oh no she didn’t

Yes, I did! Jeg har blitt eier av en onesie, hvem hadde trodd? Lars-Kristian kommer vel til å svime når jeg møter ham i døren med denne – pink panther  Synes den var så søt, så jeg måtte bare ha den til tross for den uskrevne regelen min om å aldri eie en slik, har egentlig aldri likt onepiece. Sånn kan det gå. Comfy er den også, så jeg har daffet rundt i denne hele dagen mens jeg har fått unna det jeg skal. Kjempegøy at flere joinet hashtaggen på instagram, flust med bildeinspirasjon allerede. Vil ha MER!
___________________________________________________________________________________________________________

DSC02531

 (adlink) onesie fra asos
___________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg dra til Skien og Elixia hvert øyeblikk, veldig klar for økt nummer 2! Det blir ikke middag før jeg er tilbake fra Elixia, men i mellomtiden har jeg fylt magesekken ganske full med dette – ah, så utrolig yummi! Du må prøve! Bare bland sammen yoghurt og cottage cheese, topp med bær, valnøtter og akasiehonning.

DSC02547DSC02541 kopiDSC02544

___________________________________________________________________________________________________________

Pulsklokken er med, skal bli gøy å se utfallet av denne timen! Håper dere har hatt en fin dag ♥ 

82 kommentarer

 1. Marlene Lindtner

  åh! tenk et bilde med deg i den hvor du holder Nelia i en rosa pysj? smeeelt

 2. Hvor mye av cc og yoghurt bruker du? 🙂

 3. Den var søt! Maten så god ut, men hvordan linse har du på speilrefleksen din? Alltid lurt på det!

 4. Ragnhild

  Søt onepiece 😀 Er heller ikke noe fan av dem, men denne var jo faktisk litt søt!

 5. Hei Caroline,
  Alt kler den smukke….;-)- Og hetta gjorde det lille ekstra …
  -Jeg pleier også å spiseyoghurt (bruker Tyrkisk) ev. med cottage cheese, litt muslidryss,frukt og Akasiehonning på toppen.Herlig både før/etter trening og når jeg fyser på noe…

 6. Dette er ikke en onepiece!
  Den er fake…..

  1. Har aldri sagt at det er en Onepiece :p

 7. Katrine

  Hei!

  Jeg vet ikke om du er klar over det, men barn under et år skal overhodet ikke ha i seg honning.
  Ser du spiser det og lurer på om det kommer ut i melken evt?

  1. Det er ikke selve honningen som er farlig, men en bakterie som heter Clostridium botulinum. Den kan gi noe som heter botulisme hos små barn :/ Det er helt trygt for deg å spise honning.

 8. Torhild

  Hei Caroline!
  Jeg bare lurte på om du tar flere bilder av Nelia som du ikke legger ut på bloggen? Jeg har merket at du nesten aldri legger ut bilder av ansiktet hennes, og dette skjønner jeg jo selvsagt. Jeg skjønner helt klart at du vil holde barnet ditt litt vekke fra dette, men lurte bare på om du har flere bilder du ikke nødvendigvis viser? Hadde blitt glad for svar. 🙂

  Du er forresten nydelig, og det er datteren din også!

  Klem.

  1. Har sikkert flere tusen bilder 😉

  2. For et rart spørsmål! Selvfølgelig har hun flere bilder av henne! 🙂

  3. Jeanette

   Så dumt spørsmål…

 9. Kom over din gamle blogg fra 2009, var kjempemorsomt å se hvor forandret du er. Liker bedre stilen din nå, mer sofistikert.
  Jeg fikk totalt latterutbrudd av enkelte bilder der.

  1. Line :)

   Haha, jeg kom også over gamlebloggen, da jeg googlet «speilegg», av alle ting 😉 Blitt bedre på speilegg nå, Caroline..? :p

 10. Hi hi så søt du er ♥
  Jeg spiste akkurat det samme som deg til frokost i dag, det er så snaddergodt 🙂
  Metter i timesvis gjør det også. God trening! Klem

 11. Hah! Det der spiser jeg såå ofte til frokost 😀 Kjempegodt og lettvint!

 12. Har ikke prøvd onesie enda, men de er sikkert gode til avslappning hjemme. 🙂 Du ser fin ut i din.

 13. Den var jo fiin! Jeg vil også ha en sånn, og daffe rundt i når jeg er hjemme !*himmelen*
  Ha en fin kveld fine Caroline 🙂

 14. Rachel Magrum

  How can you not like onesies!? They are the best! I have 10 onesies. They are both sexy and comfortable. Give them a chance and soon onesies will be the only thing you will want to wear.

 15. har vurdert å kjøpe meg en slik en selv, de ser så komfortabel ut!

 16. Husk at honning er livsfarlig for små babyer da, så du må vaske hendene godt etter du har tatt i det og spist det. Det er som gift.

  1. Barn skal holde seg unna honning, men gift er det ikke. Honning kan inneholde en bakterie som heter Clostridium botulinum. Den kan gi noe som heter botulisme hos små barn :/

   1. Marlene

    Svenske babyer kan spise honning 🙂 Spanske babyer og.
    Å samenlikne honning med gift er å dra den litt langt.

   2. Men hvorfor spiser du det hvis du vet at det er skadelig for små barn? :/

   3. Det er bare skadelig om barnet får i seg selve bakterien, og den kan ikke gå via morsmelken 🙂

   4. Ja, men honningen inneholder den bakterien og magesyren til babyen klarer ikke å bryte ned den. Og dette kan skje:

    «Normalt vil innholdet av bakterien eller sporer av denne i honning bli nøytralisert av magesyren slik at de ikke produserer den nervegiften som kan forårsake alvorlige lammelser av muskulatur i kroppen, men hos spedbarn under et år er det liten produksjon av magesyre og hos denne gruppen er det beskrevet flere tilfelle der sporene har utviklet seg til giftproduserende bakterier i tarmkanalen til barnet. Symptomene er oppkast, magesmerter, tørr munn og synsforstyrrelser. Ofte er det diare i starten, men det kan utvikle seg forstoppelse på grunn av lammelse i tarmmuskulaturen. Ved alvorlige infeksjoner utvikler det seg lammelser. Lammelse av pustemuskulaturen kan forårsake døden. Det fins motgift, slik at det er viktig å stille diagnosen så tidlig som mulig.»

    Det kan være ordentlig farlig..

   5. All honning inneholder ikke bakterien, men den «kan» gjøre det. Honning er altså ikke gift, men den kan inneholde bakterier som produserer gift for et barn.

   6. Da ble jeg litt klokere 🙂 Har ikke barn selv, men flere venninner som er gravide, og de er jo hysteriske over alt de ikke kan spise både mens de går gravide og etterpå når de skal amme. Kan bli forvirret av mindre 😛 Ikke lett å følge med for ei som ikke har peiling 😉

   7. Kjerstin

    Ifølge Mattilsynets hjemmesider, og de vet jo hva de snakker om, kan ammende TRYGT spise honning.

   8. Emilie H.

    Det er jo ikke sånn at Nelia spiser honningen rett fra glasset, eller at honningen går innom puppene først fordi de sitter høyere opp enn magesekken. De eventuelle bakteriene vil jo bli nøytralisert av magesyren i morens kropp. Og om fotballfrue eller hvilket som helst annet menneske skulle få honning på hendene, så er jeg rimelig sikker på at hendene ville bli vasket i og med at honning er rimelig klissete og seigt.

 17. Hei Caroline! Siden du har blitt så fan av gruppetimene på elixia vil jeg virkelig tipse deg om å prøve Marianne sin Cardio Step Intervall 18:40 på tirsdager, eller Andrea sine Cardio Step timer mandager og lørdager! Supre timer!

 18. Er utrolig kjedelig, hvorfor kommer ikke bildene på bloggen din opp på min iPad ? Kommer på alle andre blogger.

 19. Hei Caroline! Har lest bloggen din nå de siste par månedene og har blitt veldig inspirert av livsstilen din. Jeg er en 16 år gammel jente og har nå såvidt begynt å trene. Det har ikke noe å si på motivasjonen min akkurat nå for jeg vil veldig gjerne komme meg i form og virkelig føle meg vell i min egen kropp. Du er en stor inspirasjon og du ser helt fantastisk ut og du er noen å se opp til!

  Men det eneste problemet mitt er at jeg er litt usikker på akkurat hva jeg skal trene og hvor mye jeg må trene hver uke for å faktisk se til noe resultater. Jeg har ikke mulighet til å dra på treningssenter, men jeg har fått meg en plass der jeg har tredemølle, sykkel, romaskin, treningsball og noen vekter. Så har jeg cirka seks forskjellige øvelser armhevinger, burpees, situps på ball, knebøy, en balløvelse jeg fant på bloggen din for en stund siden (husker ikke hva den het) og så planke. Jeg har tatt dette de siste to ukene, men jeg lurer på om du har noen tips til mer enn dette? Jeg har prøvd å søkt rundt, men det aller meste jeg finner der må jeg ha treningsappart som jeg ikke har for å kunne gjøre dem. Kanskje du kunne lagt et innlegg om tips til nybegynnere som vil begynne å trene og/eller for personer som ikke har mulighet til å dra på treningssenter. Eller om du kunne være så vennlig å svare her.

  Setter STOR pris på hjelp! 😀

  1. Caroline….du sier at de fleste leserne dine er like gamle som deg… det er mulig, men likevel ser du her at du har mange yngre lesere (det er også enkelt å se utifra hvordan og hva de skriver, så jeg tror du har maaaaange svært unge lesere)
   Her ser du ei ung jente som streber etter å bli som deg, leve som deg og få samme kropp som deg… Muligens kjøpe like mye som deg også..
   For de aller fleste er det umulig å oppnå en slik kropp som du har, og jeg vet heller ikke om det er sunt for 16 åringer å spise det du gjør og trene så mye som du gjør. Håper du gir hnne et fornuftig svar.

 20. Kan en spise honning i lchf-kost?

  1. I moderate mengder, ja 🙂

   1. Takk for svar 🙂 elsker oppskriftene dine!

 21. Det så kjempe godt ut 😀 har spist noe av det samme men uten cottage cheesen 🙂 Så på facebook at du hadde hat en bra cardiotrening, du er så flink 😀 ha en super kveld videre 🙂

 22. Hei. Når kåres vinneren av extensions konkurransen?? Venter i spenning;)

 23. Må bare spørre deg om noe. Selv sliter jeg veldig med å finne BHer som er små nok rundt, og store nok i cupen. Det kan se ut som vi er noen lunde like i størrelsen, eller at du er enda smalere enn meg rundt. I vanlige klesbutikker finnes nesten bare 70 – 75 og oppover, mens jeg må bruke 65. Hvis man i tillegg skal ca D i cupen er det omtrent umulig å finne! Hvilken lengde bruker du rundt? Og hvor handler du BHer? Hadde blitt superglad for en liten guide på denne fronten! 🙂

  Klem 🙂

 24. Jeg syns den var utrolig fin den rosa du hadde på deg 🙂
  Kunne nesten ha tenkt meg en sånn sjøl 🙂

 25. hva skjedde med helsematen-prosjektet til deg og trine grung?:)

 26. Hei, vakre deg! Lurer på om du har vært på kettlebell Eller cardio energy på elixia, er disse timene morsomme og effektive , tunge eller helt okej ? Stor klem fra Maia

  1. cardio energy er både morsomt og effektivt 🙂

 27. Innleggene dine i dag kommer ikke opp i Bloglovin. Veldig synd, og håper ikke det blir varig…

  1. er det i orden nå? 🙂

   1. De kom på Bloglovin nå i morges 😀

   2. Det var bra 🙂

 28. Hei! Utrolig godt med et sånt mellommåltid! Jeg pleier selv å varme bær i mikroen, drysse sukrin over og helle yogurt over. Hvor mye akasiehonning bruker du på? Det er vel ikke helt low carb akkurat. Jeg tror jeg skal kjøpe honningen allikevel, det er jo så godt 🙂

  1. Nei, men jeg spiser ikke honning hver dag, så for min del er det helt innafor 😉 Jeg tar et godt lag over hele 🙂

 29. Va kul!! 😀 så söt du är!!

 30. Mariell

  Åh, den så digg ut! 😀 *vil ha* Tror forresten det heter onesie, og ikke onsie 🙂

 31. Elisabeth

  Det såg kjempe godt ut. Det pleier eg og lage når eg får lyst på noe godt:)
  Lurte på om du kan svare meg på om denne oppskriften er lavkarbo??

  Sjokolademousse

  100 gram sjokolade med 70% kakaoinnhold, finhakket
  50 gram smør (gjerne usaltet, hvis du har)
  1 gelatinplate, bløtlagt i ca 10 minutter
  2 ss varm espresso (eller sterk kaffe)
  2 eggeplommer
  2 eggehviter
  ca 2 ss sukrin

  Smaker snadder:)

  1. Dette hørtes kjempegodt ut! Og ja, dette er lavkarbo 🙂

   1. Torill

    Elisabeth: hvordan går du frem når du lager denne moussen?

   2. Sukrin og gelatin gjør sjokolademoussen litt ekkel, synes jeg, prøv denne, den er mye bedre og helt lavkarbo:

    3 egg
    3 dl fløte
    100 gram mørk sjokolade
    eventuelt espresso (ja, takk), litt appelsinskall eller annen smakstilsetning.

  2. Ranveig

   Er dette en kake? Hvordan lager du denne? Fikk så lyst på 🙂

   1. Det er, som det står, en sjokolademousse.

    Til min skiller jeg eggene og pisker plommer og hviter hver for seg, pisker fløten til krem og smelter sjokoladen. Blander sjokolade først med eggeplommer, så med kremen og til slutt med eggehvitene. Heller i porsjonsglass og lar stå kaldt til den stivner.

    Myye bedre enn det med gelatin og sukrin, sjokoladen gjør at den blir søt nok i seg selv, og eggene gjør at den stivner passe mye, uten å bli sånn «dissete» og geleaktig.

    Og det er jo supersunt, faktisk. 😉

 32. Utrolig at ikke folk kan passe på seg selv og sine egne barn i stedet for å blande seg inn i andres. Det er ingen som kan kun ved å lese denne bloggen gjøre seg opp en mening om at Caroline ikke passer godt nok på babyen sin. Det meste av livet hennes skjer faktisk utenfor bloggen, og ingen av oss lesere har noe som helst med hvordan hun passer på babyen sin. Jeg er sikker på at hun passer helt utmerket på Nelia, inntil det motsatte er bevist. Og den holdningen fortjener alle mødre, for de aller, aller fleste av oss er normale mennesker med vettet i behold som elsker barna våre over alt på jord og vil gjøre alt i vår makt for at de skal ha det bra. Så vi får alle passe våre egne saker 😉

 33. frk.1987

  Elsker bloggen din. Har du et kompaktkamera du bruker? 🙂

  1. Nei, bruker kun speilrefleks 🙂

 34. Supersöt onepiece ju 🙂 Känner man sig inte som en jättebebis av att gå runt i en?

 35. Karoline

  Hei! Lurer på hvor du kjøper de forskjellige yoghurt’ene? Tenker at det blir litt dyrt å kjøpe en og en «mellommåltid» yoghurt hvis jeg ønsker å spise det hver morgen.. 🙂

 36. Du er så flink til å inspirere med både mat og trening! Hashtagen på instagram er også kjempe smart!! 🙂 Jeg er enig med deg i at onepiece ikke er noe pent, men denne var faktisk helskjønn! Ønsker meg også den, synd lommeboka mi er helt tom…
  Ønsker deg en kjempe fin tirsdag Caroline 🙂

 37. Du er så flink til å inspirere med både mat og trening! Hashtagen på instagram er også kjempe smart!! 🙂 Jeg er enig med deg i at onepiece ikke er noe pent, men denne var faktisk helskjønn! Ønsker meg også den, synd lommeboka mi er helt tom…
  Ønsker deg en kjempe fin tirsdag Caroline 🙂

 38. God morgen Caroline 🙂 Du set like fantastisk ut som alltid! Som min mormor ville sagt «alt kler den smukke» 😉

  Men har et spørsmål. Jeg tenkte jeg skulle bestille Ole Henriksen Invigorating night gel. . Har du noe erfaring med den?

  Kristine 🙂

  1. Tusen takk <3

   Den funket ikke spesielt bra for meg :/

 39. Så herlig onepiece (det er jo onepiece =»en bit»/en hel dress),
  mye finere enn min Marius-stil i fleece.
  Utrolig deilig og slenge på seg om morgenen før man hopper i dusjen.
  Ikke akkurat favorittplagget til mannen min, men hva gjør vel det? 😛
  Man kan bli avhengig. 😀
  Din var jo veldig kledlig!

 40. Sunniva

  Litt utenfor tema, men siden du har skrevet litt om frokosten din, kommenterer jeg her.

  Jeg vet at dere foretrekker meierismør framfor margarin. Men når jeg søker på nettet, finner jeg at flest anbefaler margarin. Kan ikke du eller Lars Kristian forklare hva som er å anbefale, og hvorfor? Jeg har en liten sønn på 11 måneder, og vil gjerne gi ham det beste 🙂 Her har jeg lagt ved linker til to som anbefaler margarin og en som anbefaler smør:

  http://www.klikk.no/kvinneguiden/mat/article889610.ece

  http://www.bramat.no/eksperter/ekspertsvar/710-smor-eller-margarin

  http://fitnessbloggen.no/smor-versus-margarin/

  1. Hva som er å anbefale kommer litt an på kostholdet ditt som helhet, men jeg velger smør 🙂 Det smaker best, tåler oppvarming bedre enn margarin og inneholder ikke store mengder med omeg-6 som kan være betennelsesfremmende.

 41. Camilla

  Utrolig fin Oncie til å være ett sånt plagg 🙂 Fikk faktisk lyst på selv 😉 Men de så store ut i størrelsen i guiden på nettsiden? Kan jeg spørre hvor høy du er og hvilken størrelse du har? 🙂

 42. trener du virkelig 2 ganger om dagen? da har du sannelig mye overskudd altså, tross en litt baby! 🙂

 43. Du, på 4stjernes middag stå det ikle om cake-popsene dine skal stekes og ikke hvor lenge? De må vel stekes?? Og hvor fant du oppskrift på kaken??

 44. Haha, godt å høre det ikke bare er meg som har en uskreven regel om aldri å eie en onsie! Men dette var jo søt 🙂 Rosa <3

 45. Kjersti

  Åå, den var jo bare sååå søt 😀 Herlig bekledning til å være hjemme i allefall – litt verre å skal tusle rundt i bygater og på sentre tenker jeg?! Haha 😀 Du er herlig, Caroline!

 46. Så søt:-) er den onepiesen den samme som du liket til? Den ser litt sørre ut på asos. Hvilken str. Har du? Du er bare vakker, du er min inspirason i hverdagen. Tusen takk:-)

 47. Hei, jeg vet ikke hvor interessert du er i musikk? Men jeg tenkte kanskje du ville like denne chic-80talls»fashion»-estetiske musikkvideoen fra det nydelige elektrobandet MALMØ : http://youtu.be/BdblDDNvYCM

  Du kan jo se om du vil dele den 🙂

  Mvh Tonje Nordmo

 48. Hei..jeg har fått diabetes, men foreløbig kontrollerer jeg det med kosten, skal da spise lite med karbohydrater og får mange gode tips fra bloggen din:) jeg bare lurte litt på hvorfor du spiserr tyrkisk yoghurt? Er det pga smaken, ser den har litt høyere fettinnhold…?:)

  1. Det er pga. fettinnholdet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *