siden sist @fotballfrue

Hei mandag! Håper dere har en sprek start på uken, det har jeg hatt og jeg er så skjelven i alle muskler og ledd som finnes akkurat nå at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg – hjælp! Var ferdig med ukens første treningsøkt for godt over 2 timer siden, men de armene mine.. Fortsetter vi med disse øktene er det meg og Hulken om et par måneder, kors på halsen! I kveld står cardio på planen om jeg rekker, men innen den tid har jeg blant annet et møte angående kakebordet til barnedåpen. Gleder meg! Anne Brith er på vei hit med assistent og smaksprøver i dette øyeblikk, så det blir en fin start på uken 🙂

Her er noen bilder fra forrige ukes instagram, følg meg gjerne på @fotballfrue 

___________________________________________________________________________________________________________

insta moments 

fotballfrue

 1. the up and coming hulk! 2. forrige ukes treningsøkt nummer 2 ble unnagjort allerede på mandag kveld, fornøyd! 3. 2 veldig gode treningslåter mot slutten på 4×4 4. middag på fredag, perlehøne – så godt! 5. fineste utsikten fra rommet vårt i Strømstad, som jeg faktisk glemte å ta ordentlige bilder av, at det går an?! 6. Nelia blir så stor og nå griper hun etter ting og putter alt i munnen 🙂 7. treningsøkt unnagjort på lørdag mellom all kosen 8. klar for styrkeøkt på Elixia tiiiidlig i dag 9. pyntet og ferdig til lørdagsmiddag med kjærligheten og gode venner 

___________________________________________________________________________________________________________

#teamfotballfruefitmums

Håper flere av dere fortsetter å dele bilde-inspirasjon til spreke mødre over hele verden, det er allerede et kjempefint knippe på #teamfotballfruefitmums, og her tenkte jeg å dele et lite utvalg. Tar av meg hatten for alle de flinke sjelene der ute!

teamfffm

___________________________________________________________________________________________________________

 – get inspired og ha en kjempefin mandag – 

45 kommentarer

 1. Hei Caroline! Jeg har et lite spm.. Hvor lang tid tar det før du får varene når du bestiller fra Asos? Vi skal ha ball den 1. mars, tror du kjolen vil komme frem i tide? Hadde satt veldig stor pris på svar 😀

  1. Fra Asos tar det 2-3 dager om du velger express 🙂

 2. Hihi så morsomt å se bildet mitt her da 😀 Kjempegøy å følge alle spreke mammaene,får bare mer lyst å trene 😀 Ha en kjempefin dag nydelige du 😀

 3. Hei! Er ikke mor selv og er langt unna tanken, men vil gjerne berømme deg for et flott tiltak 🙂 Dette er jo superinspirerende for alle! Også for oss som er slabbedasker uten barn

 4. Det er så koselig å lese bloggen din på mandager! Blir helt glad av at du skriver så mye fint om mandagene her på bloggen 🙂 Det motiverer og inspirerer kjempemye 🙂
  Ha en super dag videre! 🙂

 5. Helén Skogstad

  Hei Caroline! Jeg er en jente på 18 år som går siste året på videregående. Jeg har veldig lyst til å studere journalistikk til neste år, og har lest at du har tatt journalistikk på Norges kreative fagskole. Hvis du har tid kan du fortelle meg litt om din opplevelse av denne skolen, og hva som kreves for å komme inn? Mvh Helén 🙂

 6. Du ger alltid inspiration 🙂

 7. Heisann..hvilke arm øvelser gjør du?virkelig god virkning.

  1. Chins, benkpress og tricepspress 🙂

   1. legg ut video at du tar chins da

    caroline pls

   2. hahaha, det tror jeg blir en stund til. Akkurat nå klarer jeg ikke én uten hjelp engang 😉

 8. Hvilke øvelser tar du for armene?:)

 9. Tar meg av hatten for alle spreke mødre – det er så kult å ikke sette seg ned i sofaen og forfalle! Når jeg får barn (om en del år i hope) skal jeg iallfall gjøre alt for å fortsette treningen, det er jo så gøy! Jeg tror ikke folk som ikke trener skjønner alle fordelene det er ved å trene. Livet er bedre i aktivitet 😀 Keep up the good work, ser på bloggen din som noe mer enn en blogg – mer et slags magasin i nettversjon!
  <3

  1. De er så flinke 🙂

 10. mia linnea

  hei!
  jeg husker et innlegg tilbake der du sa du for øyeblikket ikke bruker ole henriksen-produktene lenger nå når du ammer – har du lyst til å ele hva du bruker nå? har selv også ganske nylig født, og leiter etter produkter for huden min.
  alt godt,
  mia linnea

 11. Hei Caroline 🙂

  Jeg har et spm ang lavkarbo, jeg. Startet på det for noen måneder tilbake, og i det siste har jeg hatt så utrolig treg og mye luft i magen :-/ Spiste en liten periode mange atkinsbarer og en kakemiks på easy living. Disse produktene er det mye sukkeralkoholer i. Har kuttet de ut de siste dagene. Men er det vanlig å bli plaget med det? Har du noen erfaringer?

  Klem Kristine

  1. Sukkeralkoholer kan gi mye luft i magen, så det kan være forklaringen 🙂

   1. Prøv Superzym lavkarbo. Den er veldig bra for fordøyelsen 🙂 Har brukt den mye selv. Jeg kjøpte min sunkost.

 12. Kristine

  Hei spreke Caroline (-:

  Får alltid et smil om munnen når jeg leser mandagsinnleggene dine. Din positivitet og entusiasme smitter og det er herlig (-: Skal herme etter deg og trene idag men det får bli når snuppelura på snart 9 mndr. skal ha seg en liten lur men før junior hentes i bhg. Da er det ro og mor kan ha litt egentid *much needed*.

  Vurderer å investere i en solid, stødig og god tredemølle – hvilken kan du anbefale?

  Med ønske om en fin-fin start på uka,
  Kristine

  1. Den vi har er superbra 🙂 Sjekk ut utvalget på sportsmaster.no

 13. Du er en superinspiration. for oss uten barn på vei også ; )

  Savner du det blonde håret? har selv valgt og bli litt mørkere, men tenker kanskje ca hver dag på og bli lys igjen .

 14. Hei, Caroline! Hva tenker du om denne forskningen? http://www.vektklubb.no/artikkel/tittel-22762608

  1. Er det forskning, eller er det kun et forsøk? Kan ikke se noe link til originalartikkelen. Synes ikke at resultatene var så veldig overraskende uansett 🙂

   1. Evi: Han broren som kun spiste fett/fet mat, han gikk vel ikke akkurat på særlig gunstig form for lavkarbo heller. Han kuttet jo ut alle former for grønnsaker blant annet. Det er noe med det som heter «alt med måte». 🙂

    God mandagskveld til deg, Caroline! 🙂

   2. Gudrun

    Folk flest vet ikke forskjell på et forsøk og forsknng, ei heller hva en referanse til en originalartikkel er eller noe om vitenskapelig metode. Ref vaksinedebatten. Da er det vanskelig å skille mellom bæsj og karamell.

 15. Emma Josefine

  Hei! Jeg elsker middag og mattips innleggene dine! 🙂 Kunne du laget et innlegg med bare mat og kosthold ideer eller tips:)
  Digger bloggen din !!
  KLEM!

 16. These are lots of beautiful pictures – seems like there were many beautiful moments 🙂

 17. Jeg var i barnedåp rett før jul (to stykker).
  Den første ble holt på samfunnshuset der de bodde, et lite sted og et enda mindre samfunnshus. Det ble servert koldtbord og hjemmebakte kaker til dessert. Det var eget barnebord siden det var 16 barn mellom 1 og 11 år i barnedåpen, og de fikk pølser og potetstappe.
  Den andre barnedåpen ble holdt på den (nedlagte) kafeen i et samfunnshus. Her ble det servert rømmegrøt, spekemat og salat. og hjemmebakte kaker til dessert.

  Må si jeg syns du gjør veldig mye ut av den dåpen. Jeg skjønner at du syns det er gøy å styre med sånn, men det blir veldig voldsomt…

  1. Cecilie

   Det må da vel være opp til enhver enkelt hvordan man ønsker å arrangere en dåp? Blir stadig overrasket over hva folk henger seg opp i…..

 18. Så morsomt at du har din egen hashtag! hehe 🙂 fine bilder

 19. Hei! Spurte lenger nede også, men fikk aldri svar og det skjønner jeg godt! Du har jo mye å gjøre med dåp, Nelia og alt annet❤️ Men jeg prøver igjen! Den Nike klokken du hadde før, er det grei til saltrening, spinning og løping ? Tenker hovedsakelig på kaloriforbruk og selvfølgelig puls? God mandag, måtte uken være super for deg og andre!

  1. Jeg husker ikke helt om det var pulsbelte til den, men det regner jeg nesten med. Om det er det så fungerer den helt fint 🙂

 20. Hei! Jeg har prøvd å lete på bloggen din, men kan ikke se noen sted at du har skrevet hvor speil i stue og i gang er kjøpt. Er dette makne speil, bare i ulike størrelser? Og hva heter fargen på malingen du har på veggene i huset? Tenker hovedsakelig på i kjøkken, stue og gang. Takk for inspirasjon og gode tips ang bolig og interiør:-)

  1. Det i stuen er fra IKEA, og det i gangen er fra Skeidar 🙂

 21. anna helén

  joæ, er vel begrenset for hvor mye muskler du klarer å bygge på lavkarbo da! :p

  1. Ligger vel ikke noe i veien for å bygge muskler med lavkarbo? Jeg driver med elitidrett, har spist lavkarbo i 5år og har aldri vært i bedre form. Det er jo selvfølgelig opp til hver og en hva man liker og hva man har lust å spise, men blant annet svenske skilandslaget spiser lavkarbo, og det går jo rimelig bra for dem. 🙂
   Det er ikke ment som kritikk, kun fakta. 🙂

   Caroline, du er rå!

 22. Hei nydelige Caroline!

  Jeg elsker bloggen din og jeg elsker iherb! Bestiller derfra hele tiden.
  Så innlegget ditt om Coco-Roons, og bestilte dem umiddelbart. Fikk dem i dag og de smaker HIMMELSK!!
  Tusen takk for at du skrev om det, så jeg oppdaget disse godbitene!

  Klem fra med-lavkarber i Kristiansand 🙂

 23. Ja det får’n si var muskler gitt! He,he,he. Spis mye (nok protein), løft tungt, lite kardio, så kanskje vi kan se om det blir muskler;)

 24. Hawaiian girl

  How do you manage your time to go to gym every day with a baby? Do you have a grandparent or someone helping you with babysitting? Could you do a food diary? As you exercise and breastfeed so much would love to hear how you incorporate enough energy and also carbs to your diet. Thank you! 🙂

  1. I go early when my husband is at home 🙂

 25. Melkøya

  Del gjerne de fengende treningslåtene, er stadig på jakt etter nye.

 26. Hei Caroline.
  Jeg bare lurer på hvordan du lager insta moments på bloggen din? Håper du kan svare meg på det, da jeg trenger det til bloggen til butikken min:)

  Ha en fortsatt fin kveld:)

  Klem Brynhild

  1. Photoshop 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *