konkurranse: vinn extensions

Forrige gang jeg var hos Carina og Hendrix Hair, ble vi enige om at det er på tide med en konkurranse igjen! Jeg får stadig spørsmål om håret mitt, både farge og extensions, så jeg tenkte å skrive litt om det her i tillegg til å fortelle dere at Hendrix Hair vil gi en heldig leser av bloggen min et helt sett, det vil si 2 pakker med extensions – hurra! Premien er verdt 5. 800,- og i tillegg deler vi ut sjampo fra Nisim til 3 andre lesere som deltar.
___________________________________________________________________________________________________________

litt om hendrix hair sitt extension

Dette er teipextension fra Hendrix Hair sitt eget merke, som er fairtradehår fra Kina og av utrolig god kvalitet. Festene plasseres helt inntil hodebunnen og synes ikke i det hele tatt, ikke engang når du drar det bakover. Håret har lang varighet og kan brukes om igjen flere ganger, faktisk kan det brukes inntil et halvt år dersom du er flink til å bruke gode produkter på det. Det lengste jeg har brukt det samme håret er 5-6 måneder, men det er altså avhengig av at du behandler det fint, sover med flette om natten og børster det jevnlig. Jeg har ikke opplevd noen floker med Hendrix Hair, og det er utrolig deilig. Håret må flyttes opp etter 2-3 måneder, dette merker du selv, ettersom håret vokser vil festene komme lenger ned. Det kan både farges og vaskes med vanlige hårprodukter.

myhair

___________________________________________________________________________________________________________

produkter 

Selv bruker jeg produkter fra både Moroccan Oil og Hempz, begge deler er store favoritter. De siste månedene er sjampoen jeg vanligvis bruker byttet ut med en ny sjampo fra Nisim som Carina anbefalte meg umiddelbart da jeg fortalte at jeg skulle amme. Nisim-sjampoen hindrer nemlig håravfall, også forårsaket av hormoner som ved amming. I tillegg er den god for dem som sliter med tørr hodebunn. De har også et serum du kan bruke direkte i hodebunnen dersom du har begynt å miste hår, så denne har jeg hjemme i tilfelle jeg skal merke noe til det en dag *bankibordet* Du kan lese mer om Nisim på deres hjemmeside her, og det er nå spørsmålet til konkurransen kommer:

DSC01585

 hvor kommer Nisim egentlig fra?

Dette kan du finne ut av ved å surfe litt på hjemmesidene deres. Skriv deretter svaret, navnet ditt og kontaktinformasjon i kommentarfeltet mitt, så er du med i konkurransen! Vi kjører konkurransen ut helgen. Ingen kommentarer blir godkjent før konkurransen er over.

 Nisim tester ikke på dyr, jeg har vært i kontakt med dem og de har bekreftet dette for meg i vedlagte brev. Klikk her for å lese.

___________________________________________________________________________________________________________

– masse lykke til – 

2124 kommentarer

 1. Karoline M

  Nisim kommer fra Toronto i Canada 🙂 ha en fin kveld!

 2. Elisabeth

  Nisim kommer fra Toronto,Canada.

 3. Anette Skau Nilsen

  Nisim er egentlig fra Toronto i Canada

 4. Alexandra

  Nisim kommer fra Toronto i Canada!
  Krysser fingrene for at jeg vinner

 5. Cathrine

  NIMiS kommer fra Toronto, Canada! 🙂
  **tvi-tvi**

 6. Tonje Olsen

  Nisim er fra Toronto Canada 🙂
  Fingers crossed!!

 7. Nisim kommer fra Toronto i Canada 🙂

 8. Toronto, Canada 🙂

 9. Nisim kommer fra Canada og har hovedkontor i Toronto!!
  Krysser fingre og tær for håret mitt er skikkelig vinterslitt nå!
  Så hadde det vært gør moro å teste ut Exstenisions! (og særlig så bra kvalitet!! ditt hår er nyyyydelig!!) Aldri prøvd exstenisions før ☺

 10. Angelica kivikoski

  Nisim kommer fra Toronto i canada :))) krysser fingrene 😀 bra premie!

 11. N. Eggen

  Nisim kommer fra Toronto i CANADA!!!! 🙂

 12. Merete

  Toronto Canada 🙂

 13. Alexandra Syrstad

  Nisim kommer fra Canada, og har hovedkontor i Toronto 🙂

 14. Nisim kommer fra Toronto Canada;)

Kommentarfeltet er stengt.