snart morsdag: tips

Dere glemmer vel ikke at det er morsdag på søndag? Dette er dagen hvor mamma skal få skinne litt og hvor vi som er barna skal gjøre litt ekstra stas på henne.  Jeg vet at min egen mamma setter utrolig stor pris på at jeg husker denne dagen, og det gjør meg så glad! Det skal ikke mye til, en tekstmelding med et fint dikt eller en langstilket rose – et eller annet som forteller henne at du tenker på henne og er glad i henne. Jeg blir helt tussete ved tanken på at Nelia en gang i fremtiden skal lage hjemmesnekrede kort med fete gule, blå og rosa tegnestiftbokstaver på til meg. Jeg kommer til å grine! Uansett, dersom du er tom for ideer til den kommende morsdagen, tenkte jeg å gi deg noen tips her.

forslag

kimono h&m / kopp kremmerhuset / kropsskrubb sara happ / olje ole henriksen / undertøy kappahl / forkle green gate / duftlys voluspa 

___________________________________________________________________________________________________________

tips for mother’s day 

pappa elsket sitt forkle fra hellandsjø med navnet sitt på, dette er riktignok en litt for dyr gave å gi til morsdagen vil jeg tro, men kanskje det finnes lignende forkleer med for eksempel teksten mamma eller verdens beste mamma på? Hvis ikke synes jeg et forkle i seg selv er en nydelig gave, med mindre hun hater å stå på kjøkkenet. Jeg elsker, elsker, elsker green gate sine! Så romantiske, nostalgiske og nydelig.

♥ mammakopp – jeg fikk en kopp med teksten mamma på i burdagsgave av Elise og er så stolt av den. Den er fra interiørbutikken Feel, men det finnes sikkert mange forskjellige butikker som har noe lignende. Alle mødre må ha en sånn!

DSC01430

♥ blomster – men selvfølgelig! Alle hjerter gleder seg over blomster. Bor du langt unna finnes det jo mange som leverer på døren i disse dager. Alltid en sikker vinner.

♥ egenpleie – hva med en god massasjeolje (også fint som et hint til pappa / samboer) kroppsolje, bodylotion, en god skrubb eller kanskje en god badeolje? Du kan for eksempel lage denne leppeskrubben som jeg blogget om i fjor, den både smaker nydelig og er veldig effektiv.

DSC07483

♥ spise – hjemmelaget bakst som for eksempel konfekt, cupcakes, hennes favorittkake, vafler eller småkjeks. Kjøp en fin boks å ha det i og send den med et nydelig kort. Hjemmelaget smelter alltid et mammahjerte. Du kan gjerne teste ut denne konfekten, disse cupcaksene, denne sjokoladekaken eller disse vaflene.

♥ drikke – kaffe, te eller en god flaske vin – jeg hadde blitt kjempeglad!

mat

♥ duftlys – duftlysene fra voluspa er noe for seg selv, dufter heeeelt magisk!

morgenkåpe, pysjamas eller et par gode tøfler

det holder også i mengder om du skriver et langt og fint kort til henne og serverer frokost på sengen, det vet jeg hun vil sette pris på. Eller bare kortet i seg selv med noen nydelig ord fra deg på. Kanskje du har en poet i magen og kan skrive ned et dikt? Valgene er mange, bare du viser mamma at hun betyr noe for deg.

___________________________________________________________________________________________________________

– spread the love – 

39 kommentarer

 1. Elisabeth

  Hei du! Når blir vinneren av Hair Ex konkuransen din kåret Fotballfrue?

  1. 1 uke etter konkurransen 🙂

 2. Hvor får man kjøpt Green gate forkle?

  1. Tror det finnes et godt utvalg online 🙂

   1. http://www.mollegaarden.dk har de så og si alt i Green Gate. De sender uten moms og toll til norge og er rimeligere enn mange her i landet. Handler alltid Green gate hos de, liker når butikker har godt utvalg 😉

  2. Viktoria

   Jeg brukte denne linken https://www.greengate.dk/storefinder/ 🙂

 3. Mange fine tips 🙂 vil bare takke for at du er så super treningsinspirasjon! Nå som formen har kommet seg satser jeg på å komme meg på spinningtime på mandag! Blir spennende å se om det lille knøttet i magen blir like aktiv av det som av yoga <3

  1. Så gøy at jeg kan være til inspirasjon 😀

 4. Fine tips her, men det enkleste er ofte det beste..så jeg er tilhenger at det siste. Kort med noen fine ord og en god klem hvis man kan gi det 😉

  http://www.bryllupstid.no

 5. Morsdag er så koselig, kommer til å savne min datter litt ekstra siden hun er hos pappaen sin den dagen 🙂 Ønsker deg en fin kveld 🙂

 6. Hej! Elsker bloggen din… Men siden du ble mor, blir den mer og mer husmoraktig… Til og med forkle, liksom…! Må man være kjedelig bare fordi man har baby? Klem, Helene

  1. Haha, denne var morsom 🙂 Har jo postet bilder av meg selv med forkle siden jeg opprettet bloggen omtrent :p

 7. Christine

  Det er ikke alle som har kontakt med sin mor må du huske..Det er ikke alle som har et sånt familie forhold som du og din familie har:)Jeg synes det er kjempe flott at du har et så godt forhold til din mor og skulle ønske jeg også hadde det,men i en alder av 28 har jeg funnet ut at nok er nok og mor får leve sitt liv.Bare husk at det finnes mennesker som rett og slett ikke har noe kontakt med mødrene sine av ulike grunner.

  1. Men kjære deg Christine, du mener vel alvorlig talt ikke at Caroline og vi andre skal la være å gi mammaene våre en oppmerksomhet fordi det finnes noen som IKKE har et godt forhold til mødrene sine? Vi kunne jo sagt det samme til deg da; husk at det finnes mennesker som faktisk HAR god kontakt med mødrene sine av mange ulike grunner!

   Ingen kan da pålegges at man «alltid» må ta hensyn til de utroligste ting bare for at noen ikke skal bli støtt og fornærmet. Jeez.

  2. Trist at det er sånn med deg og din mor. Jeg har heller ikke noe godt forhold til min. Men hvorfor i alle dager skal Caroline på bloggen sin måtte ta høyde for alle varianter av familieforhold? Man kan jo da aldri skrive noe hyggelig om noenting, fordi det alltid vil være noen som har opplevd det motsatte! Det blir rett og slett for smålig, synes jeg. Selv om jeg aldri har opplevd et sånt nært og godt mor-datter-forhold, unner jeg da andre det av hele mitt hjerte. Det får være grenser for hårsårhet, hvis dette er så ille for deg at du ikke tåler å se gode mellommenneskelige forhold beskrevet på en blogg, så må du kanskje oppsøke hjelp for å lære deg å leve med det. Men det er jo ikke Carolines ansvar!

  3. Og noen ikke har barn, eller kan ikke få barn, noen er lamme eller bevegelses hemmede og noen er fattige uten råd til å kjøpe masse ting, noen har ikke hår(pga sykdom som kreft), noen har ikke kjæreste, noen kan ha mistet sin kjære. Poenget med kommentaren din er? Skal jeg si til deg,dum du er som kutter ut mora di, du har ihvertfall en mor, det har nemlig ikke jeg min har nemlig gått bort! Finnes mange skjebner der ute, Passer ikke innlegget for deg, dropp å les det.

  4. Cecilie

   Om hun skulle ta hensyn til alle som ikke har det hun har, da må hun jo legge ned hele bloggen for å ikke tråkke noen på tærne! Det ønsker iallefall ikke jeg. Min mor er død, og vi hadde et veldig godt forhold. Jeg synes det er rørende og hyggelig å lese om det gode forholdet Caroline har til sin mor, selv om jeg ikke har en selv.

 8. Marianne

  Tusen takk for gode tips! Jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle gi mamma, men nå skal jeg lage leppeskrubben til henne 🙂

 9. Hei Caroline! Så fint innlegg! Rettelse: alle innleggene dine er egentlig utrolig fine! Men det jeg skulle spørre deg om her er egentlig noe litt annet. Jeg lurer på dette med journalistutdanning! Jeg vet du har tatt det før, og lurer litt på hva du synes om det. Jeg kjenner selv ingen journalister, men har lyst til å prøve meg på det til høsten. Står i det vanskelige valget framfor meg men valg av videre utdanning nå skjønner du. Hvor gikk du og hva er dine erfaringer med skolen? Hadde blitt veldig glad for svar.
  Må også legge til at du er ei utrolig flott dame! Elsker virkelig bloggen din og alt ved den! Stå på, Caroline, du er råbra! 🙂

 10. Ragnhild

  Fine tips:)

 11. Så mange fine tips! Jeg skal sende et kort i posten til mamma, så blir hun forhåpentligvis glad 🙂 Kanskje bestille noen blomster også! Noe annet er litt vanskelig å ordne fra et annet land, hehe.

 12. Hærlige tips, Caroline!
  Vil tipse om at vi har også mange fine morsdags og valentine’s gaver til både han og henne!
  Elsker de nye Daniel Wellington klokkene vi har fått inn nå! Har ikke du en slik?? Jeg elsker de!!!!

  Check it out: http://www.handlegaten.no

 13. Så fine tips!
  I den lokale avisen kan man sende inn morsdagshilsen hvis de har dette tilbudet. Nesten det samme som å sette inn hilsen ved fødsel og bursdag.
  I http://www.tb.no har jeg sendt inn morsdagshilsen til mamma, dette er gratis, koselig og mange kan se hvor stolt man er av moren sin.

 14. Chottis

  Flotte tips! Duu Caroline, jeg må bare få dele min store entusiasme for bloggen din, fordi du virkelig fortjener det!
  Har vært deprimert i årevis, elsker både bakt potet, spagetti carbonara og finbiff med hjemmelaget potetmos og treningen består ikke i annet enn et par joggeturer i uka, men uansett hvor forskjellige vi er, så ELSKER jeg gleden du sprer med bloggen din, jeg tar meg selv i å både le høyt når du skriver noe morsomt og å tørke et par tårer hvis jeg ser et nydelig bilde av deg og den fine lille <3
  Du har bare en energi som er helt RÅ, og den får meg til å prøve å gjøre mitt lille ekstra hver eneste dag, selv om det kanskje er i en annen skala enn deg og ditt liv, så er jeg helt fornøyd med det jeg klarer og veldig mye er takket være deg! Takk for at du er du, og for at du ikke går på veggene av alle de idiotiske kommentarene, det tror jeg, jeg ville gjort. Mange gode finne klemmer til deg <3

 15. Jeg har ennå ikke kjøpt kort, men lurer nesten på om jeg skal gjøre det i morgen eller kanskje til å med lage et kort på egenhånd 🙂
  Noe jeg faktisk tror at jeg skal gjøre når jeg tenker meg om 🙂
  Ellers så håper jeg at du har hatt en helt nydelig torsdagskveld nydelige Caroline 🙂

 16. Haha! Godt det ikke bare er jeg som kaller fargestifter for tegnestifter… Tante kikka rart på meg da jeg fortalte om min første flytur alene. Jeg sa at jeg hadde lapp på brystet hvor det sto at jeg reiste alene og at jeg fikk utdelt ark og tegnestifter på flyet. Hva i all verden skulle du med det, sa hun. Jeg husker ikke hva jeg svarte til det der og da, og skjønte faktisk ikke før dagen etter hva hun mente. Tegnestifter! Ja, hva skulle jegmed det?

  Ellers… Gode tips! Tenker nok «Nelia» har stelt i stand noe i år også jeg 😉

  1. Haha, tegnestifetr som i tegnestifter! Tenk at jeg aldri har tenkt på det :p

 17. Åå kan du inte visa mer inredning =) erat hem är så fint =)

  1. Tusen takk, klart jeg kan 😀

 18. Er så glad du tok med det siste tipset, for det er akkuratt det jeg har tenkt å gjøre 🙂 Er student, så har ikke så mye penger til å kjøpe noe dyrt til mamma, selv om jeg skulle ønske det. Men mamma forventer ikke noe stort uansett, så jeg er sikker på at hun blir fornøyd med frokost på sengen og et fint kort 🙂 Kjøpte et kort tidligere i uken, som det sto: »Til en unik person» og kortet var så vakkert 😀 Håper du får en fin morsdag. Kanskje LK og lille, søte Nelia har en overraskelse? Spennende 😀

  1. Det er tanken som teller, og den tanken er helt nydelig 🙂

 19. Hej,

  Jag skulle vilja visa dig den nya fantastiska kollektionen AW2014 från Sofie Bly. Kontakta mig så berättar jag mer.

  //J

 20. Lene-Marie

  Hvor er den fantastisk søte «jeg elsker deg» sparkebukse til Nelia fra?

  1. mmma kjøpte den til henne da jeg var hjemme 🙂 Fant den på filiokus som ligger i Østfoldhallen 🙂

   1. Lene-Marie

    Der har de utrolig mye fint! Da må jeg nok ta meg en tur å se om de har flere 🙂 Takk for svar 🙂

 21. Christine

  Ååå, når fem-åringen kommer med et kort som det står «Elsker deg mamma» på med store, skeive bokstaver så er det SÅ rørende. Bare gled deg, det er beste morsdagsgaven det 🙂

 22. Skulle gitt alt for å ha mamma’n min med meg enda. Men det har jeg dessverre ikke. Savnet blir mye med tydelig nå i dagene før morsdag, man blir jo minnet på det overalt. Noe som er helt naturlig, og veldig koselig for de fleste selvfølgelig. Jeg skal i det minste kjøpe blomster til min gamle bestemor 🙂 Og til pappa som både er far og mor nå, hehe 🙂
  Håper din første morsdag blir super. Nelia er heldig som har deg som mamma 🙂

 23. Åhh… godt at du kommer med gode tips, jeg syntes det er så vanskelig! Tenkte på tegning fra datteren min også, så kan jeg skrive «Gratulerer med (beste)morsdagen <3"

 24. Hei! Fantastisk vakre og delikate bilder du har på bloggen. Imponerende 🙂 hyggelig lesestoff også. Håper du har en superfin morsdag , den aller første. Bare å glede seg til tiden fremover, det blir bare bedre og bedre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *