ukens leserspørsmål

Ettersom jeg har fått så mange spørsmål angående intervalltreningen min, tenkte jeg å skrive om det i et eget innlegg – og hvilket innlegg egner seg bedre til det enn ukens leserspørsmål?

SONY DSC

Det var Lars-Kristian som introduserte meg for 4×4 for flere år siden, men jeg synes det hørtes så uendelig kjedelig ut og var så glad i langkjøringene mine. Men det hendte jeg testet det ut nå og da, men jeg ble liksom aldri skikkelig fan. Da jeg fikk en del kynnere under gravidtiten rundt uke 25 og måtte trappe gradvis ned på langkjøringene mine, skal jeg si 4×4 var effektivt, for man vil jo kjenne at pulsen stiger og svetten pipler uten at magen strammer seg, sant? 4×4 i rolig tempo og jeg ble venner ganske kjapt, og nå etter fødselen som jeg ønsker å finne tilbake til løpeformen min igjen, er slike eksplosive økter veldig effektiv for at jeg skal nå målene mine. Og så som jeg snakket om tidligere: det krever ikke mye tid før du er ganske utkjørt, så du trenger ikke å sette av over 60 minutter til en økt, men du kan faktisk slite deg helt ut på 30 minutter, dersom det er målet.

___________________________________________________________________________________________________________

hvordan løpe 4×4 

Det er viktig at du varmer opp, så kjør gjerne oppvarming i 5-10 minutter hvor du er oppe og «smaker på» den sammer farten som du bruker i intervallene. Deretter er det bare å starte med intervalltreningen. Er du i god form anbefaler jeg at du bruker litt stigning på mølla, det kan være nok med 1 prosent, men kjør den gjerne opp på 3-5 om du er i god form. Løp i 4 minutter på 85-95 prosent av makspuls, om dette er 10 km/t for deg eller om det er 14 km/t må du bare føle deg frem til. Dette er avhengig av hvor god formen din er. Etter disse 4 minuttene skal du ha en pause på ca. 2-3 minutter. Denne pausen skal være aktiv med en puls på ca. 70 prosent av maks. Du kan selv velge om du vil ha stigning i pausene.

Dersom du ikke vet hva makspulsen din er, kan du ta utgangspunkt i at du skal ha en intensitet som gjør at du i siste halvdel av intervallet er veldig andpusten, det vil si at du puster tungt, uten at det på noen måte er ubehagelig.  Ved avsluttet intervall skal det føles som om du kunne fortsatt intervallet i ca ett minutt til. Deretter skal du ha pausen i snakketempo, på ca. 70 prosent. Pausen er bare ment for å fjerne melkesyren som dannes i intervalldraget, slik at du er klar for et nytt intervall. Etter det siste intervallet skal du være så sliten at du føler at du kunne gjennomført ett intervall på 4 minutter til.

En feil veldig mange gjør er å løpe med for høy intensitet. Dette må du prøve å unngå da det vil føre til for stor produksjon av melkesyre, slik at treningseffekten forringes. Den andre feilen som ofte gjøres, er at pausen er for lite aktiv. Aktiviteten i pausen er viktig for at melkesyren på best mulig måte skal fraktes bort fra musklene og til leveren.

SONY DSC

___________________________________________________________________________________________________________

Dette er den «originale» oppskriften på 4×4, men du kan selvsagt justere etter dine behov ved for eksempel lengre drag (5-7 minutter) og lengre eller kortere pauser, bare at du gjentar fire ganger. Er du veldig godt trent så kan du øke antall intervaller også, til for eksempel 6. Men altså, jeg løper det som beskrevet over.

Når det gjelder tempo har jeg MYE å gå på, nå er jeg nede i 12 i dragene og 7-8 i pausene, men etter fødselen startet jeg lavere, så det går fremover hele tiden og det er gøy. Jeg trooor jeg lå på opp mot 14-15 før, jeg husker ikke helt nøyaktig ettersom jeg ikke bedrev denne treningsformen noe særlig, men målet mitt er jo å klare en god del kjappere enn 12.

En annen intervallkjøring på mølla jeg har løpt mye før, er 45 – 15. Denne går ut på å løpe alt du kan i 45 sekunder og deretter stå av møllen i 15 sekunder før du starter igjen. Slik kan du holde på så lenge du gidder, men jeg pleier å bli lei etter 30 minutter eller mindre. Her kan du løpe ganske mye fortere ettersom dragene er så korte, så  jeg var vel helt oppi 17-18 før, men hvordan det står til nå aner jeg ikke.

___________________________________________________________________________________________________________

DSC01724

Nå fyker jeg avgårde til Elixia med Henriette – cardio step intervall it is! Er egentlig støl etter den vi gjorde på onsdag ennå, men det får gå 🙂 I dag tenkte jeg også å teste pulsklokken min i sal, og sammeligne pulsen i saltimene kontra øktene på mølla. Hva er egentlig mest effektivt? Det blir spennende! Sees etterpå – hepp!

87 kommentarer

 1. Tusen takk for et veldig inspirerende innlegg! Har selv bare løpt korte intervaller før og langkjøring, så dette må virkelig prøves!!

 2. Hei:)

  Jeg lurer også veldig på hva som er mest effektivt av mølle eller cardio step intervall, ettersom jeg gjør mye av begge deler!
  Så hva er mest effektivt? Hva forbrant du mest av?
  Håper på svar, har lurt på det så lenge 🙂
  Ha en fin dag søte deg!

  1. kommer an på intensiteten på mølla sikkert, men for min del var cardio step veldig effektiv. Skal gjøre en hard økt med løping (ikke i morgen, for jeg er så sliten) snart, så får jeg sammenlignet ordentlig 🙂

 3. Ååå, som jeg elsker innleggene om trening. Du inspirerer virkelig! 🙂 eller, jeg digger «mammapostene» også – så mye mening og viktige verdier du får frem på en så fin måte. Ha en fortsatt fin mandag, kos deg masse med mann og barn når han kommer hjem igjen. Klem <3

 4. Hei!
  Når du kjører nærme 95% av maxpuls – så klarer du ikke å kjøre ett minutt til, og du kan ikke si at det ikke skal være ubehagelig? Når du kjører så høyt så er det godt ut av komfortsonen til de fleste – uansett hvor godt trent du er så det blir helt feil å si at det skal være behagelig. Det er jo det som er poenget også; 4×4 er hard trening.

  1. Du kommer ikke opp i 95 prosent av makspuls før siste minuttet, du har det ikke konstant i 4 minutt. Du kan fint ligge på 95% av makspuls litt lenger enn det du gjør under disse intervallene 🙂 Når jeg skriver ubehagelig så sikter jeg til svimmelhet og/eller smerter i bryst for eksempel.

   1. Maratona

    Nei.. når man kommer opp i makspuls kommer jo litt an på formen til den enkelte samt evne til å presse seg helt jævlig på egen hånd. Er du i god form skal du klare 2 minutter på dette, det handler om å øke melkesyreterskelen.

    Intervall skal være så beinhardt at du helst tar det rolig dagen før og rolig trening dagen etterpå for å restituere deg maks. Det er faktisk så hardt at det er lite hensiktsmessig å gjøre dette flere ganger i uken da resultatet vil bli at du rett og slett ikke klarer å presse deg så hardt.

    Jeg synes du farer med litt vranglære til folk her.

   2. Det som avgjør hvor fort du kommer opp i puls er hastigheten og stigningen på mølla, kombinert med formen din. Er du i dårlig form starter du på en lavere hastighet, er du i god form starter du på en høyere hastighet.

    Målet er at man skal opp mot 95 prosent av makspuls mot slutten av hver enkelt intervall. Om du løper med samme hastighet og stigning på møllen vil du nå sonen 90 – 95 prosent tidligere og tidligere. Siste intervallen vil du komme i denne sonen allerede etter 1-2 minutter.

    Det er faktisk så hardt at det er lite hensiktsmessig å gjøre dette flere ganger i uken da resultatet vil bli at du rett og slett ikke klarer å presse deg så hardt.

    Litt unyansert. En som er dårlig trent vil ha utbytte av å kunne gjøre det én gang i uken, mens en som er gpdt trent bør gjøre det 4-6 for å ha utbytte. Middels trente anbefales å gjøre det ca. 3 ganger per uke for å ha godt utbytte.

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17414804

   3. Om du ikke er 5K løper på elitenivå så er det mer enn nok å løpe vo2max intervaller en gang i uka…

   4. Syntes det er du som farer med vranglære jeg, Maratona.

    «Det er faktisk så hardt at det er lite hensiktsmessig å gjøre dette flere ganger i uken da resultatet vil bli at du rett og slett ikke klarer å presse deg så hardt»??

    Viser til samme artikkel som i kommentarfeltet under forrige innlegg: «Derfor er 4×4 det beste» fra DN.no. Medisinprofessorene Jan Hoff og Jan Helgerud ved NTNU mener dette: «Gjennom flere studier er de overbevist: Den mest effektive måten å løfte formen på er å trene 4×4 intervaller […], gjerne 3 ganger i uken. I tillegg bør man ha en langtur i konkurransetempo».

 5. Venninna mi pleier å løpe 4 x 4 på hastighet 15 og bare 2 min pause – hun er sååå flink 😀
  Blir spennende å se på pulsklokka angående saltime vs mølle! Jeg opplever i alle fall på min pulsklokke at løpeøktene er myeee mer effektivt.

  1. Dette varierer sikkert veldig fra steptime til steptime, og av hvor mye du faktisk gir seg. Selv opplever jeg at step-puls timene jeg går på er mer effentive enn løpeøktene mine 🙂

 6. Hei,
  jeg har forslag til neste ukens spørsmål. Vi vet så lite om familien din. Hva heter foreldrene dine? Hva jobber mor, far og Anette med? Kan du ikke fortelle litt om familien din, hvis de tillater det selvsagt? 🙂

 7. Tusen takk for at du svarer på slike spørsmål! Det setter jeg utrolig stor pris på! For det er noe som interesserer meg veldig: trening! Og så gleder jeg meg kjempe masse til du skriver et innlegg om pulsklokken din (som jeg håper og satser på at du gjør hihi)! Har lyst på en ny pulsklokke, men venter med å kjøpe den til etter jeg har lest hva du syntes om din! 😀 Gleder meg til du forteller oss hva som er mest effektivt: jogging eller saltime! Du er en utrolig god inspirasjonskilde, og det må du ikke glemme! Håper leserne dine er flinke til å minne deg på det!
  Klem! 😀

 8. Jeg stillte spørsmål rundt dette tidligere, å jeg ble glad for ett veldig godt svar! Selv tror jeg nesten at jeg skal dø, hver gang jeg løper 4×4, hehe 🙂 Tusen takk for fine tips, og ha en fortsatt fin kveld! 🙂

 9. Fantastisk bra innlegg Caroline! Godt forklart og gøy å vite hvor raskt du løper på makspuls. Er du godt fornøyd med mølla fra Sportmaster?

  1. Kjempefornøyd 🙂

 10. Bettina

  Hei Caroline:-) Vet med sikkerhet at du har det koselig om dagen da jeg selv sitter med lille William født 05.11 på fanget, hverdagen har forandret seg helt og jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver:-) Har et kjapt spørsmål da jeg og mannen vurderer å legge om kostholdet til lavkarbo. Vi er værken overvektige eller dårlig trent (kanskje akkurat etter fødsel;-D), men er godt i gang med treningen allerede.
  Vi er så matleie og ser fort tilbake på uker med samme type mat hvor det er svært lite variasjon. Blodsukkret mitt er og svinger mye – så dette har vi troa på etter å ha lest litt på nett.
  Over til sp.mål:D: Er allle rettene under kategorien «mat» lavkarbo? Og har du noen nettsider du virkelig anbefaler oss å lese før vi starter opp?
  Gleder oss til å lage oppskriftene dine, det blir så variert og spennende at jeg kjenner jeg får vann i munnen av tanken!! Håper på raskt svar:) hvis du vil følge oss på ferden heter jeg B10na på instagram:) du inspirerer oss så utrolig mye!

  Klem:))

 11. Jeg startet med kjapp gange, før jeg gikk over til 1×5 med fem min. rask gange. I dag klarte jeg 2×4, med fem min pause. Veldig morsomt å se at det går fremover! Jeg har verdens dårligste kondis, så for meg er intervalltrening perfekt 🙂 Satser på at jeg klarer 4×4 om en mnd’s tid. 🙂

  Du er tidenes inspo, Caroline. Når jeg strever på mølla tenker jeg hele tiden «Tenk på Caroline, tenk på Caroline». Jeg jobber ikke for å få en kropp som du har, for det er fysisk umulig med mine gener, men jeg har veldig lyst til å få like mye ut av treningen, som det du gjør 🙂

  1. så utrolig gøy, og så flink du er! I am flattered! <3

 12. Jeg er også veldig spent på forskjellen mellom saltrening vs «egentrening», kunne du vært så snill og sagt noe om din erfaring?

  1. fikk helt sinnsykt utbytte av denne timen kontra egentreningen, veldig gøy 🙂

 13. Jeg synes det er så ekkelt å løpe i så høyt tempo på mølla, er så redd for å snuble eller komme ut av balanse. Sånn 12-13 er greit, men raskere enn det liker jeg ikke. Er mye større fan av å løpe ute 😀 Men man kan jo gjøre det samme ute 🙂 Takk for tips!

 14. Takk for tips 🙂 kan jeg spørre hva mølla heter? Og hvor du har kjøpt den? Ha en fin kveld! 🙂

 15. En også viktig ting er at hvis man har problemer med knær osv (til andre lesere) så kan det være lurt å øke på stigning før man øker i hastighet gjelder generelt på mølla, pga at det tar så på knærne jo fortere man løper, det lærte fysioterapeuten min da jeg spilte for Larvik 🙂

 16. «Uten at det på noen måte er ubehagelig» Kanskje du synes det er behagelig å presse deg selv opp mot makspuls, men jeg tror nok de fleste finner det noe ubehagelig å hive etter pusten og ligge på syreterskel. Ved svimmelhet og smerter i brystet bør man vel strengt tatt ikke trene i det hele tatt, i hvertfall ikke harde intervaller. 4 x 4 er heller ikke en eksplosiv type intervall, det regnes vel heller som lange. Eksplosivitet varer ikke over så lang tid, men over et kort tidsrom. Noe som er viktig med intervalltrening er at du skal klare å holde minst like høyt tempo på siste draget som på det første, hvis ikke har man startet for hardt! Antall drag og lengde på drag bør kobles til hva man ønsker å oppnå i idretten sin, og en kombinasjon av langkjøring og intervaller funker fint for mange. Intervalltrening regnes for de fleste som en hard-økt, og øktene bør ikke ligge tett oppi hverandre – altså ikke kjør på med 4×4 hver dag!!! Det finnes en haug av variasjoner og ulike intensiteter å kjøre drag på, på 4×4 bikker ofte litt over terskel, mens på lengre drag som feks 6×6 min kjører man kanskje i et i3-tempo og er nøye med å ligge oppunder terskel og unngå syre. Dette gjelder kanskje spesielt for idrettsutøvere, hvordan resten av folket velger å trene er vel kanskje opp til den enkelte… Det finnes en haug av meninger og forskning på temaet – meget spennende! Husk varisjon i treningen for å unngå skader!

  1. Nå kan jeg ikke akkurat ta høyde for hver enkelts subjektive oppfatning av det å ligge på 85 – 95 prosent. Svimmelhet kan forekomme under veldig hard trening, eller om man har spist dårlig eller drukket lite. Man bør ikke avstå fra trening av den grunn. Smerter i bryst kan også være en årsak av for dårlig oppvarming etc.

 17. Er litt nysgjerrig på den pulsklokken din? Kan du skrive et innlegg om den når du har fått testet den lenge nok?
  Jeg er på let etter en ny nemlig, da min begynner å nærme seg utstilling på teknisk museeum…
  Trenger en som takler både saltrening og utetrening i skog og mark.

 18. Trine Lise

  Hei!
  Takk for fint og informativt innlegg 🙂 Du som løper så mye, aldri vært borti benhinnebetennelse vel? Er selv veldig glad i å løpe men denne hindrer meg hver gang løpeformen begynner å bli god.. :S Hørt noen gode tips for å forebygge dette? 🙂

 19. Tusen takk for et supert og etterlengtet innlegg om 4×4.Et innlegg om styrke på mage hadde også vært fint.(har sikkert gjort det mange ganger før)Fortsett å vær stolt over den flotte kroppen du har.

 20. 4×4 vil si 2 ganger med lavere intensivitet, og 2 med høyere intensivitet, altså totalt 16 min (uten oppvarming) ??

  1. Nei, totalt 28 minutter 🙂 4 drag med høy intensitet, 4 aktive pauser dvs. 4 drag med høy intensitet på 4 minutter, pausene på for eks. 3 minutter (4 ganger) som da utgjør

   4 min. på 12 – 3 min. på 7/8
   4 min. på 12 – 3 min. på 7/8
   4 min. på 12 – 3 min. på 7/8
   4 min. på 12 – 3 min. på 7/8

   pluss oppvarming 😉

 21. FrkFrang

  Dette oppklarte en hel del for meg, dette skal testes ut på mølla i morgen! Men jeg lurte på en ting; har du noen gode tips til enkel men mettende lunsjer? Føler at brødskiva ikke metter og heller ikke gir noe særlig energi eller overskudd!

 22. åå fantastisk! Dette skal sannelig prøves! Jeg prøver vrkelig å bli god kompis med mølla, men ÅH det er så vanskelig.. vi går ikke så godt over ens som gruppetrening og jeg gjør! Har du tips til hvordan få en god løpeteknikk, eller generelt hvordan man blir glad i å løpe?

 23. Supert intervall-innlegg!! Er fersk i det «gamet» og har prøvd 4×4 etter lest på din blogg, og det føles veldig effektivt for en småbarnsmor! 🙂 Spent på sammenligning av salpuls og møllepuls! 🙂 Kos deg 🙂

 24. Tror det kan være en fordel å spesifisere «ubehagelig», for det er IKKE godt for kroppen å ligge på 95% maks. Men som du sier, man skal ikke være døden nær, men det er HARDT.

  1. Det blir for subjektivt :/ Både jeg og Lars-Kristian synes det er «behagelig» med 90 – 95 prosent, men bikker dette over blir det «ubehagelig» slitsomt.

  2. Det blir for subjektivt :/ Både jeg og Lars-Kristian synes det er «behagelig» med 90 – 95 prosent, men bikker dette over blir det «ubehagelig» slitsomt. At ikke alle har den samme opplevelse må man regne med.

 25. Jeg bare lurte på dette med stigning, en PT sa til meg en gang at man alltid bør ligge på 2-3 % for å få underlaget omtrent som om man skulle løpt ute. Jeg er ikke i spesielt god form så det blir ganske så tungt å løpe langt med den stigningen, mener du det går fint med 1% stigning bare? 😀

  1. Det er jo bare å løpe saktere 🙂

   1. ELLER du kan løpe på lavere stigning med høyere fart, og få samme utbytte – samt mer tid i høyere fart, som på sikt også bedrer løpsøkonomien.

 26. Fint innlegg om intervalltrening.

  Em liten faktafeil bare, 4×4 står for 4 ganger 4 minutter, så du kan ikke justere dragene, bare pausene, om du skal kjøre 4×4. Da blir det em annen type intervalltrening. Eventulet kan du da kalle det 4×5, 4×6. Eller som viderekomne også kjører 5×5 og 6×6..

  God trening!

 27. Fan vad grymt! Just hittat din blogg men har hört talas om den tidigare! 😀

 28. Tusen takk for gode tips, dette må jeg prøve! Har løpt på tredemølle et år nå, men langløping! Er oppe på gjennomsnittsfart på 9,5 på 35 min. men kan helt sikkert presse meg mer enn det! Hva ville du begynt med på 4×4 da? Blir så treningsglad av å lese bloggen din! Jeg er snart 45, men det er aldri for sent, ikke sant? 🙂

  1. Aldri for sent 🙂 Du kan jo bare starte med stigning på 3 prosent, og en hastighet på 9,5. Om dette er for sakte så øker du 🙂

 29. Hei!
  Jeg mener absolutt alle burde ha minst 1% stigning på mølla, uansett form – og helst ihvertfall 1.5%.
  Å løpe med 0% stigning er nesten som slak nedoverbakke, og dette er veldig belastende for særlig beinhinna. Å ha 1.5% stigning merkes omtrent ikke, men er allikevel bedre for beina. I tillegg blir overgangen til utendørsløping mindre, for 1.5% kan regnes til ca det samme som f.eks. er på en bane. Selv løper jeg med 2% stigning, og på løpetester løper jeg på 1.5%.
  Nedjogging (sykling er også bra!) i 10 min etter siste drag er et must for å restituere seg bedre 🙂

  Uansett et fint innlegg, du inspirer mange!

 30. Skal prøves ut på trening i morgen:)

 31. Hei! Jeg er ei 12 år gammel jente som trener fotball og håndball aktivt( 4 treninger i veke + kanskje kamp i helgene) jeg lurer på om jeg trenger å trene mer? Trenerene sier ofte at vi på lage må dra på joggeturer osv. jeg gjør det i blant men det er ikke altid jeg orker! Jeg bare lurer på om jeg trener får lite, passelig eller for mye til å vere på min alder? Hva synest du? Jeg er ikke så flink til å sette meg ned å slappe litt av, så jeg er ganske sliten i blant, er dette uvanleg?

  1. Dette kommer jo helt an på hvilke mål du har med fotballen/håndballen og treningen din 🙂 Til å være 12 år så er du veldig flink og aktiv, det skal du ha skryt for. Ønsker du å bli så flink som mulig i håndballe og/eller fotball så kan du med fordel trene ekstra uten om fellestreningene. Denne ekstra-treningen trenger ikke være løping, men kan jo være fotball og/eller håndball 🙂

 32. Hei, jeg må begynne på lavkarbo nå og jeg skal «stjele» mange av de gode oppskriftene dine. Kunne jeg bare spurt deg noen spørsmål: Hvor mange karber ligger du på om dagen? Har du regnet ut sånn cirka noen gang hva gjennomsnittet middagsoppskriftene dine ligger på? Og hvor mange karber trenger jeg for å ligge sånn at det er sunt og jeg ikke kommer under den grensa til ketose for det vil jeg ikke. Jeg vil bare forsøke om dette kostholdet kan gjøre meg litt sunnere, friskere og gladere og ketose høres skummelt ut.. Jeg er 165 og veier 55 kg hvis det skulle ha noe å si. Hvis du kunne ha svart på disse spørsmålene for meg så er du en engel og kan kanskje hjelpe meg til et nytt og sunnere liv. Mvh Ann

 33. Kunne du skrevet et innlegg om hvordan man kan bygge opp kondisjonen? Har en relativt godt trent og sterk kropp, men er likevel en av de som higer etter pusten og kjenner det brenne i halsen før det har gått ti minutter, haha. Driver vanligvis med en sport som går mye på styrke, så jeg ønsker altså nå å forbedre kondisjonen ved siden av, for å prestere bedre. 🙂 Forstår 4×4 intervallene du beskriver her kan være gode til dette, men har du noen gode tips til noen som begynner «fra scratch»?

  1. Du kan fint trene 4×4 slik jeg har beskrevet det her i innlegget 🙂

 34. Tror jeg har spurt før

  Kan du være så snill å fortelle hvordan du tøier ut etter løpingen. Hvordan du gjør d! Blir så glad da :))
  Men dette var et kjempeinnlegg. Digger digger. Elsker dette » bladet» ( bloggen til fruen)

 35. Hei Caroline! Kan du skrive litt om hva du spiser til frokost, lunsj og middag i løpet av en dag eller i en uke? Jeg har begynt selv på lavkarbo, og har gått ned 4 kilo på 1 uke, det hadde vært flott med litt tips:)

 36. Malin Skullerud

  Hei Fotballfrue:)

  Jeg har nettopp begynt med aktiv trening, og kunne tenke meg en treningsdagbok.
  Bruker du en spesiell, eller er det en du kan anbefale?

  1. er veldig glad i getinspired sin 😀

 37. Katrine

  hei 🙂 vet du om det finnes noe på iherb som tilsvarer sukrin, tørrmelk, stevia vanilje, kokosolje og kokossmør? 🙂 ble litt mange her, men har ikke så veldig peiling selv, så hadde satt STOR pris på svar 🙂

 38. Så bra at du skriver slike innlegg 🙂

  Nå ligger det en liten gave til Nelia i postkassa til foreldrene dine 🙂 Håper det faller i smak 🙂

 39. Hei!
  Når du trener på tidlig i 8 eller 9 tiden, hva spiser du før du trener da og hvor lenge før treningsøkta?

  Ha en fin kveld videre 🙂

  1. da spiser jeg helst frokost 1-2 timer før 🙂

 40. Hei 🙂
  Jeg har ikke trent på mange år pga en idrettsskade men også pga litt latskap. Blir veldig inspirert av bloggen din til å begynne å trene skikkelig igjen.
  Ser at du har tredemølle hjemme, hvilken modell er det du har? Jeg kunne også tenkt meg å hatt en hjemme da man ikke alltid kommer seg ut når en har barn.

 41. flott innlegg 😀

 42. Reply til Maren som vil ha bedre kondis: http://iform.nu/5km 🙂

  Får ikke trykket på reply, så må skrive egen kommentar.

  1. Tusen takk! 🙂

 43. Barbro Z

  Kjempebra innlegg! Jeg har lyst til å begynne å trene skikkelig intervalltrening for å komme i form til maraton i sommer, så dette var midt i blinken 🙂

 44. svarte deg nettopp på en lignende kommentar 🙂

 45. Bra inlegg!! Dette motiverer meg til å prøve på mer løping, aldrig likt det så veldig mye, men vet jo at det er bra trening. Men det blir ekstra gøy å se hvor mange som kommer kjøre dette på trening den kommende uken hehe 🙂 Spennende! God natt 🙂

 46. Kahrine

  Haha. Hvordan kan det ha seg at jeg, overvektig og utrent, får lyst til å prøve dette? 😛 Merkelig kan vi si 😛
  Men jeg ønsker, og har prøvd flere ganger, å komme i gang med trening. Kanskje får jeg det til nå?
  Ta det som et kompliment, du motiverer og skriver så alle, uansett nivå, forstår treningsopplegg!
  Supert! Gjør gjerne slikt om mer løping 🙂

  God natt 🙂

  1. dette klarer du med glans 🙂

 47. I want your body! i really love it 🙂

  http://www.glamorousvision.blogspot.com

 48. Takk skal du ha, dette er definitivt en ny slager på mølla 🙂 du er så inspirerende!

 49. Kathrine

  Halløj 🙂 Fint indlæg – intervalløb er jo interessant, for det er en super god motionsform og det kan benyttes for løbere som gerne vil kunne løbe hurtigere. Med hensyn til makspulsen, så ligger den på 220 minus ens egen alder. 🙂
  Hav en fortsat god tirsdag!

 50. Skal testes ut NÅ 😀 Takk for godt tips til variasjon i kondisjonstreningen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *