loafers

11 kopi

liagent

s

details

2

DSC02881

 

3 DSC02886

smykke

sko asos (adlink) / bukse zara / genser Zara / jakke sara kelly / smykke aldo / veske mulberry / ringer hasla / armbånd mie-argentum
___________________________________________________________________________________________________________

Hei fine mennesker ♥ I dag har jeg vasket hele huset med Nelia på magen. Hun elsker å være i ergobabyen, sovner med en gang, så det er et hett tips til andre mødre som vil få ting gjort selv om babyen er våken. Regner med de fleste har funnet ut av dette selv allerede, men 🙂 Så har jeg jobbet litt med bloggen og gjort research til barnedåpens tema, tror jeg har funnet ut at jeg vil gå for vimpler, ugler, fugler og elefanter, litt som temaet på barnerommet hennes. Håper bare jeg finner alt jeg trenger og ser for meg. Jakten på det starter i kveld, da skal jeg tråle det o-store internett! Ellers har jeg funnet ut hva slags invitasjoner vi skal ha og skrevet gjesteliste, så da er det bare å bestille! Når kortene kommer i hus og har blitt sendt ut, skal jeg vise dere, jeg kan jo kanskje lage et moodboard på dette temaet også, det er så mye fint!

Nelia har ikke villet ligge så mye alene i dag, så jeg har ikke fått trent ennå, har startet på mølla ca. åtti ganger, men har gitt opp og venter heller til Lars-Kristian er hjemme om en times tid. Da er det me-time 🙂 Gleder meg til intervaller, det er så gøy når jeg merker bedring uke for uke.

– håper deres dag har vært fin

61 kommentarer

 1. Annette

  Caroline, for et nydelig antrekk! Dette var utrolig flott og kledde deg godt 🙂

 2. Så lekre loafers 🙂 Beste skoene i verden…Ikke bare er de behagelige på foten men de er elegante også….liiiker 🙂 Finfin kveld videre Lady C 🙂

 3. Åh så fint smykket var på ♥
  Elsker planlegging og tenker du storkoser deg med dåpsplanleggingen.
  Etsy har jo ALT når det kommer til slike ting 🙂

 4. Meget lite pent antrekk! :-/ beklager!

 5. Caroline

  Hei. Du er nok ikke perfekt du heller, men du virker som en person som virkelig får ting til og gjort. Du er et godt forbilde ihvertfall for meg og jeg har lært mye av deg. Caroline 25.

 6. Syntes du har tapt deg litt etter du fikk Nelia. Du klær deg ikke like fint, men det er nå min mening 🙂

  1. har ikke endret noe på stilen min, om det er det du sikter til 🙂

   1. For en kommentar! Syntes man ikke bør skrive noe man ikke ville sagt til noen personlig, og man sier ikke slikt til en nybakt mamma.
    Du ser fantastisk ut, ser jeg slik ut den dagen jeg får barn skal jeg heise flagget!:)

  2. Herregud for en utrolig frekk og ufin kommentar. Pleier du å snakke til folk rett opp i ansiktet også på den måte, Tina? Hvis svaret er nei så burde du virkelig vite bedre enn å være en sånn tastaturtøffing som synes det er greit å gjøre det på nettet…. Hvis man ikke har noe pent å si så foretrekker vi alle at du heller lar være å si noe.

  3. Camilla

   Klage klage klage…slutt å heng dere opp i alt. Jeg synes virkelig du får gjort masse med en liten baby i huset. Du lager masse god mat,holder huset i orden å tar vare på deg selv. Er mange som ikke får til mer enn halvparten. Stå på Caroline. Du er en inspirasjon for mange.

  4. Haha, må le av hvor unødvendig den kommentaren var og hvor utrolig feil du tar.
   Synes du var helt nydelig, Caroline. Utrolig stilig antrekk, du inspirerer meg så til de grader 😀 Vil også rose deg for at du har klart å holde oppe kvaliteten på bloggen din, selv som nybakt mamma. Det er en sann fryd å lese bloggen din!
   Klemmer <3

 7. Margrethe

  Du har alltid så lekre bilder. Kanskje fordi du er lekker også 🙂 Jeg lager photoalbum til min kjærste til valentines dagen. Hvilke redigerinsprogram bruker du? Hadde vært kjempe snilt av deg og gi meg et svar. Jeg skal printe bildene i morgen og det hadde vært så fint med bilder med tekst 🙂 Tusen takk 🙂

  1. Jeg bruker Photoshop 🙂

 8. å herlighet så stilig 😀 åsså med det nydelige armbåndet med Nelia på ♥ Helt fantastisk 🙂

  Ha en flott dag videre 🙂 ♥

 9. Camilla B

  Åh! For et nydelig antrekk! Det er et av det flotteste du har hatt etter min mening 😀
  Sist jeg var på Hansen &Co så jeg at de hadde ganske mange gjenstander med ugler på, tenkte på deg og nelia med en gang, haha!
  Stor klem

  1. tusen takk, snille du 🙂

   stor klem tilbake 🙂

 10. jeg syns sånne bukser er så tricky.. man blir fort seenede så kort ut syns jeg

 11. Kristine

  Hvilken krølltang har du brukt?

  1. mast vol. 2 🙂

 12. Hei;)
  Jeg ville bare si at bildene dine er sikkert super fine (som alltid), men når jeg ser på de er de skurrete, mene det overhodet ikke stygt ment , men ville bare si ifra:) uansett så er du en god blogger med god oversikt, har sikkert sittet i mange timer å kikket på interiøret ditt og forguder alt sammen, så en stor takk for at vi normenn (damer) har deg og takke! 🙂 du må gi deg en selv klapp på skulderen, for det fortjener akkurat DU!! 🙂 ha en strålende kveld videre 🙂

  1. tusen takk for så fine ord 🙂 jeg er ikke helt sikker på hva du mener med at de er skurrete, for her er de glassklare :/ med unntak av de tre detljabildene som har filter, de er «skurrete» fordi de skal være sånn 🙂

   1. Viktoria

    Må si meg enig med jane, bilde 2, 4 og det siste er skurrete. Det kan sikkert være filteret du bruker ja.. Men dette er bare flisespikkeri assa, hahah. For all del ikke misforstå meg du har en SUPER blogg! <3

   2. De er med filter, så selve bildene er ikke skurrete 🙂

   3. kornelia

    Jeg ser hva jane mener, de er litt «kornete liksom», nesten som det er tatt noen instagram filtre på et kamerabilde.. kanskje det bare er meg?? men syns det virket mye dårligere kvalitet enn de klare, gode bildene du ellers har på bloggen din 🙂 kule sko!

   4. De er veldig uklare her også ..

   5. Jeg syns faktisk også at bildene er litt skurrete denne gangen… Trodde det var noe galt med mac ` en men det nok ikke det alllikavel 🙂
    Ikke at det gjør noe da, bloggen er jo så gjennomført og flott hver eneste dag! 😀 (sikkert bare jeg som tolket det som skurrete hvis det er lagt på noe filter)

   6. Hm, så rart :/ det er i hvert fall bare tre bilder som er ment å være skurrete 🙂

   7. De tre av deg med ansiktet på er skurrete. Så det nå. De andre var klare:)

   8. her er det bare de tre bildene som har filter som er skurrete, resten er krystallklare både på macbook og imac 😉

 13. You look great in your leather loafers! Recently I discovered also loafers for me 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 14. De skoene var jo berre så tøffe.. Korleis er dei i størrelsen syns du? Trange/romslige?

 15. Hei! Håper jeg kan spørre deg om noe personlig. Ble du gravid på første forsøk? Jeg spør fordi vi forsøker nå, og etter en mnd med prøving fikk jeg mensen i dag.. Håper på svar fordi det hjelper veldig å høre hvordan andre har det 🙂

 16. Fantastiskt fin outfit!

  Jag har funderat på att starta en blogg, och jag undrar om man borde börja med ett lite enklare format, som t.ex. WordPress.com, eller om man direkt borde köpa ett domännamn och köra på, t.ex. WordPress.org (där man laddar ner allt till sin dator)? Hur gjorde du? Det är väl lite: ska man slå på stort direkt? 😀

 17. Uæ, lite flatterende bukser. ALTFOR høye!

  1. Jeg ble SÅ glad da jeg fant dem fordi de var så høye, haha :p

 18. Hvor kjøper man den jakka? Elsker den!

  1. den er fra ellos, men den er flere år gammel dessverre :/

 19. Nydelige bilder!! <3 Kan jeg spørre hvilken ergobaby du har?

  1. vi har en sort i økologisk bomull, samt denne http://fotballfrue.no/2014/01/12/vinterbarn/

   klem 🙂

 20. Stilig antrekk! Men tenker at det hadde vært finere med stiletthæler. Likte ikke loafers så godt.. Men jeg er usedvanlig treg når det gjelder nye moteinpulser da. Kanskje jeg synes det er superfint om et års tid 😉

 21. Så fine bilder, Caroline 🙂
  Jeg lurer på om du kan lage et innlegg om hjemmetrening (ikke for gravide)? Jeg tenker mest på rygg, mage, rompe og lår 🙂

 22. Karoline

  Hei:-)
  Jeg har en gutt på vel 3 mnd. Har selv ergobaby. Har tidligere brukt spedbarnsinnlegget, men nå passer han ikke i det lengre. Men er fortsatt for liten til å sitte så bredt med beina:-/ Veldig kjedelig. Passer Nelia fortsatt i spedbarnsinnlegget? 🙂

  1. Et lite tips er å bruke bare den sitteputa som er nederst på spedbarnsinnlegget, når de er litt midt i mellom. Sitter han på den kommer han litt høyere og beina trenger ikke være så breie.

  2. de er da ikke for små til å sitte med beina då bredt – det er jo kjempefra for småtasser å sitte slik i froskeposisjon. Det som derimot ikke er bra, er de gamle babybjørnmodellene, der de sitter og henger med beina rett ned.

  3. Har du prøvd å bruke spedbarnsinnlegget uten puta? For bredt panel kan du eventuelt løse ved å snurpe inn panelet med en snor eller et tynt skjerf. Sjekk eventuelt http://www.tettinntil.no for flere tips.

  4. Hvis babyen er for stor for spedbarnsinnlegget og for liten for vanlig, forsøk å smalne panelet ved å binde ett bånd nederst på panelet. Jeg gjorde det på bæreselen vi brukte (Angelpack) da sønnen min var for stor til å sitte i frosk i selen. Brukte bare et ripsbånd, tørkle, hyssing, silkebånd eller hva jeg hadde for hånden. Men husk at panelet skal være så bredt at det går fra knehase til knehase med cirka en fingerbredde klaring.

   God bæring!

 23. For någen nydelige bilder av deg 🙂 Du blir jo bare penere og penere med årene :p Heldig!

  Jeg har ei nabo som er skikkelig sporty, akuratt som deg 🙂 Hun har ei datter på 8 måneder, og hun løper ute med barnevogna 🙂 Det synes jeg er skikkelig bra gjort 🙂 Er det noe du kunne tenkt deg, når det nærmer seg sommer?:p

  1. Ja, det er det 🙂

 24. Det er ikke bare bare å få til trening når du har en baby som vil ha kos og oppmersomhet 🙂
  Men da får du bare trene når Lars – Kristian kommer 🙂
  Sjøl har jeg vært hos tannlegen og borret, så har fortsatt veldig vondt i tanna og munnen, men det gir seg vel 🙂

 25. Cristina

  Heihei! Jeg elsket buksen! Er den kjøpt nylig? *vil ha* 🙂

 26. Makes me want to take out my loafers from their shoebox 🙂 And I love your bracelet <3

  http://nowoczesnadama.blogspot.com/
  http://instagram.com/marta_verdi

 27. Synes det var rart at noen ikke likte dette antrekket for jeg satt nettopp å tenkte på hvor utrolig flott og classy du så ut! 🙂

  Klem

 28. Nydelig jente, nydelige klær, nydelig armbånd og grusomme sko. På det bildet hvor man kun ser føttene dine, ser det ut som om du har tatt bilde av en 90 år gammel dame sine føtter.. og det ser ut som om du har på deg en sånn tykk, gammeldags, hudfarget nylonstrømpebukse i tillegg..Minner meg SÅ om mormor og bestemor sine sko.
  Du har en utrolig flott stil, Caroline – men disse skoene er bare grusomme.. Ikke alltid det er like fint å følge moten. Men dette er da min mening..

  Men det var virkelig et helskjønnt armbånd du har fått 🙂

 29. Elizabeth

  Where can we get a bracelet like that?

 30. Du ser ut som en finans-chic fra London! En ekte kosmopolitt som stråler eksklusivitet og eleganse. Noe av det beste jeg har sett på deg noen sinne. «Årets best kledde» next! (Bare vent: de som synes det var kjedelig eller hva noen skriver over her, kommer til å gå slik selv om et år eller kanskje allerede til høsten.)

 31. Å så fin du er! Jeg ønsker virkelig å klare å kle meg fint hver eneste dag, men noen dager blir det liksom ikke helt… rett… Prøver og prøver og så blir det lett å bare dra på seg jeans og en t-skjorte. Hehe. 🙂

 32. Du er så nydelig! Blir helt stum. Har to kjappe spørsmål: Hvilket kamera bruker du?
  Og hvilket redigeringsprogram er det du bruker til bilder som det første? Er helt forelsket i bildene!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *