utstyrsguide del IX: seng og babycall

sponset seng / babycall

DSC03494

___________________________________________________________________________________________________________

stokke sleepi

Jeg forelsket meg i stokke-sengen allerede før vi hadde startet å snakke om barnerommet og utstyr, og jeg fikk lett med meg Lars-Kristian på notene da jeg foreslo denne. Stokke sleepi er en utrolig nydelig seng, men den er også veldig praktisk. Faktisk kan denne sengen brukes fra fødselen av og helt opp til barnet ditt er 10 år – dette krever at du underveis kjøper ekstrautstyr slik at den kan bygges på.

Vi startet å legge Nelia i egen seng fra hun var ca. 1 måned gammel, og det har fungert uten problemer. Kanskje ikke så rart, hun må jo sove som en prinsesse i denne! Stokke-sengen har hjul, og det er veldig praktisk med tanke på at hun nå sover i denne inne på vårt soverom. På den måten er hun vant med sengen sin når hun senere flyttes over på sitt eget rom for å sove alene. Hjulene kan låses.

Denne sengen kan bestilles og hentes i butikk, les mer her.

 

sengstokke

___________________________________________________________________________________________________________

babycall jensen scandinavia 

DSC03477

Valget vårt falt på en babycall fra Jensen Scandinavia som lar deg streame live-bilder fra babysengen til mobilen, uansett hvor i verden du befinner deg. Dette krever at du har en smartphone og god internettdekning i huset. Vi har ikke fått testet den ut veldig mye i praksis ennå, da vi tenker at denne skal bli mest brukt når Nelia i fremtiden skal flyttes fra vårt rom til sitt eget, da føler vi det er tryggest med kamera. Det beste med dette er at bildene er krystallklare både i dagslys og i svarteste natta – se bilder under.

Du bruker denne babycallen ved å laste ned babylink-appen til telefonen din, og når du har gjort dette, kan du legge til så mange kameraer du vil. Hvert kamera kan ha opp til 20 brukere samtidig, så det betyr at du gi tilgang til flere familiemedlemmer og venner også for eksempel. Veldig kjekt for entusiastiske besteforeldre, i hvert fall 😉 Du kan lese mer om babycallen vår her.

bbc

Dersom du ble nysgjerrig på barnerommet, kan du se flere bilder og få oversikt over hvor diverse ting er fra ved å klikke her.

___________________________________________________________________________________________________________

I samarbeid med Babycare deler jeg ut 20 prosent rabatt på din første handel i nettbutikken deres 🙂 Alt du trenger å gjøre er å registrere deg i deres kundeklubb her. Å være medlem i kundeklubben deres innebærer at du får en epost med tilbud i ny og ne, du vil også motta en velkomstmail ved registrering. Babycare selger ikke kun via nett, men har også 60 butikker rundt omkring i hele Norge, så du vil også finne varene deres der. Dersom du ønsker å bestille enten Leandervuggen eller Tripp Trapp-stolen, kan du sende en epost til webshop@babycare.no, de venter varene inn om kort tid.

–  – 

90 kommentarer

 1. Men vet du at det er faktisk flere som kan se gjennom det kameraet? Det er så mange som klarer å få tilgang til sånne babycalls og faktisk «spionerer» igjennom de. Skikkelig ekkelt. Det skal ikke så mye til heller.
  Og nei, jeg sier ikke dette for å være teit, men det er en utrolig ekkel følelse at noen faktisk kan se på deres baby og dere inne på rommet hennes. Uff.. Jeg går for vanlig babycall, som ikke kan kobles til mobil.

  Men senga var sååå fin. Også soverommet da:)

  1. Det er ikke tilfellet her, det står godt forklart på produktsiden 🙂 Hadde aldri gått for denne om den ikke var 100 prosent safe 🙂

   1. Vet du at, hadde du visst litt om it-sikkerhet så hadde du ikke sagt at den er 100 % sikker, for det er den ikke. Sannsynligvis er den utrolig lett å hacke for de som gidder. Ekkel tanke, men bra du føler deg 100 % sikker, da.

   2. Ingenting er 100% sikkert, noen kan ta en stige og klatre inn vinduet også… Babycallen er passordbeskyttet, så for å hente ut bildene må dette hackes 🙂

   3. Men det sier alle da. Bare fordi en produsent sier det for å selge, betyr ikke at det er sant. Og alt av elektronikk kan hackes.
    Det står forresten også at WPS (som brukes til når du er koblet til trådløse høytalere, skrivere osv) er en sikkerhetsrisiko. Det vil si at du må koble av WPS hver gang dere skal se på Nelia. Og på igjen når dere skal bruke andre trådløse ting. Det er ingenting som er 100% sikkert.. :/

    Du vil kanskje syns jeg er masete, men det er faktisk sant. Hvis du søker «sikkerhet» på FAQ på siden til Jensen Scandinavia, så skjønner du hva jeg mener 🙂

   4. Da tror jeg du er i overkant paranoid 😉 Det trengs passord for å koble på Babycallen, så om noen skal se bildene må de hacke dette passordet.

   5. Da tror jeg du er i overkant paranoid 😉 Det trengs passord for å koble på Babycallen, så om noen skal se bildene må de hacke dette passordet. SKrivere og høytalere har ikke passordsperre, så det er noe helt annet.

   6. Beklager, men ble ikke DU utsatt for hacker angrep på bloggen ganske nylig???
    Har du ikke passord beskyttelse der og da?
    Med tanke på at du mener det er 100% sikkert at ingen kan hacke seg på en babycal, når noen allerede har klart og hacke bloggen din.

   7. Det var et forsøk på et hackerangrep, det ble noen ødeleggelser, men de kom seg aldri inn.

   8. Er det mulig.. det var ikke det jeg mente. En innstilling som heter WPS, SOM du bruker når du har på høytalere og skrivere, når den er på, så kan folk hacke seg inn på ALT som foregår over dine trådløse systemer. Det står på selgerens side tilogmed at det utgjør en risiko. Så når den innstillingen er på (og den må være på hvis dere bruker trådløs skriver og/eller høytalere), så kan så og si ALLE hacke seg inn. Ihvertfall de som kan hacke.
    Og flere STORE systemer har blitt hacka, til og med de som skal være «100% sikker». Nasa for Gods sake.
    Og siden du er en såpass kjent person i flere land, så ja.. jeg hadde vært skeptisk.

    Jeg tror du bør lese nøye igjennom siden deres, DETTE STÅR:

    «WPS (Wi-Fi Protected Setup) er en standard som muliggjør en enkel tilkobling til sikrede trådløse nettverk, enten ved hjelp av en PIN kode eller ved å trykke på en knapp. WPS er mest brukt for å koble til trådløse skrivere, høytalere osv.

    WPS funksjonen kan være en sikkerhetsrisiko, ved at verktøy kan stå å gjette seg fra til koden for det trådløse nettverket. Vi anbefaler derfor at denne funksjonen deaktiveres om du ikke bruker funksjonen».

    Ingenting over nett er sikkert. Det burde dere nesten vite når dere bruker nettet såpass ofte..

   9. Og de som driver med hacking forresten kan jo hacke alt av passord da. Får de prøver ikke et og et passord, dataen leter gjennom millioner av forskjellig passordtyper.
    Jeg er ikke ekspert på sånne ting, men jeg har en samboer som jobber med data. Og han hjelper folk som blir hacka hele tida, hver dag.

   10. Ja, men har du et godt passord så er det umulig å hacke det. Alt for mange muligheter. Velger du «1234» eller «password», så sliter du derimot.

 2. Jeg prøvde å melde meg inn for å få 20% da vi skulle kjøpe reiseseng. Da fikk jeg beskjed om at bestillingen måtte være inne før 31.12.2013 for å få rabatten. Mao betalte jeg fullpris for senga.

  1. det er endret på nå 🙂 da er det fint om du kan sende de en epost og forklare situasjonen, kanskje de kan kompensere 🙂

 3. Hei! Bruker dere dyne eller nattpose?

  1. dyne 🙂 du får kjøpt ringer til å feste på dynen slike at den ikke kan bevege på seg, smart! 🙂

 4. Åå, den sengen er så fin! Har også lyst på den når det en gang blir tid for baby 🙂 har dere sleepi mini nå, eller den større som bare heter Stokke sleepi? Ser du har skrevet sleepi, men lurer allikevel haha 🙂 du har så god smak, Nelia er en heldig liten jente! Ha en fin kveld 🙂 klem

 5. Hvor kjøpte dere den babycallen og hvor mye koster den? Har ikke funnet en vi er fornøyd med og denne så jo super ut!!!

  1. link i innlegget 🙂

 6. hvor lang rekkevidde er det på babycallen? 🙂

  1. Det er ingen begrensning på rekkevidden. Så lenge du er koblet på et trådløst nettverk, eller 3G, så kan du være tilkoblet Babycallen 🙂

 7. hei. gjerne litt dumt spørsmål, men jeg lurer på om man får 20 % avslag på en vare, eller 20 % avslag på hele handelen?
  har nemlig tenkt å bestille leandervuggen, og gjerne litt til:)
  og må man sende mail dersom man skal bestille leandervuggen, eller kan man bare legge den til i handlevognen?
  nydelig barnerom:)

  1. 20% på alt 🙂

 8. Hei! Merker at jeg savner dine innlegg om interiør! Det er jo så gøy!! Det er jo så flott hjem til dere, og det har du all grunn til å være stolt over! Klem 🙂

 9. Den sengen så helt nydelig ut 🙂
  Ikke rart at hun sover som en prinsesse 🙂

 10. God torsdagskveld kjære, skjønne du! Tenk at i dag er det allerede torsdag, og om noen timer er det fredag og helg. Tiden går så uendelig fort for øyeblikket! Håper du koser deg masse i helgen, og spesielt i morgen på valentinesdagen 🙂

  Dersom du kjeder deg har jeg forresten lagt til en link i url-feltet der du finner mitt siste blogginnlegg. Jeg har tatt opp et av de viktigste temaene i dagens samfunn – nemlig kroppresset blant oss unge i dag. Jeg ønsker å få ut til så mange som mulig hvor vanskelig det kan være å være ungdom i dag, så jeg hadde blitt kjempe glad om nettopp du har hjulpet meg å spre det på foreksempel facebook? 🙂 Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på «liker»-knappen under innlegget. Dette er forresten ikke ment som reklame, da jeg ikke er noe fan av det, det er kun en forsøk på å få ut til dagens ungdom at de alle er perfekte, og gjerne hjelpe noen som slite med selvtillitten sin 🙂

  Mvh. Linn Therese

 11. har du i det hele tatt betalt for noe av utstyret selv? :p så vidt jeg kan huske er vel både vognen og bilsetet sponset også….

  1. ja, det har vi 🙂

   1. Hva da?

   2. Leker, klær, sengetøy, sengeklær, flasker, ammepumper, alle møblene på rommet hennes (bord, stoler, kommode, alt av pynten der inne, kleshengere, skap), stellebord, stelleveske, stellematte .. også videre, også videre.

   3. Kan jeg spørre hva? Det meste av utstyret du har vist har jo vært sponset…

   4. Se svar til Anne 🙂

   5. Så herlig å bli sponset da. Jeg tror alle hadde tatt imot sponsorgaver hvis de hadde hatt mulighet. Lekkert soverom Nelia har.

   6. Linda Marie

    Dere har kanskje kjøpt noe, men dere har spart utrolig mye på å få så mye som dere har fått.. Så at dere er heldige, og har sluppet unna de store utgiftene som alle andre som også får barn har, er det ingen tvil om!

    Men denne babycallen er jo innendørs. Dere hadde en til, ikke sànt? Hvilken er det?
    Vi skal kjøpe en, men har ikke helt funnet ut hvilken vi skal gå for, siden det er ute i vogna den hovedsaklig skal brukes.

   7. Det er nok en del utstyr man trenger, så vi har kjøpt en god del selv også. I tillegg må vi skatte av alt vi mottar, så jeg sparer vel noe sånt som 60 prosent 🙂 Vi har en fra avent som fungerer veldig fint til det bruket du snakker om 🙂

   8. Jeg skjønner ikke hvorfor du forsvarer deg så, hele tiden. Du blir sponset, du sparer penge, ergo er dette sant. At du betaler andre ting er ikk relevant til sponseaken. Det er jo logisk. Men faktum er at du spare penge og det er jo noe du er heldig som kan. : )

   9. Forsvarer meg? Jeg fikk et spørsmål om vi hadde betalt for noe i det hele tatt. Da må jeg jo svare det som er realiteten, og det er jo at vi har kjøpt og betalt for masse også. Har aldri sagt at vi ikke har blitt sponset, eller ikke spart penger.

   10. Vi har også en med kamera inne, også bruker vi denne inne: http://www.barnashus.no/neonate-babycall-bc5500a.html
    Kjempe fornøyd med den! 🙂

    Nydelig rom dere har til vesla deres 🙂 Og hadde jeg fått tilbudet om «gratis» ting, hadde jeg heeelt klart sagt JA! 😉 For det er ikke billig åfå sitt første barn:)

  2. Hadde ikke du takket ja til å bli sponset, da? Det er jo ting man trenger uansett om man får det «gratis» (med tanke på skatt) eller ikke, så når man får velge produkter selv, er det litt som å kaste penger ut av vinduet å takke nei. Jeg ville i hvert fall takket ja 🙂

   1. lurven

    klart vi alle hadde takket ja til å bli sponset!! Jeg har sagt det før og sier det igjen, alt dette utstyret er ikke nødvendig å ha og det bør egentlig komme frem slik at ikke unge nybakte foreldre havner i luksusfelen fordi de MÅ ha alt som fotballfruen har. Derfor hadde det vært sundt for alle om dette kom frem i bloggen. Jeg har iallefall ikke hatt halvparten av alt dette utstyret til mine unger… De har hatt seng, vogn, klær og mat og du skulle sett de i dag, finnes ikke flottere ungdommer!!!!! Men fotballfruen deler aldri mine innlegg lenger, så dette forsvinner vel bare det også…

   2. Birgitte

    Ikke så veldig rart Lurven, så frekk, spydig og usakelig du er!!!

   3. Jeg kan ikke se hun skriver at alt hun har er nødvendig? At du har flotte barn som ikke har trengt slikt utstyr tror jeg absolutt på, men jeg mener at om man har råd, kan man bruke penger på ting som gjør hverdagen lettere, selv om det strengt tatt ikke er nødvendige ting. Jeg tror de fleste klarer å tenke og prioritere hva de vil ha selv, og at de bør få lov til det uten å bli dømt 🙂

 12. Jättevackert!! 😀 så snart med baby call grejen på mobilen 🙂

 13. Martine

  Hei!

  Fantastisk blogg du har! 🙂

  Jeg venter en liten en, og lurer veldig på om vuggen i stua er flittig i bruk? Er det en god investering? 🙂

  1. Gratulerer så mye 🙂 Ja, leandervuggen er viv eldig fornøyde med, hun sover i den når hun ikke sover i sengen sin – som jo kun er om natten 🙂

 14. Jeg må bare spørre, Har dere virkelig betalt 7,000kr for et stellebord og 10,000 kr for et klesskap til en baby???

  1. Ja? Hun vil jo bruke klesskapet og stellebordet/kommoden utover babytiden. Regner med hun bruker klær når hun er 10 år også.

   1. Ok, syntest bare det var en litt vel drøy pris for et bord der man skifter bæsje bleier og som man bare trengerr et par år,
    Syntest klesskapet er pent men over 10,000kr for et lite skap er jo helt sinnsykt, ( min mening )
    Kan jeg da spørre om hvorfor deres soverom er så simpelt? Husker jeg ble litt skuffet da jeg så sengen deres,
    Hadde trodd dere kansje ville hatt en pen kontinental med en nydelig sengegalv ell lignende.

   2. Jeg tror ikke du leser det jeg skriver, det er et stellebord nå, og senere kan toppen fjernes og da vil Nelia bruke denne som kun kommode 🙂 Dvs. dette er et møbel hun vil ha i flere år, det samme gjelder skapet. Hvorfor er du egentlig så opphengt i hva vi bruker pengene våre på?

    Morsomt at du etterlyser en svindyr seng når du først kritiserer oss for å bruke mye penger på et skap? Vi har forsåvidt en kontinentalseng, denne stod tidligere på gjesteværelset som nå er Nelia sitt rom, nå står den på kottet. Vi valgte denne sengen som du synes er simpel, fordi vi likte denne bedre, den passer bedre inn og den er bedre å ligge i 🙂

   3. Ah ok, hehe, vil ikke si jeg er så opphengt, men da jeg begynte og følge deg hadde jeg et helt annet inntrykk av deg 🙂
    Du vet at det finnes rimelige kontinental senger og sengegalver som er nydelige samt rimelige???
    Så nei jeg etterlyste ikke en dyr seng, ( håp om og få til en slags bombandering til meg fra leserne dine? )

    Hadde det ikke vært for at jeg liker «trenings bloggen» din hadde jeg nok ikke fulgt deg, 🙂
    Men syntest du er flink med trening og kosthold 🙂
    Er bare ikke en tilhenger av sånn shoppemani osv, 😛

 15. Jeg har bestilt en ugle uro i grå/rosa fra Etsy, de er så utrolig fine så jeg er veldig glad for at du viste denne på bloggen! 🙂 Jeg vurderte å kjøpe den med krystaller på, men er livredd for at noen faller av og at de setter seg fast i halsen på den lille…

 16. tobarnsmamma

  Jeg håper mange tenker litt på hvilke stråler som går rundt og surrer rundt babyen når man har babycall.
  Uansett hva strålevernet sier så tenk dere om to ganger før dere går til innkjøp av slikt utstyr. Man klarer seg FINT uten!
  Hilsen tobarnsmamma som aldri har brukt noe.

  1. Denne strålingen er helt ufarlig 🙂

   1. Babycall sender ut like mye stråling som en mobiltelefon. Jeg tror de fleste aldri ville lagt smarttelefonen sin så nære babyen sin så lenge av gangen. Denne kan i tillegg koblet opp mot nettet og 3G? Man blir jo f eks anbefalt å bruke hands free når vi prater i mobil…

   2. Og stråling fra mobiltelefon er som vi vet helt ufarlig 🙂

   3. Det er ikke bevist at mobilstråling er ufarlig. Min mann fikk hjernesvulst av langvarig stråling fra mobiltelefon, ble behandlet på et anerkjent, stort konvensjonelt sykehus i USA, og de var helt klare på hva som var årsaken. Og han var ikke alene om dette. Jeg ville aldri utsatt min baby for noe som man ikke vet konsekvensen av og som så lett kan unngås.

   4. Lisbet

    Endelig et svar fra dere som ikke er bastant!!
    Men det blir ikke anbefalt å ha mobiltelefon nære barn og det anbefales å bruke mobiltelefon minst mulig. Det anbefales også å ha mobiltelefonen lengst mulig bort fra seg, sende sms og prate i hands free. Forskning på barn og babyer finnes det lite av, slik at man fraråder også at man ikke legger mobilen i umiddelbar nærhet til en baby. Bare til info 🙂

   5. Ja, det er et føre var prinsipp 🙂

 17. Fina bilder du är duktig på photoshop!

 18. Så utrolig koselig seng 😀 Hun sover nok som en prinsesse i den! 🙂

 19. Therese

  Så nydelig rom:-) skulle ønske du ga ut en interiør bok med tips for oss som ikke er like kreative;)Er overrasket over at noen er så frekke at de spør om dere har kjøpt noe selv, pass dere egnes saker. Skulle likt å sett noen kritisere dere dersom dere har fått noe av tingene dere har hjemme i gave. Makan! 🙂 ønsker deg en fantastisk helg!! Klem fra Therese

 20. Kathrine

  Jeg må bare spørre, siden jeg selv har ei lita tulle i en babyseng – jeg falt fullstendig for sengetøyet og uroen over sengen. Hvor får man kjøpt dette hen?

  1. Det er fra Babycare og Etsy 🙂

 21. hei:)
  prøver igjen: er det 20 % på en vare, eller 20 % på hele handelen? skal kjøpe leandervuggen, samt overmadrass og «himmelen», men dersom det er kun 20% på 1 vare vil jeg jo selvsagt bruke den rabatten på det dyreste;)

  1. 20 prosent på alt 🙂

 22. Hei!

  Super blogg! =) Veldig inspirerende lesing. Tar ofte en titt innom. Det er et nydelig rom dere har stelt i stand for prinsessen deres!
  Jeg likte veldig godt sengetøyet og sengekanten. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i det? Jeg ahr sett etter sengekant en stund nå, men ikke funnet noe jeg liker.

  Ha en fin dag!

 23. Hei! Nydelig barnerom! *blir inspirert* Kan jeg spørre hva slags pumpe du har, og er du fornøyd med den?

 24. Wow, den sengen er nydelig! Hele barnerommet er vel egentlig nydelig. Og den lille jenta <3
  Jeg lurte egentlig på hva slags kamera og objektiv du bruker, og om du redigerer bildene! De du tar innendørs blir så utrolig lyse, hvite og fine. Ikke gule, som bilder inne ofte blir.. Hvordan får du til dette? 🙂

 25. cecilie

  Hei, du har en super blogg!
  Bare lurer på om du/dere ha planer om å «bygge ut» denne sengen til å bli en juniorseng osv, det hadde vært kult, hehe.
  Riktig god helg:)

  1. Har planer om å bygge den ut etter hvert som hun vokser, ja 🙂

 26. Er du heeelt sikker på at babycall-kamera ikke kan kobles på av andre?
  Vi har kamera i huset som funker likt som babycall-kameraet deres, bare at våre kameraer
  filmer på hagesiden og inngangsiden vår (ikke i selve huset).
  Vi har fått høre at andre har opplevd at andre har hacket seg på kamera.
  Men nå filmes ikke vi noe særlig, så vi tar sjansen.

  Nydelig den Stokkesengen, men tviler på at Nelia bruker den i 10 år.
  Gutten min på 10 har sin tredje seng, behov og stil forandrer seg med årene.
  Elsker stilen på Nelias rom, sukk…. er da man savner å få en jente. <3
  Du har vært utrolig flink!
  Gutta våre har hatt fine sukkersøte gutterom de altså.
  Nå går det i kul skatestil.

  1. Ja, du må logge på med passord 🙂

 27. Hei!
  Nå har jeg fulgt bloggen din en god stund og må virkelig si jeg er imponert 🙂 Har selv en sønn på 3 mnd som betyr alt i verden og jeg storkoser meg som mamma. Jeg er alenemor så å pleie meg selv har stort sett gått i glemmeboken dessverre, men en ting jeg har lært meg er å bruke bloggen din som inspirasjon! Jeg er en mamma akkurat som deg, og vi klarer det meste bare viljen er der! Nå står det aldri en treretters middag på bordet her, men at jeg har klart å unne meg den ekstra lille kosen og trives bedre her hjemme er mye takket være deg 🙂
  Så tusen takk igjen for at du deler din hverdag og gir inspirasjon til andre mammaer! Vi trenger slike som deg 🙂

 28. Hei Caroline, hvor har dere kjøpt vegghyllene på bildene? Prøver å finne noen fine vegghyller til barnerom, men finner INGEN fine…..:-(

  1. Hei.
   Jeg lurer også på hvor du har kjøpt vegghyllen…?

   1. Ellos og Oliver Furniture 🙂

 29. Kjempefine bilder!
  Har dere henne på eget rom om natten eller sover hun på samme rom som dere?

  1. hun sover hos oss i egen seng 🙂

 30. Hei
  Har du 2 babycaller? Tror jeg så en Avent babycall på et instagram bilde…

 31. Hei;) kan jeg spørre hvor du har kjøpt det nydelige sengetøyet fra?

 32. Vet du hva, nå har jeg faktisk lest en del av kommentarene over og jeg kjenner jeg syns synd på deg som får så mange negative spørsmål. Hva gjør det om du får noe sponset, ingenting. Du gjør jo en utrolig god jobb med denne bloggen og da fortjener du søren med en gulrot for instansen! Hvis andre syns det er så urettferdig at du får ting sponset så får de prøve å bygge opp en vellykket blogg selv. Det er nok ikke lett en plass vil jeg tro. Og når folk syns du driter penger, nei vet du hva. Regner ikke med de folkene driver å spør oljearbeidere hvorfor søren de gidder å bruke 40 000 på anlegg og 15 000 på en tv når du kan få noe helt greit for en samlet pris på 8000kr. Men de gjør det jo av samme grunn (regner jeg med), for de likte det de så og de hadde råd til å få det hjem. Men håper jo folk har så mye fornuft at de ser sin økonomi an og kjøper ting som passer etter sin årsinntekt og ikke din og andre sin. 😉
  Så du skal vite at jeg syns synd på deg når folk slenger janteloven etter deg.
  Jeg syns dette soverommet er knall fint, og har funnet masse inspirasjon i bildene dine! 😉 Jeg venter min første baby i begynnelsen av mai, (det blir jente,) så når jeg så dette soverommet så tenkte jeg «så genialt med bord og stoler», så det skal jeg av og kjøpe på IKEA. (Sikkert ikke samme kvalitet som de møblene du har kjøpt, men jeg er mer enn fornøyd.) Også har min fantastiske mann deltatt i køtilbud i høst på babyshop så vi fikk leander sengen (det var den jeg bare falt for <3) grisebillig, og det samme med Maxi-cosi bilstol, Stokke tripp trapp stol med newborn sete (og dette fikk vi billigere enn brukt pris liksom).Og leander vuggen har jeg hatt super lyst på, og når jeg da fant den for en tredjedel av ny pris på finn så var det min fantastiske mann igjen som ordnet (for han var nesten mer forelsket i vuggen enn meg hehe). Det jeg vil fram til med dette er jo at hvis folk er intressert i merke på ting til babyen så fins det måter å få det på til veldig billig penge. 🙂
  Så må jeg bare si at den babycallen så utrolig genial ut. Kjente det hadde vært moro når hverken mine eller hans foreldre bor i nærområdet. Men vi får se. Det blir hvertfall babycall med kamera her og. Har forstått på flere av de som har at det er veldig greit!
  Men stå på kjære fantastiske deg! Nyt småbarnstiden, og kos deg med alle sponsede gaver du får. Så må du ha en fortsatt fin helg. 😀
  Klem Kariann

  1. Med 100 000 unike lesere hver dag så må man nesten regne med at det er mange ulike meninger, i tillegg til forskjellige måter å ytre de på 🙂 Har blitt hardhudet etter hvert 😀

 33. Man må være hardhudet som blogger. Men jeg synes faktisk det er trist at du som er en av de største bloggere skriver om ting, ting og atter ting.
  Du er med på å bidra til å skape et økt kjøpepress på andre, det håper jeg du er klar over…

 34. katrine

  Hei 🙂 Hvordan går jeg fram for å få 20% avslag på kjøp fra babycare ved første netthandling? Har meldt meg inn i kundeklubben men får ikke opp at det er 20% ved første kjøp. Må jeg bruke rabattkode?

  1. Det vet jeg ikke :/ Send en mail til de og spør.

 35. hvor er uroen med uglene kjøpt?? har leitet meg ihjel etter sånn.. setter pris på fort svaar! :):)

  1. Caroline

   Etsy 🙂

 36. Hei Caroline,
  Mye negativitet du må takle her ser jeg, noen mister tydeligvis folkeskikken når de er på nett. Uansett, du har en fin blogg og folk kan bestemme selv om de vil lese den eller ikke. Det er en stund siden dette innlegget ditt nå, men er rabatten på 20% hos Babycare fortsatt gyldig? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *