lunsj fra villa perlesukker

Mandagen min startet sprekt, men fortsatte med sukkersjokk – en herlig forfriskning og forlengelse av helgen *hehe* Kan ikke være like sunn hver mandag. Anne Brith fra Villa Perlesukkervar som nevnt her med smaksprøver som hun i tillegg lot være igjen, så her kan det være sukkerfest hele uka!
___________________________________________________________________________________________________________

DSC03900

Vi fikk snakket litt om hva slags kaker som skal lages til dåpen, litt om hva slags tema og farger jeg ser for meg, også videre. Det blir så fint! Ble veldig positivt overrasket over at de kan levere absolutt hele kakebordet, det vil si hovedkaken, cookies, cake pops, franske makroner, små skilt med print også videre – akkurat hva vi vil ha. Jeg spurte Nelia hva hun ønsket, men hun holdt bare i suttekluten sin, så jeg tenker at vi kjører på og at hun blir fornøyd uansett 😉

___________________________________________________________________________________________________________

take a look at this

DSC039083 kopicupcake

DSC03905

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har jo sagt til meg selv sånn cirka hver dag den siste tiden, at denne kvelden er kvelden for planlegging, likevel har jeg aldri fått satt skikkelig i gang, men etter dette besøket ble jeg så gira og tenker at alt annet får vente. Nelia og jeg kom nettopp inn fra en kort gåtur i det deilige været, og i posten fant jeg bildene fra nyfødtfotograferingen, så nå skal jeg sette i gang med innbydelsene også. Gøy!

DSC03913DSC03915

___________________________________________________________________________________________________________

Vi sees senere!

93 kommentarer

 1. Neineineineinei Caroline! Dette var ikke snilt :p Sitter her å sjesser(?) på kake, også kikker jeg innom her og tok meg selv i å prøve å ta godsakene ut av skjermen på macen. Noe så NYDELIG!!!

 2. HEI!

  Dette var virkelig lekkert!

  Ha en fin dag!

 3. Heidi Berg Hansen

  Så utrolig søte cupcakes og kaker. Nelia er så superheldig som har to fantastiske foreldre fulle av kjærlighet 🙂 Gleder meg til å følge med videre i planleggingen! Klem fra fast leser

 4. Amalie Haugan

  Hei!
  For noen herlige bilder! Tror nok det blir en aldeles nydelig barnedåp for lille Nelia <3 Håper alt står bra til med den lille familien , dere er bare kjempefine!
  Hilsen fra Nord-Norge

 5. Fantastisk fine kaker og cupcakes 🙂
  Synes putene i sofaen også var veldig fine, hvor er de fra ?

 6. Jeanette

  sånt er så gøy å holde på med! Og de kakene er jo nesten for fine å spise,rene kunstverket! Helt utrolig nydelig. Dåpen blir nok kjempefin,dere er så flinke med pynt og slikt;)

 7. Mille think a lot

  Er dette et innlegg som inneholder produktplassering?

 8. Åh, så mange fine og fristende kaker! Anne Brith er så flink 🙂

 9. ingeborg

  Hei, du har sikkert svart på dette en million ganger før, men hvor er de vakre roseputene i sofaen din fra? 🙂 De er så nydelige!
  Ha en fin dag videre, Caroline!
  Fortsett å inspirere, du er så flott!

 10. Pernille

  Hei søte Caroline! Så koselig å få besøk sv villa perlesukker. Jeg bare lurer på en ting, jeg skulle egentlig stå slalom i svarstad idag. Men det ble det ikke noe av, det var stengt…:-( vi har sett litt på om Siljan skisenter kunne vært noe. Har du vært der? Vet du om den er greie bakker? Ville bare spørre siden du bor på Soljan.:-)
  Håper du hadde en koselig helg på Strømstad spa. Ha en fin dag/kveld videre,:-)

  1. Har aldri vært der, men ser jo over på den fra kjøkkenvinduet. Er ikke spesielt stor, men fungerer vel helt greit om man er nybegynner og/eller bare har ordentlig lyst på å kjøre 🙂

   1. Pernille

    Ok!

 11. For en vakker skapning dere har! 😀

 12. kefør legge du ikje ut bilde ao tryne ti ongen? :S

  1. Synnøve

   Kanskje fordi hun ikke har lyst til å eksponere barnet sitt på bloggen, når Nelia ikke selv kan bestemme om dette er noe hun ønsker eller ikke. Flere burde følge Carolines eksempel etter min mening 🙂

  2. Svar til «he»: Har du unger? Eller ville du bare ukritisk legge ut bilder av ungen din uten å reflektere mer over det? Om Caroline vil legge ut bilde av ungen sitt ansikt, må da bli helt opp til henne og mannen – du trenger ikke være rakettforsker for å skjønne valget om de ønsker å holde henne utenfor alles åsyn. Sorry, men blir provosert over måten det spørres på – som om det er alles rett å få innsyn i alle deler av privatlivet til C og L. Bruk hodet!

  3. Fordi hun ikke vil?? Jeg synes det er flott at Caroline og Lars Kristian velger å skjerme Nelia i såpass stor grad som de gjør? Selv har jeg ikke et eneste bilde av sønnen min på nett, men har kun bilder av ryggen hans 🙂

 13. Hvorfor får vi ikke bilde av ansiktet til Nelia?

  1. Bedre spørsmål; Hvorfor får vi se rumpa til babyen, høre om spiserutinene og gulpingen .. ? Synes det er like privat som et ansikt :/

   1. Rumpa, spiserutinene og gulpingen er så og si likt for alle babyer, i motsetning til ansiktet som er unikt.

  2. Fordi det finnes altfor mange syke mennesker der ute som vil komme med nedlatende kommentarer, uansett hvordan hun ser ut. For eksempel. Synes det er et fornuftig og veldig riktig valg. Ser mye av det på diverse mammablogger, at voksne mennesker mobber små babyer for hvordan de ser ut. Det er helt bak mål, men sånn er det altså. Håper dere fortsetter med å la være å vise henne på bloggen, Caroline. 🙂 Ikke fordi jeg ikke vil se henne altså, men for hennes eget, og deres beste. 🙂

  3. Det er veldig forståelig at hun ikke vil dele bilde av ungen sin med HELE Norge + utenlandske lesere. Tror ikke alle tenker på at bildet kan bli misbrukt!! Caroline og LK bestemmer det helt selv 🙂 Jeg er også nysgjerrig på hvor vakker lille Nelia er, men respekterer deres valg, og det burde du også gjøre, Maja.

  4. Ikke at jeg vet, men vil tro det er for å skåne Neila. Hun er bare en baby, og med så mye misbruk av bilder som florerer på nettet er Caroline bare en forsiktig og god mamma 🙂

   De kakene så fantastisk ut! Spesielt siden jeg ikke har smakt karbohydrater på en uke, og ikke skal spise noen før lørdag!

   Også vil jeg bare slenge på på slutten at jeg er imponert over deg Caroline! Du gir meg virkelig motivasjon og inspirasjon til å ha troen på planlegging! Alt det du og L-K rekker å gjøre, alle reisene dere har (korte og lengre) – der er bare imponerende! Å ha en liten i hus er med andre ord ikke slutten på sitt eget liv. Likte bloggen din før, og med innslag av baby har den bare blitt enda bedre! Gleder meg til å følge livet deres som familie videre!

   Hilsen ei som var med deg helt fra bryllupsplanlegging:)

   1. Tusen takk for hyggelige ord 🙂

  5. Fordi ikke alle leserne til Caroline er like hyggelige og ville kanskje ha skrevet frekke ting, og det syns jeg er supert at de har valgt å ikke utsette henne for! Vi ser tydelig at hun eksisterer igjennom bloggen og vi får se henne i mange forskjellige settinger.. MEN alltid påkledd, og aldri ansiktet..supert valg!

  6. Synes det er flott at hun ikke legger ut barnets ansikt. Endelig en blogger som beskytter sitt barn. Det er mor som blogger, mor som er kjent, mor som velger å blogge, ikke barnet. Stå på, Caroline 🙂

  7. Nelia er ikke stor nok til å kunne bestemme selv om hun vil vises på bloggen eller ikke, så før hun er stor nok til det, velger de og ikke vise ansiktet hennes 🙂 Godt valg!

 14. Åh, VillaPerlesukker er så flink! Har så lyst til å dra på kurs med henne en gang ^^
  Tror den dåpen kommer til å bli den fineste noen sinne <3 gleder meg sånn til all planleggingen din underveis!

 15. Charlotte

  Hei, jeg lurte på om det er noen grunn til at du aldri viser ansiktet til Neila? Jeg sier ikke at det er noe feil med det altså! Jeg bare lurer! 🙂

 16. Åh så fantastiske kaker, smaker sikkert like godt som de ser ut 🙂 helt supert at de leverer hele kakeborden, luksus! Fikk lyst på sukker jeg nå :p

 17. Hi Caroline, kjempeflott blogg 🙂 Jeg lurer paa hvor navnet Nelia kommer fra? Er det fra din slekt?

  1. Ble inspirert av de som bodde her før oss 🙂

 18. Jeg synes det er litt merkelig at du ikke vil legge ut bildet av ansiktet til Nelia, når du legger ut bildet av kroppen hennes naken !?
  Det er mye ekle folk der ute, som bruker slike bilder. Litt skummelt :/

 19. Oj vad mycket gott och så fint dessutom! Vad roligt med bilderna, kan tänka mig att albumet kommer bli jättefint. Må så gott!

 20. I dag lagde jeg middagen du la ut på bloggen på onsdag- og det er noe av det beste jeg har spist! Utrolig godt 🙂 Familien spiste og spiste, og kommentarer som «klarer ikke slutte å spise» dukket opp flere ganger. Takk for en super oppskrift, og gleder meg allerede til neste <3 Klem

  1. Så hyggelig å høre 😀

 21. Hei; ser lekkert og fint ut, men selv syns jeg det begynner å bli litt «ut» med makroner, cupcakes og cake pops….er liksom overalt og har vært det lenge…Ellers – takk for en inspirerende blogg, særlig mht hverdagsrutiner, struktur og trening!

  1. Nei, det er i vinden som aldri før, spesielt kakebord i dåp og i babyshower etc. 🙂

  2. Hanne Mette

   Må si meg litt enig med Siss, jeg er nok ganske ferdig med cupcakes, cake pops og skilt etc. Men nå liker ikke jeg vimpel og pompoms-stilen heller. Men når det er sagt så finner jeg mye inspirasjon fra bryllupet ditt til barnedåpen vi skal ha. Stilrent bord, og jeg liker spesielt bordkort-holderne!:)

 22. Fantastiske bilder!;) *nam* liker den søte lille sensuren av Nelia på det siste bildet! Og liker enda mer at dere respekterer henne som en egen person og ikke eksponerer henne for alle. Det forteller bare hvor gode og omtenksomme foreldre dere er♥ gleder meg til å se mer av planleggingen:)

 23. Hei!

  Må bare berømme deg for at du skjermer vakre Nelia. Du går fremfor som et godt eksempel:)
  Ellers må jeg bare få takke deg for masse inspirasjon.
  Mvh Åshild

 24. Åh, for en nydelig dåp det kommer til å bli! Nesten sånn at jeg selv vil begynne å planlegge dåpen til mitt «ikke-engang-påtenkt-barn», haha. Skal i alle fall klikke meg innom her for inspirasjon når den dag kommer!
  Håper du har en fin kveld, Caroline!

  1. Haha, tidlig ute hvert fall 😀

 25. Silje :) mamma til 17 uker gammel gutt

  Mm 🙂 Mye godt, men har dere ikke lyst på kaker som ikke er så forferdelig søte også? Foreks noe med friske bær eller gulrotkake eller noe. Personlig så syntes jeg ofte cake pops/cupcakes osv blir veldig kvalmende i mengden… men det er jo smak og behag 🙂 Kjekt å planlegge dåp! Når blir den? Skal Nelia hete både Berg og Eriksen? *Pinlig å spørre om det , men har alltid lurt litt på det.. * hehe 😉

 26. Åh, her var det mye snadder! Og så koselig at dere gjør litt ekstra ut av dåpen – jeg var fortsatt helt i ammetåka og det ble litt sånn på halv åtte hele greia føler jeg. Tihi, men koselig var det og et fint minne! <3

  Håper dere har det fint alle sammen og nyter nyfødt tida… den går så altfor fort!

  stor klem

 27. Godt jeg kjøpte noen hvetelefser på ICA i stad 😉 Ellers, ja det ser godt og fristende ut.

 28. veronica

  Hvilken str bruker nelia i klær nå?:-)

 29. Hei Caroline! Har lest bloggen din fast i flere år, en del av mine daglige rutiner 😉
  Jeg er «nykommer» i bloggverden og dermed veldig ute av mitt element 🙂 Lurer på hvilket bilderedigeringsprogram du bruker/anbefaler?
  Ønsker deg en kjempe fin kveld!

  1. Jeg bruker photoshop 🙂

 30. -Victoria-

  Hehe, sånne hvite beger har de på esso her, for å ha ketchup og sennep i, lite delikat og pent pyntet akkurat 😛

  1. Saklig kommentar 😀

 31. Hvilke øvelser gjør du med pt, og hvilke på styrkeapperater på senteret? Får ikke med meg hva du gjør selv om jeg leser bloggen.. Har du noe system? Takk for svar 🙂

 32. Hei! Så fine kaker! Blir nok en storslagen dåp folk sent vil glemme dette tror jeg.
  Men får vi noen gang se ansiktet til skjønne lille nelia? 🙂 utifra det lille jeg kan se av henne ser hun jo ut som en liten hjerteknuser:)
  Kos deg videre med planlegging av dåpen!

 33. Monica M.

  Å, guuuu’ så mye godt…!!! :o) Jeg tipper hun blir fornøyd… ;o)

 34. Sukkerbomber som cupcakes trodde jeg også var ut. Ingenting er som gode hjemmelagde kaker i barnedåp og konfirmasjon. Koselig å bake selv synes jeg.

 35. Oi, tror jeg aldri hadde klart å bestemme meg for hva jeg ville valgt. Så mange søte og fine kaker!!

 36. For noen nydelige cupcakes!! Tenker du koser deg med planlegging av dåpen, så spennende å følge med deg:) Ønsker deg en flott dag videre:)

  gtlivet.blogspot.no

 37. Alt med deg, hjemmet ditt og dine er bare lekkert. Ingen tvil om det !
  Men som råd- hvis du har familie og venner som er litt mere tradisjonelle og ikke så opptatt av utseende, liker de ikke slike kaker.!
  Du bør få noen til å lage skikkelige kaker til barnedåpen for deg. Dette er jo bare sukker !.
  Verdens beste, en vanlig ostekake, kringe, gulrotkake, brownies, suksessterte, en fet oreokake, pavlova med masse bær, kransekake etc.
  Jeg hadde blitt så skuffet som gjest hvis jeg bare hadde fått det du viste bilde av nå. Tror det blir mye halvspist på tallerknene, og kvalme mager.

  Dette er overhode ikke ment som kritikk !
  Kos deg meg planlegginga videre. Det blir sikkert kjempebra.

  1. Det er en grunn til at vi hadde prøvesmaking, da smak er veldig viktig for oss 🙂 Det er også veldig viktig for villa perlesukker, da dette er en et av hovedmålene deres – å jobbe med både utseende og smak. Så her er jeg uenig med deg og vi kommer til å gå for kaker og andre søte saker som er fulle av god smak 🙂

   1. Monica

    De var veldig fine men er litt enig med hun her oppe i akkurat dette. Har litt mer sansen for hjemmebakt. Det finnes så mye fin pynt å pynte med selv og det smaker mye mer fortreffelig når kakene er laget av familie og venner. Hadde ingen problemer med å få folk til å stille opp med kakebaking da vi hadde dåp og da fikk vi de kakene familien likte 😉 Men for all del. De er sikkert veldig gode disse også men jeg liker best det som er laget av familie og ikke masseprodusert av ukjente 😉

   2. Kransekake faktisk! Hvor mange under 40 år spiser egentlig det?

   3. Så bra at alle i dine selskap er under 40 da Heidi:-) Hipt dåpsselskap du har for barna dine da – uten besteforeldere, oldeforeldre etc
    Og så hånlig du er Carina. Deilig for deg det.

    Jeg er fra «landet», men hjemmelaget kransekake blir elsket av så vel fotballgutta på 14 og barnebursdag for de på 8 hos oss.
    Det er de lekre cupcakes som får mest oppmerksomhet på kakebordet,blir tatt bildet av etc. Men det er de tradisjonelle som blir spist.
    Vi er virkelig så» ut» skjønner jeg, mine venner, bekjente og meg- uten at jeg skammer meg av den grunn.
    Kakene fotballfrue vil ha, er helt lekre akkurat som damen selv. Og det er jo uansett hun som bestemmer.

   4. Vet ikke helt om jeg tror deg når du sier at dette innlegget og å nevne ville perlesukker ikke har noe som helst reklameverdi?

   5. Selvsagt har det en verdi, men det er ikke reklame i en slik form at det må merkes. Om vi drar ut for å spise på en restaurant, og jeg skriver om det, så har det jo også en verdi for meg og restauranten, men det må ikke merkes.

  2. Åå, jeg er så enig, tenkte bare «hvor er de ordentlige kakene?» Jeg har smakt kakene deres, og synes de smaker som de ser ut – søtt og smått.

  3. hahahaha. Bra noen kommer og opplyser oss om hva «skikkelige» kaker skal smake.

 38. Nydelig, men du vil ikke ordne litt selv da?? blir så upersonlig med alt bestilt tenker jeg 🙂

 39. Å vad gott det ser ut! Tycker det är svårt att hitta smarriga bakverk här i Skottland. Inte i Edinburgh och de större städerna men här ute på landet är utbudet knapert, mest pajer och sånt.

 40. Hvorfor baker du ikke selv? Kan du ikke bake? 🙂

  1. Regner med at dette ikke er et seriøst spørsmål.

   1. Jeg anser det som et seriøst spørsmål..veldig rart å ikke ha hjemmebakst til en barnedåp,jeg har hvertfall aldri vært i en med kjøpte kaker.de jeg har vært i,har besteforeldre,søsken osv. Bidratt,og det er et personlig preg over det.forstår ikke hvorfor utseende skal råde så voldsomt hos deg,og alt skal være så perfekt.da kan du hvertfall ikke si du har mye å gjøre når det nærmer seg.alt er jo lagt frem på et sølvfat for deg..men du har vel mer enn nok penger til det..

   2. Kan ikke se at det var et av spørsmålene til vedkommende? Og slutt med den påstanden om at alt må være så perfekt, den er både feil og gammel.

   3. leanna

    Absolutt ikke gammel påstand, du streber veldig etter å få alt perfekt, dessverre 🙁 perfekt er hjemmelaget, ikke fabrikklagde kaker som går på samlebånd…

   4. For en selvmotsigende kommentar 😀 Først sier du at jeg streber etter å få det perfekt, så forteller du meg at det jeg har valgt ikke er perfekt? Blir litt forvirret jeg…

    Kakene er forresten hjemmelaget, ikke fabrikklaget.

   5. de er butikklagde, ikke hjemmelagde. Hjemmelaget betyr at du står på kjøkkenet ditt, og baker hjemme..

   6. nei, de er hjemmelagde, ikke butikklagde. Anne Brith lager alt selv i sitt egent konditori 🙂

   7. Miriam

    He he, isåfall er de ikke hjemmebakt men konditori-bakt!! 🙂 og hver sin smak – men jeg er hjertens enig med de over her, kun kjøpte/bestilte kaker er ikke like kos som hjemmebakt … Og cupcakes og cakepops ER faktisk litt ut… 🙂 men heldigvis bestemmer man selv hva man vil ha. Og godt er det!!!

   8. Hva er egentlig forskjellen? :p Godt med hjemmelaget også, men deilig å slippe det. Kjenner jeg sunnmøringene rett, så flys det nok inn noen kaker fra de 😀

   9. Liv-Hanne

    Jeg forstår ikke hvorfor det skal bety så mye for bloggleserne om hvem som baker til dåpen? Skulle nesten tro dere stod på gjestelisten, og selv da er det jo kjempefrekt å legge seg opp i hva som serveres, og hvordan dagen skal organiseres, hvis man ikke blir spurt direkte om hjelp.

 41. Hei! For noen nydelige kaker! Håper ikke det gjør noe, men jeg sendte det ene bildet av den rosa cupcake’n (som det står Amelie) på til en annen bloggdame (hennes lille datter het Amelie)

 42. Så bra å se at CDn med bildene kom trygt framt til dere. Fine Nelia! Kommer til å bli en nydelig dåp 🙂

  Klem 🙂

 43. åå ser så godt ut! tror dåpen blir kjempefin 🙂
  jeg lurer på en ting som jeg har lagt merke til, hehe! hvorfor viser dere aldri ansiktet til lille søte nelia? Hadde vært så koselig å se hvor mye hun har forandret seg siden november!

 44. Hei, det så helt fantastisk nydelig å godt ut 🙂
  har aldri hørt om Villa Perlesukker, er det Lavkarbo?

  1. Nei, det er vanlige bakevarer 🙂 Alt trenger ikke være lavkarbo selv om kosten stort sett er lavkarbo ellers 🙂

 45. Hvor lang tid i forveien anbefaler du at man planlegger en dåp? Inspirerende å se at du gjør det så grundig, lurer virkelig på hvor lang tid alle forberedelsene tar!

  1. Holder lenge med 4 uker, jeg er bare så treig med å få ting gjot dag for dag, så jeg trenger lenger tid 🙂

 46. […] av vakre Nelia til Caroline og Lars-Kristian denne uken også. Caroline la ut bilder av den i dette innlegget på bloggen sin fotballfrue.no og i dette innlegget kan du se bildet jeg fotograferte av Nelia og […]

 47. […] Hele innlegget til caroline finner du HER […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *