new in: pink pastels

DSC02397

Jeg har helt hang up på pasteller for tiden, og det har handleposene mine bært preg av i det siste, så forhåpentligvis vil antrekksbildene fremover bli pastell-preget de også. Gleder meg allerede til å krydre hverdagen med lyserosa, mint, lyseblått og gult. Deilig!

DSC02408DSC02411

 sko zara / (adlink) asos vintage cocoon coat

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers har dagen her bare forsvunnet, Lars-Kristian bestemte seg for match på storskjerm og pils med noen kompiser i byen tidlig i ettermiddag, så jeg var snill sjåfør og da forsvant altfor mye tid til det. Da jeg kom tilbake ble det en kjapp løpetur og mye rydding i huset. Det har vært kaos etter at han kom hjem fra La Manga, jeg fra Sarpsborg og alle pakkene på posten ble hentet ut i går. Hjelp! Vi har hatt en pappeske- og koffertsituation going on i noen dager for mye, og endelig er det godt å kunne se gulvet på skapet igjen *puster-lettet-ut*

Nå tenker jeg at en dusj er på plass, skal bare legge lille vakre N først, og så kan kvelden starte. Sushimaking here we come! Nyt kvelden ♥ 

30 kommentarer

 1. This is so cool, I own exactly the same coat and I wear it even on my actual post 🙂 I love this coat!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. Så fine sko <3

 3. Åh, så nydelige de var. Du har så god smak! Jeg likte spesiel bootsene <3

 4. Nydelige sko!! Kos dere i kveld, eg ventar på at min kjære mann skal kome heim frå Malaga etter ei vekes studietur. Gler meg utruleg! 🙂

 5. Hei. Veldig koselige innlegg. Lurer på om det finnes noe form for lavkarbopasta eller om man kunne laget dette selv med en pastamaskin?

 6. Pastellfarger er så fint, og du passer det kjempe bra 🙂 Håper dere får en fin lørdagskveld <3

 7. Når kl legger Nelia om kvelden og hvor lenge sover hun da? Har en liten prins som er en uke eldre, han legger seg fremdeles samtidig som oss, men hadde vært greit å fått han i seng litt tidligere tenker jeg 😉

  1. Legger seg ca. 20 og sover til 01-04. Så sover hun til 05.30 – 07.00 🙂

 8. It’s amazing!

  I love your blog!

  ❤ ❤ ❤
  Maybe we can follow each other?

  http://anngrigorieva.blogspot.ru/

  http://anngrigorieva.blogspot.ru/

  http://anngrigorieva.blogspot.ru/

 9. For en fantastisk jakke! Den var virkelig en jeg kunne tenkt meg…. men jeg har for mange jakker og for liten plass, vil ikke kvitte meg med noen. Mon tro om man må kaste ut noen møbler? 🙂 Lykke til med sushi, her ble det (som vanlig på lørdager:) taco.

 10. Hei, så fint ! jeg følger deg også på instagram, kjempe fine bilder 🙂 det hadde vært gøy hvis du hadde tatt en titt på min instagram : fashi0nstar)
  ha en fin helg <3

 11. Minerva

  Du dro ut på løpetur mens lars var i byen? Ble Nelia igjen hjemme alene sammen med hundene da?

   1. Altså… Nei, haha, beklager, gidder faktisk ikke å bruke tiden min på å si noe.:p

  1. «Ha-ha»….rene komitimen å lese enkelte kommentarer. Krysser fingrene for at du ikke er eldre enn 8 år….:)

  2. Du skal ikke undervurdere Hugo og Ronaldo!

   1. true that! 🙂

 12. Å, så fint 🙂
  Kan du vise frem Nelia sine «uteklær» også? Lue, dress, jakke og votter og sånn? Hadde vært moro å se 🙂 Du kler henne så fint 🙂

 13. Du kunne ikke tenkt deg å bytte ut headeren snart? så lei av å se på den nå!

 14. Kristine

  Ser frem til flere herlige bilder av de fantastiske fargene! Bloggen din er til stor inspirasjon . Leser bloggen din hver dag på vei til jobb, og lar meg engasjere i det du skriver om hver gang! Super blogg, stå på!!

 15. Kan du file hvordan klesskapet ditt ser ut en gang??

 16. Så nydelig kåpe og sko! Pastelle farger er så fint!:-) du passe de fargene utrolig bra, misunner deg 🙂
  Det hørtes kjempe digg ut med sushi ihvertfall hjemmelaga. Kanskje vi også må gjøre det en gang 😀

  Er vell litt for sent til å si ha en fin kveld så får heller si god natt og sov godt 😀

 17. Hei:)
  Jeg har lenge fulgt bloggen din nå! Superblogg og flink mamma!:) jeg lurte bare på hvilken nettside du igjen hadde kjøpt de babyproduktene og ammekrem o.s.v.:) er gravid swlv og minss je husse riktig var vel de produktene naturlige:)? Håper å få svar:)
  Klem

  1. Det er fra Cover Brands 🙂

 18. beautybag.no 🙂

 19. mathilde nordahl

  Så tøffe sko, hvor mye kostet dem?
  Elsker pastel, så jeg gleder meg til å se deg style den fargen.

 20. Pasteller er bare så nydelige, både i sminke, antrekk og interiør… Jeg går også for litt pasteller i år, men føler jeg kler litt kjølige pasteller bedre enn rosa og fersken, så jeg går for blå-mint-nyanser, det står godt til øynene mine 🙂 Åh jeg ønsker meg en pastellfargen kitchenaid maskin…. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *