godt og blandet

Wow! Jeg er helt ferdig, for en sinnsykt bra økt! Håper den er like bra i Skien, for denne må jeg ha mer av! Vi var på cardio step intervall på Tunejordet i dag, og jeg kom opp i høy puls etter bare 3 oppvarmingslåter, svetten rant og jeg kjenner allerede nå at styrketreningen mellom kardiolåtene kommer til å sette sine spor i morgen. Gøy! Enda gøyere med pulsklokke, så nå gleder jeg meg til å koble klokken til dataen og lese av grafen min *nerd*

___________________________________________________________________________________________________________

DSC01717

Jeg har hatt en kjempefin dag og denne som alle andre har gått så altfor fort. Mamma og jeg tok en tur ut med Nelia ganske tidlig, kaffelerte, kikket litt i interiørbutikker og i klesbutikker. Hadde så lyst til å sjekke ut butikken som mamma har snakket så mye om på Østfoldhallen, og hun har jo helt rett, det var så mye vakkert til de små der! Filiokus heter den. Jeg er stor fan av sparkebukser, synes det er så nydelig med skikkelig babyklær mens de enda er knøttsmå, og her hadde de så mange skjønne! Så lille N ble noen plagg rikere, og spesielt godt liker jeg jo den hun fikk av mormor med jeg elsker deg på *smelt*

DSC01698DSC01700DSC01709babybaby kopi

Vet om noen som gruer seg til vi reiser i morgen, og faktisk gruer jeg meg litt jeg også. Det har vært så fine uker her og det å skilles etter så mange dager sammen er alltid vemodig, selv om vi hele tiden vet at det ikke skal vare. Kommer til å savne treningsøktene mine med Henriette også *snufs* Men jeg håper Siri er masse med når jeg kommer hjem igjen – er du? 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

DSC01734DSC01737

Så har vi laget middag sammen, pappa i sitt nye forkle han fikk av Anette, Lars-Kristian og meg i bursdagsgave, det er jo helt rått! Enig? Det er fra Hellandsjø skinn og er superpopulært her i familien i hvert fall, både mamma og alle vi vil ha et hver – haha 🙂

DSC01764

Fra Hellandsjø er også disse tøflene som jeg stakk føttene nedi etter en lang dusj for bare en liten time siden. Nå sitter jeg her med en kopp koffeinfri kaffe og mørk sjokolade med kokos – mmmm. Hverdagslykke! Gleder meg til å prøve meg på energibarer i morgen, håper de blir vellykket.

___________________________________________________________________________________________________________

Nå må jeg nesten få ned energinivået her, men det føles vanskelig. Har en følelse av at jeg aldri kommer til å sovne i dag – uæ! Det er vel haken ved å trene så sent på kvelden. Jeg får uansett prøve.

Håper dere har hatt en fin dag, vi skrives i morgen ♥ 

66 kommentarer

 1. Så herlig 😀 Her har det vert full rulle i dag også, men heldigvis er eg over gjennomsnittet trøtt, så kommer nok til å sove godt gjennom heile natta 🙂 Opp tidlig i morgon, så er vel kanskje best å lukke mac-en for kvelden! God natt <3

 2. Hva heter mammaen din? 🙂 kult forkle til pappa!

  1. sissel elisabeth 🙂

 3. Therese

  Så utrolig morsomt at du trekker frem produktene fra Hellandsjøen skinnsøm på bloggen din, produktene blir nemlig laget i samme kommune som jeg er oppvokst i og jeg er også ganske sikker på at det er mamman til en god barndomsvenninne av meg som har sydd på navnet til din far på det forkledet:)
  Har Nelia slike tøfler? De finns i bittesmå og de hadde vært perfekt for henne nå midt på vinteren:)

 4. Hvilken butikk kjøpte du de sparkebuksene ?:-))

 5. ElisabethH

  haha – jeg har det på samme måte når det gjelder sen trening og høyt energinivå! Trente styrke i dag – og da jeg var ferdig ble jeg overtalt til å være med på en zumbatime – herregud så gøy! Haha. Men nå kom jeg akkurat ut av dusjen, og er ikke LITT klar til å legge meg engang. Føler mer for å tråkke i joggeskoene og ta en joggetur eller noe sånt! Men, må opp klokken fem i morgen tidlig, så jeg får vel prøve å få litt søvn i alle fall.. God natt! 🙂

  1. håper du kom deg opp, jeg slet skikkelig med det i dag :O

   Klem!

 6. Fy søren, Caroline! Jeg er så imponert over standarden du holder på blogginnleggene dine

  1. tuuusen takk 😀

 7. Benedicte

  NÅ ga du meg motivasjon til å komme meg i seng og stå opp i morgen tidlig til trening! Tusen takk for at du alltid motiverer 🙂

 8. Jeg bare lurte på hvilken pulsklokke du bruker? 😀

  1. ambit suumo 2s 🙂

 9. Hei. Kan du skrive om hvordan du planlegger dåpen, hvor du kjøper ting? Trenger litt tips 🙂

 10. Så himla fina bilder du tar!!

  Följ gärna med i min blogg om livet på behandlingshem! Under nio år har jag haft depressioner, självskadebeteende och anorexia och varit inlagd på sjukhus i långa perioder.

  Nu har jag hittat tillbaka till livet och mår bra! Idag stöttar jag och motiverar människor med psykisk ohälsa och inspirerar till ett friskt liv!

 11. I really like your style and your lifestyle. You are living so healthy and your posts about working out really inspire me to do my work outs more often! Just a shame i need to translate your posts.. But i do it with pleasure, because i really like your blog!

 12. very cute post! i hope you have a great night! what a perfect way to relax after a long day! your parents sound amazing!

 13. Therese

  Heihei, skjønne Caroline! Har aldri kommentert før, men er totalt avhengig av bloggen din, og blir alltid så glad når jeg ser at du har oppdatert 🙂 Jeg lurte på hvor du har kjøpt luen du har på deg på det øverste bildet? Kjempesøt var den! 🙂

  1. Så koselig, tusen takk 😀 Den er fra Lindex!

   Klem 🙂

 14. Hei.
  Jeg lurer på om du kan beskrive litt hvordan du fordeler dagen din mellom forskjellige aktiviteter. Det virker som om du har funnet en veldig god balanse i hverdagen din så det vore morsomt om du ville dele med deg av dette.

 15. Jeg synes det er så morsomt at du løper rundt med bare føtter i sko, midt på vinteren =D Skikkelig fashionista! (ikke vondt ment) Jeg hadde jo fryst ihjel =)
  Har du tenkt å ha noe treningsinnlegg om hvordan man kan få strammet opp magen? Øvelser og eventuelt hvor hyppig/hvor mange ganger i uken. Jeg ser du har verdens peneste mage, og jeg er egentlig veldig slank, men blir aldri helt fornøyd med magepartiet. Gjør du noen spesielle øvelser for magen?
  Setter utrolig pris på svar, hvis du har tid!

  Mange klemmer.

  1. Du trenger ikke gjøre noe særlig situps for å få en flat mage, men det viktigste er kostholdet og at du trener i det hele tatt 🙂 Løping i seg selv går jo på hele kroppen for eksempel, og vil igjen bidra til flatere mage 🙂

 16. Høres ut som en deilig dag!! Hvor er tøflene fra? De ser så gode ut 🙂

 17. Det var en SINNSYK økt!!! Jeg må innrømme jeg ble litt satt ut av at du stod ved siden av meg. Haha

  1. Enig 😀 Haha, du skulle sagt hei – beklager om svetten min skvatt over på deg :p

 18. Beste tøflene jeg noen gang har hatt. Har du dem i flere farger eller?

  1. Ja, har et par semsket i grå 🙂

 19. Så heldig du er som har så godt forholdt til mamman din! I tillegg ser dere ut som søstre 😉 Hva jobber mor din med?

  1. Hun jobber hos pappa 🙂 Mamma er den beste i verden <3

 20. Filiokus er også min favoritt-barnebutikk:-) Er så mye fint der til alle aldre. Må alltid innom der når vi er i Østfold! Ønsker deg en fin dag❤️
  Klem

 21. Desiree

  Elsker tøflene!! Hvordan er de i størrelse? usikker på om jeg kan ha 38-39 eller om jeg må gå for 40-41…

  1. normale i strl. trenger ikke gå opp 🙂

 22. Helt enig med deg, sparkebukser er så fint! Og ikke minst må de jo være utrolig deilige å ha på for de små. Ingen strikk som klemmer over runde mager 🙂

 23. Hei! Trener på Elixia Skien og vil bare si at Cardio Step intervall timen til Marianne på tirsdager er utrolig bra! Ukas beste time, uten tvil! Andrea sin på lørdag er også suupergod! 🙂

  1. hjertelig takk for tips 😀 har du noen erfaring med timen som går på søndag med Siv Elin? 🙂

   1. Beklager alt for seint svar!! Siv Elin er også flink, men timene hennes har ikke like mye energi som feks Marianne og Andrea.
    Andrea sine lørdag og mandagstimer er absolutt å anbefale 🙂 forlater salen med masse energi! Du bør definitivt prøve 🙂

 24. Malin johansen

  Vil bare si at Karoline på Elixia Tunejordet, har verdens beste cardio step interval time! Så den er nok laang i fra like bra i Skien! Hehe , hilsen stor fan ;);)

  1. det var den jeg var på, hun var kjempeflink 😀

 25. Karitha

  Hei Caroline!

  Hvilke vurderinger gjorde dere når dere gikk for vogn? Jeg har selv tenkt å kjøpe en emmaljunga vogn, helst mondial duo i grå. MEN det jeg lurer på er hvorfor gikk dere ikke for svingbare framhjul? Jeg har veldig lyst på det, og må høre alle pros and cons før jeg kjøper 🙂

  1. Hovedsaklig fordi vi kom til å trille en del på vinterføre, og da er det best med faste hjul 🙂

 26. Sitat fra middagsbordet i går ettermiddag:
  «Ja hun kan nå lage mat i alle fall, hun fotballfrua!»

  Min samboer var svært fornøyd etter selv å ha lagd fiskesuppa du la ut oppskriften på.

  1. woho, herlig 😀

 27. hei 🙂 Så flott «damer » på tur..Lurer på om du kan lage ett innlegg med rosa kåper/jakker med linker….Det er jo den populære fargen

  MVH
  Vibeke

 28. Hvilken interiørbutikk er det øverste bildet fra?

  1. homr&cottage 🙂

 29. Ser ut som en finfin mandag, Caroline! Jeg hadde en roligere mandag etter en veldig hektisk helg, men skal kickstarte uken med fullkropp styrke idag! Vil også takke for tips angående intervalltrening 🙂
  God tirsdag!

  1. høres deilig ut 🙂 lykke til med intervallene, du kommer til å bli helt kjørt 😉

   klemmer!

 30. Så himla söta barnkläder! 🙂

  1. jeg veeet! smelter helt! 🙂

 31. Henriette

  Har du med tredemølla til foreldrene dine?:))

  1. ja, selvsagt 🙂 haha, nei, går det an å ta med den? i så fall snakker vi flyttebil.. mamma og pappa har treningsrom 🙂

 32. hei!

  Er selv en litt sånn kjedelig person på trening, tredemølle, vekter og ball er det det går i.. har lenge ønsket å prøve saltimer, men føler at dette ikke gir like god effekt hvis du skjønner hva jeg mener (med tanke på forbrenning, bevegelse og styrke)? Har du noen meninger om det? 🙂 Kan fort bli litt kjedelig på mølla 5 ganger i uken.

  Elsker bloggen din, ha en fortsatt fin tirsdag <3

  1. ensidig trening kan jo være uheldig i lengden, samtidig blir man jo fort lei. Jeg kjenner at jeg elsker å trene i sal igjen nå, selv om løping fortsatt er gøy, så er det for kjeldelig til å gjøres 6 ganger i uken som før 🙂 Holder med 4, så kan jeg trene i sal og styrke ellers 🙂

 33. De søteste sparkebuksene 🙂 helt enig med deg at de skal ha sånne sukkersøte babydrakter når de er så små. Jeg har en del av de liggende nedpakket etter min datter også, klarer ikke kvitte meg med de siden de er så fine ♥ kan jo være jeg får brukt de igjen 🙂 klem

 34. Så kult det forkleet var! Mye mer mannevennlig enn det lyseblå jeg har…

 35. Alltid gøy å se på grafen etterpå! 🙂

 36. Julie Meen

  Cardio Step i Skien med Caroline er virkelig noe å anbefale. Kan love deg både at du både blir støl og øker kondisjonen! 🙂

 37. Caroline, jeg må bare få sagt at bloggen din oser av kvalitet! For en jobb du gjør med hvert eneste innlegg- om du ikke har så mye tekst, har du fantastiske bilder, og om du ikke har ordentlige bilder, har du en tekst som er verdt å lese! En fornøyelse å følge deg og ditt liv 🙂

  1. Tusen takk 😀

 38. Victoria Lundblad

  Timene til Karoline på tunejordet er råååå! 😉 Klarer ik gå i dag, og blir vel brått verre i morgen ;). Ha en fin kveld! 🙂

 39. Usj var ikke så fan av at de produktene er laget av ELG skinn da 😮
  Du bruker ikke ekte pels, men elg skinn kan du bruke???

  1. De er fra elg som er skutt under årets jakt 🙂

  2. Følte bare jeg måtte kommentere dette.. Man er jo om oftest(jeg har i hvert fall ikke sett noen andre grunner) i mot pels fordi man ikke vil støtte måten pelsdyrene blir behandlet på, og generelt hele prosessen som foregår rundt dem. Pelsdyr blir som oftest også avlet frem kun for pelsen, resten av dyret kastes. En elg, derimot, lever sitt glade liv i skogen, den er fri og holdes ikke i bur slik som pelsdyrene. De blir heller ikke nappet av pelsen levende, slik som angorakaninene, eller utsatt for andre lite humane handlinger. De blir skutt frie, og har derfor etter min mening også et verdig liv i sitt rette og naturlige element. Man bruker også hele dyret til noe når man skyter en elg: skinnet brukes til fine ting som disse produktene, kjøttet brukes til mat, beina brukes til hundemat osv. Jeg synes det derfor ikke er bortkastet å skyte en elg, i motsetning til pelsdyrene, hvor man ikke skal ha annet enn en liten del av dyret.

   Fjoh, dette ble litt langt og innviklet, men jeg måtte bare dele min mening om saken, for jeg synes forskjellen er så stor!:-)

 40. Jeg er superklar for litt trening 😀 <3 gleder meg til vi sees nå:):)

  1. Hurra! Gleder meg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *