snør snart inne

DSC01580

___________________________________________________________________________________________________________

Åååå, snøen laver ned og vil ingen ende ta. Jeg sitter her og lader opp til denne ukens fjerde treningsøkt – kaffe i koppen, litt yoghurtnøtter i skålen. Mmmm. Et av mine beste råd på kostholdsfronten er å kose seg. Det nytter ikke å være fanatisk og streng gjennom hele livet, dag ut og dag inn, da tror jeg selv at jeg ville blitt svært ulykkelig i hvert fall. Jeg tenker alt med måte, og det fungerer som gull for meg. Da får jeg både et balansert og sunt kosthold, men det er også masse rom for å kose seg. Og ja, i helgene er det helt klart ekstra stort rom.

DSC01577DSC01582

Unnagjør litt nettshopping i snøføyken, har dere sett hvor mye fint som florerer på asos for tiden? Drømmer meg bort til sarte pasteller og bare tær i strappy heels *sukk* Kan nesten ikke vente til sommeren kommer og vi skal på ferie. Men tiden raser jo avgårde om dagen, så jeg tipper drømmen min blir virkelighet før jeg vet ordet av det.

___________________________________________________________________________________________________________

Vel, vi sees senere, her venter enten langkjøring eller 4×4 – må se hva kroppen og sinnet vil. Mange lurer på dette med intervaller, så jeg skal gjøre et innlegg om det ganske snart. Håper dere får en fantastisk fredag! Å, nå fristet mamma med en langtur i snøen også. Wish me luck!

– ♥ – 

82 kommentarer

 1. du er en fantastisk rollemodell <3

  1. tusen takk 😀

 2. Misunner dere IKKE snøen. Her i Bergen er det helt snøfritt og vi håper det varer. Ha en fin helg §:o)

  1. å, så deilig! Je savnet snøen rundt juletider, men nå har det blitt for mye :p

   1. Her i Trøndelag er det også snøfritt. I tillegg er det så tørt at det brenner nye plasser for hver dag.. Går rundt og gruer meg for at huset mitt skal brenne ned. Akk, jaja. Ønsker deg og lillegullet en nydelig helg! <3

 3. Snøen laver ned her også som den har gjort i snart to uker ;p Er fint da men, gleder meg til litt mer varme 🙂 Ha en fin dag videre og kos deg med treninga, du er så flink!!

 4. Hvordan er det med sukker i yoghurtnøtter?

  1. vil tro de har litt sukker 😉

   1. Det er vel nærmest hvit sjokolade heller en yoghurt, det trekket, er det ikke? Nommmnomnom! 🙂

 5. Hei Caroline!
  Jeg skjønner veldig godt at du skjermer Nelia fra bloggen, men jeg bare lurte på om dersom du møter «fans» på gata når du har med Nelia, om de får ta en titt på hun? 🙂 Dersom de spør, selvsagt.

  1. det er selvføglelig helt greit, og har hendt noen ganger allerede 🙂 Det er ikke sånn at vi vil skjule henne på den måten, men heller at vi ikke legger bilder ut på nett 🙂

 6. Åh, må si jeg misunner deg den snøen altså!! Her (Bergen) er det helt bart. Jeg var heldigvis på fjellet i juleferien og fikk sett snø og gått på ski. Men hadde overhodet ikke klaga hvis jeg hadde stått opp en dag og det hadde ligget en halvmeter snø utenfor. Da tror jeg jeg hadde tatt med meg kjæresten og stått på slalom. Men, jeg kan vel bare drømme videre…. :p Hehehe…

 7. Lena Marie

  Det er så absolutt lov å kose seg litt ekstra i helgene, det er jeg så enig i! Du har jo skrevet om Lindt sjokolade, og jeg klarte ikke å gå forbi sjokoladehylla uten å ta med meg noe her om dagen. Så, en plate med chili ble med hjem, og nå skjønner jeg virkelig hvorfor du liker denne sjokoladen så godt! Tror nesten den med havsalt skal prøves ut i helgen! Og best av alt er jo at noen av dem er uten melkeprodukter, supert for oss som ikke tåler melk at det er litt ordentlig sjokolade å få tak i! 🙂
  Håper du får en kjempefin helg, Caroline! Kos deg 🙂

 8. Kan du ikke lage et innlegg med rumpe og mageøvelser som du pleier å ta også? 🙂

  God helg 🙂

  1. JO 😀 Kan høre med Alexander om han kan bidra 🙂

   1. Anette

    Åh det hadde vært et supert innlegg! 😀 Har tatt opp styrketrening igjen, og det hadde vært inspirerende å se hva du gjør- du er absolutt et forbilde mht å holde seg i form (og å se dødsbra ut, så klart ^^). Happy Friday <3

   2. Kunne du samtidig slengt på noen øvelser for de som har delte magemuskler? Siden du er i «mammahjørnet» 🙂

 9. En langtur i snøen er ikke å forakte. Og det flotte er jo at det ikke er noe «enten eller» for de aller fleste! Kos dere masse både på tur, mølle og ikke minst med de fristende nøttene. Delikate bilder som alltid!

 10. Hei. Kjempe fin blogg du har 🙂 Lurte på om du vet hvor man får kjøpt sånn varmebeskyttende hanske for å bruke når man krøller håret? Det fulgte ikke med min krølltang, og skulle gjerne kjøpt dette 🙂

  1. kanskje de selger separat hos makestyle? der følger det i hvert fall med 🙂

 11. Jeg syns det høres koselig ut med snø, jeg! Ha en fin fredag, Caroline 🙂

 12. Jeanette

  send litt av snøen til Bergen! Skulle ønske det var snø her nå,det er så fint med snø! Kos dere på tur 😉

  1. sender alt jeg kan!

   God helg, søte <3

 13. Benedicte

  Hvor skal dere reise? 😀

  1. vi er ikke helt sikre ennå, men mye mulig det blir Hellas 😀 Mexico til vinteren 🙂

 14. Christiane

  Hvor har du kjøpt den fine skåla? 🙂

  1. arvet fra mimmi <3

 15. Hei! Lurte på hvordan størrelsene er på onlineformels kjolene, eller rettere sagt den nydlige blå-grønne kjolen du hadde på deg i et bryllup i sommer, har veeldig lyst til å kjøpe en lik, men er redd for å bestille feil størrelse, noen tips? 🙂 klem nadia

  1. synes den er litt stor i strl. 🙂

 16. Dorthea

  Hei skjønne Caroline 🙂
  Eg og har eit spørsmål om intervaller. Når du skriv at du løper 4×4 intervaller, så trudde eg det betydde at du løp fire minutt, så fire minutt pause, løpe fire minutt, så fire minutts pause igjen osv. Men du skreiv i eit anna innlegg at du hadde 3 minutts pause. Kva betyr då 4×4 ?

  Tusen takk for den flotte bloggen du har og all inspirasjon du gir i kvardagen 🙂

  1. det betyr at dragene er på 4 minutter, fire ganger 🙂 Pausene kan du variere fra 2-3 minutter 🙂

 17. Therese

  Hei Caroline!

  Jeg har følgt bloggen din daglig i noen år og blir like inspirert hver gang! Super blogg og super jente 🙂 jeg tar et stort steg utenfor comfortsonen min å kontakter deg men jeg vil gjerne komme i dialog med deg angående noen produkter! Jeg vet du sikkert får mange slike hver dag men jeg gjør et forsøkt 🙂

  Ha en fin dag 🙂

 18. Hvilke hørepropper bruker du for tiden når du trener?:) tror jeg har prøvd hundre forskjellige men ingen ser til å både bra lyd og sitter godt når du løper..
  Klem

  1. jeg har støpt propper til min øregang, blir gaaal av alle andre som popper ut hele tiden :O gjorde det da vi bodde i Oslo, hos Hansen Teknikk og Co 🙂

 19. Charlotte

  Hei! Ville bare si at jeg er en fast leser og elsker bloggen din! Syns du er en fantastisk mamma og kone som får til så utrolig mye på en gang! Jeg ser virkelig opp til deg, og du er bade pen og har drømmekroppen!! Lurer på om du kunne laget ett innlegg om hvordan man kan få sånn kropp til deg. Er det pga du går på lavkarbo? Ville gjerne prøvd det men litt vanskelig når man bor hjemme for da må man lage sin egen mat 🙁 noen tips? Jeg trener mye styrke og jogger litt i ny og ne, men ser ikke resultat… Vet ikke om det er pga jeg trener noen ganger 5 ganger i uka og noen ganger 2 ganger i uka. Er også fascinert av den sinnsykt digge maten din! 😮 også ett spørsmål til mens jeg er i gang (a) vil du noengang vise ansiktet til lille Nelia? Skjønner hvis du ikke har så lyst men er så spent på å se hvordan hun ser ut og hvem hun ligner på 🙂

 20. Du er et sunt forbilde, viktig å kose seg litt..gjerne hver dag. Det gjelder bare å begrense seg!

  http://www.bryllupstid.no

 21. Cathrine

  Hei.

  Lurte på om du kunne lagt ut et bilde eller to om hvordan du noterer i treningsdagboken din ?
  Eller bilde av en treningsøkt osv som du noterer der:)

 22. Helt sant, det er viktig å ha en balanse! Prøvde meg på hummus til frokost for første gang i dag, det var kjempegodt 🙂 Har smakt det før, men ikke til frokost.

  1. så spennende! Har aldri spist det til annet enn tapas jeg faktisk :p

 23. Ha en flott helg, og kos deg masse:-)

 24. Hei,

  jeg elsker utvalget på asos, men den ene gangen jeg har bestilt derfra ble jeg så skuffet over prisen på toll og frakt. Lurer på om jeg gjorde noe galt i måten jeg valgte å frakte det på.
  Kjøpte klær for 1200kr og fikk de levert bare dager etterpå og var superfornøyd. Så en uke etter det igjen får jeg en regning med toll + levering på 1000kr tilsammen!! Det var da DHL som leverte varene på døren. Går det an å gjøre det rimeligere? Syntes det var litt mye å betale nesten lie mye for det, som jeg gjorde for varene..

  Håper du kan svare på dette, for har ikke turt å bestille derfra igjen.

  🙂

  1. du skal betale både moms og toll, og det er alltid 10,7 prosent av kjøpesummen for tolling av varen, i tillegg til at du må du betale mva., som er 25 prosent av kjøpesummen og fortollingen 🙂

  2. Skuffet over prisen på toll og frakt?
   Det er ikke akkurat Asos som bestemmer ‘prisen’ på dette da. Sånn er det uansett hvor man bestiller fra (fra utlandet, over kr 200).
   Noen varer er allikevel momsfrie, men fortolling må du uansett betale.
   Lurt å plusse på kr 500-1500 i tillegg til prisen for selve varen.

   1. Jeanette

    Hei! Siden Asos har gratis frakt så kan du jo eventuelt tenke om det kan være lurt å dele opp bestillingen din til en annen gang, iallfall hvis noe av det du kjøper koster under 200kr feks. Ellers tror jeg undertøy + sko er tollfritt, så det hjelper jo også litt på 🙂

 25. Hei.

  Mulig du har skrevet om dette før, men jeg finner det ikke igjen. Hvilket fotoredigeringsprogram bruker du? Du har alltid så fine bilder!

  1. Tusen takk 😀 I dag var lyset veldig uheldig / mørkt, så jeg gjorde litt etterarbeid i både photshop og picasa 🙂

 26. Pia Marie

  Hei Caroline!
  Har lest bloggen din i noen måneder nå, og du er en stor inspirasjon for en jente på snart 30. Du er superflott, en god mor og fantastisk hundeeier.
  Har ligget på latsiden det siste året, og skulle gjerne ha begynt å trene litt igjen. Hektisk med 2 jobber, hunder og studier, så jeg skulle gjerne hatt tips til trening du gjør hjemme. Jeg vet at du trener en del hjemme, så ville du kanskje ha laget et innlegg med hva du faktisk gjør? Og hvor begynne når du er mer eller mindre helt utrent. Kanskje du ville laget et opplegg til oss som har motivasjonen, men ikke vet hvor vi skal begynne?

  Ville også gjerne ha tips til en sunnere hverdag, særlig energirik frokost og lunsj, gjerne som man kan ta med på skole/jobb. Virker som du har god peiling! Sliter med å være sulten og spise de gale tingene fordi jeg vil stille sulten kjapt. Syns det er vanskelig å spise godt, men sunt uten retningslinjer. Godt, enkelt, mettende og samtidig ikke noe jeg vil legge på meg av. Skulle gjerne ha gått ned 5-6 kg i kombinasjon og kosthold og trening.Sliter med dårlig energi og føler meg ofte trøtt.

  Ville satt utrolig stor pris på svar. Ha en flott helg!

 27. Hei Caroline, du som store inspirasjon for mitt «nya jag»! Jeg bor i Sverige og har tre barn, er helt normal men med de ekstra mammakiloene. Jeg var 65 kg med mine 166cm.. Helt normalt, men.. Det var/ er ikke min trivselvekt. Jeg har siden 1. Jan begynt med lchf dvs ingen sukker, h.mel, pasta, poteter, ris og har gått ned to kg jippi. Så TAKK!

  1. flinke deg! det er bare å stå på mot målet 🙂

 28. Synes det er bra at du tipser om at det er lov å unne seg noe godt i hverdagen og finne sin egen balanse. Selv unner jeg meg gjerne litt søtt hver dag så lenge det kommer i små porsjoner. Det fører også til at jeg ikke overspiser i helgene på søtt til jeg blir dårlig 🙂

 29. Christine

  Vi skal til Sverige i helgen og hamstre, deriblant nøtter! De er sååå gode!!! Ønsker deg en herlig helg <3

  1. yum! kos dere 🙂

 30. Such a pretty and cozy way to spend the morning! Here we have a sick little one so it is toast and oatmeal, but thankfully NO SNOW. Good luck on the road trip!

 31. God treningsøkt:)
  Vi har litt ulikt forhold til ordet langkjøring. For meg er det økter på mellom 60-120 min når det gjelder løping og 120-180 min når det er sykkel det er snakk om. Vet ikke hva/hvem som definerer langkjøring da.

  God helg og kos deg med nøtter:) De i Sverige er ekstra gode!

  1. langkjøring er alt fra 45 minutter i samme jevne tempo for meg 🙂

   God helg!

 32. Åå yoghurtnøtter.. Min nemesis.. Det er virkelig ett tygg og man er hekta!

  1. er så enig :O 😀

 33. hey carolina
  or could you podpowidzieć me as now fashionably decorate a small room for a boy five years?
  Although some inspiration?

 34. Det gjelder å kose seg og hvertfall i helgene 🙂 Sitter her med kaffe og mørk sjokolade med pekan og havsalt – fest i munnen! Er så imponert over deg og ditt hektiske løp. Du gjør så himla mye, jeg forstår ikke hvordan du har tid til alt, hehe ♥ Håper du får en god helg og koser deg max. Klem Anette

 35. Elisabeth

  Hva gjør du med Nelia mens du trener siden du klarer å få trent såpass mye?

  1. nå er jeg jo hos mamma og pappa, så de har henne når jeg trener på elixia, eller nede på treningsrommet, de har treningsrom hjemme de også 🙂 Hjemme hos oss trener jeg jo bare på elixia 1-2 ganger i uken og ellers hjemme på mølla og med vekter / kettlebells som jeg har der 🙂

 36. Mina Sofie

  Hvor fikk du tak i treningsdagboken? Jeg har nylig begynt og bli mer aktiv på treningsfronten og prøver å trene flere ganger i uken, men jeg har så dårlig system på det.
  (PS. Du har alltid så nydelige bilder på bloggen din! Bildekvaliteten og motivet!)

  1. tusen takk, så hyggelig å høre! treningsdagboken er gull verdt, og er fra getinspired.no 🙂

 37. Så ut om du har det riktig å koselig!
  Helt enig, man må unne seg litt.
  Det er fint å se at du skriver dette, du er et stort forbilde for mange.
  Yoghurtnøtter er fantatisk digg.
  Ha en fin helg i snøen, kos deg med vakre Nelia og familien din. <3

 38. Åh, yoghurtnøtter må være det beste som finnes, og de med kokos inni i Sverige er himmelsk! Er forresten skikkelig imponert over alt du klarer å gjennomføre, du er stor inspirasjon i hverdagen! 🙂 Håper du får ei fin helg!

 39. Hei
  Kjøpte dere leandervuggen på nett? Eller kan man kjøpe den i butikk?:)
  Og bør man kjøpe overmadrassen?

  1. nbefaler overmadrassen 🙂 vi kjøpte vår via babycare 🙂

 40. Synnøve

  Hei fotballfrue! Jeg er veldig glad i søtsaker, spesielt sjokolade, liker også veldig godt yoghurtnøtter som jeg ser du også gjør 🙂 jeg har lyst til å gå ned i vekt, så må kutte litt på kaloriinntaket, men vil også unne meg noe godt inni mellom! Det jeg lurer på er om du vet hvordan kaloriinnholdet og sukkerinnholdet er i mørk sjokolade f.eks. Freia sine premium ift vanlig sjokolade? Og kalori- og sukkerinnholdet i yoghurtnøtter? Bør jeg holde meg helt unna dette også?

  Synes forresten du har en kjempefin blogg! Alltid så flotte bilder, og variert innhold med trening, kosthold, interiør, mote, skjønnhet ++
  Hilsen fast leser 🙂

  1. yoghurtnøtter er ikke noe du bør spise hver dag, det blir med det som med annet godteri 🙂 Mørk sjokolade er et bedre alternativ til lys bla. pga antioksidantene og at de ofte har mindre sukker 🙂

 41. Hei:) Spiser du aldri smågodt feks? Hvordan greier du å motstå fristelsen? Har «slanket meg» i en uke nå og spiser mørk sjokolade hvis jeg MÅ ha noe. Det er jo ikke særlig godt mener jeg, men bedre enn ingenting:) Så i dag leste jeg dette innlegget og tenkte: YES! Sånn yoghurtnøtter vil jeg også kjøpe meg! Men jeg sjekket kalorinivået i en sånn mot en nøtt med vanlig sjokolade. Da var det mindre kalorier i den med sjokolade. Er det noe annet i den som gjør at den er evt sunnere? Du har en knallbra blogg, og jeg blir så glad hver gang den er oppdatert. Du er så flink, pen, naturlig og en god mor:) God helg til deg og dine:)

  1. spiser yoghurtnøtter og mørk sjokolade fordi jeg synes det er godt, ikke fordi det nødvendigvis er sunt 🙂 melkesjokolade og smågodt er jeg ikke så veldig glad i 🙂

 42. Kunne du skrevet et innlegg om hvordan du bruker treningsdagboken din? 🙂

 43. Sunniva

  Hei! Jeg synest bildene dine er så god kvalitet på og fine! Hva tar du bildene med og hvor redigerer du dem? 🙂

 44. Hvorfor er du aldri hjemme alene med Nelia når LK er bortreist?

  1. er hjemme alene med Nelia hver dag, jeg 🙂

  2. Siri Dennis

   Det var et litt rart spørsmål! Angår det egentlig deg hva Caroline velger å gjøre? Har du barn selv? Da vet du kanskje hvor slitsomt det kan være å være alene hjemme med dem i dagevis, og hvor godt det er å ha noen man kan reise på besøk til? Eller har du aldri opplevd hvordan det er å føle seg både sliten og ensom når man er alene med omsorgen for et bittelite barn, selv et barn som man elsker over alt i verden?

 45. Marthe Halleraker

  Rart det, korleis det ikkje kjem i media når du skriv at ein må kose seg:)

 46. her har det også snødd utrolig mye , det er litt småsykt egentlig !

 47. Hege Levorsen

  Hei flotte jente 🙂 Denne lekre Mamma koppen din,hvor får man tak i den ? Du har sikkert skrevet dett tidligere,men her er det så mye å bla igjennom,at jeg har gitt opp å lete 🙂

  Mvh
  Hege

 48. Hvorfor ble ikke min kommentar og spørsmål her godkjent? 🙁

  1. jeg finner ingen fra deg :/ vil du poste den igjen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *