kampanje: ole henriksen-favoritter

annonse 

ohhoved

Nå er det Ole Henriksen-kampanje hos Coverbrands, og det betyr at du får 20 prosent på absolutt hele sortimentet, sjekk det ut her. Det er ikke alltid like lett å finne frem i havet av produkter, men jeg har funnet mine favoritter hos hudguruen gjennom årene, og tenkte å dele disse i dag. Akkurat nå bruker jeg ingen kremer eller rens fra dette merket, for ettersom jeg holdt meg til det samme i over 3 år følte jeg det var på tide å bevege meg over på noe litt annet da jeg gikk gravid og nå som jeg ammer, men jeg bruker fortsatt masker, peeling, olje og servietter fra ham – spesielt når jeg har litt tid til overs for å skjemme bort meg selv.

Jeg var jo også så heldig å få møte selveste mannen bak produktene for et intervju da han var i Oslo i 2011, og han er et av de skjønneste menneskene jeg noensinne har hilst på. Så god og utrolig hyggelig. Ole Henriksen er kjent for å jobbe med Hollywoods mest kjente fjes, og hans produkter er basert på naturlige ingredienser. Tester ikke på dyr.

___________________________________________________________________________________________________________

it’s you-time

DSC02440

♥ power peel 1-2-3 – dette er et skikkelig WOW-produkt og en av mine favoritter for tiden. Her har du et peeling-sett som rett og slett er magi for huden, spesielt for den som kanskje sover litt for lite og dårlig *kremt* Med disse 3 trinnene gir du virkelig huden din en boost og etterlater den i tillegg silkemyk. Hele pakken inneholder 6 behandlinger, alle i 3 steg. Det er mer enn nok produkt i hver pakke for en hel behandling, selv om det kan virke som det er litt for lite, jeg bruker faktisk ikke opp alt. I steg nummer 1 peeler du huden med mandelpeeling. I steg nummer 2 påfører du en sitrusaktig gelékrem som kan svi litt. Denne skal ikke vaskes av. I steg nummer 3 påfører du en ansiktsmaske som skal sitte på i 20 minutter. Denne kan gjøre huden litt rød når du vasker den av, men etter en halvtimes tid forsvinner fargen og du sitter igjen med så myk hud at jeg vet ikke hva. Det er helt sikkert noen her som bruker den og som kan si seg enig?

DSC02454

walnut complexion scrub – dersom du kun har lyst på peeling, anbefaler jeg walnut complexion scrub. Dette er en helt vidunderlig skrubb for ansiktet som fjerner døde hudceller og trenger dypt ned i porene for å rense. Kan brukes uansett hudtype, men dersom du har sensitiv hud bør du kanskje være litt forsikitg, ettersom den har ganske grove korn.

enzyme mask – dersom du ikke har behov for peeling, men kun har lyst til å teste en maske, anbefaler jeg blue/blackberry enzyme mask. Denne masken inneholder lavendel som er svært beroligende og hyaluronsyre som er fuktighetsbeholdende. En maske er faktisk kraftigere enn både serum og krem ettersom de inneholder mer konsentrerte ingredienser, og gir huden en skikkelig boost og vitamininnsprøytning. Denne skal i tillegg bare sitte på i 20 minutter og blir ikke stiv slik som leiremasker blir, men du merker godt at den jobber fordi huden vil prikke og du vil få litt farge i kinnene. Deilig!

servietter

truth to go – å, jeg elsker wipes! Bruker ikke disse hver dag, men har dem ofte med meg i vesken på lange bilturer og spesielt når vi skal ut og fly. Dufter himmelsk, som alle Ole Henriksens produkter, og renser i tillegg huden for den som ikke liker å bruke flytende rens.

DSC02466

lavendel oil– denne smører jeg meg med i stedet for bodylotion, og den er også perfekt for den som klarer å overtale mannen til litt massasje i ny og ne. Et utrolig drøyt produkt som varer i flere måneder til tross for daglig bruk, den dufter veldig godt, passer alle hudtyper og etterlater huden full av fukt, herlig myk. Og ja, varmt vann med noen dråper av denne gjør UNDER for trøtte føtter. Kan også brukes som dusjolje. 

body scrub – Det er viktig å ta vare på huden utenom ansiktet også, og loofah body scrub er kjempegod å gi kroppen en skikkelig omgang med før du går i dusjen. Da vil du fjerne en god del døde hudceller, for denne scrubben er grov og du vil kjenne at den tar. Den avkjølende effekten denne gir er helt fantastisk, og selvsagt etterlater den huden myk som en barnerumpe, spesielt etterfulgt av lavendel body oil. Deilige produkter for kroppen!

___________________________________________________________________________________________________________

– spoil yourself – 

71 kommentarer

 1. McKenna

  Jeg hadde hørt såååå mye bra om Ole Henriksen-produktene og gledet meg til å prøve dem. Smurte inn kropp og ansikt, så tok det 1 min og jeg var dekket av eksem. Snakk om skuffelse! Kjenner flere som har hatt samme reaksjon. Synes produktene er ganske harde med huden, i alle fall om man har litt ømfintlig hud.

  1. Christine

   Hei. Jeg vil bare si meg enig med dette. Jeg har veldig sensitiv hud, og diverse hudproblemer. For de som ønsker mer profesjonelle tips i forhold til hudpleie vil jeg anbefale bloggen hildechristina.com. Hennes anbefalinger har iallfall hjulpet meg veldig mye. Sier ikke at Ole Henriksen ikke er bra/fungerer, men tviler på at denne hjelper på Acne/problemhud o.l. (Har forsøkt selv).

 2. Skjønner ikke greia med undertøyet jeg, spesielt bestemortrusene.. care to explain?

  1. Synes de er helt rå jeg, veldig sexy 🙂 Skjønner ikke greia med å ikke like dem, men aksepterer likevel at ikke alle vil ha slike 😉

   1. Tror kanskje hun mente at hun ikke skjønner greia med at undetøyet er med i annonsen din 😉

    Har selv body scrub (vant i julekalenderen din :D) og den er herlig! Liker godt den kjølende effekten!
    Ellers er produktene enda litt dyre for en studentlommebok 😉 Men liker godt de jeg vant hos deg! 🙂 Den 1-2-3 greiene virket veldig grei også 🙂

    Håper du koser deg på morsdagen 😀

   2. Hehe, elsker svaret ditt, Caroline. Du er så bra! Gratulerer så mye med morsdagen forresten:D

   3. Ingrid

    Hver sin smak, selvfølgelig. Er bare 18 selv, så har ikke helt gått lei av små, sexy truser hehe 😉 Men det jeg egentlig lurte på var hvorfor de var med på bildet.

  2. Haha, høyt liv er råsexy og ikke minst veldig i vinden for tiden 😀 «bestemortruser» hahahha, ligner ikke det grann;)

  3. Hehe, tenkte det samme. Har ingenting imot å se undertøy altså, men skjønner ikke helt greia med å legge ved bestemortruser når man skal reklamere for. Ole Henriksen sine produkter

 3. Er det noen kode man skal taste inn? Ønsker meg den «tre- trinns raketten» samt lavendeloljen…

  1. Nei, de er allerede satt ned 🙂

 4. Stilige bilder, fint undertøy forresten 😀

  1. favoritt-undertøyet for tiden, kan riktignok ikke brukes så altfor ofte av meg ettersom det ikke er ammevennlig, men gøy å ha likevel 🙂

 5. Hei! Hvor er det nydelige undertøyssettet fra? 🙂 Til Ingrid; Jeg har forresten aldri sett en bestemor i SÅNNE truser! 😉

  1. fra kappahl 🙂

 6. Føler det er litt snikreklame for undertøyet. Jepp, skikkelig lekkert- men å legge en trusekant over kroppspleieprodukter i et anbefalingsinnlegg? Hmmmm, ikke helt sammenhengende for min del.

  1. kan jeg virkelig ikke ta bilder av noe uten at enkelte tror det er reklame? jeg blir helt matt. Dette er en annonse i samarbeid med coverbrands og har ingenting med undertøyet å gjøre, grunnen til at det er med er fordi dette er mine favorittprodukter når jeg skal skjemme meg bort, det samme som lekkert undertøy er. Undertøyet kjøpte jeg da jeg var i Sarpsborg fordi jeg kom over det på kappahl og synes det var så fint 🙂

   1. Hei vakreste Caroline ! 🙂 Lekkert undertøy 🙂 skjønner at jeg er helt «ute» når det gjelder hva som er reklame,annonsering,eller sponset osv ,har ikke lagt merke til det før jeg så det i en kommentar for litt siden,kunne ikke ramle meg inn,å henge meg opp i hva som er hva,om du eventuelt tjener penger på det eller ikke,følger bloggen din,fordi du har en fantastisk kvalitetsblogg med så mange flotte tips, (elsker produktene til Ole Henriksen .-) ) og fordi du er positiv og inspirerende,en flott mamma (er så koselig med innleggene som handler om Nelia) og, som jeg skjønner, jobber knallhardt for det her! 🙂 Stå på videre du flotte kvinne! 🙂 Gode klemmer til deg 🙂

   2. Du er god, jeg blir så glad for tilbakemeldinger som dette, jobber alt jeg kan for å fortsette bloggingen og for å holde på kvaliteten fordi det er så gøy 🙂

    Stor klem!

   3. Nå «Lever» du av og reklamere da Fotballfrue 😛
    Da kan du ikke bli sur for at noen spør om det er reklame.
    Det er litt anderledes når du har et blad ell noe annet småtteri.

    Du må jo huske på at du hadde aldri hatt den luksus livsstilen hvis det ikke hadde vert for leserne dine..
    Så er jo dumt og bli helt matt over at noen påpeker om det er reklame.

   4. Selvsagt kan jeg bli matt av det. Hva som er reklame kommer ganske tydelig frem 🙂 Det er jo ikke slik at alt jeg tar bilde av og skriver om er reklame. Var det f.eks reklame at jeg skrev at vi var på «Wolf of Wall street» på fredag? Selvfølgelig ikke, men tror man at alt som er på bloggen er reklame så vil man jo f.eks kunne tro at det var det.

   5. Og gå på kino er jo et rart eksempel i forhold til hvordan blogg du driver.
    Du reklamerer jo tross alt for mote og sånt, så er nok derfor mange tror det da er reklame for begge deler.

   6. Som sagt, hva som er reklame kommer tydelig frem da dette må merkes 🙂

  2. Syntes undertøy og kroppspleieprodukter hører veldig godt sammen jeg. Flotte bilder Caroline! Mye finere enn bilder av bare produktene i annonsen stående rett opp og ned på bordet 😉

   1. Tusen takk 😀

 7. Føler det er litt snikreklame for undertøyet. Jepp, skikkelig lekkert- men å legge en trusekant over kroppspleieprodukter i et anbefalingsinnlegg? Hmmmm, ikke helt sammenhengende for min del.

  1. Så rart at du da har sett sammenheng de andre gangene jeg har brukt andre ting i bildene mine :/

   1. Nå blir jeg matt. Synes bildene med hud/kroppspleieprodukter passer veldig godt sammen. Lekre bilder som gjør meg nysgjerrig på produktene. Hvem føler seg fin etter god egenpleie for så ta på seg litt slitt slamsete mistet fargen undertøy? Ikke jeg. Du er så flink til å få alt til å se smakfult ut. Og det er noe jeg setter pris på.

  2. Ser du virkelig ikke sammenheng med kroppspleie og pent undertøy? Ingenting er jo som å føle seg fresh etter kroppspleie og kunne ta på seg noe fint undertøy i tillegg. Da føler meg seg jo ekstra fin 🙂

   Forøvrig: Syntes bilde nr 2 og 3 var litt merkelige når jeg først skal analysere. (Tenkte imidlertid ikke over det første gang jeg leste innleget..) Syntes det var mer naturlig/pynt på første bilde og siste bildet. Undertøy og ansiktspleie har liksom ikke like stor sammenheng. MEN jeg skjønner i hvertfall at det er for ekstra pynt på bildene. Hadde blitt kjedelig med bare hvit bakgrunn. OG jeg skjønner ikke hvorfor så mange tror at alt er reklame. Reklame MERKES! På tide å få det inn i hodet snart??

  3. Hvordan snikreklame da?

   At folk skal syntes det er et fint undertøysett og kjøpe det? Caroline vil jo uansett ikke tjene penger pga det?

 8. Hei! Supre produkter! Ville bare si at nå får du Ole Henriksen i alle VITA butikker og der får du også 20 % de to neste ukene! Løp og kjøp disse supre produktene 🙂

 9. Ingrid G

  Skriver under på at produktene fra Ole Henriksen er kjempegode. Jeg har prøvd alt du nevner her med unntak av de to ulike serviettene, jeg har forøvrig noen andre produkter fra Ole Henriksen også, og jeg kan bare undertegne og si at det er fantastiske produkter. Jeg kommer til å holde meg til Ole Henriksen, men kanskje jeg skal kjøpe peeling servietter videre og ikke Walnut scrub, da jeg synes den er noe røff mot min hud, men det må sies at den er meget sensitiv. Men Walnut scrub gjør virkelig jobben sin altså, den er kjempegod men jeg blir litt sår i huden.

  Forøvrig synes jeg hipstertrusen og bh’n er veldig flott. Det ligner noe jeg kunne tenke meg å kjøpe og bruke.

  1. Peelingen i power peel er veldig mye mildere enn walnut scrub, lukter nesten like godt også 😉 Så fint å høre at du er fornøyd, de fleste jeg har snakket med ang. OH er gjerne det, og det er jo ikke så rart 🙂

   Og ja, tommel opp for lekkert undertøy 😉

   Klemmer 🙂

 10. Ane Camilla

  Hei Caroline! Gratulerer så mye med morsdagen! <3 Det må ha vært en helt spesiell dag! 🙂 Jeg lurte på hvilke produkter du brukte da du var gravid( Rens, kremer osv)? Hvilke produkter kan du anbefale? Jeg er nemlig gravid og vet ikke helt hva jeg skal gå for 🙂 Ha en flott kveld!

  1. du kan helt fint bruke ole henriksen, jeg hadde fortsatt med det om jeg ikke hadde tatt hudpleietimen jeg var på og fikk anbefalt noe nytt pga. «hudsituasjonen» min 🙂 Jeg bruker kremer og rens fra zo skin nå og de er utrolig gode! Veldig dyre produkter, men jeg synes det er verdt det 🙂 Kan lage et innlegg 🙂

   1. Ane Camilla

    Tusen takk! 😀 Da vet jeg det 😉 Ja hadde vært kjempe kjekt med et sånt innlegg! 🙂

   2. Chance

    Hei, ikke får å være frekk eller noe… sliter med huden selv, så lurte på om du kan utdype «hudsituasjonen» din? Er dette noe som har utviklet seg i det siste? Jeg har alltid hatt tørr og sensitiv hud, så jeg må være veeeldig forsiktig med hva jeg bruker. Har plutselig fått ekstrem fet T sone, og det har jeg aldri hatt før :/

 11. Oi! Så flott ! Dette er midt i blinken for meg som jobber 100% som fysioterapeut med videreutdanning og prosjekt ved siden av… Lite søvn går utover huden…. Dette skal jeg prøve!!!
  Den magre trøst er at jeg ennå ikke har møtt min Mann som ikke kan leve uten meg…
  I mellomtiden får jeg bli inspirert av deg du vakre og flinke, Caroline!
  Hilsen Ingrid, snart 26.

  1. han står og venter på deg rett rundt svingen 😉

   1. Ingrid

    Jeg håper at du har rett ! 🙂
    Fin dag ønskes deg og Nelia!
    Ingrid

 12. Hvorfor brukte/bruker du ikke Ole Henriksen produktene ved graviditet/amming? 🙂

  1. se svar lenger opp 🙂

 13. Haha,hva er greia med å legge ut undertøyet sitt i et innlegg om Ole Henriksen produkter??

  1. jeg lager alltid et tema når jeg tar bilder, som her forrige gang https://fotballfrue.no/2014/01/15/fa-glod-i-vinterkulden/ 🙂

 14. Elsker undertøyet! hvor er det fra? 🙂

 15. Hei! Jeg bare lurte på om du vet om noen produkter som hjelper mot «ujevnheter» i annsiktet? 😀

  1. en god peeling er veldig bra et par-tre ganger i uken mot hudormer etc. om det er slike ting du tenker på? 🙂

 16. Kor har du kjøpt undertøyet?

 17. Hvor lenge varer kampanjen? Hadde vært fint om den varer til lønningen kommer på onsdagen:)

 18. Hvilke kremer bruker du nå som du ammer?

  1. Jeg bruker en serie fra zo skin som jeg startet med mot slutten av svangerskapet da jeg var på en hudpleietime 🙂 Hadde fått noe underliggende talg enkelte steder ved haken, og ettersom dette kunne blomstre opp pga. hormoner, anbefalte hudpleieren meg zo skin 🙂 Det er jo også greit å endre hudpleierutiner etter så mange år med samme merke 🙂 Har vært på noen timer i etterkant, og nå er det borte uten at det blomstret opp, så det er jeg glad for. Velger derfor å fortsette med produktene fremover, vil gjerne gi det litt mer tid 🙂

 19. Rune Jensen

  I Danmark har vi en komiker Mik Øgendahl, der har lavet et par parodier på Ole Henriksen: https://www.youtube.com/watch?v=_wOUR0Gx_pc
  Han tager gas på Ole´s altid positive og livsglade udtryk.

 20. hehe, er det reklame for H-produktene eller undertøyet? 😛 Blir ikke coverbrands litt sure på deg når de betaler for reklame av en produkt de ikke selger? 🙂

  1. Dette er et av mine andre innlegg med produkter https://fotballfrue.no/2014/01/15/fa-glod-i-vinterkulden/ og her var det ingen som lurte på om jeg reklamerte for detnye, nøkkelringen og blomsterkransen eller produktene? Her er et annet eksempel https://fotballfrue.no/2013/12/15/baby-stelleprodukter/ og ingen spør om jeg reklamerer for banneret, bokstavene eller produktene. Heller ikke her https://fotballfrue.no/2013/11/18/alt-du-trenger-til-julebordsesongen/ Reklamerer jeg for kjolen, skoene eller produktene?

   Som du skjønner handler det om å skape noe mer i bildene enn kun produkter, og denne gangen ble det undertøy. Andre ganger har jeg med andre ting. Rart ingen har sagt noe på det. Slapp av, det er bare undertøy 😉

   1. Anette

    Nei og nei, hva ER det i veien med folk!! Dette er da flotte bilder, godt komponert og tydelig presentert av Caroline. Jeg blir helt matt av hva folk kan finne på å henge seg opp i og kommentere på. «Kvinne er kvinne verst» sier et gammelt ordtak. Kommentarfeltet ditt beviser dessverre at dette fortsatt gjelder, Caroline… Dumskap kan man dessverre ikke vaksineres mot (og så ser jeg i et tidligere innlegg at vaksiner er jo uansett «farlig» styggedom da, i følge bedrevitermafian som herjer rundt på nettet). Og «bestemorstruser»; montro hva slags bestemødre disse tøttene har…?

    Stå på du, Caroline. Definerer meg som litt på utsiden av målgruppen din (alder og denslags, kremt…) – men jeg følger deg likevel og gledes over hva du får til og den smittende energien!

    Glad mandag og uke til deg! :-))

  2. Mobilen min klikket, så vet ikke om denne kommentaren kommer to ganger. Uansett..

   HVOR VANSKELIG KAN DET VÆRE??

   Overskrift: «Kampanje: Ole Henriksen-produkter»

   Bildetekst: «‘My favourites from Ole Henriksen»

   Fokus i bildene: OH-produktene

   Teksten i innlegget handler kun om OH-produktene og Coberbrands.

   .. Og du lurer på om det er reklame for understøy eller OH-produktene? Seriøst?

   Alt på et bilde er ikke reklame.. Reklame (eller annonse som det alltid merkes som), innebærer at Caroline får betalt av produsent/selger for å skrive om et produkt. Caroline tjener ikke noe på å ha med undertøy på bildet. Det er pynt! Se på linkene i kommentaren til Caroline.. Rart at plutselig ikke skal forstå dette..

 21. Emily B

  Supert innlegg med fine bilder, som vanlig 🙂 dette falt i god smak! Det eneste jeg lurer på er hva du anbefaler av ansiktsrens, som ikke er servietter? Merker meg at du skrev at du ikke bruker disse hver dag, så tenker du sikkert bruker noe annet til hverdags? Og om du bruker noe annet nå pga ammingen, kan jeg spørre hva som er din all time favourite? 🙂 Jeg har enda ikke prøvd en jeg er skikkelig fornøyd med, og er litt usikker på hva jeg skal prøve neste gang 🙂
  Jeg bruker flere av Ole Henriksen sine produkter hver dag, og spesielt ELSKER jeg Truth Revealed Super Creme, og etter et tidligere Coverbrands-innlegg testet jeg ut den leirmasken du skrev om (ikke Ole Henriksen), den er helt fantastisk!

  Liker svært godt disse annonsene jeg! 🙂 håper du har hatt ei fin helg!

  1. Jeg bruker selv en rens fra zo skin, men da jeg brukte ole henriksen var on the go-cleanser eller african red tea (foam) de jeg brukte hver morgen og kveld 🙂 Og ja, den lilla masken er helt nydelig!

   Stor klem! 🙂

 22. Ragnhild

  Synes undertøyet passet perfekt inn på bildene jeg 🙂 Veldig fint!

 23. Blir sugen på att testa!

 24. Hvor lenge er det salg på Ole Henriksen på coverbrands? 🙂

  1. Hei Ida:)
   Salget varer i utgangspunktet ut denne uken, med mulighet for at vi forlenger litt.
   Dersom du har spørsmål om produktene utover det som er beskrevet på nettsiden, så er du velkommen til å kontakte oss på info@coverbrands.no eller tlf: 926 07 600

   Med vennlig hilsen
   Siv, Coverbrands.no

 25. Ranveig

  Ang Obagi ZO skin health, så bruker jeg rensen selv, er verdens beste rens spør du meg 🙂 Ønsker meg et innlegg på hudpleierutinen din med disse produktene. Synd dem ikke kan bestilles på nett noe sted. Ha en fin dag! 🙂

 26. Hei, ville bare påpeke at valnøttskrubben koster meget mye mindre på Ole Henriksen sine nettsider i forhold til prisen på coverbrands.no. Hos Ole Henriksen koster den 24 dollar, noe som tilsvarer under 150 kroner. Hos coverbrands koster den 350 – til og med etter rabatt. Det stemmer at coverbrands sitt produkt inneholder 7 gram mer, men det er fremdeles billigere å bestille rett fra Ole Henriksen. Dette fordi man heller ikke trenger å betale toll. Dette til orientering 🙂

 27. Hei! Jeg sliter med mørke ringer under øynene, og føler jeg hele tiden må sminke meg for å ikke se ut som en zombie. Har du noen anbefalinger ift. produktene til Ole Henriksen? Bruker Glo Minerals sin eye concealer når det kommer til sminke, men føler jeg må gå hardere til verks med en eller annen krem da dette plager meg veldig.

 28. Hei,jeg lurte på hvor man får kjøpt denne serien fra ZO?
  Liker bloggen din veldig godt jeg, koser meg mens jeg leser den:)

  1. Face It Majorstuen 🙂

 29. Hei og takk for en kjempeflott blogg.
  Er mest opptatt av maten din, og har laget endel av den.
  Kunne tenke meg å prøve et av serumene til Ole Henriksen, men ble litt forvirret av de forskjellige typene.
  Jeg er 46 år og huden min bærer preg av å ha vært mye ute, uten beskyttelse.
  Hvilken vil du anbefale da?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *