Suunto Ambit2 S

sponset klokke

DSC01840

Ettersom det er mange som er nysgjerrige på mitt nyeste tilskudd til treningsfronten, tenkte jeg det var på tide å lage et innlegg om den nå som jeg har fått testet den ut en stund. Pulsklokken min heter suunto ambit2 s og denne bestemte jeg meg for etter mye lesing og tips på området. Alexander, min personlige trener ved Elixia, anbefalte denne ettersom han har den selv og er veldig fornøyd (den kan visst kobles opp til systemtet de bruker på Elixia også). I tillegg kjenner jeg et par til som snakker varmt om denne samt at den er en best i test-vinner i september 2013, og det er alltid en betryggelse. Du kan lese testen her. Den ble også kåret til best i test av magasinet shape up i 2013.

___________________________________________________________________________________________________________

Dette er en GPS-klokke for både mosjonister og idrettsutøvere, og den har alt du trenger for å drive utendørssport: navigasjon, hastighet, puls, høyde, værforhold og funksjoner for løping, sykling og svømming. Det finnes uendelig av suunto-apper for å legge til nye funksjoner i klokken, men jeg har ikke testet ut noen slike ennå. Det eneste formålet jeg har brukt den til hittil er saltrening og løping på mølla, men jeg må jo utnytte den når være tillater det, gleder meg til å teste når den tid kommer. Så må jeg jo bare få meg en joggevogn også 😉

DSC01834

*hehe* litt startproblemer her, som dere kanskje ser
___________________________________________________________________________________________________________

Klokken er enkel å forstå, men det kan være lurt å lese bruksanvisningen, spesielt når du skal koble til pulsbeltet. Ved saltrening og løping på mølle velger du bare exersice – indoor training, og da vil det kommet opp som vekttrening i loggen når du plugger klokken til dataen. Det spiller ingen rolle, annet enn at du ikke får sett antall kilometer du løper. Dette registreres jo uansett på møllen og for mitt vedkommende er det puls og innsats som er det viktigste akkurat nå.

Du kan velge running, men da vil gps’en slå seg inn for at du skal få opp antall kilometer, og det blir litt vanskelig når du løper innendørs. Mye mulig du kan registrere antall kilometer innendørs også, men dette har ikke jeg fått til ennå. Noen som vet?

Ellers er klokken enkel å koble til dataen, og første gangen du gjør dette, vil det automatisk komme opp et program du må laste ned. Dette heter movescount, og det er her alle øktene dine loggføres når du kobler klokken til dataen. Her ser du hvor lenge du har maksimalt utbytte av økten du har gjort, antall brente kalorier, gjennomsnittspuls, høyeste puls, hvor lenge du har ligget i de forskjellige nivåene fra lett til maksimalt også videre. Her kan i tillegg legge inn beskrivelser av økten, og det ser du jeg har gjort her.

fra cardio step intervall på mandag – glemte å starte den med en gang dessverre, men husket det etter ca. 20 minutter 

csi

fra gårsdagens 4×4 

løp

___________________________________________________________________________________________________________

Klokken har kjempelang battertid og den har multisportstøtte, det vil si at du enkelt kan bytte sport underveis, og stadig se relevante data mens du trener. Må jo være perfekt for en som holder på med triathlon?

DSC01838 kopi

I tillegg ser jo klokken ekstremt fresh ut, så jeg er utrolig fornøyd og gleder meg til hver nye økt. Trenigen blir mye morsommere med en gang du kan få slike tilbakemeldinger både underveis og i etterkant – gøy, gøy, gøy! Klokken min er fra inspire fitness og du finner den her. Her får du også veldig mye mer informasjon om den, så om det er noe du lurer på, er det bare å sjekke ut produktbeskrivelsen.

___________________________________________________________________________________________________________

Inspire fitness ønsker å gi alle leserne mine 10 prosent rabatt på alt de selger i nettbutikken, så dersom du vil benytte deg av det, er koden du bruker fbf10 Denne koden har ingen utløpsdato, og kan brukes når som helst.

– ♥ – 

90 kommentarer

 1. Victoria

  Hei! Jeg bare tenkte på en ting, jeg vurderer veldig lavkarbo diett. Og da vil jeg bruke oppskriftene dine,( det ser sååå godt ut mye av det) har ønsket meg boken din til valentine også 🙂 Men så begynte jeg å lese litt om det nå og da virker det nesten litt skremmende, alt dette som kan skje med hjerte, nyrer og kar. Også lite energi osv. Jeg finner jo omtrent bare nettsider som «rakker ned» på dette. Men samtidig ser jeg jo deg og dietten er jo livsstilen din. Så med erfaringen din lurte jeg på om du har noen raske, fornuftige ord om dietten som er positivt 🙂

 2. etter mye lesing bestemte jeg meg for den??? du skriver jo over at klokken er sponset. Da har du vel ikke valgt den da. den var tydeligvis gitt til deg, for at du skal reklamere for den. Eller er det sånn at hvis du finner ett produkt du liker, så ringer du forhandlere å tigger, mot at du skal reklamere for produktet på din mye leste side? Just asking…..

  Ser sååå ofte i blogger hvor det står at, «jeg har bestemt meg for å gå til innkjøp på»…… Men dog står det over at produktene er sponset. Kan du da virkelig gå god for produktet, eller er det hele egentlig reklame?

  skjønner at dere bloggere lever av reklame og sponsing, men skriv nå dette da…» Jeg fikk tilsendt» i stedet for «jeg gikk til innkjøp av».

  1. Det er åpenbart at du ikke vet hvordan dette fungerer. Bedrifter kontakter meg, men jeg kan også kontakte dem. Dette er klokken jeg ville ha, og inspire fitness ville gi den til meg mot at jeg postet en rabattkode på bloggen. Vinn- vinn for begge pqrter og for leserne mine som får prosenter om de ønsker den sammen klokken 🙂 Klokken koster penger for meg også, jeg må skatte 40 prosent.

   1. MJ, hvis du leser innleggene til Caroline vil du se at hun av og til skriver «fikk tilsendt» også, så bare ro deg ned. Dessuten går det an at en forhandler kommer med et tilbud, også gjør Caroline research på produktet for å se om det er det hun ønsker seg. Hvis ikke, velger hun nok et annet!

    Forresten, Caroline, jeg bruker Chrome og har lenge slitt med å trykke reply til andre som kommenterer. Nå fikk jeg det til på ditt innlegg, men for et par minutter siden fikk jeg ikke til det heller, under et av de andre innleggene.

   2. Annina

    Kanskje ikke så rart at lesere ikke vet hvordan dette fungerer når du ikke informerer særlig mye?

   3. Nå har ikke leserne rett til å vite alt, og uansett så er det ganske logisk hvordan ting fungerer, synes jeg 🙂

   4. Du trenger ikke glefse bare fordi noen skriver litt kritikk. Hadde jeg skrevet noe «slemt», rettet personlig på deg, kunne jeg forstått det. Men du glefser litt lett. i stedet for går det jo an å fortelle på en skikkelig måte hvordan ting fungerer.

   5. Glefse? Hvor?

    «Eller er det sånn at hvis du finner ett produkt du liker, så ringer du forhandlere å tigger, (..)»

    Å skrive at jeg ringer og «tigger» etter produkter er vel ikke akkurat så hyggelig. Sånn apropos «fortelle på en skikkelig måte».

   6. MJ: Hvor er det Caroline glefser? Kanskje du kan gi eksempel på det?

    Av og til blir det bare for dumt.. Foreslår at du tar en nærmere kikk på din første kommentar. Du spør vel ikke akkurat på en skikkelig måte – gjør du vel??

    Du kunne jo bare ha spurt: Er det slik at du får tilsendt et produkt og må skrive om det, eller kan du velge ut produkter selv? Det fremkommer ikke klart, og da syntes jeg det er vanskelig å stole på at dette.

    I stedet trekker du konklusjoner («den var tydeligvis gitt til deg») og antyder at Caroline er uærlig overfor leserne sine. Du bruker uttrykk som «tigger» og «just asking….». I tillegg så har vel ikke Caroline skrevet «gått til innkjøp av» heller, så den kritikken burde du rettet mot andre bloggere, som virkelig ikke er så seriøse som henne.

    Og nok en gang: HVOR er det Caroline glefser? Er det fordi hun skrev: «Du vet åpenbart ikke hva du snakker om»? For det er jo bare sannheten, og trenger ikke være vondt ment. Du visste jo tydeligvis ikke hva du snakket om. Nok en gang: se på din egen kommentar i forhold?!
    Resten av kommentaren til Caroline går jo ut på å fortelle hvordan det fungerer?

    Dette ble en lang kommentar…Er bare så mektig lei av å lese om folk som kommenterer på en ufin måte – og som drar «glefse-kortet»/»dårlig på å ta kritikk-kortet», nærmest uavhengig hva Carine svarer. Hva med å se lengre enn sin egen nesetipp?

 3. Hei.
  Denne meldingen passer ikke under dette,men vet ikke hvor jeg kan stille spørsmål som ikke har med innlegget å gjøre…så prøver her:)
  Skal til Maldivene med min mann,lurer derfor på hvilken av de to stedene du har vært som var best. Vi vil ha fantastisk Strand og luksus,pris ikke så viktig. Håper på svar. Ha en god dag.

  1. Veligandu! Paradis på denne jord <3

 4. Hei 🙂 Fin pulsklokke. Jeg er bare litt nysgjerrig, hvordan funker det egentlig når du får sponsede ting? Finner du ut hva du vil ha og tar kontakt med noen og spør om de vil sponse eller får du så mange henvendelser fra bedrifter som ønsker å sponse at du kan velge en av de som har noe du ønsker? Synes bare dette er ganske interessant 🙂

  1. Begge deler er mulig 🙂 Jeg må skatte 40 prosent av alt jeg får, så helt sponset / gratis er det jo aldri 😉

   1. Men du får vel betalt en god del av sponsoren for
    å legge ut denne på bloggen ? Så alt i alt tjener jo du vel mer enn
    det du må skatte?

   2. Nei, jeg får ikke betalt for dette. Da står det annonse. Jeg har fått klokken. Det er en grunn til at det står sponset klokke 🙂

   3. Kan du si noe om hvor du får inntektene i kroner fra? Er det reklamebannere, og evt. reklameoppdrag der du er modell, el.l? Jeg tenker av og til på at det etter hvert blir «dyrt» å få sponset produkter som du må skatte av. 😛 Det hadde egentlig vært litt interessant med et innlegg om hvordan bloggen driftes, altså den «kjedelige» siden av det, med økonomi, og jobbing for avtaleinngåelser og sånt. 🙂 Jeg tror ikke folk tenker over at du egentlig er et veldig godt forbilde som business-dame!

   4. Hvordan var det i dette tilfellet da?

 5. Hvilke modell er disse skoene fra asics ? 🙂

 6. Hi, everything is going nicely here and ofcourse every one is sharing
  facts, that’s in fact good, keep up writing.

 7. Nybakt mamma

  Selv opplever jeg at det er helt unødvendig med egen joggevogn når jeg har Emmaljunga-vogn. Den er super på asfalt, på skogsstier, grusveier, og tom i langrennsløpen. Tro meg, vi har løpt flere timer daglig den siste uken:)

 8. Kristiane

  Hei Caroline,

  fikk vite for noen dager siden at jeg er gravid. Dette var virkelig ikke planlagt og jeg er overhodet ikke forberedt til det som skal skje om 8 mnd. Jeg må komme meg i form men jeg er redd for å trene feil. Har du lyst til å skrive litt om gravidtrening? du har sikkert gjort dette mange ganger tidligere men det er nok mange som hadde blitt superglad om du kunne ha laget en lite treningsoppsett eller tips til gode øvelser. Hva kan man f.eks. ikke gjøre osv.?

  Du er en super inspirasjon og kommer nok til å bruke bloggen din som et oppslagsverk i de kommende månedene.

  Klem K

  1. Gratulerer så mye! Dette går så bra skal du se, du har en helt fantastisk tid foran deg! Her er et innlegg ift. trening & gravidtet: https://fotballfrue.no/2013/10/28/gravid-10-enkle-treningsovelser/

   Stor klem og lykke til 🙂

   1. Persille

    Så fint svar, Caroline

 9. Hei du 🙂

  Jeg ønsker meg så veldig gjerne et innlegg om hvordan du tar bilder 🙂 De er alltid så pene og stemningsfulle! Hvilke innstillinger du bruker på kameraet og hvordan du organiserer objektene du skal ta bilde av..

  Cecilie

 10. Hei Caroline!
  Må bare få takke deg for all den gleden og positiveten du gir oss lesere:) Har fulgt bloggen din daglig i et par år nå, og jeg er fortsatt like hekta, om ikke mer:) Er ikke så flink til å kommentere, men jeg har stor glede av bloggen din hver dag, og venter alltid spent på neste innlegg! Ha en fortsatt fin dag videre:) klem

  1. Så utrolig hyggelig å lese dette, tusen takk 😀

 11. Why aren’t you adding English translation any more? 🙁

  1. I am so sorry! I don’t have time with the baby and all, but we got someone to do it for us and now he can’t do it anymore. However we are working with some new people on this, so the translation will be back 🙂 I will let you know on my facebook fan page when the posts are translated 🙂 https://www.facebook.com/fotballfrue.no

   1. Ingerlin

    *we had someone
    *but he can´t do it ****any more

    Gikk det litt fort i svingene? 🙂 Trenger ikke publisere kommentaren, men husk å lese litt høyt for deg selv når du skriver på et annet språk! Fort gjort, man plukker opp mange fraser fra media som ikke nødvendigvis stemmer/høres særlig bra ut! Fortsatt fin dag! 😀

   2. Thank you Beautiful! I’m looking forward to it. Google translator must be enough for now. 😀 kisses and hugs for Nelia. 🙂

 12. Lila är ju sååå snyggt 🙂

 13. Hei:) Har et spørsmål angående jogging som jeg håper du kan svare på.
  Jeg får ofte en slags mageknip når jeg har langkjøring. Ikke sting, men akkurat som om magen knyter seg sammen fordi den er sulten e.l.
  Jeg jogger aldri på tom mage, og passer også på å vente en stund etter siste måltid, så skjønner ikke at det skal ha noe med mat å gjøre..

  Har du vært borti noe lignende?

  1. nei, det har jeg ikke :/

 14. Hva heter skoene??? 🙂

  1. asics cumulus 🙂

 15. Hei Caroline! Kom over denne videoen av Beyonce, som er en del av hennes nye visual album, hvor hun snakker om det å være mor og fortsatt kan se bra ut, og være stolt av seg selv. Tenkte på da du la ut undertøysbildet av deg på Insta og fikk alt for mye ufortjent pes. Syns du burde dele denne, jeg. Du er helt nydelig, og en stor inspirasjon for treningen min. Ha en fin dag 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=1b1loWJfxaA

 16. For en nydelig og praktisk klokke!! Skal vurderes når det er på tide med en ny 🙂

 17. Janniche

  Hei, har lagt merke til at du ikke er like brun som du var før? Har du sluttet med selvbruning?

  🙂

  1. Nja, bare for noen uker, glemte min kjære spraytan da jeg var hjemme i Sarpsborg 🙂

 18. Charlotte

  linken til hvor man finner klokken virker ikke for meg :/

 19. Du er alltid så gjennomført! Elsker bildene dine og blir inspirert av det du skriver♡
  Lurte på om du kunne ha skrevet et innlegg med matretter som er veldig enkle og sunne å lage etter trening?

 20. Karoline

  For å måle distanse på mølle, må du kjøpe Suunto Foot POD MINI 🙂 den er nesten som nikechipen

  1. Å, takk for tips – da skal jeg det 🙂

  2. Eventuelt kan du høre om noen vil sponse deg med en av de nyeste Garmin klokkene 🙂 De har på en måte «foot pod» innebygget i pulsbeltet.

 21. Lurte på en liten ting til, når det kommer til sponsorer hvordan kan man vite at avsenderen er seriøs og at produkter og slikt er ekte? Nybegynner på dette feltet og redd for å gjøre feil. Og må man registrere at man tjener noe fra første betaling eller kan man tjene litt før man må skatte for det? Hadde vært et interessant innlegg for å se hvordan dette fungerer 🙂 Alt fra hvordan ting registreres og hvor mye man betaler i skatt. Kan være en bra ting for alle disse besserwisserne som hele tiden sier dere bare sitter på rumpa og får alt gratis 🙂

  Ha en ellers flott dag! 🙂

 22. Hei!
  Jeg venter i spenning ang hairextensions konkurransen.
  Når kårer du/dere en vinner egentlig?
  Ha en fin kveld!:)

 23. Så fine farger på skoene, elsker kombinasjonen! Har aldri hatt pulsklokke, kanskje jeg skal ønske meg til bursdagen min.. Men du, siden du også liker yoghurtnøtter, les dette https://www.dagbladet.no/2014/02/06/tema/aller/okonomi/dinside/mat/31676708/ ….

  1. Ja, men det visste jeg 🙂 Greit å ikke proppe i seg mengder hver dag, men tre never hver fredag gjør ingenting, jeg er så frisk som en fisk og trener såpass mye at jeg lett unner meg yoghurtnøtter når jeg har lyst på det 🙂

   1. Det er vel primært ikke det at det er usunt, men derimot etisk vanskelig å forsvare inntak av produkter med palmeolje, all den tid produksjonen foregår på bekostning av regnskogen.

   2. Ja, egentlig enig i det svaret. Jeg visste det ikke, men kommer ikke til å kutte det helt ut på grunn av denne kunnskapen. Er også frisk som en fisk, så det går nok helt greit 😉

   3. Jeg synes man skal unne seg tre never yoghurtnøtter på en fredag uansett om man trener like mye som det du gjør eller ei:) det er jo fryktelig mange som vil slanke seg og innfører «godterstopp» for eg halvt år, det synes jeg er noe av det dummeste en kan gjøre da mange pepper i seg når de «kan» igjen… Men et balansert godteforbruk der man har kontroll synes jeg er tingen:)

 24. Dette spørsmålet hører vel ikke til her, men lurte på om du har noen erfaringer/meninger om søtningsstoffet som selges under navnet Natreen ?? Er det like sunt/ufarlig som f.eks Stevia og Sukrin? Er bare det at det er billigere skjønner du, synes Sukrin er så dyrt 😉

 25. Tilføyelse til spørsmålet mitt, da jeg oppdaget at det finnes jo flere utgaver av Natreen, og at de inneholder flere ulike søtningsstoffer sammen. Men den typen jeg tenkte på er den store kubbeformede boksen….eh, skjønner du hva jeg mener? 🙂 Erfaringer/synspunkter om denne sukkererstatningen ift om det er bra for kroppen?

 26. Bruker du pulsbelte til? Vet ikke om det er nødvendig eller ikke… men hvis det ikke er det, hvilken forskjell utgjør det? :):)

  1. Det er en pulsklokke 🙂

   1. Astrid

    Du kan kjøpe klokken uten pulsbelte – men da mister du noe av treningsmålene/-analysene som klokken overfører til treningsdagboken, som treningseffekt, pulsgraf, kalorier, treningssoner etc. Men du kan jo fortsatt bruke det som en GPS klokke ute og svømmeklokke og dermed trene etter antall km og/eller treningstid. Trener du på et treningsstudio som Elixia trenger du et kodet pulsbelte som passer til deres pulssystem, Iqniter, og det kan kjøpes på Elixia og andre sentre og dermed brukes dette beltet til klokken også utenfor Elixia.
    Det er også mulig om du er litt «liten» å kjøpe XS beltestrikk som gjør at det sitter litt bedre på kroppen. Det er jo noe du burde ha Caroline!

    Ellesr så kan du endre aktivitet i Movescount ved å redigere til tredemølle og dermed putte inn km dine Caroline 🙂 Der finner du også aktiviteter som heter aerobic, crossfit, spinning, romaskin og andre innendørsaktiviteter. Disse tillater at man skriver inn kilometer.

 27. Hva heter du på movescount?:-)

 28. Hvor har du kjøpt skoene dine? 🙂

 29. Elisabeth

  Hvordan er suunto klokken i forhold til nike sportwatch. Jeg har hatt min kjære nike i snart to år, men nå synger den litt på siste verset. Den er mye brukt og jeg har vært (er fortsatt) veldig fornøyd. Nå må jeg jo ha ny uansett, og lurer på om jeg skal fortsette med nike eller prøve meg på noe nytt? 🙂 Siden du har prøvd begge lurer jeg på hvilken er du mest fornøyd med og hva er i tilfelle forskjellig?

 30. Charlotte

  Hei Karoline:) Må bare først få si at jeg elsker bloggen din:) så har jeg et spm til deg. Hvordan trener du egentlig magen din? Det er 1 år siden jeg fikk unge, men klarer ikke å få magen strammere. Er egentlig ganske tynn ellers, og føler at jeg ikke kan springe så veldig mye på mølla. Har du noen tips til øvelser jeg kan gjøre?

 31. Kristine

  Jeg bestillte denne klokken i går, og gleder meg til å motta den i posten 😀 Jeg er spinninginstruktør på Nr1 Fitness og på søndag skal vi ha kurs på pulstreningssystemet til Suunto. Gleder meg til å komme i gang, og gleder meg til våre kunder begynner å bruke systemet. Jeg tror det blir bra! 🙂 Godt å høre at du er fornøyd, da blir sikkert jeg det også 😉 Ha en fin dag!

 32. Kjempefin klokke! Har egentlig veldig lyst på pulsklokke selv, men har en mistanke om at jeg ikke kommer til å bruke den nok. Men kan jo ønske meg i bursdagsgave og være flittig bruker av den når jeg starter permisjon i slutten av mai!

  Og ut av ren nysgjerrighet, hvor mange par joggesko har du? Synes det dukker opp et nytt/annet par støtt og stadig;) Er bare misunnelig da jeg selv elsker joggesko og du har så utrolig mange fine virker det som!

 33. Kristine

  Hei!

  Hvilken av pulsklokkene som du har hatt (Nike+ eller Suunto) syns du var best ? Jeg har aldri hatt en pulsklokke før, så er litt «grønn» på det området.

  Klem 🙂

 34. Hva er forskjellen på å bruke pulsklokka med og uten pulsbelte?

  1. Du får jo ikke puls uten beltet :/

 35. Hei!
  Jeg har helt lik klokke som deg (tror vi fikk den ca samtidig). Jeg blir kjempemotivert av den! Jeg driver med mye forskjellig trening, som både løping, svømming, langrenn, spinning, styrke, og klokka er fantastisk!! Spesielt til utetrening, da det er gøy å sammnlikne hastighetsgrafen med pulsgrafen og sånt. Og se på kartet hvor jeg har løpt/gått. Fin å bruke på fjelltur også, da man kan se hvor mange høydemeter man har gått og hvor fort man beveger seg verikalt i minuttet. Til svømming er den fantastisk, da du kan lære opp klokka til å kjenne igjen svømmeartene du bruker (f.eks. bryst, crawl og rygg), den teller automatisk hvor mange bassenglengder du har svømt, og når du stiller inn bassenglengden (25 eller 50 meter) får du eksakt svømmedistanse. Jeg er litt nerd, så jeg syns sånne ting er kjempeartig! Haha! Viktigste er at man blir motivert for treningen, vel? 😉

  Puh! Nok skryt om Ambiten 🙂 Jeg følger deg forresten på Movescount. Syns det er så morsomt og inspirerende å følge med på treningen din 🙂 Håper du logger øktene dine der etter hvert!

  Klem til deg! 🙂

  1. Følger pulsbeltet med klokken, eller må man kjøpe det ved siden av?

   1. Følger med 🙂

 36. Er det mulig å bruke klokken som vanlig klokke i tillegg til trening? Viser den timer, minutter og sekunder som en vanlig digital-klokke? 🙂

 37. hva heter du på movescount?

 38. Den klokken var skikkelig smart, skulle gjerne hatt skoene også, skikkelig fresh farge!

 39. Maria F.

  Hei. Dette spørsmålet er litt utenom innlegget, men jeg lurte på om du har noen spesielle løpesko/løpesko-merker du vil anbefale?
  Eller om du ev. kan skrive et innlegg om dette?

  Jeg har nettopp begynt å løpe fast, men jeg kjenner godt belastning på både knær og hofter etter 30-40 min løping og jeg er redd for å påføre meg selv skader. Jeg har en misstanke om at dette kan ha sammenheng med ustabile løpesko med lite demping.. Jeg syns også det er lite hjelp å få i de fleste sportsbutikker, så det hadde vært fint med et lite tips 🙂

  Du og dine må ha en fin helg videre!

 40. Kristiane

  Hei!:)
  Kan man bruke pulsklokke til styrketrening? 🙂
  Ha en fantastisk morsdag fine Caroline! 🙂

  1. Ja, inddor-training vil komme opp som styrke når du plugger den inn i dataen 🙂

   1. Heisann! Vil bare tilføye at man selv velger forskjellige treningsmodus, så når jeg er på tredemøllen har jeg laget en modus som heter Tredemølle. Finnes mange forskjellige inne på movescount.com som du selv tilpasser etter eget ønske. Og så kan du legge til max 10 modus inn i klokken! Kjekt! Fikk den i går, så holder fortsatt på å forsker på den! Men fornøyd med den etter første treningsøkt 🙂

 41. Hei 🙂 Jeg trenger å få kjøpt meg noen nye joggesko, men vet ikke helt hvilke jeg vil kjøpe. Trenger noen som kan brukes til alt, som cardio timer på Elixia, styrketrening, løping og i gymmen på skolen? Er det noen du vil anbefale meg, og som ikke koster allverdens?

 42. Hei! Er ute etter en pulsklokke. Er du fortsatt fornøyd med denne pulsklokka? Hvordan er batterilevetiden? Og får den hvite klokka fort en falmende og skitten farge?

  1. Jeg er fortsatt fornøyd med den, ja. Har ikke merket noe til at batteriet blir dårligere 🙂 Fargen er fortsatt fin.

 43. Hei.
  Jeg lurer på en ting om pulsklokka de, er det intervall trening på den? Jeg mener jeg leste en plass at det ikke var det, stemmer dette?

  PS: Takk for en fin blogg!

  🙂

 44. Hei Caroline! Jeg kjøpte denne Suunto Ambit2 S- pulsklokken fra Inspire fitness, men det følgte ikke med pulsbelte. Dette må jeg derfor kjøpe utenom. Vet du om dette: https://www.vo2.no/produkt/pulsbelter-og-tilbehor/suunto-dual-comfort-belt-15-pack er pulsbeltet som skal brukes til? Er det det samme som du fikk vedlagt med klokka? Håper du kan svare 🙂

  Ha en fin dag, klem Regine!

  1. Ja, det er den 🙂

 45. Mathilde

  Heisann,
  jeg vurderer å kjøpe Suunto Ambit2 S, lik som din, og lurer på om du fremdeles er fornøyd med klokken? Samboeren min har Suunto Ambit2 Black, og sier den er litt treig på GPS’en… Hvordan er Suunto Ambit2 S?
  God sommer! 😀

  1. Jeg er fornøyd med den, men enkelte plasser kan GPS’en være litt treg. Kommer an på hvor jeg er 🙂

 46. Hei!
  Jeg har skikkelig lyst til å kjøpe pulsklokken, og har ønsket meg den helt side du skrev denne bloggen, haha 😀 Men jeg bare lurte på et par ting som jeg tenkte du kanskje visste svaret på? Er pulsbeltet vanntett, siden det går ann å bruke klokken under svømming eller gjelder det bare for selve klokken? Har du testet ut noen av suunto-appene enda? Hvordan fungerer disse, er de enkle å forstå? Blir superglad for svar. God sommer videre 🙂

  1. Pulsbeltet tåler vann, ja 🙂 Har ikke fått sjekket ut noen av appene ennå, men det skal jeg få gjort.

   God sommer til deg også 🙂

 47. Hei

  Ser at du bruker Suunto pulsklokke. Vurderer å kjøpe meg en som jeg kan bruke under triathlon konkurranser. Du har hatt din en stund nå og hva er din erfaring med den…har du lastet ned apper og sånn og har du ekstratutstyr etc. bortsett fra pulsbelte da selvfølgelig :)??

  1. Ja…hadde jeg bare lest alle innleggene 1st så hadde jeg funnet svaret jeg lette etter 🙂 Men ha en fortsatt fin dag!

 48. Hei,

  Kjøpte denne klokken etter jeg leste dette innlegget. Jeg er super fornøyd!
  Bare en liten ting. Får ikke til å ha pulsbelte tilkoblet når jeg bruker svømmefunksjonen. Når jeg er innpå moveslink går det ikke å velge «HR BELT» når jeg skal velge hva klokken skal søke etter..

  Det går fint an å bruke klokken når jeg svømmer, og den teller meter osv. Men litt av poenget er jo å ha selve pulsen med , vet du noe om dette? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *