weekend with friends

God morgen fra Strömstad! Her er stafetten på i bakgrunnen, frokosten i magen og jeg sitter med en sprikende koffert ved siden av meg. Må begynne å pakke snart, for vi skal handle litt før vi skal avgårde og så har vi lovet en stopp innom mamma og pappa for fersk suppe før ferden går videre til Telemark. Må jo bare hamstre exotic snacks nå som jeg først er i Sverige, spørsmålet er bare hvor lønnsomt det er, for alt kommer vel til å forsvinne på veien hjem uansett – nam!

___________________________________________________________________________________________________________

yesterday 

weekend kopi

Vi hadde en kjempehyggelig kveld i går, god mat og gode venner, det er vel lite som blir bedre enn det? Våknet faktisk halv ti i dag og rakk frokosten med et nødskrik, så jeg får sette en strek over dagens planlagte kjappis – høhø – egentlig like greit, for mandagen starter med et brak på Elixia klokken åtte. Gleder meg til en ny uke, spesielt når helgen utelukkende har bestått av kos. Den kommende uken står det også fjelltur på planen vår, vi reiser til Oslo allerede på onsdag etter at ODD har møtt Fredrikstad, og på torsdag går turen videre til Høvringen. Det blir fint!

___________________________________________________________________________________________________________

Nyt dagen, dere! Kryp inn i joggedressen og ha en skikkelig morgenkåpesøndag 

40 kommentarer

 1. Så fine bilder, spesielt fint det bildet av paret dere var sammen med!

  http://www.bryllupstid.no

 2. Så deilig med en skikkelig kosehelg :-)) Lurte på om du kunne skrevet litt om vognen deres nå etter dere har brukt den en stund? 🙂 Er dere fortsatt fornøyd? Noen positive og evt negative sider ved den?
  Stor klem <3

 3. Så heldig du er! Rondane er helt fantastisk, har vært der tre ganger selv og vil gjerne tilbake. Naturen er helt fantastisk der oppe og det er så mange fine gåturer 🙂

 4. Med barnevogna på restaurant. Eier du ikke respekt for andre mennesker rundt deg??

  1. Hva i all verden snakker du om? 😀

   1. Hun sikter nok til at det ville virke forstyrrende for andre gjester dersom Nelia skulle gråte. I tillegg kan andre gjester oppleve at de må ta hensyn ift. «støynivå» fordi det ligger en sovende baby i nærheten. Just sayin’…snakker av egen erfaring.

    N:)

   2. «Forstyrrende dersom Nelia skulle bråke»? Så alle med barn (da det alltid er en viss risiko for barnegråt) skal da holde seg borte fra restauranter med barnet sitt? Beklager, men det er i så fall skivebom og enorm diskriminerende.

    Jeg forstår at hvis man har et barn med kollikk, så går man ikke på restaurant når det står på som verst, men Nelia lager jo ikke en lyd. Du kunne satt et orkester ved siden av henne uten at hun våkner.

   3. Huff, ser at den kommentaren min fremsto som veldig spydig. Det var jo ikke meningen. Men når vi først er inne på det, mener jeg at det jeg skriver ift. barn på restauranter (og på fly også forsåvidt) er reelt på generelt grunnlag.

   4. Haha, hvis Nelia er lik meg, vil hun våkne av at volumet dempes 😉 Når foreldrene mine hadde besøk, måtte de be gjestene om å opprettholde støynivået, ettersom at jeg våknet hvis alt «bråket» ble borte 🙂 Sånn er jeg den dag i dag, tv’n kan stå på full guffe, men hvis noen hvisker får jeg ikke ro i kroppen.

    Tusen takk for at du svarte på spm jeg skrev på lørdag forresten, prøver å få mer fett inn i kosten. F.eks ved å erstatte lettmelk med helmelk, spise mer grønnsaker enn poteter, osv 🙂 Kan ikke endre på alt, ettersom at jeg fortsatt bor hjemme, men jeg gjør det beste ut av det jeg får servert! =)

   5. Mariell

    Nå har ikke jeg barn selv, men har forstått litt ut fra andre mødre at det er vanlig å spørre restauranten først om det er greit at man tar med et spedbarn. Er dette noe du kjenner deg igjen i? Og vet du om det er sånn at visse restauranter sier nei? Ble bare litt nysgjerrig på hvordan det egentlig fungerer 🙂

   6. Kommer helt an på restauranten, tror jeg. Jo finere restaurant, jo mer naturlig å spørre 🙂 Enkelte restauranter har jo også en planløsning som gjør det umulig med barnevogn.

   7. Camilla

    Hva i all verden er det du ikke skjønner?

   8. Hva skal hun gjøre med babyen da? Sette hun fra seg utenfor? Ikke dra på restaurant? I alle dager…..

  2. eh… håper at dette var ein dustete kødde kommentar…
   Stakkars deg visst ikkje… for då kan eg berre ane kva type du er!
   Kva er problemet med å ta med ein liten baby og ei barnevogn på restaurant!!!

  3. Oh Lord! *facepalm*

 5. Så herlig. Dette hotellet er fantastisk. Anbefaler også veldig å reise der om sommeren. Her helt magisk å sitte på uterestauraten en sommerkveld og få med seg båtlivet og live musikk. Det var deilig det 🙂 Nyt søndagen <3

 6. Looks like you had a wonderful evening and you both are such a beautiful couple <3 It must be great to have you as friends!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 7. SYKT god den kaken på bildet så ut.. Er det ostekake?

  1. Hvit sjokolade 🙂

 8. Hi Caroline! Seem you have a really beautiful weekend and evening! You all look so lovely!:) Enjoy your Sunday! Many Kisses! xo

 9. Har trent, fått i meg mat, skal ta en dusj og deretter krype inn i noe mykt.

  Det er deilig med avslapningshelger, man trenger det, og du kommer til å være helt spinnvill i morgen!

 10. Så koselige bilder! Kos dere videre og god søndag! 🙂

 11. Anneline

  Du hadde kledd såå godt blondt, skulderkort hår! Du er nydelig:)

 12. Så koselig det s ut 🙂 dere vet å ha kvalitetstid med venner og familie! .-)
  Ha en fin søndag Caroline 🙂

 13. Bare innom for å ønske dere en fortsatt fin søndag 🙂 Ta vare på hverandre…Stoor klem..<3

 14. Christina

  Det så kjempekoselig ut!
  Jeg lurer bare på; når du/dere er ute og spiser.. Blir det «vanlige» desserter på dere da? Som den kaken på bildet, feks. Er den med sukker? Og hvis det er med sukker, reagerer du noe på det etter å ha spist det? (blir feks kvalm/dårlig pga sukkerinnhold)

 15. Det ser virkelig ut som dere har kost dere masse 🙂
  Jeg koser meg i sofaen med joggebukse og godis, sikkelig kose søndag med OL på tv 🙂

 16. Herlighet så deilig det så ut! To flotte par , venner er gull verdt. God tur hjem 😀

 17. Annicken

  <3

  Jeg leser bloggen din hver dag og synes oppskrift-onsdag er en stor-favoritt. Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om en middag til stort selskap. Du har så fine ideer, og gjøre oppskrifter så spennende, så håpet på noen ideer til et selskap med rundt 20 personer.
  Tusen takk på forhånd 🙂

 18. ingrid berget

  Hvis du ikke har vært på Høvringen før burde du virkelig glede deg! Har vokst opp med hytte der og elsker stedet 🙂 tar turen opp selv på lørdag

 19. Ragnhild

  Hvor på Høvringen skal dere bo? 🙂 Er på Høvringen selv nå, utrolig fint her! Anbefaler Høvringen Høyfjellshotell på det varmeste 🙂

 20. kjempe fine bilder!

 21. Hva skjer på Høvringen?

 22. Hei Caroline,
  jeg lurer på hvorfor du har valgt å fokusere på «en smalere kropp» i kokeboken din? Altså, jeg synes det var litt merkelig hvorfor fokuset er smalere kropp, og ikke sunnere kropp….

  https://www.mynewsdesk.com/no/forlaget-lille-maane/pressreleases/bestselger-i-ny-utgave-fotballfrues-dagbok-som-pocket-927938

  1. Det var dessverre ikke opp til meg å bestemme, jeg er selvsagt enig med deg at det siste er langt bedre 🙂

   1. Ingrid

    De har også skrevet «mannen Lars-Erik..» Virker litt useriøst :/

   2. Den klassiske feilen :p

   3. Ikke opp til deg å bestemme? Men å sette navnet ditt på ett produkt uten å stå for innholdet – det er helt greit?

   4. Jeg står for innholdet, det er jo det samme som i første utgaven.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *