folklore

_DSC69832_DSC7056_DSC7010_DSC7022

skjørt marc by marc jacobs / (adlink) sko notion 1.3 / body body editions / hatt h&m / frakk zara / ringer + armbånd hasla

foto: www.ottossonphoto.com
___________________________________________________________________________________________________________

Dette skjørtet fra marc by marc jacobs minner meg veldig om folkore, det er en liten bunadfølelse over det med både snitt, fasong, detaljer og fargekombinasjonene. Jeg liker det veldig godt og gleder meg egentlig bare til det kan brukes uten kåpe over, for det har så fin fasong og er akkurat passe høyt i livet. Disse er de siste fra bildeserien fra shooten med Benny for en uke siden, har prøvd så godt jeg kan å spre de litt utover i uken som gikk, og nå er det bare noen dager igjen til min fotograf returnerer til Norge og hjem til meg, det blir så fint. Gleder meg til bedre bilder og hyppigere antrekksposter igjen, det er noe av det morsomte med å blogge synes jeg. Håper bare været tillater litt rom for å bruke fantasien i forhold til locations fremover, at vi ikke blir tvunget til å gjøre innendørs shoots eller ingen i det hele tatt. Det er så kjedelig.

Nå står faktisk tacosalat på menyen og jeg skal være kokken! Mamma og pappa har vel spist taco sånn ca. aldri, så jeg tenkte at jeg kunne introdusere dem. Det er jo så deilig plukkemat, perfekt daffemat og derfor også den ultimate morgenkåpedagen-mat, spør du meg. Så jeg skal komme meg på kjøkkenet og så venter bare sofakos. Vi skal se We’re the Millers. Noen som har sett den?

Håper dere har en like daffete dag som meg, viktig å lade opp til morgendagen!

72 kommentarer

 1. We’re the Millers er fantastisk bra! Lo hele veien igjennom. Det er med bloopers på rulleteksten mener jeg og de var hysteriske de og

 2. Ingvild

  We’re the Millers er utrolig morsom!! Hysterisk vittig . Kos dere!

 3. Looking so good <3 You are beautiful <3 🙂

 4. Hei Caroline 🙂 Du ser som vanlig flawless ut <3 lurte på hvilken app du bruker til å redigere/legge filter på bildene du tar med mobilen. Instagram bildene dine er så utrolig nydelige. Klem til deg og lille Nelia <3

  1. Tusen takk 🙂 På instagrambildene bruker jeg bare de filterne som finnes der 🙂

 5. Kos deg mye!! =)

  Kjempe fine bilder!
  Jeg har sett den filmen, er veldig morsom, men ikke en film jeg ville sett med mine foreldre tror jeg, haha. =)

 6. Marlene

  We’re the Millers er veldig morsom! 🙂

 7. Ja 🙂 jeg så den filmen på kino da den var ny, tror jeg! Gode twister og vendinger i filmen.. Kos dere! <3

 8. mia bolme

  Du har så kul klesstil! Jeg har sett we’re the millers. Det er en veldig kul komediefilm, anbefaler den. Kos deg videre i kveld, Caroline, med mor, far og lille Nelia:-)

 9. Den filmen er helt konge, trodde jeg skulle le meg ihjel :-p

 10. Lisa Marie

  Jaa, kjempemorsom! Tror det er den morsomste filmen jeg har sett noen sinne. Punchline etter punchline hele veien igjennom 🙂 gled deg!

 11. Jätte vackert!! Så fint!

 12. Taco er jo supergodt og den perfekte daffemat 😀 Ja har sett den både på kino og hjemme i stuen, synes den er veldig morsom og koslelig på en gang 🙂 Du kommer nok til å like den 🙂 Ha en fortsatt flott kveld 🙂

 13. Karianne

  Så den på fredag. Hysterisk morsom 🙂 Kos deg masse.

 14. Vakker styling.
  Carolina om du kunne vise ditt soverom?

  1. Selvsagt 🙂 Her er et innlegg med bilder fra soverommet vårt http://fotballfrue.no/2012/10/14/soverom-ferdig/

   Klem til deg, Sylwia!

 15. Haha ja, så den når den gikk på kino. Litt sånn passe klein-morsom:P

 16. Hi Caroline! Burgundy and black is one of my ever fav color matching, definitely fits you perfectly! Love so much the skirt, the line is so feminine and classy. Cool booties and hat as well, you look flawless as always, your style is impeccable!:) Yummy for the taco 🙂 Have a nice evening, kisses! xo

  1. You are too kind, as always 🙂 Hope your weekend was fun, sweetie 🙂

   All the best <3

 17. Kristin

  Hei Caroline 🙂

  Jeg lurer på hvor mange gram karbohydrater per 100 gram dere godtar å spise? Er veldig nysgjerrig på kostholdet ditt og har veldig lyst til å prøve det ut 🙂

  Ha en super koselig kveld med din nydelige datter og familien 🙂

  Klem

  1. Vi spiser moderat, så jeg har egentlig ingen oversikt, men regner med jeg får i meg rundt 50 gram om dagen. Noen ganger mer, andre ganger mindre 🙂

 18. Den filmen er kjempemorsom! 🙂 Tenk at de aldri har spist taco :O

 19. Gled deg – en av de morsommere filmer jeg har sett 😀 Ikke ofte jeg skrattler av filmer, ihvertfall ikke på kino – men denne gjorde trikset! Ha en fin kveld til dere alle:-)

  1. Haha, den var kjempeskjønn 🙂 Søte gutten med øyenbrynene 🙂

 20. Stilig outfit! Du ser liksom alltid bra ut 🙂 Bare lurer på en ting, hvor lenge var du og Lasse sammen før dere flyttet sammen? Og hvor lang tid tok det før han fridde?

  1. Snille deg, dette var koselig å høre 🙂 Vi var sammen i ca. 1 år før vi flyttet sammen, og han fridde etter halvannet 🙂 Vi ble sammen i juni 2007, flyttet sammen i mai 2008 og så fridde han i februar 2009 og så giftet vi oss i juni 2010 😉

 21. Som et apropos til Tesla-sjef Elon Musk sitt norgesbesøk nå, når får dere deres Tesla overlevert?

  1. Hehe 🙂 Den kommer snart, mot slutten av mars 🙂 Vet i hvert fall om en som gleder seg så mye at det nesten er det eneste jeg hører snakk om for tiden 😉

   1. Regner nesten med dere ikke skal ha tre biler, hvilken bil skal dere selge? Er forelsket i Audien din, rålekker, skal ha sånn om noen år! 😀

   2. Vi selger Audien :/

 22. Så fint og gjennomført! Jeg eeelsker skoene 🙂

 23. Karoline

  We’re the Millers er en hysterisk morsom film! Gled deg!!
  Klem fra meg!

 24. Ragnhild

  Nydelige bilder, du er vakker!

  Ja, jeg har sett We’re the Millers! Den er fantastisk morsom. Gled dere!

 25. Sofie tveter

  Den filmen er rå bra!! Gled dere!!!

 26. Christine

  Hei,
  Ville bare komme med en liten hilsen å si at jeg liker bloggen din veldig godt og bare fortsett sånn <3
  Her er en link til en nettbutikk, kanskje du vil sjekke den ut:
  http://www.monica-stalvang.com/ Veldig fine og orginale sko!

 27. Så utrolig fine bilder. Du har så sykt fin hud! Er du forsiktig med solen, eller tar du solarium?

  1. Det er SÅ lenge siden jeg har tatt sol, jeg er så bleik som aldri før. Nelia er jo brunere enn meg :p Jeg bruker for det emste spraytan, men den har jeg glemt igjen hjemme, så det har blitt en to ukers pause nå 😉 Bruker solfaktor hver dag og smører meg alltid godt i ansiktet i syden 🙂

   1. Du ser strålende ut med din nordiske hud, den komplimenterer hårfargen og øynene dine. Jeg synes det er befriende å se at noen bærer sin hvite hud med selvsikkerhet. Er det liksom stygt å være hvit? Man kan få følelsen av det iblant.

 28. Så fine bildene ble, skjønner det med bunadsfølelse. Håper du og lille Nelia har hatt en fin helg 🙂

  1. Tusen takk, snille du! Håper du og dine har hatt en fin helg også 🙂

 29. Hei! kan du legge ut oppskriften på tacosalaten?

 30. Veldig fine bilder av deg Caroline 🙂 We`re the Millers er en bra film! Kan nesten love deg at det blir mye å le av! 😉 hehe! 🙂 kos dere ikveld 🙂

  1. Tusen takk, snille du! Haha, hadde flere latterkick gjennom filmen, kjempemorsom 🙂

 31. Har sett filmen og den er kjempe bra og morsom 🙂 Lo meg i hjel av den, hahahxD

  1. Haha, me too 🙂

 32. Kan du legge ut oppskrift evt bilde av den? Jeg har sett så mange usunne og rare versjoner av tacosalat uten å finne en som frister ordentlig.

 33. Hei.
  En av dine danske lesere…
  Elsker at følge din blog, gode billeder og dejlige «historier» du skriver…

  1. Så koselig, Louise 🙂

 34. Den filmen var bare hysterisk! Kos dere masse <3

 35. Så vakker du er! Nydelig make-up og lekkert antrekk. Han tar flotte bilder han Benny 🙂 Takk for at du forgyller min hverdag Caroline. Klem Anette

  1. Så utrolig koselig å høre, tusen takk 😀 Du er god! Håper du har hatt en fin helg 🙂

   Stor klem 🙂

 36. We’re the Millers er hysterisk morsom! You are up for a treat;-)

 37. Fint antrekk 🙂

 38. Isabelle

  Hei Caroline!
  Jeg vil bare takke deg for inspirasjonen du gir meg hver eneste dag. Jeg bare haaater å løpe, og har gjort det siden jeg var ca 15-16 år (nå er jeg 22), av forskjellige grunner. Jeg er veldig glad i styrketrening og har vært spinningsinstruktør, og vært veldig glad i saltimer, men har nå fått opp lysten for å prøve å like mølla igjen. Så: 1.januar satt jeg meg et mål: Innen januar er omme skal jeg prøve meg på mila. Dessverre har måneden vært tung i form av overdrevet mye studier og en del sykdom, men fredag kveld, altså «siste frist», så bestemte jeg meg for å prøve. De første 3 kilometerne var helt forferdelige, med masse «vondter» i leggene. Jeg sa da til meg selv: «Okei, 5 km SKAL du klare, uansett!». Så kom jeg til 5 km, og det føltes helt ok. «Okei, vi prøver oss på 7 km.» Da Nike+-appen viste 7 km: «Kom igjen, 8 km!». Og da jeg kom til 8 km var det liksom bare 2 km igjen, og de to siste gikk som en LEK. Haha. Jeg kom hjem til samboeren som hadde gutta på besøk med verdens største glis. SÅ fornøyd med meg selv. Tiden var jo ikke noe god da, men noe annet var ikke å forvente av ei som kun løper intervaller nå og da, og som aldri har løpt en mil i hele sitt liv. Så mitt neste mål nå er å forbedre tiden! Men jeg ville bare takke deg, og fortelle at du var med på å få meg i gang. Alle må jo begynne et sted 🙂

  1. Så herlig! Gratulerer 🙂

 39. Åh, gleder meg til masse antrekksbilder fremover, håper været er på deres side!! 🙂

  Og når jeg først faktisk kommenterer, må jeg også få komme med at du er en veldig skjønn jente. Jeg forstår meg virkelig ikke på de som sier noe annet. Synes du virker som en sprudlende og glad jente med masse latter og liv. Hadde du vært i min vennegjeng hadde nok du vært en favoritt 🙂

  1. Takk, så snill du er 🙂

 40. Nydelig som alltid, Caroline 🙂

  Elsker skjørtet! Godt jeg snart har bursdag, da skal skjørtet opp på ønskelisten. Kunne du skrevet et innlegg over musthaves spring/summer 2014? Med basicplagg, sko og tilbehør? 🙂

  Klem Kristine

 41. Utrolig fint vinterantrekk, du er så magisk vakker <3

 42. Du ser helt smashing ut – som vanlig 🙂

  Jeg har et spørsmål som ikke går på dette innlegget, men jeg håper likevel du tar deg tid til å svare. Jeg har nemlig bestemt meg for å bestille samme tredemølle som du har, men før jeg trykker «bestill» hadde det vært supert med svar på følgende spm:
  -Er du fortsatt fornøyd med mølla?
  -Hvordan er det å flytte på den? Vi må ha vår på gjesterommet, og da blir det muligens trangt med utslått sovesofa…

  1. Vi er kjempefornøyd, men den er veldig tung. Det er hjul på den så det går helt fint å trille den, men ikke sats på for mye løfting.

 43. U`re very very veryyyyy beautifull! I really like your BLOG!!!! It`s amazing! It`s awesome!

 44. Ville bare si hei og at du ser virkelig smashing ut her. Wow, du er vakker!
  Ha en flott februar-uke! 🙂

 45. You are too beautiful, you are my model of beauty.
  Great style !!!
  I am a fan !
  Love
  Kiss
  Jynny

  > http://rock-n-jynny.blogspot.fr/

 46. These pictures are flawless. I love the outfit!!

 47. Elsker at du kjører på med hvit hud på bildene! Da kan alle se at man ikke trenger steke seg i solarium eller pøse på med brunkrem for å se bra ut. Jeg er iallefall mektig lei det hysteriet.

 48. Hei!
  Jeg lurer på om det er lov å bruke noen av antrekksbildene til inspo-blogg så lenge man linker til siden din/krediterer? Eventuelt hva må til for å få lov (hvis det er mulig da)? 🙂

  1. Det går bra 🙂

   1. Helena

    Tusen takk!
    Mail meg gjerne eventuelle retningslinjer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *