for og «menskelig gjøre» små hunder spesielt, og det er veldig unaturlig for de av natur, så jeg vil gi deg det rådet at du leser om Cesar way sånn at dere kan forhindre at situasjonen eskalerer.
  Ikke at det nødvendigvis vil det, men «better safe, than sorry» ikke sant 🙂

 44. Hei. Jeg driver en søt nettbutikk for de minste hunderasene. Kunne du tenke deg å få tilsendt ulike produkter til lille Hugo, og evt skrive et blogginnlegg med noen gøyale bilder? Hvis du har et ønske om produkter du trenger eller har lyst på, er det lov å komme med ønske;). Mariann

 45. Ups, der kom bare Hugo med på forrige kommentar. Ronaldo er selvfølgelig også med på «laget»;).. Nettsiden er Hundedesign.no
  Mariann:).

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *