repeat: babydrøm

1

Jeg fikk tilsendt den nyeste utgaven av Babydrøm her om dagen, jeg har nemlig bidratt til saken «gravide kaster klærne» og deler to av mine favorittbilder fra gravidshooten jeg gjorde i uke 36 – uten en tråd. Jeg har aldri gjort noe lignende og det kiler litt i magen hver gang ser dem, men de er veldig delikate og allerede nå er de helt fantastiske å se tilbake på, jeg er kjempestolt! Enda mer stolt er jeg av det som gjemte seg der inne: verdens vakreste lille baby, en blanding av ham og meg. Livets mirakel ♥ 

DSC01874DSC01875

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg kan ikke akkurat klage på denne utsikten, den er bedre enn alle magasiner i hele verden. Bare meg, kaffekoppen og pappa som lager verdens teiteste grimaser og lyder for å få henne til å le. Og det funker. Hun der altså, en skikkelig skøyer.

DSC01881

I går ble det treningsfri, tror dere ikke bilen stanset på vei til trening? Motortrøbbel. Så hadde jeg såpass mye å gjøre da jeg kom hjem at jeg bare måtte droppe det. Gikk i treningstøyet i flere timer uten en innsats – haha 🙂 Vaksinen til Nelia gikk så fint, hun var veldig flink, det var nok verre med meg. Jeg ble helt varm i ansiktet og fikk kjempehøy puls da stikkene ble satt, men forholdt meg rolig utvendig. Hun skrek litt på det ene stikket, litt sterkere på det andre og så ble stilt. Det hjalp med litt trøstespising. Gråten returnerte plutselig en times tid før leggetid, men så sovnet hun rundt klokken åtte som hun pleier. Ingen feber, heldigvis. Da hadde mamma her blitt livredd, selv om jeg vet det ikke er farlig.

Vi droppet forresten København, avbestilte samme dag som vi bestilte. Ble enige om at en helg hjemme er noe vi trenger, for fremover skjer det altfor mye. Neste helg skal vi på spatur til Strømstad, helgen etter der skal vi på fjellet, helgen etter den får vi kanskje besøk og deretter starter serien og frihelgene er over. Så i kveld skal vi på kinodate og i morgen skal vi kose oss med sushiverksted her hjemme, bare vi to. Det blir fint.

Nå må jeg komme meg i dusjen, håper å rekke en treningsøkt før kino, men først har jeg en avtale i byen . Vi sees etterpå, god helg så lenge 🙂

133 kommentarer

 1. Åh, vakre, Caroline! 🙂
  Bildene er utrolig fine og du har all grunn til a være stolt!
  I tillegg virker du som en fantastisk mor – *thumbs up* 😀

 2. Kathinka

  Hei! Hvordan synes du det er når lesere kommer opp til deg på offentlige steder og vil ta bilde med deg? Så dere på Geilo, men ville ikke avbryte familieidyllen med å være irriterende…. Nå angrer jeg litt hihi:-) God helg videre!!

  1. Det er bare hyggelig 🙂

   1. magda gdynia

    wow,…it’s very important , I like Your blog very much ,pictures are awsome! Regards from Poland!Magda

 3. Køben forsvinner jo heldigvis ikke! Viktig å sette ned foten i blant og bare ta livet med ro, ta vare på seg selv og puste med magen 🙂 Håper du får en flott helg 🙂

 4. are you breast-feeding?

 5. Får ikke trykt på reply-knappen av en eller annen grunn (har mac), så svarer her: Ang. smokk, kan du med fordel f.eks. «vaske» den med å putte den i din egen munn, ser ingen grunn til at man ikke skal kunne putte barnets smokk i egen munn… Hos helsesøster her om dagen så jeg en studie som sier at nettopp dette faktisk minsker risikoen for utvikling av astma hos barnet (har dessverre ingen kilder her og nå). Ellers tror jeg ikke dere lar dere så fort «skremme» av alle de forskjellige kommentarene her, sunt vett kommer man meget langt med – og det virker det som du og Lars Kristian har i massevis 🙂 Ha en fin helg!

 6. anna helèn

  lite blogging :/

 7. Du er jo helt nydelig og veltrent der også:) klart du har grunn til og være stolt, var jo flotte bilder som speiler deg på en fin måte:)
  Du ett kjapt spm, driver og trener opp kondisen min for tiden. Har tidligere hatt en god form og kondisjon, men dette var for ca 9 år siden. Nå har jeg begynt med rask gange, løpt litt for så og gå igjen. Ønsker og sakte men sikkert jobbe den opp igjen. Merker bedring bare etter 2 uker, løper lengre før jeg må gi meg osv. Er det intervall som er det beste eller er jeg helt på vidda her? Trener alltid styrke når jeg kommer inn etter en endt runde, dette fordi jeg vil bygge meg opp, har alltid vært tynn. Ønsker og legge på meg men da helt i muskler og ikke fett.
  Vet du ikke kan sitte og svare på alle som spør da det er mange vil jeg tro. Men hvis du vil og ser råd for det så sier jeg tusen takk på forhånd:) men har forståelse hvis du ikke kan.

  Stor klem fra Linn

  1. Det er intervalltrening som har vist seg mest effektivt i forhold til oksygenopptak hvert fall 🙂

 8. Heisann, kanskje litt tidlig å spørre om enda men har du og Lars – Kristian tenkt på å utvide familien med flere familiemedlemmer i fremtiden? 🙂 Kjempe koselig innlegg 🙂

  1. Vi ønsker oss to barn, men jeg tror det blir en stund til 🙂

 9. Jeg har vært med på så mange helsestasjon vaksiner med datteren min nå, og jeg hater det like mye hver gang! JEg vet selv hvor ubehaglig det er… 🙁

 10. Åh så fina bilder 🙂

 11. Jeg synes du er modig som tør å stille opp på slike bilder. Du jobber hardt for den kroppen, så jeg ser ikke hva som er galt med å vise den frem, slik noen hinter om her.

  Hva kan jeg si, jeg er kvinne selv og opplever ofte at andre kvinner hater meg. Utenfra oppleves jeg muligens som «perfekt» med en slank kropp, pen kjæreste og mye på stell. Jeg vet godt hvordan det er med all janteloven, og jeg ser så tydelig at du blir utsatt for den.

  Det gravid-mage styret var en heksejakt. Jeg provoseres av at det er helt ok å hate på pene «vellykkede» kvinner som deg, fordi man liksom har det så greit fra før av. Selv opplever jeg ikke alltid at alt i livet er på stell og at alt er helt topp hele tiden, bare fordi jeg har et ganske greit utseende og materialistiske ting på stell.

  Støtter deg i den kampen du kjemper, sikkert hver eneste dag, mot hatefulle kommentarer i innboksen.

 12. letter etter gode jobbsko og treningsko har de men gamle hvor kjøpte du de lilla skoene?

  1. hvilke lilla sko? 🙂

 13. Hei Caroline:)

  Gratulerer med Nelia og med nydelige gravidbilder!
  Jeg er avbildet i samme reportasje som deg og måtte derfor inn for å smugtitte litt på bloggen din:)
  Må si jeg fikk meg en rimelig opptur av hun som sammenliknet oss avkledde gravide med glamourmodeller.
  Det er ihvertfall langt imellom hver gang jeg blir sammenliknet med det, så det var en høydare for min del..hehehe:)

  Lykke til og flott blogg Caroline!

  Klem Tonje

  1. Tusen takk, Tonje! Du er helt nydelig på dine bilder, ingen glamourmodell-preg over dem i det hele tatt, bare vakkert 🙂 Det er ingenting å bry seg om, folk sier så mye rart 😉

   Stor klem!

 14. Ane Camilla

  Hei Caroline! Jeg lurte bare på hvilke hårprodukter (Shampo,balsam etc) du brukte da du var gravid? 🙂

 15. Hallo!
  Hvilke krem brukte du for å forebygge strekkmerker? Har du brukt en krem til strekkmerker etter fødselen?

 16. Hei:-) Må bare si at du er utrolig flott! Helt fantastisk og det må være så koselig å være mamma. Jeg har akkurat funnet ut at jeg er gravid, etter mye strev.
  Kan jeg stille deg et spørsmål angående trening under graviditeten? Jeg har noen kilo ekstra å drasse på, og har ikke planer om å gå ned i vekt nå som jeg er gravid, men jeg vil gjerne opprettholde formen min. Har blitt i mye bedre form de siste månedene og har fått helt dilla på å trene. Det jeg lurer på er hva slags trening du drev med? (Du er jo veldig godt trent da så kan ikke akkurat sammenligne meg, men).. hehe. Jeg liker intervalltrening, men dette er veldig hardt med høy puls og lurer på om det er og anbefale? Liker å løpe og trene styrke, men litt usikker på hvor hardt jeg kan ta i. 🙂 Vil gjerne ha noen tips fra ei som har trent under graviditeten.

  Og må også si til slutt, F*** dem som bryr seg med hvordan du ser ut etter graviditeten og under graviditeten.. De er nok bare missunnelig! Du så / ser knallbra ut:-)

  Mvh Tulla.

  1. SÅ utrolig hyggelig! Gratulerer 😀

   Jeg trente på samme måte som jeg gjorde før jeg ble gravid, men lyttet til kroppen underveis og trappet ned litt på intensiteten når det var nødvendig 🙂 Det var også enkelte øvelser, f.eks noen mageøvelser, som jeg ikke kunne gjøre. Det viktigste er at du ikke trener så hardt at du blir overophetet, men heller tar det litt ned noen hakk 🙂

 17. Benedicte

  Hei Caroline,
  Jeg lurer på hvor langt var du på vei da du reiste til syden første gang? Jeg har nemlig funnet ut jeg venter en liten og har bestilt tur I desember, da er jeg bare ca 8 uker på vei. og har lest at det er farlig før man er I 2.trimester. Rådførte du deg med lege I forkant?

  på forhånd takk for svar.
  Mvh
  Benedicte

  1. Caroline

   Jeg var nesten tre måneder på vei tror jeg, pratet litt med lege om det og fikk beskjed om at det var trygt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *