pastel crush

DSC02076DSC02162

DSC01991

 

DSC02168 DSC01933

DSC02185

DSC02220

DSC02175

DSC02012

(annonselenker) sko river island / jeans joe’s jeans / veske zara / smykke by benedicthe / skjorte asos / kåpe asos 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har hatt en så fin start på dagen, og går fortsatt i pysjamasen. Det er så viktig å ta vare på disse søndagene ettersom det ikke blir noen slike dager når fotballsesongen starter igjen. Jeg ble vekket av lille N som var sulten i åtte-tiden, og da var dagen i gang, etterfulgt av kaffe og gave på sengen. Jeg fikk et helt nydelig armbånd som jeg skal vise dere senere. 

Det føles så rart at jeg er en del av mamma-klubben som har denne dagen i året dedikert til seg. Resten av livet skal jeg liksom bli gjort litt ekstra stas på akkurat i dag. Det er en kjemperar tanke, men den er så fin og jeg blir jo så stolt. Det har vel egentlig ikke sunket inn ennå, dette med at vi er foreldre. Mannen min er pappa og jeg er mamma. Vi er en familie. Det er så rart, men samtidig er det også det mest naturlige i denne verden.

Resten av dagen har jeg ingen planer, kun trening, avslappning og litt jobb. Jobben er alltid med, men det er bare koselig 🙂 Gratulerer med dagen til alle mødre, nyt den og vær stolt av deg selv! 

71 kommentarer

 1. Du er spesielt fin i rosa! Glad det er en av de hotteste fargene denne sesongen:-)

  http://www.bryllupstid.no

 2. Gratulerer med morsdagen! 😀

 3. Hei Caroline! Pasteller er så nydelig og du kler det så bra ♥
  Velkommen til mammaklubben, og det er rart i begynnelsen. Det er så stort at det er vanskelig å forstå! Aner ikke hvor lang tid det tok før jeg var vant til det, men hvertfall et år eller to 🙂 Nyt dagen med din lille prinsesse ♥ Klem Anette

  1. tusen takk, skjønne deg! er så koselig med alle sporene du legger igjen her, det setter jeg pris på 🙂 håper du hadde en fin morsdag <3

   klemmer!

 4. Hei! Får vi rabatt på når vi handler frjjja asos?

  1. Og hvilke str har du på jakka di?

   1. strl. uk 6 🙂

  2. Ikke som jeg vet :/

 5. Du ser ut som godteri. <3 Definisjonen av eyecandy, er du!!

  1. Hahah, tusen takk :p 🙂

 6. I love the bag and the coat and pretty pastel colours, they are just right up my alley.Du er veldig pen!

  http://nowoczesnadama.blogspot.com/
  http://instagram.com/marta_verdi

 7. Amalie Constance

  gratulerer med morsdagen!

  og tusen takk for at jeg fikk sett størrelsen på den vesken, jeg har sett på den på nett lenge, nå klikket jeg den hjem!
  ha en strålende Søndag videre, fine du!

  klem

  1. den er så fin, kommer til å bli mye brukt kjenner jeg 🙂

   klemmer!

 8. Du er så nydelig i de pastellfargene 🙂 en flott jente og en flott mamma 🙂

  Gratulerer så mye med din første morsdag som mamma selv 😀 håper du har en flott dag og koser deg masse 😀 <3

  1. tusen takk, snille du <3

 9. Caroline

  Åh du er så utrolig flott! Du kledde virkelig pastellfargene, og jeg elsket den rosa kåpen.
  Jeg har også et lite spørsmål til deg, helt off-topic men: jeg kom over disse http://fotballfrue.no/2012/02/14/lag-konfekt-pa-valentines-day-oppskrift konfektene dine, og da lurte jeg på, har du noe tips om hva man kan bytte ut nøttene med? Har tenkt å lage disse til uka 🙂
  Gratulerer med morsdagen, og ha en nydelig dag!
  Klem!

  1. Du trenger ikke bruke nøtter i det hele tatt 🙂 Du kan kun bruke sjokolade, eller så kan du for eks. bruke tørket bær i stedet 🙂

 10. Madeleine

  Gratulerer masse med morsdagen! 😀
  Har en liten gutt på 2 mnd som vekka meg idag tidlig med gave på sengen også! Det var stas!!:-) ♡

  Kos deg masse videre, og takk for en kjempe koselig blogg. Gleder meg alltid til å titte innom for litt inspirasjon og kos!☆

  1. gratulerer selv 🙂 <3

 11. Pasteller er helt nydelig! Og du kledde det veldig godt! Smykker var fantastisk! Ha en fin morsdag 🙂

 12. Meg :-)

  Nydelige sko! Forresten, ett lite spørsmål. Moren min venter en liten prins i august og hun minner meg statdig på at jeg kommer til å måtte ta en del bleieskift. Jeg er ekstremt sensitiv når det kommer til lukter og generelt slike «ufyrselige» ting. Hvordan var det første skikkelige bleieskiftet? Det må jo tas, så jeg nekter ikke, men blir man vandt med det?

  1. Det er ikke noe ille å skifte bleier i det hele tatt, det er jo så fort gjort! Smakk – smakk – ferdig! 🙂 Og så synes jegg morgenstellet og kveldsstellet er så koselig, bruker ekstra lang tid på det og koser oss på stellebordet 🙂

   Har hørt det blir verre når hun skal starte med fast føde, haaha! Men man blir nok vant til alt 🙂

 13. That mix of pastel pink and blue is so adorable! Love that necklace, amazing piece!

  http://jeansandroses.blogspot.com

 14. Så fiiint! Ser ut som våren er på vei! <3

 15. Du kler olabukse =)

 16. Happy Mother’s Day Caroline! You are one of the most gorgeous and sweetest mom on earth!:) Looking fab in pastel tones, I’m just drooling over the pink coat, it is to die for! And how cool is the necklace, a very glam and flawless combo which Id love to wear!:) Happy Sunda, kisses! xo

  1. you are the best! hope you had a great day 🙂 big hug <3

 17. dette er fine plagg og sko og veske, men synes dessverre ikke du klarer å matche dette til et fint antrekk.. virker litt som om du bare har tatt alt det nyeste du har fått i posten og kledd deg ut. Dessverre. klem 🙂

 18. Så fint!! 🙂 Og gratulerer med morsdagen! 🙂

 19. Fortsatt god morsdag til deg, Caroline:-) Selv har jeg min 12.;-) Synes det er en koselig dag som vi virkelig fortjener❤️
  Klem

 20. Dette var bare kjempelekkert antrekk. Noe av det peneste jeg har sett deg i.

  Morsomt at du bærer smykket til Benedichte, jeg leser din og hennes blogg fast =) Til dere andre som måtte være interresert i bloggen til hun som lager smykkene på bildet: http://stylista.no/blog/bybenedicthe .
  Kjempenydelig dame.

 21. Wow, så stilig smykke! Ha en kjempe fin morsdag 🙂

 22. Nydelige farger og antrekk! Pasteller <3 Gratulerer med morsdagen 🙂

 23. Synes alltid tekstene dine om å ha fått et barn er så fine og rørende <3 gratulerer med morsdagen!

 24. Hei Caroline !
  Du viser så mange nydelige klær på siden din :). Bare lurer på om du er mannekeng til noen spesielle merker ? Eller er det dine egne klær ? I så tilfelle- hvor kjøper du dem ? Er de dyre ?

  1. Jeg linker til de klærne som kan linkes til og skriver ellers hvilken butikk klærne mine er fra, skriver det alltid nederst under antrekksbildene. Jeg er ikke mannekeng 😉 Og ja, det er mine egne klær 🙂

 25. hvorfor sier du lille N hele tiden? kan du ikke bare skrive Nelia?

  1. Du, det har jeg ikke tenkt på 🙂 Sikkert fordi vi kaller henne det, så da blir det helt naturlig for meg å skrive det også.

 26. Kristine

  Hei!
  Nydelige farger på deg:) Du er pen som alltid<3

  Jeg lurte på angående oppskrifts onsdag på om du kan lage noe god middag, som ikke er så vanskelig å lage 😉
  noe sunt, med mye næring, som smaker godt :).
  Skal nemlig ha en skoleoppgave i mat og helse hvor jeg skal lage en sunn middag hjem,e og lage en prestasjon på innhold, hvor jeg valgte denne retten osv….. 🙂

  Klem!

  1. Har du sett i kategorien «mat»? Har utrolig mange enkle oppskrifter der 🙂

   Klem!

 27. YOU ARE SO BEAUTIFUL AND STYLISH <3 but I miss you so much in light blonde:((

 28. Ingvild

  GRATULERER MED MORSDAGEN! <3 ;))
  Håper dagen har vært kjempe koselig 🙂

  Du er forresten helt nydelig i pasteller 🙂

 29. Sååååå fine bilder, Pastell er nydelig. Kos dere regner med at du har fått oppmerksomhet på din første morsdag, Noe Helt spesielt med den.Klem

 30. Det antrekket så billig ut.

 31. Fine farger! du kler pastell farger Caroline. Fina! 🙂

 32. Skulle gjerne sett et nærbilde av ansiktet ditt med sminken din her! Det var så fiint!

  1. tusen takk 🙂

 33. Anne Berit

  Dette er så pussig, tror jeg kan skryte på meg å ha litt lik smak som deg! Jeg satte denne vesken på ønskelisten min for noen dager siden og vurderer sterkt om jeg skal kjøpe den. Før jul bestilte jeg også lik kjole som deg noen dager før du kom med tips over kjoler som kunne være aktuelle for julen. Den nydelige blå kjolen fra Lipsy og det var et godt kjøp og så helt fantastisk ut.

  1. Så koselig 🙂 Og ja, den kjolen er så fin! Ønsker deg en fin uke 🙂

   Stor klem!

 34. Hei! Kjempefin du er 🙂
  Jeg lurer på en ting jeg gjerne ville hatt din mening på. Jeg vil gjerne kjøpe meg tredemølle og lurer på om du kan anbefale noen? Jeg tenker jeg vil betale max. 15000 for den, og håper det finnes noen gode modeller på markedet til den prisen.
  Hva bør jeg se etter, hvilke kriteria skal jeg stille ved et slikt kjøp? Jeg er en ganske uerfaren løper.
  Har ikke så mye erfaring og hadde likt å få din mening 🙂

  Håper du har hatt en fantastisk morsdag med din perfekte lille familie <3

  1. Jeg betalte vel rundt 13000,- for min, den er fra sportsmaster og jeg er veldig fornøyd 🙂

 35. Hei 🙂 trenger tips til en dekkende og god foundation. Hvilken bruker du nå og hvilken farge? Min første morsdag også 🙂 gratulerer med dagen!

  1. gratulerer 🙂 jeg bruker studiomakeup sin perfecting finish foundation, veldig bra 🙂 http://www.coverbrands.no/merker/studiomakeup/perfecting-finish-foundation Jg har fargen natural 🙂

 36. Karoline

  Fy fader!!! Måtte jeg bare ELSKE dette antrekket! Du ser SÅ smashing ut, inspirasjon til tusen 🙂

  1. takk, snille deg 🙂

 37. Benedicte

  Gratulerer med morsdagen 🙂

  For en fantastisk nydelig bluse! måha!

 38. I love your sense of style! The pastel colors are looking fabulous on you!

  1. thank you so much 🙂

 39. WOW! Det antrekket der var bare gjennomført perfekt! Et av de kuleste jeg har sett på deg noengang. Virkelig skikkelig fint! Ha en fin dag 🙂

  1. tusen takk, fine du!

 40. Du ser fantastisk ut!
  Elsker antrekket! Bare lurte på, de skoene, er de veldig smale foran?

  1. Helt normale 🙂

 41. Dette var helt feil. Ble alt for mye pastell og veldig matchy matchy:s

 42. Hei skjønne! 🙂

  Du som har så god smak, kan du gi meg tips om en kul klokke? Tenker litt på en hvit… men åpen for forslag 😉 Behøver ikke være veldig dyr.

  Ha en fantastisk uke! 😀

 43. By Benedicthe har så mye fint <3

  http://www.miinto.no/brands/by-benedicthe

 44. Nydelige farger! Veldig Park Avenue 😉

 45. Kjellaug

  …og jeg slenger meg på alle de andre som synes du er nydelig i pasteller 🙂

 46. Trine Marie

  Du kledde virkelig den kåpen! Den var nydelig.. Selvfølgelig var den nå utsolgt i de minste størrelsene.. men nå vet jeg iaf at jeg må få meg en rosa kåpe til våren 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *