skjønne nyheter

annonse 

hoved kopi

 1. moo big fix 2. idum mascara 3. nyx – love in paris 4. mobilcover moo 5. doll house ciaté / lipgloss gaya 6. blush gaya 7. large powder brush jacks beauty department 8. big eye shadow brush jacks beauty department
___________________________________________________________________________________________________________

En av de absolutt beste fordelene med jobben min er at jeg får teste nyheter veldig ofte, og når det kommer til sminkenyheter er jeg frelst! Det å stupe inn i et girly univers for noen timer er helt magisk, og minner meg litt om den gangen jeg som liten fikk tilgang til mammas sminkepung, og smurte inn halve ansiktet mitt med den røde leppestiften. Klassiker. Men nå får jeg lov til å gjøre det, og i tillegg har jeg blitt flink nok til å forstå hva en leppestift skal brukes til.

Vel, her er i hvert fall noen av de skjønneste nyhetene akkurat nå, hos ingen andre enn Coverbrands – som faktisk er Norges største innen sin kategori.

DSC03959

♥ nyhetfavoritt 1 – sminkepung fra merket moo. Denne heter big fix cow peach, og er laget i ekte skinn. Finnes her.

♥ nyhetfavoritt 2 – let them eat cake – love in Paris fra nyx. Nydelige farger, en god blanding av både matte og med shimmer, hvor alle fargene kan brukes sammen og også kombineres. Perfekt fremover for en litt mykere makeup-look. Finnes her.

 

DSC04010 DSC04020

♥ nyhtefavoritt 3 – idun. Dette er et helt nytt merke hos Coverbrands innen mineral make-up og jeg er en av de første bloggerne i Norge som har fått testet dette. Idun Minerals er en svensk serie mineralprodukter som ble lansert i Sverige våren 2011. Produktene er laget av 100 prosent mineraler, beroliger og beskytter huden. Hittill er det kun maskaraen jeg har testet, og den ble jeg fort veldig glad i. Den er perfekt for deg som liker en litt tykk børste som gir en intens look på bare noen strøk. Selv er jeg ikke glad i de tynne børstene i plastikk, men foretrekker børster som denne. Du finner den her.

Nå gleder jeg meg til å få testet ut øyenskyggene, glossene og leppestiftene også.

DSC04053

♥ nyhetfavoritt 4 – Gaya. Nok et nytt merke hos Coverbrands, og dette – det er jeg forelsket i! Så lekkert design og så utrolig mange fine farger og produkter! Per i dag er Coverbrands de eneste som forhandler i Norge, og Gaya var en av hovedsponsorene under Oslo Trend nylig. Jeg holder på å teste primer, foundation og concealer samt noen koster, men enn så lenge er det disse to produktene jeg har fått testet skikkelig ut: blush og lipgloss. Det som er så kult med disse to er at de også kan brukes sammen, for ved å blande blushen med den klare lipglossen, får du en farget gloss. Utrolig kult!

DSC04023

gaya

Jeg har fargen BF-1 i blushen og klar lipgloss (den ser bare rosa ut på bildene fordi jeg har brukt den over en rød leppestift tidligere).

♥ nyhetsfavoritt 5 – mobilcover fra moo. Disse er jo bare utrolig kule, og ikke minst solide. Sjekk hele utvalget her. Jeg har piton pale blue.

DSC03966

♥ nyhetsfavoritt 6 – dolls house neglelakksett fra ciaté. Har du sett noe søtere? Fargene er perfekt for sesongen vi går i møte: pastel crush all the way. Lakkene er ikke som vanlige lakker, men har en matt look og tørker på 1-2-3. Midt i blinken for meg som egentlig ikke har tid til neglelakk lenger 🙂 Du finner dolls house her.

DSC03983

DSC04063

En siste nyhetsfavoritt er sminkekostene fra jacks beauty department. Dette er håndlagde koster, så alle ser forskjellige ut. God kvalitet og fantastisk design. Sjekk de ut her.

DSC04005

___________________________________________________________________________________________________________

87 kommentarer

 1. Martine

  Hei! Jeg har sett at boken din plutselig har fått nytt design, men den er vel lik innvendig?

  1. Ja, den er lik 🙂

 2. Katrine

  Hei fine deg!

  jeg håper du kan hjelpe meg litt her! Jeg er på jakt etter en highlighter og er litt lost i denne jungelen av produkter. Har prøvd å søke på siden din men det var så mye som kom opp, og hvis jeg husker riktig fant jeg vel ut at du for tiden bruker en highligter som er litt fast i formen? Jeg er nemlig på utkikk etter noe litt mer flytende.. Som foundation f.eks,, og UTEN glitterbiter… Egentlig bare en sånn lys, reflekterende highligter man kan bruke i hele ansiktet, ikke bare i kinnene…. Dette bilde oppsummerer vel egentlig fint hva jeg er ute etter? https://www.beautybulletin.com/images/Get%20The%20Look/Makeup/facial_highlights.jpg

  har du noen tips? 🙂 den må jo ikke på død og liv være flytende, men hvertfall uten glitter og ikke testa på dyr..
  Jeg prøvde meg på veiledning på perfymebutikken men der følte jeg at en også nyansatte dame dro meg rett til armani-hylla og viste meg den dyreste… Så vil gjerne ha et ærlig råd!

  stor klem!

  1. Katrine

   Greit nok, du har ingen plikt til å svare på kommentarer og jeg har ingen rett til å få svar på mine kommentarer, men ærlig talt begynner jeg å undre meg over prioriteringene dine, Caroline.
   Dette spørsmålet har jeg stilt to ganger, i tillegg til at jeg postet en påminnelse. Tidligere har jeg også stilt flere spørsmål da jeg har vært fast leser hver dag i over ett år. Likevel får jeg nesten aldri svar fra deg, uansett temaet på spørsmålet mitt. Og dette gjelder ikke kun spørsmål fra meg.
   Jeg skjønner du ikke kan svare alle, at du har en familie, at du ikke orker å svare eller at du ikke alltid vet hva du skal svare, men når jeg ser at du bruker så mye av tiden din til å svare mammapolitiet, lavbarbo-hatere eller andre nettroll så begynner jeg å lure på hvor profesjonell holdning du har til jobben og bloggingen din egentlig. Du bruker masse energi på motangrep på kritikken du får men du ignorerer de positive tilbakemeldingene og spørmsålene fra dine faste lesere og med det overser oss. Det syns jeg er en ufattelig barnslig holding, og jeg merker at jeg får mindre og mindre lyst til å gå inn på bloggen din.
   Det er ikke det at du ikke svarer alle, men at du bruker så mye tid på å svare dem som bare provoserer fremfor å ta vare på leserne dine. Før du går til motangrep på meg og begynner å dra ut enkelte ting i innelgget mitt og be meg legge frem «bevis» for det, bør du virkelig tenke over poenget i posten min, for fine bilder og søte antrekk i seg selv skaper ikke en kvalitetsblogg..

   1. Hei Katrine.

    Beklager at jeg ikke har fått svart deg, jeg skal se på kommentaren din og se om jeg får gitt deg et bra svar 🙂

   2. Katrine

    Det er ikke det at jeg MÅ ha et svar på innlegget mitt med en gang og hver gang,. Jeg bar stor forsåtelse for at du har et eget liv ved siden av bloggingen og at det kreves mye av deg. Jeg bare ble litt frustrert at alle disse nettrollene får så mye oppmerksomhet og jeg som leser føler meg oversett. Jeg ville kommentere på det for jeg liker bloggen din. Hadde jeg ikke gjort det ville jeg ikke brydd meg med å kommentere, så det er ikke slemt ment. Jeg håper du ser forskjellen på det og slem kritikk. 🙂
    Når det er sagt syns jeg at du stort sett er veldig flink 🙂

   3. Beklager igjen for at jeg ikke har svart deg, det har nok vært tilfeldig og gikk dessverre utover deg :/ Jeg har i hvert fall svart på det du spurte om nå 🙂

    Klemmer 🙂

   4. Jeg synes du skal prøve glominerals sin highlighter, den er flytende og veldig bra 🙂 https://www.coverbrands.no/highlighter-aea2502138f55af2809a728d6308e348

    Klem til deg 🙂

 3. Hei , har du testet magebelte som trimmer magen /magwmusklene ? Skal ta keisersnitt om få uker , og har ikke trent magen siden jeg ble gravid og må vente 12 til 18 uker med noe magetrenning pga dette blir fjerde keisersnitt og dermed større risiko ved å starte for tidlig.

   1. Solvår

    Det er ikke meningen å blande meg inn her, men sånne belte gir strøm for å trene musklene. Jeg har ikke peiling på graviditet, men følte bare for å kommentere det kjapt 🙂

  1. Magebelter stimulerer musklene på samme måte som ved magetrening, så du bør uansett vente med det også.
   (i tillegg kan beltet irritere operasjonssåret)

   1. At den stimulerer på samme måte har jeg vanskelig for å tro :/ Kanskje den fungerer på de ytterste musklene, men ikke mer enn det.

 4. Martine

  Jeg bare elsker disse innlegga <3 de er så stilfulle, fine og gjennomførte, som hele bloggen da egentlig <3 alltid deilig med litt sminketips også 🙂 Tusen takk for all inspirasjon <3

  1. Å, jeg blir så glad 😀 Dette er absolutt noe av det morsomte jeg vet å lage selv også 😀

 5. Så fine og gode nyheter, elsker tipsene du gir! 🙂

 6. Anniken

  Trenger du mange lag for å få fin farge på ciate lakkene? 🙂

  1. Jeg har ett lag på bildene 🙂

 7. Åååh, så herlig. Heldig du 😉 Sminkehimmelen <3
  Ønsker deg en fin kveld, Caroline <3 Du er flink! Elsker bloggen din!
  God klem 🙂

 8. Trenger du nettbank for å bestille neglelakkene? 🙂

 9. Katrina

  Er det sånne cupkakes til pynt med lukt du har der? Hvor har du fått tak i dem? 🙂

 10. Er noe av dette dyretestet??

 11. Lurer veldig på noe. Jeg har lest at du bruker linser. Og har selv brukt linser i flere år. Hvordan klarer du å ta de ut med så lange negler? Har negler som er veldig sterke og kan bli veldig lange. Men jeg må alltid klippe de korte på pekefinger og tommel for å ikke skrape innpå øye. Kjedelig, ser ikke fint ut med forskjellig lengde på neglene. :/

  Marthe 🙂

  1. Vet ikke, jeg bare klarer det :p

  2. Det blir en vane, men prøv å ta så langt ut mot ytterkanten på linsen som du klarer, på hver side av linsen (mot hver krok av øyet), også klemmer du litt inn og linsen «popper» ut….bruk gjerne den andre hånden til å holde oppe øyelokkene.. 🙂 Pass på og at du ikke er for tørr på øyet når du tar den ut,drypp gjerne med saltvann eller linserens, evnt vær våt på fingrene, det fungerer for meg 🙂

 12. naturlig fin

  Tenk hvor mye peng folk bruke til sminke å blir ikke finere. det er min mening:). Gud har skapt oss så fin! Det er mange som er så fin naturlig å ødelegger allt med sminke. Nu snakker jeg allment om folk.

 13. hei 🙂 jeg lurte på hva de jeansene dine fra mango heter og hvilken størrelse du har? jeg syns de ser så lekre og behaglige ut 😀
  klem <3

 14. Mona Isabelle

  Tenkte på deg med engang! hehe – https://www.godt.no/#!/oppskrift/1413/pepperkakeis

 15. Morsomt med cupcakes på bildene, de var sååå vakre 🙂

 16. Hei! Kan du anbefale meg noen fine matte øyenskygger? Synes det er så mye skimmer for tiden og det kan bli litt mye til hverdags for min del… Glad for tips!

  1. meet matt (e) palettet fra the balm er utrolig fint 🙂

 17. Hvordan får dere Nelia til å sove på dagtid? Kan dere bare legge henne ned så sovner hun? Min må trilles i søvn, og det er jeg utrolig lei av!

  1. Vi prøver å ha rutine på det meste nå, så hun har vel rundt 3 gode lurer i løpet av dagen 🙂 Hun spiser, har våkentid (hvor vi bla. leker med henne) og så legger jeg henne til å sove. Da sovner hun som regel med en gang, pakker henne godt inn 🙂 Hun blir også søvnig av turer i ergobabyen. Nå vet jeg ikke hvor gammel babyen din er, men vi fikk ikke noe spesiell rutine på dette før for litt siden, da sov hun mer når det passet henne, men det er kjempelurt å innarbeide det slik at det er dere som bestemmer. Les babyguiden, veldig fin bok på nettopp dette 😀

   1. Baby er snart 6 mnd….. Sovner ikke av seg selv når vi legger henne ned. Må trilles i søvn:( Blir veldig sliten av det. Men takk for svar:) Virker som hun aldri er trøtt:)

   2. Det forstår jeg godt :/ Alle barn er forskjellige og jeg tror ikke jeg har noen gode råd ettersom jeg ikke har erfaring på området :/ Men babyguiden er en fin bok ift. rutiner i hvert fall 🙂 Står en del om babyens gråt i den også 🙂

   3. Hei Caroline!

    Så spennende å lese at også dere har brukt boken «Babyguiden». Rådene fra den brukte vi aktivt da barna våre var spedbarn. De sov hele natten gjennom fra de var rundt 4 mnd. takket være det.

    Tusen takk for en herlig blogg som jeg er inne og leser daglig. Selv om jeg er 45 år finner jeg stor glede i å følge med på det du skriver.

    Klem fra Tone

   4. Monica

    Anbefaler ikke boken babyguiden! Det er en bok som en skal lese med kritiske øyne. Ta å Google forfatterne av boken så ser du hvor tvilsom kilde den kommer fra. Før boken kunne bli lovlig i Norge måtte mye kuttes bort.

   5. Nå har jeg bare lest kapittelet om å innarbeide rutiner ved søvn om dagen, og synes det var veldig kjekt å lese 🙂 Fikk boken anbefalt av en venninne som brukte den helt fra starten, og anbefalte den 🙂 Man skal vel uansett ikke følge alle råd man får punkt og prikke, denne boken er jo bare ment som en guide, og for min del har det funket veldig bra ettersom jeg nå vet ca. når hun skal sove på dagtid og da blir det lettere for oss å innarbeide ting deretter 🙂

   6. Hva mener boken om babyene gråt ?

 18. Bare elsker produktene fra moo, de ser helt fantastisk ut 😉 klem

 19. christine

  Bruker du noen underlakk under neglelakken?

 20. Nazarena

  Hei, fine! Jeg bare lurte på om du hadde tips til en god ansiktskrem, til å påføre før sminken?
  Håper du får en fin dag <3

  1. Jeg bruker en fra zo skin selv, men oh har også mange gode 🙂 skin insulator er spesielt god nå om vinteren 🙂

 21. Kunne du satt opp en kategori for oppskrifter? Er så vanskelig å finne tilbake til bestemte oppskrifter når jeg trenger dem. Ha en strålende tirsdag 🙂

  1. Du finner alle under «mat» 🙂

 22. Her var det mange spennende fristelser 😉

  http://www.bryllupstid.no

 23. Er smonken testet på dyr?

  1. *sminken skulle det stå. Gikk litt fort i svingene! 🙂

 24. Charlotte

  Hei!

  Jeg leser flere blogger hver dag, og blandt annet din 😉

  Er det bare jeg som sliter med at det kommer så treigt i gang? og ofte kommer ikke bildene dine opp i det hele tatt?
  Opplever ikke det på andre blogger, så bare lurer på om det er en feil ? Bruker for det meste Ipad.

  Du er så flink til å oppdatere, og er svært inspirerende.
  Happy day!

  Klem klem

  1. Det skal ikke være sånn :/ hvilken nettleser bruker du? skal ta det opp med spotlife 🙂

   1. Hei! Jeg har det samme spørsmålet, har i det siste opplevd at det kommer veldig treigt igang, eller at siden ikke kommer opp i det hele tatt. Dette gjelder fra både firefox nettleser, og fra iphonen min. Enig med Charlotte, du er kjempeflink med alt du gjør på bloggen! Så håper det retter seg opp igjen, frustrerende å bruke lang tid på det 😛

    Anne 🙂

   2. Samme her…..

   3. anonym

    Jeg bruker google chrome og har ingen problemer med å laste inn siden, går kjapt og alle bildene kommer opp – både på pc og ipad 🙂

 25. Hei:) lurer på om blushen fra Gaya er med shimmer? Klem:)

 26. Kjersti

  God ettermiddag Caroline!

  Kakene så fantastiske ut! Et kort spm: Er det akkurat denne pjen du har far VS? https://www.victoriassecret.com/sleepwear/pajamas/the-cotton-mayfair-pajama?ProductID=168555&CatalogueType=OLS Den du har er veldig fin, i alle fall 🙂
  Klem

  1. Nei, den jeg har er i silke 🙂

   Klem!

 27. Kristine

  Kan du ikke bra innrømme èn gang for alle at du retusjerer huden din? Og ikke kom med den at «Det er bare kameraet som gjør den uskarp.» Fordi DER er det et filter som glatter den ut. 🙂

  1. Her har jeg brukt picasa og noe som heter svart/hvitt-fokus hvor du selv bestemmer hva som skal være farge i bildet. Synes det ble kult for å få frem farge på leppestiften / glossen og blushen 🙂

   1. Hvordan har du redigert med svart/hvitt-fokus uten å få svart-hvitt? Dessuten er jo leppene som tydeligvis skal være i fokus også blurret.. Selvfølgelig kan det være pga dårlig fokus på orginalbildet da, men så blurry blir det jo ikke..

   2. det er bare å laste ned picasa gratis og prøve selv, så ser du 🙂

   3. Jeg bruker picasa selv, og jeg synes det ser mer ut som «glød» eller «bløtfokus». Bildene mine blir hvertfall ikke blurry av svart/hvitt-fokus:) Dette er ikke negativt ment på noen måte da jeg også bruker disse effektene hvis bildet er kornete f.eks. Ser ikke noe galt i det.

   4. Hei! Håper du kan svare denne gangen: Har du restylane i leppene nå? Syns de er så fine og lurer på dine erfaringer med dette.

   5. Må bare kommentere dette; Caroline har mest sannsynlig bare skrevet feil i svaret, det er en redigering som heter bløtfokus i Picasa som det ser ut som hun har brukt. Da blurres området rundt fokuset mens fokuset blir skarpere:)

  2. Hun er rett og slett bare perfekt. Alltid.

   1. Haha, det er det vel ingen som har sagt 🙂 For en barnslig kommentar 🙂

 28. Hei!:)

  Jeg lurer bare på om du har liten tid til å gokjenne/svare på kommentarer, eller om vi leserne bare har blitt dårligere å kommentere?
  Har fulgt bloggen din siden bryllupet, og er litt nysgjerrig:)

  Ha en strålende dag! <3

  1. I dag har jeg ikke hatt tid 🙂

 29. Charlotte

  Hei igjen …

  Jeg bruker Safari 🙂

  Er jeg den eneste er det ikke så mye å bry seg om… Men det er så merkelig at du er den eneste bloggen jeg har problemer med…
  Får med meg noe av innholdet da, og noen bilder, men det tar en viss tid før bildene dukker opp, og noen ganger kommer de aldri ..

  Ikke noe stress…

 30. Må bare spør av ren nyskjerrighet- hvordan klarer du å skifte bæsjebleier på en god og hygienisk måte med sånne negler? Haha, jeg vet- tidenes rareste spørsmål..! 😉

  1. Bruker vann og mesoft og vasker uten problemer 🙂 Har faktisk aldri tenkt tanken på at det ikke er mulig engang :p

   1. Jeg kan heller ikke si at det er noe problem å bytte bleie med lange negler.. Putter ikke henda i bæsjen hans akkurat.. 😉 men har uheldigvis klort han noen ganger ved påkledning, men så er han en vilter ett-åring da…

 31. Helene G

  Hei 🙂

  Husker på bloggen din for noen år siden at du var med p3 på noe greier med tre andre jenter. Hva var det igjen? Var det en sang? haha, irriterende å ikke huske.

  Klem

  1. det er noen år siden ja 😉 buffalo stance med sky heels, hehe 🙂

 32. Hei Caroline!
  Jeg har brukt Gaya sin foundation med deres egen kabuki børste i et halvt år ca. Kan absolutt anbefales.
  Her i Bergen har de egne stands på kjøpesentre hvor de kun selger dette merke. Et lite tips til andre bergensere 🙂
  Ha en riktig fin dag videre!

 33. Hei – helt feil innlegg å spørre på, men jeg er nå gravid, litt over halvveis, og lurer veldig på dette med kosthold. Statens ernæringsråd sier at man skal legge til f.eks. en frukt i første, et mellommåltid i andre og to mellommåltid i tredje trimester. Men jeg har jo endret kostholdet totalt etter at jeg ble gravid – nå spiser jeg mye oftere enn før, men er veldig usikker på mengden, og er så redd for at jeg spiser for mye… Har prøvd å lete i arkivet ditt om du la ut noen oversikt over en «typisk dag» kostholdsmessig, men finner ikke… Har du noen tips? Lurer også på nå som du ammer – det går vel også inn på kostholdet ditt – kan du lage et innlegg om det også-?

  1. Du trenger ikke spise noe spesielt ekstra pga at du er gravid, jeg ville bare fortsatt som før og kjent på sultfølelsen 🙂 Husk at fosteret trenger veldig lite energi i starte. Pass på et maten du spiser er næringsrik 🙂

 34. Får vi ingen rabattkode denne gangen..?

 35. Hei. Jeg kjøpte denne neglelakken for litt siden jeg og, og jeg har litt problemer med å legge den på fordi den er så «seig». Ser at du har klart å legge den på ganske så bra, så jeg må bare spørre: Bruker du ett eller to lag med denne neglelakken?

  1. Bruker ett lag 🙂

 36. Hei! Vet du om man får kjøpt gaya mineralfoundation på butikkene i Norge? Og kanskje helst i Trondheim? 🙂

 37. Natasha

  Hei, syntes du denne blushen fra Gaya er bedre/finere enn den du har skrevet om fra the balm(hot mama)?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *