kveldsstell

badDSC03047DSC03072DSC03075

Nå er Nelia dypt inne i drømmeland og vi skal til og spise middag *kremt* ikke så flinke med det der nyttårsforsettet vårt, altså. Som en unnskyldning kan jeg jo si at det er veldig deilig å spise middag når hun har lagt seg, og liksom ta det med inn i voksen-verden, så kan vi heller vie tiden vår til henne når hun er våken. Noen av dere har lurt på kveldsrutinene hennes, og de er som de har vært i over en måned nå: vi legger henne klokken åtte, det vil si at hun får siste måltid for dagen i syv-tiden, så blir det kveldsstell og så legger hun seg. Hun sover til rundt klokken 03-04, spiser litt, og så sover hun igjen til enten 06 eller 07. Tidligere kunne hun våkne før, men jeg merker nå at hun sover lenger, så jeg tror ikke det blir lenge til hun sover hele natten gjennom 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

Ser dere det nydelige settet med børste og kam? Det er i sølv med navnet hennes og fødselsdatoen på, julegave fra mamma og pappa. Kjempefint å bruke når jeg vasker henne i håret. Vi bader henne rundt 3 ganger i uken, og synes det er greit at det skjer på faste dager. Hun elsker jo å være i vannet og sovner som en stein etterpå, blir nok like døsig som oss når vi bader. Jeg blir i hvert fall alltid helt ødelagt av det, så jeg er gaske sigen nå. Jeg pleier nemlig å bade sammen med henne, så det ble en kosestund i dag etter at jeg hadde trent. Apropos: Ikke glem å joine teamet vårt på instagram da, det er så motiverende. SÅ utrolig mange flinke mammaer!

Og ja, glemte helt å fortelle dere at Nelly.com kjører 30 prosent rabatt på utplukkede varer som representerer en stil de kaller «den skandinaviske looken» frem til i morgen klokken 11.00 – du finner utalget her (adlink) Masse lekkert, så det er verdt en titt!

Så må jeg jo avsløre vinneren av denne konkurransen, og den heldige ble Monica Helset – gratulerer, heldige du! De tre som vinner  sjampo fra nisim ble Dubravka, Christina Hareide og Tina Fjeldstad. Dere vil bli kontaktet 🙂

36 kommentarer

 1. For et nydelig sett det var 🙂 Heldig Nelia er som fikk det av besteforeldrene sine 🙂 Koselig at dere bader sammen da 🙂 Hehe blir selv helt daff av å bade i badekar, og også noen ganger når jeg dusjer 🙂 Det er jo sååå deilig og varmt!!!

 2. Det var skuffende. Synes ikke det var noe skandinavisk look over dette.
  Misvisende reklame fra Nelly sin side. Hvite skoletter i PVC materiale, ville heller kalt dette østeuropeisk stil ikke for skandinavisk.

 3. Så koselig at du bader med henne da 🙂
  Åh jeg savner badekar, hadde vært fantastisk etter at jeg har pusset gulv i hele dag!
  Det hårbørstesettet kommer hun nok til å ha til hun blir voksen, det var en nydelig gave fra mormor og morfar (sier dere det forresten) eller er det bestemor og bestefar?

 4. Kan du pleas sjekke ut dette med spørreundersøkelsen, som dukker opp her enda… Begynner bli smålei av å måtte trykke den bort. Ha en flott kveld.

 5. Man blir døsig av et bad ja… Spesielt boblebad..;)

  http://www.bryllupstid.no

 6. Hei 🙂 Så koselig med baby 🙂 Herlig tid! Jeg la merke til den fine kurven din som du har på gulvet til håndklærne. Hvor har du kjøpt den?

  Hilsen Cecilie 🙂

 7. Nyt seine voksen middager med god samvittighet. Om noen korte mnd. er dere 3 rundt middagsbordet..og da blir det automatisk tidligere middag.

 8. Hei vakre!
  Jeg har et lite tips til deg, om lille Nelia er så glad i å bade, så er det kjempe gøy og ikke minst korslig å melde seg på baby svømming! 🙂
  Stor klem til deg! <3

 9. Så utrolig koselig å bade sammen med babyen sin! 🙂
  Jeg ville bare tipse om at det kan være lurt å involvere babyene i måltidene allerede fra de er bittesmå. Det gjør dere kanskje, men siden du skriver at dere spiser middag etter hun er lagt nevner jeg det.. 😉 Vi spiste som regel middag etter leggetid med vår første, og han er utrolig kresen og har vært vanskelig i matveien. I motsetning til lillesøster som har sittet ved bordet i Stokke Newbornsete til alle familiemåltider og er superinteressert i alt vi spiser og smaker og koser seg med omtrent alt hun blir tilbudt. Kresne barn er superfrustrerende.. 😉

 10. Benedicte

  Så bra at dere allerede har fått henne i rutine 🙂 Flinke dere er!

  Må bare spørre: Hvor er den nydelige morgenkåpen fra?

  1. Benedicte, jeg er rimelig sikker på at morgenkåpen er ifra KappAhl 😉 Fifty Shades of Grey kollektionen!

 11. Hvordan klarer du bade henne samtidig?

 12. Så skjønt et hårbørstesett! Har et lignende, men uten navn, fra da jeg var lita:)

 13. Hei nydelige deg! 🙂

  Har et spørsmål ang hvilket hotell dere bodde på, når dere var i Alghero? Ønsker deg en strålende dag! 🙂

  Klem

 14. Iris Helset

  Så kjekt Monica! Gratulere kjære søster!:)

 15. Dette så veldig koselig ut. En skikkelig fin mammastund. Vi prøver selv å få barn (prøvd over ett år), håper det løser det seg snart slik at vi også kan få denne opplevelsen 🙂 Stå på videre, du gjør en veldig god jobb på jobb- og barnefronten!

  klemmer

 16. Kan du plis anbefale en side som selger bra keratin extention? 🙂

  1. Anbefaler pilus.no! Meget god kvalitet på håret. De har kun en butikk i Trondheim så må handle på nett!:-)

 17. Hej Caroline! Jag har följt dig i ett par månader nu och jag hittade dig via google.se när jag sökte runt efter inspiration till hemmet. Jag och min blivande man ska nu köpa hus och jag älskar dina bilder på inredning m.m. och skulle vilja se mer bilder på hur erat hus ser ut, t.ex. er hall, sovrum m.m. 🙂 Du har en otroligt fin stil och jag gillar din blogg! Kram Hannah!

  1. Ja, jeg vil også gjerne se mer :). Oversiktsbilder, hvis det er mulig? Liker stilen veldig godt! Men forstår hvis du ønsker å holde noe privat.

   Lurer på en ting; Det ser alltid så ryddig og flott ut hos dere. Rydder dere akkurat det området som dere tar bilde av, eller har dere det stort sett ryddig? Har dere i så fall noen tips til rutiner/oppbevaring for å holde det ryddig? Straks etter at jeg har vasket og ryddet så er det rotete igjen. Med én gang jeg ikke gidder å legge en genser inn i skapet igjen, men heller lar den ligge på gulvet, så blir det så lett for at jeg ikke rydder neste ting heller – og slik baller det på seg.

   1. Vi har det stort sett ryddig hele tiden 🙂

 18. Vi koser oss også veldig med leggerutinene. Leke litt på badet, øve litt på å stå selv, og så i sengen og synge et par sanger og stryke ryggen litt. Det er veldig kos å være mamma synes jeg 🙂

 19. Hvor er den fine kalender notatsblogga de fra?!!?
  Håper på svar!
  Hilsen Dina.

 20. Monica Helset

  Tusen, tusen, tusen takk! Vanvittig gøy! Venter i spenning på mail fra deg 😉

 21. Så heldig du er med at rutinene fungerer 🙂
  Må innrømme at jeg er veldig misunnelig. Jeg er helt utslitt etter 2 måneder med min nydelige baby. Lille venne vil ikke legge seg om kvelden. Henger på meg hele tiden og vil ha mat. Så det blir lite kjærestetid og minimalt med søvn. Ikke overskudd til noe trening i det hele tatt. Noen ganger sovner han ikke før to/halv tre på natten (våken siden seks på kvelden) og så vil han ha mat etter to timer. Sååååå sliten. Vurderer å gi MME før leggetid i håp om at han sovner lettere og sover lenger (morsmelken er jo veldig lett fordøyelig), men vet ikke om det er så lurt. Gir du noe tillegg, eller sover hun så lenge kun på morsmelk?

  1. Ville bare fortælle deg at du ikke er alene! 😉 her er vesle jenta også to måneder og ingen faste rutiner! Er våken mange timer i strekk på kveldene og våkner en gang i timen eller hvertfald hver halvanden time etter kl 2-2:30..
   Vi er bare på morsmelk og har fått anbefalt bare å holde det på det 😉
   Desuden sier sundhedsplejeren her i Dannark hvor vi bor at det er helt normalt med manglende rutiner og mating i hytt og pine når de enda er så små! Men Forstår godt at du er sliten!! Og kan nikke gjenkjendene til din lille misundelse!
   Ville bare skrive at vi er flere som deg, – vet hvertfald hvordan det er å føle at man er litt alene i verden! men det kommer nok til oss en dag også 😉
   Skjønne er de uansett de små!!

   Klem herfra ❤️

   1. Anonym

    Det hjelper faktisk å høre at man ikke er alene! 🙂
    Vi biter tennene sammen og håper det blir bedre snart.
    God helg til deg!:-)

  2. hei, Caroline!!!

   Tenk at jeg ikke skjønte det før… vi trenger virkelig å ha en tredemølle hjemme. Du inspirerer veldig til å trene, så hadde vært fantastisk å kunne gjøre det hjemme..

   jeg har tenkt å kjøpe det lenge , men det som stoppet meg fra å bestille er tro eller ei tanken på naboene sin reaksjon, jeg er bekynret for at det skal bråke veldig når mam løper. Vi bor i andre etasje, det er en famile som bor under.

   dere har jo hus,,og deres tredemølla står kanskje i andre etasje, vet du om man kan høre noe under når man løper? takk for svar!!!

   Vurderer å kjøpe en sånn som dere har, synes det er bra når noen kan anbefale, ellers hadde vært vanskelig å vite hvilken er bra

   dere har en sånn ?

   http://www.sportsmaster.no/Kondisjon/Tredemolle/T70.aspx

   ikke sant??

   du anbefaler den fortsatt 🙂 ?

   takk for svar!!!

   1. VI har den i første etasje. Du hører at den blir brukt, men det er ikke så veldig sjenerende 🙂

 22. Hei! Må bare tipse deg om en gjeng med supermotivatorer, som alle sammen er mammaer! FEMME i trondheim (på facebook «Femmeaktiv»). De driver ett treningsstudio for gravide eller småbarnsmødre! Sikker på att dette hadde vært midt i blinken for ditt team på instagram 🙂

 23. Hvor er kimonoen fra ? 🙂

 24. Hei. Mitt barn skal snart døpes og jeg vil gjerne kjøpe et slikt sett med børste og kam. Vet du merket på det som Nelia fikk og hvor jeg eventuelt kan kjøpe det? Jeg hadde blitt takknemlig hvis jeg fikk svar, gjerne på mail ; )

  1. et var en gave fra mamma og pappa, alt jeg vet er at det er kjøpt hos en gullsmed i sarpsborg 🙂

 25. Hi. I am falling in love with the white duck – where can I buy it?? Thanks Terry

  1. It’s from a brand called Hevea 🙂

   1. Thanks a million Caroline .. I have just ordered a Kawan for my little girl 🙂
    (if anyone else are interested I bought it on heveababy.com)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *